Ronai and Ronai
AMERIKAI

Megszűnt a forintszámlánk a Citibankban 2014. január 8. szerda 20:15

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Megszűnt a forintszámlánk a Citibankban

New York – Mint arról korábban hírt adtunk, a Citibank a megváltozott feltételeik miatt megszüntette a Budapesten vezetett folyószámlánkat. Mostantól csak az amerikai számlánkra történő átutalással, a Paypal útján történő kártyás fizetéssel, Amerikából és Kanadából pedig csekken is tudjuk fogadni az adományaikat. Köszönjük a legutóbbi felhívásunk nyomán érkezett nagylelkű adományokat, és kérjük olvasóinkat, hogy akinek fontos az AN működése, és megteheti, támogassa lapunkat.

A Citibank korábban arról tájékoztatta kiadónkat, hogy “a nemzetközi szabályozás megváltozott bankunkban, ennek megfelelően nem tudjuk az Olivia Media and Pub. Corporation számláját továbbiakban vezetni. A bemutatóra szóló részvényekkel rendelkező cégek kiemelt kockázati besorolás alá esnek és az a döntés született, hogy ezt a kockázatot nem vállalja a bank”.

A számla december 31-ig működött, és jelenleg már nem lehet erre a számlára befizetni. Mostantól banki átutalással lehet fizetni az alábbi számlaszámra.

A világ bármely részéről átutalás dollárban:

Olivia Media and Publishing Corporation
180 Walnut Street A-47 Montclair NJ 07042
JPMorgan Chase Bank, New York
Számlaszám: 470206439
Routing# 021000021
Swift Code: CHASUS33
.
Az online fizetési lehetőségeket ezen az oldalon találják meg. Alul lehet kártyával fizetni a PayPal rendszer segítségével. Nagyon egyszerű, egyszer kell megadni a kártya adatait, utána már csak az email címmel két kattintással lehet bármikor újra fizetni.
.
Amerikából és Kanadából lehet továbbra is csekket küldeni az Olivia Media nevere kiállítva és az Olivia Media and Publishing Corporation, 180 Walnut Street A-47 Montclair NJ 07042 címre küldve.
.
Továbbra is várjuk kedves olvasóink támogatását, adományait, a Kohányi Társaság tagdíjának fizetését. Szükségünk van a támogatásaikra ahhoz, hogy az AN-t működtetni tudjuk. Ezúton is köszönjük minden kedves Olvasónk nagylelkű adományát, amelyeket a legutóbbi kérésünket követően kaptunk. Szeretnénk kifejezni hálánkat és nagyrabecsülésünket az Önök áldozatvállalásáért.
.
A kellemetlenség miatt elnézésüket kérjük. Kérjük szíves megértésüket.
.
A Szerkesztőség
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.7/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 18 szavazatból)
Megszűnt a forintszámlánk a Citibankban, 3.7 out of 5 based on 15 ratings

  • Egy hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

One Reader’s Comments

  1. Akkor legközelebb így megy az adomány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos