Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem vizsgálják a debreceni vezetők floridai útját 2013. november 29. péntek 12:16

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem vizsgálják a debreceni vezetők floridai útját

Budapest – A fideszes többségű debreceni önkormányzat elutasította az egyik képviselő indítványát, amely arra irányult, hogy állítsanak fel vizsgálóbizottságot a floridai utazás részleteinek feltárására.  A Kósa Lajos vezette város hivatalosságai nem kíváncsiak arra, mire és hogyan költik el Debrecenben az adófizetők pénzét.

Utólag úgy tesznek, mintha a megújuló energiák érdekelték volna a floridai utazás résztvevőit, s a krokodilokat, pálmafákat és a napsütötte tengerpartot ábrázoló fotók a szakmai program velejárói lettek volna.

Korábban országos visszhangot kapott, hogy debreceni város- és cégvezetők közpénzen utaztak el egy floridai energetikai konferenciára. Utóbb a hivatalosnak indult szakmai útból magánút lett, ugyanis az utazás előtt Kósa Lajos, a város fideszes polgármestere úgy döntött, minden résztvevőnek a saját költségén, a szabadsága terhére kell elutaznia.

A város egyik alpolgármestere és jegyzője a hazautazását követően befizette az utazás költségeit a programot szervező cég pénztárába – erősítették meg a közgyűlés csütörtöki ülésén. Ha valóban befizették, ez azt jelenti, hogy valakik megelőlegezték ezt a pénzt. Esetünkben Debrecen városa a nagylelkű „hitelező”, ami nem túlságosan életszerű, hogy magánemberek utazásait egy önkormányzat megelőlegezze.

Egy önkormányzati képviselő az ülésen vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte a floridai út részleteinek feltárására, ám a közgyűlés fideszes többsége elutasította a vizsgálóbizottság felállítását. Ők nyilván tudják, miért nem fontos számukra az igazság kiderítése.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 11 szavazatból)
Nem vizsgálják a debreceni vezetők floridai útját, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(8)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

8 Reader’s Comments

  1. A fideszes többség mindig, mindenhol elutasítja a vizsgálatot, ha róluk van szó. Ki lepődik meg még ezen?
    A magyarok már nem… Az ellenzék pláne nem… Fel sem háborodtak a NAV-os ügy végett sem, mert ott is a fideszes többség akadályozta meg a bizottsági meghallgatást.
    Minek az?
    Nehogy már még be is vallják, a nyilvánvalót….Aki akadályoz, az lop a legtöbbet. Ilyen eccerű.
    Ezt még a magyar plebs is tudja,minden hülyítés ellenére…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  2. És hol az ellenzék.? Ezt és a Nav ügyet is napi 24 órában kellene az embereknek mondani kiabálni szorólapozni. És hol vannak az emberek akiknek ez nem tetszik,? FÉLNEK, FÉLNEK , KÖZÖNYÖSEK, És így válik Magyarország a teljes sötétség országává. De egyszer minden fényre derül. Az ellenzék a fidesz, és mi is megmérettetünk. És minden titkosítás kiderül. De nagy árat fizetünk a butaságunkért, . túl nagy árat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  3. Ez az ország egy szemétdomb, a pávakakasé és valóban a fejétől bűzlik itt minden, joghézag tagokkal feltöltve az oszt jó napot párt!
    Szégyen, hisz ellenzékben a híveik minden ellen hőbörögtek, most minden OK?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  4. Az előbbi beírásomnál a lényeg lemaradt:
    http://nol.hu/belfold/miert_ment_harom_hetre_braziliaba_a_pecsi_egyetem_tobb_vezetoje_

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Modernizált gyermek dal , Á Lá Géjjza :

    Floridába kéne menni
    Pulykát ottan kéne venni..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Mit vizsgalodnanak? A fenykepek magukert beszelnek. Akik vizsgalnak oket, azok tudtak mar az utazas elott is a programjukat. Palmafak, alligator farm, cuba libre dupla rummal…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Debrecenben ez a mocsokság igazán már csak vihar a biliben, ahhoz képest, ez a retek maffia – melynek a feje maga kósza alajos – mit művel már sok éve. Hagyjuk is, a debrecenieknek ez kell, erre szavaznak minden 4. évben. Egye meg a fene az egészet.
    .
    DE:
    .
    - Aki azt hinné, hogy ez a fentebb látható kép valami montázs- illusztráció, az téved. Az egy igazi mázolmány, és az egyik, valaha népszerű debreceni vendéglátóhelyen van kitéve.
    .
    Kósza alajos csak ennyire beteg. Huszárnak festeti le magát, ahogy bevonul valahová, és mindezt nem ám a közpénzekből összetarhált luxusvillájának fogadóhalljában rakatja ki, hanem egy nyilvános vendéglátóhelyen.
    .
    Aki ismeri, tudja, hogy egy komplexusok légióival küszködő, rendkívül kis tehetségű, de hatalmas pofájú senkiről van szó, aki kitűnően reprezentálja futtatóját, az orKbánt. És azt a népséget, mely egy ilyen mocskot kitermel, maga fölé rak, és ott is tart.
    .
    És még büszkék is rá. Ez sz…rgyarország 2013- ban. Nem létezik még egy olyan nép, amelyik mindenféle külső és/ vagy belső kényszer nélkül egy ennyire szemét diktatúrát tett volna maga felé, ilyen szemét alakokat – önszántából.
    .
    Ez az igazi hungarikum.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  8. “Nem létezik még egy olyan nép, amelyik mindenféle külső és/ vagy belső kényszer nélkül egy ennyire szemét diktatúrát tett volna maga fölé, ilyen szemét alakokat – önszántából.
    .
    Ez az igazi hungarikum.”

    Eldrad, sírni valóan pontosan fogalmazol.
    Ezt kellene fölírni a magyar címerhez félkörben a szentkorona fölé

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos