Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az MSZP az őskövületekkel támad 2013. szeptember 20. péntek 19:11 | AN

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az MSZP az őskövületekkel támad

Budapest – Az MSZP azzal a trükkel próbálkozik választásokat nyerni, hogy a legellenszenvesebb és legkorruptabb figuráit állítja frontvonalba. Legalábbis a közvélemény ezt tartja róluk. Mindent megtesznek azért, hogy ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy ez a párt semmit nem változott, és nem is fog. A Hírhatár információi szerint az MSZP választási listáján előkelő – befutó – helyen szerepel Szekeres Imre, Puch László, Boldvai László és Baja Ferenc, a rendszerváltás utáni korrupció, mutyivilág, pártpénztárnoki rendszer és hozzá nem értés emblematikus figurái. Ezek az emberek miért nem érzik, hogy mindenkinek – nekik is – az lenne a legjobb, ha távoznának és visszavonulnának végre? A nevek hallatán nem lehet kétségünk afelől, hogy a listát a Fidesz állította össze, mert nekik ennél jobb listát keresve sem lehetne találni.

A “baloldali összefogás” nevű játékban részt vevők eddig nem tudták, de most már tudhatják, hogy szekerüket az MSZP botrányfiguráihoz kötötték, miután a párt nem hajlandó megválni azoktól az arcaitól, akik a korrupció és a mutyizás két lábon járó szimbólumai lettek. Ha ők nem ismerik ezt fel, akkor miért nincs, aki ezt nekik megmondja? Vagy tényleg ennyire a Fidesz markában lennének? Ha ezt a listát nem a Fidesz állította össze, amelyre egyébként nagy esély van, akkor az MSZP ezzel azt bizonyítja, hogy “a kilencvenes évek legbotrányosabb szoci figurái még nem loptak eleget, minimális önkritikával nem rendelkeznek, győzelme esetén ez a párt azt a mocskos, bűzlő és rohadt világot hozná vissza”. Azt, amely Magyarországot megakasztotta a természetes fejlődésben, és amely a nép közutálatát váltotta ki. Azt a világot, amelyben tehetségtelen és hozzá nem értő miniszterek Audiznak, a közigazgatásban pártapparátcsikok osztogatják egymnás között a javakat, az állami cégeknek pártutasításra tejelni kell, és ebből tartják el a holdudvart. Semmit nem építenek, de a pénz eltűnik, láthatatlan zsebekbe vándorol.

A listán szereplő nevek üzenetet hordoznak a választók felé, és azt üzenik, hogy a szoci uram-bátyám világ nem változik, a Fidesz nem tűnhet el, mert a pártpénztárnokok mindenki feje fölött megegyeznek. Nem a tehetség, nem a szorgalom, nem a tudás és nem a verseny dönt, hanem a párthoz való viszony, a bennfentesekkel való jó kapcsolat. A sajtó nem lesz szabad és független, nem a piacról él, hanem továbbra is a pártpénztárnokhoz kell járni, de így lesz ez a kultúrában, a gazdaságban is.  Egy rohadt és korrupt rendszer képviselői és haszonélvezői állnak itt ugrásra készen, akiket egyszer már elküldtek, akik leszerepeltek, akik miatt fasiszta diktatúra alakult ki az országban. Olyan emberek fémjelzik itt az alternatívát, akik közül némelyeknek Orbánék mellett a helye. Valóban az lenne az ország akarata, hogy a zsurki Baját, a szálloda és egyéb panamás Szekerest, a köz vagyonát Simicskához hasonlóan kezelő és vele megosztó Puchot, a köztörvényes Boldvait még eltartsa az ország, és ezek használják a Parlamentet melegedőnek, miközben önkényuralom tombol az országban? Puch és Boldvai lenne Simicska, valamint Szekeres és Bajalenne  Lázár és Rogán alternatívája?

Ez lenne a demokratikus ellenzék, a diktatúrával szemben álló tiszta élcsapat? Ezekkel egy csapatban kell indulnia azoknak, akik le akarják váltani Orbánt, és egy új demokratikus köztársaságot akarnak? Bajnai Gordon Puch Lászlóval, Boldvai Lászlóval, Baja Ferenccel az oldalán hirdet leszámolást a korrupcióval? Ebbe a választási szövetségbe vágyik Gyurcsány Ferenc? Erre az összefogásra mondja, hogy annak továbbra is változatlan híve? Abba a parlamentbe akar bekerülni, ahol a Fidesz kreálmányai és zsarolható megélhetési politikusai ülnek Orbánnal szemben? Ez az MSZP a megújult MSZP, amely modern, korszerű, innovatív Magyarországot akar? Szekeres Imrével a veszprémi pártbizottságról? Erre szavazzatok emberek? Ezekkel az emberekkel akarja bebizonyítani ez a párt, hogy szakított a múlttal, hazugok a Fidesz kommunistázó és tolvajozó rágalmai?

Egyre világosabb, hogy az Orbánt “leváltani” szándékozó “demokratikus ellenzéki összefogás” a diktatúrával való szembenállás legfőbb gátja és akadálya. Tisztességtelen kollaboránsai Orbán diktatúrájának. Ez már kifejeződött abban is, hogy a törvényes helyzetet letagadva, minden morális érvet lesöpörve igyekeznek részt venni olyan választáson, amely az Orbán-rendszer önlegitimációját és konszolodiációját szolgálja, az illegitim hatalom törvénytelen színjátéka. Ezek a nevek eloszlatnak minden kétséget, és megmagyaráznak mindent, miért igyekeznek az Orbán-rendszer díszleteként asszisztálni a demokrácia hazug látszatához. Ezek az emberek és ezek az értékek állnak a választási részvétel mögött: egoista, törtető, nagyravágyó, hataloméhes és korrupciógyanújába keveredett emberek, akik képesek mindenre egy kis pénzért és hatalomért. Ez jön át az utca emberének. Ezekre kell szavazniuk azoknak, akik nem akarják Orbán diktatúráját. Ezek után Mesterházy Attiláról senki nem hiszi el, hogy a maga ura és bármilyen változás képviselője. Eddig is ezek az emberek irányították a háttérből. Ha az MSZP győzne valaha (soha nem fog), akkor megint Szekeres, Baja és társai osztogatnák egymásnak a bársonyszékeket, a milliárdokat és az Audi-kulcsokat. Jelentkezzen, akinek ez örömöt okoz.

A névsor ismeretében a Demokratikus Koalíciónak színt kell vallania: hisz-e abban az ellenzéki alternatívában és megújulásban, amelyet ezek az emberek fémjeleznek? Hiszi-e, hogy ezek az emberek valóban le akarják váltani az Orbán-rendszert, továbbra is részt kíván-e venni ebben a népfrontos “összefogásban” és a választási komédiában, amely ettől lesz még csak igazán komédia?

A fentiekből világos, hogy az MSZP nem alternatíva. Már az is kérdés, hogy ellenzéki párt-e, és nem a Fidesz tartja-e a kezében. Bajnai Gordon civil maradt, aki politikusként csődöt mondott, körülötte pedig olyan keselyűk állnak ugrásra készen, mint Szigetvári. Ezek nem alternatívák.

A 2014-es választási bohózat és a baloldal megsemmisítő, megalázó veresége után valakiknek el kell kezdeni szervezni az Orbán-rendszer igazi ellenzékét, amely a kollaboránsok ellenzéke is lesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +60 ( 70 szavazatból)
Az MSZP az őskövületekkel támad, 4.8 out of 5 based on 39 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(60)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

60 Reader’s Comments

  1. Puch egy iradlan undorito gatlastalan bunozo raadasul fideszes is NYERGES ROKONA fFELESEGEK REVEN. NYERFES PEDIG ORBAN STROMANN SIMLICSKA UZLETTARSA PAPIRON! AZ MSZP ALATT PUCH INTEZTE A FIDESZNEK A 30% ot a lopott kozprnzekbol! EZEKET TUDJA MINDENKI AKI MELYEN BENNE VAN A DOLGOKBAN NEM KELL POLITIKUSNAK LENNIE!
    BELVAROSBAN IS MINDENKI TUDJA HA VENDEGLATO UZLET VAGY TERASZ KELL ROGAN ZSEBET KELL KITOMNI CSUNYAN EGY SZORAKOZOHELY TARIFAJA TERASSZAL evi 30-50 millio ha nem fizetsz jonnek a feljelentesek erdekes modon aztan a harmadik
    talatak valami utan, bezarjak az uzletet maffia kutya f…a hozzajuk kepest!!
    MINDEN IGY MEGY MAGYARORSZAGON ! nincs penz nelkul semmilyen engedely se tuzolto, se antsz, se onkormanyzati !
    EZ MEGY 23 eve es egyre tobbe kerul minden mikozben zuhannak a bevetelek brutalisan mindenhol!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  2. A magyar politikai élet következtetéseken alapul, mint a “kommunizmus” alatt, akkor is 100% hazugság és félrevezetés volt minden, amit mondtak, most is. Egy sürreális állapot, amikor semmi sem az, mint amit a Fidesz/KDNP/Jobbik, az MSZP és az LMP elhitet az emberekkel. Ezek is ugyanazok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. De írja már meg valaki, hogy miért nevezi ezeket baloldalinak. A liberális meg a nacionalista (finom voltam!) burzsoázia harca a hatalomért. Pl. Demokrata vagy republikánus, vagy tory és labour? Ezt tettétek a hazámmal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. Nagyon sok baloldali, szoci elkötelezett harsogta 2009-től, Gyurcsány lemondása után, hogy milliárdos nem lehet szocialista pár elnöke, mert nem fér össze.
    Ezek a fent nevezettek is akörül vannak, érdekes ez nem zavar senkit. A szimpatizánsok is simán elfogadják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  5. Egy…Egyetlen egy ember mondta ki ezeket , azzal meg temészetszerűleg leszámoltak.
    A két politikai oldal közösen , ahogy ilyenkor kell. Ha veszélyben a Haz…izé…az ÜZLET !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. Riport!!!!!!!!!!!!! Most találtam!( ehez mit szoltok? )
    “Mesterházy Attila riport

    Szörfözgetek a minap a televízióm csatornáin és megakadtam egy riporton. Egy nem független televízió riportján akadtam meg. Mindenki kitalálhatja, egy hírhedt televízióról van szó

    Kérdező:
    - Elnök úr! A kisebb pártokkal történő összefogás tekintetében lehetséges még a baloldali együttműködés?

    Mesterházy:
    - Mi erről már több esetben nyilatkoztunk befejezettnek tekintjük az összefogás bővítéséről történő tárgyalássorozatainkat.

    Kérdező:
    - A Demokratikus Koalícióval kapcsolatban az MSZP választási listáján nem szerepelhet Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba, Vadai Ágnes és Varju László, mint hallottuk különböző híradásokból.
    Miért?

    Mesterházy:
    - Valóban nem szerepelhetnek a listán, mert az MSZP-ből történő kiválásukkor sok gondot okoztak pátunknak a fent említett politikusok.
    Ne akarjanak indulni egy olyan párt listáján, ahonnan már egyszer kiléptek, – hangzott Mesterházy érvelése – majd hozzátette, a közelmúltban választmányunk határozatban fogadta el döntésünket…

    Valóban elnök úr? Döntöttek? Ráadásul “alkotmányukba” – választmány – foglalták, mint Fidesz a “miatyánkot”? Az októberi kongresszuson statútumban foglalják a DK “vezérkarának” tiltólistáját, oszt jó napot?

    Ez lenne az a nagy összefogás Orbán önkényének leváltása érdekében?
    Ez lenne a demokratikus pártok összefogása a fasiszta irány megváltoztatására, a Jobbik és hasonszőrű Fidesz koalíciója ellen?
    “A kisstílűpártcivakodás” arra sarkalja az MSZP-t, hogy a “kispártok” – 25o ezer szavazó és szimpatizáns – kitaszíttatnak? Nem ez nem logikus, még kell lenni más megoldásnak, mert különben a koldusok és gazdagok országa leszünk, mint a múlt század két háborúja közötti időszakban.

    Gondolja az MSZP, hogy a vezetőink nélkül, egy romboló baloldali taktikának foglyai leszünk?

    Nem. Ez elfogadhatatlan. Ez nem túlélési politika.
    Ez politikaerkölcsi kérdés.

    “Lenni vagy nem lenni, az itt a kérdés,
    akkor nemesb e a lélek, ha tűri balsorsa minden
    nyűgét s nyilat, vagy kiszáll tenger fájdalma ellen
    s fegyvert ragadva véget vet neki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  7. Gyurcsány Ferencnek a Tétényi Évát kellene megkeresni, ez a hölgy amit bír és tud (Esztergom polgármestere független) zseniális.
    Én már régen mondom, hogy a fidess és az mszp hátul együtt “szalonnázik”.
    Mesterházi nem báb, nagyon jól tud kapaszkodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  8. Hogy ezek az ocsmányok már megint honnan másznak elő??? Ezek is azt hiszik, hogy elfelejtettük az “áldásos” tevékenységüket. Takarodjanak!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  9. Bajnai zavarja el a búsba a szigetvárit, mert az két kapura játszik az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. Nekem évek óta meggyőződésem, hogy az MSZP-t a Fidesz irányítja.
    Nekem kerületi elnökségi tagként sikerült megtapasztalnom, hogy duzzasztották fel a fent említett elvtársak a létszámot és paszírozták partvonalra mindazokat, akik addig meggyőződésből és nem megélhetésből dolgoztak a baloldalon. Nem egy olyan tagot vettek fel akkor, akikről tudvalevő volt, hogy se neki, se a családjának soha nem volt köze a baloldalhoz. Akkor ez ahhoz kellett, hogy megszerezhessék a helyi pártszervezetek irányítását. Akik mindezt végigvezérelték, azok akarnak most újfent melegedni a Parlamentben és osztozkodni simicskáékkal a koncon.
    Ehhez társult most Bajnai és ehhez asszisztál az LMP is.
    Gyurcsányéknak kell megszervezni az összefogást, jelenleg ők az egyetlen hiteles ellenzéki erő. Közös ernyő alá kell szervezni minden tisztességesen gondolkodó jobb és baloldali, liberális és konzervatív, sértett és józan, a jövőért áldozatot hozni kész embert. Meg kell szólítani a most kirekesztetteket, Bokrost és Fodort és Dávid Ibolyát és az MDF-et. Ellenzéki kerekasztal, vagy ernyőszervezet. Ezt a nálam okosabbak biztosan ki fogják találni.
    El kell határolni magukat az MSZP mostani kollaboráns, hazug és haszonleső bandájától. Nyilvánosan is meg kell mondani az okát, hogy ezekkel miért nem lehet együtt. Csak semmi szemérem, hiszen bennük sincs. Most valóban borítani kell, veszteni való már nincs. A választók fele nem foglal állást és arra vár, hogy lásson alternatívát. Óriási tehát a növekedés lehetősége.
    Fel kell mutatni egy támadhatatlan, alkalmas miniszterelnök jelöltet – Tétényi Évát én is megfelelőnek gondolom – és mögé kell szervezni egy valódi változást akaró, nem megalkuvó, hitelképes ellenzéki erőt.
    Jelige: sürgős!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

Kivételezett helyzetben a TV2 2014. április 3. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos