Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kutyakomédia az agyonvert Bara József sírjánál 2013. május 11. szombat 21:28 Forrás: AN

  • Hozzászólások(93)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kutyakomédia az agyonvert Bara József sírjánál

Budapest, Szatmárnémeti – Lerótta kegyeletét Orbán Viktor miniszterelnök a szatmárnémeti temetőben annak a férfinak a sírjánál, akit a gyanú szerint egy hónappal ezelőtt Izsákon annyira megvert két, azóta leszerelt rendőr, hogy belehalt sérüléseibe.

Ezt írta az MTI, ezzel van tele az internet. Orbán Vikor rendőrsége egy hónappal korábban agyonvert egy embert. A rendőrök jelenleg előzetesben vannak, idővel talán megérdemelt büntetésüket is elnyerik, ám az igazi felelősöket futni hagyták.

Pintér Sándor például még mindig belügyminiszter, fel sem vetődött benne, hogy az eset után azonnal be kellett volna adnia a lemondását.

A videón, csakúgy, mint a március 15-i hókáosz idején készült felvételen egyetlen hiteles pillanat sem látható. Látjuk, hogy megérkezik a miniszterelnök, elvileg egyedül vezeti az autót, amint az egy csendben és titokban gyászoló, megrendült emberhez illik. Csakhogy egy operatőr is van a stábban, aki egy másik autóból, esetleg épp az utcán állva, felvette ezt az egész kutyakomédiát.

Látjuk még egy pillanatra, hogy Orbán mellett valaki más is ül a kocsiban. Talán a sofőr az, aki odáig az autót vezette, és csak az utolsó méterekre engedte át a volán a gazdájának. Lehet, hogy egy testőr az illető, nem tudjuk, de nem is érdekes – a lényeg, hogy Orbán nem egyedül utazott az autóban.

Újabb hazugságra sem kell sokáig várnunk: a miniszterelnök kiszáll a kocsijából, s egy idegen, korábban még sohasem látott temetőben határozottan megy a cél felé. Nem keresi a sírt, nem kérdez meg senkit, hogy merre találja, segítői sincsenek – ha csak nem egy külön erre a célra programozott GPS segít neki a tájékozódásban.

A figyelmes szemlélőnek az is feltűnik, hogy a temető üres. Sehol egy ember, amerre Orbán jár, sehol semmi mozgás, szó szerint síri csend mindenütt.

A végén aztán, már távozóban találkozik egy kisebb csoporttal. Azt gondolhatnánk, az agyonvert ember családtagjai ők. És ha ezt gondoljuk, talán nem járunk messze az igazságtól. Épp arra jártak, és most egymás mellett felsorakozva – felsorakoztatva – köszöntik a miniszterelnököt. Megköszönik, hogy eljött, épp csak azért nem mondanak neki köszönetet, hogy hozzátartozójukat a rendőrök ilyen szépen agyonverték.

Kutyakomédia a köbön.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (42 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +61 ( 75 szavazatból)
Kutyakomédia az agyonvert Bara József sírjánál, 4.9 out of 5 based on 42 ratings

  • Hozzászólások(93)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

93 Reader’s Comments

  1. bumburi
    2013. május 11. szombat
    21:41

    .
    “Mindenesetre a híveinek adott muníciót megint az imádatra, ”
    .

    Hacsak TGM helyre nem hozza a dolgot egy újabb levéllel. Bár te már megtetted a hszeddel de ez ez szerintem az ő kötelessége lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  2. Kicsit off, de de az orKbán- pestis beteszi mocskos lábát a világ legszebb, legtisztább, legnemesebb országába:
    .
    http://atv.hu/kulfold_kiemeles/20130512_finnorszagban_tart_eloadast_europa_jovojerol_orban
    .
    A puszta jelenléte ennek a hordának bemocskolja ezt a szent helyet.
    .
    Egyébként, ha már orKbán “előadást tart angol nyelven ” (??????) az EU jövőjéről (MIRŐL???????)…

    ….akkor nyilván megemlíti majd, hogy az EU családellenes, vérszívó, a magyar zemberek vesztére tör mert olyan irigy rájuk, és egész Északnyugat- Európa amúgy is haldokló civilizáció, és gyorsan át kellene vennie a közép- ázsiai és arab társadalmi- gazdasági sikermodelleket.
    .
    Atyaúristen…
    .
    (szerintem a finn átlagemberek csak azért nem hajtják el a halálra, mert azt se tudják, ki ez az állat, és népes kísérete. A finn politikusok meg udvariasságból nem, pedig ők tudják, ki akarja éppen kiokosítani őket az EU- ról, meg a Zélet nagy kérdéseiről)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  3. Tisztellt Szatmárnémeti! Igazad van abban, hogy a politikai pártok főleg a választások elött ott jópofiznak körülöttetek utána pedig hagynak még mélyebbre süllyedni a szarban, személy szerint én sem helyeslem! de azt sem helyeslem ha mások szavaznak arról, hogy én milyen szarban éljek itthon! A “mások” megjelölés nem degradálás, hanem csak azt jelenti, hogy Ti nem laktok itt nem itt fizettek adót, de Ti próbáljátok befolyásolni a mi életünket az általunk befizetett adó forintok sorsát az általatok le adott szavazatokkal!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  4. TGM levele legalább annyira magamutogató és öncélú, mint orbán válaszlépése. TGM-et eddig nagyon furcsa embernek tartottam, de tiszteltem. Akkor is , amikor hülyeségenek tartottam egyes megnyilvánulásait. Mostantól nem bírom tisztelni.
    Orbán pedig azzal nyilváníthatta volna ki együttérzését az elhunyt családjának, ha elzavarja a jó büdös francba a belügyminiszterét és az erősembert játszó “rendőröket” életfogytig tartó gályarabságra ítéli. Továbbá elnzavarja azokat is, akik feljelentették a halottat és megakadályozza, hogy a rendőrség ne legyen a horthy- csendőrség utódja. Persze a román hatóságok felé is mondhatna néhány szót, hogy az országában miért verik agyon a másik ország állampolgárát, miért nem volt ott ügyvéd ill. konzulátusi segítség?
    Ezzel csak egy kis részét tudta volna jóvá tenni az általa létrehozott rendszer elkövette bűneinek. Az erdélyi politikájának bűnei is megmutatkoznak ebben a kis performanszban. Itt most Szatmárnémeti és Csegala kommentjére szeretnék utalni. Mindkettőjüknek igazat kell adjak. Orbánnak sikerült szembefordítania minket, mert az anyaországban és erdélyben is nagyon sok , a másik szemére vethető cselekedetbe rángatta bele ez a főbandita a népeket. Ezért majd normálisabb időkben nekünk kell egymástól bocsánatot kérni és megtanulni tisztelni annyira a másik felet, hogy ez ne ismétlődhessen meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  5. ezt jól odatetted!
    gratula
    (itt, a gratula fölött)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  6. (nem pont fölötte
    szóval a goebbels-levél)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. Kecskeméti Károly

    A Hamlet utolsó jelenetében, apjának gyilkosa a király:

    “Bort billikomba! ez asztalra itt.
    S ha majd talál elsőre, másodikra,
    Vagy harmadízben Hamlet jól felel:
    Ágyú dörögjön minden várfokon;
    Hamlet javáért iszik a király.
    Egy gyöngyszemet dob a kehelybe akkor,
    Drágábbat annál, melyet koronán
    Felváltva már négy dán király viselt.
    Kelyhet nekem! s az üstdob mondja meg
    A harsonának, és a harsona
    Künn a tüzérnek, pattantyú az égnek,
    Az ég a földnek: “Most ürít kehelyt
    Hamletre a király.” – Hajrá, fiúk!
    Ti meg, birák, jól nyissatok szemet.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  8. Mindig azt várjuk , hogy jobb legyen bármi akármi , de ez a kormány már többször bebizonyította ,hogy van még ennél lejjebb is.Sajnos még ez nem a legalja úgyhogy folytatása következik a mi pénzünkön és az agy mosott idióta barmok megelégedésére.Igazat adok annak aki az országot Mórdórhoz hasonlította ,csak hiányzanak kurvára a hobbitok meg a tündék,és a kedves nem pedig gonosz törpék………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  9. Eagle
    Mit tettem én???A külvilágnak szánt gesztusról akartam írni, amit TGM provokált ki! Nem ez jött át?
    Már csak az hiányzik, hogy Orbán hívőnek titulálj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  10. Ez pofátlan kegyeletsértés.
    A pávatáncos, aki egy szót sem szólt a gyilkosok ellen,
    most kampánycélokból elmegy fotókat,
    videó felvételeket készíttetni
    az emberei által agyonvert sírjához!

    Mérhetetlenül cinikus, unintelligens!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  11. “Szatmárnémeti” !
    *
    Ebben nagy elkülönült magányodban, elgondolkodnál végre azon, hogy a Hitlertől önzetlen ajándék gyanánt visszakapott Szatmárnémetiből hány magyart deportáltak a magyar hatóságok Auschwitzba? Hány bebútorozott lakás vált szabaddá a számotokra…?
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  12. pávatánc a temetőben.
    a mindenre kapható fideSS hívek bármikor és bármire képesek.
    már csak a balta hiányzik a kezükből.
    ez a videó is jó bizonyíték erre.
    alantas és primitív ösztönlények (rezsicsökkentő-békemenetes), melyek torz pofával, a felszínre fakasztják beteg elméik bugyraiból a vadállatias gyűlöletet.
    ez a fideSS igazi arca
    orbán polgárháborús őrült

    http://www.noltv.hu/video/4878.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. TGM teljesen ellágyult,hogy meghívták egy kávéra.Nem látja át az átverést???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  14. jómagam már tegnap kiszúrtam,hogy egy ember sincs a temetőben.a mi városunkban mindíg van 10-20 ember kint. gondozni a sírt.itt kizavarták öket,gondolom román rendőrök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. Szatmárnémeti: Önnek tökéletesen igaza van! Minden épeszű ember békénhagyná Önöket, magam is. A szélsőjobb viszont azt szuggerálja a nyomorba jutottaknak, hogy ne is gondoljanak az országon belüli szociális rendrakásra, és ezáltal sorsuk jobbra fordulására, inkább álmodozzanak afféle lerohanós gyarmatosításról a környező országok kárára. Így narkó-álomban lehet tartani a nyomorgókat, akik ezáltal nem állítanak guillotinokat azoknak, akik nyomorban tartják őket. (A Nyugat eltűri ezt, mert jobban fél a nyugati burzsuá is a guillotinos igazságszolgáltatástól, mint a náciktól, kik az ő hívei…) Ebbe Önök vétlenül pottyantak bele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  16. *
    “A rendőrök jelenleg előzetesben vannak, idővel talán a megérdelmelt büntetésüket is megkapják…”- írja a cikk.
    Természetesen, csak úgy ahogy a cigányok elleni merényletek elkövetői is, akiknek néhány héten belül lejár az előzetes fogvatartásuk 4 éves határideje, minek következtében hamarosan szabadlábra helyezik őket… Nekik 6 ember élete [ebből egy gyermek] és 45 sérült szárad a lelkükön.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  17. T. Kecskeméti Károly!
    Gratulálok az aktuális idézetért. Ennél pontosabb és aktuálisabb magyarországi korrajz nincs, nem lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  18. Pukkadjon ki a kisgömböc!
    Nem átalkodik a gyalázatos más halálából, ön magának előnyt kovácsolgatni.
    TGM is kihagyhatta volna a felkérést a nyílt leveléből! Ez már nevetséges!
    .
    Nem is tudom melyik a nagyobb sértés:
    Elmenni annak az embernek a sírjára akit a korrupt, önkényuralmi eszközök álltal működtetett orbán diktatúrája agyon vert …
    Vagy az, hogy ebből politikai ügyet próbál, támogatói számára, i- gen nevetségesen – komponálni az orbán rezsimje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  19. *
    Egyszerűen, nem értem azokat az olvtársakat, akik ez ügyben Tamás Gáspár Miklós Orbánnak szóló felszólítását kárhoztatják. Ennél egyenesebb, indokoltabb és szellemesebb fellépést a magyar politikában már rég nem láttam. Ezért nem rosszallás, de annál inkább elismerés illeti.
    *
    Más lapra tartozik az a pofátlanság, amit a Vezér ebből a saját maga előnyére fordított (ki)… azzal az őrült – mert hát nem józan – paraszti eszével.
    *
    És az is egy más lapra tartozik, hogy Ő, mint a magyar kormány feje köteles lett volna nyilvánosan bocsánatot kérni nemcsak a családtól, nemcsak a román államtól, de kárpótlást is felajánlani a családfenntartó nélkül maradtaknak, és nem mindössze egy néhány órás kirándulással letudni e jóvátételi penzumot.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. “Szatmárnémeti
    2013. május 12. vasárnap
    07:45 ” írta:

    “Hagyjatok békén minket.
    Nagyon jól megvoltunk eddig is nélkületek……”

    Ha egy kicsit utánanéznél, -olvasnál a történelmünknek, rájönnél, hogy éppen az Orbán félék miatt vagyunk szétszakítva, vagytok a (már lassan eltűnő) határ túlsó oldalán. Ha az Orbán előd magyar “urak” 1867 után -amikor ők megkapták a Habsburgoktól a nyelvhasználatot és sok más jogot- biztosították volna az ország akkori területén élő más nemzetiségeknek ugyanezeket, akkor ma is “nagy”Magyarország lenne (legalább is területileg) és akkor 10 millió helyett 20 millió marná egymást……..(Ha nem lett volna egy délszláv típusú vérontás a “szocializmus” összeomlása után).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  21. sztélin is dísztemetést csinált a kivégzett bajtársainak,hitler is rommelnek dísztemetést rendeztetett,na orbán az ő követőjük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  22. Eldrad !
    *
    Igazad van az Atyaúristennel. Szívből kívánom, hogy a finnek istene – f i n n ü l ,
    az a magasságos f i n g o t t – hajtaná haza ezt az ó-lábú gnómot Soumi ezer tó áztatta földjéről…
    *
    Üdv

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  23. Nem szeretem, nem kedvelem, minden eszközzel harcolok az általa épített aljas rendszer ellen, de mi ne csináljunk belőle “sapkás nyulat”!

    Hogy elment, jól tette, nem volt jobb választása!
    Az pedig hogy hogy érezte magát, más kérdés és az ő dolga, nem cserélnék vele!
    Hogy közben kamerázták? Bárkit kameráztak volna!
    Ha az AN ellátogatott volna a sírhoz, azt a képet is láthatnánk!
    Szeressük az igazságot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  24. Sidney!
    *
    Az általad “délszláv típusú vérontásnak” titulált háborúnak semmi köze nem volt a (jugoszláv) szocializmushoz. Pontosabban nem jobban, mint az akkoriban gazdaságilag jóval előrébb járó kapitalizmusnak. A délszláv népek összecsapását éppen innen, nyugat felől ösztönözték, biztatták mindenféle nyílt és titkos beavatkozásokkal, mely állításomat az azt lezáró béke és az “új határok” is igazolnak… Jugoszlávia, amely szinte egymaga verte vissza a Német támadást, most egyszerre egy tucat nemzet hadszíntere lett…
    *
    A nacionalizmus véletlenül sem a szoci. klasszikusok találmánya, sőt ők voltak a legnagyobb ellenlábasai a – más néven nevezett – nemzeti sovinizmusnak.
    *
    Az meg aztán a teljes nonszensz, hogy Romániához (spec. Szatmárnémetihez) bárminemű köze lett volna a délszláv konfliktusnak.
    *
    Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  25. Kecskeméti Károly

    Kedves gusztavnagy, a lényeg egészen máshol van!
    “…..a miniszterelnök a legnagyobb titokban rótta le kegyeletét az Izsákon agyonvert férfi sírjánál”.
    A valódi gyászból nem elegáns önreklámot szervezni, kultúremberek nem is szoktak. Ha fotó készül, azt megörzik emléknek, de nem akarnak begyűjteni rokonszenvet.
    A temetésre illett volna elmenni, nem később, felszólításra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  26. Emberek!
    Hagyjuk már ezt az állítólagos Szatmárnémeti fazont, mert hogy nem az, az egészen biztos, beírt ide egy baromságot, hogy lássa a reakciókat.
    Egy Szatmárnémeti ember nem így ír, és gondolkodik, ez egy sz@rzsák provokátor, de ha így is gondolja amit ír, én mai napig fenntartom a December 5 szavazásom, és Gyurcsány Ferenc kijelentését a szavazásról
    NEM!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  27. Nem akarom cikizni a magyart. Vannak jo emberek is kozottunk meg rosszabbak is. Vannak profi es amatorok. Van aki igazat mond es van akik érdekből hazudnak. Ez eddig is így volt (nem mintha rendben lenne) de ez van. Ami azonban ki tudja boritani a bilit az az amikor hozzénemértő, amatőr, suttyók elkészitenek valamilyen törvényt, valamilyen propaganda anyagot, de annyira primitiv ostoba módón hogy az emberben felvetődik a kérdés.
    1. Ezek tényleg ennyire tuskok, ugy kezelik a kamerat mint az arab televíziosók, ezek tényleg nem veszik észre hogy kilóg a lóvacska más alkatrésze is ?
    vagy.
    2. Ezek tényleg annyira hulyere veszik az embereket vagy tényleg azt hiszik hogy minden magyar ekkora bunkó hogy nem tünik fel a hazugság. Tényleg Orbán kormánya és a fidesz csapat azt hiszi hogy az összes ember ezen a szinten látja a világot értékeli a dolgokat. Azt gondolja Orban hogy tényleg ekkora tahók vagyunk ?
    3. Tudja Orbán hogy szar az anyag de Ő úgyis csak a holdudvarnak közvetít a többiek (esetleg az értelmesebb része a magyaroknak) le van szarva. A holdudvarnak meg mindegy hogy mi a műsor, ha victorka szerepel benne az csak jó lehet.

    Amikor valaki megnyeri a választásokat akkor arra esküszik fel hogy az egész ország érdekeit szolgálja, nem csak az ÚN. “magyarokét”, akik semmivel sem magyarabbak mint Te meg én, még akkor sem ha gatyában lövöldöznek a lóról hátrafelé, hanem mindenkit aki az adott Országban él. Na ezt nagyon elrontotta a fidesz, akorrupció magasabb mint valaha. Amit a komcsik elrontottak, ők jobban elrontották amit a komcsik jól csináltak azt ők elrontották. (Valojában a fidesz a legnagyobb komcsi gyülekezet, ahol az ex hatalmon lévők érdekből nyalnak seggeket).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  28. Hamond!
    Akkor beszéljünk egy kicsit higgadtan a dolgokról. Az orbánhívők népes tábora azt hiszi, hogy az állampolgárság megadásával kvázi visszacsinálódik Trianon. Az erdélyiek a kettős állampolgársággal elhiszik, hogy kiszabadulhatnak kisebbségi fogságukból és szabadabban élhetnek, jobban fognak szabadon boldogulni. Nem ők akarták ezt. Elhitettték velük orbánék, kövérék. Nekik is természetes, hogy a testvérük, szüleik nem vauznak bele az önálló családi dolgaikba, de ettől még a tágabb család szereti egymást és összetart. Nem akarják ők, hogy oda rohangáljon minden magyar politikus állandóan bocsánatot kérni azért a szavazásért. Sőt, azt mondják, hogy hagyják őket békén ezzel. És csalódottak, hogy a kirakatpolitikával szemben, ha átjönnek, akkor lenézik őket, ellenségesen tekintenek rájuk, sőt néha agyonverik őket. De sikerült ezzel a magyarkodó politikával szembeállítani bennünket. Ezért IS a NEM volt a helyes válasz a népszavazáson és most sem volna szabad acsarkodnunk egymásra mert az indulatok hamar elfajulnak. Azt meg végkép nem szabad csinálni, hogy nem hallgatjuk meg és negligáljuk az odaátról érkező kritikákat, mert ” akkor is nkem van igazam”! Ez egy orbitális marhaság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  29. Uramisten!
    Félni kell a saját hazánkban! Az a szegény ember – állítólag – valami félreértés miatt került az államigazgatási rendőrség karmai közé. Én még emlékszem arra, hogy a történelem, és az irodalomórákon mit tanítottak nekünk a kádár rendszerben. Nevezetesen azt, hogyan kegyetlenkedtek a szegény, nincstelen emberekkel a hatalom őrei, a csendőrök, és a rendőrök.
    Még mindig nem veszik észre, hogy hova jutott ez az ország, és hova juttatták a szegénnyé, és nincstelenné tett embereket, akik az ország népének a többségét teszik ki?
    A nagy tolvajok pedig mindig, és teljesen büntetlenek maradnak.
    Megállj, megállj! Ez így nem mehet tovább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  30. öregszeder
    2013. május 12. vasárnap
    13:47
    Az írásoddal egyet tudok érteni, egy kivétellel, az állampolgárságot ki kell érdemelni, ha én átköltözöm Ausztriába, Németországba, én hosszú idő után kaphatom meg az állampolgárságot, (és nem kérem és rögtön kapom.) és akkor is kívülálló leszek de az állampolgársággal még nem is lenne baj, de a legtöbbje, megkapja, áttelepül, és úgy magyaráz, követelőzik, mintha ő építette volna fel ezt az országot, és ha nem nyalja ki senki a seggét, akkor meg köcsögök vagyunk, nem erre számított, és hagyjuk békén őket.
    Azt azért még tisztázzuk, hogy a 90% aki átjön, nem elég hogy képzetlen, de még feketén is dolgozik, de a követelőzés az megy. Én csak ezért vagyok mérges rájuk. Az sem mellékes, hogy az egyedülálló, idős emberek ellen elkövetett testi sértéssel járó rablásokban is jócskán részesei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  31. Minden alkalmat megragad, hogy fényezze magát. Hol erdélyi kamionosnak álcázott munkanélkülit és a világjáró manikűröst vesz fel az autójába. hol a kegyeletét rója le egy sírnál…
    Ki mit tippel, mi lesz a következő produkció?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. bumburi
    2013. május 12. vasárnap
    10:22

    Pont fordítva.

    Te tetted meg, hogy helyrehozd a dolgot és megírd az igazat, hogy mekkora ballépés volt ez a levél, és álszent Orbán akciója hiszen mint írtad, csak több imádót szerzett neki. De ezt TGM nek belátni és helyrehozni, hacsak nem szándékosan csinálta.
    .
    Ez járt a fejembe, elnézést ha nem tudtam jól leírni.
    .
    Mert amikor először olvastam TGM levelét akkor sem tetszett a hangvétele, de mindegy, mit lehet tenni. Sajnos Orbán válasza beigazolta kételyeimet és a lehető legrosszabb, legkárosabb végkifejletet amit leírtál. Akkor ha nagy barátok, viszont vagy TGM tévedett és Orbán hülyére vette vagy szándékos volt??? De ezt lássa be TGM vagy akkor felmerül a kétely, hogy ő áll Orbán oldalán és mindennek amit képvisel. Mert más amit írt a levelében és másról beszélt a hangvétele .

    De gondolom TGM nem fogja olvasni a hszed. pedig ráférne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  33. Hiába no.
    Aki érti a ” piárt ” az kérem érti !!
    Bármiből képes hasznot kovácsolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. Eagle
    Megnyugtattál.
    TGM semmit nem fog belátni.Ő szabad gondolkodónak tartja magát,viszont ambivalens viselkedése nem ezt mutatja.
    Azt sem látja be, (pedig azonnal reagálni kellett volna rá!) hogy Orbán bohócot csinált belőle a Netuddki aláírással!
    Orbán ugyanis van annyira hiú, és pökhendi, hogy a nevét használja aláíráskor, és nem egy sejtelmesen akárhogyan magyarázható névvel ír alá egy üzenetet. Valamelyik samesza elkövette ezt a gyalázatot, amit kénye kedvére megtagadhat bármikor, mondván nem ő volt az üzenet küldője.
    Mondom ezt én,az én logikámmal, ami fel sem ér a TGM-i, és Orbáni magaslatokba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. szatmárnémeti ( Satu Mare)

    Te forditva ülsz a lovon. Ha valakinek békén kellene hagyni valakit, akkor nektek
    minket. Nem mi akarunk Romániában szavazni, nem mi pofázunk bele kéretlenül mindenbe. Ha úgy érzitek ,hogy a jobbik és a fidesz csak kihasznál titeket, nosza , ki akadályoz meg abban ,hogy elhajtsátok őket a francba?Tán ,csak nem a püspök úr? Bár az inkább csak a kurvákat hajkurássza,mióta a nejét már nem verheti. Úgyhogy kedves oradea, vagy hogy hivnak, vegyél vissza kicsit az arcodból légyszives. Nekem veletek semmi bajom,de nagyon unom ,hogy ha akaratlanul is ,lehet ,hogy szimplán csak butaságból, állandóan a nemzetet tönkretevő szemetek oldalán álltok . Legalább is a hallható többség.Meg ki nem állhatom ezt a mű-magyarkodást., ideje lenne abbahagyni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  36. @bumburi

    “Azt sem látja be, (pedig azonnal reagálni kellett volna rá!) hogy Orbán bohócot csinált belőle a Netuddki aláírással!”
    .
    Pontosan így van, én is inkább erre gyanakszom mint szándékos alájátszásra TGM től. Csak az bizonytalanított el, hogy a levelében TGM hamisan és öncélúan kulturáltan indított és úriemberként kezelte Orbánt, nem mintha stílusgyakorlaton lenne, de hát bocsánat, nem tudom magam udvariasan kifejezni a tartalom rovására, de feltételezem TGM ennyire mégsem hülye és tapasztalatlan. Akkor most mi volt ez?
    .
    Szóval szerintem ahogy mondod, sokkal önzőbb annál, semhogy belássa, és ez igencsak lefokozza az intelligenciáját. Na mindegy, nem szívvidító, akkor most már csak én üzenek az Orbán imádóknak: imádjátok csak nyugodtan a ti sírotokra is ki fog vinni egy szál fehér rózsát, büszkék lehettek rá. Gusztustalan, morbid az egész ügy ahogy van, mi a francnak verte bele az orrát TMG ha csak ezt tudta kihozni az egészből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  37. Barry1
    2013. május 12. vasárnap
    16:30

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  38. CommonSense
    *
    Amikor a fid SS-t komcsi gyülekezetnek nevezed, hatalmasat tévedsz.
    *
    A fid SS egy nemzeti szocialista, Nazionalasozialistische Arbeiterpartei, amely éppen a lényegét tekintve – szemben a “komcsikkal” – nacionalista és rasszista alapokon gondolkodik, szervez és operál… Minden lépésük gyöke: “a nemzet”.
    *
    Tehát, ez az egybemosás akkor sem igaz, ha mostanában olyannyira divat is elmaszatolni a valóságot…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  39. Eagle
    Hiába üzensz! Minimum agymosás kéne nekik. Rosszabb estben meg egy hatalmas malőr Orbán részéről, hogy kinyíljon végre a szemük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  40. magyarok sírjához mikor megy el akiket kiirtottak ?
    családokat tettek tönkre és még gyermekeket akarnak ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  41. sydney
    2013. május 11. szombat
    21:51

    Az első fideSS-kormány legnagyobb maffiózójáról, meg a bűntársáról, Valenta Lászlóról érdekes dolgokat olvashatsz Bartus László Maffiaregény c. könyvében.
    Ilyen kicsi a világ… :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. Szatmárnémeti

    A kommentelők látom jócskán felháborodtak. Az első dolog, valóban szatmári vagyok. De mi teljesen másképpen gondolkozunk mint ti. Nem mondom, hogy jobban, vagy rosszabbul de teljesen másképp. Nekünk a magyarság nem jelenti mások gyűlöletét. Kerüljük a fennhéjázást és a pökhendiséget, ami közöttetek népbetegség a gyanakvással és a mások letaposásával egyetemben. A provokációkra nem válaszolok. Nem vagyok provokátor sem, csak nem bírom ezt az egyre jobban terjedő náci légkört. Ez Románia nyugati határánál megáll. Nekünk ez nem kell. Mi nem vagyunk ilyenek. Nem akarunk összeveszni senkivel. nektek fogalmatok sincs milyen itt élni. Négy évig éltem Magyarországon. Ez a négy év alaposan megváltoztatott és kiirtotta belőlem azt a fajta magyarságot, ami nálatok dívik. Mindegy, nem akarlak megsérteni benneteket. Áldozatok vagytok. Isten könyörüljön rajtatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  43. Szatmárnémeti
    Gratulálok! Végre egy normális, emberi megnyilvánulás. Kérlek, ne általánosíts.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos