Ronai and Ronai
AMERIKAI

12 millió dollárt kér Rónai a Coccolinós magyarnak 2013. november 1. péntek 22:40 | AN Forrás: Index

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
12 millió dollárt kér Rónai a Coccolinós magyarnak

New York – Három hónapot ült a börtönben Berki Viktor, akiről a hatóságok azt gyanították, hogy Coccolino öblítőben akart kábítószert csempészni. A 27 éves férfit ki is akarták utasítani az Egyesült Államokból. Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai elmondták, hogy kártérítést máig nem kapott megpróbáltatásaiért. Rónai Péter és felesége ügyvédi irodája 12 millió dolláros kártérítésért perel a Coccilinós brooklyni magyar nevében.

“Egyelőre örülünk, hogy sikeresen Amerikában tudtuk tartani Viktort, miután ki akarták utasítani az országból. Remélem, győzni fog az igazság a bíróságon” – mondta Berki ügyvédje, Rónai Péter. A férfi kilencven napot töltött a New York melletti börtönben, azonban akár milliárdos is válhat belőle a téves fogva tartás miatt. Ügyvédje 12 millió dollárra (2,6 mil­liárd forint) pereli az államokat.

Az ügyről korábban annyit lehetett tudni, hogy 2012 november 12-én érkezett a csomag a repülőtérre, címzettje Berki Viktor volt, a cím pedig Brooklynban a Fort Hamilton Parkway egyik apartmanja. Ez a Boro Park része, ahol sok magyar él, főleg illegálisan Amerikában tartózkodók. A csomagban találtak öt palackot, ebből négy volt a Coccolino, amelyről megállapították, hogy mosószer, ami ugyanolyan csomagolásban kapható Amerikában is, Snuggle néven. A rutinvizsgálat során a négy palackban pozitív eredményt mutatott a kokainteszt, megállapították, hogy körülbelül 4252 gramm kokaint tartalmaznak.

November 13-án a New York-i kerületi bíróság elfogatóparancsot adott ki a címzett ellen, és engedélyezte nyomkövető elhelyezését a csomagban. November 14-én postásnak öltözött ügynök kézbesítette a csomagot. A küldeményt egy Attila nevű férfi vette át, majd az ügynökök várták a nyomkövető jelzését. Mikor az megszólalt, berontottak a lakásba, és elfogták Berki Viktort a csomaggal a kezében. Később kiderült, hogy a csomagban valóban csak öblítő volt. Berki kálváriája ekkor sem ért véget, ugyanis lejárt a tartózkodási engedélye, ezért illegális bevándorlónak minősült, és emiatt a rács mögött maradt.

Berki azt állította, hogy a tartózkodási engedélye a letartóztatásnak köszönhetően járt le, de az akkor előadott története nem tűnt életszerűnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +7 ( 9 szavazatból)
12 millió dollárt kér Rónai a Coccolinós magyarnak, 4.1 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Működik a gépezet. Ha valaki belekerül akár ártatlanul is, rámehet a vagyona, élete, becsülete, egészsége mire tisztára mossa magát. Korunk betegsége a bizalom a mechanizmusban. Elgépiesedett rendszer, elgépiesedett agyak szívek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  2. Amerikában esetleg 12 millió dollárt is kaphat valaki 3 hónap tévedésért…
    De mi van idehaza? Akiket évekig leültettek esetleg egy hamis koncepció következményeként?
    Itt mit kóstál egy élet tönkretétele?
    Ha a bíróság, meg az ügyészség egy követ fúj a hatalommal… Mit várhat (nak)a koncepciós ügy áldozata(i)?
    Kár hogy nekünk nincsenek ilyen ügyvédeink mint Holly Ostrov Ronai,és Peter Ronai!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  3. Illegális bevándorló ? Vagy megsem ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Újabb információval lettem gazdagabb: Magyarországról repülővel küldetni öt flakon öblítőt sokkal kifizetődőbb és főleg életszerűbb, mint lemenni a sarki bótba és megvásárolni.
    Ilyen drágaság van az USA-ban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  5. Libikóka, Commonsense:
    .
    - Jól mondjátok, ez az egész ügy bűzlött már akkor is, és pont ilyen okok miatt, amiket röviden említettetek.
    .
    Ezért nem is értem, mi ez az egész most.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  6. Már az is elgondolkodtató, hogy az eredeti hírt a Blikk bocsátotta útjára 2012.12,27-én, majd ugyanaznap átvette az Index. Most meg az AN.
    Aztán:” Kár hogy nekünk nincsenek ilyen ügyvédeink mint Holly Ostrov Ronai,és Peter Ronai!”
    De vannak.! Jó kis sikerdij reményében hajszolják bele a delikvenst a perbe.
    Azért arra a megbízási szerződésre kiváncsi volnék, ami rögzíti, hogy pervesztés esetén mekkora összegű honorárium illeti az ügyvédi irodát a költségei fedzésére.
    Berki Úr! Inge, gatyája……akár nyer, akár veszít!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Ja, hogy ez itt reklám volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. …en 3honappal ezelott beszeltem a cikkben szereplo ugyveddel, aki elmonda, hogy mar nem Ok kepviselik az ugyet! Egyebkent maar vastagon illegalis statuszban volt Berki Viktor! En lattam a papirjaut ESTA-val erk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. pontositok: 2011 augusztusaban lattam az utlevelet ESTA-val erkezett, amely 3 honapig ervenyes es nem hosszabbithato!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. Megirtam a cigányok történelmét,mivel ez a téma még nem volt igazán feldolgozva.Itt is kinyomnák,de nincs rá pénzem..Szeretném,ha segitenének.
    Ha érdekelné Önöket elkűldöm a rövid tartalmát.Szlovákiában élek.Magyar nyelvű
    pedagógus,jelenleg nyugdijas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. Csak a médiát akarja megint felhasználni ahhoz hogy pénzhez jusson és ismételten középpontba kerüljön. Már rengeteg embert átvert, megkárositott és kihasznált itt Amerikában és Európában egyaránt. Mindig mások pénzéből éltek/élnek. Az utolsó centig kiszipolyozzák a pénzt az emberekből ő és a két másik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Czink Melinda dollármilliókra perel 2014. április 29. kedd

Holly Ostrov Ronai és Peter Ronai Hollywoodban 2014. február 26. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos