Hozzászólás: Mi köze a Magyar Nemzetnek az Amerikai Népszavához? http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 tapis32 http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-319329 tapis32 Sat, 02 Nov 2013 10:40:40 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-319329 A mai magyarországi "hatalmasok" nem szeretik az igazmondást.Ezért ugy tisznek,mnint az un."átkosban" tették a Szabad Europa rádioval tették.Tiltották,mert az igaz mondását nem tartották méltonak.Jó lenne,ha tudnák ezek a "hatalmasok" és az emlitett firkálmányban irogatók,hogy az Amerikai népszava iroi NEM KOMMUNISTÁK.Ök olyan igaz emberek,akik szeretik és féltik a volt hazájukat és minden szavukat felemelik az ohazájukban történő hibák ellen.Én példaképül állitom az A.N.dolgozoit minden Magyarországon élök elé.Igy kell szeretni a hazát,ahogyan ök szeretik és féltik,nem pedig ugy,ahogyan nagyon sok magyar szenylap iroi "szeretik,és féltik???". A mai magyarországi “hatalmasok” nem szeretik az igazmondást.Ezért ugy tisznek,mnint az un.”átkosban” tették a Szabad Europa rádioval tették.Tiltották,mert az igaz mondását nem tartották méltonak.Jó lenne,ha tudnák ezek a “hatalmasok” és az emlitett firkálmányban irogatók,hogy az Amerikai népszava iroi NEM KOMMUNISTÁK.Ök olyan igaz emberek,akik szeretik és féltik a volt hazájukat és minden szavukat felemelik az ohazájukban történő hibák ellen.Én példaképül állitom az A.N.dolgozoit minden Magyarországon élök elé.Igy kell szeretni a hazát,ahogyan ök szeretik és féltik,nem pedig ugy,ahogyan nagyon sok magyar szenylap iroi “szeretik,és féltik???”.

]]>
clean http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-313075 clean Wed, 09 Oct 2013 16:50:50 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-313075 Gyűlik az orkok serege. Elég Hand-orkra gondolni. Hiába, - madarat tolláról, embert barátjáról. Gyűlik az orkok serege. Elég Hand-orkra gondolni. Hiába, – madarat tolláról, embert barátjáról.

]]>
Stáry Lóránt http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-313048 Stáry Lóránt Wed, 09 Oct 2013 14:46:42 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-313048 Az Amerikai Népszavát fenyegetni nevetséges dolog, hiszen ennek a diktatórikus hatalomnak nincs semmilyen módja erre és nem is lesz. Az Egyesült Államokban működő Népszava az amerikai törvények szerint működik és ami a leglényegesebb demokráciában. Az általunk mélyen "tisztelt" Magyar Nemzet pedig a legjobb indulattal is egy autokratikus rendszer szócsöve. A hatalom legfeljebb a kommentárok íróival tud majd elbánni , melynek valószínűsége sajnos egyáltalán nem rémálom. Ha jövőre nyernek, akkor nem lesz megállás! Nagyon pesszimista vagyok a jelenlegi hatalommal szemben, még azt is el tudom képzelni, hogy ez a futball nélküli stadionépítési láz nem más, mint zárt terek, tömegek őrzésére kiókumlált módozata. Már példa is volt erre Chilében . Én már idős ember lévén nem félek tőlük, de nagyon tartok attól, hogy Magyarország elveszti a szabadságát ,méghozzá -szégyenletes módon- idegen hatalmaktól függetlenül.! Az Amerikai Népszavát fenyegetni nevetséges dolog, hiszen ennek a diktatórikus hatalomnak nincs semmilyen módja erre és nem is lesz. Az Egyesült Államokban működő Népszava az amerikai törvények szerint működik és ami a leglényegesebb demokráciában. Az általunk mélyen “tisztelt” Magyar Nemzet pedig a legjobb indulattal is egy autokratikus rendszer szócsöve.
A hatalom legfeljebb a kommentárok íróival tud majd elbánni , melynek valószínűsége sajnos egyáltalán nem rémálom. Ha jövőre nyernek, akkor nem lesz megállás! Nagyon pesszimista vagyok a jelenlegi hatalommal szemben, még azt is el tudom képzelni, hogy ez a futball nélküli stadionépítési láz nem más, mint zárt terek, tömegek őrzésére kiókumlált módozata. Már példa is volt erre Chilében . Én már idős ember lévén nem félek tőlük, de nagyon tartok attól, hogy Magyarország elveszti a szabadságát ,méghozzá -szégyenletes módon- idegen hatalmaktól függetlenül.!

]]>
Mate, Ivan Tibor http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-313044 Mate, Ivan Tibor Wed, 09 Oct 2013 14:22:25 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-313044 A Magyar Nemzet eletre keltette a Szabad Nep lapjairol jol ismert sertett es felhaborodott ujsagirok penesz szagu kisertetet. Azok is jol fizetett felhaborodok voltak, egypartrendszeri tagsagi konyvekkel a zsebeikben csakugy mint ezek, de a propagandajuk tagadhatatlanul tartalmazott egy ritka elemet: tehetseget. A Magyar Nemzetben a magyar nemzet onjelolt kepviseloi hamis korusukkal a "Ne bantsd a magyart" orokerteku uzenetet uvoltik vilagga, remego aggodalommal figyelve a Nepszava altal felrevezetett amerikai magyar emigracio sorsat. Nem kellene inkabb azoknak a fiataloknak a sorsaert aggodni, akiket a nemzeti ize politikaja most kenyszerit tomeges emigraciora? Ha a Magyar Nemzet valoban torodne a magyar nemzet sorsaval, betu szerint, cimoldalon publikalna Bartus Laszlo minden irasat. A Magyar Nemzet eletre keltette a Szabad Nep lapjairol jol ismert sertett es felhaborodott ujsagirok penesz szagu kisertetet. Azok is jol fizetett felhaborodok voltak, egypartrendszeri tagsagi konyvekkel a zsebeikben csakugy mint ezek, de a propagandajuk tagadhatatlanul tartalmazott egy ritka elemet: tehetseget.
A Magyar Nemzetben a magyar nemzet onjelolt kepviseloi hamis korusukkal a “Ne bantsd a magyart” orokerteku uzenetet uvoltik vilagga, remego aggodalommal figyelve a Nepszava altal felrevezetett amerikai magyar emigracio sorsat. Nem kellene inkabb azoknak a fiataloknak a sorsaert aggodni, akiket a nemzeti ize politikaja most kenyszerit tomeges emigraciora?
Ha a Magyar Nemzet valoban torodne a magyar nemzet sorsaval, betu szerint, cimoldalon publikalna Bartus Laszlo minden irasat.

]]>
KORDON BLUED http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-312873 KORDON BLUED Wed, 09 Oct 2013 05:20:17 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-312873 Szemi !!! * Remek kommented Illusztrációja gyanánt ajánlom az aktualizált Ady verset. * Szemi !!!
*
Remek kommented Illusztrációja gyanánt ajánlom az aktualizált Ady verset.
*

]]>
KORDON BLUED http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-312871 KORDON BLUED Wed, 09 Oct 2013 05:14:43 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-312871 És, Kedves Barátaim ! * A következő műsorszám a kommentelők megfenyegetése lesz, a csatlóssajtó útján... Nem mondom, hogy kíváncsi lennék rá ! Ám könnyen lehet, hogy az nem a Magyarnemzetben, hanem az igazságos munkamegosztás - és fidesz-apanázs elosztás jegyében mondjuk már a magyar hírlapban kerül majd kihirdetésre... * És, Kedves Barátaim !
*
A következő műsorszám a kommentelők megfenyegetése lesz, a csatlóssajtó útján…
Nem mondom, hogy kíváncsi lennék rá ! Ám könnyen lehet, hogy az nem a Magyarnemzetben, hanem az igazságos munkamegosztás – és fidesz-apanázs elosztás jegyében mondjuk már a magyar hírlapban kerül majd kihirdetésre…
*

]]>
KORDON BLUED http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-312866 KORDON BLUED Wed, 09 Oct 2013 05:02:17 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-312866 TÖRTÉNELMI LECKE FIÚKNAK [Ady Endre versét aktualizálja: a fidesz] * "Hódítják most is ez országot derék, lelkes úri[?] szittyák. Jótevői szegénynépnek iskolában így tanítják. * Csak a gazdag, csak a zsarnok él fel minden földi jókat. Megláncolják és butítják a dolgozó[?] milliókat. * Így van ez most, mint ezer évig: munkásembert ág is húzza. Egy két ezer úr[?] kötözi millió jobbágyát gúzsba. * Ez az ország mindnyájunké, hol bilincset urak[?] vernek, Háborúra készüljön fel minden sápadt munkásgyermek..." * TÖRTÉNELMI LECKE FIÚKNAK
[Ady Endre versét aktualizálja: a fidesz]
*
“Hódítják most is ez országot derék, lelkes úri[?] szittyák.
Jótevői szegénynépnek iskolában így tanítják.
*
Csak a gazdag, csak a zsarnok él fel minden földi jókat.
Megláncolják és butítják a dolgozó[?] milliókat.
*
Így van ez most, mint ezer évig: munkásembert ág is húzza.
Egy két ezer úr[?] kötözi millió jobbágyát gúzsba.
*
Ez az ország mindnyájunké, hol bilincset urak[?] vernek,
Háborúra készüljön fel minden sápadt munkásgyermek…”
*

]]>
szemi http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-312822 szemi Tue, 08 Oct 2013 19:10:57 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-312822 "A Fidesz, Orbán Viktor és az Orbán-kormány nem azonos “Magyarországgal”. A Fidesz, Orbán Viktor és az Orbán-kormány nemcsak nem azonos “Magyarországgal”, de nem azonos a magyar neppel sem. Ez a banda azokkal azonos, akiket kepvisel es akik tamogatjak: A Horthy-fele nepnyomorgato feudalista rendszer leszarmazottjai. Ezek pedig eppenhogy Magyarorszag es a magyar nep megveszekedett ellensegei, akik ezer even keresztul szipolyoztak a magyar nepet (a jobbagyokat) akik vesztes haborukba vittek bele es szamtalanszor elarultak ezt az orszagot, mert a sajat erdekeiket mindig az orszag es a nep erdekei ele helyeztek. Ezek ma a foci csocselekkel, a volt nyilasok leszarmazottaival szovetkeztek. Ezeknek a penzert es hatalomert mindenre kepes "ujsagiroknak" a tamadasai arra jok, hogy megmutatjak hogy kik tartoznak kozejuk es kiknek kell majd felelniuk akkor, amikor eljon a felossegre vonas ideje. “A Fidesz, Orbán Viktor és az Orbán-kormány nem azonos “Magyarországgal”.

A Fidesz, Orbán Viktor és az Orbán-kormány nemcsak nem azonos “Magyarországgal”, de nem azonos a magyar neppel sem. Ez a banda azokkal azonos, akiket kepvisel es akik tamogatjak: A Horthy-fele nepnyomorgato feudalista rendszer leszarmazottjai. Ezek pedig eppenhogy Magyarorszag es a magyar nep megveszekedett ellensegei, akik ezer even keresztul szipolyoztak a magyar nepet (a jobbagyokat) akik vesztes haborukba vittek bele es szamtalanszor elarultak ezt az orszagot, mert a sajat erdekeiket mindig az orszag es a nep erdekei ele helyeztek. Ezek ma a foci csocselekkel, a volt nyilasok leszarmazottaival szovetkeztek.
Ezeknek a penzert es hatalomert mindenre kepes “ujsagiroknak” a tamadasai arra jok, hogy megmutatjak hogy kik tartoznak kozejuk es kiknek kell majd felelniuk akkor, amikor eljon a felossegre vonas ideje.

]]>
gets http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-312706 gets Tue, 08 Oct 2013 11:08:31 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-312706 A "kormánybanda" hadat üzent az itthoni Népszavának is: http://www.hirhatar.hu/hir/a-nepszava-vedelmeben A “kormánybanda” hadat üzent az itthoni Népszavának is:
http://www.hirhatar.hu/hir/a-nepszava-vedelmeben

]]>
pulcsi http://nepszava.com/2013/10/magyarorszag/mi-koze-a-magyar-nemzetnek-az-amerikai-nepszavahoz.html/comment-page-1#comment-312669 pulcsi Tue, 08 Oct 2013 08:47:12 +0000 http://nepszava.com/?p=122648#comment-312669 Ha ez az ország ennyire nem a demokrácián alapszik, akkor miért tartják azt elvetendő ötletnek, hogy halálbüntetést követelek a diktátorra és a haszonélvezőire, talpnyalóira? Ha ez az ország ennyire nem a demokrácián alapszik, akkor miért tartják azt elvetendő ötletnek, hogy halálbüntetést követelek a diktátorra és a haszonélvezőire, talpnyalóira?

]]>