Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tiltakozás Lázár János provokációja ellen 2014. január 24. péntek 4:59 | AN

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tiltakozás Lázár János provokációja ellen

Az UNESCO január 27-én Holokauszt Emléknapot rendez Párizsban.  A rendezvény díszvendége Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkár, a Magyar Holokauszt 2014 Emlékbizottság vezetője lesz. Lázár János 2010 juniusában Hódmezővásárhelyen felavatta Wass Albert szobrát, meleg szavakkal méltatta a halálra ítélt háborús bűnöst.  Wass Albertet zsidók és románok lemészárlásában való részvételéért ítélték halálra, az Egyesült Államokban öngyilkos lett, főbelőtte magát. (Részletesen itt olvashat erről)

A Nobel-díjas Elie Wiesel, Senator Cardin, valamint más amerikai politikusok, és közéleti személyiségek évek óta tiltakoznak Wass Albert magyarországi kultusza ellen.  Lázár János részvétele az UNESCO eseményen provokáció, elfogadhatatlan minden jóérzésű és tisztességes amerikai számára.

Lázár olyan kormányt képvisel, amely Hitler utolsó szövetségesének, Horthy Miklósnak a kultuszát ápolja. Azt a Horthyt rehabilitálja, aki Auschwitzba deportáltatta a magyar zsidók százezreit. Lázár egy antiszemita kormány képviselője, amely emlékművet állít a német bevonulás tiszteletére, amely meghamisítja a történelmet, és meggyalázza a holokauszt áldozatainak emlékét. Lázár jelenléte botrány minden holokauszt megemlékezésen. Az Orbán-kormány az ország főterét az 1944-es arculatra állítja vissza, amikor alig két hónap alatt a legitim magyar kormány 435 ezer magyar zsidót küldütt a haláltáborokba. Az ország alaptörvényébe a Horthy-korszak “keresztény-nemzeti” antiszemita tartalmú ideológiáját írták. Lázár olyan kormányt képvisel, amely kódolt antiszemita propagandát folytat a zsidóság ellen, szalonképtelen fasiszta rendszert épít, amelyben felszámolták a demokratikus fékek és ellensúlyok rendszerét. Keleti diktatúrákkal szövetkezik, a nyugati szabadságot és demokráciát gyalázzák. Nincs helyük a demokratikus világban.

Minden tisztességes, hazafias magyarnak tiltakoznia kell az antiszemita ideológiát hirdető Orbán-kormány jelenléte ellen valamennyi holokauszt rendezvényen. Az Európai Unió első fasiszta államának képviselőit ki kell fütyülni minden holokauszt-megemlékezésen, és tiltakozni kell, hogy a világ bármely részén tartandó rendezvényen megjelenhessenek, és meggyalázhassák az áldozatokat, meghamisítsák a történelmet. Aki Wass Albert szobrot avat, az ne álljon a holokauszt áldozatainak hozzátartozói és gyászolói közé.

Elég volt a képmutató hazudozásból, a nácik rehabilitálásából, a kettős beszédből, a nyilasok utódaival való összejátszásból. Követeljük, hogy a magyar fasiszta kormányt és képviselőit rekesszék ki a megemlékezők közül, ne szennyezzék az évfordulós rendezvényeket, a szervezők a világ minden pontján bojkottálják az antiszemita Orbán Viktor kormányának hazug és történelemhamisító rendezvényeit. Elég volt a holokauszt propagandacélokra való felhasználásából, az embertelen népirtás áldozatainak emlékével való kufárkodásból.

Lázár olyan kormányt képvisel, amely a nyomorgó Magyarországon egy ötmilliárdos emlékhely létrehozását tervezi, amellyel az antiszemita indulatokat gerjeszti, a vezetőjének pedig közismert holokauszt-relativizálót, Schmitt Máriát nevezte ki. A holokauszt gyermekáldozatainak emlékművét azzal indokolta Lázár az Orbán-kormány nevében, hogy a gyermekek biztosan ártatlanul haltak meg, amellyel azt üzenték, hogy a szüleik nem voltak ártatlanok. Nincs helyük Orbán nácijainak civilizált emberek között. Akik nyilasokat rehabilitálnak, és a kötelező tantervbe emelnek, ne képmutatóskodhassanak és hazudozhassanak közöttünk. Budapesten náci színház működik, a legnagyobb antiszemitákról utcákat neveznek el, szobrokat állítanak nekik, már nem is burkolt, hanem nyílt antiszemita propaganda zajlik. Akik ezt tűrik, gerjesztik és védelmezik, nem lehetnek jelen a népirtás áldozataira emlékezők között. Az ország miniszterelnöke a nácik által dekódolható szabadságharcot hirdetett meg a “nemzetközi zsidóság” ellen. Orbán Viktor híveinek mondott beszédei csak a Mein Kampf kézikönyvként való használatával nyernek értelmet.

Orbánt és szélsőjobboldali kormányát ki kell közösíteni minden holokauszt megemlékezésről. Tudomásukra kell hozni, hogy az átlátszó és cinikus hazugságaikra nem vevő a világ, nem tűri tovább azt a mocskos kettős játékot, amit a zsidósággal és legnagyobb tragédiájával folytatnak. Átléptek egy határt. Tiltakozunk az ellen, hogy a holokauszt 70. évfordulóját a gyilkosok és a kiszolgálóik tisztára mosására, saját antiszemitizmusuk rejtegetésére, és a történelem arcátlan meghamisítására használják fel. Történelemhamisítóknak, holokauszttagadóknak, náci eszmék képvislőinek, antiszemiták dicsőítőinek nincs helyük egyetlen holokauszt megemlékezésen sem, és nincs helyük közöttünk. Felszólítunk mindenkit, hogy tartsa távol magát, és bojkottálja a holokauszt meghamisítására szerveződő hivatalos magyar állami rendezvényeket, tiltakozzon az ellen, hogy a magyar fasiszták a világ bármely részén részt vehessenek hasonló megemlékezéseken. Tiltakozzon a “Veritas” nevű történelemhamisító intézet létrehozása, és annak le nem váltott vezetője ellen, aki idegenrendészeti eljárásnak nevezte az első deportálásokat.

Harcra fel! El kell taposni a nácizmus újraéledését Európa közepén. Nem szabad megengedni, hogy mocskos céljaikra használják fel a gázkamrákban elpusztított nők és férfiak, gyermekek és öregek emlékét. Felszólítjuk a világ demokratikus érzelmű vezetőit és polgárait, hogy ne tűrjék a magyar kormány történelemhamisítását, és bojkottálják az Orbán-kormány képviselőit a világ minden részén.

.

Tiltakozzunk és a tiltakozásunkat juttassuk el a következő címekre:

Kelly O. Siekman-nál (amerikai UNESCO ügyvivő) email: SiekmanKO@state.gov

Karel Fracapane–nál (UNESCO, Párizs) email: k.fracapane@unesco.org

A Wiesenthal központnál (Los Angeles) email: avra@wiesenthal.com

Ileana Ros-Lehtinen republikánus képviselőnél, és a  magyar törvényhozói csoport tagjainál: Andy Harris, David Joyce és Marcy Kaptur képviselőknél.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 51 szavazatból)
Tiltakozás Lázár János provokációja ellen, 4.9 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Sajnos a tömeges email nem egy hatékony módszer. Kevesen tudnak egy ilyen levelet jól megfogalmazni, ezért lesz néhány változat, amit a tiltakozók használni fognak, a levelezőrendszerek pedig spamnek fogják érzékelni.
    .
    Küldöttségeket kell összeállítani, és személyesen kell felkeresni az érintetteket, legalább 8-10 fős küldöttségekkel, amelyekben külföldön elismert komoly neveknek is meg kell jelenniük, és főképpen olyan embereknek, akik nagyon pontosan meg tudják fogalmazni Orbánék aljas manipulációjának a lényegét. Ameddig egy társadalom nem képes egy-két ilyen küldöttség felállítására, addig senki nem fogja komolyan venni az internetes és facebookos nyavalygásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (34 szavazatból)
  2. Elsőként javaslom Tibori Szabó Zoltánt a küldöttségbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (28 szavazatból)
  3. Javaslom a küldöttségbe továbbá Bartus Lászlót, Marsovszky Magdolnát és Christopher Adam-ot, a Kanadai Magyar Hírlap főszerkesztőjét. A küldöttségbe be kell választani a tiltakozást aláíró történészek közül is néhányat, valamint a magyarországi zsidóság képviselői közül a tisztességeseket és épelméjűeket.
    .
    Egyúttal javaslom felajánlani Orbán Viktornak is a küldöttségben való részvétel lehetőségét! Erre varrjon gombot a marhája.
    .
    Na ezen dolgozzatok emberek, egy ilyen küldöttség összeállításán és az útiköltség összedobásán, ne spameket gyártsatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (39 szavazatból)
  4. Javaslom a küldöttségbe Ungváry Krisztián és Karsai László történészt.
    .
    Ha akar, Orbán is hozhatja a saját házitörténészeit a küldöttségbe, csak azoknak fizesse ő az útiköltségét. Meg persze a saját magáét is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (32 szavazatból)
  5. Az első 15 percben a küldöttségbe az alábbi tagok jelölése történt meg:
    Tibori Szabó Zoltán
    Bartus László
    Marsovszky Magdolna
    Christopher Adam
    Ungváry Krisztián
    Karsai László
    .
    Kérem, hogy segítsetek a küldöttség méltó összeállításában, valamint az utazási költségük összedobásában.
    .
    Én magam $1000 összeget ajánlok fel erre a célra, amelyet Bartus Lászlónak fogok elküldeni, ha összeáll egy komoly és ütőképes küldöttség.
    .
    Nem a falnak kell nekifutni, hanem értelmesen cselekedni kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (36 szavazatból)
  6. Kedves Öreg Titán,
    köszönöm a bizalmat, és a kezdeményezőkészséget, de ebből a társaságból senki nem fog erre vállalkozni, mert ez nem így működik. Az 1000 dollárt inkább meg kellene tartani az emigráns Radikális Polgári Párt online weboldalának megépítésére, ez még nem is elég, márpedig az egy virtuális párt lesz, a világ minden részén élő tagjaival online tartva és építve a közösséget. Arra kell majd gyűjtenünk. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (24 szavazatból)
  7. Email-ezéssel meg különösen nem működik.
    Meg kellene keresni pld. Ronald Laudert és Soros Györgyöt, hogy szálljanak be a küldöttség finanszírozásába.
    Szerintem korai azt kijelenteni, hogy ki vállalja a részvételt és ki nem. Mindenesetre, aki nem vállalja, az indokolja is meg, hogy miért nem.
    Inkább a küldöttség összeállításán kellene dolgozni, nem rögtön az elején lefújni az egészet. Mi az, hogy “ez nem így működik”? Hát akkor vajon hogyan? Valakinek el kell kezdenie és akkor működik. Akkor nem működik, ha már rögtön az elején keresztbetesznek a megvalósításnak.
    .
    Az $1000 felajánlásom erre az ügyre vonatkozik, és továbbra is fenntartom. Amint összeáll egy komoly küldöttség névsora, azonnal küldöm neked a pénzt, Laci. Aztán te majd eljuttatod a küldöttségnek, ha nem leszel benne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (25 szavazatból)
  8. Tiltakozás elküldve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  9. Öreg Titán
    Némi naivitást vélek felfedezni az ötletedben…

    Ronald Lauder – aki Sukoró ügyben tárgyalt Orbánnal többször is, és ezek mind stikában történtek?
    Soros György – akinek az ösztöndíjával került ki külföldre tanulni Orbán?
    Ők lennének a reménybeli támogatók?Valahogy nem hiszek benne…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (22 szavazatból)
  10. Errõl a szemináriumról beszélünk, ugye?

    http://en.unesco.org/events/international-seminar-impact-holocaust-education-how-assess-policies-and-practices

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  11. @bumburi: nagyon kevesen voltak azok 1990 körül, akik már akkor is meglátták Orbánban a lendületes, fiatal liberális álöltözetbe bújt gátlástalan, mániákus gazembert. Kár lenne az akkor nyújtott támogatásért Sorost – ráadásul: személyében – felelõssé tenni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  12. Azért az nagyon lelombozó, hogy egy 10 milliós ország annyi figyelmet sem érdemel,hogy komolyan ne figyelmeztessék a kormányát.Tudom hogy a nagy egészhez ez elenyésző szám.
    Csak akkor nem kéne a mellüket verni a demokrácia letéteményeseként.
    .
    Azon meg már meg sem lehet lepődni, hogy Lázár elmegy meghívottként,pláne “díszvendégként” egy ilyen rendezvényre.
    Emlékezzünk Rogán könnybe lábadt szemére ott a színpadon.
    Ezek elaltatnak mindenkit.
    Ráadásul kiderült, hogy az UNESCO nem különb a magyar népnél. Hagyják magukat ők is megvezetni.
    Vajon honnan szerzik az információikat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  13. Mayer Tamás
    Nem tenném felelőssé, ha azóta (volt idő, és ok is rá) tett volna legalább egy olyan megjegyzést, hogy nem gondolta volna, hogy azzá válik Orbán, amivé.
    Arra legalább felfigyeltek volna magasabb körökben is.
    Azért ezeknek az embereknek a véleményére, szavára adnak “valamicskét”.
    Ennyit Sorosról.
    .
    A másik úriember meg tapasztalhatta is hogy milyenné vált Orbánnal tárgyal, amikor Orbán, kormánya 2 tagjával magántárgyalást folytatott vele a Zsidó Világkongresszus ideje alatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  14. http://www.unesco.org/new/en/unesco/events/all-events/?tx_browser_pi1showUid=27855&cHash=964d3e0740

    Erről a rendezvényről van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  15. MT
    Én ezen a rossz meglátáson sokat gondolkodtam.
    Miért volt nekem az a beszéd riasztó, aránylag fiatalként és szintén riasztó egy sok időt megért EMBER-nek?
    Miért nyilatkozta Vaclav Havel valamivel később, Isten mentse meg még Európát is attól, hogy ez a fiatalember újra hatalomba kerüljön?!
    -
    Aztán a feleség véleménye, hogy abból a ceremóniából mára már senkire nem emlékeznek, csak az ő férjére?!
    Én miért kaptam ettől hányingert?
    Ez nálam valami belső mechanizmus lenne?!
    -
    És az összes pökhendi, magától és a 2/3 hazugságától elszálltaktól is egyre csak émelyeg a gyomrom!
    Ezektől tán még az ördög is tisztességesebb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  16. csakén
    +++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  17. A Kossuth téri nemzethy vizeldéből újra itt van a kenyérmorzsáért mínuszoló!
    Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  18. http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/24/rogan-a-fidesz-joval-felkeszultebben-nez-a-valasztasok-ele/
    Szerveranti megszólalt…
    Ma tán megszólal a 3xbóvlis is és teljes lesz a napom és még nincs nyolc óra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. Látom, nem értitek a helyzetet. Sorost és Laudert nem könnyű megszólítani. Egyik sem kommunikál az utca emberével, elefántcsonttornyokban élnek. Orbán pedig profi. Eljuttatta az elefántcsonttornyukba néhány avatott hívén keresztül, hogy ő az, aki a nagyon kényes egyensúlyozasával és taktikázásával féken tudja tartani a szélsőjobbot, ha ő bukik, akkor szabadul rá igazán az országra a náci sötétség. Részben ennek a hiedelemnek a megalapozását szolgálták a 2006-os cselekedetei.
    .
    A helyzet most annyiban más, hogy ALKALMAT teremt arra, hogy a hangunk eljuthasson Soroshoz és Lauderhez. Mindaddig, amíg Orbántól magától kapják a magyarázatokat, addig semmi esélyük nincs arra, hogy felismerjék Orbánt, mert bravúrosan vezet félre bárkit. Főképpen négyszemközt. Nem egy olyan emberrel beszéltem, akivel Orbán “bizalmasan” beszélgetett, és szinte megbabonázva beszélnek arról, hogy Orbán négyszemközt egy teljesen más ember, és mindenre zseniális érvei vannak, és egyáltalán nem igaz, hogy náci meg fasiszta.
    .
    Egyébként én csak a küldöttség finanszírozása miatt gondoltam rájuk, szerintem ez reális és megvalósítható, ha le van nekik dokumentálva, hogy kikből áll a küldöttség, és miben áll a célja. Ha kifizetik az utiköltséget, akár lehetnek ők az elsők, akik meghallgatják a küldöttséget.
    .
    Kérlek benneteket, hogy jól gondoljátok meg, hogy most lesöpritek-e a javaslatomat. Én egészen biztos vagyok benne, hogy megvalósítható. A súlyát pedig a felajánlott összeggel is alá kívántam húzni. Pedig nekem sem könnyű kipengetni $1000 dollárt, elhihetitek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  20. Mindenesetre én nem fogok senkit győzködni, ha az eddig elmondottak nem eléggé meggyőzőek, akkor sajnálom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. “Felszólítjuk a világ demokratikus érzelmű vezetőit és polgárait, hogy ne tűrjék a magyar kormány történelemhamisítását, és bojkottálják az Orbán-kormány képviselőit a világ minden részén.”
    .
    Kik szólítják fel őket? Az AN és a kommentelői? Mit gondoljanak a célszemélyek akkor, amikor Magyarországról se kormány, se ellenzék, sem pedig a zsidók képviselői nem szólítják fel erre őket? És magyarul szólítjuk fel őket? Ez valami vicc? Mert viccnek nagyon rossz. De komolyan sem lehet venni, sajnos. Az email spamezésről pedig már elmondtam a véleményemet.
    .
    Ellenben egy fajsúlyos küldöttség kellőképpen fel tudná magára hívni a figyelmet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  22. Tiltakozas elküldve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. “Felszólítjuk a világ demokratikus érzelmű vezetőit és polgárait, hogy ne tűrjék a magyar kormány történelemhamisítását, és bojkottálják az Orbán-kormány képviselőit a világ minden részén”
    (.Itt zárojelben megemliteném én már megszólitottam levélben egy évve az EU.-t és a hozzá tartozo President képviselöket.:-(
    Ha a Nép nem lép kivülröl segitséget nem lehet várni……!

    Orbán számomra kezdettöl fogva nem volt szinpatikus, ezért sohasem szavaztam rá de a családom sem! Mindég is egy gátlástalan politikus volt!?- ma már tudom bünözö tipusnak tartottam! Sajnos a mai helyzet kialakulásáért a z értelmiségiek a felelösek mert csak most ébrednek-nagyon nagy késésben vannak. Ha nem szedik a lábaikat a hónaj allá, sajnos a lehetöség elrobog a nyomor marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  24. Öreg Titan , ez nem vicc. Miért? Én sajat nevemben szolitottam fel öket franciaul. Mellékeltem képeket a Wass Albert és a készülödö naci emlékmüröl , és mellékeltem az ezzel a témaval kapcsolatos francia sajtoban megjelent cikkeket. Mi ezzel a baj? Nem kell ehhez Soros, az az ö lelkén szarad ha ö nem tiltakozik.
    Ma ugye ha jol tudom 24,-e van. A rendezvényt 27.-én tartjak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. Undor tölt el,ha erre a sunyi tekintetü emberkére nézek.Hogy milyen gyaléázatos dolgokat tudnak ezek kicsoda félék müvelni annak érdekében,hogy a tiszteséges,hazájukat szivből-nem pénzért- szerető emberek mélységesen szégyeljék magukat a demokratikus világ előtt.Ettől már bizony kinyillik a bicska az ember zsebében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. Rossz hírem van. A nagyhatalmak (mint mindig) érzéketlenek Magyarországgal kapcsolatban. Pedig a Fidesz az Uniót is elárulta. Talán a háttérben már az Unió felbomlása zajlik? Hogy mire kéne gyüjteni sokkal több pénzt, mint 1 ezer dollárt, azt nem merem leírni! Azt mondta egy idős, bölcs ember nekem: a magyar olyan, hogy amíg valamennyire jól megy neki, a családjának, a “klikkjének”, addig nem érdekli a többi ember. Nagyon buta, nagyon gyáva gondolkodásmód, amit ha belegondolunk, ezer éve nem lehet “kinevelni” a fejekből. Átadják az újabb generációknak. De minden mindennel összefügg és egy bizonyos pont után már SZINTE SENKINEK SE MEGY JÓL, KIVÉVE AZ URALKÓDÓ RÉTEGEKET! Vajon kiknek lesz jó Európában, ha nem túl soká Ukrajna és Magyarország polgárháborútól szenved? Mert nagyon ilyen irányba tartanak a folyamatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Ugye Okoska, 10 000 Us$ darabja, amire gyűjteni kellene? Precíziós darab! DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Nem talált! Ha a Nép és a Hatalmak nem segítenek, akkor hogy lehet még “odahatni”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. A két, Hitler által adományozott vaskeresztet lefelejtette a “művész”.
    Wass halála módjával minősítette életét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. Annál a megnyilvánulásnál világosabban nem beszélhetett volna L. J., miszerint csak a holokauszt gyermekáldozatai voltak ártatlanok. Ezek szerint a felnőttek – kizárólagosan faji, vallási, származási alapon – már nem voltak – és ezek szerint ma sem lehetnek ártatlanok.
    Ez a nézet nyilvánvalóan, és egyértelműen bűnözőket kíván legalizálni.
    Ezt a politikusnak nevezett réteget – nézetet úgy kell elsöpörni, hogy örökre eltűnjenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Áder megint aláírta, ez a dolga 2014. február 10. hétfő

A bérbohóc 2014. február 10. hétfő

A Mazsihisz bojkottja nem zsidó ügy 2014. február 9. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos