Ronai and Ronai
AMERIKAI

Meg kell zavarni a horthysta megemlékezéseket 2014. január 29. szerda 5:01 | AN

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Meg kell zavarni a horthysta megemlékezéseket

Budapest – Magyarország visszanyerheti becsületét, önbecsülését és a civilizált világ tiszteletét, ha megakadályozza a Horthy-rendszer tisztára mosására szervezett megemlékezéseket, amelyeken meghamisítják a történelmet, a német nácik nyakába varrják a magyar fasiszták holokausztban játszott szerepét. Meggyalázzák a csaknem félmillió magyar áldozat emlékét, elhárítják magukról csecsemők, nők, öregek és betegek iparszerű elgázosításának felelősségét, hogy ugyanazt a rendszert létrehozhassák. Meg kell zavarni valamennyi hazug rendezvényüket, meg kell menteni tőlük az áldozatok emlékét, és világgá kell kürtölni, hogy holokauszttagadók, Orbánék a gyilkosok szellemi utódai.

Magyarországon az Orbán-rezsim hatalmas pénzzel elébe ment annak, hogy az ország lakossága és az áldozatok hozzátartozói méltóképpen megemlékezhessenek a holokauszt 70. évfordulójáról. A pénzükkel megvettek mindenkit, akit lehetett, kisajátították a rendezvényeket, távol tartják az igazi történészeket, és a rendszer klientúrájának áltörténészei, holokauszttagadói mondják a beszédeket. Nácik tartják a holokausztmegemlékezéseket. Ha még élne, díszvendég lehetne Csatáry Lásdzló, a kassai gettó parancsnoka. Megakadályozták, hogy 435 ezer halálba küldött zsidó magyar állampolgárról megemlékezzenek. Orbán a Mazsihisznak már nem a holokauszt 70. évfordulójáról, hanem a “német megszállás” 70. évfordulójáról beszélt. A “német megszállás” emlékműve a holokausztrelativizálás (-tagadás) szimbóluma lesz, amely egyenlőségjelet tesz a faji alapon meggyilkolt több százezer zsidó áldozat és a németek által börtönbe vetett vagy kivégzett magyar politikai foglyok közé. A történelemhamisítás üzenete az, hogy Magyarország volt az áldozat, nem a magyarok által haláltáborokba küldött zsidók. A “nem teszünk különbséget az áldozatok között” szlogen a holokauszt relativizálása, a zsidókkal szemben elkövetett egyedülálló bűnök letagadása, súlyuk csökkentése.

Hazugság, hogy a németek bevonulásával megszűnt volna Magyarország önrendelkezése. A németek egyetlen puskalövés nélkül vonultak be szövetséges Magyarországra, Horthy kormányzóval történt megállapodás alapján. Horthy kötelezettséget vállalt a zsidók deportálására, majd szebedkezet adott a közismerten antiszemita és náci belügyi államtitkároknak, akiket maga nevezett ki. Ezek szervezték meg és hajtották végre a zsidóság gázkamrába küldését. A magyar hadsereg a törvényes kormányzó parancsára továbbra is a német nácik oldalán harcolt. A bevonuló náci szövetségeseket sok helyen ujjongással, tapssal és virágesővel fogadták. Az érsekújvári zsidó hitközség nyilatkozatát idézzük: “már a náci megszállásig is legalább 60 ezer áldozata volt a Magyarországi zsidógyűlöletnek, közöttük az „idegenrendészeti eljárás” 18 ezer áldozata is. (…) Gyermeteg magyarázkodásnak tartjuk azt az állítást, hogy az akkori kormány vétsége lenne, hogy „nem védte meg zsidó polgárait és anyagi eszközöket bocsájtott rendelkezésre az üldözésükhöz”. A magyar állam, a regnáló kormányok évek, évtizedek alatt tudatosan készítették elő a genocídiumot, az ország zsidóktól való megtisztításának soha nem látott bűnét, ezért a zsidó polgárokat kizárólag saját maga ellen kellett volna megvédenie. Ehelyett ellenük mozgósította a kétszázezres államapparátus minden bevethető közegét.” Továbbá: “Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy Magyarországon szobor állhasson Horthy Miklósnak, aki teljes mértékben felelős a magyarországi zsidóság pusztulásáért. Annak a Horthy Miklósnak, aki a Sztójay-kormány első ülésén közölte: [A] „zsidókérdés megoldásában szabad kezet adok a kormánynak és annak intézkedéseibe nem óhajtok beleszólni.” Nem más, mint Edmund Veesenmayer tanúsította a Jaros–Endre–Baky perben: Horthy Miklósnak megvolt minden lehetősége és hatalma, hogy a deportációkat meggátolja. Ha képes volt meghiúsítani a csendőr-puccsot és letiltani a budapesti zsidók elhurcolását, akkor ebben nincs okunk kételkedni.”

A magyar zsidóságot a legitim magyar kormány államapparátusa gyűjtötte gettókba, majd különös kegyetlenséggel és szervezettséggel küldte őket saját zsidógyűlöletüktől vezérelve a náci haláltáborokba. Ennek a nyilvánvaló ténynek a meghamisítása nemzetközi bűntett. Magyarország nem engedheti meg, hogy ezt a hazug propagandát, mocskos rendezvénysorozatot zavartalanul megtartsák. Meg kell zavarni, meg kell akadályozni minden ilyen történelemhamisító rendezvényt. Szét kell fütyülni, tiltakozni kell a fasiszta és náci propaganda ellen. Az ok súlyosabb, mint bármilyen egyéb megfontolás. A magyar polgároknak joguk van a történelmükhöz, joguk van az identitásukhoz, a becsületükhöz, a szeretteikhez, a tömeggyilkosság áldozatainak megvédéséhez. Ezt semmilyen más egyéb megfontolás nem írhatja felül.

Orbán átlépett egy olyan határt, amikor egy népirtást, a világ legbrutálisabb tömeggyilkosságát védte meg, tagadta le. Nincs mentség, nincs magyarázat, erre nincs bocsánat. Az egész világ felkapta a fejét, amikor Randolph Braham visszaadta a kitüntetését, és a világsajtó szembesült azzal, hogy mi történik Magyarországon. Ezt nem úszhatják meg, ezt nem hagyja szó nélkül a világ, ez nem trafikmutyi, nem Lézer János, ez a világ legszörnyűbb bűncselekményének letagadása. Európában ezt egy állam nem teheti meg. Ezt nem lehet félremagyarázni, mint az alaptörvényt, a médiatörvényt, ezt mindenki megérti. Mindenki tudja, hogy Horthy Magyarországa nem áldozata, hanem hűséges szövetségese, utolsó csatlósa volt a náci Németországnak. A magyar zsidókat a brutális magyar csendőrök hajtották állatok módjára a vágóhídra, a magyar állam rabolta el a vagyonukat, alázta meg őket, majd küldte a halálba.

Orbán ezzel elszámította magát, ha a magyaroknak legalább az a része tesz valamit, amely tisztában van azzal, hogy ez mit jelent. Nincs többé semmiféle lojalitás ezekkel a bűnözőkkel szemben. Nincs megértés, belátás. Tömeggyilkosságot tagadnak le, megalázzák a holtakat és az élőket, csecsemők, asszonyok és férfiak százezreinek vére kiált az égbe. Magyarország ezt nem engedheti meg ezeknek a bűnözőknek. Ha a magyarok ezen a vizsgán megbuknak, nem méltók és nem alkalmasak arra, hogy a világ szabad népeinek családjához tartozzanak. Nincs ennél fontosabb erkölcsi és politikai kérdés. Ezt az aljasságot minden erővel meg kell akadályozni, meg kell zavarni, ezeket a bűnözőket szembesíteni kell azzal, hogy átlépték az emberiesség határát, minden legitimitásuk megszűnt.

Ha megépítik a náci emlékművet, akkor azt fel kell robbantani. minden egyes orbánist-horthysta ál-holokauszt történelemhamisító rendezvényre tüntetést kell szervezni, meg kell akadályozni, hogy ezt végigcsinálják. Nincs joguk az áldozatok emlékét meggyalázni, egy volt köztársaság helyén egy antiszemita, fasiszta államot építeni. Ha van oka, és van helye a népharagnak, akkor most ez az. Marhavagonba felrugdosott öregek, anyák kezéből kitépett gyerekek, mocskos magyar csendőröknek a zsidó nők nemi szervében arany után turkáló mancsai után nem lehet eltűrni ezeket a cinikus és mocskos hazugságokat. Ha ezen nem háborodik fel az országnak legalább a tisztességes része, és nem fejezi ki a tiltakozását, nem akadályozza meg, ha egyetlen tisztességes ember, Gulyás Márton marad, aki fel mert állni, akkor ezt az országot semmi nem menti meg a náci rémuralomtól, és a világ népeinek jogos megvetésétől és utálatától.

Nincs döntési helyzet. Nem hagytak választási lehetőséget. Ezen a ponton nemet kell mondani. Nincs hova hátrálni. Aki a trafikmutyiról beszél, és nem ez ellen tiltakozik minden erejével, az ostoba és gazember.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (49 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +59 ( 79 szavazatból)
Meg kell zavarni a horthysta megemlékezéseket, 4.5 out of 5 based on 49 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Keszul a magyar Rwandan. Mikor egy eredmenytelen uralkodo csoport egy kisebbseg kiirtasaval probalja fenntartani uralmat es probalja egyesiteni a tobseget kepezo ” Magyar Csapatot.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (32 szavazatból)
  2. Meg kell zavarni, de úgy hogy mind a magyar nép, mind a világ megértse, hogy mi folyik itt, és hogy van egy emberi társadalmi réteg amely nemet mond az újra fasizálódásra és annak vezetőire.

    .
    Rengeteg transzparens kell magyar, angol, és német nyelven röviden tudatva, hogy miért zavarják meg. Nagyon remélem, hogy mind a magyarság egy jó része észbe kap, mind a világ felfigyel ránk és segítséget, de legalább verbális szimpátiát kapunk.
    .
    Minden magyarnak tudnia kell, hogy sem a világ sem Európa nem tűr meg több fasizmust, és még ha sikerrel újra is élesztenék az ugyanúgy vérbe lesz fojtva mint eddig is volt.
    .
    Szeretném felhívni a magyarság figyelmét (bocsánat a nagyképűségért , hogy én figyelmet hívok fel) , hogy nemcsak Orbánék játszanak a saját életükkel, de az egész magyarság, a ti életetekkel is játszanak.
    .
    Személyes üzenet Orbánnak és hátranyilazó híveinek: ha ebből kitör a balhé azt ti személyesen nem fogjátok túlélni.
    .
    Személyes üzenetem a magyar népnek: ne engedjétek magatokat ebbe bevonni, legyen az az ő bajuk amit a fejükre hoznak, ti nektek emiatt ne kelljen szenvednetek.
    Maradjatok józanok. Ez egy útvesztő, álljatok a tiltakozó oldalra. Orbán megosztotta Magyarországot, mindenkinek el kell dönteni melyik oldalra áll. Ne álljatok a vesztes oldalra, nem éri meg, ne álljatok a fasizmus és Orbán oldalára, ez útvesztő. Elveszejt mindannyiotokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (63 szavazatból)
  3. Eagle
    Gondolod, hogy ebben az országban van józan ész???
    Soha nem volt! ha lett volna, akkor a történelmünk nem úgy alakult volna, ahogy.
    Ez a történelemhamisítás azonban más. Párját ritkítja. Ilyenről még nem hallottam, nem tapasztaltam.
    Nyomul az Orbán banda…
    Itt egyes emberek felháborodása vajmi keveset ér,mert elbagatellizálják, de akkor is tenni kell mindenkinek a dolgát ebben az ügyben.Ha sokan, sok helyen belepiszkítanak a hamis emlékezésükbe, talán felébrednek az emberek.
    Nem nagyon bízom benne, mert a megvezethetők, buták, és tájékozatlanok védeni fogják ezt a mocskos hamisítást, mert a hitük felülírja a józan eszüket.
    Most akkor megint báncsák a magyart – ez fog megmaradni bennük.
    Mégis tenni kell!
    Ki hol él, és ha ott van ilyen hamis emlékezés, tegye a dolgát a történelemhez igazodva!
    Nem vagyok reménykedő ebben az ügyben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (40 szavazatból)
  4. Még ilyet sem láttam.. Az atv.hu Bartus László cikkeiből idéz…

    http://www.atv.hu/belfold/20140128-bartus-rogannak-a-pofajat-kene-szetverni/hirkereso

    Ahhoz képest, hogy a hiteseknek tilos az AN- t olvasni, meglepően naprakészek..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  5. “A pénzükkel megvettek mindenkit, akit lehetett, kisajátították a rendezvényeket, távol tartják az igazi történészeket, és a rendszer klientúrájának áltörténészei, holokauszttagadói mondják a beszédeket.”
    Helyesen: A pénzünkkel megvettek mindenkit, akit lehetett,…

    Az, hogy ATV az AN-ből idéz számomra csak egyet jelent, azt hogy ebben az országban senki mást nem lehet idézni, aki keményen a szemükbe meri mondani az igazságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  6. Neked5gigabájt
    Éppen ideje volt!
    Úgy látszik kezdenek előremenekülni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  7. Kufirc!

    Megelőztél! Legfeljebb annyit pontosítanák, hogy az ellopott pénzükkel vetteék meg az arra kaphatókat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  8. “Föl, föl, föltámad a Csatáry,
    A Horthy-kultusz oltalmáry, / Asszem, szaladnál Wittner Mári,
    Véres múltunkról mi ítélünk,
    Rablunk, füllentünk szakmányban, míg élünk.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  9. “Aki a trafikmutyiról beszél, és nem ez ellen tiltakozik minden erejével, az ostoba.”
    Visszafogott, óvatos, alaptalanul jóhiszemű mondat.
    Nem (csak) ostobaság ez, hanem elsősorban gazemberség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  10. bumburi
    2014. január 29. szerda
    07:37

    Már nagyon haragos lettél és pesszimista, mondjuk én sem várok túl sok jót de azért nem szabad sosem feladni. Csak a Jóisten tudja mi zajlik a szívekben fejekben a felszín alatt rejtve a szemeink elől, mikor történik valami. Ne mond hogy nem, várjunk egy kicsit folytassuk. Én ha valamire 1 százalék esély van, nagy örömmel nekivágok, ha zéró akkor is, — csak szomorúan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  11. Hmmmm… biztos jobbat is ki lehetett volna hozni belőle, bár maga az alapanyag is olyan volt, amilyen.

    horthy miklós talpnyalója vagyok
    ..
    horthy miklós talpnyalója vagyok, leghűbb unokája.
    Vígan élem fasiszta életem, nincsen gondom másra.
    Masírozok Vityu kán szavára, ‘ívben szarok én a szabadságra!
    ..
    horthy miklós seggnyalója vagyok, Wass Albert bajtársa.
    Masírozok Viktorom szavára, igent mondok a szabad rablásra!
    horthy miklós unokája vagyok, hű idiótája.
    ..
    Masírozok Szauron szavára, Magyarország hadd boruljon lángba!
    orbán viktor katonája vagyok, hűséges kutyája.
    Masírozok a köpcös szavára, náci hordánk mindent felprédálna!
    ..
    orbán viktor katonája vagyok, holtig hű kutyája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  12. .
    Horthyék a zsidóság megmentői:
    .
    “Én egész életemben antiszemita voltam. Tűrhetetlennek tartottam, hogy itt Magyarországon minden-minden (….) zsidó kézben legyen. Azonban minthogy a kormányzat egyik legfontosabb feladatának az életstandard emelését tartom, tehát gazdagodnunk kell, lehetetlen a zsidókat (….) egy két év alatt kikapcsolni és hozzá nem értő, leginkább értéktelen és nagyszájú elemekkel helyettesíteni, mert tönkremegyünk… Nem nézhetek nyugodtan embertelenségeket, szadista, oktalan megaláztatásokat, a m i k o r . m é g .s z ü k s é g ü n k . v a n . r á j u k .”
    [Horthy Miklós levele Teleky Pálhoz 1940.]
    ˙
    “…Kérem, én születésemtől kezdve, már neveltetésemnél fogva is, antiszemita vagyok. Ez nálunk nem lehetett másképp, már . a h o g y a n . n á l u n k . a szülői házban . b e s z é l t e k . a . z s i d ó k r ó l. Például elképzelhetetlen volt számomra, hogy zsidó nőt vegyek feleségül, hogy gyermekeimben zsidó vér legyen…”
    [ifjú Horthy Miklós beszélgetése Komor Ottóval, aki kihhallgatást kért tőle.]
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  13. Csak annak örülök, hogy Horthy dédunokája az ő fogalmai szerint színesbőrű lett…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  14. vadászcsúzli & csapágygolyó
    náculó csőcselék ellen hatásos
    ebből értenek
    zsidógyűlölő és holokauszttagadó rogán is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  15. Bocs’
    Az ifjú Horthy idézet 1944-ből szeptember 15-ével datáltatott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. Akkor, amikor az auswitzi MÁV-szerelvények már bevégezéték a Horthy-apuka és hasonlóan alávaló munkatársai által rájuk bízott feladat nagyobbik hányadát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  17. feltűnően lelassult a gépen, amíg megírtam és közzétettem a versemet.
    ..
    admin,
    mi a véleményed arról,hogy Magyarország is megvásárolta a FinSpy nevű kormányzati kémprogramot és aktívan használja az AN weboldala/szervere ellen?
    http://hvg.hu/tudomany/20130916_kormanyzati_kemprogram_fut_magyarorszagon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  18. Eagle
    Akkor kezet foghatunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  19. bonhomme
    Többször megesik, hogy az elküldöm után nem történik semmi, áll a gép.
    Aztán rákattintok újra és akkor kiírja, hogy hibát észlelt, ez már megírásra került.
    Nem tudom, hogy mi lehet az oka, de főleg hétvégeken jellemző – akkor ér rá valaki ezzel szöszölni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. csakén,
    ez velem most, kilenc előtt pár perccel történt meg, nekem is csak tekergett a frissítés, és mikor újra rányomtam, közölte a szerver, hogy “úgy tűnik, ez a komment egyszer már megírásra került”.
    Előte kb. fél óráig dolgoztam a versen.
    Még előtte késő éjjel futtattam le a takarítóprogramot, most meg vagy hármat is, de még mindig lassabban megy a gép, mint reggel, mikor bekapcsoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  21. Ezek a gátlástalan aljas, de nagyon is rafinált tömegmanipulátorok a holokauszt 70-dik évfordulóval kapcsolatban úgy látszik elszámították magukat. A jobbik szavazói közül ezzel nem túl sokat tudnak elszipkázni, mert nekik nem elég direkt a náci beszéd, nemzetközi szinten viszont egyre jobban lejáratják magukat. És a felháborodás még csak nőni fog. Remélem a robbantás se marad el! DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  22. Kedves Girbegurba,

    ott volt, de aztán kitöröltük. De mivel az Ön füle is ugyanezt a szót kívánta oda, visszatettük ezt a szót, mert valóban odavaló. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  23. neked5gigabájt: ez már a második eset, körülbelül egy hónappal ezelőtt már volt egy hasonló cikk az atv.hu-n. Ennyi hasznuk legalább van, hogy reklámozzák az AN-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  24. A birodalmi sas legnagyobb haverja, utolsó szövetségesének, a turulba oltott Gábriel arkangyalnak méltó utóda most megpróbálja elhitetni, hogy ő csak áldozat volt, hogy a magyar nép nem várta virágokkal a nácikat, remegve a boldogságtól, hogy megkaparinthatja 600.000 legyilkolt honfitársa elrabolt vagyonát. És a magyarok nagy része most röfög a boldogságtól, hogy vitéz Felcsúti Orbán Viktor Mihály arkangyal most talán végleg elfedheti bűneit. Nincsenek már illúzióim: ennél szemetebb népet kitalálni se lehetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  25. Meg kell zavarni! Meg kell! Zavarni kell! Zavarni!
    Mivel? Tapssal, kereplővel, zajjal, pfujjal Sippal? Dobbal nyenyerével?
    *
    Mióta is mondom, hogy meg kell zavarni ,
    De én erőszakos vagyok !
    Ha én buzdítok, akkor még ki is leszek moderálva!
    Hát ne zavarjátok!
    Ha valaki szólásra emelkedik, tapsoljatok, fütyüljetek, dobogjatok, éljenezzetek, de a világért se zavarjatok!
    Én nem küldök vágóhídra senkit, csak ha én megyek elől! De akkor a kezembe AK 47-es lesz, a vállamon Rpg 18 és előttem fog járni az apokalipszis vastag páncélzatú lova, melynek láncai alatt kő kővön nem marad !
    És a szövetséges angyalok seregei fognak mellettem állani.
    Az éhes gyererkek, a nagyszülőkkel, szülőkkel, a rokkantak lábak nélkül, kezek nélkül. A nem látok, nem hallok, mindenki.
    De én fogok elől állni!
    És ha már csak suttogni fogok tudni, akkor is
    UTÁNAM !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  26. Gonoszka

    Csak úgy általánosságban:
    .
    Van egy rakomány amit el kell juttatni a célállomásra és egy hordozó agent.
    Na most, a rakomány nem kell, hogy nagy legyen, lehet az egy pici ampulla is, az számít mi van benne, mert ugye az üveg ampullák arról nevezetesek, hogy eltörnek és ami benne van az kiszivárog. Ha csúnya dolog van benne akkor csúnya dolog történik.
    .
    Na most ugye van a hordozó agent. Az lehet bármi amire a TEK nincs beállítva még a Cinege utcában sem. Lehet egy hülye kóbor macska aki beszökik a kertbe, egy egér, egy léggömb az éjszakában.
    .
    Hát kérdezem én észreveszi a TEK, ha egy léggömb elszáll a Cinege utcában a baromarcú háza felett miközben a házigazda jó szokásához híven másodpercenként 3OO as nyelvcsapással szórakoztatja a családot??? És a háza felé érve mondjuk egy rohadt telefonhívást kap a pici kütyü a lufi oldalán és lezuhan és eltörik az a csúnya kis ampulla??? Hát a TEK az macskákra, egerekre, lufikra vadászik??? És ha mégis észreveszi a léggömböt magasan a ház felett mit tehet, elfújja ??? DDDDDDD, Vagy esetleg lelövi? Az jó ötlet akkor ugyanis leeseik és oda sem kell telefonálnia a kis kütyünek. DDDD

    .
    Na ezek csak amatőr ötletek, pusztán mert a szórakoztató értékük egy Disney rajzfilmmel vetekszik, de lehet komolyabbra is venni a dolgot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  27. Hiába, aki szakember, az szakember. DDD
    Egy kávét? DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Az érsekújváriak az elutasítását más médiák is megkapták? Közölték máshol is ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Bocsánat, az “az” ottmaradása miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Újhorthyzmus Krisztus után a 3. évezredben?!
    Tecccccceenének inkább emlékezni:
    Teleki Pál miniszterelnök búcsúlevele Horthy Miklóshoz; 1941. április 3-án a kora hajnali órákban, röviddel öngyilkossága előtt:
    “Főméltóságú Úr!
    Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
    A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
    Nem tartottalak vissza.
    Bűnös vagyok. Teleki Pál
    1941. ápr. 3.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  31. egyre inkább hányingerem van ezektől a neohorthystáktól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. Hiába állok a sarkon.
    Mindenki elmegy mellettem, az autók észre sem vesznek. Kapaszkodhatok a zászlómba, senki észre sem veszi. Zászló? Kiabálás? Menni a zászló után?
    Marhaság. Mit akar ott az a hapi? Hűvös van, éhes is vagyok, a lángossütő a másik sarkon van, meg a felest ott jobban keverik.
    Hát ennyi arról, hogy meg kell zavarni a horthysta megemlékezéseket.Utánam? Hallom a röhögést a hátam mögött.
    Mégis, Bartus, igazad van, menni kell!
    Nézzétek a vén bolondot, mondja egy lány és halkan kuncog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. Robert Merle – Mesterségem a halál c. könyve az orbán korszakról szól
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Mesters%C3%A9gem_a_hal%C3%A1l

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. ATV-ben összeválogatott idézetek azt a célt szolgálták, hogy bemutassák a “rendes”, “nem szélsöséges”, “józan” összefogáspárti “ellenzéki” olvasótáborának, hogy bartus lászló milyen szélsöséges, agressziv stílusban ír. az idézett mondatok mindig ki voltak vágva a szövegkörnyezetükböl és az így kapott összkép, benyomás más, mint amikor az ember egy egész cikket olvas töle. tehát az ATV részéröl ez korántsem baráti gesztus az AN irányába, hanem éppen ellenkezöleg. azért nem hallgatják el teljesen az AN-t, mert tudják, hogy egyre ismertebb mind az AN, mind bartus lászló neve. így ebben a formában tekinthetö akár egy elismerésnek vagy visszaigazolásnak, hogy az AN kinötte magát tényezönek a magyar belpolitikában. viszont az ATV ismét “elárulta”, hogy hol is van az ö helye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  35. Még ott állok a sarkon! Jöttök már?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  36. Gonoszka:
    – Gyertek haza libuskáim!
    – Nem megyünk.
    – Miért?
    –……..//(na miért?)
    – Hol a farkas?
    – …… //(na hol?)
    – Mit csinál?
    – Mosdik. //Van mit lemosnia, de mindig sáros marad, mert nem tisztálkodik, csak mosakszik.
    – Mibe’ mosdik?
    – ………..//Na mibe?! Hát aranymedencébe’! Ugyan honnan van nekI?
    – Mibe’ törülközik?
    – Kiscica farkába! //Ló lesz az, nem cica.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  37. Be kell látni végre azt,hogy a posztkommunista sumák Fidesz fölött eljárt az idő , ma már más szelek nyögetik a magyar határt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Ez a paranoid skrizofén kettévágott óriás pedig tanult tudományos szocializmust,akkor még jól jött neki, Igazán rádöbbenhetne, hogyha az emberek
    már csak a láncaikat veszíthetik, nem válogatnak az eszközökben!
    Lásd ‘56! Minden pohár betelik egyszer főleg ha hig-fost öntenek bele folyamatosan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Noszticzius Judit

    Orbán is diktátúrával fogalkozik a Jobbikban ????!!!! :-( :-/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos