Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ingyenes lesz a Duna World TV Amerikában 2013. november 27. szerda 18:18 | AN

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ingyenes lesz a Duna World TV Amerikában

New York – Az Amerikai Népszava telefonok sokaságát kapta, hogy a World TV nevű amerikai cég, amely a Duna World TV adását sugározta Amerikában, felmondólevelet küldött nekik, és jelezte, hogy december 1-vel cégük megszünteti a Duna TV adásának szolgáltatását. Lapunk megkeresésére a Duna World TV azt a tájékoztatást adta, hogy a műsor nem szűnik meg, hanem ingyenes lesz, a vételhez azonban át kell állítani a frekvenciát. Az alábbiakban közöljük az új beállítási adatokat. A Duna World TV műsora továbbra is elérhető lesz az Amerikai Magyar Népszava Szabadság nyomtatott kiadásának 17. oldalán.

November 21-től szolgáltatóváltás miatt megváltozik a Duna World tengerentúli műholdas műsorterjesztése. Észak-Amerikában az eddigi előfizetéses szolgáltatás helyett ingyenesen (ún. FTA) lehet mostantól fogni a Duna World (tévécsatorna) és a Duna World Radio adását, az eddigi műholdpozícióról. A meglévő műholdvevők alkalmasak a vételre, így csak a frekvenciát és néhány paramétert kell újra beállítani.

November 30-a után a régi vételi adatokkal már nem lesz elérhető az adás, csak az új adatokkal. A változásról a képernyőn, futó feliratcsík formájában is tájékoztatást adnak igazodva az egyes kontinensek időzónáihoz.

Új vételi adatok:

Észak-Amerika:

Galaxy 19 műhold

nyugati 97 fok

11966 MHz, horizontal

SR: 22000

FEC: 3/4

DVB-S

QPSK

2013. november 30-ig legyenek szívesek áthangolni:

Frekvencia: 11966 MHz, horizontal

Symbol Rate: 22000

FEC: ¾

DVB-S QPSK

További információ: www.mtva.hu/vetel vagy +36 1 759-5050 telefonszámon.

Az Amerikai Magyar Népszava Szabadság egész Amerikában egyedül közli egy hétre előre a Duna World TV műsorát. Az ingyenes adás vétele után ezért is érdemes előfizetni nyomtatott lapunkra. Itt előfizethet online is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 4 szavazatból)
Ingyenes lesz a Duna World TV Amerikában, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Ingyenes műsorszórás, vagy ingyenes vételi lehetőség?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  2. müholdvevőmmel eddig is ingyen nézhettem a keleti 9 fokon, régebben a hot bird-ön.
    egyébként Autonómia néven pont az amerikába és a nagyon nyugatra szakadt hazánk fiai, leányai számára hozták létre, hogy arról tájékozódhassanak a hazai eseményekről. csak aztán valamiért duna kettőre lett átkeresztelve a szegény pára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Kedves Laci !
    .
    Ha ez a Duna World TV a Duna Televizió szerkesztőségének az egyik terméke, akkor ez gyakorlatilag a magyarországi jobboldal, illetve a pillanatnyilag kormányon lévő fidSS-kádépé propaganda gépezetének a sok közül az egyik igen jól meghosszabbított, de a kormányerők számára rendkívül fontos karja. Ezt a fontosságát a cikkben ismertetett olvasói aggodalmak is alátámasztják…
    .
    Tehát tisztelettel meg is kérdezném, hogy az Amerikai Népszava szellemisége mennyiben egyezik a kormánybarát Dunatévé, alapvetően nacionalista és jobbrahajló – nagyjából a (Kossuth R.) Vasárnapi Újsággal egyező – szellemiségével?
    Netán, ezzel a “műsorközléssel” csupán egy korábbi, nem haladó hagyomány fenntartásáról lenne szó ?
    Vagy ’stenments, ez is csak egy ajándék-reklám, csak annyira – anyagi okokból -amennyire a “”Magyrország jól teljesít”" megjelenítésű kormányfelület az ellenzéki Magyar ATV-n ?…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  4. Nem, ez nem fizetett reklám, mi ezért semmit nem kapunk. Én még életemben nem láttam a Duna World TV műsorát, fogalmam sincs, mit közvetítenek. Csak azt tudom, hogy az idős amerikai magyarok, akik a mi előfizetőink, a magyar nyelvvel és kultúrával a Duna TV-n keresztül (is) tartják a kapcsolatot. Nem tudom, hogy a Duna World TV mennyire átpolitizált, de aki az Amerikai Népszava előfizetője, az szét tudja választani a fideszes agymosást a régi magyar filmektől és a kulturális műsoroktól. Mi nekik közöljük a műsort, ez egy szolgáltatás előfizetőink felé, ezért nem kapunk semmit. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  5. Miért kedves hazánk (jonbban szeretem. mint magyarország) nem jobban teljesít????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  6. De jó, hogy ilyen apróságokkal tudjátok egymást cikizni!. van dunaWorld, van dunaTévé, van akármi apróság. Akinek a duna kell nézze és ez nem fizetettt reklám!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. Tudom bunkó vagyok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. Most eljött az ideje, hogy az USA elnökének továbbképzésére is gyűjtsenek! Obama politikai és különösen külpolitikai járatlansága és tájékozatlansága olyan méreteket ölt, amely már az USA gazdaságának is feladja a leckét! Ez Obama és sajnos az USA külpolitikájának és különösen közel keleti politikájának totális kudarcát jelenti!
    Hatalmas költséggel flottafelvonulásokat tart, és elnézi, hogy szeme előtt folyjék a népirtás, az orosz terjeszkedés, az iszlám gyilkos hordáinak Asszad támogatása. Ez a világ legjelentősebb flottájának totális leértékelődéséhez vezetett. Ma már az USA haderején milliók röhögnek, és a flottán belül is nevetség tárgya az arab származású, iszlám családi hátterű Amerikai Elnök.
    Most már biztos, hogy az „O” betűnek átka van az országot vezetők választásakor! Ez most már biztosan hat nem csak országunkban, hanem a távoli USA népében is!

    Egy híradás: A szíriai Aleppónak és környékének tíz napja tartó bombázásában eddig 410 ember, köztük 117 gyermek vesztette életét – közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH).
    Egy megjegyzés: Ezek a népet pusztító bombázó gépek mind jól láthatók az amerikai radarokon és távolfelderítő rendszereken!
    Gratulálunk az Amerikai Elnöknek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  9. KEDVES BARTUS ÚR !
    .

    Szomorúan látom, hogy nincs tájékozódva a magyar televízió csatornákat illetően.
    .

    A Duna Televízió egykori munkatársaként engedje meg, hogy felvilágosítsam.

    .

    Orbán kormánya – trükkös módszerrel -, az addig független intézményként működő Duna Televízió két csatornáját – (azok nevét és frekvenciáját) – odaadta a Magyar televíziónak – (MTV). Az MTV-t egyúttal átnevezte MTVA-nak.

    .

    (cég átnevezésekkel és átszervezéssel, és racionalizálással álcázva ezt a puccsot)

    .

    A Duna Televízió munkatársait elbocsátották, az intézményt felszámolták. Néhány munkatárs maradt meg csupán.
    .

    A Duna World műsorát ugyanott ugyanazok szerkesztik mint az M1 M2 M3 műsorát. A Dunán látható híradó díszlete ott áll a kunigunda úti stúdióban az M1 híradó stúdiójában a négyes stúdióban. Az egész intézményt a fidesz-jobbik tartja kézben -; Mind az öt csatorna a fidesz propaganda hazugságait sugározza. (M1, M2, M3, Duna, Duna World)
    .

    A Közéleti és dokumentum-főszerkesztőség-et Papp Dániel a jobbik párt embere irányítja. 1500 fegyveres biztonsági őr van állományban, akik az intézményt védik. Az összes többi alkalmazott – bérszámfejtőkkel, szerkesztőkkel, riporterekkel, műszaki szakemberekkel együtt sincsenek ennyien.
    .

    Ez is a fidesz egyik puccsa volt, és senki sem beszél róla.
    Sára Sándor, aki annak idején az intézményt létrehozta, szintén nem tiltakozott a puccs ellen. Kapott is a hallgatásért egy pozíciót az MMA-ban.
    .

    Kedves Bartus úr, ön ennek a televíziónak a műsorát tesz8i közzé a lapjában.
    Ami ténylegesen értékes műsoranyag megjelenik ezeken a csatornákon, az még a régi független intézményi keretek között készített műsorok közül kerül ki az arhívumból.
    .

    Húsz évet dolgoztam az intézményben. Egészséges – nem offenzív -, patrióta szellemben gondolkodó műhely voltunk. Bevallom a fidesz szimpatizánsai voltunk egy kicsit, de objektív kiegyensúlyozottsággal, hozzáállással szerkesztettük a műsorokat. Húsz év után bocsátottak el bennünket.
    .

    Megkaptuk a jutalmunkat a fidesz szimpátiánkért.

    .

    Üdvözlettel:
    egy ex Duna Televíziós

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  10. egy ex Duna Televíziós
    Van a Dunán egy-két műsor, ami érdekes a kintiek számára, régi filmek – amely műsorokkal pedig terjesztik a jobbikosok vándorlását az országban és az ország határain kívül – nos azok eléggé a múlt visszatérését festik széppé, hogy finom legyek…..a híradások, na azokból csak az elégedettség és a sikerek dőlnek.
    Ettől még aki tiszta képet akar, tud tájékozódni, elég, ha arra gondol, hogy ő miért van kint…és most miért ment el 500 ezer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  11. http://nepszava.com/2014/01/magyarorszag/a-fidesz-gyozelmere-varnak-a-tv2-uj-tulajdonosai.html
    -
    Eddig sem volt vitás, hogy melyik oldalon állnak, aki eddig nem nézte, nem azért nem nézte mert ráfizetéses volt.
    Vegyék meg, majd biztosan nyereséges lesz 1x….németek örülnek, hogy valaki megveszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A köztévé akkor is hazudik, ha nem mond semmit 2013. szeptember 19. csütörtök

Ingyenes irodai programcsomag a Microsofttól 2011. február 2. szerda | MTI

Ingyenes járatcsere Amerikában 2011. január 7. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos