Ronai and Ronai
AMERIKAI

Elég volt a rombolásból 2014. január 5. vasárnap 9:21 Forrás: OV

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Elég volt a rombolásból

Budapest – A szavak, a magyar szavak a hatalom és lihegő kiszolgálói szájából nem azt jelentik, amit valaha jelentettek. A hazugságra azt mondják, igazságbeszéd. A pénzbehajtásra hogy reform, a rombolást építésnek ejtik.

Az adócsökkentés az adók emelését és új adókat, a szociális juttatás pedig szociális elvonást jelent. A torz, megerőszakolt magyar nyelvezetben nincs hát jó és rossz, mert nem lehet, nincs bűn és erény, nincs helyes és helytelen, nincs igaz és hamis, nincs szép és csúnya. Nem csoda, ha a fél ország fuldoklik, mert így se beszélni, se szót érteni nem lehet.

Elég volt. Elég volt a rombolásból. Mindannyian tudjuk, hiszen ismerjük magunkat. A magyar ember nem szeret asztalt borogatni. Mi, magyarok nem egy könnyen veszítjük el a fejünket. Meg tudjuk várni, amíg betelik a pohár. Hát most betelt. Hiába a hatalom lekezelő, kioktató pökhendisége. A cukormázban úszó ígéretek garmadája. Hiába az őket szolgáló bértollnokok hada, a teljes állami gépezet.  Hiába a számolatlanul sorakozó pénzeszsákok. Mindez ma már hiába, akinek van füle, hallhatja a föld alatti vízáramok hangját. Azt dobolják mindenhol, széltében-hosszában, Battonyától Nemesmedvesig, hogy elég volt. Most már többről van szó, tisztelt hölgyeim és uraim, mint a gazdaság, a közbizalom vagy a pénzügyi mutatók hanyatlásáról.

Részletek Orbán Viktornak az őszödi beszéd évfordulóján elmondott beszédéből. Elhangzott a 2007. szeptember 18-i Fidesz-gyűlésen.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (27 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +36 ( 38 szavazatból)
Elég volt a rombolásból, 5.0 out of 5 based on 27 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

  1. Egy Nemzeti Újmagyar nemzeti újbeszél!
    .
    Mi meg csak kapkodjuk a fejünket a lábunk és kezünk helyett már nagyon régen.
    (Tehetetlenkedünk és szenvedünk, elemezzük és tanuljuk az újbeszélt)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  2. Milyen igaza van egyeskének!
    MOST!
    Mert most tényleg minden igazzá vált! Köszönhetjük ezt az Ő megbomlott agyának, meg a gazsuláló talpnyalóknak, akik körül veszik!
    Minden egyes embere jó pénzért teszi ezt a gyalázatot, mert ha elzárná előlük a pénzcsapot, akkor senki nem maradna mellette, csak a buták tömege valahol mélyen, ahová az IQ-juk szerint sorolhatók lennének.
    Már mindent szétvert!
    Már beteg nem lehet senki, mert a magyar kórházak haláldává váltak, vagy jobb esetben egy fertőzéssel megúszhatja a beteg az ellátást.
    Az iskolák ebek harmincadján, már a pedagógusok sem tudják, hogy mit, és hogyan tanítsanak a papok, és Rózsika néni hülyeségei végett.
    A közigazgatás?
    Hülyék mindenhol, érdemi munka nélkül!
    Most az eszetlenség dívik!
    Orbánnál csak az a nyerő, aki nyerő pénzcsapra hívja fel a figyelmét.
    Törvénykezni nagyon tudnak!
    Egyedül ez az, amit 100%-ban unortodox módon tökélyre vittek! Nálunk 2 napba telik egy törvény beadása, és elfogadása között.
    Ennek köszönhetően szétrúgták a KÖZTÁRSASÁGOT, és lett belőle orbánia, a hülyék országa.
    Elgyávult néppel, mert az elgyávult ellenzék nem képes összefogni, hogy egy elementáris erejű népharaggal elzavarja ezeket a búsba!
    Nincs olyan erő ma, (sajnos nem is lesz) amelyik meg tudná akadályozni az ország totális tönkretételét.
    Még a kerekek forognak, ha csikorogva is, de remélhetőleg ezek kinyírják magukat az unortodox gazdaságpolitikájukkal rövid időn belül.
    Ugyanis ellopni való pénz már nem sok van az országban, ami ezt a haramia bandát életben tartaná.
    Így csak a remény marad a túlélésre. Amikor ezek felfalják egymást nagy kapzsiságukban, ami nem most lesz még.
    .
    Azért egyet nem értek…
    Hogy lehet az, hogy ez a műveletlen tajt tahó Orbán így meg tudta ragadni a magyar ember leg alantasabb tulajdonságát,és ezzel össze is tud tartani egy kisebbséget,2/3-nak hazudva?
    Az országban van ( állítólag!) értelmes ellenzék, és csődöt mond minden kezdeményezésük ez ellen a bunkó Orbánnal szemben.
    Valamit nagyon nem tudnak ezek az emberek.
    Egyenesnek, őszintének lenni.
    Ha ez meg volna, secc perc alatt lenne tömeg, amelyik kiűzné ezeket a kufárokat az ország házából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (38 szavazatból)
  3. Úgy tudom,ha egy normális ember bemegy a bolondok közé és bolondnak tetteti magát,ha az orvos nem,de a többiek észreveszik.Az aljas emberek természetét is a szintén aljas ember ismeri a legjobban.A becsületes embernek nincs elképzelése az aljas csirkefogók mire képesek,ugyanúgy anno a zsidók sem védekeztek,mert egyszerűen képtelenek voltak fölfogni,hogy valakik ilyen szörnyűségre vetemedjenek.Ez a rablóvezér 2006-ban azért akart forradalmat kirobbantani,hogy hatalomra kerülhessen,most meg azért,hogy a választások elvesztésével ne legyen bukott és élvezettel nézhesse az egymást gyilkoló embereket,mert egy bosszúálló aljas lény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  4. Igen, 2007-ben elmondta ezt a beszédet, sokan tapsoltak, aztán nem történt semmi. Most is aktuális (vagy csak most igazán) a tartalma, mégsem fog történni semmi. Ezt a hatalmi szerkezetet kizárólag saját tömege képes összedönteni. Ez egy igazi hungarikum.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  5. emigrant
    2014. január 5. vasárnap
    10:33
    ” Ezt a hatalmi szerkezetet kizárólag saját tömege képes összedönteni. ”
    Most olvastam Debreceni József Magyar Narancs-beli interjúját Orbán rendszeréről és a választásokról. Az interjú végén Áder példáján keresztül kifejti, hogy miért hiú ábránd abban reménykedni, hogy saját pártjából fogják megbuktatni. Egyetértek vele, kár erre várni.
    http://magyarnarancs.hu/belpol/ugy-er-majd-veget-ahogy-a-piramisjatekok-87949

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  6. öregszeder
    Én is olvastam, és igaza van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  7. bumburi!
    Hogy lehet az, hogy ez a műveletlen tajt tahó Orbán így meg tudta ragadni a magyar ember leg alantasabb tulajdonságát,és ezzel össze is tud tartani egy kisebbséget,2/3-nak hazudva?

    Similis simili gaudet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  8. *
    EZAZ !!!
    Dörgöld az orra alá a saját szennyét !!!!!!!!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  9. Az a baj, hogy ezek is csak szavak.
    Meg amit ide leírok, azok is csak szavak.
    Meg amit fent írtak a kollégák, azok is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. nagy andrás !
    A Nagy Francia Polgári Forradalom is “csak szavakkal” kezdődött…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  11. öregszeder: Ha orbaninit saját pártjából megbuktatják, attól a rendszere még nem dől össze. Egy Rogán, vagy Lázár bármikor a helyére áll, van olyan aljas és gátlástalan, mint a főnöke. Maga a rendszer viszont saját magától dől dugába. Egy diktatúra csak így bukhat meg, vagy külső behatástól, de erre a jelek szerint nem számíthatunk, az unió fizet mint a katonatiszt és hitetlenkedve csóválja buksi fejét. A szerencsések észreveszik, amikor már dől az építmény, és akkor és ott tolnak rajta, hogy a folyamat felgyorsuljon. Ők lesznek a hősök, akik a történelembe a diktatúra felszámolóiként vonulnak be nagy csinnadrattával. (Ismerős?) Egyelőre erről szó sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  12. A fenti fotón magával megelégedett nagy vezíííírünk,megszemléli remekművét ,
    és elgondolkodik azon,hogy egyszer ORBÁN stadion néven fog bevésődni a köztudatba.– Az egyik dicső remekműveként ORBÁN országlásának

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  13. Kedves Kordon!
    -
    Most, hogy mondod, szinte látom magam előtt, ahogy Bajnai és Jávor Benedek vezetésével a pedagógusok a szépkorúakkal karöltve megrohamozzák a Bastille-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  14. Visszataszito a vezercikk fotoja

    a kepen egy ontelt hatalomehes onelegult Diktator lathato egy MILLIARDOKBOL allo
    URES!!! focistadion leletojan

    pont ilyen URES es HAZUG az egesz Orbanizmus es a FideszMaffia mint a kepen lathato!
    miert nincs boldog tomeg es minosegi foci akepen??
    mert nem ez a Fontos Orbannak hanem sajat hatalmi gogje hogy az adofizetok MILLIARDJAIBOL stadiont epit
    par ev mulva mar a gaz lepi be ezt az ocska epitmeny…
    Orban egy KARTEVO parazita demagog politikus a magyar rendszervaltas GENNYES RAKFENEJE aki amiota csak megjelent kozeletben Magyarorszagnak okoztt kart hataron inen s tul sajat elmebeteg megvalto kuldetes tudatanak bodulataban.
    Ezt az embert OROKRE meg kell allitani orszagrombolo hiabavalo hatalmi amokfutasaban 2014-be Birosag ele kell allitani s elszamoltatni!

    hmm a hos romanok szitava lottek kivegeztek anno Csaucseszkut es nejet!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  15. A múltkor egyikünk azt találta mondani BL-nek, hogy optimista, mert BL azt prognosztizálta, hogy a kedves vezető és kompániája el lesz zavarva.
    .
    Itt többen is egyetértünk Debrecenivel, hogy ezt a hatalmi szerkezetet kizárólag saját tömege NEM képes összedönteni.
    A demokratikus ellenzék – ahová én is örömmel sorolnám magam – már ha lenne demokratikus ellenzék, finoman szólva is tesze-tosza. Az ellentétek nagyobbak köztük, mint az együttműködés iránti akarás.
    .
    Ezekhez, az államszerkezetet megdönteni képes politikai erők mellett léteznek a szétszórt, szervezetlen progresszívek, amelyek mi lennénk. Mi, akik – valljuk be, ami a határozott cselekvést illeti – meglehetősen tanácstalanok vagyunk.
    .
    Na és az EU. Hát az nem. Elképzelni sem tudom, mit tud, és mit akar tenni. Láthatóan semmit. Teljesen érthetetlen, hogy eltűri kormányzatunk mocskolódásait, eltűri a társadalom lelkének mérgezését, a féktelen rasszizmusunkat, nacionalizmusunkat, na és persze antiszemitizmusunkat.
    .
    Igaz, amit a kedves vezető valamikor mondott. Elég volt a rombolásból.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. “A cukormázban úszó ígéretek garmadája”
    Ki a f@szom ígért 14. havi nyugdíjat?
    Meg ingyenes oktatást?
    Meg a demokrácia megerősítését?
    A magánnyugdíj pénztárak megvédését?
    Azt, hogy senkit nem hagyunk az út szélén?
    Meg a több kulcsos adó megtartását?
    Soroljam?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  17. öregszeder 2014. január 5. vasárnap 10:45

    Jó írás, de

    1. Nehéz vitatni.
    2. Gyakorlatilag semmi újat nem mond.

    A 2.-höz jegyezném meg azt, amiről a minap volt szó. Mindaz,amit most a MANCS-ba leírtak elég régóta olvasható a blogokon. Azon is, ahonnak olykor linket hoztam eddig. Másutt is. A foganatja lemérhető a mindennapokban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Megszereztük a Magyar Krónika első cikkét 2014. január 9. csütörtök

Az Orbán csürhe még szabadlábon van 2014. január 8. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos