Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hoffmann meséi: pénzt ígért a pedagógusoknak 2014. február 8. szombat 10:08 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hoffmann meséi: pénzt ígért a pedagógusoknak

Budapest – Újabb fizetésemelést ígért a kormány által korábban megalázott pedagógusoknak Hoffmann Rózsa. Tízezer forinttal, kereshetnek többet a tanárok, az államtitkár ígérete szerint. Nem most, hanem a választás után. Vagyis, abban az esetben, ha jól szavaznak, azaz, a Hoffmann Rózsát és társait foglalkoztató pártszövetségre.

Különben megnézhetik magukat. Az ellenzék még semmit nem ígért nekik, bár ez is csupán idő kérdése. Kérdés, hogy az emberek hisznek-e még Hofmannak, aki, igaz, felsőbb utasításra, ott vágta át és alázta meg őket, ahol csak lehetett.

Szeptembertől újabb pedagógus-béremelés várható, átlagosan mintegy tízezer forintos nagyságrendben nőnek a keresetek – mondta Hoffmann Rózsa.

A köznevelésért felelős államtitkár még erre is rátett egy lapáttal: szerint egy éven belül háromszor nő a pedagógusok bére, és a nagyobb teljesítményt díjazó, kiszámítható és tervezhető előmeneteli rendszer biztos életutat nyújt a pedagógusoknak.

A köznevelési államtitkár konkrétan is megjelölte az összeget: az őszi emeléssel nagyjából átlagosan tízezer forintos nagyságrendű növekedés várható.

Hoffmann Rózsa szerény volt, mint egy ibolya: mint mondta, évtizedek óta nem volt olyan mértékű béremelés, mint ami az életpályarendszerrel megvalósul.

Ma már olyan országban élünk, ahol megbecsülik a pedagógusokat, mondta. (Itt egy kicsit repedezni kezdett a plafon, de azután maradt a helyén: békebeli plafon volt, akkor építették, amikor még nem volt divat kilopni a házból az anyagot.)

Szavai szerint az a cél, hogy megbecsült tanárok legyenek a pályán, akikre az iskola támaszkodhat. A jó tanár az iskola legfontosabb feltétele – rögzítette a köznevelési államtitkár, aki hangsúlyozta: a pedagógusok optimisták lehetnek, a gyermekek fejlődése érdekében végezhetik munkájukat.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +14 ( 16 szavazatból)
Hoffmann meséi: pénzt ígért a pedagógusoknak, 5.0 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(23)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

23 Reader’s Comments

  1. Rózsika szokás szerint hinti az igét.
    Hányszor megcsúfolta már a pedagógusokat? Még mindig nem tanultak belőle?
    Az igért 10 ezer forint semmit nem fog érni, mert akkorra elszabadul a pokol, az árak meg az egekben lesznek!
    Így csapnak(tak) be mindenkit ebben az országban, ez sem tűnik fel nekik?
    Már mindenkibe belerúgtak, megaláztak!
    Meddig tűrnek még?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  2. Derék keresztény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  3. Itt a Hoffmann, hol a piros.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  4. Rózsának az MSZMP tagsági könyve az íróasztalának fiókjában van, és epekedve várja, hogy MSZMP tagságát mikor újíthatja meg. Beismerése szerint akkor lépett be az MSZMP-be mikor igazgatóvá történő kinevezésének feltétele volt az MSZMP-tagság. Sokan úgy emlékeznek igazgatói tevékenységére, mint lidércnyomásra. Akkor most milyen keresztény demokrata is ez a n….er.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  5. Az biztos, hogy a választás után balhé lesz, mert:
    1) A FIDESZ-KDNP még nagyobb többséggel nyer, ezt kemény klerikálfasiszta diktatúra fogja követni – még nyíltabb hazudozások és lenyúlások, még vadabb törvénykezés, még mélyebb válság, a HUF bedőlése, államcsőd. Ez fog történni, ahogy látom a közvélemény hozzáállását.
    2) Az erőviszonyok kb. egyenlőek lesznek, OVI bekattan, és a háttérből ott tesz be, ahol akar, működő kormány, ország nem lesz, felelősségre vonásnak esélye sem lesz. Valószínűsége ennek nulla.
    3) A baloldal nyer, akkor OVI nyílt balhét rendez. A baloldalnak, ha a maffiakormány és rezsim kifejezéseket, az Alkotmány visszaállítását komolyan gondolja, akkor kötelező lesz letartóztatnia a FIDESZ-KDNP vezetését és bíróság elé állítani őket a puccs, a NENYI, a NER, a manyup és egyéb gazemberségek miatt. Ezt OVI és hívei nem fogják tűrni, kitör a balhé az utcákon. Amúgy ennek a variációnak az esélye szerintem szintén nulla.
    Lényeg, hogy az állampolgárok ideológiai és egyéb tudatlanságuk miatt nem fognak ráébredni, hogy megint megvezették őket, megint búcsút inthetünk a demokráciának és a piacgazdaságnak, a fejlődésnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  6. Innentől kezdve érdektelen, Rózsika miket ígérget. Azért az elképesztő, hogy még mindig itt tartanak, pénzt ígérgetnek burkoltan, hogy szavazzanak rájuk. Sajnos sok pedagógus rájuk fog szavazni, mivel a béremelés jelentős volt, pedig csak azt kapták meg, ami már régen járt volna, mert nettó 80-100eHUF-ért dolgozott a többség, és mindenféle túlóra meg egyéb trükk kellett ahhoz, hogy többet keressenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  7. A pedagógusok értelmiségiek. Ezekkel egy jobboldali kormányzat bármit megtehet. Ezek akkor is hűségesek maradnak a jobboldalhoz, ha megvetik, megalázzák őket.
    Olyanok mint a katolikus egyház. Adhat nekik a baloldal annyi pénzt, amennyit nem is tudnak elkölteni, (adott is) ők a szószékről akkor is a jobboldalt dicsőítik.
    Kedves pedagógusok! Tetszettek volna másra szavazni.
    Na de ezt önök, aligha érthetik.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  8. Ha tanult pedagógusaink még mindig bedőlnek neki, hát szavazzanak rá!
    Csak utána nem szeretném hallani, hogy kitoltak velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  9. Ejnye.
    A pedagógusok kellékek!!??
    Na igen, egy színház az ország politikai élete.
    Még a végén leltári számot is fognak kapni a tanárok!
    De csak azok akik jól szavaznak.
    Undorító ez a “nő”.
    Őszintén mondom ha ránézek hánynom kell.
    A hazugságaikról meg nem is beszélve.
    Ezek meg fogják érdemelni az életfogytiglant az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. az életpálya modell maga a katasztrófa.A portfólió elkészítése felesleges és időigényes,a tanterv átalakítása rettenetes,nézzétek meg,mit csináltak a történelemmel.Az ötödikes anyaggal képtelenség végezni,az átdolgozott tankönyvből hiányzik az összefüggés,hevenyészett,hirtelen összetákolt szar .ha valamit adsz magadra,letojod az egészet,és teszed legjobb tudásod szerint.A magasabb kategóriába kerülés lehetősége azoknak a tan ároknak,akik egy életen át dolgoztak,pénzbe kerül,mármint fizetni kell a portfólió feltöltéséért.Szégyen,gyalázat,aljasság…És mi a biztosíték arra,hogy akinek jó a portfóliója,az jó tanár is….SEMMI,ROZI ,SEMMI

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  11. Ez egyszerű elütés (mistype).
    Nem átlagosan, hanem álságosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. Igérgetés és osztogatás folyik. Viszot az nem az ígérgetők és osztogatást csúcsrajáratók hibája, hogy a célközönség rendre eladja a becsületét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  13. MSZMP – KDNP
    Töretlen,nagyívű politikusi pálya!
    Ürülékből hányadékba!
    Vagy fordítva!
    As You Like It!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  14. Hoffmann meséi!
    Nem bántom a pedagógusokat!De aki bedől ennek a portfóliós….-nak,az magára vessen! itt kellene az összefogás,és egységesen bojkottálni!Még most keresik azokat,akik minősíteni fognak,ők lesznek az elsők,akik ped.II-be lépnek.
    Ez ha el is indul,2-3 éven belül összeomlik.
    Honnan lesz ehhez pénz?
    Az a pedagógus,aki a letanított órái után,+fogadó óra,szülői értekezlet,kirándulás,színház látogatás,dolgozat javítás,felkészülés másnapra,szakirodalom olvasása meg még saját gyereke nevelése,szülői értekezlet,fogadóóra,vacsora főzés,bevásárlás,gyerekkel tanulás,esetleg kirándulás,na akkor mikor töltse fel a portfóliót?
    Aki megmondja,jutalma nem marad el,csak még kitalálom,mi legyen az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  15. kívülálló +++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. Ennyi nulla arc nélküli jellemtelen ganét még nem hordott a föld mint ebben a kormányban van,úgy hazudnak mint a vízfolyás fapofával .Én elhiszem ,hogy ezért jó pénzt kapnak ,na de kérem ez már vállalhatatlan ami itt folyik………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  17. Pedagogusok töbsege csak ertelmisegi, nem ertelmes. Medgyesi kormanytol atlagos 50%-os fizetes emelest kaptak, megis leköpködtek es tüntettek a kormany ellen, söt az elmult nyoooceevben allandoan tüntettek. Orban rezsimtöl haromevig nem kaptak semmit, atvertek öket , hülyere vettek öket, meg sem volt egy rendes tüntetes sem. Ök a FideSS-re szavaztak, most pedig Orban fasiszta rezsimjere fognak szavazni. En abszolutt nem sajnalom öket, amit föztek egyek meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Nemcsak a pedagógusok, de az emberiség szégyene ez a némber, aki ezt a fideszmocskot teljes hittel képviseli, a gyerekeket, a pedagógusokat és a szülőket is alárendeli egy beteg, megalomán elme pusztító képzelgéseinek. Egy bűnös, erkölcsi csődtömeg, aki nem kap feloldozást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  19. EdCarping, igen, ígérgetés és osztogatás folyik. Az ígérgetés pedig úgy szól, hogy idén szeptembertől, még ebben az évben, év végére már,… stb. Mintha nem lenne április 6-án semmi. Nem azt mondják, hogy abban az esetben, ha április 6-án…
    Úgy beszélnek, mintha a világ végéig hatalomban maradnának.
    Hoffmann is úgy beszél, úgy ígérget. Amit eddig ígért, az is hazugság volt.
    Van pedagógus ismerősöm, nem egy. Csődtömeg, amit az iskolákkal csináltak, csődtömeg a KLIK, az állítólagos életpályamodell is hatalmas humbug.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Hogy évtizedek óta nem volt ilyen mértékű emelés a pedagógusoknál? És a Medgyessy kormány 50 %-os emelése? Igaz arra szomszédom a tanárnő azt mondta, hogy meg sem érezte…Most már nem Fidesz fan, azt mondja, hogy ez nem emelés, mert sokkal többet kell dolgozniuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Kedves neveletlen,
    úgy van, ahogy írod. A pedagógusok többsége ennek ellenére FIDESZ-hívő, ahogy azt a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke elmondta. Nem tiltakoznak, pedig nem kizárólag róluk, hanem a rájuk bízott gyermekek sorsáról, jövőjéről is szól mindaz, amihez oly nagy csendben asszisztálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Kedves EdCarping, egyetértek Veled. Abban nem egészen, hogy a pedagógusok többsége fidesz-hívő. Nyilván van köztük az is, de – mióta saját bőrükön érzik a fidesz “áldásos” ténykedését – soknak elment a kedve a fidesztől (gyakorló pedagógusoktól hallottam, hogy körükben általános már, hogy elegük van ebből a bandából).
    A PDSz elnöke nem ismerhet minden pedagógust, hogy ezt így kijelenti.
    Abban teljesen egyetértek Veled, hogy a gyerekek sorsáról, jövőjéről is szól minaz, ami itt megy.
    Azért (is) borzalmas, ami az országban megy, mert sok-sok a megfélemlített, a kizsigerelt pedagógus, akiknek a gyerekek tanítása, nevelése a feladatuk, de akik a fidesz rendszerében, tanterveivel és hazug, hülye tankönyveiből kényszerülnek tanítani, azok a jövő generációja, generációi ellen cselekszenek.
    De a fidesznek nem gondolkodó emberekre, kiművelt emberfőkre, hanem bégető birkákra van szükségük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Szavazat vasarlas? 10 000 -ert ? Kicsit keves , kicsit szanalmas , kicsit nagyon Fideszes! Aki ezert rajuk voksol az megerdemli! A tobbiekkel pedig jol kiBSZIK, dehat a demokracia mar csak ilyen . Aprilisban kiderul a illegitim valasztasokon mit gondolnak az emberek az is biztos a ketesztapa es a maffia keszult ! A kerdes ki lesz eberebb , mennyi jo szemu megfigyelo lesz a GATON !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hoffmann meséi 2013. december 27. péntek

Tanárok tízezrei várnak a fizetésükre 2013. december 13. péntek

Rózsika egy kicsikét butácska… 2013. december 6. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos