Hozzászólás: Ki segít a halálra gázolt közmunkások családján? http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Eldrad http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339697 Eldrad Sat, 11 Jan 2014 09:44:47 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339697 Marcus: . "..kaptak-e ezek a közmunkások valami hatékony-értelmes munka-és balesetvédelmi felkészítést?..." - stb. . - Ó, hát persze, hogyne. Biztosan. . Az orKbánisztáni rabszolgamunkások kápói már csak arról híresek, hogy gondosan megtervezik az ilyesmit, és odafigyelnek az ilyen részletekre. Meg hogy ellátják őket mindenfélével. . Nem az, hogy kézzel szedik a szemetet, inni enni nincs nekik mit, kőkorszaki körülmények között végeznek teljesen értelmetlen "munkát", ahogy erre több itteni cikk is rámutatott már... . Áh. . Most kimázolt valami hülye közülük hármat, pontosan az lesz, amit valamelyik fentebbi kommentben írtam. Majd meglátod. Ne viccelj már, hát ha az általad is említett, oltári nagy léptékű bűncselekményeket így "vizsgálja" az orkbáni szennybanda... mire számítasz? . Arra? Én is. . A NAV disznüságai és a vízügyes főprostituált esetében pedig még a nyomozati szakaszig sem fog az ügy eljutni, egyik sem. Majd meglátod, így lesz. . E. Marcus:
.
“..kaptak-e ezek a közmunkások valami hatékony-értelmes munka-és balesetvédelmi felkészítést?…” – stb.
.
- Ó, hát persze, hogyne. Biztosan.
.
Az orKbánisztáni rabszolgamunkások kápói már csak arról híresek, hogy gondosan megtervezik az ilyesmit, és odafigyelnek az ilyen részletekre. Meg hogy ellátják őket mindenfélével.
.
Nem az, hogy kézzel szedik a szemetet, inni enni nincs nekik mit, kőkorszaki körülmények között végeznek teljesen értelmetlen “munkát”, ahogy erre több itteni cikk is rámutatott már…
.
Áh.
.
Most kimázolt valami hülye közülük hármat, pontosan az lesz, amit valamelyik fentebbi kommentben írtam. Majd meglátod. Ne viccelj már, hát ha az általad is említett, oltári nagy léptékű bűncselekményeket így “vizsgálja” az orkbáni szennybanda… mire számítasz?
.
Arra? Én is.
.
A NAV disznüságai és a vízügyes főprostituált esetében pedig még a nyomozati szakaszig sem fog az ügy eljutni, egyik sem. Majd meglátod, így lesz.
.
E.

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339693 Eldrad Sat, 11 Jan 2014 09:36:55 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339693 homond: . - Papám, már mindenki hülyének néz, nem alaptalanul. Hagyd már abba a vergődést. Közröhej vagy, és hidd el, nem csak a fenti beíróknál. . Ezt írja Marcus kommentelőtárs: . "...konkrét, adatokkal, hivatkozásokkal tárgyszerűen cáfolható dolgokat keress a szövegeiben..." . - Namármost, ezt én is ajánlottam neked, erre a válasz anyázás, trágárkodás, hülyemajmozás, még erősebb őrjöngés volt, meg verekedni is akartál már. Kivétel nélkül mindig. Semmit meg nem cáfoltál, semmit el nem magyaráztál, csak a keménykedés. . Értelmi- érzelmi szinted - eddigi teljesítményed alapján - egy sértett, és nagyon buta óvodásé, beírásaid egy koszos kocsmai vécéfelirat tartalmi- formai szintjét idézik, te magad meg a vécéfeliratok előállítóit. . Nézd, őrjönghetsz még egy darabig, főleg ha kedvtelésből teszed, ahogy azt fentebb gyanította egy másik kommtárs (ami viszont patologikus személyiségre utalna). De előbb- utóbb vagy ki leszel ezért vágva, vagy senki nem fog veled többé szóba állni. . Ami pedig ezt a mocskos cirkuszt illeti, amivel immár teljesen szétverted ezt a topikot, hát, ennek könnyedén utána lehet nézni, ki által alakult ki. Annak pedig, hogy már mások is figyelmeztetnek téged, valamiféle jelzés értékűnek kellene lennie, nem? . Hacsak nem a tefajtádra jellemző módon, mindenki akinek az őrjöngésed nem teteszik, k..csög, csíra, qrvaanyját, összevered, stb. . Szerintem itt fejezd be a tombolást. Magadat hergeled egy olyan dologért, amibe te vitted be saját magad. Ékes bizonyítékok erre a beírásaid. . Na, akkor gyors felépülést. . Üdv, és béke: . E. homond:
.
- Papám, már mindenki hülyének néz, nem alaptalanul. Hagyd már abba a vergődést. Közröhej vagy, és hidd el, nem csak a fenti beíróknál.
.
Ezt írja Marcus kommentelőtárs:
.
“…konkrét, adatokkal, hivatkozásokkal tárgyszerűen cáfolható dolgokat keress a szövegeiben…”
.
- Namármost, ezt én is ajánlottam neked, erre a válasz anyázás, trágárkodás, hülyemajmozás, még erősebb őrjöngés volt, meg verekedni is akartál már. Kivétel nélkül mindig. Semmit meg nem cáfoltál, semmit el nem magyaráztál, csak a keménykedés.
.
Értelmi- érzelmi szinted – eddigi teljesítményed alapján – egy sértett, és nagyon buta óvodásé, beírásaid egy koszos kocsmai vécéfelirat tartalmi- formai szintjét idézik, te magad meg a vécéfeliratok előállítóit.
.
Nézd, őrjönghetsz még egy darabig, főleg ha kedvtelésből teszed, ahogy azt fentebb gyanította egy másik kommtárs (ami viszont patologikus személyiségre utalna). De előbb- utóbb vagy ki leszel ezért vágva, vagy senki nem fog veled többé szóba állni.
.
Ami pedig ezt a mocskos cirkuszt illeti, amivel immár teljesen szétverted ezt a topikot, hát, ennek könnyedén utána lehet nézni, ki által alakult ki. Annak pedig, hogy már mások is figyelmeztetnek téged, valamiféle jelzés értékűnek kellene lennie, nem?
.
Hacsak nem a tefajtádra jellemző módon, mindenki akinek az őrjöngésed nem teteszik, k..csög, csíra, qrvaanyját, összevered, stb.
.
Szerintem itt fejezd be a tombolást. Magadat hergeled egy olyan dologért, amibe te vitted be saját magad. Ékes bizonyítékok erre a beírásaid.
.
Na, akkor gyors felépülést.
.
Üdv, és béke:
.
E.

]]>
bumburi http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339688 bumburi Sat, 11 Jan 2014 09:15:51 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339688 hamond Fuss már pár kört, számolj el 100-ig, és punnyadj magadba! Nem vagy képes tárgyilagos vélemény formálásra! Minden alkalommal, amikor előadod ezt a förtelmes védését a szerveknek, kivered saját magadnál a biztosítékot. Ez meg mint tudjuk, árt az egészségnek! hamond
Fuss már pár kört, számolj el 100-ig, és punnyadj magadba!
Nem vagy képes tárgyilagos vélemény formálásra!
Minden alkalommal, amikor előadod ezt a förtelmes védését a szerveknek, kivered saját magadnál a biztosítékot.
Ez meg mint tudjuk, árt az egészségnek!

]]>
Marcus Aurelius http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339687 Marcus Aurelius Sat, 11 Jan 2014 09:15:21 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339687 Egyébként természetesen sajnálom az áldozatokat is, a hozzátartozóikat is, és természetesen, az áldozatok foglalkoztatójának kötelessége volna az ilyenkor szokásos, az adott esetben az átlagosnál valószínűleg sokkal indokoltabb és helyénvalóbb segítségnyújtásról gondoskodni. . De azért hiányzik a történtek korrekt vizsgálata. Pl. kaptak-e ezek a közmunkások valami hatékony-értelmes munka-és balesetvédelmi felkészítést? Láthatósági mellényt? Eszközt, amellyel jelezhetik a forgalomban részt vevők számára, hogy itt munka folyik? Volt-e bennük alkohol, ne-adj-isten drog? Voltak-e ugyanezek a gázoló jármű vezetőjében? Melyik félre mennyi esik a felelősségből? Mit mondanak a féknyomok (vannak-e egyáltalán), milyen látási viszonyok, stb… csak az a baj, hogy ha (egyszer…) közzé is tesznek valami ilyesmit, ugyan ki fogja azt elhinni, amikor egy országban hónapokig nem indul eljárás egy nagyon nyilvánvaló falopás, károkozás, természetkárosítás ügyében, mert…., de egy NAV-os visszaélést bejelentő egykori NAV-os lakásán napokon belül megvan a házkutatás… ahol egy államtitkár kijelenti, hogy látta a volt vízügyes naccsága diplomáját, azóta a napnál is világosabb, hogy az államtitkár hazudott, azóta is államtitkár, persze, az is marad, természetesen, lehet, hogy a hazudni tudás itt pályaalkalmassági feltétel… Egyébként természetesen sajnálom az áldozatokat is, a hozzátartozóikat is, és természetesen, az áldozatok foglalkoztatójának kötelessége volna az ilyenkor szokásos, az adott esetben az átlagosnál valószínűleg sokkal indokoltabb és helyénvalóbb segítségnyújtásról gondoskodni.
.
De azért hiányzik a történtek korrekt vizsgálata. Pl. kaptak-e ezek a közmunkások valami hatékony-értelmes munka-és balesetvédelmi felkészítést? Láthatósági mellényt? Eszközt, amellyel jelezhetik a forgalomban részt vevők számára, hogy itt munka folyik? Volt-e bennük alkohol, ne-adj-isten drog? Voltak-e ugyanezek a gázoló jármű vezetőjében? Melyik félre mennyi esik a felelősségből? Mit mondanak a féknyomok (vannak-e egyáltalán), milyen látási viszonyok, stb… csak az a baj, hogy ha (egyszer…) közzé is tesznek valami ilyesmit, ugyan ki fogja azt elhinni, amikor egy országban hónapokig nem indul eljárás egy nagyon nyilvánvaló falopás, károkozás, természetkárosítás ügyében, mert…., de egy NAV-os visszaélést bejelentő egykori NAV-os lakásán napokon belül megvan a házkutatás… ahol egy államtitkár kijelenti, hogy látta a volt vízügyes naccsága diplomáját, azóta a napnál is világosabb, hogy az államtitkár hazudott, azóta is államtitkár, persze, az is marad, természetesen, lehet, hogy a hazudni tudás itt pályaalkalmassági feltétel…

]]>
Marcus Aurelius http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339680 Marcus Aurelius Sat, 11 Jan 2014 08:58:11 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339680 Eldrad, Vespasianus, oldberg ++++++++++++ Eldrad, Vespasianus, oldberg
++++++++++++

]]>
Marcus Aurelius http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339678 Marcus Aurelius Sat, 11 Jan 2014 08:54:21 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339678 hamond . Amíg ebből az indulati zsákutcából nem találsz ki, csak magadat égeted. . A jelenleg gyakorolt módszerrel sosem fogsz kitalálni. . Természetesen te éppúgy „felépítheted magad” itt, mint bárki más (még nem kitiltott) kommentelő. Ne sajnáld az időt a kiterjedt háttértudáson alapuló, informatív, tárgyszerű, az olvasók szemléletét józan irányba segítő szövegek megírására, stb., és ha a többi feltétel is megvan hozzá, hidd el, menni fog. . Ha valaki ebben már előbbre tart, és ez téged irritál, akkor konkrét, adatokkal, hivatkozásokkal tárgyszerűen cáfolható dolgokat keress a szövegeiben. És vedd észre az olyan pontosító kitételeket, mint pl. „A magyar katonák EGY RÉSZE….” vagy „A magyar katonák NAGY RÉSZE…”, vagy egy felfogás jól körülírt, definiált részével vitatkozz. . Mert az, hogy „…te egy rühes, büdös, semmirekellő paraszt vagy,…” (ezt a hangnemet te használtad itt először – és azóta is leginkább te) ez lehet, hogy neked tetszik, mert jól viszontlátod benne a saját karakteredet, aminek örülsz, de az általam fentebb javasoltaknak nem nagyon felel meg. Az itteni szokásoknak se. . Miért nem szálltál be pl. a „Lennél-e roma Magyarországon?” c. cikk utáni kommentelésébe? (Még most se késő, remélem, pontosan írtam a címet.) . Mi a véleményed azokról a rendőrökről, és az ügyükről, akik Elter Zsanettel kapcsolatban kerültek fénybe? . No ezek csak felvetések, azt akartam jelezni, hogy eddig is találhattál volna lehetőségeket… és ezután is. . De nekem kezd gyanús lenni, hogy te szórakozásból csinálod, amit csinálsz. Szóval viccnek még csak-csak elmegy, nagy engedményekkel. De komolynak… hamond
.
Amíg ebből az indulati zsákutcából nem találsz ki, csak magadat égeted.
.
A jelenleg gyakorolt módszerrel sosem fogsz kitalálni.
.
Természetesen te éppúgy „felépítheted magad” itt, mint bárki más (még nem kitiltott) kommentelő. Ne sajnáld az időt a kiterjedt háttértudáson alapuló, informatív, tárgyszerű, az olvasók szemléletét józan irányba segítő szövegek megírására, stb., és ha a többi feltétel is megvan hozzá, hidd el, menni fog.
.
Ha valaki ebben már előbbre tart, és ez téged irritál, akkor konkrét, adatokkal, hivatkozásokkal tárgyszerűen cáfolható dolgokat keress a szövegeiben. És vedd észre az olyan pontosító kitételeket, mint pl. „A magyar katonák EGY RÉSZE….” vagy „A magyar katonák NAGY RÉSZE…”, vagy egy felfogás jól körülírt, definiált részével vitatkozz.
.
Mert az, hogy „…te egy rühes, büdös, semmirekellő paraszt vagy,…” (ezt a hangnemet te használtad itt először – és azóta is leginkább te) ez lehet, hogy neked tetszik, mert jól viszontlátod benne a saját karakteredet, aminek örülsz, de az általam fentebb javasoltaknak nem nagyon felel meg. Az itteni szokásoknak se.
.
Miért nem szálltál be pl. a „Lennél-e roma Magyarországon?” c. cikk utáni kommentelésébe? (Még most se késő, remélem, pontosan írtam a címet.)
.
Mi a véleményed azokról a rendőrökről, és az ügyükről, akik Elter Zsanettel kapcsolatban kerültek fénybe?
.
No ezek csak felvetések, azt akartam jelezni, hogy eddig is találhattál volna lehetőségeket… és ezután is.
.
De nekem kezd gyanús lenni, hogy te szórakozásból csinálod, amit csinálsz. Szóval viccnek még csak-csak elmegy, nagy engedményekkel. De komolynak…

]]>
hamond http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339671 hamond Sat, 11 Jan 2014 07:58:51 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339671 Eldrad 2014. január 11. szombat 00:59 Amikor elfogynak az érvek, akkor jön az anyázás! - "- Anyukád hogy van? Az enyém jól, de tényleg." - Én igazán örülök hogy a tied jól van, becsüld meg, az enyém sajnos tavaly elhunyt. - Látom azért a jellemed nem tudod elrejteni, én legalább téged szapultalak, nem a felmenőid. Semmivel sem vagy különb, mint akiket ócsárolsz - - Csak egy szösszenet Hiryu2,0 részére, nem én vagyok "analfetisiszta nagymagyar rajongó" hanem te, mert akármilyen kifinomultan is írtad, nem én nyaltam be kedves Eldrad barátodnak, hanem te. Eldrad
2014. január 11. szombat
00:59
Amikor elfogynak az érvek, akkor jön az anyázás!
-
“- Anyukád hogy van? Az enyém jól, de tényleg.”
-
Én igazán örülök hogy a tied jól van, becsüld meg, az enyém sajnos tavaly elhunyt.
-
Látom azért a jellemed nem tudod elrejteni, én legalább téged szapultalak, nem a felmenőid. Semmivel sem vagy különb, mint akiket ócsárolsz
-
-
Csak egy szösszenet Hiryu2,0 részére, nem én vagyok “analfetisiszta nagymagyar rajongó” hanem te, mert akármilyen kifinomultan is írtad, nem én nyaltam be kedves Eldrad barátodnak, hanem te.

]]>
Eldrad http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339600 Eldrad Fri, 10 Jan 2014 23:22:37 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339600 Hiryu: . - Köszi, nagyra értékelem aggódásod az egészségem miatt, :) . A másodikhoz: . - Nem lesz itt semmiféle ilyen jellegű nagy vizsgálódás. Az orKbáni szörnybanda szemében ezek fogyóeszközök, na, oda lett három, mit érdekli ez őket. Majd megállapítanak valamit, lesz esetleg valami semmitmondó "mély fájdalommal osztozunk" levél, aztán ennyi. . És tisztességes segítség a családoknak? Hagyjuk már... . Ha valami orkbáni kitartott multimilliárdos gazember kölke krepálna be egy balesetben, akkor lenne nagy műbalhé. De három "senkiért"? Ugyan. Értse meg mindenki: ezek nem létező személyek egy ilyen szemét horda számára, mint orKbán és prostituáltjai. Ez pedig egy igazi szörnyeteg gondolkodásmód. Hiryu:
.
- Köszi, nagyra értékelem aggódásod az egészségem miatt, :)
.
A másodikhoz:
.
- Nem lesz itt semmiféle ilyen jellegű nagy vizsgálódás. Az orKbáni szörnybanda szemében ezek fogyóeszközök, na, oda lett három, mit érdekli ez őket. Majd megállapítanak valamit, lesz esetleg valami semmitmondó “mély fájdalommal osztozunk” levél, aztán ennyi.
.
És tisztességes segítség a családoknak? Hagyjuk már…
.
Ha valami orkbáni kitartott multimilliárdos gazember kölke krepálna be egy balesetben, akkor lenne nagy műbalhé. De három “senkiért”? Ugyan. Értse meg mindenki: ezek nem létező személyek egy ilyen szemét horda számára, mint orKbán és prostituáltjai. Ez pedig egy igazi szörnyeteg gondolkodásmód.

]]>
Hiryu2,0 http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339594 Hiryu2,0 Fri, 10 Jan 2014 23:12:30 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339594 na de? miért nem attól hangos a sajtó, hogy a balesetet vizsgálják, vezető már vizsgálva drogra, alkoholra stb..., a baleset helyszínén kinn a fél szakértői stáb, hogy miért történhetett a baleset, ki a felelős, mit kell tenni azért, hogy máskor ilyen ne történhessen...etc? na de?

miért nem attól hangos a sajtó, hogy a balesetet vizsgálják, vezető már vizsgálva drogra, alkoholra stb…, a baleset helyszínén kinn a fél szakértői stáb, hogy miért történhetett a baleset, ki a felelős, mit kell tenni azért, hogy máskor ilyen ne történhessen…etc?

]]>
Hiryu2,0 http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/halalra-gazoltak-ket-kozmunkast.html/comment-page-1#comment-339593 Hiryu2,0 Fri, 10 Jan 2014 23:09:14 +0000 http://nepszava.com/?p=125987#comment-339593 Eldrad, látom akadt egy analfetisiszta nagymagyar rajongód. Szerintem cseréld le egy angymellű szőkére. Én meg: Megírom. Eldrad, látom akadt egy analfetisiszta nagymagyar rajongód.

Szerintem cseréld le egy angymellű szőkére.
Én meg:
Megírom.

]]>