Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán díszes társaságban, diktátorok között 2013. december 24. kedd 4:30 Forrás: AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán díszes társaságban, diktátorok között

Budapest – A Riporterek Határok Nélkül ironikus kampányfilmet készített a sajtószabadság ellenségeiről. A diktátorok díszes seregében Orbán Viktor is helyet kapott.

Vlagyimir Putyin, Basár el-Aszad, Kim Dzsong Un, Recep Tayyip Erdogan, a szélesen Silvio Berlusconi, Ilham Aliyev, Xi Jinping, Robert Mugabe és Orbán Viktor – a Riporterek Határok Nélkül szerint 2013-ban ők voltak a sajtószabadság ellenségei.

Orbán és a Fidesz most majd megint mutogathat másokra. Az Európai Unióra, a bankokra, az ellenzékre, a Kúriára. Mindenkire, akik szerintük a magyar emberek ellenségei. Mert a magyar emberek érdekeit csak Orbán Viktor és a Fidesz képviseli. Mindenki más hazaáruló és a magyar hon ellensége, minimum a vérünket akarja.

Ugyanezt gondolja saját hazájában Putyin, Kim Dzsong Un,, vagy éppen a baltás gyilkost nemzeti hőssé nyilvánító Aliyev. Orbán akár el is gondolkodhatna azon, miként is került ennyire díszes társaságba. Persze, dőreség lenne azt gondolni, hogy ő, vagy a Fidesz holdudvarából bárki elgondolkodjon olyan gondolaton, ami nem tőlük származik, vagy amiből nem nekik lehet hasznuk.

Most majd nyilván az következik, hogy a leglojálisabb magyar nagykövetek az ünnepi készülődést odahagyva olvasói leveleket írogatnak a világ különböző újságjaiba. Ettől azonban semmi nem változik, a világnak az a része, amelyet érdekel még Magyarország,  tudja, hogy mi történik Orbanisztánban.

Addig meg marad a szégyen: a magyar miniszterelnök a diktátorok között.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (47 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +82 ( 86 szavazatból)
Orbán díszes társaságban, diktátorok között, 4.9 out of 5 based on 47 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Orbán olyan társaságba került, amit megérdemel, de ebbe a világba sajnos magával rántja Magyarországot is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  2. Má’ megint báncsák a magyart?
    Micsoda dolog ez!
    Mikor most ételt is osztanak a szegényeknek, pont akkor kellett ezt a filmet a piacra dobni?
    Mi lesz ha bedühödik? Példát vesz Kim koreai barátjáról? Mi lesz a bosszú?
    Vagy az 5-ös tagkönyv tulajdonosa ír megint a patkányokról?
    Hiszen az ország egyik fele (sőt több) patkánynak neveztetett, mert nem szeretik egyeskét, meg a diktatúrát, amiben már kezdenek tobzódni úgy össznépileg az ország kisebb hányadával…
    Amit annyira igyekeznek titkolni, hogy már egyiknek sem számít semmi!
    Majd a Kumin meg felelősségre vonja őket, hogy nem is úgy van, és nem is azért csinálja, és nem értik meg a drága egyeskét, akinek most pont tolja a szekerét!
    A külképviseletek dolgozói meg nem győzik fényezni egyeskét, és most meg beütött ez a film!Hát hiába mocskolják most már a velük egyet nem értőket,kezdhetik újra… Pedig eddig is sok energiát fordítottak arra hogy félremagyarázzák egyeske ténykedését.
    Csak hát ez a csúnya világ nem érti az unortodox elmebajt! Mert félre magyarázzák mindig,és így a dolog esszenciája rejtve marad a hülye szocilibsi népek előtt!
    Hova jutott ez az ország? Kik irányítják? Biztos hogy erre kaptak felhatalmazást a híveiktől?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (54 szavazatból)
  3. SZERINTEM ORBANNAL NAGYOBB GAZEMBERT NEM SOKAT TALALHATUNK ! VELEJEIG ROMLOTT UNINTELIGENS BUNOZO ERKOLCSI NORMAI NINCSENEK . SEMMI NEM ERDEKLI CSAK A SAJAT GYARAPODASA A HATALOM ALTAL !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (71 szavazatból)
  4. Európa és a világ tudja hol a szeretett kedves vezető helye.

    Most meg is üzenték neki.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (50 szavazatból)
  5. Nyugi! Ez a sajtószabadság izé nemtart sokáig ….. csak előtte a közoktatás színvonalát odáig kell sűlyszteni, hogy a köznép legfeljebb a nevét tudja leírni! Már elkezdődött: a közmunkásoknak elég ötig számolni, napocskát és felhőcskét rajzolni. Ha ez megvalósúl, jöhet a teljes sajtószabadság, odáig meg majdcsak eljutunk valahogy Balog Zoltánok, és Hofman Rózsák ügyködésével

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (47 szavazatból)
  6. Sokan azt mondják erre na bumm meg hogy carügy pedig az :)

    Ez a vélemény igen komoly , nekünk égés hogy idáig juthatott ez a “politikus” ,

    Mind ez azt jelzi hogy a Magyarok egy része még most sem nőtt fel ,hisz a rezsi a jólét stb című mesékben .

    Ezek az idézetek még ide is is illenek egy Illés dalból s Petőfi versből :

    Elmaradnak a viták
    Féltékenység, vádaskodások
    Elmarad a fájdalom
    Marcangoló csatározások

    Hogyha egyszer majd
    Hazudni nem kell
    Végre többet
    Sem magunknkak sem a külvilágnak

    Sehonnai bitang ember ……

    Amíg ez a politikus a magyarok vezére addig a a két idézet érvényes marad

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  7. “…Addig meg marad a szégyen: a magyar miniszterelnök a diktátorok között….”
    .
    - Meg marad az a nép, amelyik egy ilyen állatot maga felé helyez – kényszer nélkül – és tartja ott egyre csökönyösebben, egyre erősebben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (51 szavazatból)
  8. .
    Orbanini annak idején, amikor először került hatalomra, azonnal hozzálátott megkeresni azt a külföldi politikust, aki az ő nagyratörő vágyait és diktátori hajlamát képes megérteni, s mintegy körösztatya neki tanácsokat adni. Természetesen(?) ezt a személyt Berlusconiban találta meg, aki ugyanolyan sötét egyeduralmi despotát egyesít magában, mint amilyen a mi drága jó Vezérünk…
    Aztán, hogy az olasz second-duce sötét énje kezdett kitüremkedni a politikusi és európai fazékból, sőt a bíróság már többször is elítélte, felcsúti dublőrje kissé odébbállt és keleten, más kultúrvilágban keresgélt újabb keresztapát (lásd őket a cikkben) magának…
    Most már csak azt volna jó tudni, de azt nagyon, hogy ki és mi hozta össze ezt a két jellemtelen, pontosabban sötét jellemű alakot. Talán nem lepődnénk meg azon sem, ha kiderülne, hogy ezt is a “vatikáni diplomácia”, amelyKatolikus Egyház állammá nyilvánítása [ld. Mussolini>Olasz-Vatikáni Konkordátum] óta már oly sok kétes ügyletben gyakorolta áldásos hivatását. Többek közt 1945-ben sokezer nácit szöktetett Dél-Amerikába, sőt volt akit közülük még 40, azaz negyven évig családostul (lásd: a lioni hóhér) bújtatott is… Akkor mi az nekik két ilyen ördögi figurát összehozni a magyarországi bázis [ld. Semlyén és tsai.] segítségével ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  9. Magyarország jobban teljesít!
    A magyar miniszterelnök 100%-ban diktátor.
    .
    .
    Jókívánság:
    .
    Ne legyen nyugodt álma ennek a tahó parasztnak még karácsonykor sem. A rák egye tovább a máját, törjön el a lába, csalja meg a felesége. Ne találjon nyugalmat még a sírban sem.
    …. barátilag

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  10. De a keret Magyarország, vagyis mi mindannyian,
    nemcsak a rá szavazó kétharmad. Ezt ne felejtsük el.
    És egy képnél nemcsak a keret, de a kép is cserélhető!
    Ha akarjuk.
    AKARJUK?
    MIKOR?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (35 szavazatból)
  11. Ha Orbánt egy ilyen díszes társaságba sorólják , Ő már ilyenen nem irul -pirul,
    mert úgy megvastagodott a bőr a pofáján mint a túra bakancs talpa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  12. Tisztelt AN, Tisztelt Író és olvasó társaim,mindnyájatoknak szeretetben gazdag
    kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok.-
    T: pecor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  13. http://www.youtube.com/watch?v=T-D1KVIuvjA&feature=em-hot
    Greetings from Chuck (The epic christmas split)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Szeretett vezérünk azért állt be a diktátorok sorában,mert a nem diktátorok,a demokrácát tiszteletben tertó állami vezetők neem állnak mellé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  15. Nem tudom mekkora pályát fut be ez a videó, hányan nézik és kik, mindenesetre nem rossz ha látja a világ ki ez az ember. A film a sajtószabadság ellenségeiről szól de azért Orbánnak egyéb szemét érdemei is vannak. Sőt!!!!
    .
    Azon gondolkodom milyen hatással lesz ez a vérfideszesekre, az ingadozó választókra és általában a magyarokra.Gondolom Orbánt nem befolyásolja marad aki volt, sőt rátesz egy lapáttal. Egyébként a feje, a koponya csontozata rengeteget torzult 2010 óta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  16. lovastengerész

    A sok hüle 27 EU miniszterelnök írígykedik a mi szeretett Vezérünk rezsicsökkentésére meg a magánnyugdíj védelmi intézkedésére !

    Majd eláll a lélegzete a 27 Brüsszeli rabszolga országnak ha Felcsúton felépül az aréna , még olimpiát vagy foci világbajnokságot is rendezhetünk ott ha a Kárpátok Géniusza az EU kohéziós forrásait jól hasznosítja .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  17. Orban cinizmusa es elvakult hatalmi teveszmeje hatartalan ez a gazember a magyarsag ellensegkent aposztrofalja az EU-t a Bankokkat az IMF a WTO az USAT es mindent ami nem a FideszBirodalom erdekkoreben vagyon

    buta kartekony ember ezert kell megszabadulnia a magyarDemokracinak es a normalis magyar szavazok tobbsegenek Orbantol es a Fidesztol OROKRE

    magyarorszag rakfeneje ugyanis pont Orban es a Fideszmaffia amik a sajt MILLIARDOS gazdasagi joleti hatalmaert huberbirtokka akarja tenni az orszagot kiszakitani az EU biztonsagabol es vegleg elszegenyiteni leigazni megnyomoritani es gazdasagilag szocialisan elleheteleniteni a magyar nepet sok sok evtizedre sok nemzedeket tonkre teve
    Ezt a fojamatot kell a magyarsagnak 2014-ben VEGLEG megallitani es Orbantol Diktaturajatol es kartekony gazdasagi terrorjatol OROKRE megszabadulni Orban es a Fidesz SOHA vissza nem fog tudni jonni dulni rabolni kartokozni 2014-es bukasuk utan!!
    EBRESZTO MAGYAROK!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  18. Frank ZAPPA! szivbol egyetertek karacsonyi jokivansagoddal Orban es csaladja irant! s hidd el meg sok sok millio magyar ember is ezt erzi hataron inne s tul!

    a Diktatorok sorsa=csufos BUKAS

    Cezartol Hitleren Bokassan Etiopia csszaran Mussolinin Csaucsszeszkun at egeszen Orbanig!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  19. Orban az EU es a Vilag Demokratikus Politikai kozosegeben egy ocska hazug hiteltelen Politikai Hulla egy Diktator akinek a bukasat maga az USA es az EU is oromtuzekkel unnepelne mihamarabb
    az hogy Diktatort legyozzuk az a magyar Demokratikus szavazok felelossge lesz 2014-ben!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  20. Szomjankórász

    Én még karcosabb társaságban látnám már orbáncot: Anvar Szadat, Nicolae Ceausescu, Szaddam Husszein…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  21. Szomjankórász
    2013. december 24. kedd
    20:17
    Pontosabban ezen néhaiak társaságában. Hozzátehetnénk Kadhafit is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  22. ORBANT EGY KOVETKEZO KORMANYVALTAS UTAN AZONNAL EL KELL ITELNI HAZAARULAS ES EGYEB GAZDASAGI BUNCSELEKMENYEK MIATT ELETFOGYTIGLANI BORTONBUNTETESRE ! HA EZ MEGTORTENIK MAJD LESZ IGAZODAS ES ERKOLCSI NORMAK SEM A BEKA SEGGE ALATT LESZNEK EPPEN EZERT RENDKIVUL FONTOS ORBAN ELITELES ES TERMESZETESEN A MAFFIA TOBBI TAGJANAK A SITTRE VAGASA IS FONTOS CSAK IGY LEHET JOVOT EPITENI NEM HAGYNI OKET NYUGODTAN ELNI MINTHA SEMMI NEM TORTENT VOLNA!!! 2 LEGFONTOSABB FELADAT AZ ALLAMI FIZETESEK , PREMIUMOK MEGHATAROZASA AZ ALLAMI VIZFEJ LETSZAMANAK 30 % -AL VALO CSOKKENTESE LAAS BERLET , BENZINKARTYA KOLTSEGTERITES ESZTELENUL NEM FER BE A KIS SZEGENY ORSZAG BUDZSEJEBE EZEK MIATT IS ROSSZ A VERSENYKEPESSEGUNK PERSZE LEHETNE SOROLNI REGGELIG AMIG NINCSENEK FELELOSOK ES ERESZD EL A HAJAM POLITIZALAS FOLYIK A FELELOSOKET MEG NEM ITELIK EL ADDIG SEMMI NEM FOG VALTOZNI ! MARPEDIG EZ IGY TOVABB NEM MEHET !!!!ELEG VOLT , SOK IS VOLT VESSZEN ORBAN ES AZ OSSZES COSA NOSTRA TAG!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  23. EGYIK KEDVENCEM A LAPI SZORNY ESETE A LAPPAL UGYANIS VAN OLYAN LAP ZALABAN AMINEK A KOZEPEN 200 HEKTAR LAP NEM TERMESZETVEDELMI TERULET A BELOLE KILOPHATO TOZEG ERTEKE 11 IGEN 11 MILLIARD ! NAMARMOST A LAP TOBBI RESZE VEDETT DE A LAP KOZEPE NEM LAP NA ES KI A LAPI SZORNY ? HAT KI MAS MINT MEGGYOZO ORBAN ! COSA NOSTRA FEJENEK AZ APJA NAGY KAR HOGY NEM KOTTETTE EL MAGAT GYEREKKORABAN A LAPI SZORNY !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  24. Dear leo klein

    szerintem is Orbant es a FideszMaffiat Birosag ele kell allitani az uj BAL oldali Demokratikus Kormanynak

    a Romanok Csaucseszku Diktator hazaspart lelottek mint a kutyat..
    Orban es a fidesz maffiozoi min 15 eves LETOLTENDO botrtonbuntetest erdemelnek es 15 eves eltiltast a kozugyek gyakorlasatol
    ezutan maga a Fidesz is szetesik feloszlik eltunik a sujjesztoben par even belul

    Orban HAZUGSAGRA es CSALASRA LOPASRA a magyar Nemzet es emberek oriasi karara es veszelyere epulo HAZUG NER Diktaturaja kartyavarkent fog osszeomlani!
    a Tortenelemi Elszamoltatsnak most kell bekovetkezni es ez az Uj MSZP Kormany feladat KIKERULHETETLEN feladata lesz!!
    a megszuno Fidesz heleytett amkor Orban es buntarsai mar a Bortonben ulnek egy UJ konszolidalt JOBBKOZEP politikai partnak kell letre jonni ami a Nemzet erdekeben Egysegenek erdekeben es EU Gazdasagi felzarkozasanak erdekeben politizal es nem ugy mint Orban HAZUG ALNEMZETI FideszMaffiaja aki megoszt gyulolette kelt alaas es uszit es elszegenyit s magyart magyar ellensegeve teszi mikozben czinikus neveto 3-ikkent maganak lopja el a hasznot a magyarok karara!!

    Rendszervaltas igazan akkor lesz amikor Orban es a Fideszes maffia bunozo politikusai eliteltetnek es Bortonbe mennek elrohadni+MILLIARDOS vagyon elkobzas!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  25. Orban es a NER Diktatura FideszMaffia hatalmi amokfutasa mara meg nagyobb veszely a magyarnepre mint anno SD 1526-ban a Mohacsi Veszkor NagySzulejman Vilaghodito torok szultan 150.000 fos gigantikus serege!!

    Orban es a Fideszugyanis BELSO ellensege a magyar nepnek es a hazug alnemzetit eloado belso ellenseg a legnagyobb veszely az orszagra mert belulrol arulja el a hazat teszi tonkre sorvasztja el a nemzetgazdasag motorjait es teszi szegennye nyomorgova es szenvedove a magyar nepet”

    Orban 2010 ota ezt a hazaarulast teszi lop csal rabol fosztogat elsorvaszt megnyomorit s kozben tolvaj ujjaival OKkent az EU-ra a bankokra az USA-ra mutogat aljas modon mikozben azt hazudja MAGYARORSZAG JOBBAN TELJESIT!!

    ennek a GazdasagiTerrornak kell 2014-ben a szebb s jobb jovo remeneyeben veget vetnunk!!
    Bukjon Orban es Diktaturaja!! OROKRE!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Felesleges munka volt a sunyi, vigyorgó, nemzetromboló diktátor fényképe alá írni a nevét és angol nyelven az országát. A nevét mindenhol ismerik már a világon, a többi szemétdombra került diktátor társaival együtt. A „Hungary” feliratot csak a múltban ismerték, amikor még normális emberek építették az országot, és nem kellett rettegésben élniük. ORBANISZTÁN a mai elhíresült neve a lezüllesztett országának, ahol 4 millió koldus nyomorog a minimális bér alatt. Ahol a gondolkodó normális emberek 10 ezrével menekülnek a tragikus jelent és Orbanisztán keserves jövőjét maguk mögött hagyva, szebb és boldogabb jövőt biztosítva családjuknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. leo klein: “ORBANT EGY KOVETKEZO KORMANYVALTAS UTAN AZONNAL EL KELL ITELNI HAZAARULAS ES EGYEB GAZDASAGI BUNCSELEKMENYEK MIATT ELETFOGYTIGLANI BORTONBUNTETESRE ”

    És szerinted ki fogja ezt megtenni???? Annyi “magas labda” volt a fidesssss részéről és mit csinált ez az ugynevezett ” ellenzék” ???? Ja, semmit??????
    Ezeknek pont úgy benne van a mocskos kezük mindenben, ezért kussolnak.
    Mindenkinek Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Remélem az EU hamarosan észhez tér és elszámoltatja
    ezt az állandóan hadakozó hős barmot az uniós támogatásokról.
    Hiszen ezek jó része a haveri kör zsebeibe került.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  29. -orbánt és társait ebben az országban sosem fogják elítélni…
    -marad a kegyes halálos balesetek sorozata…
    -vagy marad minden a régiben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. Izsak-Bacs Jeremias

    Kedves mindenki’

    Karácsony van, és küldtem egyik ismerősnek egy Karácsonyi dicséretet, (himnuszt), bocsánat mindenkitől, IGAZ, nem néztem utána azt hogy ki tette fel a YouTube-ra, ezert kérlek benneteket hogy ne vegyetek rossz neven és BOCSÁNAT mindenkitől! Utólag is Boldog és Áldott Karácsonyt és meg Boldogabb Újévet. (Köszönöm az észrevételt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. KI FOGJA MEGTENNI EZ EGY NEHEZ KERDES MERT A POLITIKANAGYON PISZKOS ES RENGETEG KOZOS UGY VOLT A PARTOK KOZOTT PELDAUL OLAJ AMIBOL A PARTOK RESZESULTEK ES A KATONAIK NAGYON RENDESEN CSAK AZ EGYIK BAJ AZ VOLT HOGY A POLITIKUSOK 99.9% NEM ERT SZINTE SEMMIHEZ TEHAT ELLOPTAK KILOPTAK A PENZT DE AZT RAKTAROZTAK VAGY A PARNABA VAGY VALAHOL KULFOLDON DIPLOMATA UTLEVELLEL, SOK MOCSOK BELEFER A TASKABA VAMOS BELE SEM KUKKANTHAT SEHOL! TEHAT NEM KERULT BE A NEMZETGAZDASAGBA ES ALLITOLAG EZ EZER MILLIARD VAGY A FOLOTTI OSSZEG :(((:(:(:(. SZOVAL SZDSZ , MDF, KISGAZDA, FITYISZ, MSZP ES DISZPINTYEI MIND BUNOSOK ! AZTAN JOTT A POSTA BANK OTT MAR CSAK A FITYISZ ES AZ MSZP OSZTOZOTT NEM SOROLOM MIK MENNEK AZONKORMANYZATOKNAL AHOL MINDENKI KAP A VALLALKOZOKROL LEHUZOTT SAPBOL ! SZOVAL NEHEZ EGY HELYZET MIKOR VALOJABAN MINDENKI SAROS TALAN HA VALAKI OLYAN VEZETNE AZT A PARTOT AMI NAGY FELHATALMAZAST KAP AKI BECSULETES ES KEPES KERESZTULUTNI A KOMPLETT ELSZAMOLTATAST MEGHA A SAJATJAI ELLEN IS ELOKERULNEK KOMOLY BIZONYITEKOK MERT ORBANNAK VAN DOSSZIEJA NEM IS OLYAN VEKONY MEGVAN A PARASZTNAK A MAGAHOZ VALO ESZE AZ MAS KERDES , HOGY MINISZTERELNOKNEK TELJESEN ALKALMATLAN MERT EGY KISSTILU UNINTELIGENS ARROGANS PARASZT BUNOZO! DE KICSI ROLI EN CSAK OKOSKODOM MEGOLDANI NEM TUDOM SAJNOS EZT A RETTENETES HELYZETET MARPEDIG ADDIG ZUHANAS LESZ AMIG A BUNOSOK NEM KERULNEK ODA AHOVA VALOK A BORTONBE ! 40 EVES KOR ALATT NE LEHESSEN POLITIZALNI !!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. A demokráciáért és a szabadság jogok kivívásáért,sokan a legdrágábbat az életüket áldozták Magyarországon.– Ők a mi hőseink,-Diktatúra és diktátor ellen
    harcoltak.
    Ahol pedig az ország vezetőjét,a véreskezű diktátorok közé sorolják ott diktatúra uralkodik–,a demokráciánk megvédése kötelességünk–,éppen úgy a diktátor és
    szekértolói elítélése is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. Az 50 eves KIEGETT de annal veszejesebb Orban mara az EU kockazati tenyezo veszejes fasiszta Horthysta demagog Diktatora es politikai bajkeveroje!
    Orban hazaarulokent s Unortodox csak a FideszMaffia Gazdasagi MILLIARDOS joletet bebetonoz Gazdasagi Terrorjaval gyotri kinozza a szenvedo magyar nepet hanem maganak az EU-nak is sujos kockazati tenyezo es bomlaszto anarchista aknamunkas!

    orban celja maganak az EU politikai demokratikus egyseegenek alaasasa pont azzal a megoszto aknamunkaval amivel magat a Magyar tarsadalmat akarja elgyengiteni megosztani elszegenyiteni es alaaknazni sajat Hatalmi Amokfutasa vegett!!

    orban FEL s RETTEG mint minden Diktator hogy ez a gonosz terve azaz a magyar nep leigazasa es a Fideszmaffi Horthysta Fasiszta UriDzsentry Uralma ala hajtasa es az EU-bol valo kiszakitas nem sikerul!!

    Orbant nemcsak egyszeruen LeKell valtani 2014-ben hanem OROKRE eltavolitani a nemzetkozi es hazi kozeletbol mint a magyarsag legnagyobb hazug Belso Ellenseget es Kartevojet hataron innen s tul!!

    Orban a Rendszervaltas legkartekonyabb legnagyobb BUNOZO GAZEMBERE!!

    ettol a ganetol es FideszMaffiajatol KOTELESSEGUNK OROKRE MEGSZABADULNI!!

    Szavazz az MSZP Egyutt 2014 -PM es DK Demokratikus ellenzeki Uj Kormanyra 2014-ben!!
    Mentsuk meg Magyarorszagot Orban es a FideszMaffia karmaibol!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Az elektronikus hírközlő ,és nyomtatott sajtót felelőssége óriási,amely nagy mértékben hozzájárult Orbán diktátorrá válásához és rendszerének kiépítéséhez.
    A felelősségre vonásuk elkerülhetetlen, Orbán mellett lesz a helyük, a vádlottak padján.Remélem mihamarabb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Karácsony alkalmából hozzájutottam

    Moldova: A beszélő disznó+Józsi rendszert vált+ Mi I.Viktor cimű könyvéhez.

    Elolvasva bátran merem állitani, hogy az irónak nagyon kicsi az esélye állami kitüntetésre a jelenlegi rezsimtől irói munkásságának elismeréseként.

    (Pl: “…mi I. Viktor Mo királya, Felcsút hercege….”)

    :-)

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. Sajnos ez még csak a kezdet!
    Beigazolódik, hogy ez az ő szakmája.
    A kisember alatt nagyra nőtt a szegénység.
    4,5 millióan élnek a létminimum és több mint 1,5 millióan a szegénységi küszöb alatt.
    A zemberek agytekervényeit és lelkét manipulálja.
    Íme:
    “Egy néni bement a bankba és kérte a 150.ooo Ft-ot.
    Milyen 150.000 Ft-ot ?- kérdezték.
    Azt, amit kétszer lehet ingyen felvenni- mondta.”
    Minderre a stupid suttyó azt mondja, hogy Magyarország jobban teljesít.
    Nemzeti együttműködés van az országban.
    Heherésző, rihegő- röhögő hangon szétver mindent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos