Ronai and Ronai
AMERIKAI

Adományozásra való felhívás 2013. december 21. szombat 5:21 | AN

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Adományozásra való felhívás

Az Amerikai Népszava köszöni kedves olvasóink egész évi támogatását. Ezeknek az adományoknak köszönhetően tudjuk fenntartani website-unkat. Külön köszönettel tartozunk azoknak, akik kitartóan minden hónapban fizetik a Kohányi Társaság tagsági díját, és azoknak is, akik egy összegű adományaikkal egy évben a többszörösét fizetik az egyévi tagdíjnak. Ezekből a támogatásokból fizettük a napi hírellátást. Legutóbb augusztusban kértük olvasóink támogatását, az akkori nagylelkű adományok mostanra elfogytak. A januári folytatáshoz kérjük olvasóink újabb támogatását. Az adományokból élő rádiók, televíziók és online újságok folyamatosan gyűjtenek a fenntartásukra. Mi akkor fordulunk olvasóinkhoz, amikor az eddigi befizetések elfogynak.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Citibanknál vezetett magyarországi forintszámlánk december 31-én megszűnik. Az elkövetkező napokban – december 31-ig – még erre a számlaszámra lehet forintban is befizetni adományokat:

Olivia Media and Publishing Corporation
Citibank 10800007-80000000-12023006

Átutalással az alábbi számlaszámra lehet fizetni:

Olivia Media and Publishing Corporation

180 Walnut Street A-47 Montclair NJ 07042

JPMorgan Chase Bank
Számlaszám: 470206439
Swift Code: CHASUS33
.
PayPal segítségével bankkártyás fizetési lehetőség ezen az oldalon – alul – érhető el: Klikk ide!
.
Olvasóink tudják, hogy csak akkor tudjuk üzemeltetni az AN oldalát, ha olvasóink hozzájárulnak a költségekhez. Eddig is ennek köszönhettük a létünket, ezután is ezen múlik, hogy tudunk-e, és milyen színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani Önöknek. Várjuk szíves adományaikat, hogy január hónaptól is folyamatos lehessen a működésünk.
.
Munkatársaink nevében ezúton is köszönetet mondunk eddigi nagylelkű támogatásukért, köszönetet mondunk olvasóinknak az egész évben megnyilvánuló szeretetért, ragaszkodásért és hűségért. Köszönjük, hogy érdeklődésükkel és adományaikkal fenntartják a nyilvánosságnak ezt a kis szeletét, amely sok tekintetben különbözik a magyar nyelvű sajtótól.
.
Minden kedves Olvasónknak áldott, békés és boldog Karácsonyt, sikerekben gazdag új évet kívánunk!
.
A Kiadó
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +25 ( 29 szavazatból)
Adományozásra való felhívás, 4.8 out of 5 based on 17 ratings

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Tisztelettel !
    Magyar címet kérek, utca és házszámmal, esetleg mobil, illetve telefonszámmal is.
    Előre is köszönöm, és nem leszek hálátlan: HH

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  2. Kedves Horthomiglan Horthodiglan, nem tudunk magyarorszagi cimet adni, ezek nem magancelu adomanyok, a tamogatasoknak valamelyik ceges szamlankra kell erkeznie. December 31-ig meg mukodik a Citibank szamlank, oda lehet utalni vagy barmelyik Citibank fioknal befizetni. Ezen kivul nagyon egyszeru es biztonsagos a PayPal fizetes a website-on keresztul. Nagyon koszonjuk a tamogatast. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  3. Úgy hallottam, a Cinege u 5 kertjében halászlé és töltött káposzta osztás lesz. Anikó asszony saját főztje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  4. .
    .
    Gonoszka !
    .
    Ez az egész diktatúra valahol Anikó-asszony saját főztje. Egye meg a mit főzött az a …
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  5. Remelhetôleg a januàri fényes szelekkel….Novemberben megszünt a màsodàllàsom és csak januàrtól lesz màsik úgyhogy jelenleg a frantszia bangkok blokàd alà vették a bankkàrtyàmat, remélem, a maradék készpénz elég lesz a kutya repülôjegyére ( a miénk szerencsére màr megvan )
    ☺ ☺ ☺

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos