Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kuka Manó, avagy politikai pedofília az iskolákban 2013. szeptember 17. kedd 8:47 Forrás: AN

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kuka Manó, avagy politikai pedofília az iskolákban

Budapest, Orbanisztán – Ha már normális oktatást nem tud biztosítani a diákoknak és tisztességes életpályát a tanároknak a Fidesz-kormány, legalább Kuka Manóval kedveskedik a kicsinyeknek. Szeptember végéig 17 ezer kisdiák kapja meg Tarlós István főpolgármester levelét, kis narancssárga uzsonnás dobozban. A levél a környezet védelmének fontosságára hívja fel a figyelmet.

A Kuka Manónak nevezett ajándékba csomagolt levelet olyan elsősök is megkapják, akik még nem tudnak olvasni. Amiből több dolog is következik: vagy az, hogy Tarlós bácsi nem tudja, hogy az elsősöket csak később tanítják meg az olvasásra, vagy tudja, de azt is tudja, hogy mindegy mit ír, mert úgysem olvassa el senki a levelét.

Az sem kizárt persze, hogy Tarlós bácsiék bíznak a szülőkben, hogy ők majd szépen felolvassák a gyerekeknek a levelet. A levél tartalmáról egyébként nincs részletes információnk, állítólag azt is kérik a gyerekektől, hogy meséljék el mindennap odahaza, hogy milyen nagyszerű élmények érik őket az iskolákban.

Például, hogy a tanár néni mindennap ugyanabban a ruhában jön be az órára, mert csak ez az egy van neki. Jobb esetben kettő, és ezeket váltogatja. Hogy fáradtak a tanárok, látszik rajtuk, hogy rosszkedvűek, mert mindenféle gondjaik vannak. És azt is el lehet mesélni, hogy félnek a tanárok, nem tudják, mit hoz a holnap. Nem csoda, ha az iskolában a gyerekek a legjobban a szünetet szeretik, meg azt, amikor végre meleg ételt kapnak.

Van mit mesélni Kuka Manónak. Az akció állítólag mindössze 6 millió forintba kerül. Nem igazán hisszük el, hogy Tarlós bácsiék ennyiből megúszták Kuka Manó kalandjait. Hogy Tarlós bácsihoz hasonlóan, stílszerűen mi is infantilisek legyünk, azt kell mondanunk: hiszi a piszi!

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +29 ( 33 szavazatból)
Kuka Manó, avagy politikai pedofília az iskolákban, 4.8 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. http://www.atv.hu/videok/video-20130916-szanyi
    a Kuka Manóról. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. 17 ezer x 2 = 34 ezer!
    Minimum ennyi szülőnek kellene egyszerre kérnie Tarlóst, hogy kinek is írjon levelet!
    Talán majd egyszer!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  3. Tapló Pista bácsi mint mindig, most is nagyot alkotott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  4. Narancssárga, műanyag uzsonnásdoboz… Pápuák, üveggyöngy, ország. Ismerős a séma?
    Remélem, azért a gyerekekből előjön a természetes kritikai érzék…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Kanadaban a legtobb diak mire elsos lesz mar folyamatosan olvas.
    Ha egy pedofilt kiengednek a brotonbol a veszelyeztetett kornyeken plakatok jelennelk meg hogy jobban figyeljunk a gyerekekre mert az illeto kisfiukra vagy kislanyokra vagy mindenkir eveszelyes. Ott jobban szamitanak a potencialis aldozatok jogai mint a pedofil emberi jogai. Lehethogy ok mar tudjak hogy a pedofil nem is igazan ember, hanem egy szorny aki a gyerekekre vadaszik.
    Nem volna ezzel semmi gond ha Tarlos nem kozpenzekbol hanem a sajat zsebebol fozeti a dolgot. ( igaz a kozpenzekbol lopta azt is)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. http://magyarinfo.blog.hu/2013/09/08/az_altalanos_iskolasok_tortenelem_es_erkolcstan_konyvet_iro_tanar_uj_konyveben_az_1000_eves_magyarel

    Sajnos nem tudtam idelinkelni megnyitahtó formában ezt a cikket. Az erkölcstan elnevezésű förmedvényben a 11 éves gyerekeket, hivatlos formában, kötelező jelleggel nyíltan úszítják a zsidóság ellen. A mondat így szerepel az idézet szerint: ” A Tanácsköztársaság vezető alakjai a zsidóságból kerültek ki, és sok ember halála szárad a lelkükön.”

    Azonnal venném ki a gyerekem abból az iskolából ahol ezt tanítják, márpedig úgy tudom ez a hivatalos, mindenki által használatos könyv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  7. @jogászka: a vicc az, hogy nem csak etikailag elfogadhatatlan ez az uszítás, de ráadásul két okból is tudománytalan – a) a Tanácsköztársaság Minisztertanácsának tagsága ugyan zsidó személyeket is alkalmazott, de nem csak belőlük állt. A Minisztertanács elnöke pl. gój volt, s ráadásul a népbiztosok legtöbbje nem volt hívő, tehát nem volt zsidó. A Tanácsköztársaság számtalan funkcionáriusa egyébként gój kispolgári, munkás ill. kisnemesi származású volt, de ezt érdekes módon elfelejtik. b) a Tanácsköztársaság “áldozatainak” számát általánosan 300 és 420 közé teszik, míg a Horthy-féle restaurációét – csak 1919-20! – 1500-5000 közé. (Magam régebben úgy hallottam, TK: 3000 – Horthy Adolf: 60 000. Az arány persze ugyanaz.) Magam hozzáfűzném, hogy minőségi különbség is fennáll a népnyúzókat megbüntető TK és a munkásokat, parasztokat, ártatlanokat mészárló horthyzmus viselt dolgai között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. Tudtommal visszavonták ezt a könyvet. Pedig megnéztem volna, ahogy a tanerő a “zsidóság” fogalmát próbálja elmagyarázni a kis cickányoknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  9. Saját érdekükben szórják a közpézt, közben pedig Tarlós, a felsőbb rendű lényként ostorozza a nem jól viselkedő alattvalóit. A mikrofon elé áll, és elismétli többször, hogy jobb lenne a kerületi polgármester nem beszélne bele a főváros dolgaiba.
    Kuka Manóval pedig az a baj, hogy egy jó ügy, a környezetvédelem piti kampánytémává silányodik, mert ezek az emberek mindent és bárkit képesek feláldozni a hatalmuk megőrzése érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. Szép dolog ez a sárga uzsisdoboz Tarlós levelével, de attól tartok, hogy sok magyar elsősnek nincs mivel megtöltenie, a levéllel pedig egyáltalán nem fognak jóllakni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  11. Es hova dobjak majd ezeket az el nem olvasott leveleket? Tan csak nem Kuka Mano falja fel oket?
    Amugy tetszik ez az Kuka Mano nev. Remelem meg nem szuletett konyv belole. Elkepzelem milyen kalandos utja lehet ennek a Kuka Manonak. Remelem nem a kukaban lakik mert akkor, mint kozveszelyes hajlektalan, penzbirsag vagy bortonbuntetes vetheto ki ra.
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos