Ronai and Ronai
AMERIKAI

Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai Hollywoodban 2014. február 26. szerda 4:47 | AN

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai Hollywoodban

Los Angeles – Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai, a magyar származású New York-i baleseti sztárügyvéd amerikai filmsztárokkal együtt adományozott 25 ezer dollárt a beteg gyermekek gyógyítását segítő Mending Kids International nevű alapítványnak. A Ronai házaspár az alapítvány hollywoodi partijának vendégei voltak, ahol a hollywoodi előkelőségek társaságában adakozott a nemes célra az amerikai társadalom leggazdagabb és legismertebb rétege. Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai olyan nagy nemzetközi ügyekben képviselték sikerrel tragédiák áldozatait több tízmilliós perekben, és szerepeltek a legnagyobb televíziós csatornák műsoraiban, hogy azok megnyitották a kapukat előttük az amerikai celebek világába.

Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai elsősorban olyan ügyeket vállalnak el, amelyekben valamilyen nagy igazságtalanság vagy gondatlanság okozott tragédiát, súlyos sérülést és fájdalmat ártatlan embereknek, sokszor az élet peremén élő szerencsétleneknek. Felkarolják az ügyüket, és segítenek legyőzni nekik a Góliátokat, a rengeteg pénzzel és hatalommal rendelkező nagy cégeket, amelyek ki akarják semmizni őket. Ezekben az ügyekben olyan sikereket értek el, hogy az amerikai médiában is ismertté váltak, mint a bajba jutott emberek segítői, akik tízmillió dolláros kártérítésekre kényszerítik a leghatalmasabb és legbefolyásosabb cégeket is. Ez elsősorban annak kösöznhető, hogy az ellenfelek nem tudják lebeszélni és lefizetni őket, keményen kitartanak a károsultak érdeke mellett.

Rónaiék sikerei az elmúlt években voltak különösen látványosak, miután egyre többen fedezik fel, hogy akkor járnak legjobban, ha a Ronai and Ronai Ügyvédi Irodához fordulnak. Ezért a nagy visszhangot kiváltó amerikai és nemzetközi ügyekben egyre többen fordulnak hozzájuk és nem csalatkoznak. Így kerültek be abba a felső rétegbe, amely Hollywoodba is meghívta őket. Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai ezt nagy elismerésnek tekinti, de hangsúlyozzák, hogy önmagában a “party” kedvéért nem utaztak volna Los Angelesbe, annak ellenére, hogy a társaságban számos kiválósággal alkalmuk nyílt barátkozni, hanem az volt a döntő, hogy beteg gyermekek részére gyűjtöttek adományokat, és ezt a nemez célt támogatni akarták. Mint mondják, ez összhangban van a hétköznapi munkájukkal, ahol szintén kisozlgáltatott és magatehetetlen emberek érdekeit képviselik, egy beteg gyermek pedig ennél is kiszolgáltatottabb. Úgy gondolják, hogy akik megtehetik, azoknak kötelességük felelősséget viselni azokért, akik nem tudnak magukról gondoskodni.

A rendkívül vegyes társaság tagjait hasonlóképpen ez a gondolkodás motiválta és hatalmas összeg gyűlt össze a gyermekek segítő alapítvány javára. Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai 25 ezer dolláros támogatása nem a legkisebbek közé tartozott, a Peter Ronaival pózoló Paris Hilton például 15 ezer dollárt adakozott, ami szintén nem kevés pénz. Paris Hilton félig-meddig a vendéglátókhoz tartozott, mert az esete folyamán lemezlovasként is közreműködött a partin.

Peter Ronai (Rónai Péter) magyar származását nem tagadja meg, és különösen érzékeny azokra az esetekre, amikor magyarokat ér valamilyen baleset, sérülés vagy tragédia Amerikában vagy külföldön, és a károkozó valamilyen amerikai cég, amelyyel szemben amerikai ügyvédként az amerikai törvények szellemében tud a magyar ügyfél érdekében fellépni. Nagyon sok magyarnak segített az elmúlt évtizedek során, sokaknak az életét mentették meg azzal, hogy a nekik járó kártérítést megszerezték a károsultnak. A legismertebb esetek az elmúlt évekből a philadelphiai kacsahajó-baleset áldozatai, a Concordia hajóbaleset áldozatai, a Budapesten hagyott elhunyt nő esete és mások. Ha meghallja, hogy valahol magyarok kerültek bajba Amerikában vagy a világ bármely részén, akiknek kárigényeik lehetnek, azonnal felajánlja segítségét, de sokan már eleve őket keresik.

Holly Ostrov Ronai (középen) Sylvester Stallone, és felesége, Jennifer Flavin társaságában

Paris Hilton és Peter Ronai


VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.8/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 22 szavazatból)
Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai Hollywoodban , 3.8 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Boldog, szerencsés házaspár, mert nem a fejtetőre állított fasiszta, antiszemita Magyarországon élnek, ahol lapulni és megalázva hallgatni kéne a fasiszta és antiszemita csőcselék terrorjától.
    .
    További sok sikert kívánok bátor, humanista munkájukhoz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (30 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szárazföldön is gyilkolt a kacsahajó 2015. május 9. szombat | AN

A “magyar Petrocelli”-nek nevezték Peter Ronait 2014. december 21. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos