Ronai and Ronai
AMERIKAI

Magyarázzák a fácánvadászatot Lázár cimborái 2014. január 8. szerda 11:48 Forrás: AN

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Magyarázzák a fácánvadászatot Lázár cimborái

Budapest – Oszter Sándor színész felesége Failoni Donatella levette honlapjáról a botrányos fácánvadászatról készített képeket. Pedig nemrégiben még büszkén posztolta a 18 fotót, sőt, minden képnél részletesen leírta, hogy pontosan ki látható rajta.

Így láthattuk mulatozás közben Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceget, gróf Károlyi Lászlót és feleségét, Miklós liechtensteini herceget és feleségét, de szerepelt a képeken Oszter Sándor és felesége, valamint Lázár János államtitkár is.

Az akkori bejegyzés szerint 913 fácánt lőttek le, igaz, utóbb kiderült, hogy a képek nem Lázár János birtokán, hanem a Vadex Zrt. soponyai vadászházában készültek. Donatella Failoni azért törölte a képeket, mert, mint írta, “látom, óriási hűhó lett a vadászatból, amin részt vettem”.

Szerinte nem kell mindenből politikai ügyet csinálni. A vadászat ugyanis ősrégi dolog, a vezető politikusok mindig körülvették magukat művészekkel, írta Oszter Sándor színművész úr felesége. Majd, hogy még véletlenül se legyenek kétségeink, mit is gondol erről az egészről, hozzátette: sohasem csináltam titkot abból, hogy jobboldali vagyok, és a baloldali ismerőseimnek üzenem, hogy Soponya, ahol most voltam, Kádár elvtárs fő területe volt egykor, és jártam a ‘nem semmi’ vadászházában is. Akik most ezt a vadászatot nehezményezik, ne felejtsék el, hogy akik mellé állnak most, Kádár örökösei. Azt hiszik, hogy a baloldalon nincsenek ilyen vadászatok?

A hivatalos vadászati árjegyzék szerint egy fácán kilövése áfával együtt mintegy húsz euróba kerül. Lázár János és cimborái ezek szerint ötmillió forintnál is többért gyilkolták le a 913 fácánt. (Szállásról, egyéb ételről és italról akkor még nem is szóltunk.)

Ha igaz Balczó kabinetfőnök állítása, és a résztvevők valóban összedobták a pénzt, valamint az is megfelel a valóságnak, hogy Lázár János nem vendéglátó, hanem vendég volt, akkor sok más mellett elsőként azt a kérdést kell feltennünk: ki fizette Lázár János államtitkár költségeit?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 42 szavazatból)
Magyarázzák a fácánvadászatot Lázár cimborái, 4.5 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(50)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

50 Reader’s Comments

  1. “látom, óriási hűhó lett a vadászatból, amin részt vettem” – mondja Donatella Failoni.
    .
    Ez a tyúk még képes azt hinni, hogy a hűhó azért történt, mert ő ott volt a vadászaton.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (48 szavazatból)
  2. …a vadászatokat szervező Failoni Donatella úrhölgy… láttam 1000 jó fácánt! Lelövöm!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  3. oldster
    Hát hogyne!
    Ő az Oszter művész úr kedves felesége, akinek a férje az Úri muri c. színdarabból nem tudott visszatérni a maga hétköznapi kis életéhez.
    Mit beszélek!
    Befolyásos ismerősök által Ő is főúri életet él(t).
    Csak meg kell nézni a vadászaton viselt hacukáját… Na olyanná vált a művész úr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  4. Voltam már a mondott vadászházban. Egy kádár-barokk, igénytelen hely, ahol van néhány vendégszoba, a 80-as évek stílusában. Luxusnak nem nevezném, és ha valaki ilyen helyre vágyik lőni és berúgni, ám tegye. Azt pedig minden vadászatban járatos tudja, h miként lehet a költségeket csökkenteni… Kár a szóért. Minden politikus és “Mefisztó” művész ezt teszi. Szabó István örökértékű filmje már pontosan elmondta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  5. Ha az átkosban, amit én is utálok, a káderek, Kádár és sleppje vadászott a nép nevében és költségén, akkor a mai úri világ felmentve érzi magát? Akkor, ez nekik is jár? Mi a különbség az akkori kegyencek és a mai, hatalomhoz közel levők között? Látszik nincs különbség, csak eltelt pár évtized és a szereplők kicserélődtek. Kedves Donatella, az a különbség Ön és mi közöttünk, hogy az emberek, köztük a mai ellenzék elítéli azt is, és ezt is. Semmi különbséget nem látok Lázár és Kádár baráti köre között. Sem morálisan, sem a hatalomhoz való viszonyulása tekintetében. Ha valaki bebizonyítja, hogy nem állami pénzen szórakoztatták egymást és a fácánokat, akkor bocsánatot kell kérnem. Saját pénzén mindenki úgy vadászik és azzal, ahogy csak bír, ha van rá engedélye és lehetősége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (43 szavazatból)
  6. Szomjankórász

    Amíg Donatellácska mulatozik, mit csinál Poszter Sándor?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  7. Primitívek, a murijuk is az, hányinger.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  8. Raszputyin
    2014. január 8. szerda 12:38
    Ez akkor is állami pénz, ha közben egy kis kitérővel magánzsebben volt.
    Hiszen már az állami pénz útvonala is le van nyúlva.
    Magyarázni lehet, elfogadni azt nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  9. 913 fácánt lelőtek. Tették mindezt azok, akinél egy fácán is több hasznot hajt az országnak csupán a táplálkozásával, mint az egész vadászó slepp élete folymán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  10. Szenzor
    Lásd be, igazad van. Én egy normális gazdasági helyzetben keletkezett magánjövedelemre gondoltam. Belátom tévedtem. Orbanisztánban a slepp nem rendelkezik ilyen jövedelemmel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  11. “ki fizette Lázár János államtitkár költségeit?”
    Az adófizetők (akik dolgoznak is) fizették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  12. Donatella is eltévedt a katyvaszban, a nagy jobboldaliságától nem lát tisztán:
    “Akik most ezt a vadászatot nehezményezik, ne felejtsék el, hogy akik mellé állnak most, Kádár örökösei.”
    -
    Nem hallotta amikor csuhások térdre beszólók vezetője, a minden sarkon álltak már párt feje tisztázta, hogy neki nem a ‘89 előtti rendszerrel volt a baja, hanem azokkal, akik azt csinálták?!
    Istenem, hogy ebből Hofi mit tudna alkotni!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (38 szavazatból)
  13. Donatellának ha ez az mosolynak gondolt erőltetett borzalmas vigyor ott marad a képén és nem képes rendezni az arcvonásai, félek éhen fog halni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  14. Felnevelnek 913 fácánt, majd halomra lövik őket.
    Lehet én vagyok beteg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  15. Failoni Donatella egy sötét arisztokrata nőszemély. Nem gondolkozik, nem érez, nem mérlegel, csupán él, élvez, virít…Még a jobboldaliságát sem tudja megmagyarázni, a tetteitől fél, ugyanakkor érzi azt, h amit tesz nem evidens manapság. Neki az, mert buta, sivár, pózer, a bandájával egyetemben.
    A gáz, h ezt mi fizetjük bassz@meg!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  16. Nem ártana ha hazánkban is kitörne egy francia forradalom…. elősször a fülkékben szavazáskor, utána a biróságon számot adni kifizette a fácánt?
    Lázár halála után majd megkérdezi majd Péter a Szent , h is volt az az öldöklés…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  17. Neked5gigabájt

    “Kádár elvtárs fő területe volt egykor, és jártam a ‘nem semmi’ vadászházában is. ”

    Mit keresett egy arisztokrata urhölgy Kádár vadászházában? Egyszer az elvtársakkal, másszor az urakkal, ahogy változik a szélirány?
    Ruzsa Sándor nem a kádári ” elnyomás” éveiben pattant fel a sárgaszőrű lovára?
    Bakfitty.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  18. Azért ez a mondata a hozzászólása végén sokat elárul: “Éljenek a virágok , az állatok és az a pár ember aki úgy gondolkodik mint én.” Benne van az “uralkodó osztály” teljes ars poeticája

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  19. Ezen a képen lázár arca egy az egyben úgy néz ki mint egy boldog üzekedő, párzáshoz készülődő jávorszarvas pofája. Ha csak egy kicsit arrébb állna a képen és a szarvak a feje fölé kerülnének tiszta jávorszarvas lenne. Jobb ha ki sem megy az erdőbe, nehogy alkonyatkor valamelyik vadász szarvasnak nézze lelője.
    ———
    ” Szerinte nem kell mindenből politikai ügyet csinálni. ” mondják Lázárék, majd utána hozzáteszi “….

    ” sohasem csináltam titkot abból, hogy jobboldali vagyok, és a baloldali ismerőseimnek üzenem, hogy Soponya, ahol most voltam, Kádár elvtárs fő területe volt egykor, és jártam a ‘nem semmi’ vadászházában is. Akik most ezt a vadászatot nehezményezik, ne felejtsék el, hogy akik mellé állnak most, Kádár örökösei. Azt hiszik, hogy a baloldalon nincsenek ilyen vadászatok?”
    .
    Na kimoderáltam magam amit ehhez hozzáfűzni akartam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  20. “”"”Azzal dicsekszenek ami a szégyenükre válik”"”"

    Voltam a Nyílt napon Iványi Gábor egyházában. Amit ott láttam, hallottam, és amit erről a vadászatról láttam és olvastam azt gondolom, NE MERJE EZ A KORMÁNY KERESZTÉNYNEK nevezni magát… Nagy árat fizetnek a hazugságukért (is.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  21. Hánynom kell…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  22. Dongatella,honnan a vagyon?
    jobboldaliságát leszarom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  23. lovastengerész

    Csak azt nem értem ezek a rezsi szabadságharcosok hogyan vadászhatnak együtt a Habsburgokkal ? Ez árulás a magyar rezsiforradalom és szabadságharc elárulását a rezsiharc végét kapitulációt jelent pedig Orbán most mondta ,hogy a rezsiharc folytatódik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  24. Donatella asszony olasz arisztokrata család sarja, Milánóban született. Csak azt nem tudom, hogyha ennyire undorgott a szocializmustól (mely azért nagypolgári származású férjét tehetségéhez képest gyakran foglalkoztatta), miért nem vonult haza? Megvolt a hátországa. Most élvezkednek, újra játszhatják az urat, dzsentri életmódot folytatnak, dorbézolnak, egyszerű származásút lenézik, még ha náluk százszor okosabbak is. Ám nem túl kényes az ízlésük, ha az etikettet alig ismerő fideszes banditákkal vegyülnek, esetükben eltekintve attól, honnét és hogyan jöttek. Nálunk az arisztokrácia túlhaladott, nem hinném, hogy csupán származásuk miatt sok tisztelőjük lenne, kivétel egy-két szolgalelkű, alázatoskodó niemandot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  25. lovastengerész
    Nincs min csodálkozni – a minden sarkon álltak már párt vezetője és tagjai fejében olyan katyvasz van, hogy már nem tudják magukról, hogy valójában kik is ők?!
    Nekem csak újgazdag bugrisok!
    -
    Dörgölőznek azokhoz a gazdagokhoz, akiket meg tudnak fizetni, hogy együtt szerepeljenek fotókon, vannak eladók és vannak vevők, üzlet az egész és még szórakoznak is, rajtunk és a mi pénzünkből – na ez a pofátlanság!
    A Fidesznek nagyon sok pénzre volt/van szüksége ahhoz, hogy jóindulatú nyilatkozatokat tegyenek róluk külföldön, kitüntessék akármilyen címen a 3xbóvlist!
    -
    Gyurcsány Ferencet biztosan nem a pénz miatt vette be könyvébe az amerikai Nobel-díjas!
    -
    http://nepszava.com/2012/05/magyarorszag/gyurcsany-tarsszerzoje-egy-nobel-dijas-amerikai-kozgazdasz-konyvenek.html
    Szóval én látom a különbségeket, remélem nem vagyok egyedül ezzel a látásommal….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  26. Akinek 38 éves korára nincs legalább egy arisztokrata ismerőse, az annyit is ér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  27. Oszterné azt írta, a Lázár vendégei voltak, Lázár ugyanezt letagadta, viszont nem mondják meg, ki fizette az úri murit. Vajon miért?
    Nem mintha nem tudnánk, hogy mi fizettük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  28. Ez a Horthy imádó csürhe, felkapaszkodott dzsentroid csapat egyszer megkapja a maga jutalmát a magyar néptől. Ez nem riogatás. A történelem ismételte és ismétli Önmagát. Amikor meglátom ezeket az Önmagukról rohadt sokat képzelő figurákat, el fog az utálat. Nem beszélve az általuk ( ennyit értek ) megszégyenített, lenézett magyar emberekről, az Ő véleményükről. Eljön az idő amikor Ők is véleményt nyilvánítanak. Ezt ismerjük a régmúltból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  29. Péter Konok
    Ritka öröm!!!! Vadásztársaságot talált mikrosütőjében a kisnyugdíjas!

    Nem mindennapi meglepetés érte tegnap a békaseggalattpusztai özv. Trofolákné, Lenke nénit (72), mikor megszokott reggeli pótkávéját akarta mikrójában felmelegíteni. A 30 másodperc leteltét jelző csengőhang után a készülék ajtaját kinyitó idős asszony megszokott mázas bögréje helyett 913 darab döglött fácánt, több erősen ittas vadászt és Lázár János (39) miniszterelnökségi államtitkárt találta a kissé maszatos forgótányéron.

    Lenke néni vegyes érzelmekkel vette tudomásul a különös eseményt: – Nem mondom, a fácánok nem rosszak, bár néhány bontott csirkének jobban örültem volna, mivel a fenének van kedve ennyit pucolni. A vadászok úgy kurjongattak, hogy elszökött a macska, és lepisálták a vécédeszkát. Ez a Lázár meg így ránézésre nem sokat ér – panaszkodott Lenke néni, aki a fácánok jó részét szétosztotta a szomszédok között, a vadászokat elaltattatta a helyi állatorvossal, viszont Lázár államtitkárral kissé bajban volt. – Először azt gondoltam, jó lesz fogasnak, de ellopott egy szép kínai esőkabátot. Aztán a Sanyi kocsmáros tette ki talpas hamutartónak a kocsmaajtó elé, de azt vette észre, hogy mindig beslisszolt a melegre, az a beszari Sanyi meg félt, hogy megbünteti őt a tisztiorvosi szolgálat, van úgyis elég baja az ukrán cigivel a pult alatt. Nem tudom, most mi legyen. Talán tavasszal babot futtatok az államtitkár úrra, bár eléggé izgága egy alak, meg a szép tükrös zakójáért is kár lenne.

    A békaseggalattpusztai esemény különleges, de nem példátlan. Brit tudósok már évekkel ezelőtt figyelmeztettek rá, hogy a mikrohullámok hatására igen ritkán, de megbomolhat a téridő szerkezete, és féregjáratok jöhetnek létre, amelyeket kihasználva azután szemfüles politikusok juthatnak be a magánszféránkba. A legnagyobb ismert mikrosütő-anomáliát 2013-ban szintén Magyarországon figyelték meg, mikor a Hörpintő Büfé nevű vendéglátóipari üzemegység melegszendvics-melegítő sütőjében kialakult apróbb kontinuum-zavar hatására az egész Kossuth tér visszakerült 1944-be.

    (Csodás Hunnia rovat – a Magyar Krónika exkluzív beszámolója)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  30. jaja49:
    Horthyék SEM kapták meg magukat a néptől.
    Volt egy megszállás, nezetközi büntetőbíróság, ill khmm felügyelt bíróság magyarföldön is

    Csak épp: politika fordult, Horthy megúszta a kötelet, jópár dokumentum csak mostanában elérhető kutatható. Ld pld ami id Antall Józsefet szedi le a piedesztálról, de a korszakba épp beleillik.

    aztán jött egyőj rendszer, amiben azok is felkapaszkodhattak, akikat el kellett volna ítélni.

    magyar nép nézte-
    a mődszer maradt, a felkapaszkodás is, és a mayar nép nézése is:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  31. Csacsicska Tamás

    913 fácán – királyok, hercegek, grófok – 3 millió koldus országa – Horthy kultusz – dr. Kövér László.
    .
    Na, akkor helyben is lennénk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  32. Imígyen él egy “magyar úr”. Oszter magánbirtoka. (Meg kell várni míg lemegy a reklám)
    http://supertv2.hu/musoraink/hal_a_tortan/6867_oszter_sandor_megmutatta_vadaszbirodalmat.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  33. Ez annak a Failoninak a lánya akit 44-ben eltávolítottak az Operaházból, mert elutasította a nácikat. Ez most vicc?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  34. NEM IS TUDTAM, HOGY A DISZNÓK IS SZOKTAK FÁCÁNRA VADÁSZNI

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  35. Raszputyin
    :-) .-)
    Ez nagyon aranyos volt.( Beláttam!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  36. Csillagom engem hidegen hagy a “minuszolás”. Nyomjál még vagy ezret.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  37. Volt az a vicc a szociban,hogy:
    - Mi a konyak?
    - ?????
    - A konyak a nép itala,melyet választott képviselői útján fogyaszt.
    Választott képviselőink valószínűleg már a következő rezsicsökkentésen gondolkoznak.

    Ez az ostoba spiné meg azt hiszi,hogy a rendszerváltás azt jelenti,hogy a rendőr ezentúl nekik tiszteleg ( O.O.).És ez az életmód nekik “jár”.Csak ne etették volna népet azzal,hogy ők valami másfajta minőséget hoznak létre,mint a komenisták!
    A “másfajta” minőséget megkaptuk a föld/trafik/gyógyszertár/közgép/stb.stb. képében.Bolond az,aki azt hiszi,hogy ezeket egy választással le lehet váltani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  38. Llanfair /2014. január 8. szerda 19:04/, igen. Ez az a Donatella. Sokáig abból élt, hogy kinek a lánya. Most meg ebből él, amiről most olvashatunk, a jobboldal nyalásából. Ennyire fussa. Ha az édesapja a lányának csak ezt a fényképét látná ezzel a tahóval, biztosan kitagadná a lányát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  39. Nagy László verse:

    VADÁSZOK LÉPNEK

    Nyúl, a kölyködet fénybe ontva
    nem gondoltál a patronokra,

    most meg fiastul sírsz a körben,
    megőszültök, ha puska dörren,

    fácánkakas, pityergő párod
    fölött a fél-szárnyad kitárod –

    bújok veletek bukva, lesve
    a tébolyító kökényesbe!

    Vadászok lépnek, lépnek, lépnek,
    villogásuk az égig ér,

    orrukon gőzök lobogói,
    talpuk alatt ropog a dér.
    ____________________________
    No comment

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  40. Kádár elvtársra hivatkozik, hogy akkor is volt ilyen vadászat. Senki nem állította hogy a résztvevők a kádár rendszer kitagadottjai voltak. Sokan nem is lehetnének ma a politikában nélküle. Az mszmp-vel való jogfolytonosságot csak az mszp-re értik.
    A köpönyeg forgatók akiknek nem a rendszerrel volt bajuk csak a személyekkel és a rendszer magán tulajdoni és hatalmi korlátaival. Most ez az emberi selejt és sleppje a magyar, kizárva ebből az ország többségét és még ők hivatkoznak Trianonra, magyar nemzetre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  41. Állami pénz kontra magán pénz. lázár és politikai tettes társai jövedelme és lehetőségei aránytalan az ország helyzetéhez és lehetőségeihez képest minden egyes téren. Mo. jobban teljesít ezek javadalmazását illetően. Tehát ezek alig áttételesen állami pénzeken dőzsölnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  42. Hiryu2,0: Csak egy off kérdés hozzád: te ugyanaz vagy, aki a lemilen ezen nicken egy rakás remek cikket jegyez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  43. Mit mínuszolsz mínuszmatyi, egy kérdést?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Rengeteg a hozzászólás, de a következetes polgári demokrata nézőpontból történő megközelítéssel eddig mégsem találkoztam. Pedig a helyzet e szempontból pofonegyszerű (legalábbis a valódi polgári demokráciákban ez így működik):
    ha Lázár János nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani a nyilvánosság előtt, hogy a vadászaton való részvételének költségeit ő maga fedezte, akkor belép annak vélelmezése, hogy korrupció, lekenyerezés, vagy valamilyen szívesség ellentételezése történt ebben a formában. és ebben az esetben nem az a bizonyítandó, hogy Lázárt megvesztegették, hanem Lázárnak a feladata, hogy e megalapozott gyanú alól tisztázza magát. egyszerűen hasonlítsuk össze ezt a helyzetet azzal, amikor egy hivatali ügyintézőnek tilos akár egy doboz desszertet, akár egy golyóstollat is elfogadnia az ügyfelétől. ha egy ilyen ajándékot egy ellenőrzés során megtalálnak a fiókjában, akkor akár azonnal ki is rúghatják a “tettenért” ügyintézőt. senki emberfia nem fogadna el tőle olyan magyarázatot, hogy egy ismerőse nagy tételben vásárolt ebből a dobozos desszertből a METRO-ban, aztán mindenki kifizette a maga részét, ezért nincs saját vásárlási bizonylata. a fácánvadászat ennél talán egy nagyságrenddel jelentősebb anyagi értéket képvisel. ha pedig Lázár nem tudja a kifizetett számla bizonylatával hiteltérdemlően bizonyítani, hogy a saját részvételének díját ő maga fizette ki, akkor ugyanúgy kell vele szemben is eljárni, ahogy a fiókjában talált desszertesdobozzal “tettenért” ügyintézővel bánik a fideszes hatalmi apparátus. azt a humbugot, hogy egyvalaki állta a költségeket, amelyet azután a résztvevők szétterítettek maguk között, csak egy olyan tudtalan maffianépséggel lehet megetetni, amilyenek a magyarok. a kormányzati tisztségviselő ugyanis saját maga köteles gondoskodni ilyen esetben arról, hogy az általa igénybevett szolgáltatás általa történt megtérítéséről bizonylattal rendelkezzen. ha pedig erről nem gondoskodik, akkor azzal azt fejezi ki, hogy nem tekinti szükségesnek az általa megszerzett, vagy igénybe vett anyagi értékek társadalom előtti transzparenciáját, ez a magatartás pedig a polgári demokrácia értékrendje szerint eleve a közhivatal betöltésére való alkalmatlanság megállapításával jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  45. Ugyan, az alkalmatlankodókat elhessegeti. “Táguljanak, nincs itt semmi látnivaló!” A baloldali média hangja nem hangzik az égig, a kormányközeli lakájmédiába pedig be sem kerül. Ezek után ki feszegesse az ügyet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Donatella : ” A modorom olyan finom, hogy már én magam sem bírom.”
    Lézer Jonny: ” Csiri-biri, csiri-biri -zöld- dolmány….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. A rangomra sokat adok,
    és mivel én egy gróf vagyok
    előfordul,hébe-hóba,
    hogy magammal
    sem állok szóba

    Ref.
    Csiri,biri,csiri,biri
    Kékdolmány,
    a gróf kendre fittyet hány
    csiri,biri,csiri,biri
    kékdolmány,
    ittyem,pittyem,fittyet hány

    A modorom,olyan finom,
    Hogy már én
    magam sem bírom
    Így szól hozzám,aki meglát
    Csókolom a szilvupléját!

    Ref.
    Csiri,biri,csiri,biri
    Kékdolmány,
    a gróf kendre fittyet hány
    csiri,biri,csiri,biri
    kékdolmány,
    ittyem,pittyem,fittyet hány

    Kutyából,
    nem lesz szalonna,
    A suszterból,
    primadonna,
    Szalmalángból
    nem lesz kráter
    Nyúlból,nem lesz
    hózentráger

    Csiri,biri,csiri…
    Ha,ha,ha,ha,
    Hülye!

    Hülye vagyok,ezt belátom,
    és ez itten a barátom,
    de egyre azért büszke vagyok,
    hogy kettőnk közül,
    Ő a nagyobb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Bocs, Mágnás Miska ami illik ezekhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. “művésznő”!Ön nem jobboldali,hanem csak ahz orra kiváló.Mindig odamennek,ahol kiszagolják a pénzt.Ezért hagyják a kérők faképnél a lányát is,mert érzik a ” szabgukat”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. Lehet, hogy innét lesz a vadhús a gyermekétkeztetésben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán majd a jövő héten válaszol 2014. február 6. csütörtök

Az alaptörvényt érinti az emlékmű ügye 2014. február 6. csütörtök | Bartus László

Csütörtökön megalakulhat a Zsidó Tanács 2014. február 5. szerda | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos