Hozzászólás: Nem Lehet Más a Politika http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Lee Majors http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333485 Lee Majors Sat, 21 Dec 2013 07:17:31 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333485 Bevallhatom immár, hogy legutóbb elkövettem azt a hibát, hogy -a zöld tematikától megtévesztve- ezekre adtam a voksomat pártlistán. Többet nem fog megtörténni... Bevallhatom immár, hogy legutóbb elkövettem azt a hibát, hogy -a zöld tematikától megtévesztve- ezekre adtam a voksomat pártlistán. Többet nem fog megtörténni…

]]>
bumburi http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333428 bumburi Fri, 20 Dec 2013 20:16:33 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333428 Gyöngyi Péter Értem amit írsz.Tényleg nem vagyunk egymás ellen. De nem olvastad figyelmesen amit írtam. Akár így, akár úgy, a végeredmény ugyanaz lesz.Sajnos. Ne legyen igazam... Gyöngyi Péter
Értem amit írsz.Tényleg nem vagyunk egymás ellen.
De nem olvastad figyelmesen amit írtam.
Akár így, akár úgy, a végeredmény ugyanaz lesz.Sajnos.
Ne legyen igazam…

]]>
Gyöngyi Péter http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333423 Gyöngyi Péter Fri, 20 Dec 2013 19:56:43 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333423 Bumburi! Nem vagyunk egymás ellen! Csupán közösen gondolkodunk! Ne dugjuk a fejünket a homokba, de ne gondoljuk azt sem, hogy a bojkott az egyedüli üdvözítő! Lehet Gyurcsányéknak nincs igaza! Próbálom megérteni őket! És azért, mert egyedül ők a hitelesek,számomra! Én legszívesebben azt szeretném, ha valaki megoldaná helyettem ezt a problémát, hatalmas vérmérséklettel, én pedig beleülnék a kényelmes demokráciába! Vér bojkott vagy demokráciának hitt választás! No? Bumburi!
Nem vagyunk egymás ellen! Csupán közösen gondolkodunk! Ne dugjuk a fejünket a homokba, de ne gondoljuk azt sem, hogy a bojkott az egyedüli üdvözítő! Lehet Gyurcsányéknak nincs igaza! Próbálom megérteni őket! És azért, mert egyedül ők a hitelesek,számomra! Én legszívesebben azt szeretném, ha valaki megoldaná helyettem ezt a problémát, hatalmas vérmérséklettel, én pedig beleülnék a kényelmes demokráciába! Vér bojkott vagy demokráciának hitt választás! No?

]]>
bumburi http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333421 bumburi Fri, 20 Dec 2013 19:34:25 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333421 Gyöngyi Péter Akár nyer a fidesz, akár veszít, a folytatást,- ami mindkét esetben ugyanaz - nem tudjuk elkerülni! Ha választással legitimálják az Orbán kormányt, akkor lesz jogszabály is az ellenzék begyűjtésére! Körkörösen. Előbb a távolabbiakat, aztán, ha addig nem tanul az ellenzék, begyűjtik a nagyobb neveket is! Hogy tudja mindenki, meddig pofázhat, és meddig lehet ellenzéke annak a demokratikus kormánynak! Igazad van! Dugjuk a fejünket a hurokba! Már aki... Gyöngyi Péter
Akár nyer a fidesz, akár veszít, a folytatást,- ami mindkét esetben ugyanaz – nem tudjuk elkerülni!
Ha választással legitimálják az Orbán kormányt, akkor lesz jogszabály is az ellenzék begyűjtésére!
Körkörösen. Előbb a távolabbiakat, aztán, ha addig nem tanul az ellenzék, begyűjtik a nagyobb neveket is!
Hogy tudja mindenki, meddig pofázhat, és meddig lehet ellenzéke annak a demokratikus kormánynak!
Igazad van! Dugjuk a fejünket a hurokba! Már aki…

]]>
Gyöngyi Péter http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333416 Gyöngyi Péter Fri, 20 Dec 2013 18:56:07 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333416 Bumburi! A bojkott, fából vaskarika! Lehet, hogy a világnak megmutatjuk, hogy milyen fantasztikusak vagyunk, de ettől még nem érünk el semmit! Ha a Fidesz nyer, azt csinál, amit akar! Ugyanúgy, mint ez alatt a három év alatt, mert akkor is demokratikus választásokon nyert, és ha nyer, meg lesz a felhatalmazása! Aki nem szavaz, az is szavaz, de nehogy azt hidd, hogy ez a bojkott ellene szól, bár te és sokan tudják, hogy ellene, de közjogilag és politikailag, mellette! Bár a Fidesz, húzogatja a bajszunkat, de egyikünk sem akar áldozat lenni! Egyikünk sem akar vért! Sem az ellenzéki politikusok, sem az ellenzéki oldalra voksolni szándékozó emberek, és bár mindannyian tudjuk, a Fidesz ezzel él vagy él vissza, de nincs erőnk saját árnyékunkon átlépni! Nem akarunk áldozatok lenni! Meg kell próbálni, nekünk, a szavazófülkékben helyt állni! Talán sikerül, ami a történelemben ritkán! Talán sikerül, amit a DK képvisel! Bárcsak sikerülne! Bumburi!

A bojkott, fából vaskarika! Lehet, hogy a világnak megmutatjuk, hogy milyen fantasztikusak vagyunk, de ettől még nem érünk el semmit! Ha a Fidesz nyer, azt csinál, amit akar! Ugyanúgy, mint ez alatt a három év alatt, mert akkor is demokratikus választásokon nyert, és ha nyer, meg lesz a felhatalmazása! Aki nem szavaz, az is szavaz, de nehogy azt hidd, hogy ez a bojkott ellene szól, bár te és sokan tudják, hogy ellene, de közjogilag és politikailag, mellette! Bár a Fidesz, húzogatja a bajszunkat, de egyikünk sem akar áldozat lenni! Egyikünk sem akar vért! Sem az ellenzéki politikusok, sem az ellenzéki oldalra voksolni szándékozó emberek, és bár mindannyian tudjuk, a Fidesz ezzel él vagy él vissza, de nincs erőnk saját árnyékunkon átlépni! Nem akarunk áldozatok lenni! Meg kell próbálni, nekünk, a szavazófülkékben helyt állni! Talán sikerül, ami a történelemben ritkán! Talán sikerül, amit a DK képvisel! Bárcsak sikerülne!

]]>
Dubois http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333356 Dubois Fri, 20 Dec 2013 15:52:36 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333356 pecor ! . Az LMP, akárcsak annak elnöke, Schiffer Orbán Viktor konstrukciója. Ő a balról megmondó ember, míg pl.Vona a jobboldali szókimondója a Vezérnek. . pecor !
.
Az LMP, akárcsak annak elnöke, Schiffer Orbán Viktor konstrukciója. Ő a balról megmondó ember, míg pl.Vona a jobboldali szókimondója a Vezérnek.
.

]]>
bumburi http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333156 bumburi Thu, 19 Dec 2013 20:59:40 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333156 Gyöngyi Péter Odáig egy a véleményünk, hogy támogassuk a DK_t. De ne egy választáson! Legyünk nagyon sokan, olyan sokan, hogy ne legyen megkerülhető ez a tömeg a véleménynyilvánításban. Legyen ennek a tömegnek egy akarata a bojkott, és nevezze árulónak mindazokat, akik bemennek a szavazó helységbe legitimálni egyeskének az aljas rendszerét! Ki kell mondani, fel kell hívni az EU figyelmét, az amerikai külügyminisztérium figyelmét,mert NATO tagok is vagyunk, hogy egyeske nem kis veszélyt jelent ebből a szempontból! Fel kell szólítani a többi ellenzéki pártot is ennek a körülménynek a figyelembe vételére,és fel kell szólítani őket a bojkotthoz való csatlakozásra! . Hidd el, ha ez nem történik meg, mindannyian meg fogjuk keserülni a következményeket! . Egyébként meg ezzel egész váratlan helyzet elé állítanánk egyeskét, mert már nem tudna helyesbíteni az előre elintézett csalásokknál, ráadásul a világ figyelme felénk fordulna,és nehéz dolga lenne. Legalább próbálnák meg!!! Nem is fogadnák el az ilyen körülmények között született választási eredményeket sehol sem. És ha ez megtörténne, TALÁN!!! akkor tudna segíteni az unió, és lehetne visszarendezni a dolgokat, amit egyeske iparkodott véghezvinni! Gyöngyi Péter
Odáig egy a véleményünk, hogy támogassuk a DK_t.
De ne egy választáson!
Legyünk nagyon sokan, olyan sokan, hogy ne legyen megkerülhető ez a tömeg a véleménynyilvánításban.
Legyen ennek a tömegnek egy akarata a bojkott, és nevezze árulónak mindazokat, akik bemennek a szavazó helységbe legitimálni egyeskének az aljas rendszerét!
Ki kell mondani, fel kell hívni az EU figyelmét, az amerikai külügyminisztérium figyelmét,mert NATO tagok is vagyunk, hogy egyeske nem kis veszélyt jelent ebből a szempontból! Fel kell szólítani a többi ellenzéki pártot is ennek a körülménynek a figyelembe vételére,és fel kell szólítani őket a bojkotthoz való csatlakozásra!
.
Hidd el, ha ez nem történik meg, mindannyian meg fogjuk keserülni a következményeket!
.
Egyébként meg ezzel egész váratlan helyzet elé állítanánk egyeskét, mert már nem tudna helyesbíteni az előre elintézett csalásokknál, ráadásul a világ figyelme felénk fordulna,és nehéz dolga lenne.
Legalább próbálnák meg!!!
Nem is fogadnák el az ilyen körülmények között született választási eredményeket sehol sem.
És ha ez megtörténne, TALÁN!!! akkor tudna segíteni az unió, és lehetne visszarendezni a dolgokat, amit egyeske iparkodott véghezvinni!

]]>
Gyöngyi Péter http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333154 Gyöngyi Péter Thu, 19 Dec 2013 20:39:30 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333154 Amit előbb írtam Bumburinak! Itt és most nekünk is döntenünk kell! Ki mellé állunk! Lehet a véleményünk jogos, lehet a véleményünk elvi, de nézzünk őszintén magunkba, azért nem vagyunk tüzesebbek, mert nem akarunk áldozatok lenni! Ezért hagyják el gyerekeink az országot! Mi vesszük meg nekik a repülőjegyet! Szállj gyerek, szállj, repülj, és megszakad közben a szívünk, de mi sem akarunk áldozatok lenni! Higgyünk abban, hogy vér nélkül is nyerhet a demokratikus ellenzék! Szavazzunk a DK-ra! Amit előbb írtam Bumburinak! Itt és most nekünk is döntenünk kell! Ki mellé állunk! Lehet a véleményünk jogos, lehet a véleményünk elvi, de nézzünk őszintén magunkba, azért nem vagyunk tüzesebbek, mert nem akarunk áldozatok lenni! Ezért hagyják el gyerekeink az országot! Mi vesszük meg nekik a repülőjegyet! Szállj gyerek, szállj, repülj, és megszakad közben a szívünk, de mi sem akarunk áldozatok lenni! Higgyünk abban, hogy vér nélkül is nyerhet a demokratikus ellenzék! Szavazzunk a DK-ra!

]]>
Gyöngyi Péter http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333153 Gyöngyi Péter Thu, 19 Dec 2013 20:33:49 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333153 Bumburi! Teljes mértékig egyetértek! Semmiben nincs közöttünk vita, csak árnyaljuk a képet! De előbbre kell lépnünk! Hiába érezzük és látjuk azt, hogy mi a negatív vonulat idáig, a mi eszközeinkkel, odáig kell hatnunk - bármilyen furcsa és ellentmondásos, de - hogy elvi nyálazás nélkül, megtámogassuk a demokratikusnak vélt és valós ellenzéket, a kormányváltásban! Bumburi!

Teljes mértékig egyetértek! Semmiben nincs közöttünk vita, csak árnyaljuk a képet!
De előbbre kell lépnünk!
Hiába érezzük és látjuk azt, hogy mi a negatív vonulat idáig, a mi eszközeinkkel, odáig kell hatnunk – bármilyen furcsa és ellentmondásos, de – hogy elvi nyálazás nélkül, megtámogassuk a demokratikusnak vélt és valós ellenzéket, a kormányváltásban!

]]>
Szenzor http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/nem-lehet-mas-a-politika-2.html/comment-page-1#comment-333147 Szenzor Thu, 19 Dec 2013 19:27:18 +0000 http://nepszava.com/?p=125436#comment-333147 A NAGY ÖTLET!! Kaját adni nem tudunk, pénzt adni nem tudunk, egyáltalán segíteni sem tudunk, de megmondjuk hogyan kellene élnetek, ha a fentiek meglennének. (és ezért az útmutatóért jó pénzt kaszáltunk (ügyes, mondaná Móricka ha itt lenne) "..... életvezetési útmutató miskolci rendőröktől...." http://hvg.hu/itthon/20131219_rendorseg_tananyag_melyszegenyseg_ellen#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_12_19 A NAGY ÖTLET!!
Kaját adni nem tudunk, pénzt adni nem tudunk, egyáltalán segíteni sem tudunk, de megmondjuk hogyan kellene élnetek, ha a fentiek meglennének.
(és ezért az útmutatóért jó pénzt kaszáltunk (ügyes, mondaná Móricka ha itt lenne)

“….. életvezetési útmutató miskolci rendőröktől….”
http://hvg.hu/itthon/20131219_rendorseg_tananyag_melyszegenyseg_ellen#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_12_19

]]>