Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mága Zoltán ötven jegyet ajándékozott Felcsútnak 2013. december 19. csütörtök 6:33 Forrás: AN

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mága Zoltán ötven jegyet ajándékozott Felcsútnak

Budapest, Felcsút – Mága Zoltán vitézi rendet kapott 2012 szeptemberében. Nem sokáig örülhetett neki, végül visszaadta. Szóltak neki, hogy cigány ember létére mégsem járja, hogy azok közé álljon, akik nem szívelik a cigányokat.

Akkor egy pillanatra úgy tűnt, hogy nem viselték meg a szükségesnél jobban a Nemzeti Együttműködés Rendszerének mindennapjai.

Korai volt az öröm, Mága Zoltán hegedűművész most megint belekerült a hírekbe. Úgy döntött ugyanis, hogy ötven darab ingyenes koncertjegyet adományoz egy arra érdemes magyarországi településnek. Nyilván sokat törte a fejét, hogy szülőhazája sokezer települése közül melyik legyen a szerencsés kiválasztott.

Végül Felcsút mellett döntött. Sokat hallott erről a községről, úgy mondják, dolgos, törekvő népek lakják. Lám, már a stadionjuk is jó ütemben épül, meg kisvasút is megy a közeli arborétumba. Valami Orbán nevű is előfordul arrafelé, főleg akkor, amikor a miniszterelnöki teendői mellett marad egy kis szabadideje. Akkor odahagy csapot, papot, feledi a politika világát, a főváros szennyét és leautózik Felcsúti dácsájába.

Ezt a Felcsútot találta meg véletlenül Mága Zoltán. Lelke rajta, biztosan jó helyekre kerül majd az ötven koncertjegy. Szorgos, szegény emberek kapják, néhány darab talán még a leggazdagabb magyarok listájára idén felkapaszkodott Mészáros Lőrinc polgármesternek is jut a jóból.

Jut eszünkbe, kis híján elfeledtük a következő szöveget közzétenni: Felcsút Községi Önkormányzat Mága Zoltán koncertre ingyenes buszjáratot szervez 2014. január 1-re 19:00 órára Budapestre.

A Művész Úr 50 db jegyet ajánlott fel a lakosság részére. Az autóbusz 16:15-kor indul az önkormányzattól és a Puskás Akadémiánál is megáll.

Jelentkezési szándékát kérjük Harangozó Lászlónénál jelezze.

Telefonszám: 06/70-450-8702

Nem tudni, van-e még az ingyenjegyből, lehet, hogy már elkapkodták mindet. Mága Zoltán vitéz nem lett, mert visszaadta a titulust, de minden más még lehet belőle. Figyeljük majd március 15-én a kitüntetettek névsorát, hátha a Művész Úrnak is leesik valami.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +51 ( 57 szavazatból)
Mága Zoltán ötven jegyet ajándékozott Felcsútnak, 4.7 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Kovács Szilveszter

    A zene nem ismer határokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  2. Inkább FIZETNÉ KI a PAULAY EDE utcában OTTHAGYOTT ÖNKORMÁYNZATI BÉRLETI és KÖZSZOLGÁLTATÁSI SZÁMLÁKAT! AMIT MIUTÁN HIPP-HOPP ELTÜNT ” OTTFELEJTETT A “MÜVÉSZ” ÚR….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  3. Tenyleg milyen nagy a hasonlosag rokonok talan?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. Hányinger.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Orbán Gáspár Szupersztár 2014. február 28. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos