Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány Ferenc megvédte Orbán lányát 2013. május 3. péntek 12:30 Forrás: AN

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány Ferenc megvédte Orbán lányát

Budapest – A volt miniszterelnök szerint nem méltányos, hogy egyesek Orbán Ráhelen kívánják leverni apja bűneit. A gyerekek nem tehetők felelőssé apjuk cselekedeteiért, írta Gyurcsány Ferenc a Facebookon.

Mint ismert, a Fidesz-elnök gyermekét legutóbb azért támadták, mert a Magyar Turizmus Zrt. pályázatán első díjat kapott a szakdolgozatáért. Gyurcsány ezzel kapcsolatban így írt a közösségi oldalon:

“Sok-sok évvel ezelőtt Péter fiamon ugrált heteken keresztül a jobboldali sajtó, mert szerintük Péter nem szabályos módon tette le az érettségi vizsgát. Csúnya ügy volt, még akkor is, ha a vád végül összedőlt. Most Orbán miniszterelnök lányát, Ráhelt támadják kitüntetett diplomamunkája miatt.

Ne bántsuk a miniszterelnök lányát. Ő nem politikai szereplő. Lehet, hogy valakik segíteni, kivételezni akartak a gyerekkel és az is lehet, hogy mindez Orbán utálatos rendszerének következménye, de ez nem a gyerek bűne. Orbánt lehet és kell kritizálni, ahogy azokat is, akik ezt a szerencsétlen történetet előállították, de Ráhelt hagyjuk békén.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +48 ( 54 szavazatból)
Gyurcsány Ferenc megvédte Orbán lányát, 4.4 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(90)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

90 Reader’s Comments

  1. Szerintem Gyurcsány egy általános érvényű emberi hozzáállás mellett tette le a voksát, Orbán Rahel esetének kapcsán. Kár, hogy a többségnek ez nem jön ki -talán Barry1 kivételével.
    Az itt kibontakozott vitához ajánlom Pacepa (remélem így kell írni, van vagy 20éve, hogy láttam a nevet) Aranyfüstös hullaház c. könyvét. Sokan kell hogy ismerjék, magyarul olvastam én is. Abban leírja a Causescu-gyerekek sorsát, a lány lázadásának “leverését” Többek között.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  2. De igen! sajnon a “fiuk bűnhődnek apjuk vétkeiért”!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  3. Barry1 14:42

    Részben igazad van, nehogy már összevesszünk! A normális apáról meg annyit, hogy nekem az volt, soha nem engedte meg senkinek, hogy kivételezzenek velem, sőt gyerek koromban külön megkérte a tanáraimat, hogy szigorúbban bánjanak velem. Tudatosan, szigorúan csak az életre nevelt, kezet soha nem emelt rám, a szavai sokszor bántóan kemények voltak. Néha duzzogtam is miatta, de mai fejjel értem és belátom azt, hogy ezzel tett jót nekem, egyébként elkallódtam volna. Ilyen volt az én apám, csak köszönettel tartozom neki.
    Én is remélem, hogy Gyurcsányt nem tudják megtörni, pillanatnyilag egyedüli a palettán, aki tesz is ez a szemét banda ellen. A közvélemény kutatásokkal nem foglalkozom, mert igazad van. Környezetemben ugyan az a helyzet. Félnek az ellenfelek, félnek a válaszolók, így aztán az eredmény is olyan, amilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  4. Na ez az igazi Gyurcsány! Köszönöm neki, valóban egy nagybetűs EMBER!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (37 szavazatból)
  5. Azért megjegyezném, hogy Orbán Ráhel simán hazudott, amikor azt mondta, nem is tudta, hogy bernyújtották az írását a pályázatra. Biztos arra sem emlékszik, hogy alá kellett írnia.
    Szép dolog, hogy Gyurcsány etikus, de nem gondolom, hogy neki kéne megvédenie Orbán lányát. Nem volt muszáj megszólalnia az ügyben, ezért én speciel sajnálom, hogy megtette (ha kérdezték volna a véleményét, az más lenne, akkor érteném).
    Egyébként sem szakad meg a szívem, ha a Fidesz korifeusai is megélik, milyen az, amit ők baloldaliakkal gond nélkül megtesznek. Fájjon érte az ő fejük.
    Gyurcsánynak nem kéne “ki az erkölcsösebb”-et játszania tök feleslegesen. Tudom, nehéz eldönteni, mikor nyissa ki az ember a száját és mikor hallgasson, de most azt utóbbi jobb lett volna. Bosszantó, hogy a baloldalért a jobboldal soha, még egyértelmű esetekben sem áll ki, a jobboldal érdekeit meg védi a jobboldal és védi a bal is, nem mintha ettől a jobboldal kicsit is hálás vagy békülékenyebbe lenne. Majd ha csőstől lesznek felelősségre vonva, akkor lehet lovagiaskodni, ha nagyon muszáj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  6. Ez így korrekt!
    Itt is látszik a különbség politikus és politikus között… Orbán nem védte Gyurcsány gyerekeit, 2006-ban, amikor a csőcselék a háza előtt tüntetett, pedig tudott róla! Feri akkor is szólt, amikor Orbán házánál gyülekeztek….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (32 szavazatból)
  7. Ráhel nem tehet arról, hogy a sarzsi reményében valaki tudjuk ki beadta a dolgozatát elbírállásra. Ráhel nem tehet arról, hogy apját 2/3-ad utálja mint a SZART.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (16 szavazatból)
  8. holnap kinek a lányát vagy fiát védi meg Gyurcsány?
    csak nem a vonagáborét vagy a morvaikrisztináét ? :))))

    ha 100 évig dolgoznál is, akkor se keresnéd meg azt a vagyont, magadnak, meg a gyerekeidnek, amit ez az orbáni hamupipőke már megkapott, ráadás ugye, a közösből

    kell alapítani gyorsan egy “orbán ráhelka fun klub”-ot, meg szimpátiatüntetést szervezi, mellette, érte, ott az orbáni kacsalábon forgó palota mellett, hogy érezze a törődést

    szegény lányka, semmiről se tehet: fél megyényi birtokok vannak a nevén, lakás a várban, meg miegymás,
    de olyan hevesen nem tiltakozott ellene, amikor megkapta

    Gyurcsánynak inkább Bajnaival kellene egyeztetnie,
    nem az orbáni rüfkét abajgatni

    vagy sorra kerül a többi orbán-poronty is?
    :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (22 szavazatból)
  9. Nem hiszem el, amiket itt olvasok, Gyurcsány hülyeségéről nem is beszélve.
    .
    Megvédik ezt a tolvaj szaktanulót, az orKbán- horda legújabb, ígéretes bűnözőjét, aki ugyanolyan folyékonyan és szánalmasan hazudik, mint az orkvezér. Azt a leendő maffia- segédfőnököt, akit jelenleg más bűnözők futtatnak, most orbánrákel néven. Aki immár aktívan részt vesz a fekete- afrikai szintű korrupcióban, és aki egyik fő haszonélvezője az orKbán – féle szabadrablásnak.
    .
    És akkor mi van?
    .
    Ő nem tehet semmiről, Ő nem is olyan, ő nem, nem is…stb.
    .
    Az eszem megáll, meg vagytok huzatva? Akire nem vonatkozik, az ne vegye magára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (28 szavazatból)
  10. Hungarian citizen

    Nos, itt gyf mellelott, megpedig csunyan. Egyetlen epeszu, civilizalt orszagban sem _szokas_ indulni barmin is a kormany csaladtagjainak, mert meg a _gyanu_ anryekat is kerulni _kell_.
    Ha gyf szerint ez igy rendben van, es az osszes fia-lanya induljon es nyerjen barmin is, ha o lesz kormanyon – akkor NEM LESZ KORMANYON.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  11. Eldrad
    2013. május 3. péntek
    21:24

    Ma-holnap a baltás gyilkos kap védelmet. Mert miért ne. Ha már egyszer… Megérdemli, “remek ember” az is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  12. Persze, a Ráhelka… hogyne… roppant fontos… . Kamudolgozat helyett inkább merjen egy kis levest azoknak, akiket az apja kisemmizett és tönkretett.

    http://www.168ora.hu/itthon/nappali-menedekhely-113146.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  13. Hát némelyik hozzászólás már igazi magyar hirlapos vagy CÖF-ös is lehetne.
    Sértődjön meg aki akar, nekem nem tetszik ez a hangnem. Én nagyon ,de nagyon AKAROM,hogy ez a banda takarodjon ,de még ennek érdekében se tudnék olyan lenni mint pl. kósalajos vagy ez a szerencsétlen gyulaizsolt a mai Bolgár műsorban. ( ha akarnám se menne.) Ismertek, elég sokszor eldurran az agyam ( cseszeget is néha proaktiv rendesen ) ,de hát van egy határ. Nem akarok fricz tamás vagy valamelyik vitézy lenni.
    Egyesek szabályosan követelik ,hogy Gyurcsány változzon meg. Nem fog és nagyon jól teszi . Maradjon ilyen ? Mi az ,hogy ,nagyon is!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  14. Miért kell megkérdőjeleni egy ember Emberségét. Aki átélte az embertelenséget s hatalmi közönyt?
    Miért kell hátsó szándékot feltételezni ott ahol ösztönszerü a gyermek védelme a hatalmi játszmákkal szemben.
    Harminc hozzászólás harminc vélemény? Miért? Miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. Kecskeméti Károly

    Kedves Eldrad, Hungarian…. és másoknak: megfontolandó ellenérvek, de – attól tartok – valam fontosról elfeledkeztek. Gy.F. nem tehet mást, mint bizonyítékok hiányában feltételezi, hogy a leány ártatlan. Miként a saját és bárki más gyermekei, akiket igaztalanul meghurcolnak sunyi okok miatt ocsmány emberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  16. Barry1:
    Szomorú vagyok. Sok barátunk nem érti, hogy te mit mondasz. És ez nem jó. Hogyan lesz ebből az országból valaha is normális ország? Ha már a magukat demokratának valló emberek egy része sem képes elszakadni a rossz sablonoktól? Amiket O.Ráhelről és szakdolgozatáról olvastam, azok mind-mind feltételezések. lehet, hogy valamelyik túlbuzgó csinovnyik azzal akart nyalni a nagyságos papának. hogy kitüntette a lányt. De lehet, hogy a lány dolgozata jó… Valaki azt írta (feljebb), hogy nem is az ő gépén írták. Honnan tudja? Látta? Olvasta? Kinyomozta? Vagy csak hallotta? Rettenetes dolognak tartom, hogy sok ember képtelen objektíven gondolkozni, ha az “ellenségről” van szó. De az még rettenetesebb, ha már akkor sem képes erre, ha az “ellenség” lánya a téma. Szegény Magyarország… (Lehet osztogatni a minuszokat…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  17. Ez a különbség egy ÚRIEMBER és egy disznóól takarító között !- csak vannak akik ezt nem akarják LÁTNI !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  18. Ebben az eldurvult környezetben disszonáns az etikus viselkedés. Orbán lánya egy más társadalomban nem így érvényesült volna, de itt most ez van.
    Ezért a megjegyzésért senki ne nehezteljen Gyurcsányra, hadd legyen mértéken felül méltányos a méltatlannal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  19. Szerintem, nagyon sok ember el sem olvasta a rosszindulatú, rágalmazó, feltételezéseken alapuló megjegyzéseket. Vannak akik nem foglalkoznak ezzel az egésszel. Miért? Mert nem a leányzó a lényeg. Mi haszon lenne abból, ha bárki még csak a nevét is leírná?? Az erkölcsi s jogi környezetről van szó. A világról, amelyben három éve élünk. Hangsúlyozom, hogy szerintem.

    Gyurcsány Ferenc ellenzéki képviselőtől pedig többet várnék, hisz mint volt miniszterelnök talán rendelkezik olyan kapcsolatrendszerrel, amely lehetővé tenné, hogy tegyen valamit végre. Ne egyedi csipp-csupp ügyekben szólaljon meg. Az alapokat kell rendbe tenni.
    (A GYF filmet sem nézem meg. Nem érdekes mit mondanak róla.)

    Remélem a gyermek státuszt, csak mint családtagnak szavazták meg többen is az ifjú hölgynek, hisz a büntethetőségi és a tankötelezettségi korhatárt is sokkal lejjebb van. Vajon kinek köszönhetően?

    +1: Azért szeretem az AN-t, mert itt nem kötelező a mindenre gondolkodás nélküli rábólintás. Nem hinném, hogy mindenben egyet kellene értenie az itt olvasóknak. Elég, ha egy dologban értünk egyet. A többi talán elnézhető a másként gondolkodóknak. Vagy itt is kötelező lesz a csak egy zászló, és csak egy gondolat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  20. Gyurcsány hangsúlyozta: “Orbán miniszterelnök”! Ne bántsuk “a miniszterelnök” lányát!
    Csakhogy Orbán egy maffiafőnök, egy diktátor, aki államcsínnyel jutott teljhatalomhoz és nem egy legitim miniszterelnök. Gyurcsány hogy hasonlíthatja össze magát Orbánnal és hogy hasonlíthatja össze az ellenzéki sajtót a hazugságaiért többszázszor elítélt jobboldali sajtóval?
    .
    Ne bántsuk a maffiafőnök családját? Ne firtassuk a közpénzek lenyúlását?
    Ne bántsuk Orbán szegény édesapját, akire ráerőltette a bányákat, ne bántsuk szegény feleségét, akire ráerőszakolta a tokaji szőlőket, ne bántsuk szegény gyerekeit akikre ki tudja hány svájci bankszámlát írt? Azért a méltányosságnak van határa. Ők nem a rendszer áldozatai!
    .
    Ne vonuljatok Orbán háza elé! Ne bántsátok a lányát! És “aki elítéli Horthy Miklóst, annak legyen szava Kádár Jánossal szemben is”!
    Köszönjük a kioktatást, de ezzel a hozzáállással nem jutunk semmire. Sokszor jobb hallgatni, mint okoskodni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  21. Az teljesen rendben van, hogy GYF-nek az a véleménye, ami, és ha el kell mondania, mondja el.
    De nem kellett, nem kérdezték, nem volt megszólalási kényszer. Önként lépett színre a véleményével. Minek? Miért ugrott rá Orbán helyett a dologra? Miért nem Orbán védi a lányát? És ha netán nem védi, miért Gyurcsány lép elő a védelmező szerepében? Ez politikailag is célszerűtlen volt, mert (1) megspórolt az ellenfélnek egy védekező lépést (védekezzen csak Orbán, aztán lehet visszakérdezgetni) és (2) egy rejtett pofonlehetőséget (merje a jobboldal felhozni, hogy bezzeg most hallgat a baloldal, és rögtön rájuk lehet verni, milyen szemetek voltak Gyurcsány gyerekével).
    Szóval nem feltétlenül kéne megóvni a jobboldalt egy pofontól, még akkor sem, ha az esetleg nem igazságos. Legyen ez az ő bajuk, védekezzenek ők. Nem kéne helyettük dolgozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  22. Gyurcsany eppen ugy viselkedik mint Medgyessy Péter, uriembert jatszik.
    Ezzel a bandaval szemben ez nemcsak nevetseges, de bosszanto is.
    Majus 1-i beszedevel Mesterhazy vegre megfelelo hangnemet hasznalt, de szerintem Szanyi Tibor ert legjobban a nyelvukon.
    A palyazat kiirasabol egyertelmuen kiderul, hogy Rahel, (szep magyar nevet valasztott neki az apja), a hazudozasban megprobal felnoni az apjahoz.
    A palyazat kiirasa szerint ugynis az o hozzajarulasa nelkul a dolgozatat nem lehetett volna benevezni, a versenybe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  23. Gyurcsány nem érti hogy EMBERKÉNT nem lehet harcolni egy elmebeteg diktátor és a rendszere ellen

    gratulálok az EU-nak hogy megtúr sőt pénzel egy komcsikból álló fasiszta elmebeteg bandát

    hitlerrel is addig szórakoztak hogy 50 millio ember halt bele vagy a néppárt is náci szövetség?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. Az intelligencia és a mély humánum iskola példája Gyurcsány Ferenc pártatlan, józan cikke. Kellemes érzés volt olvasnom Szent István országának fő udvari bolondjától és megkergült társaságától származó agysorvasztó írásaik után egy – hazánkban ma már kuriózumnak számító – bátor, normális véleményt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  25. Nem értem, hogy ez most mire volt jó Gyurcsány részéről?
    Miért kellett ez ügyben megszólalnia?
    Nem is tudom…A lány nagykorú, felelősséggel tartozik a tetteiért. Van apja.Védje!
    Vagy ezzel akarta illusztrálni, hogy megdobtatok kővel, és lássátok, én kenyérrel viszonzom?
    Bemutatták ugyanis a Gyurcsány filmet. Ha mást nem is, azt megtudhattuk hogy egyetlen képkocka miatt adott a Nemzeti Kulturális Alap 5 milliót ehhez a filmhez.
    Ha már az életben nem is, de filmen meg tudták mutatni a híveknek Gyurcsányt bilincsben, rács mögött!!! Egy kópiát eljuttattak biztos nulladik viktornak is, hogy az egóját ezzel is erősítsék.
    Mellé ez a Gyurcsány nyilatkozat…Azért néha tudni kell hallgatni is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. Ami a válaszomból kimaradt: higgadt gondolkodással senki sem fröcsöghet átkot a Vezér lányára. Megismételve Gy. F. szavait „…a gyerekek nem tehetők felelőssé apjuk cselekedeteiért.” Cizellált, tökéletes definíció!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  27. szemi++++++++++++++++++++++++++++
    Szerintem is Szanyi Tibor az, aki tudja, hogyan kell ezekkel beszélni, és amikor már a szó sem segít, akkor bemutatni, mert a nemzetközi jelzést azt egyből megértették!
    Egy hamvakkal futkorászó, az MSZP-t eltűnni kívánó házelnökkel is csak Szanyi tud bánni vagy elbánni – és ha kell kifigurázni!
    Attól még úriember marad, csak lemegy a szintjükre, hogy jobban megértsék.))
    Sajnos a bugrisokról lepattannak az úriemberi megnyilvánulások, ezt be kellene látni végre minden ellenzéki politikusnak!
    Mesterházy is kezdi felfogni, bugrisék nem partnerek, tehát le kell menni a szintjükre, ha szólni akar hozzájuk és a tömegbázisukhoz!
    Amit a 3xbóvlis már régóta tud, hogyan kell bánni ezzel a néppel – mely nagyon sajnálatos – de úgy, ahogyan ezt a vekkeres teszi!
    Ami a lányt illeti, mosakodott és ha még többször megszólal, úgy jár, mint a macska a gombolyaggal, totál belekeveredik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Már írtam
    Mint ember (úriember) helyesen tette hogy megvédte.
    DE!
    Mint politizáló demokratikus ellenzéki vezető, nem volt helyes.
    A Fidesz fanok, úgysem hiszik, hogy minden hátsó szándék nélkül tette.
    A véleményem továbbra is fenntartom, nem kellett volna. Inkább meg se szólalt volna, úgy, ahogy a többi ellenzéki, figyelmen kívül kellett volna hagynia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  29. Nos ezért kell úriembernek lenni az ellenféllel:
    “Újra előveszik a Hajdú-Bét-ügyet”

    http://www.hir24.hu/gazdasag/2013/05/04/ujra-eloveszik-a-hajdu-bet-ugyet/~~fokusz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  30. *
    Gyurcsány Ferenc már-már betegesen naiv és idealista. Ebből a gyerekes hozzáállásból már sok baja keletkezett az e gyenge harcmodort gyakorlóknak és követőiknek egyaránt…
    *
    Magyarán szólva, a jobboldal felől soha nem szokták és nem is fogják megköszönni a mi lovagiasságainkat… (!)
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  31. hamond
    A Hajdú-Bét-ügy sem itthon fog véglegesen lezárulni, az már látszik!
    Most ezzel a fidesznyikek kedveznek a jobbikusoknak, hogy felszítják ezt a témát. Bár a vekkeres nyilatkozata a Jobbikról most elítélésre hajaz, de az önkormányzatoknál azért elég jól el vannak, Tétényi Éva erről aztán tudna mesélni órákig.
    Egyébként is rendesen belehúznak a fidesznyikek, Gyurcsány-film, Hajdú-Bét-ügy, Laborc-Portik-ügy és akkor ezek beszélnek az ellenzék mocskolódásairól, előzetes kampányról.
    Finkelstein jól beidomította ezeket, tedd, amit tenni akarsz és fogd rá az ellenzékre, ha sokszor elmondod, majd el is hiszik!
    Jobbik beszólása a vekkeresnek:
    tartsa tiszteletben a bíróság döntését, mi szerint lehet anticionista tüntetés.
    Jobbik is betarthatná a bíróság döntését, Gyurcsány ügyben és Bajnai ügyben is – persze, ha kicsit tovább látnának a szálka és gerenda esetből….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  32. Szolid 2o13.o5.o4.
    Na amit én most kapni fogok!!! Tegnap már le lettem “moslékozva” az “europer”
    “kovácsúr” által, mert nevetségesnek mertem tartani Bajnai autója ellopását!Az is! Hol volt a biztonsági szolgálata? MINISZTERELNÖKNEK készül, nem?Ugyanígy nevetségesnek tartom, hogy Gyurcsány Ferenc megszólalt “Rahel gyermek” ügyben! Felnőtt nőről van szó!!!! Álítólga olyan társadalmat szeretnénk , ahol TEHETSÉG, A TISZTESSÉGES MUNKA a mérce!Gyurcsány Ferencben van egy túlfűtött szereplési vágy!Ne essünk bele az álhumanizmusba, mert csak a fasiszták malmára hajtjuk ezzel a vizet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  33. Gyenge harcmodor: értsd zsenge, kedves, behízelgő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  34. Szolid
    2013. május 4. szombat 09:36
    Csatlakozom mínusz várási ambíciódhoz.

    Rengeteg világmegváltást ígérő politikusunk van, és táboruk egyre szaporodik.
    Én egy olyat szeretnék látni, aki tesz is valamit érte, aki képes felismerni a pillanat adta lehetőséget.

    Jelenleg kialakult az a helyzet, hogy bárki bármit tesz, vagy nem tesz a ennek a kormánynak a malmára hajtja a vizet.
    Elszalasztottuk azt a helyzetet, amikor MÉG lehetett volna békésen tenni valamit.
    Most várhatjuk azt a helyzetet, amikor MÁR haraggal lehet majd valamit tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  35. Szolid 2o13.o5.o4.

    Szenzor 2o13.o5.o4.
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. Szolid 2o13.o5.o4.

    Nem tudom miért érzem úgy, hogy egyre több az “úriember”, pedig EMBERből kéne sokkal-sokkal több!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  37. Mostan csak az a kérdés , ha Ferink megvéd valakit , az milyen :DD
    Mert ha Parteingenosse Orbán véd meg valakit , azt már tudjuk milyen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  38. Szerintem ez egy üzenet volt az ország veszejtőnek (o.v.).
    -Egy igazi politikus így viselkedik, kisk….g, nem úgy mint te, b….arcú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Magyarok legnagyobb hibája a vitakultúra hiánya. Azaz a vita nálunk egyenlő a másik gyalázásával, totális eltiprásával! Gyurcsány talpig úriember, sok hibája VOLT! De azt hiszem a mai napig sok mindent tanulhatunk még tőle.

    Az ember hibázik, majd ezekből tanul! Ebben GYF biztos előrébb jár mint Orbán Viktor!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. Gy F.nek elment az esze. ( Orbannal szemben en sohasem tartottam nagyra, igaz nem is ismerem ot annyir amint Orban).
    Itt nem Rahel rol van szo hanem arrol a dologrol hogy egy nem kiemelkedo (altalanos/semmitmondo/nem kiemelkedo) “diplomamunka” amiben elirasok helytelen angol valamint frazisok tomkelege , koztudott tenyek vannak feltuntetve, elsobbseget kaphatott pl az angolnyelvu dolgozatokkal szemben. A teme ujszeru valasztasa. Mi a sz@r ez ? A tema valasztasert is lehet dijat kapni ? Mitol ujszeru dolog az ha egy meglevo rendszert elemez valaki ? Az ilyesfajta fesztivalok mar Woodstock elott is leteztek, es abban a zidoben meg Orban apuka is csak a homokozoban epithette varait. Az egesz eset pontosan arrol szol hogy egy korrupt rendszerben, a verseny tisztasagat nem lehet biztositani. Olvastam par diplomamunkat , irtam is , biraltam is, igaz azok technikai jelleguek voltak vagyis nem lehetett mellebeszelni benne. Az HR/Marketing elemzo tipusu diplomakban viszont nem nagyon lehet ujszeru dolgokat talalni mert mar meglevo dolgokat irnak le (jobb esetben elemeznek) benne. Az ilyen tipusu diplomakban az anyag megfogalmazasa, a kutatasi eljarasok bemutatasa, szemleltetese, es a tema ismeretenek a bizonyitas lehet(ne) az ertekes resz. Persze teljesen mas a szitu ha valakinek lejt a palya, de kulturalt orszagokban az ilyen esetben a diplomazonak valami teljesen egyedulallo dolgot kell bemutatnia, vagy pedig nem nevez be a versenybe hogy meg a latszata se legyen meg a csalas lehetosegenek. Persze olyan ez mint amikor a taho (nem Rahel rol van szo) bemegy a nem tahok koze es azt sem veszi eszre hogy nem egy szinten van a tobbiekkel es szorja a “bolcsessegeit”. Orban mar akkor taho volt amikor eloszor felbukkant a hataron kivul. (MO-n ki sem tunik a tahosaga, legalabbis a 2/3 = 51%-nak nem )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos