Hozzászólás: Rogán most Ludas Matyinak képzeli magát http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 marslakó http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-347022 marslakó Wed, 29 Jan 2014 12:05:42 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-347022 Dehogy Sobri Jóskára. Akik látták a " Tenkes kapitánya" című tv sorozatot, azok nyilván látják a megjelenésbeli és jellembeli azonosságot Dudva ur és Rogán között, és a dudva Rogánra, mint őt jellemző attributumként mindenképpen helytálló. Dehogy Sobri Jóskára. Akik látták a ” Tenkes kapitánya” című tv sorozatot, azok nyilván látják a megjelenésbeli és jellembeli azonosságot Dudva ur és Rogán között, és a dudva Rogánra, mint őt jellemző attributumként mindenképpen helytálló.

]]>
Vasvári http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-346891 Vasvári Wed, 29 Jan 2014 08:18:50 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-346891 Inkább Sobri Jóskára hasonlít. Inkább Sobri Jóskára hasonlít.

]]>
csakén http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-346819 csakén Wed, 29 Jan 2014 05:58:19 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-346819 Violin 2014. január 28. kedd 17:05 "....egy pszihológia professzor az ELTE-ről, aki elmondta, hogy a testbeszédből meg lehet állapítani, hogy Orbán Viktor elhiszi-e amit mond. A válasz az volt, hogy IGEN!" - Ez a pszichológia prof. akkor nem látja azt, amit én, mint nem professzor látok, a kaján vigyort, hogy na jövök, oszt etetlek benneteket....én nem, de ti beveszitek, én ezt láttam mindig is. Másoknak ez olyan tetszetős vagányságnak, nálam, lenézésnek tűnt. A köpönyegváltás az nekem nem azt jelenti, hogy bármit is elhinne, hiszen másnap annak az ellenkezőjét is olyan elánnal adja elő, amire éppen szüksége van aznap! Ennyi mindenben nem lehet hinni...ez más! De mondom, nem vagyok pszichológiai prof. az ELTE-ről! Violin
2014. január 28. kedd
17:05
“….egy pszihológia professzor az ELTE-ről, aki elmondta, hogy a testbeszédből meg lehet állapítani, hogy Orbán Viktor elhiszi-e amit mond. A válasz az volt, hogy IGEN!”
-
Ez a pszichológia prof. akkor nem látja azt, amit én, mint nem professzor látok, a kaján vigyort, hogy na jövök, oszt etetlek benneteket….én nem, de ti beveszitek, én ezt láttam mindig is.
Másoknak ez olyan tetszetős vagányságnak, nálam, lenézésnek tűnt.
A köpönyegváltás az nekem nem azt jelenti, hogy bármit is elhinne, hiszen másnap annak az ellenkezőjét is olyan elánnal adja elő, amire éppen szüksége van aznap!
Ennyi mindenben nem lehet hinni…ez más!
De mondom, nem vagyok pszichológiai prof. az ELTE-ről!

]]>
Eagle http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-346798 Eagle Wed, 29 Jan 2014 04:05:13 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-346798 " Megbírságolom, pofonverem, lekokizom, megbosszulom, majd jól megbánjátok stb. csípőből lövöldözök mindenkinek szétlövöm a pofáját, majd én megmutatom...." . Ez egy államirányítási rendszer?? Gondolom először meg kellene hallgatni a bankokat mi okuk korlátozni a pénzfelvételt, ezeket az akadályokat elhárítani vagy a problémákat megoldani és a bankokkal újra tárgyalni a dolgot majd megfelelően tájékoztatni a lakósságot és alternatív megoldást kínálni abban az esetben ha nem minden probléma megoldható. . Természetesen megértem, hogy egy szervezett bűnszindikátus kezébe került az államigazgatás, de hogy a józan észt is elvetik, ---- azaz, azért mert bűnöző még nem kell hülyének lenni --- minimális emberei, társadalmi és politikai kulturáltságról sem képesek tanúbizonyságot adni ez bizony tragikus. Most nagyon viszket a tenyerük és rettenetesen élvezik, hogy mindenkit móresre tanítanak, de véleményem szerint a bosszú nem marad el. Úgy szokott lenni, ugyanis. . Ezek a Neander-völgyiek rászabadultak az országra és engem nemcsak az lep meg milyen primitívek és rosszindulatúak, de az is, hogy szemmel láthatólag rendkívül évezik a dolgot. Az erő megront. Nagyon szeretném ha történne velük egy két dolog amitől szerényebbek és csendesebbek lennének. . Csak érdekességként felfigyeltem rá, hogy a Fideszben Rogánnak és a többieknek is egyre láthatóbban jelentkezik az arcán az ugyanaz a csúfondáros, kárörvendő fintorgó, orrát felhúzó, ínyét kivillantó kellemetlen horkantgató torz vigyor ami Orbánra jellemző és amit én az egyik szerencsétlen aberrált szarevő kutyám pofájához szoktam hasonlítani, aki ugyanilyen hülye torz pofával fintorogva vigyorgott, ha szart talált az erdőben és az undor örömében és élvezetében felzabálta. Ha nem engedtem elvezettem akkor képes volt egy negyedóra múlva elszökni tőlem és visszarohanni akár másfél kilométert és felzabálni, majd szakasztott ugyanezzel a kellemetlen kárörvendő undor vigyorral büszkén visszatérni. . Szerencsétlen aberrált kutya belterjes tenyészetből jött, nem volt normális, sajnos nem is élte meg a 2 éves kort. Szegénykém az volt ilyen. ” Megbírságolom, pofonverem, lekokizom, megbosszulom, majd jól megbánjátok stb. csípőből lövöldözök mindenkinek szétlövöm a pofáját, majd én megmutatom….”

.
Ez egy államirányítási rendszer?? Gondolom először meg kellene hallgatni a bankokat mi okuk korlátozni a pénzfelvételt, ezeket az akadályokat elhárítani vagy a problémákat megoldani és a bankokkal újra tárgyalni a dolgot majd megfelelően tájékoztatni a lakósságot és alternatív megoldást kínálni abban az esetben ha nem minden probléma megoldható.
.
Természetesen megértem, hogy egy szervezett bűnszindikátus kezébe került az államigazgatás, de hogy a józan észt is elvetik, —- azaz, azért mert bűnöző még nem kell hülyének lenni — minimális emberei, társadalmi és politikai kulturáltságról sem képesek tanúbizonyságot adni ez bizony tragikus. Most nagyon viszket a tenyerük és rettenetesen élvezik, hogy mindenkit móresre tanítanak, de véleményem szerint a bosszú nem marad el. Úgy szokott lenni, ugyanis.
.
Ezek a Neander-völgyiek rászabadultak az országra és engem nemcsak az lep meg milyen primitívek és rosszindulatúak, de az is, hogy szemmel láthatólag rendkívül évezik a dolgot. Az erő megront. Nagyon szeretném ha történne velük egy két dolog amitől szerényebbek és csendesebbek lennének.
.
Csak érdekességként felfigyeltem rá, hogy a Fideszben Rogánnak és a többieknek is egyre láthatóbban jelentkezik az arcán az ugyanaz a csúfondáros, kárörvendő fintorgó, orrát felhúzó, ínyét kivillantó kellemetlen horkantgató torz vigyor ami Orbánra jellemző és amit én az egyik szerencsétlen aberrált szarevő kutyám pofájához szoktam hasonlítani, aki ugyanilyen hülye torz pofával fintorogva vigyorgott, ha szart talált az erdőben és az undor örömében és élvezetében felzabálta. Ha nem engedtem elvezettem akkor képes volt egy negyedóra múlva elszökni tőlem és visszarohanni akár másfél kilométert és felzabálni, majd szakasztott ugyanezzel a kellemetlen kárörvendő undor vigyorral büszkén visszatérni.
.
Szerencsétlen aberrált kutya belterjes tenyészetből jött, nem volt normális, sajnos nem is élte meg a 2 éves kort. Szegénykém az volt ilyen.

]]>
Zappa http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-346715 Zappa Tue, 28 Jan 2014 20:41:59 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-346715 Hogy oda ne rohanjak, mekkora állat ez a Tóni. Majd jól megbírságolja a bankokat. És akkor mi van. A 9 milliárdos kartel birságot se akarják kifizetni. . . Egy olyan ember, akinek közgazdasági diplomája ennyire hülye azért nem lehet. Vagy ez a rezsócsökkentés annyira súlyos, hogy kitörli az agyát is? . Hogy nem látja, saját maguk okozták az egész problémát. Ha nem kérnének az "ingyenes" pénzfelvétel után is tranzakciós adót, akkor talán benyelnék a bankok a költségeket (illetve nem lenne annyira feltűnő a költségek átterhelése) . . Ez ilyen vidám elefántkor. ha még valaki emlékszik arra a filmre. A film röviden: A minden hájjal megkent szervező - kihasználva az emberek hiszékenységét és mamlaszságát - bebizonyítja, hogy a nagy semmiből is lehet aranyat varázsolni. Hogy oda ne rohanjak, mekkora állat ez a Tóni. Majd jól megbírságolja a bankokat. És akkor mi van. A 9 milliárdos kartel birságot se akarják kifizetni.
.
.
Egy olyan ember, akinek közgazdasági diplomája ennyire hülye azért nem lehet. Vagy ez a rezsócsökkentés annyira súlyos, hogy kitörli az agyát is?
.
Hogy nem látja, saját maguk okozták az egész problémát. Ha nem kérnének az “ingyenes” pénzfelvétel után is tranzakciós adót, akkor talán benyelnék a bankok a költségeket (illetve nem lenne annyira feltűnő a költségek átterhelése) .
.
Ez ilyen vidám elefántkor. ha még valaki emlékszik arra a filmre. A film röviden:
A minden hájjal megkent szervező – kihasználva az emberek hiszékenységét és mamlaszságát – bebizonyítja, hogy a nagy semmiből is lehet aranyat varázsolni.

]]>
dorozsmai http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-346713 dorozsmai Tue, 28 Jan 2014 20:35:56 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-346713 rogán köztudottan antiszemita, gyűlöli a zsidókat, a másképp gondolkodókat és lelkesen elkötelezett híve a holokausztnak legjobb példa erre, a kerületében épülő szörnyemlékmű. amely a nyilas "nemzeti hősöknek" állít emléket a nejét meg épp futtatja egy strici ennyi rogán köztudottan antiszemita, gyűlöli a zsidókat, a másképp gondolkodókat és lelkesen elkötelezett híve a holokausztnak
legjobb példa erre, a kerületében épülő szörnyemlékmű. amely a nyilas “nemzeti hősöknek” állít emléket
a nejét meg épp futtatja
egy strici
ennyi

]]>
girbegurba http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-346661 girbegurba Tue, 28 Jan 2014 17:32:04 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-346661 Ego, Igen. Ego,
Igen.

]]>
oldster http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-346659 oldster Tue, 28 Jan 2014 17:27:59 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-346659 rogánanti egyik nyilatkozatában három perc alatt tizenhatszor mondta ki - erősen dehonesztáló szövegkörnyezetben - Gyurcsány Ferenc nevét. A népszabi rogánnal készített egy egyoldalas riportot a közelmúltban, ahol rogán tizenkét alkalommal mondta ki - szintén erősen dehonesztáló szövegkörnyezetben - Gyurcsány Ferenc nevét. Itt ugyanakkor, orbánviktor nevét egyszer sem ejtette ki a száján. . Én ki nem állhatom ezt a falusi surmót. Szégyenkezem is emiatt, mert nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan miért is utálom. Szégyenkezem emiatt a belvárosi polgárok előtt is, akik viszont valamilyen ismeretlen okból szeretik, hiszen megválasztották polgármesterüknek. . rogánanti egyik nyilatkozatában három perc alatt tizenhatszor mondta ki – erősen dehonesztáló szövegkörnyezetben – Gyurcsány Ferenc nevét.
A népszabi rogánnal készített egy egyoldalas riportot a közelmúltban, ahol rogán tizenkét alkalommal mondta ki – szintén erősen dehonesztáló szövegkörnyezetben – Gyurcsány Ferenc nevét. Itt ugyanakkor, orbánviktor nevét egyszer sem ejtette ki a száján.
.
Én ki nem állhatom ezt a falusi surmót. Szégyenkezem is emiatt, mert nem tudom megmagyarázni, hogy pontosan miért is utálom.
Szégyenkezem emiatt a belvárosi polgárok előtt is, akik viszont valamilyen ismeretlen okból szeretik, hiszen megválasztották polgármesterüknek.
.

]]>
Ego http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-346658 Ego Tue, 28 Jan 2014 17:26:59 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-346658 girbegurba (2014. január 28. kedd 19:20) Teljesen egyetértek. De mindaz, amit felsoroltál, éppen arról szól, amiről beszéltem: arról, hogy a fogalmakat tisztázni kell. Ha az ellenzék tisztán látná és fogalmazná meg a maga és az ország helyzetét és az ebből adódó teendőit, most nem lenne sem az írásod szerinti "kisebb", sem a "nagyobbik" baj. girbegurba (2014. január 28. kedd 19:20)
Teljesen egyetértek.
De mindaz, amit felsoroltál, éppen arról szól, amiről beszéltem: arról, hogy a fogalmakat tisztázni kell. Ha az ellenzék tisztán látná és fogalmazná meg a maga és az ország helyzetét és az ebből adódó teendőit, most nem lenne sem az írásod szerinti “kisebb”, sem a “nagyobbik” baj.

]]>
girbegurba http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/rogan-most-ludas-matyinak-kepzeli-magat.html/comment-page-1#comment-346654 girbegurba Tue, 28 Jan 2014 17:20:41 +0000 http://nepszava.com/?p=126605#comment-346654 Ego, Igazad lehet, de akkor is meg kell világítani a hazugságot. Én elismerően, az igazság kedvéért hoztam fel, hogy de igen, van, aki nem követi báván. . Engem nem az zavar, hogy eközben Bauer megismételte a hazug fogalmat (nem tehetett mást, hiszen arról volt szó. Engem sokkal inkább zavar, hogy 1. (kisebbik baj): Épphogy csak utalt rá, véleményként hangzott el, nem tényként, nem mutatta ki, hogy az igazság éppen fordított már a hivatkozott mesében is. 2. (nagyobbik baj): Miközben tudja, elmondja, miféle bűnözők uralják az országot, részt vesz az általuk megszabott, korlátozott, levezényelt választási cirkuszban, elfogadja annak kereteit. Hiába nem fogadja el szóban az alaptörvénynek csúfolt szeméthalmazt, ha ténylegesen mégis elfogadja, részt vesz egy olyan választási szövetségben. melynek vezetői a bűnözők parlamentjében ülnek, hozzászólnak, tapsolnak, felveszik a fizetésüket, miniszter úrnak és elnök úrnak hívják a bűnözőket, befizetik a pénzbírságot stb. Ego,
Igazad lehet, de akkor is meg kell világítani a hazugságot. Én elismerően, az igazság kedvéért hoztam fel, hogy de igen, van, aki nem követi báván.
.
Engem nem az zavar, hogy eközben Bauer megismételte a hazug fogalmat (nem tehetett mást, hiszen arról volt szó.
Engem sokkal inkább zavar, hogy
1. (kisebbik baj): Épphogy csak utalt rá, véleményként hangzott el, nem tényként, nem mutatta ki, hogy az igazság éppen fordított már a hivatkozott mesében is.
2. (nagyobbik baj): Miközben tudja, elmondja, miféle bűnözők uralják az országot, részt vesz az általuk megszabott, korlátozott, levezényelt választási cirkuszban, elfogadja annak kereteit. Hiába nem fogadja el szóban az alaptörvénynek csúfolt szeméthalmazt, ha ténylegesen mégis elfogadja, részt vesz egy olyan választási szövetségben. melynek vezetői a bűnözők parlamentjében ülnek, hozzászólnak, tapsolnak, felveszik a fizetésüket, miniszter úrnak és elnök úrnak hívják a bűnözőket, befizetik a pénzbírságot stb.

]]>