Tüntetés az orbáni zsarnokság ellen 2013. June 21. Friday 0:37 | AN

Tüntetés az orbáni zsarnokság ellen


GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA!

Ellenzéki pártok és civil szervezetek közös tüntetése Orbán rendszere ellen.

A félelem országában élünk! Hagyjuk, hogy a maffiafőnök azt tegyen velünk, amit akar. Elveszi a pénzünket, iskoláinkat, köztársaságunkat, elüldözi fiataljainkat.
Tűri a cigányok, zsidók üldözését, saját sajtójában az ellenük irányuló uszítást. Ha úgy tartja kedve, buzizik.
Sunyi módszerekkel lenyúlja a médiát. Ajándék színházat juttat a náciknak. Lehetetlenné teszi a szakszervezeteket, elveszi alapvető demokratikus jogunkat a sztrájkhoz. A kiéheztetett pedagógusokat hivatásrendi szervezetbe kényszeríti. Kivérezteti a felsőoktatást, nemtandíjjal és nemmegszorításokkal megnehezíti a hozzáférést.
Milliók éheznek, és milliók élnek egzisztenciális félelemben!
Mert hagytuk, hogy megfélemlítsenek?
Mert hagytuk, hogy megosszanak?

EBBŐL ELÉG VOLT!

Civilek, demokratikus pártok, fogjunk össze!

Nem vagyunk gyávák!

A Nemzeti Gödrök Kormánya az Erzsébet téri után egy újabb gödörrel ajándékozta meg a fővárost a Kossuth téren. A tér jelenlegi állapota híven szimbolizálja mindazt a rombolást, amit a Fidesz három év alatt véghezvitt, az első köztársasági elnök szobrának eltávolítása a köztársaság lerombolását, Tisza István szobrának tervezett fölállítása a demokrácia lebontását, a ‘44-es állapotok helyreállítása a Horthy-rendszerrel vállalt kontinuitást. Nem tűrjük tovább a dúlást, az önkényt és a megaláztatást! Jövőre helyreállítjuk a köztársaságot, a demokráciát, az antifasiszta közmegegyezést, és ezt a Kossuth tér arculata is ki fogja fejezni.

Találkozunk június 25-én 19,30 órakor Nagy Imre szobránál!
Gyülekezés: 19 órától.

A tüntetés szervezői
A Radnóti díjjal kitüntetett Tolerancia Facebook-csoport
Demokratikus Koalíció (DK)
Demokratikus Polgári Ellenzék Facebook-csoport
Egymillióan a Demokráciáért Egyesület
Hálózat a Tanszabadságért (HAT)
Liberális Párt
Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ)
Magyar Szocialista Párt (MSZP)
Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezete
Nemzeti Roma Összefogás
Polgárjogi Mozgalom a Köztársaságért
Tiszta Kezek Mozgalom

Beszéded mondanak
Balogh Artúr, Magyar Szocialista Párt Roma-tagozat
Bősz Anett, Liberálisok
Chinkán Kornélia, Nemzeti Roma Összefogás
Hanti Vilmos, Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ)
Horváth Aladár, Polgárjogi Mozgalom a Köztársaságért;
Horváth Csaba, MSZP
Nagy Navarró Balázs, Tiszta Kezek Mozgalom;
Varjú László, Demokratikus Koalíció (DK)
Veres Dávid, Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezete
Zoltai Andrea, Tolerancia Facebook-csoport

Megjelenés
Minden szervezet a saját színeiben vesz részt: molinók, transzparensek pártzászlók. Legyünk minél többen, legyünk minél színesebbek!

A feliratotokat tartalmazó táblákról, zászlókról a szervezetek maguk gondoskodnak!

Fellépő művészek
Tallos Rita, műsorvezető
Bach Szilvia
Garai Róbert
Gerendás Péter
Kembe Sorel.
(A névsor messze nem teljes, szervezés alatt)

Gyertek el, osszátok meg és hívjatok meg másokat is!
https://www.facebook.com/ events/673560342661351/

Tags: , , ,

543 Reader’s Comments

 1. Gyerekek. Tiszteljük egymást és fogadjuk el a másik véleményét.
  Hangsúlyozom ,hogy nincs szándékomban ráeröltetni senkire a saját véleményemet, de azt viszont nem fogadom el ,hogy nekem kötelező legyen
  lelkesedni értük . Ezt amúgy sem lehet erőltetni.Pontosan az ellenkező hatás
  érhető el vele. És vannak ,akik még szándékosan rá is játszanak. Ezzel is “besegitve” ,a képmutató szélsőjobbnak.

 2. Plagizsolt pártocskája, a “kisebbik kormánypárt”)))) azzal vádolja az ellenzéket, hogy szavazatszerzés miatt vesz részt a Pride-fesztiválon.
  Az, hogy ő, a nagy ájtatos, stüszivadász, főamortizáló Kézdivásárhelyre lovon és mentében vonul be, az nem szavazatszerzés.
  Feleselő
  Ha a baloldal nem az elfogadás támogatója és az élni és élni hagyni eszme vezérli – akkor az nem baloldali…..kár itt bizonygatni, a baloldaliság a toleranciáról ismerszik meg!
  Csak a rossz, gonosz, másokat kifosztó, lenéző embereket nem tudom tolerálni – főleg a fehérgalléros bodzaszedőket ítélem el, azokat akik az országot és a polgárait kifosztják, azokat, akik a hazát lejáratták pedig megvetem!

 3. Feleselő
  Kösz.

 4. Csakén!” a baloldaliság a toleranciáról ismerszik meg!” Akinek erkölcsi fenntartásai vannak a melegekkel és nem akarja mindenáron tolerálni ezt az életvitelt az nem lehet baloldali? Ugyan már! Nevetséges! Te kedvelheted Őket, kialhatsz mellettük, jogod van hozzá! Azonban az én és sokak baloldaliságát nem ez határozza meg! Egyébként minél jobban erőltetitek a társadalmi elfogadásukat, az ellenkező hatást éritek el!

 5. Most, hogy végre működik a mobilinternetem itt a világ végén, olvasom a hsz-ket. És most azt képzelem, hogy én vagyok a főokos! Ettől jó éjszakám lesz.

  A HOMOSZEXUALITÁS SZÜLETÉSI RENDELLENESSÉG ÉS NEM SZEXUÁLIS HÓBORT! Ezt írta itt valaki. Ez így igaz, vita nincs! Az már azonban az én véleményem, hogy ez nem is erkölcsi kérdés. Ezen már lehetne vitatkozni, de elébe vágok azzal, hogy erkölcsi kérdéssé csak a csuhások akarják tenni, meg az árpádsávos-turulos hazafiak. Ezt el kellett volna olvasni, és a vita más területre terelődhetett volna. A lényegre.

  Gets azt írta: ez náci tempó. NEM AZT ÍRTA, HOGY NÁCI!!! Ez irtózatos különbség! A nácik ugyanis finoman szólva nem csípték a homokozást. Sok egyéb jellemző vonásuk mellett ez is jellemezte őket. Ez is tempójuk volt.
  Hogy Gedeon ezt lenácizásnak vette, az csak a hevülettől lehetett, olyankor az ember más szinűnek is láthatja a világot. Hogy Barry1 alig várta, hogy valaki végre eldobjon egy balkezes kesztyűt, hát az sem meglepő. Nem is lenne Barry1. De a többiek?! Mit náciztok itt összevissza?!

  Nem a vérvonalamban, de a távrokonságban van ilyen spéci eset. Makogva hozták tudomásomra a szitut. Bizony ledöbbentem, bár igazából semmi közöm a vonalhoz. Anyja nem dobta el, én nem üldözöm. Anyja nem boldog ettől, én nem keresem a barátságát. Megvagyunk. De nem megy ki ezzel az utcára.
  Na ez az! Mert azt már elitélem, hogy felvonulnak, hogy mutogatják. Tüntessenek, ha ezért – amiről nem tehetnek – hátrányosan megkülönböztetik őket, jogaikat elveszik! De itt erről nincs szó. Ha mégis megteszik, akkor bizony provokálnak.
  GEDEON!
  Nem állítom, hogy abban a helyzetben én is úgy tennék, de nem itéllek el. Maradj ilyennek! Ez neked is jogod! Így döntöttem.

  És hogy mia lényeg?
  Hát az, hogy érdemes-e tüntetni az orbáni zsarnokság ellen, vagy inkább orrba kéne verni orrbá-nt meg a többit, és azt hogyan kéne megtenni?
  Én ezért kezdtem el olvasni, ehelyett jött a szemembe a homok, meg a náci.
  Megint innom kell.
  Jó éjszakát!

 6. Az, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, hogyan jön ide az erkölcs?
  Én elfogadom őket és támogatom, hogy kapjanak meg minden jogot, ami minden egyes embernek jár!
  Most őket korlátozzák, aztán a kék szeműeket, a szőkéket, a barnákat, a piszéket – szóval így kezdődnek a kirekesztések.
  Akkor lehet, hogy én nem vagyok baloldali sem, mert igen elfogadó vagyok!

 7. csakén

  Ez bár nagyon finom és ügyes ,de akkor is csúsztatás. Latyapatya nagyon jól irja,hogy
  születési RENDELLENESSÉG! I agree.A kék szem, a szőke és barna haj ,de még a pisze orr se az!!!!!Szóval ez igy nem korrekt.
  Meg azért maradjon még egy-két heteró is legalább mutatóba ( ugye nem baj??), ,különben a kedves MÁS barátaink kit fognak örökbefogadni???
  Egyébként ma ,itt ki akarta korlátozni őket. ???És kényszeriteni senkit sem lehet ,se pro se kontra.

 8. Támogassátok és mentegetések őket, de én Gedeonnal értek egyet: Szó nincs itt semmiféle születési rendellenességről! Ez egy személyiségzavar amiről igenis tehetnek! Nem kell ez a szöveg, hogy “Szegények ilyennek születtek és fogadjuk el Őket” Persze, hogy joguk van az élethez és joguk van ahhoz is, amit a hálószobájukban csinálnak! Az Ő dolguk! Azonban had ne keljen nekem támogatnom, hogy gyereket fogadjanak Örökbe és had ne tapsoljak amikor felvonulnak és mutogatják magukat! Én baloldali vagyok és attól még az is maradok mert nem tanúsítok olyan mértékű toleranciát mint egyesek! Éljenek, joguk van az élethez és ahhoz is joguk van amit egymással csinálnak, bár nekem a gyomrom kavarok ettől és nem vagyok hajlandó beállni abba a táborba akik valamiféle “”születési rendellenességről beszélnek”! Persze most lehet hivatkozni bizonyos tudósokra, csakhogy a tudósok az hirdették egykoron, hogy a Föld lapos! Tehát aki el akarja Őket fogadni nyugodtan tegye! Azonban nehogy már az elfogadásuk legyen a baloldaliság mércéje! Én tiszteletbe tartom azoknak a jogát akik elfogadják Őket! Azonban én nem állok be ebbe a sorba és ettől még baloldali vagyok, pontosabban nem ezen múlik a baloldaliság Minél jobban véditek Őket annál nagyobb az ellenszenv velük szemben a társadalomban! Aki akar vonuljon velük, én nem teszem!

 9. Majd valamelyik tudós kitalálja, hogy a Horthy kultusz is “születési rendellenesség” legyünk toleránsak velük mert szegények beleszülettek a Turulba és nem tehetnek róla! Legyünk “Szegény másokkal toleránsok”! Nem vagyok toleráns a “Turulba születettel sem”, de ne várjon tőlem nagy toleranciát senki a melegekkel szemben sem! Tiszteletben tartom az élethez való jogukat és nem érdekel, hogy a lakásukban mit csinálnak egymással! Eddig terjed a toleranciám!

 10. Barry1
  Én arról írtam, hogy így kezdődik, aztán majd jönnek a szőkék, a feketék, majd sorban a többiek és sajnos volt már ilyen, nem légből kapott a dolog!
  Egyébként finom vagyok és nőies – ezt tudom magamról!)))
  De semmilyen formájában nem tolerálom a kirekesztést, ez miatt sok problémám volt, már az óvodában is az elesettek mellé álltam, akit kikezdtek, azt pártfogoltam – már nincs értelme megváltoznom erre kis időre, én már így halok meg – de megnyugodva, hogy soha nem ítélkeztem mások felett, ha azok nem ártottak senkinek!

 11. Nekem meg olyan “születési rendellenességem van”, hogy háborog tőlük a gyomrom és undorodom tőlük! Tessék engem is elfogadni, tessék velem is toleránsnak lenni! Nem tehetek róla! Ez “Születési rendellenesség”

 12. Feleselő.

  Jéééé, képzeld ,nálam is ez van!!!!! Érdekes……Sőt ,nálam egy olyan speciális rendellenesség is kialakult, hogy nagyon tetszenek a nők. Jajj ,istenem, most mit csináljak??,

 13. #
  Barry1! Akkor egyforma “születési rendellenességbe szenvedünk” Sorstársak vagyunk!

 14. Csakén

  Szerintem sem Feleselőnek sem nekem eszünk ágában sincs kirekeszteni senkit . Tolerancia dolgában is mi állunk jobban.,hiszen mi elfogadjuk a te véleményedet ,de te nem vagy hajlandó elfogadni a miénkből semmit
  Ez kirekesztés,bizony ,de semmi gond. Good night,te kis finom és nőies……

 15. Jó ez a vita. Feleselő írása teljesen alátámasztja Bumburi, Szenzor és Csakén véleményének igazát. Ez a társadalom nem az a társadalom. A gyerekek tényleg jól ellennének nélkülünk. Hiszen mit adnak vissza az oviban sokszor? Amit otthon a “kedves” szüleiktől hallanak. Már gyerekkorban kialakítják bennük az intoleranciát. Tiszteletem minden szülőnek, aki úgy neveli a gyermekét, hogy elfogadja a másságot. Ill. a szülőnek, aki elfogadja gyereke másságát.

 16. #
  Barry1 Talán menjünk el az orvoshoz azzal a panasszal: “Doktor Úr! Valami undor fog el bennünket a melegektől, de nagyon tetszenek a csinos nők” Erre az orvos: “Ez születési rendellenesség”

 17. #
  Barry1 Amikor a feleségemnek mondom, hogy tetszenek a nők, tehát nem csak Ő hanem egyéb nők is akkor kilátásba szokta helyezni, hogy kikaparja a szememet, tehát lehet előbb utóbb orvoshoz, szemorvoshoz kell menjek!

 18. Barry1!
  Az ember valóban nem tudja saját árnyékát átlépni.:) A társadalmi közgondolkodás sem. No nem baj még 200 év és elérjük.Van egy szélsőjobbos ismerősöm az ő véleménye nagyon tetszik. Jókat röhögök a következetességén.. Ó is undorodik, attól, amitől Te, de a lezbik jöhetnek.

 19. #
  Barry1
  2013. július 6. szombat
  23: Igazad van! Mi tiszteletben tartjuk azok véleményét akik elfogadják a melegeket! Joguk van védeni Őket, joguk van kiállni mellettük! Azonban a “tolerancia itteni bajnokai” nem tartják tiszteletben, hogy nekünk bizony fenntartásunk van a melegekkel szemben,de nem akarjuk bántani Őket! Élhetnek, élhetik a saját életüket azonban mi nem tudunk ezzel azonosulni! Most lőjem e miatt fejbe magam?

 20. bubu 64

  Miért gondolod azt ,hogy csakis az lehet a jó ,ami a te véleményed.? Hidd el sokkal többre mennétek ti is ha nem lennétek ennyire merevek.
  Mi elmondjuk a véleményünket ,de nem itélkezünk rólatok.Én biztos ,hogy nem. Teljesen természetesnek tartom ,hogy te igy vélekedsz.Elég régóta ismered a kommentjeimet ,csaknem mindenben egyetértünk és most azért vagyok valami másfajta társadalom ( ????!!!!!!) mert EGY Q DOLOGBAN más a véleményem???
  Most az eddigi összes az sztornó ,nem számit? Miféle demokrata( liberális) hozzáállás ez??? Tisztességgel felneveltem a gyerekeimet. Mind a kettő izig vérig demokrata. Én nem érdemlek tiszteletet, csak azért mert NEM LELKESEDEK a melegekért??? Csak ezért??? Nem téveszted el az arányokat egy kicsit????

 21. Csakén
  “Én arról írtam, hogy így kezdődik, aztán majd jönnek a szőkék, a feketék, majd sorban a többiek és sajnos volt már ilyen, nem légből kapott a dolog”
  A Megfagyott világ c. Ken Follett könyvben is volt egy jelenet(szeintem így lehetett), hogy a nácik a homoszexuális bárokban randalíroztak, elhurcolták őket és kivégezték. Utána jöttek a többiek.
  Addig kényelmes a tolerancia, amíg nem undorodunk valamitől, addig nagyon demokraták vagyunk.

 22. #
  bubu64
  2013. július 6. szombat
  23:50 Ha a nácik meg akarnák gyilkolni a melegeket akkor őszintén mondom még fegyverrel is harcolnék a védelmükben, pedig nagyon békés ember vagyok! Azonban tényleg undor fog el, az életvitelük miatt! Én nem akarom Őket bántani, éljék az életüket, de én undorodom attól az életviteltől!

 23. bubu64

  Könyörgöm ,mi a baj az ismerősöddel.? Nem csipi a melegeket ,de a leszbiket igen . És???, Mi itt a gond??? Hát ő meg igy van kódolva. Most hol a francban van a tolerancia?????
  A lényeget nem érted. Felőlem mindenki azt szeret azt csinál,amit csak akar, valóban a magánügye . Csak azt ne akarja megmondani ,hogy én mit gondoljak . That’s it: Ennyi.

 24. Barry1
  Fájt?Támadsz. Gunyoros macsósra vetted a figurát. Partnert találtál hozzá úgy látom.Ez azt jelenti, hogy érzed, hogy igazam van?Nem lelkesedni kell. Békén kell hagyni őket az év egy napján 4 órán keresztül, hogy jól érezzék magukat.Nem kell beállni az ekézők táborába. Olyan nehéz? A gyerekeid nevelésében pedig a feleséged is részt vett.A merevségről pedig jobb, ha nem értekezünk, mert kínos lenne.:) Nekem a derekam szokott néha merev lenni.:)
  Egyébként tisztellek a politikai véleményed miatt és csodállak az optimizmusodért. A feleséged véleményét tényleg vedd néha figyelembe, a nők intuíciója sokszor jó. Most megyek aludni, mert fáradt vagyok jó éjt!

 25. Kedves Barry1!
  -Provokálsz.
  -Aludni akarok.
  - Még egy válasz.Azért, mert a lezbi is homoszexuális, nem következetes a gondolat menete. ol marad a férfiúi logika. Állítólag ti a logikát előnben részesítitek az intuícióval szemben.
  Holnap folytathatjuk. Szia-a-a.

 26. Hát ez “meleg nap” volt!

 27. A melegektől “undorodom”, “undor fog el” felfogásúakhoz egy-két kérdés:
  Nem jártok színházba, nem néztek filmeket, nem jártok orvoshoz, fodrászhoz? Vagy elég, hogy nem tudtok róla, illetve nem akartok tudni róla, ki meleg az említettek közül? Álságos szemlélet, ha szemet hunytok a tények felett.
  .
  A genetika nem választott készség, nem tudással szerzett képesség, hanem hajlamosító adottság. Sokan titkolták, titkolják évtizedekig, aztán robban a bomba és bevallják, hogy másnemû iránt vonzódnak, nem a feleségük iránt.
  .
  A meleg (férfi)társadalom tagjai a hajlamosításon túl többnyire zsarnok anyák nemszeretett gyermekei, vagy fiatal felnőttkorban nők terén szerzett kínos tapasztalat(ok) következményeként váltak azzá. Szinte valamennyien lelkileg sérült emberek, akik lelkileg érzékenyebbek, emiatt kellemes társalkodók. Nem undorodni kell tőlük, hanem megismerni őket. Többnyire belső kényszerből melegek, nem pedig hobbiból. A láthatóan fogyatékosok, sérültek, betegek is undort keltenek? Ugye nem? Pedig szintén mások, csak másképpen.
  .
  A melegek házasulásának engedélyezéséhez: a nyugati társadalmak szociális hálóját szétfeszíti az állampolgáraikról és a menekültekről való folyamatos anyagi gondoskodás. Nem ellentmondás, de az is tény, hogy a meleg párok egyik tagja általában tehetős, a másik fiatal és jóképû. A válások utáni ún. asszonytartás bevett szokását követi a meleg párok egymás iránti felelősségenek áthárítása az államkassza terhelése helyett az érintettekre.
  A házasulásuk elfogadása és elismerése célirányos állami intézkedés, amivel a magánjog szférájába utalták a meleg párok egymás iránti anyagi felelősségét.
  .
  Aki továbbra is undorodik tőlük, barátkozzon a gondolattal, hogy őt is bármikor, bármiért kiközösíthetik, mert valamiben más, mint a többiek, ami biztosan nem esne jól neki. A melegek is így vannak vele.
  .
  A melegfelvonuláshoz röviden: a nyugati nagyvárosokban ez egy vidám hangulatú, zenés giccsparádé, akit érdekel, az elmegy megnézni, akit nem érdekel, az nem megy a közelükbe, de szóba sem hozza, mert nem érdekli a téma. Magyarországon pedig újabb ok valakik kirekesztésére és nyilvános elítélésére, az “undorra”, a lépten-nyomon hirdetett tolerancia és demokrácia megcsúfolásaként.
  .
  Írtam mindezeket úgy, hogy sem én, sem más a közelebbi ismeretségi körömben nem érintett, viszont semmilyen emberi hozzáállást nem lehet az ismeretségi körre korlátozni.

 28. proaktiv++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Nekem sincs a jelenlegi ismeretségi körömben érintett, de a munkahelyemen volt, viszont ott sem volt ez téma – nagyon segítőkész, csupa szeretet fiú, a mai napig!
  Neki szerencséje, hogy olyanok között lehet, akiknél ez nem téma, én már nem vagyok közöttük, de amíg élek áldom a sorsom, hogy egy ilyen közösség tagja lehettem.

 29. Fentebb írtam, hogy van ilyen ismerősöm. Pesti, tőlem 200 km-re él. Ritkán kell találkoznunk. Ha nem közölték volna velem a tényt (hogy érthető legyen: 7. éve élek új kapcsolatban, ezért az ujdonság), egy kellemes fiatalembernek ismertem meg és annak tartottam, tartom most is. De amikor belegondolok, hogy mit csinál olyankor, bizony viszolygok. Az undor túlzás lenne részemről.

  Egyébként tizenéves koromban bekerített egy ilyen “férfi”, nem vettem észre a dolgot. Mégsem lettem mássá, nem akartam többé! Ezért nem lett a személyiségem zavart.
  De most lehet, hogy megzavarodok tőletek, mert olyanon vitatkoztok, amelyben mind egyetértetek, csak ki-ki hangsúlyosabb véleményt közöl. Nem baloldalisági kritérium az undor, az elfogadás sem az. A baloldalinak ÁLTALÁBAN elfogadónak kell lenni, de ha a sok-sok baloldalira jellemző tulajdonság közül ez az egy NEMALAPVETŐEN fontos hiányzik, attól az ember jellemzője, a baloldalisága nem kérdőjelezhető meg. Szerintem.
  Ha valaki előttem eszi meg az osztrigát, bár undorodom tőle (ez demokratikus jogom!) nem fogom lehányni. Csak sajnálni tudom, hogy a halászlevem helyett az osztrigát választotta.
  Legyen tőle boldog, csak ne előttem tegye!
  Elfogadom, ha kell kiállok érte azért, mert az meg neki demokratikus joga.
  Ha azonban tüntetőleg az asztalomnál akar osztrigázni, akkor lehet, hogy pofánvágom.
  Ezt így összefoglaltam magamban és közreadtam. Csak legyen már más a téma és ne ezen csépeljétek egymást!
  Punktum!

 30. Latyapatya

  Van a halászlében (gyufa) tészta ?? Mert az olyan bajai.

 31. A melegeknek joguk van a saját életvitelükhöz, csak lehetőleg ne provokálják a a többségi társadalmat az ilyen felvonulással, mert ezzel nem toleranciát, hanem nagyobb ellenszenvet váltanak ki a többségi társadalomból! Természetesen ez senkit nem jogosít fel arra, hogy ezeket az embereket fizikailag bántalmazza! Visszatérve az alapdologhoz: Ezeknek az embereknek saját lakásukban joguk van a saját életvitelükhöz. Nekem viszont jogom van, hogy ettől az életviteltől undorodjam!

 32. Feleselő
  Ha ezt lépten-nyomon hangsúlyozod, akkor éppen a pride létjogosultságát támasztod alá!

 33. Latyapatya
  Igazat is adhatnék….
  De a házaspárok között sem mindenki csak a sima szexet műveli…mélyebben már nem megyek bele, hogy ezt kifejtsem, de ha meglát az ember egy házaspárt akkor most kezdjen el filózni, hogy ezeknél vajon milyen a szex?!
  Sajnos nem tudom feltenni, de van egy pajzán egyházról képem – hát nem semmi az, ami a több ezer éves faragott szobrokon látszik!
  Ehhez kapcsolódva, de már más szempontból:
  Igen, leszakadhatunk a témáról, a Pride-fesztiválnak vége, jönnek a többi megrázó események!
  Pl. valakiknek nekimentek a bőrfejűek és nem a támadókkal, hanem a megtámadottakkal foglalkoztak a rendőrök!
  Az agyonvert gyanúsított, most pedig a támadók eltűnhettek – valami itt nagyon nincs rendben – mire kaphatta vajon az olajszőke a kitüntetését, valóban rend van? Nem úgy néz ki!
  Mert nem elég azt mondani, hogy rend van, annak kellene látszania is végre!!!!

 34. #
  gets! Lehet erről vitatkozni hetekig! Én akkor is undorodni fogok az életvitelüktől és soha nem fogom “valamiféle születési rendetlenségként kezelni” sokkal inkább egy személyiségzavarnak ami kezelni kellene! Azt, hogy a tudósok egy része ezt születési rendellenségnek tartja, attól nem “hatódok meg”, mert a tudósok a történelem folyamán sok ostobaságot is mondtak: ” A Föld lapos”! Én undorodom ettől az életviteltől és a toleranciám velük kapcsolatban addig terjed, hogy tiszteletben tartom az élethez való jogukat, és azt is tiszteletben tartom, hogy a saját lakásukban az csinálnak egymással amit akarnak! Joguk van hozzá! Nekem meg jogom ettől undorodni! Vitatkozhatunk erről hetekig csak nincs értelme: Úgy sem fogjuk egymást meggyőzni!

 35. Már nevetséges, ahogy bizonygatjátok az álláspontotok helyességét.
  Ide hozok egy nagyon egyszerű édesanya nevelési módszerét. A lánya osztályában volt szellemi fogyatékos, ( akkor még nem voltak ezek a gyerekek speciális ellátásban részesülők) nagyon szegény, (lyukas talpú cipőben),és volt cigány gyerek is. Amikor odahaza beszélgettek ezekről a dolgokról, az az egyszerű édesanya elmagyarázta az éretlen lányának, hogy mielőtt kinevetnéd, vagy összeállnál a többiekkel hogy csúfolhasd őket, gondold bele magad az ő helyükbe. Hogy milyen rossz lehet nekik. És ami a lényeg, megkérdezte, hogy Te mit csinálnál,ha valamelyikük helyében lennél, akit csúfolnak?
  Ez a lánygyerek már megöregedett, de viszi tovább az édesanyja “okos” nevelési módszerét.
  Az hogy itt elborult aggyal büszkélkedtek nemi hovatartozásotokkal, már nevetséges! Ki a fészkes francot érdekel? A véleményetekből egy dolog leszűrhető. Csak és kizárólag nektek van igazatok! Mert jogotok van UNDORODNI!!! Kit érdekel?
  Itt harapjátok a ködöt,ahelyett hogy belátnátok, nem vagyunk egyformák! Senki nem kényszerít benneteket semmire.
  Viszont a “mások” kényszerítve vannak a mi normáink szerinti életre, és nem hőbörögnek.Évente van pár nap, amikor felvállalhatják önmagukat.
  Olyan nagy művészet lenne a tolerancia,hogy ez már meghaladná az elviselhetőségi szintet?
  Vannak olyan vélemények is, hogy az ilyen UNDORODÓK látens homók.
  Most akkor miről is vitáztok?
  Persze csak a gondolataimat közöltem, senkit nem akartam megsérteni.

 36. bumburi .

  Akkor a keményen orbánozók is ,látens cöfösök? A logikád szerint. azok
  Ekkora hülyeséget hogy tudsz mondani?? , de mondjál , NEM ÉRDEKEL .
  Igenis jogom van bármit gondolni ( Én csak viszolygok ,undorodni csak
  ritkán. Az mindenesetre elgondolkoztat, hogy pont azok akik orditva követelik
  ( amit KÖVETELNI nem lehet, )a toleranciát ,nos azoknál a toleranciának még csak a nyoma se fedezhető fel . Hogy nálam az ellenkező hatást éritek el az hétszentség.
  Én meg fogom hirdetni a BÜSZKE VISZOLYGÁS NAPJÁT!!!! Remélem nem vonod kétségbe a jogomat!!!!
  Értsd már meg , (többen is vagyunk igy) nem vonjuk kétségbe a melegek jogait ,éljenek boldogan, higgyék azt ,hogy ugyanolyan(felőlem!!!!!!!!!) még vonulászhatnak is. Semmi gomdom velük ,de JOGOM VAN azt gondolni ,amit gondolok .És képzeld igenis ,örülök neki ,hogy a gyerekeim heterók. Kikérem magamnak a bujtatott leősemberezést!! Vagyok olyan demokrata ,mint te.
  NEM VAGYOK SZÖRNYETEG , mert viszolygok. Nekem ez van a génjeimben és Én sem tehetek róla!!!!, kedves ( egyoldalú) tolerancia bajnokok

 37. Kedves Olvtársak!
  Akkor én most meghirdetném a ‘Fejezzük be a témát’ napját.
  Aki undorodik tegye továbbra is, aki nem undorodik csak a felvonulást nem szeretné, gondolja továbbra is ezt, aki toleráns legyen továbbra is az!
  És jövő ilyenkor folytatjuk!
  Ha lesz felvonulás akkor annak az apropóján, ha nem lehet felvonulás akkor annak az apropóján. Abban biztos vagyok, hogy a téma újraéled egyéves pihenés után.
  .

  Egyben reménykedjünk, hogy az AN-hez hozzáférünk, mert ez a legfontosabb.
  És most jöhet minden más.

 38. “Olyan nagy művészet lenne a tolerancia,hogy ez már meghaladná az elviselhetőségi szintet?” bumburi! Tiszteletben tartom a melegek élethez való jogát, tiszteletben tartom azt is , hogy a saját lakásukban ilyen életvitelt folytatnak!” Azonban ennél több toleranciát ne kérj tőlem! Minnél jobban erőltetitek velük kapcsolatos szerintem túlzott toleranciát annál jobban fogja a többségi társadalom utálni őket! Lehet erről vitatkozni hetekig, csak mint már írtam nincs értelme: Legalábbis én biztos undorodni fogok a jövőben is ettől az életviteltől!

 39. #
  Szenzor
  2013. július 7. vasárnap
  11:44 Egyet értek! Részemről a téma befejezve!

 40. Barry1
  Én semmilyen jogodat nem vitattam el. Csupán leírtam pár gondolatot. Kár volt.Rögtön átvitted a cöfre a témát. Már ne haragudj.Bocs hogy születtem. Még egyszer nem fog előfordulni…

 41. Feleselő
  Lásd a Barry1-nek írt válaszomat. A Tiéd is.

 42. Szenzor

  Oké, téma lezárva
  Ja, és képzeljétek a kocsismáté azt mondta, hogy gyurcsány- bajnai tönkretették
  az országot …… a csuti meg Brüsszelben……és rezsi izé……. Welcome on the road again!!!!!!

 43. bumburi
  Ebben ne legyél olyan biztos! Itt is vannak ellenvélemények. (mármint hogy nem fogsz még egyszer megszületni!)

 44. Tőlünk kissé “nyugatabbra” ez népünnepély, amelyen a másságot elfogadók együtt bolondoznak a másokkal – persze arrafelé is vannak kigyúrt, kopasz lények, akik próbálják megzavarni az önfeledt ünneplést – de arrafelé ezeket kapcsolják le és nem a sértetteket!
  Undorodásról beszélni lehet, de valami azért furcsa ebben, mert ki tudhatja, hogy egy-egy házaspár miket művelhet….sok gyereknek már ettől is undora van, hogy a szülei mit művelhetnek és a fantáziálás sokszor rosszabb!
  Nézem a Két férfi meg egy kicsi sorozatot, abban ez többször felmerül – persze jól kikarikírozva – de naggyon jóóó! Olyan felszabadultan beszélnek még a gátlásaikról is, hogy az ember sírva nevet, hogy mi miért nem vagyunk ilyen lazák?
  Szeretem az angolok humorát is – mert olyan jót tudnak röhögni a hülyeségeiken, lazák és felszabadultak!
  Nekünk semmi nem megy úgy igazán, sem a demokrácia, sem a másság elfogadása – nekünk csak a sebeink nyalogatása, a görcsölés megy, de az aztán nagyon!

 45. Szenzor, Csakén
  ++++++++++++++++++++++

 46. A csutit most kellene tovább hergelni, és nem hagyni megnyugodni.
  Gondolom ezerrel ötletelnek a további lépésekről és lehetőségekről .
  Meddig mehetnek el, hogyan mondják el amit akarnak, hogy a pénzmag ne apadjon, de a megalázottság eltűnjön, sőt a szabadságharc csillaga felragyogjon.
  Én javasolnék egy főszerepet ORBÁN VIKTORNAK egy Andy Wajna filmben ahol a koronával a fején, jogarral a kezében, szent palásttal a vállán harcba indulhat megvédeni egy hazát. A rendező Kerényi lehetne, a többi szereplőre is van ötletem!
  Mi meg addig rendbe hoznánk kis hazánkat, mert van vele tennivaló nem kevés.
  .
  Csakén
  Hát nem mindíg abban vagyunk jók amiben kellene, ez igaz.

 47. Feldobok ismét egy labdát , ugyanis Martonyi János azt mondta, hogy az Európai Parlament (EP) általában véve bármilyen politikai kérdéssel foglalkozhat, de nem hozhat létre új intézményeket, nincs ilyen hatásköre. Ha pedig a vita eredményeként az EP-ben születik egy határozat, annak nincs kötőereje .
  Pedig világos emlékszem, hogy az Egyenes beszéd című műsorban egy Nemzetközi jogász azt mondta, hogy igenis van ilyen joga!
  Akkor most téved Martonyi úr?
  A másik pedig amit hangsúlyozott hogy a magyar diplomácia fő célja az volt, hogy az Európai Néppárt lehetőleg egységesen ne szavazza meg a Tavares-jelentést. Ezt sikerült elérni, a párt “lényegében egységesen” kiállt Magyarország mellett az EP-ben. Csak ellentmond azzal , hogy az Európai Parlament plenáris ülésén Strasbourgban 370 igen szavazattal, 249 ellenében, 82 tartózkodás mellett elfogadta az alapvető jogok magyarországi helyzetéről szóló, úgynevezett Tavares-jelentést. Mivel a szavazáshoz nem kértek név szerinti voksolást (role-call vote), a parlamenti rendszer nem rögzítette, hogy ki hogyan szavazott. Így csak találgatásokba lehet bocsátkozni arról, hogy pontosan kik támogatták és ellenezték a magyar kormány számára kellemetlen jelentést, például kik szavaztak ki a néppárti frakcióból.
  A kérdésem a következő, honnan a fenéből tudta azt, hogy “egységesen szavaztak a Néppárti képviselők”
  Csalódtam ebben az emberben is.

 48. sedona
  Martonyi maszatol és próbál úgy mondani valamit, mintha mondana is valamit.
  De nagy szarban lehetnek, ha Martonyinak lehetett nyilatkozni, mert az utóbbi időben mintha más tette volna ezt helyette.
  Nem hoztak létre semmilyen új intézményt. Figyelni fognak minket amit eddig is tettek, csak most ez deklarálva lett, ami egy súlyosabb fokozat.
  Ami meg a szavazást illeti, elég kellemetlen helyzetbe keveredtek a saját pártjukon belül és most előadják ottani vezető szerepüket és súlyukat. Nevetséges.
  Különben minden elismerésem a néppártiak azon részének, akik a demokráciát részesítették előnybe, saját többségi lehetőségük ellenében.
  Szerintem ennyi.

 49. sedona
  Én a Martonyiban már régen csalódtam – leginkább abban, hogy kora ellenére nem száll ki ebből a szoárékenegetésből!
  Tudom, neki is van egy dossziéja a 3xbóvlis, vekkeresnél!
  De ettől még cifrább dolgok is vannak:
  pl. Kumin fb. értékelése a Szárszón megjelentekről!
  A legeslegújabb történés pedig, hogy a Farkas Flórián megy Tavaressel elbeszélgetni!
  Nem tudom, talán gondolta utazik egyet, mert tudomásom szerint Rui Tavares
  Magyarországra jön és tájékoztat a jelentéssel kapcsolatban!
  Ezek úgy verik a habot, hogy ez már a vicc kategória lesz – nem megsértődni kellene, hanem elgondolkodni, ha van még mivel?
  Olvastam:
  Hogy miért csak Magyarországgal történik ez? Ki az a hülye aki elhiszi, hogy erre földre fáj a fél világ foga és, hogy tőlünk bárki is félne vagy nekünk kellene félnünk, mert bántani akarnak bennünket?! Nyugaton nem utálnak bennünket de nem is irigyelnek – kormányunk állításával ellentétben!
  A helyzet ettől rosszabb! Röhögnek rajtunk!
  Ahol Mo. említésre kerül, ott felderülnek az arcok: áááá! Viktor Orbán!
  Utoljára Ciccolina hozott ekkora ismertséget.
  Csak ez most viccesebb…persze csakis kintről nézve!

Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. December 4. Thursday | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. April 15. Tuesday


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók