Ronai and Ronai
AMERIKAI

A köztévé akkor is hazudik, ha nem mond semmit 2013. szeptember 19. csütörtök 5:44 Forrás: AN

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A köztévé akkor is hazudik, ha nem mond semmit

Budapest – Szerdán este 8-kor Kálmán Olga műsorában, az Egyenes beszédben mondta el Gyurcsány Ferenc, mi a véleménye a mi mostani világunkról. Kimondta azt is, amit a Wikileaks révén már évek óta sejteni lehet: hogy a 2006-os zavargások mögött Orbán Viktor és csapata állt megrendelőként. Két órával később egy másik csatornán, az adófizetők pénzén fenntartott királyi televízióban láthatták a nézők a volt miniszterelnököt.

Már akik látták, a köztévé műsorait ugyanis botrányosan kevesen nézik. Ez is megérne egy misét, vagyis, egy alapos pénzügyi vizsgálatot, hogy mekkora hatékonysággal működik ez a televízió. Hogy jól gazdálkodnak-e a nézők adóforintjaival, és miért nézhetetlen, szakmailag és erkölcsileg vállalhatatlan műsorokra szórják a pénzt.

Amióta a köztévé Az Este című műsorát megszállta a szakmában csak Untersovszkynak nevezett Obersovszky Péter, ő lett az esti adás arca. Este övé a képernyő, ő osztja az észt – persze, csak azoknak, akik még mindig nézik ezt a valaminek sem nevezhető förtelmet, amit műsor gyanánt a néző képébe vágnak.

Ám ezúttal Gyurcsány Ferenccel nem ő beszélgetett. A volt miniszterelnök kérte közölte, hogy ő Obersovszkyval nem beszélget, mert ő nem riporter, hanem mikrofonállvány.

A Schmidt Pállal készített bravúros, benyalós interjú készítője helyett így aztán Szöllősi Györgyi kérdezte a volt miniszterelnököt. Csak a hangját hallhattuk a riporternek, őt magát nem mutatták. Pedig Szöllősi széparcú, okos nő, akár vállalható arc is lehetne, ha nem a köztévében mutatkozna rendszeresen. De a közeg őt is áthatja, hiába okos, sosem mossa már le magáról a körötte terjengő áporodott, kellemetlen szagokat.

Most sem a kérdéseivel volt baj, hanem azzal, amit kollégái, nyilván a riporter tudtával műveltek. Miközben Gyurcsányt a rendőri vezetők perével kapcsolatos bírósági tárgyalásról kérdezte (pontosabban arról, hogy mi történt a tárgyalóterem előtt, miként inzultálhatták és köphették le Magyarország volt miniszterelnökét) a riporter kollági felvételeket játszottak be a 2006-oe eseményekről.

Csak és kizárólag olyan filmkockákat láthatott a néző, amikor a rendőrök embereket ütlegeltek, kergettek, könnygázt használtak

Már önmagában ez is meghamisítása a történteknek, hiszen 2006-ban nem csak ez történt. Sőt, alapvetően nem ez történt. Hogy alapvetően mi történt, azt sokszor elmondtuk már, elmondták mások is számtalanszor, láthattuk filmeken, és elmondta most Gyurcsány Ferenc is. Hogy egy felheccelt csürhe söpredékpuccsot kísérelt meg a Magyar Köztársaság ellen. Törtek, zúztak, romboltak, kirakatokat törtek be, miközben, nem mellékesen, rátámadtak a rendőrökre.

Már ennek elhallgatása is bűncselekmény, ám a köztévé által foglalkoztatott médiabűnözők enné súlyosabb bűnt is elkövettek. A mostani beszélgetés ugyanis nem a rendőri túlkapások apropóján született, hanem azzal kapcsolatban, hogy megkezdődött a rendőri vezetők pere. A per tárgya pedig épp az ellenkezője annak, amit a köztévé mutatott. A nyilván a választásokig elhúzódó pernek az a tárgya, hogy a rendőri vezetők miért nem védték meg a saját beosztottaikat, mondjuk így, az egyszerű kisrendőröket. Akik közül emiatt – pontosabban a rájuk támadó csőcselék miatt – mintegy négyszázan megsérültek.

Erről a köztévé egyetlen képet sem volt képes műsorba adni. Miközben Gyurcsány beszélt, kizárólag a rendőri túlkapásokról láthattak a néző felvételeket. Azokról a rendőri túlkapásokról, amelyek nem is akkor és nem ott történtek, mint ami a beszélgetés és az ennek apropóját adó bírósági tárgyalás tárgya volt.

A köztévénél kizökkent az idő, félrecsúszott a szakmaiság és a morál. Tisztességről szó se essék.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (112 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +152 ( 166 szavazatból)
A köztévé akkor is hazudik, ha nem mond semmit , 4.9 out of 5 based on 112 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. A “túlkapást” nem értem.

    Határozottan emlékszem, a parancsnok, vagy más felszólitotta a csürhét, hogy távozzon!!

    Nem tették.

    Ettől kezdve a rendőrnek van igaza. Legyen az gyurcsány-rendőr, legyen az orbán-rendőr. Pont.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +178 (178 szavazatból)
  2. Tehet a köztévé amit akar! A nézők emlékeznek az akkor történt dolgokra, mert élő adásban közvetítették a csőcselék tombolását! Élő adásban hallhattak a Hír Tv riporterét, aki rögtön forradalmat emlegetett. Meg lehet nézni bárkinek a neten.
    Az hogy egy ütődött elmebajos,aki a hatalomért bármire képes, a jobbikkal összejátszva, meg a Fradi balközepét mozgósítva mit tett az uszításával tudjuk. Neki kellene a vádlottak padján ülni.
    Tudja ezt a rendőrség, meg az ügyészség is.
    Tudja ezt Pintér is, akinek a barátja a vádlottak padján hallgathatja, hogy a “barát” mit tesz ellene, meg a testület ellen.
    A világ röhög rajtunk, és nem érti! Nem érti, hogy egy ország rendfenntartóit miért vádolják, az igazi bűnösöket, a csőcseléket meg miért nem említik elkövetőknek!
    Gyalázat az országra nézve.
    A köztévé meg végzi a dolgát. Mert az a dolga a nagy tudású káromkodó Rákainak, aki művésznevén “Philip”, hogy ennek a hazug, korrupt, gyalázatos kormánynak kiszolgálja az érdekeit. Aki a szakmáját nem műveli, hanem csak ugatja! Mint a többi Orbán kutya!
    Abban a Tv-ben, amiben arcokat kitakarnak, ( Lomnici) ha nekik úgy tetszik, vagy egy sok 100 ezres tüntetésből ( Operánál) nem mutatnak csak egy üres utcát pár rendőrrel,abban a Tv-ben dolgozók,azok szakmájuk szégyenei.
    Ilyen kormánynak ilyen kell! Hiszen a kormány tagjai is “szakmájuk” szégyenei. Folytathatnám a sort a bírókkal, ügyészekkel….
    Menet közben elvesztették a gerincüket. A jog, vagy az igazság,a hazájuk, vagy a demokrácia? Őket aztán nem érdekli!
    Orbanisztán, bolondisztán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +185 (189 szavazatból)
  3. a világon minden hasonlóképpen müködik.
    a katona védi az országot a külső támadástól, a rendőrség pedig az ország belső rendjét.
    utobbiról minden kellő IQ-val rendelkező ember tudja, hogy ez azt jelenti, hogy a rendőröknek a renitens állampolgárok ellen kell kőkeményen fellépniük, és akció közben megsérülhetnek olyanok is, akik csak bámészkodnak, vagy filmforgatásnak vélik azt amit látnak.
    nagyon vártam annak idején, hogy tudatositsa végre a hatalom a kevés IQ-val rendelkező embereknek, hogy a rendőrséget nem disznek tartja az állam.,
    ezt nagyon jól tudta a csekély ésszel rendelkező csuti menekült is – mint volt miniszterelnök -, ezért az ő felelőssége a legnagyobb, mert mindennek tudatában hergelte fel és irányitotta a csürhéjét.
    legnagyobb bizonyiték ellene, hogy “teljesen véletlenül” az astoriához hirdette meg a gyülést.
    egyedül neki kéne a biróság előtt ülnie száz napon át, és hallgatni a megsérült és lejáratott rendőrök tanuvallomásait.
    Gyurcsányék nagy mulasztása az egyik oka annak, hogy vérszemet kapott és örjönghet azóta is a náci banda orbánnal az élen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +117 (119 szavazatból)
  4. topi mackó
    Sőt, gondolom még most is érvényben van az az előírás(?) hogy a rendőrnek a megkezdett intézkedést BE KELL FEJEZNIE!
    Ezért nincs értelme, egyéb ügyekben sem, az intézkedés helyén és időpontjában vitatkozni a rendőrrel!
    .
    A Vekkeres Csürhe Puccs-kísérelt szimpla politikai bűnözők provokációja volt.
    A magyar történelem legbesz@ribb miniszterelnöke. akkor is elmenekült az Asztóriától, aljas módon elmulasztva tájékoztatni nagygyűlésük résztvevőit arról, hogy nem messze tőlük, az általa feltüzelt csürhével áll a bál. Hagyta őket (vagy talán nem is annyira hagyta? , sőt!) őket bele-”sétálni” a balhéba.
    A felcsuti lógóhasú maradona, szimplán politikai bűnöző!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +108 (112 szavazatból)
  5. Lehet, hogy elítélik majd a rendőri vezetőket – lesz ilyen bíró – de ezek a perek nem itthon fognak befejeződni!
    Ezzel számolnia kell annak a bírónak, aki ebben a perben ítélkezik.
    -
    Többszöri felszólításra nem mentek el – csak a vezérürü vette fel a nyúlcipőt és a páncélozott járművével úgy elhúzott, mintha ott sem lett volna – ő miért értett a felszólításból, hogy merre van a menekülő út, hogy merre ne menjen a tömeg?!
    A nagy forradalmár, a bátor harcos magára hagyta feltüzelt gyermekeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +99 (101 szavazatból)
  6. Egyszerű a képlet!
    Pintér rendőrsége megbilincselhet utcai fesztiválon szórakozó fiatalokat, bevihet iskolaidőben az utcán sétáló tiniket, kedvtelésből bevihet az őrszobára, és agyonverhet valakit azért, mert nem teszik a helyi rendőröknek.
    Gyurcsány rendőrsége nem fékezhet meg eszeveszetten tomboló gyújtogatókat, ittasan randalírozó autóborogatókat, harckocsival támadókat, a budapesti utcákat csatatérré változtató banditákat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +120 (124 szavazatból)
  7. commandante
    És ezt a jogászok hada is támogatja, hogy azok kapnak kártérítést, akik törtek-zúztak, tomboltak……ennyit a joghézagékról és a jogállamról!
    A magyar államnak 100 millióba került ez a vircsaft és az adózók kifizették….
    Ezekkel a perekkel kint is fognak foglalkozni, ha itthon így működik a bíróság, akkor lépni kell, szerencsére még megtehetik, hogy kinti bírósághoz forduljanak a meghurcoltak jogorvoslatért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +71 (71 szavazatból)
  8. http://www.hirado.hu/Videok/2013/09/18/18/Interju_Gyurcsany_Ferenccel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Az előző nem működik:
    http://www.hirado.hu/Videok/2013/09/18/18/Interju_Gyurcsany_Ferenccel.aspx#.UjqJxnk7nFw.facebook

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. A feje tetején áll most az igazságszolgáltatás.”A felhergelt,(gyanitom,hogy megfizetett)csürhe söpredék mellett áll a mai igazságszolgáltatás.Azok mellett,akik törtek,zuztak,gyujtogattak és raboltak.”sok száz milliós kárt okozva ezzel a TV-nek és másoknak.Ma ezeket tekinti hösöknek és sértetteknek az igazságszolgáltatás,és azokat tartja bünözöknek,akikhivatásukbol adodoan felléptek e barbár csürhe tevékenysége ellen.Hát ez van ma Magyarországon.És ezen állapotoknak tapsol lelkesen a “békemenetelők”gyülekezete.Szomoru.Nagyon szomoru.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (61 szavazatból)
  11. A bűnösök nem itt (mármint a tárgyalóteremben ) hanem a másik oldalon voltak 2006-ban mondta GYF tegnap este az ATV-ben a rendőrper és az őt ért köpködős inzultusok kapcsán.
    Utalva arra az előre megszervezett utcai zavargásokra melynek célja a rend megzavarása és később a kormánynak és Gyurcsány Ferenc regnáló miniszterelnöknek adott háromnapos ultimátum alátámasztása volt.

    http://www.atv.hu/videok/video-20130918-gy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  12. tudom, hogy nem releváns a dolog, mivel maga az érintett is aligha képes leírni helyesen, de Schmitt Pál volt a magyar köztársaság elnöke, amikor Obersovszky úr alája nyalt, és nem pedig Schmidt Pál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  13. Az uralkodó fasiszta hatalom is ezeknek az emberi mivoltukból kivetkőzött zombiknak az intellektuális és morális színvonalán áll. Ez az alapjában véve (szélső)jobboldali, reakciós társadalom meg nem zavartatja magát hogy ilyenek uralkodnak fölötte. Az emberiség szégyenei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (38 szavazatból)
  14. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    bajaó!
    .
    “Gyurcsányék legnagyobb bűne, hogy hagyták…” – írod.
    .
    Sajnos, a liberális és a demokrata hibája is (ha úgy tetszik a bűne) – néha nekem is – hogy a nagy szabadság-kultuszából kimarad a szabadság védelmének kultusza. Azt hiszi, hogy minden megvívható a szavak pástján és a kardoknak csak a meleg kandalló fölött a falon van helye. Nézd, vagy inkább hallgasd meg például Fodor Gábor szabadság-szövegeit, ahol ő még a náci dumának is szabad utat enged (Bácsffy Diána ügy). Az ő szavaival élve “ki kell beszélni”. [Persze, majd a marhavagonban.]
    .bebe
    Ma reggel az ATV-ben nyilatkozott a Szigetváron . Fid SS lakossági fórumról rendészek által . k i v e z e t t e t e t t . Együtt-2014-es tisztségviselő, aki eldicskedett azzal sőt, hosszasabban ki is fejtette, hogy bezzeg ők a gyűléseikre beengedik és szót is adnak még a jobbikosoknak is, mert úgymond “m i n k e t . n e m . z a v a r . a . m i é n k t ő l . e l t é r ő . v é l e m é n y “.
    Az hogy ez a fiatalember el van tévedve, mondhatnánk rá, hát istenem, az ő baja. Ámde, a tévedésnek is van egy meghatározható minősége, amely azt önmagában még elfogadhatónak, vagy már eleve elvetni valónak határozza meg… Márpedig egy igazi demokrata szemében a nácizmus és a fasizmus bizony kapásból az utóbbi kategóriába ugrik be, és nem lamentál azon, hogy az adott szituációban még toleranciát gyakorolhat e fölöttük, avagy sem.
    .
    Kedves 2014-et képviselő Úr !
    Amit Ön ezzel a magatartásával és kijelentésével képvisel azt úgy hívják, hogy formális liberalizmus, vagyis az agyalágyult és feledékeny formalitás kergetése… Ugyanis a nácizmus . n e m . n é z e t, hanem maga az ősbűn, nincs mit rajta vitatni… A Jobbiknak nevezett és a Fid SS által párttá protezsált, és avanzsált csürhe pedig nyiltan hirdeti a náci eszméket [nem nézeteket!] és tagadja a demokráciát. Attól még, hogy sajnos élhetett a demokrácia adta jogaival, és azokat saját előnyére használta ki, még náci párt maradt. Hitler és pártja a NASDAP pontosan ezt művelte anno – a hatalomra jutásuk előtt.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  15. "tisztelhölgyeimésuraim"

    .
    .
    Az a ” bebe ” ott a véletlen műve, sajtóhiba. Bocs’.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. Egyre határozottabban támad a neonácizmus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  17. Orbán -sajnos- egy “neo”náci hazaáruló, aki (volt) “kommunista” apjának akar még mindig megfelelni……Félő, hogy nagy vérfürdő lesz a vége, és őt csak életfogytiglanra tudják majd elítélni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  18. A felcsuti Duce focis csürhéje a legutóbbi vonatdúláson eltévesztette a dátumot. azt gondolták még mindig Gyurcsány a miniszterelnök,mert a bunkó népségnek a törpe elfelejtett szólni.A csürhe csak tömegben bátor,Orbán is csak több tucat testőr gyürűjében érzi jól magát.Mitől van úgy beszarva a gyáva alak talán sáros a nemlétező lelkiismerete?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (39 szavazatból)
  19. Az előttünk zajló történelem hamisítást a magyarok többsége örömmel nézi, egy része, köztük a magukat demokratikus ellenzék egyedüli képviselőinek kikiálltó külön-együttműködők cinkosan elhallgatják, és egy nagyon kis részét képezik csak a társadalomnak azok, akiknek ettől felfordul a gyomra és felháborodnak, azonban őket is elmossa az öszödi beszédezést ismételten – hamis módon -közbeszéd tárgyává tevő média.
    Akik korszakváltást hírdetnek, azok ugyanazt hazudják, amit a FIDESZ, pedig vezetőjüknek, Bajnai Gordonnak minden bizonnyal vannak ismeretei a kormányüléseken elhangzott, titkosított részletekről, benne a felbújtók személyéről. Lehet, hogy ezért is hírdetnek kiegyezést a fülkeforradalmát megtagadó Orbánnal.
    A részleteket a titkosszolgálati jelentésekből ismerő MSZP vezetők sunyin lapítanak. A náluk kisebb demokratikus pártokat és a mindenért felelős Gyurcsány Ferencet a Nemzeti Együttműködés Rendszerét megdönteni akarók demokratikus táborából kirekesztők tenyerüket dörzsölik, mert a 2006-os eseményeket FIDESZ-szemüvegen át tálaló jobboldali, valamint a külön-együttműködőket favorizáló balojdali média ismét felszítja a Gyurcsányellenességet. Azt hiszik ez jól jön nekik. Remélem tévednek, és a kirekesztettek szimpatizánsai nem pártolnak át hozzájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  20. “Már akik látták, a köztévé műsorait ugyanis botrányosan kevesen nézik.”
    Ez az egyetlen mondat, amellyel vitatkoznék. Lehet, hogy a közszolgálatit kevesen, de a vele egy húron pendülőket, és az MR 1-et, mint egyetlen, Budapesten kívül hallgatható “néprádiót” milliók. És a szekta elkábított és fegyelmezett tagjai nem is hajlandóak árulóként viselkedni. Fontosabb nekik a rajongás boldog állapota, mint az igényesség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  21. kedves tisztelthölgyeimésuraim”
    nekem a fodor mindig is egy nulla volt, jól tudom miket köszönhetünk neki, illetve annak, aki ezt az impotentát lárvát hatalmi poziciókba és ezzel döntéshelyzetbe hozta!
    ehhez jött még a belügyminisztérium példátlan megszüntetése, és az amit egyszer már leirtam, Gyurcsányék mulasztása, hagyták magukat elsodorni a söpredéktől, képtelenek voltak a legnyilvánvalóbb érvvel védekezni, úrrá lenni a helyzeten és pontot tenni az ügy végére.
    aki hallja adja át!
    Gyurcsány Ferencnek és a DK-nak ezuton üzenem:
    fodorral semmiféle együttmüködésbe ne kezdjenek, nagy ivben hajtsák el amilyen messze csak lehet, nehogy mégegyszer szövetségesük legyen és ráeresszék az országra, mert abból egy életre elég volt!
    lehet, hogy csak én gondolom igy, de akkor is ez a véleményem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  22. A Fidesz bírálja az MDF-kormány első száz napját 1990. szeptember
    ,,Aggasztónak tartjuk azonban,ha egy kormány a személyes függőség rendszerét próbálja kialakítani a gazdálkodó szerveknél,mint,például,a tömegtájékoztatási eszközök,amelyek nem tölthetik be feladatukat,ha nem függetlenek a végrehajtó hatalomtól.” Akkor még tudták hogyan működik a demokrácia. MÁS
    Politikai programnyilatkozat : Fidesz Hírek,1988. december
    ,,- – - elutasítunk és elítélünk mindenfajta hatalom kisajátításra irányuló törekvést és gyakorlatot.”
    Az erőszakmentesség mellett tesz hitet a Fidesz:Magyar Nemzet 1989. lX.11.
    ,,(3.) – - – a Fidesz megalakulásától kezdve legfőbb politikai elvei között tartja számon az erőszakmentesség elvét.”
    Nem emlékszem,hogy a Fidesz elhatárolódott volna a csőcseléktől,sőt kormányra kerülésük után megjutalmazták a hős szabadságharcosokat. Ezzel elismerték,hogy hallgatólagosan támogatták a randalírozókat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  23. szept. 19. 10:18
    Na, ez érdekes; bár nem meglepő, hogy az E2014-eseket jobban zavarják Gyurcsányék, mint a náci, fasiszta csürhe. Bár jómagam sem vagyok elkötelezett Gyurcsány-hívő, de ez azért mindennek az alja. Csakúgy mint ez a szarházi Fodor, a pszeudo-liberális “pártjával”. Az ilyenek járatják le a liberalizmus és általában a demokrácia ügyét Magyarországon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  24. Szerintem (számomra érthetetlen módon) mindenki átsiklik az alábbiak felett:

    1/
    Btk. 139. § (1) Aki olyan cselekményt követ el, amely közvetlenül arra irányul, hogy a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve – különösen fegyveres erő igénybevételével – megváltoztassa, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

    A köznapi nyelvben, lényegét tekintve ez a puccs.

    2/ Az a szóbeszéd járja, hogy a felbújtó maga Orbán Viktor és bandája volt. (Lehet, hogy bűnsegéd is?)

    3/ A Wikileaks szerint ezen ügy kapcsán egy távirat ment Budapestről Washingtonba, miszerint “a Fidesz kapcsolatot tart fent az “erőszakos tiltakozókkal”.

    Nekem egyelőre ennyi az információm, és ennél jóval több kérdésem lenne (szerintem nem csak nekem), amelyre úgy gondolom, hogy jogunkban áll válaszokat kapni, sőt jogunkban áll követelni, hogy válaszokat kapjunk.

    Kérdések (példálózva):

    1/ Ezen wikileaks információ miért nem került megerősítésre vagy miért nem cáfolták meg? (vagy csak én nem tudok róla? – segítsetek)
    2/ Az akkori titkosszolgálat miért nem tudott erről, vagy ha tudott miért nem tájékoztatták az illetékeseket (főleg Gyurcsányt), kinek állt érdekében ezt megakadályozni?
    3/ Miután felmerült ennek a gyanúja miért nem indítottak teljes feltáró nyomozást az ügyben ?(szóval azért ez nem olyan ügy, hogy a macskám összemászkálta a szomszéd frissen betonozott parkolóját).
    4/ Ha esetleg felderítették az ügyet, hol van annak eredménye, azaz ha nem állapítható meg Orbán és bandája felelőssége, akkor ez miért nincsen kimondva, vagy ha megállapítható miért nem ül már börtönben?

    Vagy naív vagyok, és ezt már soha nem tudjuk meg?

    Na Kedves Kegyelem! (akitől Bartus László bocsánatot kért), képletesen ezért is vagyunk szar emberek, mert pl. ezt sem meri firtatni senki (már nekem is csak külföldről van nagy pofám).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  25. Jogászka, több megválaszolatlan kérdés van, de azt azer láthattuk, hogy egy csőcselék rohamozta meg a rendőröket és nem fordítva!

    http://egyenlito.blog.hu/2011/02/24/a_fidesz_a_tomegbe_lovetett_volna_2006_ban

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  26. Kedves Csakén,

    Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, IGAZAD van, éppen ez a bajom, hogy a hivatkozott Btk. törvényi tényállása álláspontom szerint megvalósult, a csőcseléket kellene ezért felelősségre vonni, és a törvény a felbújtókat és bűnsegédeket is büntetni rendeli! Miért nem tettek meg mindent ennek érdekében?????

    De ha a hivatkozott törvényi tényállás bizonyítottság hiányában nem is valósult meg, a garázdaságtól kezdve egy rakás más büntetőjogi tényállás igen….hát egyetértünk, csak én :-) magasabb szinten is gondoskodnék az ügy felderítéséről (nem csak az ilyen nyilvánvaló bűntettek (nyalánkságok, mint pl. garázdaság) megállapításáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. Obersovszky addig volt jó, amíg saját arca volt.

    Ez vonatkozik a Kossuth Rádió déli hírek utáni szembesítő műsorát vezető hölgyre is. (Ha úgy látja, és gyakran úgy látja, akkor akár a válasz felét is a kormánypárti képviselő szájába adja, nemcsak a kérdést teszi fel — míg a másik felet, belekotyogással, szívesen “lebeszéli” elkezdett mondandójának befejezését szorgalmazva. (Korábban Ő, ez a riporter is hihető volt.) A riporternek ugyanis az a dolga, hogy kérdezzen — ne orientálja a választ adót.

    Hogy én mit szeretnék hallani rádióban, tévében, mint néző, hadd döntsem el magam. Ha nem olyan választ kapok, én majd úgyis értékelem, nincs szükségem a riporteri irányításra. Nézetem szerint: minden ellenkező megoldás, nem az igazi köztévé, rádió sajátja!!!)

    Sajnos: nincs is olyan becsülete ezeken a helyeken azoknak a régebbi, tapasztaltabb riportereknek, akikre mi, kollégák felnéztünk, a Néző, Hallgató pedig észre sem vette, hogy mint újságíró, tudósító dolgozik.
    Szerencsére napjainkban is vannak még ilyen kollégák a fiatalok közt is, és nemcsak az egyik oldalon! Párt-pántlikázás nélkül Nekik drukkolok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Más “normális” országban a rendcsinálás sok halottal és sebesülttel
    járt volna. Még szerencse, hogy nem így történt !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  29. Mi lesz veled következmények nélküli Magyarország?

    2010 és 2014 között a magyar rokkantak, devizahitelesek, fedél nélküliek, kilakoltatottak, és más hátrányos helyzetűek kétharmadát elpusztították, igaz modernebb eszközökkel mint Hitler. De a Mengele módszer, vagy a málenkij robot, az emberkínzás, és a brutalitás, rányomja bélyeget a fasiszta Magyarországra. A koncentrációs tábort, a kornak megfelelően, az áldozatok saját otthonaikban rendezik be, és a gázcsapot is saját magának kell kinyitni, az öngyilkosságba, a fagyhalálba, vagy az éhhalál elől menekülő áldozatnak. A mentálisan, vagy fizikailag sérült embereket kiselejtezik, előtte még közmunkára ítélve kiszivattyúzzák maradék életerejüket. A legnagyobb magyar megsemmisítő központ az NRSZH, amit európai uniós projektek forrásaiból finanszíroznak. A halál nem válogat, az érintettek által nevelt gyermekeket, vagy szüleiket, egyaránt utoléri. Zavarba ejtő a társadalom vaksága, a túlélési ösztönre alapozott pontos megosztása, és felszeletelése. A hatalom célja ezzel az áldozatok démonizálása, minden alapot nélkülöző vádak terjesztésével, a kriminalizálás, majd a kollektív büntetések kegyetlen végrehajtása. A társadalomnak ellenségkép kell, így el lehet altatni erkölcsi érzéseiket, könnyebben feladják gerincüket, és a közös bűn felé terelhetők, a rasszizmust, és a népirtást támogató szélsőséges ideológiák felé. A náci Németország példájára a média propaganada gyárrá lett silányítva, nagy tömegek vannak elzárva a valós társadalmi folyamatok és a társadalmi állapotok ismerete elől, a vidék pusztul, újjáéledtek a faji kérdések, a rasszizmus, egyre nagyobb tömegeket uszítanak egymás ellen, amivel a zsákmánygyűjtő fasiszták gaztetteit kívánják leplezni. Ez egy bűnös ország, bűnös minden lakója, hiába a tiltakozás, és az elhárító magatartás, a bűnt nem mossa le a tagadás, nem mossa le ha demokráciának nevezzük. Az új magyar holokauszt ereje abban rejlik, hogy a saját bűnt, azt hogy ez megtörténhet Magyarországon, mindenki elhárítani igyekszik magáról. Legyen akár ellenzéki politikus, vagy nem politizáló hétköznapi ember. Még az áldozatok maguk is gyakran részeseik ennek a magatartásformáknak, hiszen ők is megosztottak, és a mindenki magának kapar elvén,nem érdekli más, csak saját túlélése, amíg nem érte utol az NRSZH, addig azért, hogy ne hívja fel magára a figyelmet, ha meg már megtörtént, akkor áldozatként a többieket okolja, hogy senki nem tesz semmit. Ezek a végzetes folyamatok az érintettek tömeges halálához vezetnek. Sokan nem várják meg a természetes halált, a kínhalált, vagy az éhhalált, a fagyhalált, hanem önkezükkel vetnek véget életüknek. Az utcákon élőket fagyhalál fenyegeti, de ha túléli is a kemény telet, nem lehet megúszni a végtagok fagyási sérülései nélkül. Az ilyen embereket “zombi” vánszorgó járásukról lehet felismerni, a végtagi mozgatóidegek alig vezetik az ingerületet, a fagyási szövődmények pedig fájdalmas sebeket hagynak maguk után. Sajnos hiába sikerült túlélniük egy telet, ilyen állapotban a következő tél fedél, és fűtés nélkül biztosan a pusztulásukat jelenti. Eljön az utolsó üveg bor napja, a sorsnak megadva magát, békés álomba szenderülve, feladja a további küzdelmet. Szép házban lakva is éheznek, és megfagynak ma emberek. A politika meg tagad, tagadnak az elkövetők, és cinkosan tagad az ellenzék, az ellenzék propagandistái, arról beszélnek, hogy mindenki szenved, tűrni kell még egy kicsit aztán majd jó lesz. Mi ez ha nem cinkosság népirtásban? Az ide vezető politikai kontiunitásért harcoló ellenzék, foggal körömmel ragaszkodik hatalmához, és a húsosfazékhoz, ami igazságérzete szerint 2014 után megilleti. A harmadik évezred holokausztja jövőjüket fenyegeti, ha most elismernék a népirtást, akkor annak egy lájtosabb változatát is el kéne utasítaniuk, ami a húsosfazék végét jelentené. Ezért régi,és kevésbé régi nemzetvezető aspiránsok hazudják tovább a demokráciát egy teljesen fasiszta társadalomnak, jobbról,balról egyaránt. A nép forradalmi hangulatát kezdettől letörni igyekeznek, mindent elkövetnek a változások megakadályozására, aminek egyedüli célja, hogy a változások majd a saját igényeik mentén alakuljanak, és inkább békélnének meg azzal ha a mostani nettó fasizmus maradjon, mint hogy egy esetleges mindent elsöprő hangulat elsöpörje guvadó szemük elől a húsosfazekat. Félrevezetett tömegek hallgatnak a mikrofonokra, kedves, és még kedvesebb vezetők tűnnek fel, szentháromság szövetségek szállnak le közénk, és az áldozatok nevében hatalmas erősítőkön keresztül követelik maguknak a húsosfazekat. Köztörvényes bűnök mellet simán elsikkadva és saját felelősségre vonhatóságuktól rettegve fel sem merül más, mint a békés parlamentáris együttélés a vészkorszak pribékjeivel, a szélsőségesek segítenek majd ugyan úgy a lényegről elterelni a figyelmet, és a népirtás hasznát élvezve eszük ágában sincs felelősségre vonni a gyilkosokat. A parlamentben egyetlen gombnyomással megvalósítják a népirtás soha el nem évülő bűncselekményét, és még soha nem hangzott el az országház falai mögött, hogy ezért büntetés jár. Soha egyetlen hajszála sem görbült, és soha nem is fog a népirtásért senkinek, mert ahhoz saját felelősséget, és a saját bűnöket is be kellene vallani. Mi lesz veled következmények nélküli Magyarország?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  30. Benvenuto, így igaz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. Még azt is megkérdezném, hogy az ” Ep parlamenti képviselő nyilas barbie-t” ki és mikor teszi felelőssé a gyűlöletkeltése, és sok más bűncselekménye miatt…vagy ezek is örökre elhalványulnak???? Tudjuk, Morvai Krisztináról beszélek…a neonáci nyilasról…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  32. Én a következő képsort láttam akkoriban ami erősen megmaradt bennem.
    Ment a járdán egy szürkecsuklyás szarágyú , békés belvárosi úcában, közelben s távolban senki , mindenfelé szeméthalmok , csak a Város ég szép csendben.
    Az ipse útja egy kis Polszki-Fiat mellett vezetett el , ami ott parkolt szerényen.
    A faszi egy teljesen közömbös mozdulattal , menetből kirúgta a kicsi kocsi szélvédőjét úgy , hogy közben meg sem állt. Oda sem nézett…
    Momentán ilyenje volt neki !
    Valahogy rájött ez a dolog …
    Akkó meg mé ne ??
    Hisz mindent lehet nem ?
    Na.
    Hát ezek fognak itten uralmiskodni nemsokára .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  33. Nekem megvannak az akkori elo kozvetitesek egytol-egyig, sose lehet tudni mikor es hol fog jol jonni, politikai menedekjog vagy hasonlo miatt.
    Egyebkent a kozteveben dolgozni olyan, mint szopoalarcban szoporollerezni, egy cseppet sem jo. Amelyik szegyen senki megis csinalja: egy eletre elasta magat, jovore mar csak szentrogerkodhat, bar inkabb kozmunka lesz abbol, mert nincs az a medium, ami akar csak egyet is alkalmazna kozuluk.
    Es, hogy kik ok? Minden mtva-s musor minden stablistaja megvan a megfelelo helyeken, ugyhogy a lapitasnak nincs ertelme, kiskomak ;)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. jogászka: azt, hogy fidesz berencek voltak mar masnakp kora reggel tudni lehetett: pl. a B kozepesek egy resze azt az 1.500 Ft-ot itta el, amit a szabad rendorveres igerete melle kaptal a vezetoiktol – azt ugye pl. a fradinal tudjuk ki – annak ugye ismerjuk a partjat – annak meg a fonoket. Es maris ott vagy orbannal.
    .
    Es, hogy Gyurcsany miert volt ennyire szanalmas senki, hogy hagyta idaig fejlodni a nacikat?! Tegnap is ezt kerdeztem, amikor siratni kellett volna, hogy jujj lekoptek. De kik? Akiket eletre segitett a tudatos ignoralassal? Az en adombol novesztette a fejemre, fejunkre ezeket a naci szennyeket. 8 even at.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  35. Rossz most magyarnak lenni. Szégyellem magam, amikor utam Németországon át vezet. (Pedig soha nem szavaztam a fityiszre.)
    1989-ben és ‘94-ben jó volt magyarnak lenni ugyanott.
    (Pedig soha nem szavaztam még a szocikra. De jövőre rájuk fogok, ha ők fogják eltakarítani a mocsok ragály orbáncot és pereputtyát.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  36. Volt szerencsém anno, a 2006 októberi műveletben résztvevő rendőrök által felvett kamerás felvételeket digitalizálni, így elég sok mindent láttam a felvételeken.
    Többek között olyat is, amikor a Blaha Lujza térnél levő lakóépület ajtaján (imitálva hogy ő akkor jött az utcára) kilépő illetőt, a rendőrök leteperik, megbilincselik, és elvezetik. Igen ám csak egy másik kamera által felvettek szerint, ez a bizonyos úriember, 20 percel előtte, a rendőröket hajigálta, éppen azzal ami a keze ügyébe került, amiben 1 rendőr megsérült, még előtte ő volt aki a négykerekű konténer kukatárolót felgyújtotta.
    Amikor bírói szakaszba került ennek a tisztes polgárnak az ügye, az ügyész, kérte az ominózus felvételek kizárását, amit a bíró meg is tett.
    Ezek után természetesen a rendőröket hibáztatták túlkapásért, és azért mert olyan embereket is őrizetbe vettek, akik teljesen kívül állóak voltak, az eseményekben. Vagy azt az éhező állampolgárt is felmentették, aki a TV székházba behatolva, feltörte a büfét, és onnan különböző dolgokat tulajdonított el, annak ellenére, hogy nem is a rendőrség által felvett felvétel tanúsítja a garázdaságát, és a betörését.
    Az akkori rendőri vezetésnek az volt a legnagyobb hibája, hogy nem jártak utána vehemensebben, ki volt ezen események megrendelője, (a Hír-tv stábja is uszította, és bátorította az embereket) ki kellett volna vizsgálni, és bíróság elé állítani őket. De mivel ezt nem tették meg, és kormányváltásra került a sor, így most ők állnak a bíróság előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  37. DE !

    Megszólalt, világra szóló, filozófusunk is!
    Tamás Gáspár Miklós is!
    El vagyok borzadva.
    Ez a szellem uralja az országot, és tapossa agyon a józan racionalitással ( józan paraszti ésszel ) gondolkodó embereket!
    Kérdem én, ki a bűnös?
    Az aki a köztudatot ilyen módon fertőzi.
    Az aki ezt terjeszti?
    Az aki arra való hivatkozással, hogy ő mégis csak tanult ember ( emberek ) és hallgat ezek véleményére?
    Kérdem én?
    Hol volt és hol van, az írás tudók felelőssége?
    Hol?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Idézet a cikkből : ” Szőllősi szép arcú . . . ”
    A cikkíró engedelmével ennyit tennék hozzá : volt.
    Megfigyelhető nála is /ám lehet ez csak az én teóriám – de azért leírom / az arca el
    fideszesedett.
    Hogy az milyen: meg kell nézni legközelebbi Este adásánál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. A 2006-os zavargások után azt kérdeztem, mit tettek volna a rendőrök a minta államnak tekintett USA-ban, hasonló esetekben?
    Például amikor egy “békés” tüntető földből kiszakított KUKA oszlopot lóbált a rendőr felé, a végén a 12 kg-os beton többel??
    Minimum lábon lőtte volna éles lőszerrel!!
    És utána ki is tüntették volna!
    A fidesz által sunyin támogatott, heccelt csőcselék ezt érdemelte volna!
    De itt is a vétlenek (vagy kicsit hibázók) viszik el a balhét, a nagy gengszterek helyett.
    Orbanisztán egy feje tetejére állított világ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Orban a sunyi nem birta elviselni a vereseget ! ALJAS MODON MEGSZERVEZTEK KUBATOVVAL MEG GONDOLOM MAS MOSLEK BUNOZOKKEL A PUCCSOT ! RENDOROK PEDIG NEM VOKLTAK ELEG KEMENYEK ES NEM VOLT ELEG VIDEOS SEM AKI FELVETTE VOLNA A-Z ig a TORTENESEKET! ORBAN FEREGRE NEM LEHETETT FELKESZULNI EZ IS IGAZ! HA ORBAN NEM KAPOTT VOLNA SOHA HATALMAT SOKKAL ELORREBB TARTANA AZ EGESZ ORSZAG !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Mégis, mit képzelnek ezek a magukat “jobboldalinak” aposztrofálók, Európa örökké tűrni fogja eszement bakugrásaikat, őrjöngéseiket? És még csodálkoznak Trianonon, és a Párizsi békeszerződésen? Még annyi eszük, és logikájuk sincs, mint egy kétévesnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  42. A rendőri vezetés,ha akkor orbán lett volna hatalmon a legmagasabb kitüntetéseket kapta volna,a közrendört pedig előléptetés,pézjutalom várta volna!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos