Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai Gordon Orbán hangjával kampányol 2014. február 23. vasárnap 9:31 Forrás: AN, Youtube

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai Gordon Orbán hangjával kampányol

Budapest – Orbán már megint hazudik. Nincs hírértéke ennek a mondatnak, miért épp az itt látható videón ne hazudna. Mást mond, mint évekkel korábban. Tudjuk ezt rég, nincs benne újdonság. Gátlástalanul grasszál az időben, ha úgy tartja kedve, ideológiát vált. Azt mond, és azt tesz, amit akar. Teszi, amíg teheti.

Most azonban rajta röhög a fél ország. Bajnai Gordon szinkronizál egy hat évvel ezelőtti Orbán beszédet. Gyújtó hangulatú volt az a beszéd akkor, mára azonban visszájára fordult minden, amit akkor mondott. Persze, akkor sem gondolta komolyan.

Amit Bajnai és stábja az itt látható és hallgató felvételen kitalált, az tényleg mulatságos. Orbán, mint a diktátorok általában, nevetséges.

Nézze meg, ne hagyja ki!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (46 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +53 ( 61 szavazatból)
Bajnai Gordon Orbán hangjával kampányol, 4.8 out of 5 based on 46 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

24 Reader’s Comments

  1. Szenzacios, nagyon helyes mar regen ezt kellet volna csinalni, ellene foditani populista, hazug , önmaganak ellentmondo beszedeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (57 szavazatból)
  2. Ilyenek tömgelegével kellett volna előjönni az elmúlt 4 év folyamán, megspékelve az államcsíny hangoztatásával és a bojkottal és akkor most egészen más kimenetel elé néznénk. A video OK, csak kicsit eső után köpönyeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (46 szavazatból)
  3. Bocs’, tömkelegével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  4. Mindent ellene kellett volna fordítani, mindent rá kellett volna olvasni. Harsogni kellett volna, hogy hazudik reggel, délben és este, de még akkor is, amikor alszik és álmodik. Harsogi, kiabálni, terjeszteni. Helyette ráhagyták, aszisztáltak az elmúlt 4 évhez. Bárcsak ne lenne késő!
    Az emberek szeme ki lett szúrva a resicsökkentéssel, agyuk át lett itatva “elmúltnyolcévezés”-sel, jobban teljesítéssel. Ki hiszi el, hogy az államadósság soha nem volt magasságokban van? És azt, hogy a nyugdíjvagyonból szinte egy buznyák sincs már?
    Szeretném hinni, hogy nincs igazam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  5. Orbán összes nyilvánosság előtt elmondott régebbi szövegét a jelenlegi Orbán ellen lehetne fordítani.
    .
    Ez lenne az igazi rezsicsökkentés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (42 szavazatból)
  6. Szenzor
    “Ez lenne az igazi rezsicsökkentés!”
    .
    Nem rezsimcsökkentést akartál írni? Jobban passzolna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  7. http://www.vasarnapihirek.hu/szerintem/gal_j_zoltan_vagyvagy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  8. proaktiv
    Igazad van , de én most nem erre gondoltam, hanem arra hogy mennyivel olcsóbb lenne (lehetne) a kampány.
    Arról nem is beszélve, hogy milyen hatékony. Legalábbis azoknál akik még képesek gondolkodni egy kicsit.
    Ha ezt minden összefogás-jelölt a saját kis választókörzetében megcsinálná, mert az interneten terjedő kampány nagyon hatékony.
    És milyen sok fidesz-őrült még továbbítaná is, mert az “ISTEN” beszél.
    Esetleg a meghallgatása közben néhányan meglepődnének.
    Egész röviden sikerült leírnom, hogy mire gondoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  9. Ha olvassák az AN-t remélem még több ilyen felvétel készül:
    van téma bőven, hiszen a 25 év alatt, a továris konyec, a csuhások térdre, imához és még sok egyéb hablatyolás, a hazaárulózás az orosz és kínai nyitás miatt, ezt mind mind a nyakukba kell önteni – égjenek, mint a fáklya!
    -
    Tudom, ők nem fognak – de vannak talán szavazóik, akiknél még előfordulhat, hogy égő, hogy ilyen szélkakasok megvezethették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  10. Tisztelt Bajnai úr,

    Ez nagyon jó lépés volt egy síkos pályán amitől még síkosabb lett a pálya. Egy ilyen lépés után nem szabad megtorpanni, még több lépést kell tenni, még dinamikusabban, különben csúnyán visszaüt.
    .
    Nem áll szándékomban egy kommentben elemezni ennek a videónak a lehetséges hatását, mert ez inkább a Fidesznek segítene, de mint korábban írtam, kérem legyen nagyon előretekintő, előrelátó és óvatos. Ennél sokkal jobban. Sikerülni fog. és elnézést ha irritáló vagy arrogáns volt a kéretlen megjegyzésem. Jó szándék vezetett.
    ———-
    A magyar népnek.
    .
    Drámai ami Ukrajnában történik. Minekünk könnyen jött az EU tagság, talán azért nem tudunk élni vele és megbecsülni??? Az ukránoknak az életükkel és a vérükkel kell fizetni!!!!!!!!

    .
    Hát hülyék ezek, hogy a vérüket hullatják, hogy az EU gyarmatosítsa őket??? Vagy mégsem erről van szó?? Mi látjuk rosszul??? Orbánnak higgyünk vagy a tényeknek?????
    .
    Ennyi ember nem lehet hülye. Tudják ők jól, hogy miért hullatják a vérüket!!!
    Azért amit mi finnyáskodva ellökünk magunktól. Azért, hogy Európa lehessünk.
    Lám Orbán meghazudtolta önmagát a paksi atomerőművel .
    .
    Meghazudtolta magát az oroszokkal. Ordította a Hősök terén, hogy ki az oroszakkal és most szalad hozzájuk és visszahívja őket. Hazudott, becsapott minket. Ha ebben hazudott miért higgyük el neki, hogy az EU gyarmatosító???? Ukrajna eldobta az oroszok uzsorakamatra adott pénzét és olcsó kamatú IMF kölcsönnek fog talpra állni.
    .
    De hát kedves honfitársaim, ugye minekünk más a hősiességről alkotott fogalmunk. Ők a vérüket hullatják, tinektek nemet mondani is fárasztó amikor az új és jobb élet nem a vértekbe csak egy szavatokba kerülni.
    .
    Bajnai csak annyit kér, hogy Április hatodikán mondjátok ki azt az egy szót, hogy: NEM.
    .
    Igen sokféle éppen lehetünk hősök.
    .
    Hadd álljanak itt Timosenko szavai amit a hősöknek mondott:
    .
    „Hősök vagytok, ti vagytok a legjobb dolog Ukrajnában.

    Ha valaki azt mondja, hogy befejeztétek küldetéseteket, és hazautazhattok, s a többit majd mások folytatják helyettetek, ne higgyétek el egyetlen szavát sem! Addig, amíg végig nem viszitek az ügyeteket az utolsó lépésig, senkinek nincs joga elmenni innen. Azért, mert ti változtattatok meg mindet. Nem a politikusok, nem a képviselők és a nem a külvilág. Senki rajtatok kívül ezt nem tudta volna véghezvinni”
    .
    Nekünk nem kell a vérünket ontani ha időben nemet mondunk. Csak egy szó az egész amit Bajnai kért, és nem kell örökre hősöknek lennünk csak egy napig.
    .

    http://www.youtube.com/watch?v=Tgcc5V9Hu3g

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  11. A Bajnai videó nem hozta azt az atmoszférát, ami ki akart fejezni. Hiányzott belőle a szinkron profi nívója. Nem női mosoly és kellemes csicsergés imitálása kell egy gyűlölt mini diktátor elűzéséhez. A rendszerváltások és a forradalmaknak más a forgatókönyvük. (Ha én mutatnám be az ellenfelemet, a nemzeti pávatáncos suttyót, akkor az eredeti szöveget imitálva, méla undorral, gonoszul forgatnám szemem a falon lógó poszterre, a torz pofájú, felősutyi felé, gyűlölettől szikrázva. Az ökölbe szorított jobb karomat emelgetném fel és le többször, a nemzetközi nyelv érthetőbb kifejezésére.) Ezt a hatást még jobban lehetne fokozni, ha egy patkány bábut húzna a nyakára kötött spárgával a helységbe bejövő takarítónő. A kezében tartott seprűvel üti ott ahol éri a vinnyogó hangot utánzó szörnyet. (A kamera jobban behozza a hátán lévő felírást: ORBÁN)
    – Reszkessetek férgek! – üvöltené a hangszóró. (A takarítónő sikoltozva elhagyja a helyszínt.) Stílus kell a passzív, balga nép felé, hogy felébredjen delejes mély álmából.
    – Megnyomorított, kirabolt emberek! – szólal meg a hangszóró.
    – Jobb sorsot válasszatok, boldogabb életet!
    VERJÉTEK KI ORBÁN FIDESS FÉRGEIT, VÉGLEG!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  12. .
    Nagy bajban van az az ország, amelyiknek hősökre van szüksége.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  13. jönnek a román bérszavazó szarkeverő papok
    http://index.hu/kulfold/2014/02/23/emnp_tokes_laszlo_a_fidesz_ep-listajan_induljon/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  14. Kit érdekel, hogy ez a f@sz hogyan “kampányol”? Nem is folyik itt valódi kampány, csak vásári komédia, hiszen az egész sz@r le van vajazva előre. Csak ilyen jópofizó happeningek mint ez a fentebbi. Mintha az egész nem ennek a retardált országnak a nyomoráról, hanem csak az ilyen celebek jópofaságáról szólna.
    A minap Ukrajnában történtek után a magyar népnek a bányászbéka segge alá kellene süllyednie szégyenében. Ugye kedves “ellenzéki összefogás” rajongó seggnyalók…? Mínuszolásra fel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (18 szavazatból)
  15. Johnnyboy, hol hagytad a humorérzéked?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. @emofree
    2014. február 23.
    „Johnnyboy, hol hagytad a humorérzéked?”
    .
    Jól látod a ganéj helyzetet. Rendszerváltáshoz, forradalmi atmoszférához csak vitriolba mártott humor lehetséges. Affektáló qrvák stílusában fájdalmas látni a módfelett elegáns stílusú kommunikálást. Bátor, „forradalmi” keresztkérdésedet olvasva azonnal beugrott az amerikai elnökválasztások patinás mottója, lakonikus tömörséggel: X. Y. for President!
    .
    Ha méltóztatsz megengedni, nagybecsű rendelkezésedre bocsájtom szerény véleményemet. Magvas, mélyenszántó válaszod esszenciáját figyelembe véve, bátorkodom nyilvános fórum előtt letenni voksomat, a jövő szép reményében: EMOFREE FOR PRESIDENT!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  17. Utolag kritizalni könnyü, elsö probalkozas lehet rajta meg csiszolni, alapokban jo, minden emberhez elkellene jutnia. Bajnainak imitalni kellene Orban szoszerinti beszed felolvasast.
    Sok amputalt agyu Orban fan libazasat ignoralni kell, lehet meg meglepetes, kis sarga zsibak meg beletaposhatjak Orbant a libasz@rba aprilis 6-an.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  18. Erthetobben kell fogalmazni , az atlag ember nem erti a szofisztikalt uzeneteket !
    Egyszeru az a nagyszeru ! Hajra Gordon !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  19. http://www.youtube.com/watch?v=Occ-mZB58II

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  20. Hajra Gordon !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. Azért Bajnait ne vegyük már komolyan, különben pontosan rá is vonatkozik KertészÁkos irása, hogy aggódhat ez értünk, mikor neki 5 szobája van? :-) ))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  22. Eagle, Leo Klein, ajánlom újraértelmezésre Kertész Ákost. Bajnai milliárdos, aki szegényellenes megszoritásokat hajtott végre az MSZP miniszterelnökeként, aminek csúfos bukás és fidesz teljhatalom lett a vége. Nonszensz ez az ember ideológiailag is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  23. Lehet mínuszolni, de aki odáig van Bajnaiért, az pontosan olyan alattvaló, ahogy azt Kertész Ákos megírta. Nem véletlen, hogy Ukrajna itt tart a maga oligarcháival.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  24. Még több mínuszt! :-). Az értelmiség java része jól keres valami multinál, egy része külföldön dolgozik, a többszörösét keresi az itthoni közmunkabérnek és rajong az ” intelligens” Bajnaiért, és pont ugyanúgy sz@rik a szegényekre, mint ő. Ez van, tessenek elgondolkozni, hol is van a baloldal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos