Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán keletre, a magyarok nyugatra mennének 2014. február 18. kedd 8:50 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán keletre, a magyarok nyugatra mennének

Budapest – Orbán Viktor ugyan meghirdette a keleti nyitást, és ott ekézi a Nyugatot, ahol csak teheti, ám a sokszor hivatkozott magyar emberek más irányba indulnának szívesebben. Egy most készült felmérés szerint a magyarok más országok közül elsősorban a nyugat-európaiakkal, ezen belül leginkább Ausztriával rokonszenveznek, és sokkal kevésbé kedvelik a kelet-közép-európai térség országait.

A 2013 novemberében végzett, országosan reprezentatív közlemény-kutatás szerint a résztvevők a felmérésben szereplő 18 ország közül mindegyik nyugat-európairól pozitívan nyilatkoztak. A legtöbben (93 százalék) Ausztriáról, utána a külföldi munkavállalók körében egyre népszerűbb Nagy-Britannia (91 százalék), majd Németország és Svájc (90 százalék) következik – derült ki a Psyma Hungary Kft. által készített felmérésből.

A kelet-közép-európai térség országai közül a legtöbben Horvátországgal (82 százalék) és Lengyelországgal (77 százalék) szimpatizálnak. A megkérdezettek a legkevésbé szimpatikusnak Magyarország keleti és dél-keleti szomszédjait tartják: a lista utolsó három helyén sorrendben Románia, Szerbia és Ukrajna található (42, 38, illetve 36 százalék).

Azt írták: az ezer ember személyes megkérdezésén alapuló felmérés eredményei szerint rokonszenvek és ellenszenvek alapján kirajzolódik egy erőteljes nyugati-keleti választóvonal. Emellett a földrajzi közelségnek is fontos szerepe lehet a válaszok alakulásában: a megkérdezettek elsősorban a szomszédos országokról nyilatkoztak kritikusan.

A szomszédos országok megítélésére is vonatkozik ugyanakkor a nyugati-keleti megoszlás: a nyugati országhatárhoz közel eső Ausztria és Horvátország mellett a nyugatiasabb Szlovénia (67 százalék) és Csehország (66 százalék) is inkább pozitív megítélés alá esik. A keleti határhoz közelebb eső országokhoz kritikusabban viszonyultak a válaszadók, és a kutatók szerint ebben minden bizonnyal szerepet játszik az is, hogy azokban az államokban jelentős magyar kisebbség él. Ez alól kivételt képez Szlovákia, amely a kisebbségi problémák ellenére viszonylag népszerű (59 százalék).

A világpolitika alakulását meghatározó nagyhatalmak közül az USA jóval közelebb áll az emberekhez, mint a keleti térség vezető államai. Ugyanakkor az Egyesült Államok a maga 76 százalékos népszerűségével így is csak a lista középmezőnyében foglal helyet, a nyugat-európai országoktól leszakadva – jegyezték meg. Oroszország és Kína megítélése negatívabb: ez a két ország a lista alsó harmadában található (51, illetve 48 százalék).

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 24 szavazatból)
Orbán keletre, a magyarok nyugatra mennének , 5.0 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. El tudnek kepzelni egy kozos erdekeken alapulo kisebb tersegi vagy kiemelt gazdasagi uniot Ausztriaval, vannak ennek tortenelni hagyomanyai is (ennek kapcsan is peldaul sajnalhatjuk, hogy feudalis foldesuraink jovoltabol annak idejen a II.Jozsef/kalapos kiraly reformtorekvesei is megbuktak, azaz ugyanugy mint ma is, sajat magunk sorsanak elrontasaban mindig is jok voltunk…).
    Na persze, ez a mai ujhorthy ideologiaju maffia-allam torekvesekkel szembe menne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  2. Turulban született, piros pöttyös ülepűeknek nyergelni kell és menni, menni, menni!
    Nem gond, hogy Államalapító királyunk forog a sírjában!
    -
    Ha nekik nem kell Európa, akkor csak ezt tehetik, lóra és irány Ázsia – mert ez itt Európa.
    Uszítani az EU ellen, de közben a pénzükre ácsingózni – ez pont olyan jellemvonás, amit a “kisebbség”-ben elítélnek, “lökd a pízt, oszt haggyá má”!
    Szégyenei az országnak és még csak észre sem veszik, hogy pontosan olyanok, mint akiket elítélnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  3. Kár hogy észak-korea olyan messze van inkább velük kéne társulni Ausztria helyett,ez lenne orbán következő álma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  4. Micsoda látvány lenne,amint a békamenet megindulna Záhony -Csap irányába.Elől orbánc, a szent koronával a fején, mellette, egy keresztet magasra emelve, tömjén zsóti lovagolna,aztán a közgép,. teher autó konvoja vinné a putyirkát ,és a pénzes ládákat,majd kerekekre szerelt trafikok hosszú sora következne,aztán a mezei talpas fideszesek botorkálnának, a himnuszt énekelve. T. Bonhomme! Erről az új honfoglalásról légyszi írj valamit! Valamin vigadjunk legalább. Nem kell komolykodni, mert úgy járunk mint az egyszeri ember,aki betűtésztával készült levest evett, majd megdöbbenve látta a wc.csészében, hogy a tészták emésztetlenül távoztak a gyomrából,és a “Magyarország jobban teljesít” szöveggé álltak össze. Szóval vigyázni kell, szerintem Bumburi sem influenzás,hanem egészséges immunrendszere, így reagál, az egyre inkább terjedő, pestishez hasonló fidesz vírusra. Jobbulást Bumburi! Olyan patikában ne válts ki gyógyszert, melynek közelében cöfös plakát van,vagy fideszes a patikus,igyál jó fűszeres forralt bort!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  5. lovastengerész

    Végre egy jó ötlet Oresánutól indulj vissza keletre oda ahonnan jöttél mi magyarok meg inkább maradunk itt Európában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  6. Szerintem is a nagyonnagyonnagymagyarok nyugodtan mehetnek vissza oda ahonnan jöttek. Vigyék a horti szobraikat meg a lovát is, és mindegyik vigyen magával még 3 turulost. Mi meg a “nem magyarok” majd itthon otthon leszünk. Végre. Talán nélkülük haladunk is valamire.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  7. Ennél a szociopatánál már látszik a pinoccio-hatás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. vicsi
    Köszi a jó kívánságot. Az immunrendszeremet most erősítem.Lázcsillapító, gyümölcs,forró tea.De legalább már látok. Tegnap a láztól nem is láttam.
    .
    Amit a vírusról írsz, ahhoz csatlakozom, + még hozzáteszem, hogy az ellenzéknél is kialakult már a feltétel nélküli vírus,így egyre jobban hasonlít a két oldal.
    Már csak az hiányzik, hogy adj király katonát játszanak.Tudod? Szakíts,ha bírsz, tiéd lesz mind.
    Dedósok.
    Orbán meg nagy játékos. A pénz végett látszat keleti törekvés, amúgy meg marad a nyugat,mert nem mer reszkírozni.
    Amíg labancozik, nem kell ettől tartani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (13 szavazatból)
  9. bumburi, gyogyulj meg! Mielobb!
    Hiaba, nem csoda, hogy az evertekelok ennyire kifogtak rajtad…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  10. Szerintem Orbán nem kifejezetten keletre akar menni, nem is igen tájékozott a keletet illetőleg. Szerintem megy ő amerre a szeme lát, ahol úgy véli még nem ismerik a trükkjeit, ahol még nem utálják, ahol még nem fenyegették meg.
    .
    Apropó fenyegetés, sokáig le volt zárva a Cinege utcai a háza előtt és az évértékelőn tett furcsa kijelentést. A fújjátok meg cikkhez irtam erről ebből idézek egy keveset.
    ———
    “Érdekes és figyelemreméltó Orbán beszédének a végén amikor kijelenti, hogy nincs pezsdítőbb érzés mint amikor rálőnek az emberre és nem találják el. Majd közölte, hogy ezért nagyon pezseg az életünk. ( nem inkább ” életem” a te életed?)
    .
    Utána viszont többször is elcsuklott a hangja és néha sírósra váltott.
    .
    Az nem lehet véletlen ha a miniszterelnök az évértékelőben, főleg a végére időzítve ilyenek mond. Mi okod volt rá, kihez szóltál, kinek üzentél???”
    ———–

    Az elcsukló hangja és a testbeszéde arra enged következtetni, hogy Orbánt súlyosan megfenyegették esetleg meg is kíséreltek merényletet ellen. .
    .
    A keletet illetőleg nagyon elsaccolta a dolgot, azt hiszi ott még alakíthat ott még nem telt be a pohár. De igen. Ismerik őt. A kelet, akár az Orosz Putyin akár Kína, akár Japán, nagyon nagyon veszélyes lehet ha beleköp az üzletükbe és azt próbálja tenni velük mint az EU val.Orbán nem tájékozott.
    .
    Csak egy példa. Japán bankok olyan több mint 1O éve amikor a buborék kipattant eladták az amerikai bankoknak a behajthatatlan kifizetetlen lakáshiteleket. Persze nagy részben benne volt a yakuza keze. japánban mint az ázsiai országokban az alvilág dirigál. Mentek az Japánba az amerikai bankok, csúcs bankárok üzletemberek, szakemberek, behajtók pillanatok alatt nyélbe ütötték az üzletet a pírmunkát, aztán meglepődtek mert rájuk gyújtották a lakásukat, egy hét múlva hagytak csapot papot hazamenekültek vissza se jöttek pénzükért.
    .
    De a yakuza ártatlan kis gyerek a kínai snakehead hez képest. Ha meg az oroszokat is átveri akkor nem kap fenyegetést csak egy kis villanást fog látni ha látja egyáltalán, aztán a sötétség.
    .
    Jól van Orbán menjél keletre ott is hamar kitelik a sorod mint gyerekkorodban egyik iskolából a másikba mert mindenhonnan kivágtak. Kitelik a sora ott is aztán a teljes összeomlás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  11. telekis
    Köszönöm.
    Azért jobb ha tudod, hogy tombol az influenza.
    Holmi évértékelők nemigen fognak ki rajtam,legalábbis lázassá nem tennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  12. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Lassan nem kellene az összefogásnak elővenni a grazi aktákat ? Vagy későbbre tartogatják??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  13. hahó bonhomme !
    .
    támogatom vicsi fenti témaötletét. szerintem jó alap a IV. színhez :-) uccu neki !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  14. figyu bonhomme. szerintem most már ideje lenne a copyright-ot is odabiggyeszteni. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  15. jobbulást, bumburi. igyál sok citromos zöldteát mézzel! nekem bejött!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  16. Szél,szél,
    Szállj keletről hozzánk
    szél,szél
    Új világot hozz ránk.
    Jöjj el, te zengő hajnal
    Győztes szabadság dallal
    Szállj szállj,
    Űzz el minden árnyat
    Zúgj-búgj,zengj te szabad szél
    Bármerre száguld szárnyad
    Ott a szabadság kél.

    / Dunajevszkíj , Gáspár Endre : Szabad szél c. operettjéből /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  17. Öreg Titán.
    Köszi, azt iszom én is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  18. Oda megy ahova akar amig szabadlabon van , minket meg az orszagot hagyja beken OROKRE !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  19. 183. Menjünk vissza Ázsiába

    Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!… Egy kis helyet talán kapunk, persze lehetőleg távol még az ázsiai kultúrára hajlandó népektől is. Bejöttünk – agg krónikások szerint – hős Álmossal s Árpáddal és társaival. Menjünk vissza Rakovszky Stefi, Lengyel Zoltán, ifj. Móricz Pál s a többi nyomában. De menjünk, míg – lehet…

    E dicső, gazdag történelmű úri népségtől lakott ország tegnap szerencsésen elérte a legbalkánibb nívót. Az a gyalázatosságában is mulattató komédia, mely ez ország keserves parlamentjében tegnap lefolyt, bele fog kerülni a történelembe. Egy futó percig szeretnék honáruló „nemzetiségi agitátor” lenni, hadd tudnám kellő érzékenységgel felfogni a magyar parlamentben lefolyt skandalumot. Ilyen megríkató baromság megérésére mégsem voltunk berendezkedve, pedig elkészültünk mi már minden megérhetőre.

    Parlament kell ennek az országnak? Kancsuka, nem parlament. Azaz dehogy kancsuka. Kisdedóvó, gyermekkert és sok-sok türelem, ha e dicső erényből maradhatott volna valami a huszadik századra.

    Vázsonyi Vilmos, az egyetlen magyar népképviselő, akit öntudatos nép választott, nem juthat szóhoz a magyar parlamentben. Nem engedik szóhoz jutni a gyermekek, akik haragusznak, mert kinizsisdi s malomkősdi játékukat megzavarta, a gyermekek, akik, hajh, tizenkilencmilliomod magunk szerencsétlen bőrén kockáznak és malomköveznek.

    Az immár legbalkánibb parlamentnek ez a botránya irtózatos, kegyetlen világosságot adott a mi szemeinknek. Olyan titkot világított meg, amit jaj de jó lett volna sohasem tudni. Megtudtuk hogy a magyar parlamenti gyermekek mind egyformák: esküdjenek bár a kétfejű sas karmára, a Széll Kálmán harmatozó pattanására, Kossuth Lajos kalapjára, pápa csalhatatlan őszentsége papucsára, bármire. Obskurus agyuk velejének vastag burkát csak egy kicsit kell megkarcolni, ott zsibongnak előttünk a maguk siralmasan hasonlatos voltukban. folyt:
    http://mek.oszk.hu/05500/05551/html/adypr0183.html

    Ady Endre

    NN 1902. január 31.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Ez egy rohadtul manipulatív felmérés; a az or(k)bánisztániakank az ég világon semmi közük a nyugati országok értékrendjéhez, ha így lenne a felcsuti fenomén maradt volna Felcsuton. A nyugati országoknak csak primitív módon az anyagi jólétét ( naná hogy Ausztriába és nem Oroszországba vágynak ) csodálják, anélkül hogy az ottani fejlettség történelmi, szociális és gazdasági hátterével tisztában lennének. Történelmileg is jellemző, hogy az osztrákokat, németeket csodálják legjobban. Farokcsóváló, nyáladzó kutyák; Magyarország évszázadokon keresztül mindig is Németország/Ausztria kapcarongya volt, egy szaros, parasztbábu a német/osztrák hegemóniát veszélyeztető szláv népek ellensúlyozására ( a délszláv népek elleni német/osztrák agresszióban egy évszázad alatt háromszor is lelkes csatlós volt Magyarország; legutóbb Jugoszlávia második szétzúzásában a NATO/EU – amelyben az újraegyesült Németország a kontinentális góré az elvesztett II. világháború kárpótlásaként/revánsaként – égisze alatt ). A vitéz felcsuti nemzetvezető vezetése alatt viszont számíthatnak arra, hogy kiszorulnak az EU-ból, ahol alapjában véve lenézik az érdemleges fejlődésre képtelen magyarokat. A lóvéjukért nyáladzva csodált németek, osztrákok főleg. De azért Magyarorsz. addig is jó felvevő piaca termékeiknek, köszönhetően a magyar gazdaságnak – a főleg Antall/Boros kormány alatti – szinte háborús szintű pusztítást okozó rabló jellegű leépítésének, amely így semmilyen versenyképes konkurenciát nem jelent Nyugat-Európában . Na persze jöhetnek itt a 25 éve köpönyeget váltott neofita Bokros/Bajnai stb. rajongó burzsuj-janicsárok az ócska hazug ( a fejlett kapitalista országok viszonyait tükröző neoliberális közgazdaságtani tételeket doktrineren alkalmazó, vagy inkább kiforgató ) propaganda szövegeikkel, hogy az egész “törvényszerű” volt mert úgy ahogy volt piacképtelen volt az egész akkori magyar ipar stb. . Ugyanis semmi nem bizonyítja, hogy nem lehetett volna kiválogatni pár ( persze főleg feldolgozóipari, nem mondjuk barnaszén vagy sóder bányászat ) ágazatot amelybe pénzt fektetve nemzetközileg is versenyképesek lennének. Persze legyen csak Magyarorsz. a fejlett országok alacsony hozzáadott értéket előállító, alacsony képzettséget igénylő autó vagy más műszaki cikkeinek bérmunkában való összeszerelője, mint ahogy mondjuk Banglades, vagy Kambodzsa meg a varrodájuk, miközben a volt szocialista országok többségéhez ( Csehország, Szlovénia már fejlett országok gazdaságilag, társadalmilag is ) képest is leszakadóban van… meg is érdemlik… Oroszországot, Kínát, Iránt stb. még inkább, a mentalitásukhoz azok vannak közelebb, hiába csodálják a nyugati ( anyagi ) jólétet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  21. Pontosabban a felmérés interpretációja téves.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Mondjuk ha egy képzeletbeli időutazás keretein belül megkérdezhetnénk Orbán nagy példaképét Horthy Miklóst, hogy ő vajon kihez csatlakozna, és mit szól az egész keleti nyitáshoz, na az volna valami…
    Ja, és persze megkérdezhetnénk még arról is, hogy ő mit gondol az egész jobboldalivá átvedlett fideszes posztkommunista holdudvarról, akik egyébkén a bolsevik állampártiság jegyeit hordozzák politikájukban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Walla! 2014. február 18. kedd
    Te érted is amit írsz, vagy csak úgy szanzsén hányod az epét mindenre, és mindenkire?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Ha az EP-s választáson indulnak a minden sarkon álltak már, jelenleg un. “jobboldaliak” közül bárki is, megérdemelnék, hogy senki ne szavazza be őket az EP-s képviselőségbe!
    A támogatóiknak, az EU elleneseknek sem kellene beszavazniuk őket, mert ha olyan rossz az EU, akkor miért sietnének képviselők lenni, kit néznek hülyének?!
    Menjenek Keletre és ne akarjanak az EU-ban képviselők lenni, ha ez a tagság ennyire büdös nekik és csak a jó fizetség kellene, így, ilyen ellentmondással ne kepeckedjenek a jól fizető helyekért sem!
    A turulban született, piros pöttyös ülepű, fél-ázsiaiaknak útlevéllel szabadna csak Nyugatra menniük, élvezhetnék harcuk gyümölcsét, a szögesdrótot.
    -
    commandante
    Államalapító királyunk is forog a sírjában, hiszen hosszú utat tettek meg és véres győzködéssel terelték a népet a Nyugathoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Hasonló okok miatt megy a balhé Kijevben is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Érdekes, hogy a Horthy világbn éppen ők, éppen ezek a jobboldali lovagok hirdették, hogy Magyarország Európa – a nyugat – védőbástyája. Micsoda tudathasadás, vagy még pontosabban, tudatos hazgság…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. http://www.atv.hu/videok/video-20140219-friderikusz-2014-02-18
    .
    Érdemes végig nézni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. commandante;

    Akkor leegyszerűsítem:
    Miért talán nem volt Magyarorsz. évszázadokon keresztül Németorsz./Ausztria csicskása háborúban és békében egyaránt…? Ugyan miért másért imádnák ezeket az országokat első helyen, miközben lenézik a szlovák, román, szerb szomszédokat? Persze az anyagi jólétükért is ( bár vannak más gazdag országok is ) de ettől lenne közelebb a magyarok értékrendje a nyugati demokráciákhoz…? Hülye magyarok menjetek nyalni a németeket, úgyis lenéznek titeket, mint ti a keleti szomszédaitokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  29. Nekem ebbol a kurva, antiszemita turulorszagbol mar nagyon elegem van, szerzek valami jo kis szarmazasi igazolast es huzok innen Spanyolorszagba vagy Portugaliaba, ott meg a klima is jobb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  30. Feher Dani
    Ezen mar en is gondolkodtam, en is tudnek jo papirokat szerezni, de nem ez a megoldas, nem szabad feladni, itt kell rendet rakni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  31. Aranybili
    Gondolkozz! A Fidesz nem nyer nagy tobbseggel, mert nagyon jon fel a szelsojobb, raadasul a bal oldal meg osszefogas helyett osztozkodik, szerinted a Fidesz~Jobbik koalicio alatt konnyebb lesz labdaba rugni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  32. Engen is erdekel a kivandorlas, de nem tudom hol lehet jo papirokat szerezni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  33. Spanyolorszagot felertekeltek, lehet hogy nekem is ott a helyem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Portugalia sokkal nyugisabb es tobb a lehetoseg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  35. Orban nagyon feni rank a fogat, ha nem eri surgosen veletlen baleset, akkor nekunk annyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. Feher Dani
    Csak akkor adom fel, ha mar tiznel kevesebben maradunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bocskai Döni mert nagyot álmodni 2014. március 6. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos