Ronai and Ronai
AMERIKAI

Áll a bál Debrecenben a floridai utazás miatt 2013. november 22. péntek 7:33 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Áll a bál Debrecenben a floridai utazás miatt

Debrecen – Úgy tűnik, mégsem egynapos történet lesz a debreceni városvezetők floridai luxusnyaralásából. Amint azt az AN is megírta, a kezdetben konferenciának hazudott nyaralás már csak azért is gyanús, mert ha minden rendben lett volna az utazás körül, akkor miért ígérték, hogy utólag kiszámlázzák a hivatalos út költségeit a résztvevőknek. Az ügy még most is eléggé homályos, annyi azonban látszik: áll a bál Debrecenben.

Lemondásra szólította fel a floridai utazáson részt vett debreceni vezetőket több párt helyi testülete. Az érintettek egy nappal korábban sajtótájékoztatón cáfolták, hogy közpénzből utaztak a tengeren túlra. Utólag azonban bebizonyosodott, hogy az utazók egy része a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. költségén tervezte és szervezte meg a kiutazást, és a cég adta ki az utazásszervező felé a megbízást – közölte Szatmári Károly, az MSZP debreceni elnöke közleményében. Semmi kétség ezek után, hogy a debreceni közszolgálati cégeket irányító holding közpénzből finanszírozta az utat, tette hozzá. Szerinte a botrány kirobbanása után a hazaérkezés után intézkedtek arról, hogy ez saját költségen történő kiutazásnak látszódjon.

Korábban a Jobbik debreceni frakciója is közleményt adott ki, amelyben azt írták, hogy az eset kísértetiesen hasonlít az alig két évvel ezelőtti azori-szigeteki utazásra, amikor szintén kormánypárti közgyűlési elnökök utaztak konferenciázni, közpénzen.

Amennyiben kiderül, hogy a floridai luxusutazásra egyetlen fillért is költöttek az adófizetők pénzéből, akkor a Jobbik – ahogy fogalmaztak – az “exkluzív haveri kiruccanás” összes résztvevőjének azonnali lemondását fogja követelni, továbbá hűtlen kezelés miatt feljelentést is tesz”.

Varga Zoltán önkormányzati képviselő, aki a DK színeiben indul a következő országgyűlési választáson, csütörtökön nyílt levélben kérte fel Szekeres Antalt, Debrecen jegyzőjét – aki maga is tagja volt a Floridába utazó delegációnak –, hogy adjon számot, “2010-től napjainkig az önkormányzat dolgozói, valamint a közgyűlés tagjai közül kik és milyen utazásra kaptak, illetve vettek fel kiküldetési napidíjat”.

Mindezeken túl tájékoztatást kért arról, hogy Debrecen önkormányzata és polgármesteri hivatala ebben az időszakban vásárolt, vagy foglalt-e repülőjegyet. A képviselő azt is tudni akarja, hogy ha igen, akkor a vásárlás mikor és milyen céllal, valamint utazási célponttal történt, és a megrendelt beszállókártyák kinek, kiknek a nevére szóltak.

Gondola Zsolt, a Civil Fórum Debrecen Egyesület önkormányzati képviselője csütörtöki közleményében arról írt, hogy támogatnak minden olyan jellegű kezdeményezést, amely nemcsak ezen utazás körülményeinek vizsgálatára terjed ki, hanem feltárja a korábbi hasonló eseteket. A hír megjelenése óta többen keresték meg egyesületünket, miszerint hasonló kiutazás történt a közelmúltban Kínába is, közismert városi személyekkel, amelyről szintén nem kapott tájékoztatást sem a közvélemény, sem a képviselőtestület – tette hozzá.

Az érintett városvezetők szerdán sajtótájékoztatón magyarázkodtak, állításuk szerint az indulás előtt döntés született arról, hogy saját költségükön utaznak a floridai energetikai konferenciára.

Litauszki Róbert, a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója, a delegáció egyik tagja elmondta, hetekkel korábban eldöntötték, hogy részt vesznek a Power-Gen elnevezésű szakmai rendezvényen. Repülőjegyet az utazásszervező szegedi cég úgy foglalt, hogy abba egy vasárnapi ott-tartózkodás is beleessen, mert így olcsóbban lehetett lebonyolítani az utazást.

A hétvégével együtt azonban olyan napok is belekerültek az út időtartamába, amelyek a szakmai programot már nem fedték le, és így nem lehetett arra költségtérítést sem kérni – tette hozzá. Litauszki szerint kérték az utazásszervező céget a számla megbontására, hogy saját költségükön tölthessék kint a hétvégét, erre azonban utólag nem volt lehetőség.

Litauszki Róbert elmondta azt is, hogy Magyarországról összesen mintegy 30-an mentek az orlandói eseményre. Debrecenből végül rajta kívül négyen utaztak: Pajna Zoltán (Fidesz–KDNP), Debrecen alpolgármestere, Szekeres Antal, az önkormányzat jegyzője, Csonka Tibor, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. vezérigazgatója és a Debreceni Vagyonkezelő egyik alkalmazottja. Mint mondta, Kósa Lajos is a meghívottak között volt, ám ő a sűrű programjára hivatkozva hetekkel az út előtt visszautasította részvételét.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +37 ( 41 szavazatból)
Áll a bál Debrecenben a floridai utazás miatt, 4.8 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kozpenzen-utaztak-utolag-fizetik-a-floridai-szamlat-2222859

    Mi az, hogy előbb ért oda a repülő?
    Selmeczi megszõlalt már?
    Magyarok! Véreink! Induljon a Békemenet Budapestről Debrecenbe (gyalog) , mutassuk meg a béke és a szeretet erejével, hogy megvédjük ártatlanul meghurcolt, a floridai viszontagságos út alatt megtört, a tengerentúl is hazánkért, a nemzetért fáradhatatlanul kûzdő NERtársainkat, kiállásunkkal mutassuk meg az összefogás szép példáját az ujabb hiszteroballib ármánykodása ellen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +69 (71 szavazatból)
  2. Kiváncsi volnék arra, hogy ez a bizonyos szakmai rendezvény milyen nyelven is zajlott és a kiutazók közül hányról “feltételezhető”, hogy az előadásokat meg is értette. Továbbá arra is, hogy az un. utijelentésben beszámoltak e arról a résztvevők, hogy Debrecen városának hasznára váló energetikai ismereteik – új ötletek, módszerek – hogyan bővültek, no meg ebből mennyi lenne adaptálható.
    Majd, ha erről megnyugtató beszámolót tesznek közzé, na majd akkor elhiszem, amit hadoválnak. Addig bizony ez nem más, mint “természetbeni juttatás” a kormány. a fideszí-kdnp, no meg a város vezetőivel kapcsolatban felmutatott elvtelen lojalilás díjazása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (63 szavazatból)
  3. Az utólagos megfizettetéssel pedig elismerik, hogy már induláskor egy nagy bunda volt asz egész, csak pechjük van, mert lebuktak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  4. Én egy kisfilmre is kíváncsi lennék, amit a konferenciáról prezentáltak, ahol a részvevőket mutatták, különös tekintettel a magyar delegációra.
    Mert büszkeségből szoktak készíteni ilyet is ám, hogy idehaza “élménybeszámolót” tudjanak tartani hiteles fimmel a háttérben.
    Gyanítom hogy ezek csak pecázni mentek, meg leereszteni a gőzt, a fáradságos munkájuk eredményeként.Erről vannak is felvételek!
    A költségek? Miért feltűnő, hogy a köz pénzét használták fel?
    Immár majd 4 éve Csáki szalmájaként bánnak vele.Nem kisstílűek, de hát ezt is megszokhattuk már!
    .
    A magyar wellness már szart sem ér. Kimentek tanulmányozni, hogy fel tudjanak zárkózni a Floridaihoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  5. Elkezdődött?
    Egy hivatalos megkeresés a konferencia-szervezők irányába?
    Utána egy feljelentés a az ügyészség irányába?
    Ezzel együtt egy feljelentés a strasbourgi bíróság irányába, melyben vélelmezik az itteni elsumákolás megszokott gyakorlatát?
    .
    És hogy is lehetne ezentúl megszólalni?
    pl. úgy, hogy az a kormány, mely az adófizetők pénzén rendszeresen és titokban télen nyaraltatja, nyáron telelteti megbízható hűséges és szófogadó kiszolgálóit…..
    Mindent meg kell tenni, hogy ez a kabátügy a kormány által ne legyen levethető!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  6. Mr. 20 % ennek ellenére a legnépszerűbb debreceni politikus, akit a civis város polgárai újra fognak választani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  7. Debrecen már régen nem “civis” város, az egykori klasszikus, tiszteletreméltó értelmében – mint ahogyan az ország sem az.

    Senem polgári, senem hagyománytisztelő. Hacsak persze a Horthy-kultusz istápolását nem tekintjük “hagyománynak”. Azonban abban semmi tiszteletreméltó nincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  8. Valóban úgy néz ki, hogy próbára teszik az emberek türelmét, de nem semmik a hsz-ben olvashatók véleménye!
    Kíváncsi lennék, ha ezt az előző kormányok tették volna, tapsolnának-e vagy újra nyilvános WC-vé tennék a Kossuth teret?!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1003708-jon-a-tel-jon-a-fagy-a-sok-milliardos-stadiont-epp-most-fuvesitik-kosa-varosaban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  9. Hát, kérem sokat tanultak ezek a debreceni fiuk Torgyán Józseftöl.Ő is beutazta a világot e feleségével együtt közpén zen, és lehetőleg a világ legtávolabb pontjára utaztak a legszivesebben.Akik emlékeznek rá azt is tudhat-
    ják,hogy a Torgyán ur Dél-amerikáböl akart cseresznyét hozni Magyarországra.A Torgyán ur már régota a helyére került,a cseresznye,pedig még mindig nem érkezett meg.Valahogy igy látom a debreceni fiuk energetikai konferenciás kirándulását is és boritékolni merem,hogy ez is ugy fog járni,mint a Torgyán ur cseresznyéje.Szerintem is a közpénzen való bulizás volt az egész.Az utolagos magyarázkodás csak azért van,mert valaki kiboritotta a bilit.Most már csak arra vagyok kiváncsi,hogy a debreceni választók “méltányolni fogják-e a történteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  10. Nagyon egyetértek egyik-másik hozzászólóval, tekintettel arra, hogy igen kevés pénz jut a dolgozó embereknek, ezek meg szórják a pénzt magukra! Sajnos itt kicsiny hazánkba ezt a fajta gusztustalan magatartást nem lehet leszorítani, mert ne feledjük magyarok vagyunk! Hangsúlyozom tisztelet a kevés kivételnek, mert van ilyen is, szerencsétlenségünkre, mert ők (= mi) is csak szenvednek (ünk) az ilyenektől már legalább 20 éve. Na és az igazságszolgáltatást meg hagyjuk! Főleg most, amikor Cenzné meg az ura egyre jobban ott van mindenhol, mint annak idején, nem tudom, kezd olyan déja vu érzés feltörni bennem, nem értem, biztos én értelmezem rosszúl az egészet, bennem van a hiba!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  11. Utólag az üdülő elvtársak úgy döntöttek, hogy természetesen kikesselik az útiköltséget. Kíváncsi lennék mit szól ehhez az a lúzer vagyonkezelő alkalmazott, aki beugrott a főfőnök megüresedett helyére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  12. A két évvel ezelőtti, azori szigeteki nyaralást (pontosabban kiküldetést) ehelyütt felemlegetni nem túl elegáns dolog, elvégre az egyik résztvevő világosan kifejtette, hogy az Azori-szigetek nem nagy szám, és az ott tartózkodásuk inkább hasonlított egy szibériai kényszermunkatáborra, mint egy nyaralóhelyre. Szerintem itt se ítéljünk elhamarkodottan. Lehet, hogy csak azért nem nyilatkoztak, mert még nem tudták feldolgozni a traumát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  13. Kedves kommentelo tarsaim, ha valaki ingatlant szeretne venni Floridaban, most nagyon kedvezmenyesen megteheti. Kivancsi lennek a bejegyzett tulajdonokra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. T. NEKED 5 GIGABÁJT!, Azért ne felejtsd el, hogy az óceán felett kellett repülni , ez mindig kockázatos, Pedig a Bermuda háromszög, nem is aktív mostanában. Úgy hogy! Légyszíves, némi empátiával rendelkezni! Tudod e- egyáltalán, hogy ezek a fidesz talpasok, micsoda kockázatokat vállaltak, Életüket kockáztatták, városuk hírnevéért. Na!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  15. Mocskos rablóbanda, megérdemelnék, hogy az évek óta éhező környékbeli gyerekek szülei agyonverjék őket…..Előbb-utóbb meg is fogják tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  16. Hellser! Nagyon egyetértek veled!
    Miracle! Én meg a vagyonnyilatkozatukra lennék kíváncsi a 2014-esre! Te nem?
    Vicsi! Abszolut jó arc vagy, de kérdezném tőled mi a véleményed arról, hogy kockáztassa az életét szegény a saját lóvéján??? Esetleg hm? Annyira igazad van, ezért esélyt kell adni nekik valóban akármire is, mondjuk a magam részéről kb annyit mint hóembernek van a bozóttűzben! Mondjuk! Szerinted?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. Elmondom mi lesz ennek a következménye. A valódi szakemberek az igazi és hasznos és fontos, sőt életbevágó szakmai konferenciákra sem fognak ezután kijutni, mert annyira megszigorítják a külföldi kiküldetéseket. Aki mégis ki szeretne jutni, arra annyi bürokratikus terhet raknak, hogy elmegy a kedve, vagy inkább kivesz szabadságot és elmegy a maga költségén, ha megteheti. (Többnyire persze nem.) Már az én időmben is bevezették, hogy a külföldi kiküldetési napidíjat jövedelemadóztatták, pedig az valójában költségátalány. A mi minisztériumunkban eleve csak 50%-át fizették, a 100 % nyilván a fontosabb embereknek volt fenntartva. A kiküldetésnek álcázott kéjutazásoknak is mindig a valódi szakmai kiküldöttek isszák meg a levét. Most is ez fog történni. Az, hogy ezek az urak kifizetik-e a mostani útjukat, ehhez képest teljesen mindegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Emigratn!

    Jól sejtem, te nem itt élsz már ugye? Félre ne értsd, nem bántani akarlak, csak a nyilatkozatod nekem ezt sugallja! Tévednék???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. T. Zigóta! Ez jó kérdés volt, látod ezen nem is gondolkodtam,őőőő, végül is tök mindegy, lenne a helyükre jelentkező.Üdv! Vicsi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Zigota, nekik nincs semmijuk, de kiskoru gyermekeik kemeny munkaval maggazdagodtak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Van egy jo hirem! Ezt a konferenciat jovore is megrendezik december 11-14 kozott!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. DROPPER BLOKKOLVA címü riasztást kaptam az aktuális vírusírtómtól, miközben küldés közben elszállt a kommentem.
    Hm. Volt már hasonló korábban is, de ez most nagyon felhúzott. HRRRRRRRRRR.
    No mindegy is azért mégiscsak közzéteszem, ha már így nekiálltam:
    Szóval. Ha KÖZPÉNZEN utaztak, de utólag méltóztatnak mégiscsak kifizetni urakék azt a floridai valamilyen utat, akkor ez tulajdonképpen szerintem az ÜGY kapcsán nem különösebben releváns. Ha ugyanis BIZONYÍTHATÓAN közpénzen utaztak ki, akkor az nagy valószínüséggel SIKKASZTÁS, HÜTLEN KEZELÉS.
    Akár mi is ezügyben a direktíva a Fidesz pártközpontban.
    Emlékezetem szerint a Zushclag azt a sokévet annak ellenére kapta, hogy a cirka 70 milliós sarából nagyjából 50 milliót visszafizetett…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. Miracle!

    Remek, és mit tudsz az hol lesz, netán a Seychelles szigeteken (?), mert hát ott lesz valami rettenetesen és elengedhetetlen öko helyismereti továbbképzés (nekik, vagy csak ott a helyük?? Bocsánat, kibújik belőlem a rosszindulat és irigység és hazafiatlanság na meg a magyar ! I’m really sorry!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Dimitru1!

    Szerintem hűtlen kezelés, mert e törvényi tényállás elkövetői magatartása fedi ezt a múltban történt (ma már rekonsrtuálhatatlan) eseményt. Mi a meglátásod?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Vicsi!

    Abszolút osztom a véleményedet, egy helyére száz is akad mondja a mondás ugyebár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Zigóta!
    Mint írtam, ezt azért nem árt bizonyítani. Mármint a közpénz ilyetén felhasználását egy ekkora csoport számára.
    Aláírás a kiutaláson, a kifizetésen, bárhol, ahol ennek nyoma KELL, legyen.
    Akkor! Akkor vitathatatlan és kimagyarázhatatlan.
    Következésképpen elítélendő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  27. Dimitru1!

    Nem is vitatom az álláspontodat, csak a két megjelölt törvényi tényállás közül bátorkodtam a véleményemet leírni, és természetesen igazad van a bizonyítás kérdésében is, hiszen -talán- mindannyian tudjuk, hogy egyébként is az ügyészség mai jogalkalmazási gyakorlata szerint szinte a túlbizonyítottság a jellemző, nem tudom egyet értesz e ezzel?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Magam is a hűtlen kezelés álláspontján vagyok, de ettől eltérő eredményre vezető dolgok is könnyen kibukhatnak ebben az ügyben, attól tartok.
    Az ügyészség mai jogalkalmazási gyakorlatáról meg nemigen tudnék vitába sem szállni, jórészt mert leginkább a sajtóból tájékozódom, az meg kevés kétséget hagy afelől, hogy főleg a kiemelt az esetek roppant esetleges megítélés alá eshetnek. Tán éppen Polt úr vitathatatlan elkötelezettsége okán is…
    (Bennem még élénken él a Kulcsár ügy “csótányos zárka” hivatkozási alapja.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Zigota, don`t be sorry! Orlandoban lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Gondolom a floridai kicsapongast az irani uzletemberek fizettek akik nemregen Debrecenben jartak uzleti uton………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. EdCarping: Mr. 20% épp a minap jelentette be, hogy nem indul jövőre a polgármesterségért. Nagyobb céljai vannak immár, országosan akar rombolni. (Láthattuk ezirányú “sikereit” az árfolyambedöntögetésben is…) Persze ettől még korántsem biztos (sőt), hogy Kósaland megszabadul a narancsuralomtól, amennyire sehallselát módra működnek a kedves választópolgárok, tisztelet természetesen a kivételnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Dimitru1
    Sukoró -ügy, mely meg sem történt, csak történhetett volna, ha meg nem akadályozzák,amivel nagy kárt okoztak, hogy nem valósult meg!
    Schiffer, LMP-s vezető, aki egyedül leváltja a vekkeres kormányát, mégis feljelentette Gyurcsány Ferencet!
    Holpolt, holnempolt nem ugrik sem erre, sem a NAV-s ügyre, joghézagék pártjának főügyésze nem egy mozgékony alkat!
    De majd, ha pucolnia kell, majd megtalálja a nyúlcipőt.
    Remélem megérem, hogy látom versenyt futni oszt jó napotékat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. Miracle! Ok, akkor meg azért mennek oda mert már last year is voltak ezen a nagyon halaszthatatlan ott kell lenem című conference! That’s all! Is not it?

    Miért ne sajnáljam? Orlandó rossz hely, vagy esetleg másra do you think?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Agyon dolgozták magukat, még a bőrrák veszélyével sem törődtek!
    -
    http://nepszava.hu/picture/4350/normal/17/00017388.jpeg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Dr.Balázs József

    Számlázni csak olyan tevékenység alapján lehet, ami benne van az érintett szmlázó tevékenységi körében.
    Gyanítom, hogy a Debreceni Önkormányzat nem foglalkozik utazásszervezeéssel, így ebben a körben számlát sem bocsáthat ki.
    Ha mégis megteszi, számviteli fegyelmet sért, adót csal és jön az APEH és segít elsikálni a nyomokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Amit megfigyeltem az ilyen témáknál narancsosok nem szólalnak meg,
    ha mégis, akkor a hozzászólókat minősítik és egyáltalán nem ítélik el ami a cikkben szerepel, tehát, ők erre szavaztak és ez így tetszik is nekik:
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1003799-mszp-lemondanak-a-debreceni-floridazok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. bruckenbacker kapitány

    A napfény valódi megújuló energia!

    Mivel itthobn épp nem sütött menni kellett megnézni a napsütést és közben felelősségteljesen napozni a vízparton.
    Ahelyett, hogy ez a hálátlan nép megköszönte voolna, hogy értünk magyarokért a gyilkos sugaraknak is kitették magukat szegények….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  38. Igazad lehet Bruckenbacker kapitány! Látod te is csak azt mondod amit Én, hogy jó a hóembernek a negyvenfokos meleg! Egy nyelvet beszélünk!

    Dr. Balázs József! Önnek teljesen igaza van ami a kommentje elejét illeti, a másik felében pedig nagy valószínűség szerint szintén igaza lehet, bár az már elkeserítő, Én az ilyen elsikálásokat nem tudom megszokni, pedig az elmúlt 23 évben lett volna rá lehetőségem! Igazán sajnálom főleg magam, mert sok a bosszúságtól kímélhetném meg magam, tudom, de ez van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. Lali!Lalikám,te drága,Mr 20%os forintbedöntő lelkem!Vezérlő tábornokunk szószólója,kormányunk oszlopos tagja,Debrecen város első embere te!
    Nehogy csalódást okozzál,ha egy kis szar kenődik az orcádra!Itt más megoldás jelenleg nincs,elő az öreg bakkal!Az mindig jól bevált módszer volt nálad,az az öszödi.Ő állhat a háttérben!Ő kényszerítette a haverjaidat közpénzen repülőre,háromszög látogatásra,Ő ármánykodása lehet az is,hogy a repülőjegyet nem előtte fizetik,hanem a kirándulás után.Viccesnek néz ki e pár sor,de nem az!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .

    Emberek, áruk és eszmék szabad áramlása, az Európai Unió fő vezérfonala.
    Akkor meg mit akarunk ? A fidSS csak él az alapelvből és a . k o h é z i ó s .
    a l a p b ó l . adódó lehetőségeivel. Szabadon áramoltatják magukat, no meg szennyes eszméiket. Oszt ennyi…
    - Ja ! Hogy áru nincs ezek mögött ?? Kicsire nem néznek…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. “Litauszki Róbert elmondta azt is, hogy Magyarországról összesen mintegy 30-an mentek az orlandói eseményre. Debrecenből végül rajta kívül négyen utaztak…”
    A többi, mintegy 25-en, más városok fideszes rajongói, vagy politikán kívüliek?
    Ha az előbbiek, akkor az ő útjukat kik finanszírozták?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Jó a kérdés Herr Kules! Valaki esetleg tudja a választ????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Kedves “mirackle!

    A KONFERENCIA hiresztelés csak egy álcázott jelszó volt,mellyel falaztak az igazi céljuknak,a luxus nyaralásuknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Először azt hittem, hogy ezek a tagok magukkal szemléltetik a megújuló energiát. Mindig megújuló energiával lopnak csalnak hazudnak.
    .
    De ez nem lenne igaz.
    .
    Ezek nem megújuló, hanem kifogyhatatlan energiával lopnak csalnak hazudnak.
    .
    Remélem, odakint legalább elénekelték Debrecen himnuszát. Emlékeztek még rá?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Ami jár, az jár, én ilyen eseteknél mindig magam előtt látom A4mutyipetit, amint tépi a száját, hogy ez mekkora pofátlanság – igaz akkoriban az ellenzék is megszólalhatott a TV-ben, rádióban!
    -
    http://nol.hu/belfold/kosa_es_a_felfujt_lufi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Holokamuzott Kósa városának frakcióvezetője 2014. február 13. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos