Ronai and Ronai
AMERIKAI

Újra meghamisította az ATV Kertész Ákost 2013. november 18. hétfő 18:44 | AN

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Újra meghamisította az ATV Kertész Ákost

Budapest – Az ATV helyreigazította korábbi hamis állítását, amikor Kertész Ákos mondatát helytelenül idézte, és az “alattvaló” helyett “alávalót” mondott. A helyreigazítás során azonban az író ominózus mondatát ezúttal is tévesen idézték. Kertész Ákos azt írta, hogy “A magyar genetikusan alattvaló”. Az ATV ehelyett azt mondta: “A magyar genetikailag alattvaló”. Kertész Ákos ilyet nem mondott.

Nincs szerencséje az ATV-nek Kertész Ákos négy szóból álló tőmondatával. A hírcsatorna képtelen pontosan idézni a mondatot. Pénteken azt állították, hogy az író azt írta: “A magyar genetikusan alávaló.” Valójában a mondat így hangzott: “A magyar genetikusan alattvaló.” Ez rendkívül durva tévedés. Alattvalónak lehet nevezni egy népet, de alávalónak nem. Kertész Ákos ilyet nem tett.

Az ATV vasárnap este és hétfőn reggel egy hírbe csomagolva (14 perc 30 másodperctől hallható) helyreigazította a tévedését, és elnézést kért Kertész Ákostól. Miközben ezt megtette, újra tévesen idézte a sokat vitatott mondatot. Az ATV szerint Kertész Ákos azt állította, hogy “A magyar genetikailag alattvaló”. Ezzel szemben a valóság az, hogy Kertész Ákos ilyet nem írt, hanem azt írta, hogy “A magyar genetikusan alattvaló”.

A két szónak meghatározó jelentősége van a kijelentés tartalmát illetően. A “genetikailag” kifejezés egyértelműen faji jellegre utal és rasszista jelentéssel bír. Éppen ezzel vádolta meg az írót a szélsőjobboldal és a kormánypártok képviselői is. Kertész Ákos a “genetikusan” kifejezést használta, amellyel nem a genetikára utalt, hanem a tulajdonság meghatározó, alapvető jellegére. A kifejezés a fokozást szolgálta, nem genetikáról szólt. A két kifejezés jelentése annak ellenére nem azonos, hogy a szó gyöke azonos hangzású.

Ezzel az értelmezéssel sokan nem értettek egyet. Azt állították, hogy a “genetikusan” kifejezés is a genetikai meghatározottságra utal. Ezért minimum szerencsétlennek és félreérthetőnek nevezték Kertész Ákos megfogalmazását. Az Amerikai Népszava elfogadta Kertész Ákos érvelését, és soha nem ismerte el, hogy Kertész Ákos fajelméletet fogalmazott volna meg, és a “genetikusan” szó jelentése azonos lenne a “genetikailag” jelentésével. De a hangzás miatt elismerte a felelősségét arra vonatkozóan, hogy Kertész Ákost a félreérthetőség miatt figyelmeztetnie kellett volna, és arra kellett volna kérnie, hogy az alattvalói attitűd meghatározó jellegére használjon más jelzőt. De azt soha nem fogadta el Kertész Ákos sem, hogy a magyarokat “genetikailag” tartaná alattvalónak.

Az ATV legújabb tévedése ezt a vitát megszüntette. Kertész Ákos mondatának újabb meghamisításával sikerült a Kossuth-díjas íróból most már egyértelműen rasszistát csinálnia. Kertész Ákos négyszavas mondatából eddig két szót hamisítottak meg, mindkét alkalommal az író kárára. Kettőből kétszer olyan színben tüntették fel, amely alkalmas Kertész Ákos lejáratására, személye és emigrációja rossz színben való feltüntetésére.

Kertész Ákos mondatából már csak két meghamisításra váró szó maradt: az “A”, és a “magyar”. Várjuk az újabb próbálkozásokat, vagy egy tisztességes helyreigazítást, amelyben nagy nyilvánosság előtt nem követnek el újabb tévedéseket az író kárára, hanem a magyar demokratikus sajtó zászlóshajójának tekintett ATV neves munkatársai képesek lesznek egy négyszavas tőmondatot pontosan idézni.

Ellenkező esetben nyilvánvaló a rosszindulat és a szándékosság.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 43 szavazatból)
Újra meghamisította az ATV Kertész Ákost, 4.5 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Ahol nem a tények a fontosak, hanem az “eszmei mondanivaló”, ott lényegtelenek a részletek.
    Így kérnek elnézést ŐK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  2. Ilyet elvárni az ATV-től?
    Szeretném ha tévednék, de nagyon úgy néz ki, hogy ráerősítettek a magyarok genetikusan alattvaló-ságára, és tovább élezik a helyzetet.
    Miközben kiállítják magukról is a bizonyítványt, hogy bizony a magyar ember (még ha ATV-s is) genetikusan alattvaló.
    Mert mire lehet vélni egy ilyen tudatos megtévesztést? Az elvárások megfelelésének, vagyis alattvaló-ságnak.
    Szégyelljék magukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (23 szavazatból)
  3. “Ellenkező esetben nyilvánvaló a rosszindulat és a szándékosság.”
    .
    Ilyen mondat nincs. (Kertész Ákos után szabadon)
    .
    Csak ilyen mondat van: nyilvánvaló a rosszindulat és a szándékosság.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  4. A szándékosság így is nyilvánvaló. Olyan hülye az elmegyógyintézetben sincs, aki kétszer egymás után így képes hibázni, és mind a két esetben a szerző kárára. Ezt már hiába korrigálják, a karaktergyilkosság szándéka evidens, le nem tagadható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  5. agyrém

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  6. Úgy gondolom, az “alávaló” egyértelműen szándékos lejáratás céljából hangzott el, a “genetikailag” pedig valószínűleg puszta tudatlanságból, a fogalmazási ismeretek krónikus hiánya okán. Az összkép mindenképpen tragikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  7. egyébként biztos vagyok benne, hogy Kertész Ákosnak a “genetik” szótő soha eszébe sem jutott volna, ha előzőleg nem éppen Orbán Viktor genetikázott volna a baloldallal az egyik Tusnádfürdői beszédében, amelyre aztán szépen rárepült Bayer Zsolt, Lovas István, meg a nekik akkoriban adásidőt biztosító náciHírTv. Egyszóval a baloldallal, a zsidókkal és a cigányokkal kapcsolatban a csapból is a genetika folyt. Kertész Ákos szerintem részben ennek hatására vette birtokba a szót, tükröt tartva azok elé, akik valóban genetikai (származástani) értelemben használták.

    A jobboldal és Bayer Zsolt egyébként nem csak a “genetikai” kifejezést használják e téma kibontakoztatására. A származási fejtegetéseik legutóbb például a HaHa diákmozgalom téli tüntetései kapcsán jelentek meg a sajtóban, médiában: azt igyekeztek származási alapokra visszavezetni – tekintve, hogy az eddig általuk gyalázott “komcsik” bizony kiöregedtek -, hogy a tiltakozó fiatalok minden bizonnyal komcsik és liberálbolsik leszármazottai. Egy ilyen eszmefuttatás messze meghaladja Kertész Ákos esetlegesen sértőnek értelmezhető mondatának súlyát, mégsem verte ki a biztosítékot sehol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  8. OFFOLOK!
    Már nem is meglepő!
    http://nepszava.hu/cikk/1003406-mediakuratorra-valasztottak-mandur-laszlot
    .
    Bocsánat, de nem tudtam hova tegyem be, friss hír.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  9. Mi van?
    .
    Már az ATV-nek is vannak külön mínuszolói?
    .
    Az AN is, Bartus is beletrafált a lényegbe, hogy az ATV az ellenzékiség hamis illúzióját kelti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  10. Mandúr médiakurátor?
    .
    Pedig én azt hallottam róla, hogy egy rendes ember.
    Most meg kiderül, hogy egy állellenzéki párt kollaboránsa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  11. oldster
    Háttéralku. Színjátszók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  12. Há de mosta’ miva’ ??!
    A Zatévé nem egy Kossuth-dijjasok gyülekezetéből áll , hanem a hitéből.
    Aki nem egy Kossúth-dijjas , attól nehéz elvárni hogy ilyen apró , egy két írásjelből álló különbséget fel tudjon fogni , jól tudja őket alkalmazni és hogy értelmezze is.
    Evvan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  13. Szegény ATV, már semmiben sem tud az adminnak megfelelni. :-(
    Meggyőződésem pedig, hogy a helyreigazítás is az AN cikke miatt történt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Egy egyszerü hülye vagy egyszerüen gonosz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  15. Helyreigazítást akkor tudom elfogadni,ha előre fölhívják a nézők figyelmét erre és nem egy hírben elrejtve hangzik el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. Gyula Bognar, Jr.

    Ugyan már, mit várhat az ember egy olyan országban, ahol hirdetésben kell közölni a kormány által nap mint nap, hogy Magyarország Jobban Teljesít! Fidesznyik talpnyalók vannak kinevezve, tudás, képzettség, intelligencia nélkül a vezető állásokba. Aki ugyanis a Fidesz szekerét tólja, az intelligens nem lehet! Aki ért valamihez az menekül, aki nem ért szinte semmihez, de nem zavarja a vizet, azt felveszik munkahelyekre. A teljesítmény ezt tükrözi, mert amilyen a főnök, olyan a beosztott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Szvsz. egy egyszerû helyreigazítás most már édeskevés lenne: visszaesõként, nagy nyilvánosság elõtt elkövetett, súlyos becsületsértésért kellene pert indítani, azt ATV (adott mûsorának felelõs szerkesztõje?) ellen, kõkemény kártérítési igénnyel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  18. Gőzük sincs, sosem olvasták. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  19. ha nincs AN egészen a választásokig elsunnyoghatott volna az “ellenzéki” ATV és a 2 fö “ellenzéki” párt az mszp és az együtt. végignyomhatták volna a színfalak mögött szoros együttmüködésben a fidesszel, mindenki jól jár alapon. végülis nekik is csak egy életük van. meghozták a “kis kompromisszumot” és úgy döntöttek az ATV-sek, az mszp-sek, stb, hogy jöjjön inkább a biztos megélhetés, aztán, ha majd elérkezik az idö pár év múlva, majd visszaigazolnak az igazi ellenzékbe, leporolják a sufniban hagyott elveiket és majd, ha már lehet rendes ellenzékiként is pénzt keresni, akkor visszajönnek. ebbe a takaros gondolatmenetbe köpött bele az AN. fülön lett csípve a felszínes falusi tanítónéni kálmánolga és kis hites csapata és az mszp-ért rajongó prosztatás újságírók és a többiek. hosszú ideig és nagyon sokan elhitték, hogy ök a liberális demokraták szócsövei, de most már nagyon sokan tudják, hogy csak fidesz-szintü piti szélhámosok. régóta sokan sejtettük, hogy valami nincs rendben az ATV müsoraival, de valljuk be az AN felvilágosító cikkei nélkül nem látnánk bele ennyire a lapjaikba. mellesleg dési andrást egyik a napról a másikra kivágták az ATV-böl indoklás nélkül, mert a DK egy rendezvényén merészelt konferálni. még viszonylag messze a fidesz által kiírt “választás”, de szerencsére egész tiszta a kép ki sorolt fidesz oldalra és kinek van még esélye szemben maradni. nyomasztónak látszik a túlerö a fidesz oldalon, de mert a fidesz valójában egy tucat emberböl áll és mindenki más körülöttük zsoldos, megvásárolt érdekember van esély rá, hogy egy pillanatban az egész tákolmány kártyavárként omlik össze. akár még a választások elött? sok múlik az egyre nagyobb hatású AN-en, na és rajtunk látványosan növekvö, valódi fideszellenes táboron! még mindig nem tudjuk ki fogja ezt a tábort képviselni. DK? más? hamarosan ez is kiderül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  20. elnézést dési jánostól, megbotlottam fent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Nem akartam írni, de megkérdezném: a kifejezett jobboldali nézetek helyet kapnak az AN hozzászólásaiban? Nem mintha hiányolnám, de a Magyar Hírlap hozzászólói között is van 1-2 ellenzéki. Nem is jobboldalt kellet volna írni, hanem kormánypártit. Régebben írogattam, de rájöttem a szó “írott malaszt”, a megjegyzés enyhe vélemény marad. Sajnos egyre szkeptikusabb vagyok. Mi jöhet még?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  22. Szerintem egyszerűen nem értik és nem is érdekli őket, hogy miről van szó. Eddig is már annyi értelmetlenséget olvastak össze, és a szemük sem rezzent a hülyeségtől csak, mint a gép olvassa egymás után a szavakat, ill. a hangokat.
    Egyébként amikor én hallottam Jaksity Katától ezt a bornírtságot egy pillanatra ledermedtem, de látszott a hírolvasón , hogy fogalma sincs miről van szó, nagyon buták ezek az emberek, egy kicsit tekergette a nyakát és kész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  23. Gratulálok, nagyon igaza van a Főszerkesztő úrnak! Az ilyesmit én is észre szoktam venni, de most elsiklottam fölötte, úgy látszik, annyira a helyreigazítás tényére és nem a tartalmára figyeltem.. Kicsit szégyellem is magam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. ubuntu
    nem azért járok ide hogy jobberek fröcsögését kelljen látnom vég nélkül , mint pl. a magyar Népszavában.
    Ha a jobberek fröcsögésére támad ingerenciám , csak bekapcsolom BÁRMELYIK magyar rádiót vagy tévét.
    ( Klubbrádió főmókusa , a Vicsek mostmár tisztára úgy kezd nyilatkozgatni mint egy FIDESZ szóvivő. Egyelőre csak visszafogottan utasítja el ha pl. egy , a Horthy-szobor avátásánb feháborodott betelefonáló lefasisztázza a jelen államberendezkedést ,és csak fű alatt kéri ki magának. De ez már csak erősödni fog nála. Kit érdekel egy ilyen rádió ? Tehát ne legyen itt liberális szabadosság : a nácik meg jobberek nyilatkozgassanak csak a többi 2000 fórumukban. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  25. Geyza!
    Nem a fröcsögős véleményt, hanem a tiszta “ájert” hiányolom. Nincs a jobboldal között olyan ember, aki tisztán, érthetően el tudná magyarázni a véleményét? Vagy talán moderálva van?
    Én olvasom a kurucot, az MH, az MNO-t, sőt a Barikádot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  26. ubuntu
    El kell keserítselek.
    Jobb oldalon egyszerűen nem fogalmaznak meg kulturált véleményt! Ömlik a kezük alól a szenny,a mocsok,és a másik semmibe vétele. Akkor mit keresnének itt?
    Menj át a Népszavára, és tapasztalhatod a jobb oldali véleményeket.
    Egyszerűen undorító, és hányinger keltő az a mosdatlan szöveg, amivel kommunikálnak.
    Szomorú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  27. Bumburi!
    Nincs igazad néhány vélemény kultúrált és Népszavához illő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  28. Magyarokkal szemben (vagy ertunk) nem lehet faji jellegre kijelenteseket tenni mert olyan hogy magyar faj nem letezik. Magyar nep letezik de az evezredes keveredesek soran nincs sehol tiszta faj. De ha lenne is, Ki lenne a magyarok Osapja ? Kitol szarmaznank ? Ki az aki egy egesz neppe szaporodott ? Mikor volt ez ?
    A Bibliaban van ket nep akit egeszen az Osapaig vissza lehet vezetni, az Egyik Izrael nepe Abraham-Sara leszarmazottjai a masik az Arab nemzetet Abraham – Hagar leszarmazottja. Azonban ezek a nemzetek sem tisztak faji tekintetben rengeteg keveredes torten egymas kozott es mas nepekkel is.

    Az emberiseget azonban Adamig lehet visszavezetni es az emberiseg a mai napig tiszta faj. Amikor az emberi es az angyali faj keveredese megtortent az ozonviz elpusztitott mindenkit csak a tiszta ember noe es csaladja elte tul a katasztrofat.

    Vagyis minden embernek ugyanaz az az osapja, fuggetlenul a szunik nyelvunk kulturanktol mindannyian emberek vagyunk. Termeszetesen nem kel minden kulturat tolerani, azokat meg kell semmisiteni amelyek nem tartjak be az alapveto emberi jogokat. Ember aldozatok, rabszolgasag stb stb. pl a mai kommunista korea, ahol artatlan emberek vegeznek ki, vagy a “bekes” arab kulturak ahol halara itelik a keresztenyeket vagy a homosexualisokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  29. “Ellenkező esetben nyilvánvaló a rosszindulat és a szándékosság.”.
    .
    Ellenkező esetben nyilvánvaló a – r a s s z i z m u s – az ATV részéről amely esetben Kertész Ákoshoz hasonló inzultusoknak kell kitenni őket, majd amikor menedékjogot kérnek egy másik országban, azt megtagadni tőlük nyilvánvaló rasszista kijelentésekért és a valóság többszörös meghamisításáért, munkakörben elkövetett visszaélés és tömeghisztéria keltés miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  30. Commonsense
    2013. november 19. kedd
    01:01

    .
    “Magyarokkal szemben (vagy ertunk) nem lehet faji jellegre kijelenteseket tenni mert olyan hogy magyar faj nem letezik.”

    Nem lehet de a magyarok megteszik. Nem lehetne elvileg, mert való igaz, hogy gyülevész nép vagyunk de a végletekig frusztrált, a demokratikus világban mind politikailag, mind gazdaságilag hátramaradó, állandóan csökkenő területű, gyengülő, improduktív, fogyatkozó népességű magyar, mint a sebzett, haláltusáját vívó bivaly, utolsó görcsös rúgásaival, halálvonaglásával mindent elpusztít.
    .
    A magyar politikusokat nem zavarja, hogy az egész üzleti világ kiröhögi őket amikor úgy próbálnak beruházókat szerezni, hogy Magyarországot Európa kapujaként reklámozzák, holott sosem volt az, hanem Európa átjáróháza. Talán ez volt egy szerencsétlen befolyásoló tényező a kevert magyar népesség és kevert, soha le nem tisztult magyar mentalitás kialakulásában. Ezt nem tudom, nem vagyok se történész sem olyan művelt, hogy a magyarság ” Forgóajtó ” mentalitásának okát fel tudnám kutatni.
    .
    De frusztrált és rasszista a magyar. Antiszemita, rasszista cigánygyűlölő, és a saját magyar fajával is könyörtelen, mert aki nagyot alkotott annak mind menekülni kellett, majd a szellemei eredményeit, legyen az Szentgyörgyi, Selye, Bíró stb. azonnal rasszista módon kisajátították és nagy magyarnak nevezték őket akire büszke Magyarország és a találmányaikat felfedezéseiket magyarnak minősítették és büszkélkednek velük. Az országok nem találnak fel semmit, azt emberek találják fel
    és azok bár magyar születésűek voltak, nem tudták volna véghezvinni művüket a magyar társadalomban. Hát mi ez ha nem rasszizmus.
    .
    Kertész írása helyénvaló volt és az is marad a magyarság jóvoltából. Nem ő az első. Ady, Petőfi és sok nagy írónk költőnk is ekézte a magyart a tűrhetetlen viselkedése miatt – eredménytelenül.
    -
    Kertész akárhogy is fejezte ki magát, nem rasszista. A magyarok azok. A magyar nép.
    .
    És van tipikus magyar dolog, ha nem is etnikai hanem a tipikus magyar mentalitás. Ez a szerencsétlen, alaptalanul büszke, frusztrált, nyerészkedő, ügyeskedő, korrupt, zavarosban halászó, hazug, lusta, gyenge, energiátlan, szervezetlen, átgondolatlan, improduktív, gyűlölködő, ostoba, tanulatlan, műveletlen, udvariatlan,önpusztító mentalitás.
    .
    A magyarokat nem ölte meg sem a tatárjárás, sem a török, ….senki. A magyart a magyar fogja elpusztítani..
    .
    Erre bátorkodta felhívni a figyelmet kertész Ákos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  31. ubuntu
    Néhány? Az pont elég! Van aki már oda sem megy ezek miatt az lábméretű IQ bajnokok miatt.
    Annyi mintha lóval sakkozna az ember.
    Tudom, tegnapi tapasztalatom.
    Miért kéne toleránsabbnak lennünk a jobb oldaliakkal?
    Az alázásért, az érthetetlen gyűlölködésükért?
    Viccelsz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Ismét leírom: Szerintem nem tudatos hamisítás történt, hanem az ATV hírszerkesztőinek komoly gondjai vannak a magyar nyelv ismeretével és a szövegértelmezési teszteken is rendre elbuknának. Ez a következtetés vonható le ugyanis a hirműsorok felirataiból és a szóban előadottakból is, ami rendszeresen előforduló problémaként figyelhető meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Ui.: Ami viszont az ATV irányváltását és a demokratikus értékektől való eltávolodását illeti, az jól szemlélteti Lánczos Vera galamus.hu-n olvasható írása: http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/340693_huzos_riporteri_teljesitmeny_avagy_demokraciabol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Azt gondolom, hogy az ATV és a KR is érzékelheti, hogy mennyien elfordultak tőlük – így lassan már a látszatra sem kell adniuk, hogy nem ellenzéki rádió és TV voltak, inkább semlegeseknek tűntek, de ez mára a már átment a besimulás a rendszerbe, még nem tisztára narancsosak, de már alakul.
    Egyre több betelefonáló fog lemondani az efféle támogatásukról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Egy népet valóban nem lehet genetikusan alávalónak nevezni, viszont a hamisítókat igen!
    Sőt, amennyiben bizonyos establishment alattvalóiként, az adott elit hatalmának megerősítésére, az ellenzék diszkreditálására történik a hamisítás, akkor alávaló alattvalóról beszélünk.
    Amennyiben pedig a dolog genetikus (itt: fejlődéstörténeti) eredetét nézzük, akkor radikális (eredeti értelmében!: vmely jelenség eredetét, gyökerét /radix/ kutató) vizsgálódásunk a társadalomelméleteket veheti végig, Rousseautól Habermasig…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  36. Már hónapok óta érzek valami furcsát az atv-ben, de most világos lett minden. Szörnyűűűűűűű!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Mit is írt anno Bartus László?
    Arról ismerszik meg az ellenzék (és az értelmes, becsületes ember), hogy NEM MEGY BE AZ ATV-be.
    Honnan tudni, hogy aljas módon ferdítenek, félretájékoztatnak? Szórják az adást. Ennyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Az ATV a legsunyibb tv lett.Minden szavuk ferdít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. Nemrégiben egy náci csávó nyomta vagy 10 percig a nézeteit,3-szor is írtam,hogy korrigálják ellenvéleménnyel,de lapítanak,nem válaszolnak,olyan gőgösek mint Németh Sándor a gazdi..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. ” Nincs szerencséje az ATV-nek Kertész Ákos négy szóból álló tőmondatával. ”
    Szerintem meg nem szerencse kellett ehez, hanem jó gazdasági szemlélet.
    Az pedig úgyhiszem, elvitathatatlan a jelenlegi tulajdonostól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Nagy feladat ám ez! Egyszer még talán valóban hibátlanul ki is tudják mondani ezt a bonyolult mondatot.
    Ismét osztom EdCarping véleményét.
    Hadd idézzek ismét kedvenc olvasmányomból (A Magyar Nyelv Értelmező Szótára):
    “A megismerendő tárgyat, jelenséget keletkezésében, eredetében bemutató. ‘Genetikus definíció; genetikus módszer’: származtató, történeti, oknyomozó módszer.”
    (Vajon akinek munkaeszköze a szó, a nyelv, miért nem forgatja néha?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Törvényes-e az ATV látens tevékenysége? 2013. december 17. kedd | AN

Adalékok az ATV-ről szóló vitához 2013. november 30. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos