Ronai and Ronai
AMERIKAI

Köves Slomó csalással lenne WJC-alelnök 2013. május 6. hétfő 15:51 | AN

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Köves Slomó csalással lenne WJC-alelnök

New York – Az Amerikai Népszava értesülései szerint Köves Slomó egy ciprusi hitközség ajánlásával pályázik a Zsidó Világkongresszus alelnöki posztjára. Ilyen zsidó hitközség azonban nem létezik, mert Cipruson csak Chabad kirendeltség van. Ezért az ajánlás csalás. Az ajánló ciprusi szervezet rabbija Arie Zeev Raskin, aki Köves magyarországi barátja és rabbitársa, Smulik Raskin édestestvére. Miután Köves végigkoldulta a jelölésért Magyarországot, és a szabálytalan jelölését mindenki visszavonta, egy ciprusi offshore Chabad kirendeltségnek lett a jelöltje, amely zsidó hitközségnek adta ki magát. Köves most akkor ciprusi jelölt, nem magyar. Az is megtévesztésztéssel.

Köves Slomó a Zsidó Világkongresszus alelnöke szeretne lenni, és ebben maximálisan támogatta őt az Orbán-kormány, amelynek médiája úgy mutatta be őt, mint egy reális jelöltet. Ha Kövest sikerülne a Zsidó Világszövetség alelnöki posztjába juttatni, akkor az Orbán-kormánynak és a vele kollaboráló Hit Gyülekezetének lenne egy beépített embere a Zsidó Világszövetségben, ahol jelentéktelen színben tünteti fel a magyarországi antiszemitizmust és a Horthy-rendszert restauráló Orbán-rendszert. Ezen mind Köves, mind a Hit Gyülekezete sok pénzt kereshetne, és segítené a horthysta-antiszemita Orbán-rendszer hazai és külföldi elfogadottságát és konszolidációját.

Köves először barátja, Sessler György, a Magyarországi Munkaszolgálatosok Országos Egyesülete ajánlásával próbált jelöltté válni. Kiderült, hogy Sessler a maga nevében nem jelölhet, fantomszervezete nem tagja a WJC-nek, ezért a jelölése nem volt érvényes. Ezután a szochnutos Alex Katz-nál próbálkoztak, de ő miután rájött, hogy átverték, az egyébként is szabálytalan jelölését visszavonta. Köves Slomó nem adta fel, hanem megkeresték a Magyarországon élő családi barátot, Smulik Raskint (Raskin rabbi itt látható, felülről a harmadik), akinek édestestvére, Arie Zeev Raskin nevén fut egy ciprusi Chabad kirendeltség (itt látható a honlapja). Köves ennek a ciprusi offshore kirendeltségnek lett a jelöltje. A két Raskin közös édesapjának Facebook oldala itt látható.

A Zsidó Világkongresszusnak benyújtott ajánláson a ciprusi szervezet zsidó hitközségnek nevezi magát: Jewish Community of Cyprus. De a szervezet honlapján látható, hogy az nem “Jewish Community”, hanem a “Chabad Lubavitch of Cyprus”, ami nagyon nem ugyanaz. Ez az eljárás megtévesztés és csalás. Mint azt Radnóti Zoltán rabbitól megtudtuk, ez a ciprusi szervezet nem zsidó hitközség, ezért a kínkeservesen összeeszkábált önjelölés is szabálytalan és érvénytelen. Radnóti Zoltán rabbi blogjában olvasható Köves kálváriája a WJC alelnöki posztjának megszerzéséért. Ez az ámokfutás a pénzért és a hatalomért, sikeres is lehet, mert Orbán pávatáncos fellépése és a rendező országnak járó tisztelet segítheti Kövest, akinek most van esélye, hogy megszerezze a pozíciót vagy soha.

Ez azt jelenti, hogy Köves Slomó (eredeti nevén Köves Máté) szélhámos, csaló, önjelölt, aki mögött nem áll szabályszerű jelölő szervezet. Megválasztása esetén a ciprusi offshore Chabad szervezetet képviselné hivatalosan, mégis “magyar jelöltként” lép fel. Miután az nyilvánvaló, hogy az ajánló ciprusi szervezet tekintetében ő senkit nem képvisel, ez egy baráti szívesség, és a szervezet mögött nem áll egy zsidó hitközség, amely hivatalosan jelölhetne, az egész jelölés egy fantomjelölés.

Függetlenül attól, hogy a Zsidó Világkongresszus ebből mit érzékel, és a házigazda Magyarország iránti tiszteletből Kövest megválasztja-e, a jelölésből teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenkezik a Zsidó Világkongresszus céljával és alapszabályával. Feltételezhető, hogy személyes ambíciói mögött a pozíciószerzés vágya, valamint sok pénz, hatalom és befolyás megszerzésének szándéka áll. Ebben a törekvésében támogatja az Orbán-kormány, mert ha Köves a WJC alelnöki székéből és az ezzel járó kapcsolatok birtokában állítja a Horthynak, Wass Albertnek és a hungarista-antiszemita Prohászkának szobrokat állító Orbán-kormányról, hogy nem antiszemita (miközben az iskolában a nyilas Nyirő a példakép), az Orbánnak minden pénzt megér.

Köves az Orbán-rendszert támogató “nemzeti” érzelmű zsidóként jelent meg a nyilvánosság előtt, aki a szélsőjobboldallal összefonódott Orbán-rendszerben jó pénzért tagadja az antiszemitizmus létezését, relativizálja azt, ezért cserébe állami elismerést és évi csaknem százmillió forint “Júdás-pénzt” kapott. Köves Slomó a Zsidó Tanácsra emlékeztető magatartásával megosztotta a magyarországi zsidóságot “jó zsidókra”, akik magukat “nemzeti érzelműnek” mondják, és “nem jó zsidókra”, akikből hiányzik a “nemzeti érzés”. A “nemzeti érzés” a két világháború közötti antiszemita rendszert feltámasztó Orbán Viktor rendszeréhez való lojalitást fejezi ki: az a zsidó, aki kiszolgálja Orbánt és elárulja a zsidóságot, az jó zsidó és “nemzeti érzelmű”, aki tiltakozik a fasizmus és nácizmus reneszánsza, az antiszemita kormányzati politika ellen, az nem jó zsidó és idegenszívű.

A fentiekből egyértelmű, hogy Köves csaló és szélhámos. Szervezete számára az állami elismerést és a pénzt a zsidóság elárulásával és az Orbán-rendszer kiszolgálásával szerezte. Most a Zsidó Világkongresszus alelnöki pozícióját is hamis eszközökkel akarja megszerezni.

Köves, mint az Orbán-rendszer által kinevezett tábori lelkész, fizetett állami alkalmazott. No comment.

Köves Máté a “gazdával”. Árulásért ennyi pénzt mostanában nem sokan kaptak. Kellene ügynöknek a WJC-be.


VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 27 szavazatból)
Köves Slomó csalással lenne WJC-alelnök, 4.3 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(42)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

42 Reader’s Comments

  1. Köves manipulációja is rendkívül rossz fényt vet az egész magyarságra. A világ szinte csak botrányos, kultúrálatlan dolgokat lát Magyarországon. Szereném hinni, hogy a magyarok nem ilyenek, de mindannyiunknak tennie kell azért, hogy a normalitáás kerekedjen felül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  2. A fidesz zsidajai mind leköpni való áruló, pénzéhes gazemberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  3. Marcus Aurelius

    Jó katolikus azért még lehet belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (25 szavazatból)
  4. Hányinger ami itt folyik.Ennyi tisztességtelen emberrel,hogy lehet egy új világot felépíteni ahol demokrácia van?Aprópénzért eladják a becsületüket a tisztességüket!Undorító!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  5. Hát igen..ha egy zsidó hülye, akkor nagyon….

    Illetve a hatalom korrumpál- a hatalom hiánya pedig teljesen korrumpál…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  6. .
    .
    EdCarping!
    .
    Köves egy kiválasztott, de nem bibliai értelemben, hanem csupán egy magát istennek tartó őrült kiválasztottja, miután – I. Orbanisztán idején – felajánlotta szolgálatait. Mindjárt kapott ajándékba egy műemlék (XVIII. században épült) zsinagógát Óbudán, amely a helyi hitsorsosok deportálása óta az állam, illetve az MTV birtokában volt… Persze a Lubavicsi-nak titulált valláságazat pedig külföldről támogatja korlátlan intenzitással ezt az önjelölt könyöklőt…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  7. Marcus Aurelius

    Hiryu2,0
    2013. május 6. hétfő
    17:02
    .
    “Hát igen..ha egy zsidó hülye, akkor nagyon….

    Illetve a hatalom korrumpál- a hatalom hiánya pedig teljesen korrumpál…”
    .
    Áh,egyszerűbb a dolog. Nem kell ehhez sem zsidónak, sem hatalomközelinek, sem hatalomhiányban szenvedőnek lenni. (Bár ez utóbbi “jól jöhet”.) Ez egyfajta speciális személyiséghiba. Van ilyenből több is, de a szélesebb nyilvánosság csak azokról az esetekről/személyekről értesül, amikor egy amúgy is előtérben álló figura égeti meg magát.
    .
    Fogadok, hogy ez a Köves Slomo most éppúgy abszolúte nem érti, és tényleg nem érti, hogy mi a fenéért kéne szégyellnie magát, ahogy dicső olimpiai bajnokunk, az erkölcsileg már csak néhai Scmitt Pál se fogja soha megérteni ugyanezt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  8. Ha Kövesnek sikerülne elnyerni az alelnöki posztot, akkor kellene igazán menekülniük Magyarországról a zsidóknak! Ez az ember mindent elad! Becsületet hitet, önmagát!
    Undorító!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  9. Viktorunk szeretete öl, butít és szellemi nyomorba dönt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  10. Többedszer csodálom, hogy az internet korában, amikor olyan könnyű utána nézni a dolgoknak, újra és újra akadnak emberek, akik megpróbálnak ilyen pitiáner módon csalni…Érthetetlen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  11. “Ezután a szochnutos Alex Katz-nál próbálkoztak”
    .
    Mi a Szochnut, ill. mit jelent a szochnutos?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  12. Ha ez igaz, akkor a Magyar vezetés nem más mint maga a “polip”. Na de hol van akkor legalább egy Cattani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. Azt tudjuk, hogy Bayer Zsoltinak az 5-ös számú tagkönyv jutott.

    És Slomó/Máténak hanyas a sorszáma?

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  14. Mellékesen Köves úr volt az, aki anno a Népszabadság egyik kiemelt területén nagy cikket írt arról, hogy mennyire kívánatos és vallásilag igazolható (!) az, ha akármelyik izraeli terrorista cselekedettel (!) megöl egy arabot, ellentétben, ugye, az ellenkezőjével.

    Félreértés ne essék, ez nem antiszemita komment a részemről, a hangsúly azon van, hogy ez az ember quasi legalizálva lát egy terrorista akciót, ha azt izraeli követi el.

    Sosem felejtem el azt a cikket, míg élek. Azt hittem akkor, hogy rosszul látom, amit leírt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  15. Kinga
    2013. május 6. hétfő
    18:46

    Ez a Köves féle cikk mikori? Nagyon érdekelne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  16. Nem lett egy magyar sem a WJC elnökség tagja. Gyanítom a magyarországi zsidók megosztottsága nem volt jó példa a nemzetközi szervezetnek. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Kinga, azt a köves-cikket én is elolvasnám, és azt hiszem, rajtam kívül még sokan mások is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  18. lehar: regi, meg akkori, amikor nekem blogom volt a Nepszabadsagnal, nem is tudom, lehet annak mar 4 eve is, vagy tobb. Talan valahogy meg lehet talalni, nem tom. Nem en talaltam ki – ahogy irtam is, sosem felejtem el, amig elek, akkor hallottam eloszor Koves ur nevet, de igen megtanultam. Azt, hogy egy ilyen poszt megjelenhetett., mint kiemelt ‘vezerbejegyzes’, ami a Nepszabadsag fooldalan is lathato volt – rettenetes dolognak tartottam. Akkor a nolblog moderatora Koves ur kebelbaratja volt, igy jelenhetett meg az a cikk, ugy sejtem. Irtam is ra ott egy reakciot, de semmi nem tortent, nehany blogger (velem valo) egyetertesen kivul. Mindegy is, csak azert jegyeztem mindezt meg itt, mert Koves ur rendkivul jol menedzseli magat azota is, de nalam akkor nagyon kiutotte a biztositekot. Mar-mar kezdtem ugy hinni, hogy akkor biztos en voltam szigory (bar meglenne a szoveg – nem tuloztam), de hat valahogy a fonti manipulaciok siman belefernek a kepbe ezek szerint.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Csalás kizárva. Nincs “magyar siker”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. Nemes gondolkodású hazafi” – Hende tábori főrabbivá nevezte ki Köves Slomót

    Az alábbi hír olvasható a Honvédelem.hu-n:
    Hende Csaba nagy reményeket fűz az új tábori főrabbival, Köves Máté Slomóval végzendő közös munkához – ezt a miniszter hangsúlyozta, amikor az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbiját a Honvédelmi Minisztérium Tábori Lelkészi Szolgálat Tábori Rabbinátus tábori főrabbijává nevezte ki május 2-án.
    2012-es hír

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  21. hmmm…ez volt az?
    Kínzás a zsidóságban?

    Kedves Slomo!
    Ha esetleg van egy kis időd, bár tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy, akkor nagyon érdekelne az alábbi téma.
    Most néztem meg moziban a Kiadatás című filmet, ami nagyon tetszett, érzelmileg is megdolgoztatott, és elgondolkodtatott. A történetben az amerikai titkosszolgálat tévedésből rossz embert leplez le, csuk börtönbe és vet alá válogatott kínzásoknak, hogy információhoz jusson, és ezzel elejét vegye terrortámadásoknak és öngyilkos merényleteknek. A film egyik fő kérdése az, hogy szabad-e egyes embereket azért megkínozni, még ha nem is 100%-ig biztos, hogy információval szolgálhatnak, hogy más emberek életét megmentsük. (A cél szentesíti az eszközt?) Dosztojevszkij tudom, mit válaszolna (nem szabad), de mit mond erről a zsidó hagyomány? Hiszen embert ölni bizonyos esetekben szabad.

    Köszi:
    Aliz

    Szia Alíz !

    A Techumin című zsidó joggal foglalkozó folyóiratban olvastam egy tanulmányt erről.
    Amelynek az a lényege, hogy ha valakiről biztosan tudjuk, hogy tud olyan információt mondani, ami emberek életé mentheti meg, de ő nem akar ezekről nyilatkozni, akkor jogunk van kínozni, mivel ő rodefnek (azaz gyilkos szándékkal mások életretörőnek) számít és a rodefet még ölni is lehet hogy áldozatait megmentsük a haláltól.
    Ha nem biztos, de valószinű hogy ilyen információ van a birtokában, pl. titkolódzik és nem „beszél” szabadon, akkor már adott esetben ez is elég ok lehet a kínzásra, mert nem beszél.

    Még valami: általában a tapasztalatok alapján a SB nem hív be és faggat ártatlan embereket. A háláchá szempontjából mindegy, hogy ő maga e a terrorista, vagy csak tud róla és hallgat.

    Nyilván kellő óvatossággal kell bánni ezzel az üggyel…

    üdv
    Slomó

    http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2010_02_14_a-rabbi-valaszol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  22. Kecskeméti Károly

    Rövid helyzetjelentés a Magyar Ugarról:
    A mai Megbeszéljük c. műsorban (Klubrádió) Bolgár György arról győzködte a betelefonálót, hogy orbán beszédét nem szabad kategórikusan elutasítani, mert meg kell őrizni a párbeszéd lehetőségét a fideszben bizonyára létező, kevésbé radikális erőkkel. (A fél öt és öt közötti része a műsornak.) Az illető próbált vitatkozni, sikertelenül.
    Az ATV Egyenes Beszéd c. műsorában egy osztrák újságírónak Bánó András, többek között ezt mondta: ” A zsidók deportálása a nyilas hatalomátvétel után gyorsult fel.” A vendég emlékeztette, mi történt nyáron…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  23. Más. Köves a föntiek szerint nem hülye, hanem egyszerűen kém, ügynök. Ma, amikor nem csak Orbanisztánban, hanem, a gazdasági nehézségek miatt egész Európában újjáéled az idegengyűlölet, a rasszizmus és az antiszemitizmus, Köves föladata a WJC-be beépülve nyilvánvalóan az lesz, hogy csökkentse a zsidók éberségét és veszélyérzetét egy zsidó “világszervezetben”, vagyis világszerte, és elősegítse az antiszemita erők előretörését az egész világon.
    A magyar és az európai antiszemitizmus – belátható időn belül – nem fog újabb koncentrációs táborokat és gázkamrákat építeni, így fizikailag nem veszélyezteti a zsidóság létét.
    De a európai antiszemitizmus szellemi munícióval látja el a muzulmán antiszemitizmust, a dzsihádot, amely már igenis fizikai veszélyt is jelent a zsidóság számára.
    Az antiszemitizmus a 21. században nem vicc, nem néhány debilis magyar nyilas gusztustalan szórakozása – ahogy sokan bagatellizálni szeretnék.
    Összeesküvés elmélet? Nana! Próbáljunk csak logikusan gondolkozni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  24. tárgyaljon vele, akinek két anyja van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  25. Hiryu: ha az altalam emlitett posztra gondoltal, akkor nem, nem ez volt. Az egy hosszabb essze-jellegu iras volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  26. Mi a furcsa ebben ?
    Ez a köves egy tipikus magyar..ahogyan azt Ákosbácsi Mr. Kertész már volt olyan szíves kifejteni.
    Szégyenlem is magam miatta merthogy én is magyar vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  27. Köves Feldmájerrel vetekedve igyekszik megszerezni magának az “Orbán legfőbb zsidó seggnyalója” címet. Jelenleg úgy fest, hogy Köves pozíciói jobbak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. proaktiv, 2013. május 6. hétfő, 18:18

    http://www.szochnut.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  29. Kinga
    2013. május 6. hétfő
    19:37

    Pillanatig sem gondoltam, hogy Te találtad ki!:) Azért érdekel, mert csodálkoztam volna, ha elkerüli figyelmemet. Az általad említett írás 2009 januárja előtt születhetett, (ma reggel 3 órán át kerestem, eredménytelenül) az óta vagyok jelen a Nol-on. Kezdetben kétszer javítottam kommentben Köves írásaiba, melyekben súlyos tévedéseket találtam. Jellemzően egyikre sem válaszolt, majd nagyon rövid időn belül már nem is írt oda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. HORTHOMIGLAN HORTHODIGLAN,
    szerintem nem változtat a lényagen az, hogy Köves kit biztosít a támogatásáról, és mit kap ezért cserébe. Ez is csak azt bizonyítja, hohy most is vannak emberek, ahogy Köves és támogatottja is, akik pénzért és hatalomért mindenre képesek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  31. a vallási vezetéseknek célszerű megfelelő viszonyt ápolni a mindenkori kormányokkal. lehet, köves kissé túlment a mértéken. feldmájerről viszont nem mondható el, hogy nyalná orbán seggét (mint fentebb valamelyik komment említi).
    hogy köves jogosan aspirált-e az alelnöki posztra, vagy sem, lényegtelen. úgyse választották meg. nem választották meg feldmájert sem, sőt, a mazsihiszt sem választották be a tagszervezetek közé. úgyhogy totális kudarc. és ez nem tudom, kinek jó. nekem amolyan dögöljön meg a szomszéd tehene is feelingem van

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  32. lehar: koszonom, hogy ennyi idot forditottal ra; nagyon-nagyon sajnalom, hogy nincs meg. En is megneztem a regi szamitogepemem – sok nolblogos posztot lementettem anno ilyen vagy amolyan okokbol, de sajnos nincs ott sem.

    Hiryu2,0 masolt ide egy kis reszletet, hat kb. az kifejezi az esszenciajat, amirol abban a hosszabb irasaban beszelt, de az sokkal ‘egyertelmubb’ volt es reszletesen ‘megindokolta’ mit miert allit. Es nem bant “kellő óvatossággal ezzel az üggyel…”

    Meg egyszer koszonom, hogy ez is szoba kerulhetett itt. Igy teljes a kep.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. Kinga…

    Nagyon megértem az aggályaidat. Egyszer le mertem írni valahol, hogy az a zsidó aki arab gyerekeket gyilkol, nem különb a náciknál. Természetesen akadt olyan vadbarom, aki leantiszemitázott emiatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  34. Kinga
    2013. május 7. kedd
    13:59

    Mielőtt keresni kezdtem, megnyitottam Hiryu2.0 által bemásolt linket. Na, akkor kezdtem igazán érdeklődni, mert már sejtettem, hogy a kettő összefüggésben lehet.
    Remélem, az ide látogatók és az Admin sem tekinti offolásnak, ha elmondom, hogy – bár sokan azt hiszik – a rabbi nem pap, hanem tanító. Semmiben nem áll fölöttem, illetve ha igen, akkor a Tóra, a törvények ismeretében. Ezért, ha valamit nem értek, nem igazodok ki az összefüggésekben, nyugodtan kérdezek. De nincs nagyobb ostobaság, mint ha egy rabbi pont a Talmudból kivett szövegrészt próbálja magyarázni nem zsidóknak. Arra nincs időm, hogy pont ezt a szövegrészt kikeressem és megnézzem, vajon hány nagytudású, régi bölcs írt hozzá magyarázatot. Lehet, hogy kettő, de az is lehet, hogy 12.
    Ezt csak példának hoztam fel a nélkül, hogy tudnám, a Köves féle magyarázat a sajátja-e v. valaki másé. Még azt sem tartom kizártnak, hogy az egyszerűség kedvéért ültette át az általad említett témát mai viszonyokra. (Ami persze nem igaz, mert sok mindent el lehet mondani Izraelről, de a törvényes rend elvitathatatlan, a bíróság független.)
    Mit mondjak, nem semmi a magabizossága.:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. Clarita
    2013. május 7. kedd
    15:12

    Igen, nagyon óvatosan kell bánni az ilyen kijelentéssel, ugyanis a zsidó csak úgy nem szivárog át palesztin területre éjszaka, hogy egy családot, köztük 3 gyereket (a legfiatalabb alig 4 hónapos) késsel lemészároljon.
    Én, ha ilyen kijelentéssel találkozom, először is megkérdezem, hogy honnan az értesülés, majd felhozok legalább öt, cáfolhatatlan bizonyítékot az ellenkezőjére.
    A ténylegesen antiszemita, aki csak vagdalkozott, nem szokott a válaszért visszajönni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. lehar…

    Így igaz, óvatosan kell bánni az olyan kijelentésekkel, hogy “cáfolhatatlan bizonyíték”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  37. Hiryu2,0
    2013. május 6. hétfő 19:51
    Az általad javasolt linkben van egy érdekes kérdés:
    HONNAN LEHETETT TUDNI, HOGY KI A ZSIDÓ?
    Az oktatás sajnos nem térhet ki mindenre, ezért a fiatalabb generáció előtt
    sok minden rejtve maradt, ami akkor természetes volt.
    Most mindenki úgy érti a kérdést, ahogy jelenleg szokás. Tehát megkérdezték,
    megnézték a népszámlálásból, vagy valami nyilvántartásból, ami akkor a törvény
    szerint elő volt írva. Ez nem ilyen egyszerü, mertvanak egyéb megközelítések is.
    .
    Egyik filozófiája a következő: Hogyan fogjunk a sivatagban oroszlánt? Á nem
    úgy ahogy most gondolod. A helyett átszitáljuk a sivatagot és ami marad,
    azok közt vannak az oroszlánok.
    Vagyis: minden valamire való vállalat vagy cég, ha 1929 után felvett egy
    alkalmazottat ún HONOSSÁGI BIZONYÍTVÁNY-t kellett bemutatni, melyet
    az illető ajának születési helyén lévő jegyző/biró állított ki. Ugyan így kértek
    bizonyítványt azoktól is, akik ma a vállalkozók csoportjába tartoznak.
    Például (hogy egyszerű legyen) apám Monospetriben született 1908-ban,
    ami akkor Magyar helység volt, 1929-ben a MÁV-hoz jelentkezett, mint
    püspökladányi lakos, apja Csép-en született, de akkor Debrecenben lakott.
    Ezért apámnak, aki életében nem volt Csépen egy percet sem, mégis az
    ottani törvényes bíró adott illetőségi bizonyítványt, melyben bizonyította,
    hogy apám:
    KÉTSÉGBEVONHATATLANUL MAGYAR HONOS.
    Tehát így apám átesett a szitán.
    Vagyis nem tartozott azok közé akiket ma jöttment idegenszívüeknek tartanak.
    Akkor ezek közt tartották számon a “nemzetiségieket” is. (ma kisebbség)
    .
    Ne gondolja senki, hogy ezt dicsőségként írom. Pusztán azért lehetséges,
    mert meghagytam annak az okmányolásnak bizonyítékaként, amire már senki
    nem emlékszik. Ugyanis a furfang nehezen értelmezhető a mi világunkban.
    .
    A honosságiban mindenkiről tudták!. Így csupán annak a néhány ember adatainak kellett utánanézni, akinek nem volt állása, vagy nem volt vállalkozó.
    De azokat akkoriban a csendőrség figyelte. (így zárult be a kör)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  38. Clarita
    2013. május 7. kedd
    15:35

    Kár, hogy egy szót sem értett abból, amit írtam. Nem baj, ettől még egészségesen alszom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  39. kis kitérő, bocs.

    Írta valaki az az arab aki gyerekeket gyilkol nem különb a nácinál.
    Stimmt, de ő sem:
    http://lemil.blog.hu/2011/12/19/vakhit_es_terror_1_a_hebroni_meszaros

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  40. és most mindenkitől bocsánat az offért.
    de lehar kolléga segítségére volna szükségem, egy Izraellel kapcsolatos anyag megírásához.
    Kérlek ha mód van rá vedd fel velem a kapcsolatot:
    midway1972@gmail.com

    Sajnos valamilyen okból az index fórumán atomot dobtak rám /megint/ ezért ott már nem tudlak elérni.
    S.n.a.f.u

    ON.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  41. lehar…

    Ha két ismeretlen ember nem érti egymás gondolatát, akkor két eset lehetséges. Az egyik fél ironizál, de ezt nem jelzi. Vagy annyira túlbonyolítja a mondandóját, hogy az már valóságos “duplagondol”. A másik fél pedig minden bizonnyal egy hülye lehet, aki nem érti meg egy ismeretlen rejtett utalásait…
    Nyugodalmas jó estét és szép álmokat kívánok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  42. Hiryu2,0
    2013. május 7. kedd
    17:48

    Egyszerűbb lenne a FB oldalamon privátban. Ha fent vagy, keress lehar leharisrael néven.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Mesterházy: biztos, hogy lesz csalás 2014. április 5. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos