Rátesi Margit: Magyarország meghülyült? 2013. augusztus 14. szerda 2:12

Rátesi Margit: Magyarország meghülyült?

http://fgme.ch/?pl=online-games-slots-of-vegas online games slots of vegas

111 Reader’s Comments

 1. tapisg,ets

  Bocs ,de a 3 között most nem volt a Vadai ,bár ő nekem nagy kedvencem.
  Felőlem nyugodtan lehetne prime, az biztos,hogy “tökös” csaj.

 2. Voltak neki ágyra járó vendégei nagyszolgáltató volt .. azóta szeretem Mikor a Horn Gyulára mondotta hogy nem ….bír . tovább nem írom mivel nagyon tiszteltem Horn Gyulát .én meg azt Kívánom ennek a vén ….Q nak mert aki másra ilyet mond az visszaszáll én becsület szavamra megásnám neki a sírját szociális érzékenységem miatt ingyen és bérmentve .NON- stop . én szállok szálnék ! mint a Solyom én állok a rendelkezésére .XD.

 3. Szeva rakatau!
  Hoztad a formád! Tetszik!

 4. köszi Bumburi !!!! sajnos nem vagyok sokáig tudod szerdán meló van szép augusztus 20- at mindenkinek.

 5. Kedves olvtársak! Új, de némiképpen idetartozó hír: a HaHa összebútorozott a jobbikákhoz köthető Koppány csoporttal, amelyet a “Volt Kossuth-tériek” alapítottak. (Forrás: hvg.hu) Tehát jogosan voltam én annak idején kétkedő – bár erre azért nem gondoltam
  Tapis32: PMZ-t én is becsülöm, de kevés egy politikusnak, ha a szakmájához ért. Több kell. Nem lenne ellenemre a női vezető, Vadai esetleg – de őt meg nagyon köti a pártja. Abszolút nőpárti vagyok, mégis azt mondanám most, hogyha nem lehet az, aki legalkalmasabb lenne (nem választanák meg), akkor Bokros Lajost favorizálnám. Ő politikus is, jó közgazdász is, és rendkívül empatikusan gondolkodó ember is.

 6. @Eldrad: finomítsunk még: az 1848-49-es főink sajnos a francia politikai mintából indultak ki, amely viszont csak EGY politikai nemzetet ismert el. Vagyis: sajnos, a befogadó szellemű 1849-es nemzetiségi törvény bevezetéséig, be kell ismerjük, legelismertebb emlékünk kirekesztő volt a nemzetiségekkel szemben, amiket így a Habsburg hatalom ki tudott használni, és a forradalmi erők ellen tudta őket fordítani, ezért legfejebb cum grano salis állhat meg a kossuthi honvédsereg soknemzetiségű volta. (De erre emlékezni kell.)

  Más: a hétköznapok és a Nagy Francia Forradalom – hát még a Nagy Október! – zsidó kezekbe áthazudása a szélsőjobbon már őrült szintet ért el: bizonyos Raffay Ernő kiadott pár könyvet, melyekben – Mónus Áron és Gitler nyomán – a háttérhatalmat immár “szabadkőműveseknek” nevezi, ők tehetnek szerinte mindenről, mindenki, aki antipatikus neki, az persze “szabadkőműves” (ügyetlenül burkolt zsidózás ez), pl. Ady páholy-alárendeltje volt Raffay szerint Jászi Oszkárnak, és persze Tisza Istvánt is egy “vörös szabadkőműves” (SIC!) ölte meg, stb. Őrület!
  Roswellben meg szíriuszi turulhajó szállt le, ugye? És a zsidó Sztálin parancsára a szintén zsidó Truman elrejtette Ceaucescu trónja alá, hogy az összeesküvés-elmélészeket ápoló orvosok meg ne találják…
  De kár volt bezárni az OPNI-t: szaporodnak a potenciális ápoltak…

 7. Dehogy hülyült. Lelkibeteg nemzet. Történelme által önértékelési zavaraival közdő, azoknak alávetett, önbizalom nélküli nemzet, s ez az, ami miatt Kertész Á. sommás ítélete igazságtalan. A magyar fél mindenkitől, agresszív szájkaratébe menekül. Hiába telt el a magyar történelem leghosszabb békeperiódusa, tanulatlansága nem tette lehetővé, hogy felismerje ennek soha-nem-volt, és valószínűleg nagyon sokáig vissza nem térő történelmi lehetőségét. Amikor nem mint kalapból a nyuszit akarták előrántani az önértékét, hanem kitermelni önmagából.
  Bár lehetséges ellenvetés, hogy csak Münchausennek sikerült ennen hajánál fogva kirántania magát a mocsárból.
  Valahol valamikor olvastam, hogy a legnagyobb lúzer az, aki nem veszi észre, hogy nyert. A magyarok (mi) feladtuk az egyetlen esélyt.
  Tobzódjunk a következményeiben.

 8. A M agyarzemberek ,nagy többsége, már régóta el van hülyülve. Még megboldogult,(vagy megbolondult) gyermekkoromban, F.adjunktus, közölte velem,az Amerikai úton lévő Zsidó kórházban, ahol a Mutter Goj nővérként dolgozott, a 70-es évek végéig,Jancsi! Az ország felét be lehetne zárni ,elmeosztályra,akkor gyermekfejjel, még nem értettem,de most már tudom!( én sem vagyok a legokosabb, de nem bántok senkit. De azért vannak kivételek)

 9. Kedves Margit szerintem mindez az egyházak papjainak áldásával, húsz-egynéhány évi és ma is intenzíven folyó szabad és szorgos lelki “garázdálkodásával” történt! A gyalázkodás célkeresztjébenben az “ördög” (!) akit minden amit baloldalinak vagy “cocilistának” vagy simán “kommenistának” lehetett nevezni benne volt,benne van ma is!Ez az oka ennek az un.”elhülyülésnek” !

 10. Írtam pár órája, hogy itt rágjuk a gittet.

  “Tetszik: Kék Madár Társtaláló Műhely
  Ha kedvelsz egy Oldalt, akkor látni fogod néhány frissítését a hírfolyamodban. Ez nagyszerű módja annak is, hogy megmutasd a támogatásod.”

  Rákattintottam! mit gondoltok mi jött elő:
  a: “18″-as szám. Most, ahogy elmélázom az általam feltett ismrtetőn bizony
  mondom néktek, hogy ott az ismerősöknek kinálnak felkészítést, valami
  más indokkal.

 11. Az előbbi ugyan változott – már, mint az hogy tetszet 18 főnek – de
  bármIkor visszaállítható, kizárólag akkor, ha krisztus előttől, vagy
  akár az előző sec-től számítod, hogy mióta.
  .
  De van másik:
  .
  A Gyurcsány elvette az egyhavit.
  NÉZD A HAVI SZÁMLÁKAT.
  .
  1+1=2 ……..világos
  (SZINES CSIKON:):
  Eddig ennyit
  A kormny………a 8. honaban ENNYI
  Tehát itt ltt hatod MEGTAKARÍTOTTÁL: 134 Forintot
  .
  de ez nem elég!!!
  Ezután havonta ENNYI LENNE
  A kormány…..
  Tehát minden hónapban MEGTAKARÍTASZ 122 fORINTOT
  .
  (AZ ÉRTELMÉT NÉZD, NE SZÓSZERINT)
  .
  És az ellenzék még mindig azon vitatkozik, hogy kinek hosszabb
  a…..(horgászbotja) és kinek a hogyishívjákja mi a rossebért pattog!
  .
  LÁTNI KELLENE, AMIT DUMÁLTOK AZT NEM ÉRTI SENKI!!!
  Mi van? vagy mi lesz? Ez igy folytatódik.
  Mikor bekkelitek ki a számlákon lévő EMBERVÁSÁRT?
  .
  Bocsi! Ez a vénember meghülyült hogy észrevette ?
  Vagy talán szégyelli valaki, hogy ezt szóba hozza megfelelően.
  MI NEM CSAK A MAI KORMÁNY TAGJAIT, HANEM TITEKET IS INGYEN
  TANÍTTATTUNK. NAGYOBB SZORGALMAT VÁRUNK
  ERŐSEBB AKARATTAL!
  .


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS torokmonika
Videók