Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hernádi Zsolt nyakig a pácban 2013. szeptember 13. péntek 9:45 Forrás: AN

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hernádi Zsolt nyakig a pácban

Budapest, Zágráb – Vagy, ha nyakig nem is, de bokáig biztosan benne van. Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy szorítottak egy keveset a Hernádi Zsolt nyaka köré tekert hurkon a horvátok. Ismét jelezték, hogy kihallgatnák az Orbán-közeli Mol-vezért, akit már egy ideje azzal gyanúsítanak, hogy évekkel ezelőtt tízmillió euró kenőpénzt adott a volt Ivo Sanader miniszterelnöknek a Mol horvátországi terjeszkedésének elősegítésének fejében.

Lehet, hogy kihallgatják Hernádi Zsoltot, de valószínűbb, hogy ebben a választási ciklusban már nem kerül sor a Mol vezér elleni jogi aktusokra. Tanúnak ugyan beidézték szeptember 25-re Zágrábba, ám nemzetközi elfogatóparancsot nem adtak ki ellene. Pedig megtehetnék a horvátok – az ország ugyanis már egy ideje az Európai Unió teljes jogú tagja.

Azon nincs mit csodálkozni, hogy Polt Péter és a magyar ügyészség nem siet együttműködni a horvát hatóságokkal. Reagálnak mindenre, betartják a törvényes határidőket, de semmit sem kapkodnak el, semmit sem tesznek hamarabb, mint ahogyan azt feltétlenül muszáj. Annak idején, amikor az előző magyar kormányhoz kötődő politikusokat és magas beosztású hivatalnokokat kellett bilincsben elővezetni, akkor sokkal sietősebbre vették a figurát.

Hernádi Zsolt ettől persze még nyakig benne van a pácban. Horvátországba nem utazhat, ha netán kedve szottyanna ott nyaralni, igaz, más országokban sem érezheti magát biztonságban. Marad hát Magyarországon, jó itt neki, megvan mindene, s bátoríthatja az a tudat, hogy amíg Orbán Viktor kormánya uralkodik Magyarországon, neki nem eshet bántódása. Ha csak össze nem rúgja a port Orbánnal, vagy annak valamelyik fontos és feltörekvő alkutyájával.

Ennek eddig semmi jele, a vesztegetéssel gyanúsított Hernádi Zsolt és virul. Meccsre azért néha kijár – ma Magyarországon ez sem utolsó szempont a boldoguláshoz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +31 ( 33 szavazatból)
Hernádi Zsolt nyakig a pácban, 5.0 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

14 Reader’s Comments

  1. Az nevet, aki utoljára nevet.
    Decemberben folytatódik a Gripen-ügyben vesztegetéssel megvádolt angol gróf pere.
    Parti-fotó Orbánról- maffiáznak és a tények senkit nem zavarnak?
    http://egyenlito.blog.hu/2010/12/14/partyfotok_kerultek_elo_orban_viktorrol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. Hát igen! A totális rendszerbojkotthoz is elegendő lenne, ha a rendvédelem és a közlekedésiek is betartanák az összes szabályt és a többi szakterület is engedetlenségbe kezd, (mint a 70-es évek közepén a tihanyi révészek munkalassító sztrájkja) – lenne csatlakozó minimum a fél ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  3. “Hernádi Zsolt Csányi Sándor és orbán Viktor társaságában. Jókor, jó helyen.”

    A három legnagyobb magyar gazember! Remélem úgy is végzik…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  4. ” Tanúnak ugyan beidézték szeptember 25-re…”

    Tévedés, nem tanúnak, hanem GYANUSÍTOTTNAK idézték be!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  5. Nem lesz ebből semmi, Hernádi érinthetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  6. A pali GYANÚSÍTOTT, bárhogy nem hangoztatják a jobb oldali médiumok! Megtörténhet még az a csoda is, hogy letartóztatják “véletlenül” hiába haver Orbán,meg Polt,a horvátokat ez nemigazán érdekli.
    Legalábbis remélem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. Még az is elképzelhető, h itthon elfogják Hernádit a horvát kommandósok, oszt jó napot. Majd azt mondják , talán, h Hernádi átment Eszékre, ott meglátták és megkérték a rendőröket menjen már be velük a rendőrségre, ha már arra járt.
    Aztán majd kiderül, mi is történt valójában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. Ezek hárman a képen, és az összes Fideszes, KDNP-s cimbora mind nagyjából egyazon erkölcsi szinten állnak, hiszen ha nem így lenne, akkor kifejezetten kerülnék egymást és az általuk fémjelzett köröket. De nem így tesznek, mert a személyes anyagi és érvényesülési érdekeik felül írnak minden erkölcsi normát, miközben egyikük és másikuk nem átallja akár még bigott vallásosnak is feltüntetni magát és hazug ájtatoskodást színlelni a színjáték nyomós érzelmi kellékének szánt vallásos szertartásokon!
    Rég óta tudható, de mára már érvek százaival bizonyítható is, hogy a Fidesz-KDNP köreiben az ország leggátlástalanabb, legambiciózusabb, érzelmileg a leginkább befolyásolható, de szükségszerűen a legkevésbé sem a legértelmesebb, a legműveltebb, és a magyar nép felemelkedése iránt a legkisebb elhívatottságot sem érző elemei verbuválódtak össze Orbán kitartó és zárt, a külvilágtól teljesen elszigetelt menedzsmentje alatt, mégpedig az egész magyar közéleti szféra szeme láttára és tudtával!
    A magyar társadalom szégyene, hogy belőle egyáltalán kinőhetett, majd pedig hatalomra is kerülhetett egy ilyen, a megbélyegzéssel, az uszítással, a megosztással, a hazugságokkal, az utcai randalírozásokkal, a bűnbakok gyártásával, a fensőbbség üres fitogtatásával érvényesülni akaró és a velejéig korrupt csapat, amely bár több dologra vezethető vissza, de három ezek közül meghatározó:
    (1) ebben az országban nem tisztelik, nem népszerűsítik, nem támogatják, és nem használják ki a valódi, a méltán kiemelkedő teljesítményeket elérő, és az adott szférában elismertséget szerzett magyar polgárok (tudományos kutatók, szakemberek, vállalkozók, művészek, sportolók, politikusok stb.) tömegeiben, sikereiben, személyes példáikban és tapasztalataikban rejlő potenciális társadalmi mozgatóerőt! És ezt nem hiányolja sem a politikai élet, sem a hivatások és a szakmák, sem a hangadó értelmiség képviselői, de maga a nép sem!
    (2) Ebben az országban egyszerűen nem tartjuk szégyenletesnek azt, ha valaki tisztességtelen, vagy akár jogszerűtlen módon és eszközökkel éli a napjait, így érvénysül a szamárlétrán, így gyarapszik anyagilag és így kap jogot arra, hogy nagyobb közösségeket/szervezeteket dirigáljon, ekként pedig a rábízottak sorsa felől döntsön!
    (3) Ebben az országban az sem szégyen, ha valaki tisztességtelen, vagy akár törvénytelen módon és eszközökkel érvényesül a pártok politikai élete, és a tőle sajnos nem igen függetleníthető állam- és közigazgatás, valamint a helyi önkormányzati hatalomgyakorlás terén, és így akár milliók sorsa felőli döntési helyzetbe juthat!
    Ezért lehetséges az, hogy ebben az országban egyszerűen képtelen az előre mutató, az előrevivő, a közérdeket, a közös felemelkedést, a középszerűségből való kitörést – vagy egyszerűbben fogalmazva az osztrákokhoz, netán a németekhez való felzárkózást (!)- szolgáló törekvés utat törni magának, mert az egyéni érdekeket hajhászók óriási tömegének az ellenérdekeltsége mindig útját állja ezek érvényesülésének!
    A magyar társadalom egyként érzékeli azt, hogy pl. az osztrákok, a németek, a svájciak, a svédek társadalma messze gazdagabb a mienkénél, ők jobban és nyugodtabban élnek. Ámde a magyar társadalom egyként képtelen tudomásul venni azt, hogy az ő jólétük és nyugodt életük mögött egy teljesítményorientált, önmagára igényes, öntudatos, a törvényességet, a szervezettséget, az önkormányzatiságot és a személyes érvényesülést támogató mentalitású nép állhatatossága, szorgalma, munkája és teljesítménye áll.
    Miért vezet tehát Orbán és gengszter csapata pont az ellenkező, a társadalmat végletekig megosztó, önmagával szembe fordító irányba? Mert így, a potenciális ellenzék feldarabolásával, valamint az ország kivéreztetésével végrehajtható a totális „jobboldali” erők, értsd alatta a populista politikai gengszterek hatalomátvétele úgy, hogy az állampolgári bárgyúsággal, a tudás és a teljesítmény lebecsülésével, a „népi leleményességgel”, a magyaros irigységgel, valamint a politika/közügyek utálatával leszámolni képtelen magyar tömegek csendben asszisztálnak saját hazájuk totális kisajátításában.
    És ezen a helyzeten egy, a nép jövője ügye iránt elkötelezett politikai osztály létrejötte nélkül cseppnyi esélyünk sem lesz változtatnunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  9. Nem idézhetik be a horvátok a MOL vezetőjét – Valki László szerint.
    Ha nincs sara, akkor miért nem megy, jobb lesz, ha hajtóvadászat lesz ellene?
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=677131&referer_id=friss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. *
    Aztán, józan embernél automatikusan vetődik fel az a kérdés is, hogy azt a milliárdos kenőpénzt kik határozták el, kik szavazták meg, kik hagyták jogilag és könyvelésileg jóvá, majd kik utalványozták (a pénzt kiadásra) és kik utalták át [vagy szállították kápé egyenest] a címzett(ek)nek ??????????
    *
    Lefogadnám, hogy a fenti képen legalább ketten szerepelnek közülük…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. *
    Ehhez mit szól az Unió, kedves barátaim ?
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Ne bántsáttok Csányit. Ő nem a csuti szolgája. Nagytőkésként inkább a gazdája. Csányi igazi Úriember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Nyul Gyíörgy
    “Csányi igazi Úriember!”
    Gondolom ezt viccnek szántad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Egy pillanatra elképzelhetnénk, hogy a horvátok is szeretik a politikai ellenfelüket rabláncon hurcolgatni, és ez lett Sanader veszte, bár mint politikusnak, biztos van elég a füle mögött.
    Hernádiról meg feltételezzük már azt, hogy ha meg akar kenni valakit, nem ilyen dedós módszerrel teszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A horvátok szerint vesztegetett a MOL 2012. november 21. szerda | AN

Eddig 150 milliárdot buktunk a Mol-paketten 2011. augusztus 19. péntek

Bíróság elé kell állítani Orbánt 2011. augusztus 9. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos