Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csalás Baján: a Fidesz szabadlábon védekezik 2013. október 19. szombat 8:13 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csalás Baján: a Fidesz szabadlábon védekezik

Budapest, Baja -. Az MSZP, az Együtt PM és a Dk is feljelentette a Fideszt a pénteken előkerült újabb felvétel miatt, amelyen az látszik,  hogy helyi cigányembereknek kétszázezer forintot és tűzifát ígérnek, ha a Fideszre szavaznak. A Fidesz is feljelentette önmagát, Zsigó Róbert bajai polgármester, civilben a kormánypárt egyik szóvivője provokációnak nevezte a felvételt. Zsigó Róbert és a Fidesz szabadlábon védekezik.

A bajai időközi választás eredményének megsemmisítését kezdeményezi a baloldali ellenzék. A DK feljelentés tesz választási csalás miatt. A Fidesz válaszul ugyancsak büntetőfeljelentést tett a hvg.hu által pénteken közölt videofelvétel miatt. Zsigó Róbert, Baja polgármestere, a Fidesz szóvivője hangsúlyozza, hogy a videót bizonyítéknak tekintik arra, hogy megrendezetten és előre kitervelten próbálják lejáratni a Fidesz.

A felvételen egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány helyi férfinak, és további pénzt meg tűzifát ígér nekik, ha ők és családtagjaik is a Fideszre szavaznak a bajai időközi választáson.

A bajai Fidesz már október 12-én büntetőfeljelentést tett a rendőrségen egy szerintük álfideszes ismeretlen tettes ellen, aki Baját járta, és választópolgároktól azt kérte, hogy szavazzanak a párt jelöltjére, amiért viszonzásul tíz mázsa fát ajánlott.

A hvg.hu-ra pénteken felkerült felvételen egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány helyi férfinak, és további pénzt meg tűzifát ígér nekik, ha ők és a családtagjaik is elmennek szavazni. A méltatlankodó férfiak többször is rákérdeznek, és a közvetítő megerősíti, hogy a pénzt Kovács Csaba, a Fidesz jelöltje, illetve Zsigó Róbert polgármester küldte.

Mesterházy Attila szerint ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy szavazatvásárlás történt a bajai időközi választáson. Az MSZP elnöke azt mondta: a választás óta ömlenek az információk arról, hogy Baján tűzifát, pénzt, mobiltelefont, cukrot, lisztet vagy épp közmunkát ajánlottak a rászorulóknak a szavazatukért cserébe. Mesterházy Attila elképesztőnek nevezte, hogy ezután Zsigó Róbert Fidesz-szóvivőnek, aki Baja polgármestereként maga is érintett az ügyben, még “van pofája kiállni” nyilatkozni.

A felvétel miatt az MSZP az időközi választás eredményének megsemmisítését kezdeményezi. Feljelentést is tettek, és a rendőrségtől várják, hogy kiderítse, hiteles-e a hvg.hu-n megjelent videó.

Jávor Benedek, az Együtt-PM szövetség vezetője azt mondta: ha a videó valódi, akkor a bajai választáson olyan gátlástalan csalás történt, ami “messze az 1989 előtti időkbe löki vissza Magyarországot”, s azt várják a rendőrségtől és az ügyészségtől, hogy a lehető leghamarabb vizsgálja meg a videofelvétel valódiságát, és ha hitelesnek bizonyul, politikai részrehajlás nélkül járjon el az ügyben.

Jávor Benedek úgy fogalmazott: ha a videó valós, akkor a botrány Zsigó Róberten keresztül a Fidesz legmagasabb köréig ér, és ebben az esetben “Orbán Viktor politikai halálos ítélete”.

Gréczy Zsolt közölte, a Demokratikus Koalíció álláspontja szerint a videofelvétel a bajai időközi választás kapcsán egyértelműen fideszes csalásra, bűncselekményre utal. Az esetet azonnal ki kell vizsgálni, ezért Molnár Csaba, a DK országgyűlési képviselőcsoportjának vezetője írásbeli kérdést tesz fel Polt Péter legfőbb ügyésznek, a párt bajai elnöke és országgyűlési képviselőjelöltje, Telegdy András, pedig feljelentést tesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 32 szavazatból)
Csalás Baján: a Fidesz szabadlábon védekezik , 5.0 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. A fidesz rég fénylik, az ellenzéket meg még csak dörzsölik ennek érdekében – írtam már.
    A fidesz mindenből, sőt annak az ellenkezőjéből is tud bumerángot varázsolni. Teheti, minden ellenőrző szerv lefeküdt nekik, ha éppen nem fidesz tag.
    .
    Mit agonizálnak az ellenzékiek? Miért kell ide, oda fordulni jogorvoslatért? Hordozzák már körül az országban a ( véres) kardot, és tegyenek pontot a végére!
    Mit kell még ezen tökölni?
    Nem veszik észre, hogy csak vesztesek lehetnek az örökös védekezéssel, és ágálással? Nem veszik észre, hogy jól ki van ez találva, modellezve?
    Ennyire nem lehetnek hülyék, hogy még mindig a demokrácia szabályai szerint merik hallatni a hangjukat!
    Radikális megoldás kell! Amire nem számítanak!
    Nem kibeszélni, helyezkedni kell,hanem az utolsó megoldások egyikét véghezvinni!
    Elég legyen már a “bocsánat hogy élek, még egyszer nem fog előfordulni” attitűdből!
    Kemény egyenes válaszok kellenek!
    Ha ebben az mszp, és együtt nem partner, akkor mennek a levesbe!
    Mire várnak még könyörgöm!
    Ahogy Baján megmajmolták a tisztességet, az országos választáson hatványozottan azt fogják tenni!
    Vegyék már észre, hogy fidesz a pofánkba röhögve lép át a jogon, törvényen!
    Mit akarnak elérni ott az ellenzékben?
    Alattvalóvá tenni az egész országot, páriává válni saját hazánkban, csak mert ilyen féleszű megoldásokat találnak ki, hogy bírósághoz fordulnak? Melyikhez? A fideszéhez????
    Menjenek már le alfába, és lépjék meg azt amit a demokrácia megkíván!
    A diktatúrát kiszolgáló semmirekellőkkel mit akarnak elérni?
    Időhúzásnak, pótcselekvésnek az sem rossz. Már ha az a cél…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  2. a fidesz nem tud nem csalni. csalásra, mutyira lett járatva a kezdetektöl. aztán rájöttek, hogy ehhez van tehetségük. virtus lett törvényt szegni, mindenkit átvágni. hatalom, gyors gazdagodás másképp nem megy. tudják, hogy egy életük van, azt nem lehet elherdálni. felcsúti parasztból másképp nem lesz az ország teljhatalmú, dúsgazdag embere. meg kell hagyni bátrak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  3. Bátrak?! Gazemberek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  4. Szeretném azt írni, hogy “remélem doktor Zsi(vaj)gónak már csomagolja az asszony a börtönpakkot … akárcsak Anikó asszony a zakkant urának!” … de ennyire azért nem vagyok naív.. Hiszen Magyarországon élünk és nem egy jogállamban! Ugyi?!
    Ahogy én a Gépezet működését ismerem, majd megfincogtatják egy kicsit a videón látható kifizetőembert, gyorsított eljárásban kap egy évet … felfüggesztve … mert “visszaélt a FideSS nevével”, oszt’ jónapot.

    Istenem! Csak egyszer végre tévedhetnék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  5. Ha kimondja a bíróság, vagy akármilyen hatóság a felvételről, hogy valódi, a fidesz újból begyűjt egy papírt arról, hogy csaló.
    Nem szabad leszállni erről a témáról az ellenzéknek. Csak ezen bizonyítékok alapján tudja diszkvalifikálni a fideszt a választásokon, vagy nemzetközileg is elismerten bojkottálni a választásokat. Teljesen világos, milyen trükkökkel készül a választásokra a fidesz. A szemükbe lehet mondani, fel lehet rá készülni. Hivatkozási alapot lehet belőle formálni arra, hogy demokratikus párt ilyen választáson nem vesz részt.
    orbán a magát körülvett zsigó féle idióták miatt fog veszíteni. A tahóság, műveletlenség, lelketlen cinizmus soha nem lehet a jövő, a haladás motorja. A maffia soha nem tudja egy nemzet közösségét sokáig vezetni mert nem erre szerveződött..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  6. *
    Tegnap este az Egyenes Beszédben Kálmán Olga lehengerelte ezt a hernyót.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. A Jávor Benedeknek fogalma sincs arról, milyenek voltak a 89 előtti választások, nyilvánvalóan azért beszél hülyeségeket. Ez a választási csalás nem mutat vissza sehova. Ha a videó valódi, akkor ez kizárólag a fideSSre mutat. Ez a videó a kerestyén erkölcsök példája. Ilyen kerestyén erkölcse van a fideSSnek, na meg főszövetségeslnek a tömjén nempártjának. Ezt kivánják belenevelni a jövő nemzedékébe a kötelező hit, illetve erkölcstannal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  8. Öregszeder!

    Bárcsak igaza lenne!!! Az ellenzék ,sajnos ,eléggé langyos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  9. Azt varni hogy Orban lemond meg hogy ez az o “politikai halalos itelete” szoval mindketto ugyan olyan irrealitas mint az 50 es evek elejen azt varni Rakositol hogy lemondjon es atadja a hatalmat.
    Rakosinak volt anno egy balvanya akiert barmit barmikor megtett volna. Ez volt Sztalin.

    Orbannak is van ilyen megpedig Orban Vikto maga. O erte nem draga senki es semmi. Akar egesz magyarorszag megerne megeri felaldozni csak meg egy napert a hatalomban.

    Mert o “megerdemli”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  10. “KORDON BLUED
    2013. október 19. szombat
    10:26

    *
    Tegnap este az Egyenes Beszédben Kálmán Olga lehengerelte ezt a hernyót.”

    Nem tudom, helyes volt-é szóba állni ezzel a gazemberrel, de nekem már régen vannak olyan gondolataim, hogy a 2010-es “2/3″-os győzelmet a “drága Bolgár úr” vívta ki a Fidesznek, a 2014-es feles győzelmet pedig Kálmán Olgának köszönhetik majd……Mielőtt letoltok, gondolkozzatok el és nézzetek meg néhány Kálmán Olga interjút (amelyekben sokszor az interjú-alany fölösleges is……)Az ATV is és a Klubrádió is szépen, fokozatosan, alig észrevehetően közelít a Fideszhez, mert felmérték, hogy ezeket ezzel a néppel nem lehet “tisztességes” választásokon legyőzni. És a munkahelyüket féltik az ő munkatársaik is. A kéd médium nézettsége-hallgatottsága országosan 2-3 százalék……Az átlag-magyarnak Győzike és Jakupcsek Gabika kell és a TV2 primitív, felnagyított bűnügyei. És ezekhez Simicska Lajos és barátai…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  11. Azt elhiszem (sőt teljesen nyilvánvaló tényként fogadom el), hogy csalás volt Baján, de ez a video nagyon gagyinak tűnik. Maximum arra tudok gondolni, hogy azért rögzítette valaki, hogy pénzt ajánlottak nekik, hogy utána ezzel tudják a kifizetést kikényszeríteni. Kissé érthetetlen, hogy a vesztegető miért nem kérdez rá már az elején, hogy “te meg ott hátul mit videózol?” – eléggé úgy tűnik, hogy kézben tartott kamerával rögzítették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. A FIDESZ mindig csalt, és a törvénytelen dolgok széles skáláján játszott, járszik. Ezt megteheti, mert sz emberek megbocsátók, a média pedig elnéző vele. Amit a FIDESZ következmények nélkül megtehet, más pártokat annál sokkal kisebb ügyekért keresztre feszít és kivégez a magyar médiamunkások hada.
    A bajai választáson történtek és annak választási bizottsági, bítósági és nyomozó hatóságok általi kezelése azt mutatja, hogy megtartották a 2014 évi nem szabad választások főpróbáját. A maguk szempontjából sikerrel.
    Az MSZP és az Együtt-PM pedig menetel az Orbán megtartása érdekében kijelölt külön útjá. Mostani sajtótájékoztatójukon is úgy beszéltek ketten a választási csalás ügyében tett feljelentésről, mintha Teket Melinda nem csak az Ő kettőjük jelöltje lett volna, s a harmadik támogató, a DK nem tett volna feljelentést ugyanebben az ügyben. Ők így gondolják az együttműködést, menjen és szavazzon az emberükre minden kormányt váltani akaró ember, de ne essen szó arról, hogy Ő nem az MSZP vagy az Együtt-PM szimpatizánsa.
    Botka László még nyiltan is beszél arról, hogy a DK szavazók felelős szavazók lesznek, s nem pártjuk, hanem az ő jelöltjeikre fogja leadni a voksát.
    Schmukk Andor ehhez a gerinctelenséghez még egy kis filozófiát is kreált.
    A FIDESZ, ha egy csepp erkölcse és e szerint működő esze lenne, nem csalna, hiszen ilyen ellenzék mellet, a rezsi-ámításával simán megnyerheti a választásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. Egészen komolyan írom le – /már régebben történt/ : egyszer szembe néztem egy egérrel a kamránkban.
    Mindig az a jelenet jut eszembe, ha ezt a fazont látom – ugyan ilyen volt a nézése.
    Akkor — /pedig már felnőtt voltam / — nem tudtam eldönteni – ki félt jobban kettőnk közül.
    Most csak remélni merem, hogy ők jobban félnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Kétesélyes választás előtt álfideszes, gondolom ellenzéki esetleg egy maszkolt Mesterházy Bajnai vagy Gyurcsány vesztegeti meg a szavazókat és fizet is azért, hogy a fideszre szavazzon, holott a megfordított választási eredmény is rámutatott volna orbánék sunyiságára. Arccal, hanggal beazonosíthatóan. Nagyon logikus.

    orbánéknak soha nem sül le a képükről a bőr. Mintha senki nem emlékezne a a tóni szerverfeltörésére, a magyarvizslára az mdf-es politikusok zsarolására, …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  15. Jávor Benedek szerint ez orbán politikai halálos ítélete lehet. Szerintem ebbe a jelenlegi érdekeltségi erőviszonyok, orbánék háttere erős befolyással bír. A demokratikus értékek mellet kiállók potenciálja még ha létszámban elegen is lennének hozzá, ma (még) nagyon gyenge lábakon áll.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. öregszeder Szerintem a választási bojkott nem működőképes. A kollegisták, semlyén, vona, Szili, Shiffer párjai elegen lesznek a külvilág szemében a választások legitimálására. A választási törvények megváltoztatásakor, vagy a hatályosság kezdetének meghatározása idején kellett volna sírni. De akkor az mszp csak addig látott, hogy legfeljebb egyedül marad orbán alternatívájaként. Mesterházy valójában még most is ilyen irányban gondolkodik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Szörnyű amit a baloldal művel,ennyi pénzt áldoznak,hogy lefizessék a cigányokat,hogy a fideszre szavazzanak és csalással vádolhassák őket.Gondolom azokban az autókban is a baloldal által felbérelt emberek kísérték kamerával saját jelöltjüket.Engem az keserít el nagyon,hogy ilyen szöveget is bevesznek a híveik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  18. ,,Baján tűzifát, pénzt, mobiltelefont, cukrot, lisztet vagy épp közmunkát ajánlottak a rászorulóknak a szavazatukért cserébe.”
    Ellenzek ne legyen hül.. , minimum az erintett kepviselökek elkellene tiltani, minden köz es politikai tevekenysegtöl. Ha tizszer ismetlik meg a szavazast, akkor tizszer elmennek, ujra megszavazzak a kapott penzert, faert stb. ugyan azt a jelöltet, partot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. A hülye ellenzék úgy tesz, mintha demokrácia lenne. Olyan vakok, vagy ostobák, hogy nem látják ? – vagy akarják tudni ? – hogy diktatúra van ??? Diktatúrában hiába fordulnak ügyészséghez, bírósághoz, rendőrséghez !!!!! Minden hatóság a diktátor kezében van !!!! Nem látják ????? Ennyire hülyék, vagy ennyire naívak ???? A diktátor még az Intepolnak, és a nemzetközi elfogató parancsnak is szembe mer szegülni, amint Hrnádi esetében látható. Gátlástana csaló gazember. Milyen jogorvoslatot vár az ellenzék ?????? A bunburi első bejegyzésben említett “véres kardot” kellene végig hordozni az országban, ha ők igazi ellenzék lennének, de látszik, hogy nem azok. Szégyen és gyalázat !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Nem akarok ünneprontó lenni, de a videoval valami nagyon nem kóser. Nekem az a meglátásom (inkább érzésem), hogy itt megvezetik a baloldalt. Ez egy provokáció. Ki fog derülni, hogy kamu volt, és le nem mossa senki a baloldalról, hogy ők rendelték. Pedig nem lehetnek ennyire egyszerűek. Itt valami rendkívüli aljasság történik. Valaki kavarja a málnaszőrt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Én is úgy gondolom hogy ez is “nagy hűhó a semmiért”! Tesznek róla hogy ez is lecsengjen ,mint minden aztán majd rákenik valakire !! Csak egy kérdés ! -Néhány napja mesélte el a volt államtitkár hogy ki volt adva kikre , mely cégekre kell igazítani a rendeletet, törvényt ! Erről azóta egy szó sincs ! Pedig az is a sokadik magas labda !! Nem lesz itt semmi , még lehet hogy választás sem !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. A vicc az egészbe ,hogy pörkölttel meg egy kis pénzel el lehet dönteni egy választást,amikor szerintem normális országban tömegeknek kéne elmenni és leválni a diktatúráról………………………………….(de sajnos köszönhetően a Berlusconi mintájú médiának és országnak ez ki van csukva).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Amiről pedig a zemberek nem értesülnek, az nincs is!)))
    Mutogatni lehet a politikusokra, de azer az újságírói, értelmiségi társadalom, de még a normálisan gondolkodó emberek sem menthetők fel!
    Be kellene zárni….amelyek ferdítenek vagy simán csak elhallgatnak történéseket!
    -
    http://nepszava.hu/cikk/1001078-bezarni-a-magyar-televiziot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. A tegnapi roma megemlékezésről.
    http://nepszava.hu/cikk/1001068-alnoksag-faji-kirekesztes—kepek-a-roma-becsuletrol
    -
    Pl. Bajával kapcsolatban is szólhatnának nekik, ha egy tál lencséért eladják a becsületüket, akkor mi várható tőlük?!
    -
    Én már nem foglalkozom velük, ha valahol előjön a szó róluk, elmegyek, nem vitázom, mert látom, hogy nekik a Jobbik és a Fidesz kell, akkor én mit tehetek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. “Zsigó Róbert és a Fidesz szabadlábon védekezik. ”

    Tegyük hozzá: MOST MÉG…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. emigrant,
    az a videó készülhetett egy polcról is rejtett (web?)kamerával.
    Majd kiderül.
    A csalásból viszont országos ügy lett.
    Íme az egyik cikk, ami taglalja a lehetséges következményeket:
    http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/5638_a_bajai_falo_meg_a_csokkeno_rezsi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Tetszenek benne a szlogenek:
    ..
    „Én tettem a legtöbbet a bukásért”
    ..
    „Merjünk kicsit álmodni” kampány

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. bonhomme. A kamera nagyon mozog, kézben tartják. Attól még lehet rejtett. Mindenesetre a szereplők nem néznek bele, tehát vagy nem tudnak róla, vagy nagyon profi színészek. Mi ez a helyszín? Emberek ülnek egy ásványvíz meg egy Pepsi mellett? Hol? Ez provokáció. Ki fog derülni, hogy kamu, ergo a fideSS nem csalt. Pedig csalt. De teleszajkózzák vele a médiákokat, bukottbaloldalaznak, maffiabaloldalaznak egy jót. Mibe került volna egy kicsit utánajárni a dolognak, mielőtt közzéteszik a hávégések, vagy mire a pártok felejlentést tesznek rá hivatkozva? Baján egy órán belül megmondták volna, ki van a képen. Utána meg megkérdezem ki is ez a derék ember valójában. de hát ezek amatőrök. Ezek még egy hatos karton eredetiségén is elcsúsznának. Jelenleg bayerzsóti triumfál. (Hangosan és büdöset, ahogy szokta.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. ha a hivatalos magyar hatóságok nem teszik dolgukst akkor magánnyomozók is meg oldhatnákvagy MAGYARORSZÁG NINCS TÖBBÉ. HA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. RAMIZ RAMIZ LAJOS SÁRKŐZI

    AZONNAL A BÍRÓSÁG ELÉKELL,ÁLITANI A FIDESZNEK A SEGITŐJIT!!ÉS A MEGVESZTEGETETT ROMÁKAT IS! 2010,BEN UGYAN ESZT CSINÁLTA A FIDESZ,BUDAPEST JÓZSEF VÁROSBAN,A MAGDOLNA ÉS LUJZA UTCA SARKÁN EGY CIGÁNY CSALÁD,LAKÁSÁN.EGY SZAVAZATÉRT,2000,FORINTOTT ADTAK A SZEGÉNYEBB TÁRSADALMIAKNAK VAGYIS KIHASZNÁLTA,A LÉTMINIMUMALLAT ÉLŐKET.ÉN IS ÉS A CSALÁDOM,MINDEN TAGJA LÁTTUK ESZT ÉS KIHIVTUK A RENDŐRSÉGET,DE AZOK ELIS MENTEK AHOGY KIJŐTEK.SEMIT SEM CSINÁLTAK.UTÁNA ODA HIVTUK AZ UJSÁGIRÓKAT,ÉS AZOK SE TETTEK SEMIT”DE NAGYONSOK EMBER TANUJA ENNEK AZ ESETNEK.AZÉRT IS ÍROMLE EZEKET MIVEL A FIDESZ CSALÁSSAL JUTOTT HATALOMRA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Balogh de nem balga

    Hát gyemekeim, kezd összedölni a világ! A Kálmán Olgika úgy nekiment a Gyurcsánynak, hogy azt hittem mindjárt el is élvez. Pár nappal ezelőtt a bajai választással kapcsolatban nem volt ilyen aktiv és agressziv a Zsigó Róberttel szemben. Nem érdekelte mennyit költöttek és miből? Ott inkább büdös lett a szája. Kezd az ATV-től is hányingerem lenni. Még erre is rá tette a kezét a hatalom, úgy látszik már sehol sincs gerinc. A Kapcsolat.hu oldalon meg az MSZP fanok ezer fokon izzanak úgy gyülölik a Gyurcsányt. Nekik nem a Viki az ellenfél, hanem a Gyurcsány az ellenség. Ki érti ezt? Jaj neked Magyarország.
    Szarházi baloldalinak titulált ujságirócskák felelőssége is óriási. Nem segítik a baloldalt, hanem inkább gáncsoskodnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. “Csak pénzért beszélt volna a HírTV-nek a videón szereplő férfi

    A HírTV megtalálta azt a férfit, aki a videón 200 ezer forintot ígért bajai romáknak azért, hogy a Fidesz jelöltjére szavazzanak a múlt vasárnapi időközi választáson – ezt közölte vasárnap délután az mno.hu. A tudósítás szerint a férfi csak pénzért, legalább háromszázezer forintért lett volna hajlandó elárulni, hogyan készült a felvétel.

    Az mno.hu szerint a férfi arra a kérdésre, hogy előre megrendezett volt-e a felvett jelenet, nem adott határozott választ. Azt azonban közölte: ha továbbra is erről az ügyről szólnak majd a híradások, mindenről kitálal, és ezt korábban “odafönt” is elmondta.

    A férfi ugyancsak elmondta a HírTV-nek, hogy Baján két családi ház tulajdonosa, de Kecskeméten és Budapesten is van lakása. Állítása szerint büntetve nem volt. Országos hálózatot működtető őrző-védő cégben érdekelt, de hivatalosan betegápolóként dolgozik.

    Az MSZP rendelte a videót?

    A Blikk információi szerint az MSZP rendelhette meg a bajai választással összefüggésben a hvg.hu-n megjelent videofelvételt. A napilap úgy értesült: a videó egyik készítője, egy solti roma kisebbségi önkormányzati képviselő vallomást tett a rendőrségen. Azt mondta, hogy hatan készítették a videót, közülük hárman játszották el megvesztegetést, míg ő és két társa filmeztek.

    A videózók azt állítják: nem tudtak arról, hogy a videót nyilvánosan felhasználnák a Fidesz ellen.

    A Blikk úgy tudja: a vallomást tevő férfi azt állította, hogy ő és két társa a budapesti MSZP-székházban a bajai időközi választás két fordulója között a szocialista párt sporttagozatának egyik tagjával találkozott.

    A megrendelő MSZP-s ott egy olyan “oktatófilmet” kért tőlük, amely azt mutatná be, hogyan vásárolna a Fidesz szavazatokat a választás megnyeréséhez. A csapatnak az első és a megismételt választás között kellett volna leszállítania a filmet, ezt azonban nem tudták vállalni. A Blikk úgy értesült, hogy a vallomás szerint egy MSZP-s országgyűlési képviselő is jelen volt, amikor a megrendelőnek átadták a filmet.” hvg,hu

    Akármi be fogadni mertem volna: amikor valami hatalmas disznóság kiderül, fogd rá a baloldalra osztjónapot.. Miért pont a Hirtv találta meg a videóban szereplő férfit? Miért gyorsabbak, mint a rendőrség?
    És ha már a hirtv rátalált, miért ne vajazták volna le, hogy vigye el a balhét és fogja rá az MSZP-re! Majd a jogászok megvédik osztjónapot.. Viktorék meg fizetnek, van miből..
    Igy lesz “ismert baloldali személy” akitől a gójok a 6-os kartont kapták..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos