Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rátesi Margit: Magyarország meghülyült? 2013. augusztus 14. szerda 2:12

  • Hozzászólások(111)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rátesi Margit: Magyarország meghülyült?

Magyarországon meghülyültek az emberek. Legalábbis majdnem a fele, pontosan 42 százaléka – amint arról egy felmérés tanúskodik. Ennyien gondolják ugyanis hazánkban, hogy nem a megválasztott kormány, parlament, államigazgatás, ne adj’ isten, maga a polgár intézi hazánk és a saját ügyeit, hanem egy közelebbről meg nem nevezett „háttérhatalom”, közelebbről meg nem nevezett célokkal.

Lehetne mindezt néhány – a mai körülmények között jelentős állami összegekkel is támogatott – idiótának tulajdonítani. Csakhogy az ember a legszűkebb környezetében is szembesül a „megcáfolhatatlan” tényekkel. Az egyik fiatal rokon szerint fölösleges minden erőfeszítés – ezalatt főként a rendszeres munkát érti –, mert a háttérhatalom már régen eldöntötte a sorsodat – ezalatt a kiirtástól a lassú éhhalálig terjedő skála alapján választhatsz. A másik közeli hozzátartozó újonnan szerzett számítógépes ismereteivel lázas értekezéseket hallgat a laptopon a háttérhatalom aljasságairól – ő egyszerűbb lélek, szilárd meggyőződése, hogy a haza (sőt a HAZA) első embere ellenében esküdtek össze a valakik.

Aztán felhívod a régi, bár nem túl gyakran hívott barátot, és megdöbbenve értesülsz tőle, hogy a 30 milliós deviza hátterű hitelének, a szerződésben vállalt feltételeknek megfelelő visszafizetését a háttérhatalmak követelik. Mégpedig azért, mert olcsón akarnak hozzájutni az ingatlanához, így felvásárolva az ivóvizét (mellesleg olyan helyen van az egyébként teljesen megalomán óriásház, ahol „saját” vizet úgy 800 méterről lehetne fakasztani). Ja, és kecskét tart, meg nyulakat – a fővárosi telkén –, mert hamarosan megtiltják a háttérhatalmak, hogy „amagyarember” élelemhez jusson.

Riadtan kapkodom a fejemet. Van valaki, aki érti, hogy hogyan süllyedtünk idáig?

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (62 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +75 ( 99 szavazatból)
Rátesi Margit: Magyarország meghülyült?, 4.3 out of 5 based on 62 ratings

  • Hozzászólások(111)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

111 Reader’s Comments

  1. tapisg,ets

    Bocs ,de a 3 között most nem volt a Vadai ,bár ő nekem nagy kedvencem.
    Felőlem nyugodtan lehetne prime, az biztos,hogy “tökös” csaj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  2. Voltak neki ágyra járó vendégei nagyszolgáltató volt .. azóta szeretem Mikor a Horn Gyulára mondotta hogy nem ….bír . tovább nem írom mivel nagyon tiszteltem Horn Gyulát .én meg azt Kívánom ennek a vén ….Q nak mert aki másra ilyet mond az visszaszáll én becsület szavamra megásnám neki a sírját szociális érzékenységem miatt ingyen és bérmentve .NON- stop . én szállok szálnék ! mint a Solyom én állok a rendelkezésére .XD.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  3. Szeva rakatau!
    Hoztad a formád! Tetszik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  4. köszi Bumburi !!!! sajnos nem vagyok sokáig tudod szerdán meló van szép augusztus 20- at mindenkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Kedves olvtársak! Új, de némiképpen idetartozó hír: a HaHa összebútorozott a jobbikákhoz köthető Koppány csoporttal, amelyet a “Volt Kossuth-tériek” alapítottak. (Forrás: hvg.hu) Tehát jogosan voltam én annak idején kétkedő – bár erre azért nem gondoltam
    Tapis32: PMZ-t én is becsülöm, de kevés egy politikusnak, ha a szakmájához ért. Több kell. Nem lenne ellenemre a női vezető, Vadai esetleg – de őt meg nagyon köti a pártja. Abszolút nőpárti vagyok, mégis azt mondanám most, hogyha nem lehet az, aki legalkalmasabb lenne (nem választanák meg), akkor Bokros Lajost favorizálnám. Ő politikus is, jó közgazdász is, és rendkívül empatikusan gondolkodó ember is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  6. @Eldrad: finomítsunk még: az 1848-49-es főink sajnos a francia politikai mintából indultak ki, amely viszont csak EGY politikai nemzetet ismert el. Vagyis: sajnos, a befogadó szellemű 1849-es nemzetiségi törvény bevezetéséig, be kell ismerjük, legelismertebb emlékünk kirekesztő volt a nemzetiségekkel szemben, amiket így a Habsburg hatalom ki tudott használni, és a forradalmi erők ellen tudta őket fordítani, ezért legfejebb cum grano salis állhat meg a kossuthi honvédsereg soknemzetiségű volta. (De erre emlékezni kell.)

    Más: a hétköznapok és a Nagy Francia Forradalom – hát még a Nagy Október! – zsidó kezekbe áthazudása a szélsőjobbon már őrült szintet ért el: bizonyos Raffay Ernő kiadott pár könyvet, melyekben – Mónus Áron és Gitler nyomán – a háttérhatalmat immár “szabadkőműveseknek” nevezi, ők tehetnek szerinte mindenről, mindenki, aki antipatikus neki, az persze “szabadkőműves” (ügyetlenül burkolt zsidózás ez), pl. Ady páholy-alárendeltje volt Raffay szerint Jászi Oszkárnak, és persze Tisza Istvánt is egy “vörös szabadkőműves” (SIC!) ölte meg, stb. Őrület!
    Roswellben meg szíriuszi turulhajó szállt le, ugye? És a zsidó Sztálin parancsára a szintén zsidó Truman elrejtette Ceaucescu trónja alá, hogy az összeesküvés-elmélészeket ápoló orvosok meg ne találják…
    De kár volt bezárni az OPNI-t: szaporodnak a potenciális ápoltak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. Dehogy hülyült. Lelkibeteg nemzet. Történelme által önértékelési zavaraival közdő, azoknak alávetett, önbizalom nélküli nemzet, s ez az, ami miatt Kertész Á. sommás ítélete igazságtalan. A magyar fél mindenkitől, agresszív szájkaratébe menekül. Hiába telt el a magyar történelem leghosszabb békeperiódusa, tanulatlansága nem tette lehetővé, hogy felismerje ennek soha-nem-volt, és valószínűleg nagyon sokáig vissza nem térő történelmi lehetőségét. Amikor nem mint kalapból a nyuszit akarták előrántani az önértékét, hanem kitermelni önmagából.
    Bár lehetséges ellenvetés, hogy csak Münchausennek sikerült ennen hajánál fogva kirántania magát a mocsárból.
    Valahol valamikor olvastam, hogy a legnagyobb lúzer az, aki nem veszi észre, hogy nyert. A magyarok (mi) feladtuk az egyetlen esélyt.
    Tobzódjunk a következményeiben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  8. A M agyarzemberek ,nagy többsége, már régóta el van hülyülve. Még megboldogult,(vagy megbolondult) gyermekkoromban, F.adjunktus, közölte velem,az Amerikai úton lévő Zsidó kórházban, ahol a Mutter Goj nővérként dolgozott, a 70-es évek végéig,Jancsi! Az ország felét be lehetne zárni ,elmeosztályra,akkor gyermekfejjel, még nem értettem,de most már tudom!( én sem vagyok a legokosabb, de nem bántok senkit. De azért vannak kivételek)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. Kedves Margit szerintem mindez az egyházak papjainak áldásával, húsz-egynéhány évi és ma is intenzíven folyó szabad és szorgos lelki “garázdálkodásával” történt! A gyalázkodás célkeresztjébenben az “ördög” (!) akit minden amit baloldalinak vagy “cocilistának” vagy simán “kommenistának” lehetett nevezni benne volt,benne van ma is!Ez az oka ennek az un.”elhülyülésnek” !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. Írtam pár órája, hogy itt rágjuk a gittet.

    “Tetszik: Kék Madár Társtaláló Műhely
    Ha kedvelsz egy Oldalt, akkor látni fogod néhány frissítését a hírfolyamodban. Ez nagyszerű módja annak is, hogy megmutasd a támogatásod.”

    Rákattintottam! mit gondoltok mi jött elő:
    a: “18″-as szám. Most, ahogy elmélázom az általam feltett ismrtetőn bizony
    mondom néktek, hogy ott az ismerősöknek kinálnak felkészítést, valami
    más indokkal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Az előbbi ugyan változott – már, mint az hogy tetszet 18 főnek – de
    bármIkor visszaállítható, kizárólag akkor, ha krisztus előttől, vagy
    akár az előző sec-től számítod, hogy mióta.
    .
    De van másik:
    .
    A Gyurcsány elvette az egyhavit.
    NÉZD A HAVI SZÁMLÁKAT.
    .
    1+1=2 ……..világos
    (SZINES CSIKON:):
    Eddig ennyit
    A kormny………a 8. honaban ENNYI
    Tehát itt ltt hatod MEGTAKARÍTOTTÁL: 134 Forintot
    .
    de ez nem elég!!!
    Ezután havonta ENNYI LENNE
    A kormány…..
    Tehát minden hónapban MEGTAKARÍTASZ 122 fORINTOT
    .
    (AZ ÉRTELMÉT NÉZD, NE SZÓSZERINT)
    .
    És az ellenzék még mindig azon vitatkozik, hogy kinek hosszabb
    a…..(horgászbotja) és kinek a hogyishívjákja mi a rossebért pattog!
    .
    LÁTNI KELLENE, AMIT DUMÁLTOK AZT NEM ÉRTI SENKI!!!
    Mi van? vagy mi lesz? Ez igy folytatódik.
    Mikor bekkelitek ki a számlákon lévő EMBERVÁSÁRT?
    .
    Bocsi! Ez a vénember meghülyült hogy észrevette ?
    Vagy talán szégyelli valaki, hogy ezt szóba hozza megfelelően.
    MI NEM CSAK A MAI KORMÁNY TAGJAIT, HANEM TITEKET IS INGYEN
    TANÍTTATTUNK. NAGYOBB SZORGALMAT VÁRUNK
    ERŐSEBB AKARATTAL!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos