Hozzászólás: Diplomát és doktorit hazudott a vízügyi főnéni http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Zengőné http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-338248 Zengőné Tue, 07 Jan 2014 15:12:26 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-338248 Ezeket a csalásokat minden fidesz seggnyalóval kötelezően tudatni kellene. Bár őket semmi nem érdekli, vakon hisznek vezérüknek és a korrupt bandájának. Csak egyirányból akarnak tájékozódni. Hála a médiának majdnem 10 TV csatornán hallhatják a hazug butítást. Megpróbáltam néhány régi fideszes ismerősömnek elküldeni a disznóságaikról szóló tájékoztatást. Megkaptam a választ, ne küldjek ilyen gyalázkodó leveleket, mert olvasás nélkül kitörölik. Mit tehetünk az ész nem diadalmaskodhat a hülyeség felett. Szerintük 8 év alatt tönkretették az előző kormányok az országot. Ennél rosszab nem volt a helyzet!!!!!!! Az ő aknamunkájuk eredményeként viszont sok ember elhitte, hogy minden jobb lesz. Az első királyságuk idején is elég sok minden disznóságot csináltak, de ez a mai helyzet egyenesen katasztrófális. Remélem sikerül eltakarítani ezt a disznó bandát. Ezeket a csalásokat minden fidesz seggnyalóval kötelezően tudatni kellene. Bár őket semmi nem érdekli, vakon hisznek vezérüknek és a korrupt bandájának. Csak egyirányból akarnak tájékozódni. Hála a médiának majdnem 10 TV csatornán hallhatják a hazug butítást. Megpróbáltam néhány régi fideszes ismerősömnek elküldeni a disznóságaikról szóló tájékoztatást. Megkaptam a választ, ne küldjek ilyen gyalázkodó leveleket, mert olvasás nélkül kitörölik. Mit tehetünk az ész nem diadalmaskodhat a hülyeség felett. Szerintük 8 év alatt tönkretették az előző kormányok az országot. Ennél rosszab nem volt a helyzet!!!!!!! Az ő aknamunkájuk eredményeként viszont sok ember elhitte, hogy minden jobb lesz. Az első királyságuk idején is elég sok minden disznóságot csináltak, de ez a mai helyzet egyenesen katasztrófális. Remélem sikerül eltakarítani ezt a disznó bandát.

]]>
Stáry Lóránt http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-331546 Stáry Lóránt Fri, 13 Dec 2013 17:57:19 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-331546 A miniszter úr nyilván azt a diplomát látta amit saját-kezűleg hamisított! Nem is értem ugyanezt csinálják amit anno Rákosi, csak ők nem cifrázták, egyáltalán nem volt követelmény a diploma. Kell diploma a csaláshoz, lopáshoz? már miért kéne, csak az kell, hogy a keresztapának hűséget esküdjön az illető. Na mindegy itt tartunk a 2013- as év végén. Éljen Orbánisztán, meg annak maffiózó kormánya. A miniszter úr nyilván azt a diplomát látta amit saját-kezűleg hamisított! Nem is értem ugyanezt csinálják amit anno Rákosi, csak ők nem cifrázták, egyáltalán nem volt követelmény a diploma. Kell diploma a csaláshoz, lopáshoz? már miért kéne, csak az kell, hogy a keresztapának hűséget esküdjön az illető. Na mindegy itt tartunk a 2013- as év végén. Éljen Orbánisztán, meg annak maffiózó kormánya.

]]>
commandante http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-331392 commandante Fri, 13 Dec 2013 10:10:50 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-331392 Szóval csak szólok, hogy Illés Zoltán erős egyrészt szemüveget visel, ezért a diploma eredetiségét illetően meglehetősen kétes a kompetenciája! Persze lehet, hogy ő sokkal jobban tudja, hogy a Kandó milyen diplomát bocsátott ki korábban, mint maguk az egyetem vezetői. Nekem azért ezzel kapcsolatban is van némi kétségem, ugyanis Illés akkoriban került Magyarországra, lévén Szerbia szülötte. Ezért sokkal inkább a belgrádi egyetemekről lehetnek ismeretei, és nem a hazai egyetemek, korábban főiskolák bonyolult viszonyaiban jártas. Ez a nőcske a Schmidt Pál, Némethné, Balogh, Hoffman Róza féle kurzuslovagok tipikus képviselője, mind pedigrés pártállami múlttal, akit azért juttattak pozícióba, hogy ismert hiányosságai miatti zsarolhatóságáért minden papírt aláír, amit az orra elé dugnak. Legyen az tőzegbánya, vagy természetvédelmi terület, netán ártér átminősítés, mindegy. Valakiknek sok - sok pénzt ér egy ilyen csicskás, aki pillanatnyi előnyökért még a saját gyermeki jövőjét is feláldozza. Szóval csak szólok, hogy Illés Zoltán erős egyrészt szemüveget visel, ezért a diploma eredetiségét illetően meglehetősen kétes a kompetenciája! Persze lehet, hogy ő sokkal jobban tudja, hogy a Kandó milyen diplomát bocsátott ki korábban, mint maguk az egyetem vezetői. Nekem azért ezzel kapcsolatban is van némi kétségem, ugyanis Illés akkoriban került Magyarországra, lévén Szerbia szülötte. Ezért sokkal inkább a belgrádi egyetemekről lehetnek ismeretei, és nem a hazai egyetemek, korábban főiskolák bonyolult viszonyaiban jártas.
Ez a nőcske a Schmidt Pál, Némethné, Balogh, Hoffman Róza féle kurzuslovagok tipikus képviselője, mind pedigrés pártállami múlttal, akit azért juttattak pozícióba, hogy ismert hiányosságai miatti zsarolhatóságáért minden papírt aláír, amit az orra elé dugnak. Legyen az tőzegbánya, vagy természetvédelmi terület, netán ártér átminősítés, mindegy. Valakiknek sok – sok pénzt ér egy ilyen csicskás, aki pillanatnyi előnyökért még a saját gyermeki jövőjét is feláldozza.

]]>
A.Akakijevics http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-331386 A.Akakijevics Fri, 13 Dec 2013 09:43:31 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-331386 /Zappa/: "...Ehhez képest Illés Zoltán mai nyilatkozata, hogy ő látta az eredeti diplomát….Vagyis mindenki tolja arrébb a bringáját Illés Zoli látta. Persze nem az a kérdés, hogy milyen papírt lobogtat a hölgy. A tények: - a hivatkozott Kandós diploma hamis lehet (mert ugye ha látta a Zoli, akkor létezik). A “nagydoktori” szintén. Valami uli-buli szekta adta ki, és nincsen akkreditálva." --- Én azonban szívesebben megnézném Illés Zoli diplomáját! Nem azért van a gyomromban - az ő műveltsége -, hogy látta a tüzépes-kati papírjait, hanem azért, mert működése másnapján "menesztette" a Hortobágyi Nemzeti Park igazgatóját és meg sem mondta, hogy miért-miért vált fölöslegessé. Legalább azt megmondhatta volna, hogy kinek áll az útjában, vagy azt, hogy csak szeplősök tölthetnek be ilyen munkakört. E mögött nem áll műveltség, sem diploma hanem szimpla gazemberség. Annak az embernek volt évtizedes tapasztalata, diplomája és embersége is, de mennie kellett! Mégpedig úgy, hogy "menesztettem"! /Zappa/: “…Ehhez képest Illés Zoltán mai nyilatkozata, hogy ő látta az eredeti diplomát….Vagyis mindenki tolja arrébb a bringáját Illés Zoli látta.
Persze nem az a kérdés, hogy milyen papírt lobogtat a hölgy. A tények:
- a hivatkozott Kandós diploma hamis lehet (mert ugye ha látta a Zoli, akkor létezik). A “nagydoktori” szintén. Valami uli-buli szekta adta ki, és nincsen akkreditálva.”
— Én azonban szívesebben megnézném Illés Zoli diplomáját! Nem azért van a gyomromban – az ő műveltsége -, hogy látta a tüzépes-kati papírjait, hanem azért, mert működése másnapján “menesztette” a Hortobágyi Nemzeti Park igazgatóját és meg sem mondta, hogy miért-miért vált fölöslegessé. Legalább azt megmondhatta volna, hogy kinek áll az útjában, vagy azt, hogy csak szeplősök tölthetnek be ilyen munkakört. E mögött nem áll műveltség, sem diploma hanem szimpla gazemberség. Annak az embernek volt évtizedes tapasztalata, diplomája és embersége is, de mennie kellett! Mégpedig úgy, hogy “menesztettem”!

]]>
VegvariVitez http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-331035 VegvariVitez Thu, 12 Dec 2013 03:50:17 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-331035 tipikus eset a mai magyar kormanyzatnal csalok aldilomasok szelhamosok s hiteltelen kartekony karrierista penzehes torteok kerulnek felso vezetoi poziciokba ahol MILLIARD Ft allami penzek folott safarkodnak azaz lopnak csalnak ennek az aldiplomas csalo banyanak az esete vilagit ra milyen hitvany hiteltelen hazug csalo emberek iranyitjak ma magyarorszagot a mara kialakult gazdasagi tarsadalmi krizis szakadekaba lokve ezt az ertekes es jobbravalo 10 millios nepet ennek kell 2014-ben Uj Kormany megszavazasaval es Teljes Megtisztulassal megszunni es valami ujnak a kezdetet venni tipikus eset a mai magyar kormanyzatnal csalok aldilomasok szelhamosok s hiteltelen kartekony karrierista penzehes torteok kerulnek felso vezetoi poziciokba ahol MILLIARD Ft allami penzek folott safarkodnak azaz lopnak csalnak

ennek az aldiplomas csalo banyanak az esete vilagit ra milyen hitvany hiteltelen hazug csalo emberek iranyitjak ma magyarorszagot a mara kialakult gazdasagi tarsadalmi krizis szakadekaba lokve ezt az ertekes es jobbravalo 10 millios nepet

ennek kell 2014-ben Uj Kormany megszavazasaval es Teljes Megtisztulassal megszunni es valami ujnak a kezdetet venni

]]>
zorka http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-331004 zorka Wed, 11 Dec 2013 20:57:48 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-331004 Most néztem csak meg a hölgy "szakmai önéletrajzát", érdekes módon az iskolákat feltünteti, de utána minden megválaszolandó kérdés üres. Tagozat megjelölése (nappali, esti, levelező): Diploma minősítése: A diplomamunka tárgya, a szakdolgozat címe, minősítése: Főbb tárgyak/gyakorlati képzés (az adott képzés során tanult fontosabb tantárgyak vagy az elsajátított szakmai tudás összefoglalása): Ügyes ...... Most néztem csak meg a hölgy “szakmai önéletrajzát”, érdekes módon az iskolákat feltünteti, de utána minden megválaszolandó kérdés üres.

Tagozat megjelölése (nappali, esti, levelező):
Diploma minősítése:
A diplomamunka tárgya, a szakdolgozat címe,
minősítése:
Főbb tárgyak/gyakorlati képzés (az adott képzés
során tanult fontosabb tantárgyak vagy az elsajátított
szakmai tudás összefoglalása):

Ügyes ……

]]>
dogbakszi http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-331001 dogbakszi Wed, 11 Dec 2013 20:45:41 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-331001 És emlékezzünk vissza a Kolontári tározó falának átszakadása előtt ez a "géniusz" irányította már jó fél éve a Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőséget, s a gátszakadás előtt két héttel ott még ellenőriztek is, s mindent rendben találtak... hisz valószínűleg akkor sem értettek már hozzá túlzottan... És emlékezzünk vissza a Kolontári tározó falának átszakadása előtt ez a “géniusz” irányította már jó fél éve a Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőséget, s a gátszakadás előtt két héttel ott még ellenőriztek is, s mindent rendben találtak… hisz valószínűleg akkor sem értettek már hozzá túlzottan…

]]>
zorka http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-330994 zorka Wed, 11 Dec 2013 20:03:39 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-330994 Csak tudnám, milyen diplomát látott Illés Zoltán, nagyon bizonygatta, hogy ő látta......... a hamisítottat? http://www.vg.hu/gazdasag/lemondott-a-diplomabotranyba-keveredett-foigazgato-417831 Csak tudnám, milyen diplomát látott Illés Zoltán, nagyon bizonygatta, hogy ő látta……… a hamisítottat?

http://www.vg.hu/gazdasag/lemondott-a-diplomabotranyba-keveredett-foigazgato-417831

]]>
tapis32 http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-330600 tapis32 Tue, 10 Dec 2013 14:18:23 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-330600 Öregcsaj! Ennek kicsodának olyan nyeltudása lehet,amilyen a doktiija. Öregcsaj!
Ennek kicsodának olyan nyeltudása lehet,amilyen a doktiija.

]]>
Dr Lakatus Eduárd http://nepszava.com/2013/12/magyarorszag/diplomat-es-doktorit-hazudott-a-vizugyi-foneni.html/comment-page-2#comment-330523 Dr Lakatus Eduárd Tue, 10 Dec 2013 11:01:44 +0000 http://nepszava.com/?p=125149#comment-330523 Dr Lakatus Eduárd (Ph.D.-FBI-CIA) vagyok. Doktori címemet a Mesocricetus Júniverzitin szereztem. Dolgozatom címe: A falánk hörcsögök hatása a mai magyar társadalomban. Tudományos fokozat: Pontiflex Maximum Erdmény: Imaszuma-kum-Lauda Nyelvtudás: B típusu komplex spanyol nátha Tudományos munka: Kutaó a Nemzeti Aktatáska-és Párnaciha Nyüstölő Intézetben Elismerés: Nemzetközi Hamster confefency nagyelőadói lelógó vándordíj Oltások: kanyaró, influenza, tudás-és tisztesség ellen. Válalllok: főigazgatói, igazgató tanácsi, áll-lást. Dr Lakatus Eduárd (Ph.D.-FBI-CIA) vagyok.

Doktori címemet a Mesocricetus Júniverzitin szereztem. Dolgozatom címe: A falánk hörcsögök hatása a mai magyar társadalomban.

Tudományos fokozat: Pontiflex Maximum Erdmény: Imaszuma-kum-Lauda

Nyelvtudás: B típusu komplex spanyol nátha

Tudományos munka: Kutaó a Nemzeti Aktatáska-és Párnaciha Nyüstölő Intézetben

Elismerés: Nemzetközi Hamster confefency nagyelőadói lelógó vándordíj

Oltások: kanyaró, influenza, tudás-és tisztesség ellen.

Válalllok: főigazgatói, igazgató tanácsi, áll-lást.

]]>