Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Az ördög a Hiltonban 2013. december 26. csütörtök 0:29

  • Hozzászólások(79)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Az ördög a Hiltonban

Mielőtt bárki tévedésbe esne, szeretnénk karácsony alkalmából közölni, hogy minden állami kereszténység az ördögtől van. Isten országa nem evilágból való. Evilág fejedelme az ördög. Az a “kereszténység”, amelyet egy ország alaptörvényébe iktatnak, azt az ördög kínálja az igazi kereszténység helyett. A “keresztény nemzet” fogalmilag kizárt. Keresztény ember létezik, keresztény nemzet nincs. Magyarország egész tragikus múltja ennek a hazugságnak a következménye.

Az állami keresztényeknek ugyan a Biblia semmit nem jelent, nekik vannak ennél jobb ötleteik és hagyományaik, amelyeknek tízmilliók legyilkolása volt a következménye. De a Biblia azt mondja, a Sátán is a világosság angyalává változtatja magát, nem nagy dolog azért, hogy az ő szolgái is az igazság szolgáivá változtatják magukat. Az ördög nem szarvakkal és patával jelenik meg, hanem olyan mézes-mázas ájtatos gazemberek képében, mint Balog páter, akinek az ember egy erőforrás. Ezek jótéteményként adják elő a jogfosztást és a szabadság lábbal tiprását. Pál apostol még az egyházon belül is felháborítónak tartja, hogy “eltűritek, ha valaki leigáz titeket, ha valaki felfal, ha valaki megfog, ha valaki felfuvalkodik, ha valaki arczul ver titeket”.

Az állami kereszténység végpontja az, amikor eljön a “törvénytaposó”, az Antikrisztus, a világdiktátor, ”akinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival”. Az állami keresztények az ördög, az embergyilkos szolgái, akik az állam erejével romlásba és pusztulásba döntik a népüket. Akik hisznek nekik, azok elvesznek. Isten nem az állam erejével akar kereszténnyé tenni bárkit. Az állam által “kereszténnyé” tett emberek, soha nem lesznek keresztények. Isten nem akarja az iskolákban olyan erkölcsi parancsolatokkal gyötörni a gyermekeket, amelyek betartása a felnőttek számára is lehetetlen. Ezek az állami keresztények semmit nem tudnak a kereszténységről. A Biblia világosan mondja, hogy Isten nem azért adta az erkölcsi törvényt, hogy azt betartsák, hanem azért, hogy felismerjék: nem tudják betartani, Megváltóra van szükségük.

Az állami kereszténység ezt arra használja, hogy elviselhetetlen szellemi és lelki terheket rakjon az emberek nyakába, és ezzel szolgákká tegye őket. Ennél nagyobb aljasság nincs. A felvilágosodás óta nincs mentség, az emberiség 1500 év szenvedés után felismerte, hogy ez mit jelent. Ezek gátlástalanul gyilkolták végig a világot. Egy bűnszervezet hazudta magát kereszténynek a történelem során, amely a világi hatalom és a gazdagság kedvéért megengedte, hogy a napimádó, családját legyilkoló Konstantinus császár elnököljön a gyűléseiken, hozzon döntéseket az egyházra vonatkozó dolgokban. De ez az “egyház” már nem Jézus Krisztus egyháza volt. Jézus Krisztus egyháza soha nem fonódott össze az államhatalommal. Jézus Krisztus egyháza a máglyákon égett, ahol az ilyen Balog páterek és Orbán Viktorok elődei égették őket.

Ma Magyarországon az igazi keresztények újra be vannak tiltva, mint egyház. Ha nem lett volna felvilágosodás, ma is máglyákon égnének. Egyház és nem egyház, kereszténység vagy nem kereszténység kérdésében egyetlen hiteles mérőzsinór van: a Biblia. A Biblia hamis apostolokról, hamis tanítókról, hamis krisztusokról beszél. Az a krisztus, amit az állami kereszténység hirdet, hamis krisztus, köze nincs az igazi Krisztushoz, aki magára vette az emberek bűneit, és meghalt értük, helyettük, jelenleg a mennyben van, és onnan személyesen irányítja az ő láthatatlan szellemi egyházát, amelynek semmi köze nincs az evilági államhoz. Az állami kereszténység újjászületés és belső változás nélkül, a megváltatlan emberekkel hiteti el, hogy keresztények. A kereszténység a “nem zsidó”, a pogány szinonimája lett.

A Biblia szerint a hamis kereszténységet arról lehet felismerni, ha valaki leigáz, felfal, megfog, felfuvalkodik, arcul ver. Ha valaki ilyen emberrel, lelkésszel, állami kereszténnyel találkozik, biztos lehet benne, hogy hamis tanítóval, a Sátán szolgájával, álkereszténnyel, hamis prófétával van dolga. Az igazi kereszténység szabadságot ad, szabad akaratra épít. Istent csak szabadon lehet választani. Ahol bárki rá akarja kényszeríteni a “kereszténységet”, a hitet, a vallást, a valláserkölcsöt másokra, ott hamisítják a kereszténységet, felhasználnak az emberek leigázására egy hazug ideológiát.

A pesti liberális pojácákkal szemben én nem az alapján nevezem diktatúrának az Orbán-rendszert, hogy rájuk csukták-e már a vagonok ajtaját, vagy hányan vannak Recsken, hanem a Biblia alapján. A diktatúra nem a fizikai elnyomással kezdődik, hanem a lelki elnyomással. Amikor megfosztják a lelket a szabadságtól, akkor van diktatúra, nem akkor, amikor megölnek. Jézus, akinek állítólag a születését ünneplik ezekben a napokban, azt mondta, hogy  ”ne féljetek azoktól, akik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek, aki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában”. Nem azoktól kell félni, akik a testet ölik meg, hanem azoktól, akik a lelket ölik meg.

Ezek a gazemberek ezt teszik. Már gyermekkorban, az iskolában megölik a gyermekek lelkét. A szabadságot kiölik belőlük, rettegő, lelkifurdalástól szenvedő, ideológiával megfélemlített szolgákká teszik őket. A felnőtteket ugyanígy. Milyen “keresztények” azok, akik megaláznak, ha nem követik őket? Jézus azt mondta a tanítványainak, akik tüzet akartak kérni az égből azokra, akik nem hallgattak rájuk, hogy nem tudják, milyen szellem van bennük. Az Isten Fia nem azért jött, hogy elveszítse az emberek lelkét, hanem azért, hogy megtartsa őket, De ezek az álkeresztények nem Jézus tanítványai, hanem az ördögé. Rágalmaznak, mocskolnak, gyalázkodnak, az életet megkeserítik, az állásból eltávolítanak, és kijelölik a helyet a közmunkások között az ő “munkaalapú társadalmukban”. Elfoglalják a színházat, az iskolát, a könyvkiadást, a filmet, a kultúrát, a médiát, a tömegkommunikációt, hogy a lelket megöljék, a lélek szabadságát elvegyék.

A fizikai szabadság korlátozása az, amikor ez láthatóvá is válik. De a diktatúra nem akkor jön létre, amikor a testet ölik, hanem akkor, amikor a lelket. A lelki szabadság fontosabb, mint a fizikai szabadság. Először a lelkében hal meg az ember, a fizikai halál ennek már csak a következménye. A lélek fontosabb, mint a test. Az álkereszténység sokkal súlyosabb elnyomás, mint a nácizmus. A katolicizmus a lelket ölte meg, utána a testet is, de a nácizmus csak a testet. A hamis kereszténység ezért hirdeti a korlátozott diktatúrát, amely a lelki elnyomást helyezi előtérbe, a fizikai elnyomást elvileg elítéli. Az más kérdés, hogy a lélek megölése után elkerülhetetlen lesz a test megölése is.

Ostobák, akik azt mondják, nincs diktatúra, mert a diktatúrát a fizikai erőszakkal azonosítják. Nem értik, hogy a lelki erőszak súlyosabb. Ha nem így van, mi a bajod? Mitől fulladozol? Nem látod, hogy a lelki börtönőreid szabadon engednek, szabadon mászkálhatsz, ha nem állami cégnél dolgozol, még beszélhetsz is? Mi ez a belső tehetetlen düh, ami szétfeszít, ha a lelki erőszak nem számít? A nácik semmit nem találtak ki. A “csőcselékteológia”, az uszító propaganda katolikus találmány, Goebbels a jezsuitáktól tanulta. A nácik semmi mást nem tettek, mint használták ezeket, és nem pepecseltek a lelki gyilkossággal, ők azonnal a testet ölték meg. A katolicizmus ezt elítéli, ők csak a lélek megölését, a lelki szabadság korlátozását tartják elfogadhatónak. Erre van az állami kereszténység, amely ezt a gyilkosságot szintén az állam erejével hajtja végre. Hogy néhány tízmillió embert fizikailag is meg kellett ölniük, az történelmi szükségszerűség volt, az emberiség érdeke és magasabb szempontok tették szükségessé. Farkasok ezek juhok ruhájába bújva.

Most megkapta a világ a legálnokabb képmutató pápát, aki szerencsétlen Szent Ferenc nevét bitorolva a világ leggazdagabb államának tetejéről hirdeti a szegénységet, a nemzetek fölötti trónjáról az alázatot. Nevetséges. Miért nem adja el az egyház vagyonát, és osztja szét a szegények között? Jézus ugyanezt mondta a gazdag ifjúnak. Miért nem mondanak le a vagyonukról, az évi százmilliárdos támogatásaikról, a palotáikról? Jézusnak nem kellett ez. Azt mondta, hogy ne gyűjtsetek kincseket. Ha Jézus követői lennének, nem gyűjtenének evilági kincseket, amelyeket megesz a rozsda. Az igazi egyháznak nincs vagyona, hanem vándorok ezen a földön. Róma elégette azokat, akik ezt hirdették. Hajszálon múlott, hogy Szent Ferencből szent lesz vagy máglyára való eretnek, az aktuális érdek szerint.  Ferenc egész életében szegény maradt, de már életében dúsgazdag lett a nevében indult “szerzetesrend”. Sok naív ember bedől annak, ha a pápa homlokon csókol egy hajléktalan homoszexuálist. Ennél világosabb volt a kép, amikor egy hitlerjugend vezette a szervezetet, mert akkor legalább lehetett tudni, hogy kikről van szó, és nem egy dörzsölt jezsuita vakította el a naiv embereket. Majd hamarosan felteszik a kérdést: miért ne lehetne ezt a jóságos “kereszténységet” beírni az Unió alkotmányába? Ugyanúgy, mint Magyarországon.

A katolicizmus mindig gazemberekkel és maffiózókkal szövetkezett, mindig bűnszervezetet alkotott az állami gyilkosokkal, és ma sincs ez másképp. Ezek füstölnek úgy a “jászol” körül, mint a gyárkémény, ezek képmutatóskodnak leginkább. Ennek az állami kereszténységnek az igazi arcai Selmeczi Gabriella, a “bukott baloldalról” selypítő szipirtyó, a belvárost fosztogató Rogán, Mészáros Lőrinc stadionépítő, Kövér, aki a parlamentben bünteti és csendőrökkel félemlíti meg az ellenzéket, Áder a csendes gyilkos, és Orbán az összes jellemtelen talpnyalóval, zsarolható volt ügynökkel és bűnözővel. Ennek a rendszernek olyanok az “emberi” arcai, mint Martonyi János, aki az ő intelligenciájával képes lenyilatkozni, hogy sikerrel verték vissza a Magyarország elleni támadásokat. Mintha csak Kim Dzsong Un-t hallanánk. Az olyan “független” sajtóval együtt, amely azt írja, hogy Orbán “kínos karácsonyi ajándékot” kapott, amikor a világ diktátorai közé “ékelődött” a Riporterek Határok Nélkül filmjében (amelyet természetesen “kampányfilmnek” nevez). Orbán nem beékelődött a diktátorok közé, hanem ott a helye. Kínos akkor lenne, ha nem így lenne, így viszont odakerült, ahova való. A kínos az, hogy ezt a külföldi sajtó, amely nem is tud magyarul, ilyen világosan látja, a pesti tintanyalók pedig hazudoznak róla.

De mind közül legnagyobb gazember a Balog nevű farizeus, aki képes a Hilton szállodába hívni mélyszegénységben élő gyerekeket egy vacsorára. Ő a „keresztény-nemzeti” antiszemita Horthy-rendszer restaurációjának legfőbb ideológusa, Orbán mögött az ideológiai ördög, aki ezt a beteg és mocskos rendszert ideológiailag alátámasztja, az egész rendszerbe a „keresztény” hazugságot importálja. Aki elhitette Orbánnal, hogy ő Európa “keresztény apostola”. Ezek úgy keresztények, mint Lucifer, mert rajtuk kívül csak az ördögnek jutna eszébe az, hogy egész évben éhező gyerekeket egy napra a Hilton szállodába vigyenek vacsorára, és velük fényképeztessék magukat, mennyire jószívűek. Ezeknek a gyerekeknek nem a Hilton konyhájára van szükségük. Ezek az emberek azért hívják a Hiltonba a szegénygyerekeket, mert ők már rühellik, hogy elmenjenek oda, ahol ezek a nyomorultak élnek. Azt már látni sem bírják. Hivalkodnak a gazdagságukkal, frusztrálják a gyerekeket, odarendelik az éhezőket, ahol ők zabálnak két pofára abból a pénzből, amelyet ezeknek a szerencsétleneknek a szüleitől elloptak. A “keresztény” miniszter bácsi ezt az értéket állítja az éhező gyerekek elé, ha te is elég jó leszel, te is itt zabálhatsz. Ez lesz életed csúcspontja, a legfőbb érték. Jól megmutatták, hogy nekik mi a fontos. Ennél nagyobb arculverés még nem volt ebben az országban.

Miért nem hívta meg Balog a Hiltonba a Blahán kígyózó tömeget? Hadd látták volna, hogyan élnek az ő pénzükön, és hogyan élhetnének ők is egy normális világban. Hátha eszükbe jutott volna, kiknek kellene a képébe nyomniuk a karácsony alkalmából ingyen kapott szaftos kenyeret. Ez a sok nyomorgó, koldus nem ismeretlen látvány, a középkori katolikus Európának, amelynek reneszánsza kezdődött, állandó kísérőjelensége volt. „Szeretitek, hogy fényképeznek?” – kérdezte Balog csicska a gyerekektől. Nem szerették. Ezt csak ő szereti. És mivel nem jutott más eszébe, azt mondta, hogy akkor beszéljünk az állatkertről. Persze, a gyerekeket csak az állatkert érdekli. Egy őszinte szó nem jött ki ennek a gazembernek a száján, ezek már elveszítették a realitásérzéküket, nekik az emberek tárgyak. Egy emberi hangot nem tudott a volt lelkész váltani velük. Hogyan is lehetne ilyen hazug helyzetben? Tuti, hogy ezek a gyerekek soha nem látták az állatkertet. Csak olyan nagy állatokat, mint amilyen ez a Balog.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (94 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +159 ( 177 szavazatból)
Bartus László: Az ördög a Hiltonban, 4.8 out of 5 based on 94 ratings

  • Hozzászólások(79)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

79 Reader’s Comments

  1. én is megjártam Kegyelem honlapját és nem tudtam nem végigolvasni a történetét. sodort. szeretném vígasztalni azzal, például hogy, aki annyi szörnyüségen átment, de végül van 3 jól sikerült gyereke, annak kell hogy legyen stabil fogódzója az életben. ezt a kis leprás felcsúti csávót nem szabad mellre szívni. majd együtt apránként megoldjuk. többek között azért vagyunk itt és ezért sem szabad elmenni innen. ha a közvetlen környezet nagyon ellenséges, akkor vissza kell egyet lépni, nem kell hösködni, mert annak kiborulás a vége. mint ami most is történt. jobb pl itt kiengedni a gözt. lesz biztosan, aki rezonál és ez önmagában is nyugtatólag hathat. mellesleg a pszichiátriáról írt két lesújtó mondattal nagyon egyetértek. welcome back! (mond ilyet az angol?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  2. Bezanne, de jót írtál! Kösz.!
    Neki is finom öröm, nemsokára megint betoppan közénk……. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  3. Kegyelem Kedves!
    .
    Nem is tudom, hogy most sajnáljam vagy irigykedjek.
    .
    IRIGYELEM! – hogy ilyen sok jó barátja van. (Szeretném azt hinni, hogy engem is barátjának gondol.)
    Az itt és most kommentelők, és azok akik most éppen nincsenek itt … szóval itt az AN oldalán sok – és igaz – barátja van, akik megértik, és átérzik amit tesz, s amit gondol.
    .
    Kegyelem! – az ilyen barátokat nem szabad elhagyni, nem szabad nekik csalódást okozni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  4. Szerintem most hagyjuk lehiggadni Kegyelmet. A sorai arra engednek következtetni, hogy sokat gyötrődött,amíg leírta ezt a “búcsú levelet”.
    Sírt is. Sokat.
    Vissza fog jönni, én úgy érzem.Kemény ember ő, megedzette a sors,le fog tisztulni benne minden,és nem adja fel. Soha!
    Hallod, olvasod, Kegyelem?
    VISSZAVÁRUNK!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (16 szavazatból)
  5. Kegyelem!
    Kegyelem, kegyelmezz nekünk. Szükségünk van a tiszta lelkedre, gyönyörűséges kerámiáidra. A vejed sajnos nem jó hittérítő! Az unokáid apja. Ne szívd mellre a véleményét. Fel sem fogja, hogy a felesége anyjának mondja ezeket. Basszus, de nagy ökör (már bocs). Ő megy a saját hitbuzgóságán,nem nézz jobbra-balra.
    Te, csak hallgass a szívedre!!!
    Aki volt államis (mint én is), az a lelkével is lát.
    Kívánom, hogy megnyugodj, és a belső békéd szerint élj továbbra is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  6. Nem akarok kegyetlen lenni, de itt most nem a Hilton meg a human resources miniszter a téma? Kegyelem, kegyelmezz a Bartus miatt idegyűlt embertársaidnak, és ezt megtehetné a témára ráfeszült siratókórus is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (13 szavazatból)
  7. “témára ráfeszült siratókórus is.”
    Nem vagy kegyetlen, csak szerintem érzéketlen!
    Van itt egy nő, aki nem csak a klaviatúrát veri,hanem tevőlegesen és anyagilag is segít azoknak az embereknek/gyerekeiknek akikről a cikk szól.
    Nyilván a többség elitéli ami történt a Hiltonban. Ezt az un. erőforás minisztert, és az egész bagázst, akik szervezték a fidesz fényezését nem szabadna gyermekek közelébe engedni.
    Mint az elefánt a porcelánboltban viselkednek. Nem tanultak pszihológiát, és hasonló tárgyakat,mely a gyermek neveléséhez tartozik.
    Nos, Róbert várom a másféle meglátásod.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  8. Róbert
    az egész AN portál közössége együtt egy siratókórus. van okunk siránkozni magyarország lejtmenetén. egyenlöre a siránkozásig jutott az orbánrezsimmel szembeni ellenállás. ezért az AN olvasótáborának kevesebb szégyenkezni valója van, annál több a “hivatásos ellenzéknek”. tettek még nincsenek. okos gondolatok, jó felvetések, összefoglalások legalább itt, igen.
    mellesleg ha van mondanivalód az “eredeti témával” kapcsolatban (tudod balog páter esete a hiltonban), akkor vezesd elö. eddig még nem tetted meg, pedig hely van. hidd el sokan várjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (18 szavazatból)
  9. Balog fráter a deformátus fegyház képviselője.
    Eszmetársa, Bölcskei (a Nagy ViktoriÁnus csókolgatója) a debreceni deformátus kollégium falán márványtáblát avatott a lovastengerésznek. Mi kell még, hogy kinyíljon a vakok szeme?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  10. Pont a kritikus helyzet miatt olvasok itt én is. Bartus úr nagyszerű cikkekben világítja keresztül a zavarkeltést, s jópár értékes komment is keletkezik. Lelki támasz a Magyarországról kattintó értelmiségnek, hogy t.i. nem mi őrültünk meg. Fontos dolgokról van itt szó, erre beszabadul valami kiborult grafomán, és 80 sorban búcsúzik el, csinálja a flame-et, utána meg a siratókórus – pedig a témát a kiborult-keramikusok.hu blogon lenne érdemes folytatni.

    Magyarországon a helyzet komoly, pont ezért nem kéne teleszemetelni ezt a tiszta forrást piti magánügyekkel. Emiatt fog sajnos megint nyerni ez a narancsos junta: mert bennük sokkal nagyobb az önfegyelem, az összezárás, a célra tartás. Emitt mi van? Ha valaki szól, hogy maradjunk a tárgynál, arra ugrik rá mindenki és azért sem maradunk a tárgynál.

    Bartus úr, köszönjük a munkáját, várjuk az újabb cikkeit, és tényleg érdemes lenne angolul is publikálnia őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  11. Róbert
    Tapintatlan megjegyzésedre válaszolnék azzal, hogy az a szerinted “kiborult grafomán” velünk fórumozott évekig, és nagyszerű ember!
    Az a 80 sor (bár én nem számoltam) fontos volt neki, amit MI tiszteletben tartottunk.
    “pedig a témát a kiborult-keramikusok.hu blogon lenne érdemes folytatni.”- ennél tapintatlanabb már nem is lehetnél.
    Ha tanácsra lesz szükségünk, majd szólunk.
    Maradj velünk,hogy megtudjuk mit tehetnénk a “narancsos junta” ellen.Rendezd sorainkat, mert nélküled,és a tapintatlanságod nélkül senkik, és semmik lennénk.
    .
    Már csak azon csodálkozom, hogy ez a 80(?) sor kiborított, a “narancsos juntának” meg még nem mentél neki…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (13 szavazatból)
  12. Whatever

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  13. Ezek a gazemberek ezt teszik. Már gyermekkorban, az iskolában megölik a gyermekek lelkét. A szabadságot kiölik belőlük, rettegő, lelkifurdalástól szenvedő, ideológiával megfélemlített szolgákká teszik őket.

    IGAZ! A GYEREKEK TUDJÁK, HOGY GYÁVÁK, MERT NEM MERIK ELMONDANI AZ ISKOLÁBAN A VÉLEMÉNYÜKET! ÉS SZÉGYELLIK!
    (Erre egy megoldás van. Polgári engedetlenségi mozgalom. A gyerekek magántanulók. Rohadt nehéz, de a lelkük sorvadását nézni a legrosszabb.)

    Korábban is sejtettem, de ma már biztos vagyok benne, hogy a legiskolázatlanabb, és a legszegényebb emberek/gyerekek is érzik, tudják, hogy mikor alázzák meg őket, és mikor bánnak emberként velük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. Elnézést!!!!!!!!!!!!!! Lemaradt az idézőjel az első bekezdésről!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Bartus úr írása megdöbbentően és csúcsszinten, röviden foglalja össze a hazánkat jellemző istentelenség lényegét. Ezt az írást el kellene juttatni minden magyar háztartásba, ki kellene adni könyv alakban számos kiváló Bartus írással együtt. Javasolom, hogy már most induljon egy statisztika arról, hogy hány embert érdekel a készülő könyv.
    Ami Balog urat és a Református Szeretetszolgálatot érinti arról csak annyit, hogy a tudatlanság és az unintelligencia nem bűn, csaknem szabadna vele visszaélni. De hát mit várunk el egy neonáci – neosztalinista ideológiát elfogadó, és a krisztusi törvényeket lábbal taposó református püspöki kartól? Talán még arra is fel kell készülnünk, hogy felállítják Hitler és Sztálin szobrát valamelyik templom előtt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Jó “keddi” +++++++++++++++++
    Robert kollégánk megszólalása figyelmeztető jelzése annak, hogy demokraták között is léteznek érzéketlen fatuskók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Magyarország jövője már a rendszerváltás legelején elveszett. Akkor, amikor 1990. június 2-án Antall József az MDF III. országos gyűlésén kijelentette: „érzésben, lélekben 15 millió magyar miniszterelnöke kívánok lenni!”
    .
    Antall József ezzel az egy mondatával nem tett kevesebbet, mint azt, hogy elvágta Magyarországot annak esélyétől, hogy a szomszéd államokkal együtt, azokkal szoros együttműködésben emelkedhessen. Ki az a bolond, aki egy ilyen mondat elhangzása után még képes volt szemrehányást tenni egy szlovák vagy román politikusnak, akiben bekapcsolt a saját állama iránti féltés, aggodalom, és a barátság és együttműködés szálainak szövögetése helyett a kölcsönös bizalmatlanság lett úrrá a magyar-szomszéd kapcsolatokban?
    100 év elteltével, és éppen a magyarországi mai politikai realitások (a magyarság erős kirekesztő, önmagába forduló, soviniszta szélsőségekkel szimpatizáló beállítottsága) megértésével ideje lenne végre világosan felismerni, hogy Trianon valójában nem is büntetés volt a magyaroknak, hanem a sors különös kegye, amellyel ez az Európa testében kezdettől fogva idegen nép kapott még egy utolsó esélyt az önálló létre és fennmaradásra, a szomszédos államokba való teljes beolvasztás helyett. A történelem sajnos azt látszik szemléltetni, hogy a magyar nép nem volt képes feldolgozni a sorstörténetét, nem volt képes irányt váltani, és az utolsó eséllyel nem volt képes még a maga javára sem élni. Ugyanígy packázta el Magyarország az 1990-ben kapott újabb utolsó utáni utolsó esélyt is a fejlett nyugati civilizációhoz való felzárkózásban.

    A Magyar Nemzet 2013. december 12-i jegyzetében ez olvasható Csóti György tollából:
    .
    http://mno.hu/antall_jozsef/antall-jozsef-emleke-1200184
    .
    “Antall József nemcsak ismét megteremtette a parlamentáris demokráciát Magyarországon, elkezdte a szociális piacgazdaság kiépítését, hanem belevágta fejszéjét a legnagyobb átalakításba is: a kádári agymosáson átesett, a kommunista internacionalizmus talaján felnőtt, megfélemlített népből ismét keresztény értékrend alapján álló nemzetet teremteni.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. 2006 Mikola, az utolsó mondatra figyeljetek!

    http://www.youtube.com/watch?v=JQibjOx0xIc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Kedves
    Laci, csak örjöngeni lehet annyi aljasságon, amit ezek a gazemberek elkövetnek az itt élőkön, ugyanazt a felháborodást és elborzadást érzem, ami az írásodból árad. Köszönöm, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Nincsenek szavaim már arra, ami ebben az országban történik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Ildiko, Kire es mire celzol hozzaszolasodban??????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Kedves Robert A siratokorus tagja vagyok en is.Te ki vagy??Ugy hiszem nem kozulunk valo Veletlenul tevedtel ide

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. asszociációk h betűvel hilton-sorry -, horthy halál hullák hullaszag hell hungary .
    balog = ügyetlen . kriptahangulat- templom hilton . a gyerekek jele jó hogy nem száma az ajándékcsomagokon
    pl. 7 éves fiú –
    zsebretett kéz az elegancia hazugsága – mengele
    unalom legyen már vége hangulat – a rossz iskola
    hittan a hiltonban várakozás a semmire
    karácsony a munkatáborban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. az érzékenyebb gyerekek otthon örjöngésbe vagy mély szorongó depresszióba is kerülhettek vagy ez várható szerintem sajnos – szélhámos sarlatán kétbalkezes pap

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. “Csak olyan nagy állatokat, mint amilyen ez a Balog.”

    Ezt az állatok nevében kikérem, egy állat aljasságra sosem képes.

    Az írás remek és szívbemarkoló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Kedves Bumburi Vontolla Admin, Szenzor, Telekis,Budaka, Proaktív, Hamlet, Raszputyin,Neveletlen, Bezanne, Oldster, Zombintyu,Rupcsi, Vikmeki és akik még gondolatban támogattak. ! KÖSZÖNÖM. sokat jelent ez nekem. Nem gondoltam, hogy hiányozni fogok. De így ezer örömmel maradok köztetek. Lehet , hogy nem volt teljesen érthető az előző hsz.-em. A harcot a gonosszal nem akartam feladni. Csak arra gondoltam, hogy magányos farkasként teszem tovább a dolgomat. Csinálom a kis faceb.oldalamat (ami elég nagy teljesítmény tőlem) . Kedves Raszputyin nem vagyok áldozat. Sőt. Különös kegyelemben van részem. Van 3 nagyon szerető segítő gyerekem. Van egy férjem aki 25 éve finanszírozza az én költséges hobbimat. (néha a villanyszámla láttán csóválja a fejét) ,és ha nagyon belemerülök a munkába csak annyit kérdez..” Esetleg terveztél mostanában kerámián kivül is sütni valamit. Amit nem 1000 fokon kell égetni. Van egy különleges barátom aki még soha nem hagyott cserben., és egyre jobb ötleteket ad nekem az élethez., és hogy hogyan tudok a fidesz gonoszsága ellen hatékonyan harcolni.Igaz vannak napok amikor elcsüggedek ennyi butaság, gonoszság, láttán. De most hogy tudom, hogy itt álltok mögöttem ,most szárnyalok… Külön köszönet Vontollának aki annyi szeretettel írt üzenetet a kis oldalamra. De most befejezem, mert Róbert megszíd hogy sokat írok. De folyt.köv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. kegyelem
    Örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  27. számomra pozítív, hogy kegyelemben volt bátorság kitárulkozni a problémáival, értékelem, hogy az AN közösségét tartotta érdemesnek a bizalmára és örülök, hogy az AN jól vizsgázott, alig egy Róbertet tudott mindössze felmutatni és a probléma, mondhatjuk megoldódott.
    biztos vagyok benne, hogy lesz megoldás orbánra is. az nem járja, hogy szégyellni kell, hogy magyarok vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. “érdemes lenne angolul is publikálnia őket.”" Kedves Róbert rajta szép feladat lenne neked fordítsd le a cikkeket. Hisz jól beszélsz angolul. És akkor valami jót, valami értelmeset is teszel a fidesz sötétsége ellen. “”Whatever

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Számomra mindig kérdés volt, hogy miért lesz valaki gonosz., hazug, gyűlölettel teli . Miért van az hogy a rosszat a félelemkeltőt többen megnézik, mint a szépet vagy a jót. Miért vonzódnak az emberek a gonosz negatív figurákhoz . Miért tudott hitler ekkora tömeget rövid időn belül fanatizálni? ……. Miért nem képesek a magyar emberek felismerni orbánban és kiszolgálóiban a sötét gonosz cselekedeteket? Ha van 2 kép egymás mellett Jézus . és a pokol Akkor a 2 kép közül a legtöbb ember a poklot nézi. Miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos