Ronai and Ronai
AMERIKAI

Antiszemitizmus Magyarországon: Amerika figyel 2013. május 16. csütörtök 5:55 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Antiszemitizmus Magyarországon: Amerika figyel

Budapest – Tucatnyi amerikai és nemzetközi zsidó szervezet levelet intézett John Kerry amerikai külügyminiszterhez, akit arra kérnek, hogy a zsidógyűlölet magyarországi fokozódására tekintettel tartsa napirenden az intolerancia és a diszkrimináció témáját az amerikai-magyar kapcsolatokban.

A levelet egyebek között a Zsidó Világkongresszus (WJC), a zsidó jóvátételi világbizottság (WJRO), a Simon Wiesenthal Központ, az Amerikai Zsidó Bizottság (AJC) és a Rágalmazásellenes Liga (ADL) vezető képviselői írták alá.

A dokumentumban emlékeztetnek arra, hogy Magyarországon él ma Közép-Európa legnépesebb, több mint százezres lélekszámú zsidó közössége. Utalnak az amerikai külügyminisztérium 2012-es emberi jogi jelentésére, amely felhívja a figyelmet az e közösséget érintő számos nyugtalanító fejleményre.

E jelentésben szerepel az idegengyűlölő és antiszemita Jobbik párt felemelkedése és az, hogy Magyarországon olyan személyeket rehabilitálnak és dicsőítenek, akik a második világháború idején nyíltan antiszemiták és fasisztabarátok voltak. A gondok között említik a zsidó személyekkel és intézményekkel szembeni fokozódó erőszakot, továbbá az antiszemita anyagok terjedését a médiában, az interneten és az utcákon.

A zsidó szervezetek vezetői úgy látják, mindez összhangban van a magyarországi közvéleményben tapasztalható, növekvő antiszemitizmussal. Emlékeztetnek a Rágalmazásellenes Liga (ADL) amerikai zsidó jogvédő szervezet által (hét országban, így Magyarországon is) végzett felmérésre, amelyből kiderült, hogy a magyarországi megkérdezettek 63 százaléka a hagyományosan negatív sztereotípiákat és véleményeket osztja a zsidóságról.

Az aláírók a zsidók és más kisebbségek (különösen a romák) elleni növekvő magyarországi gyűlöletre való tekintettel sürgetik az amerikai diplomácia vezetőjét, hogy az intolerancia és a diszkrimináció kérdését nyíltan tartsa napirenden az amerikai-magyar kétoldalú kapcsolatokban. Arra ösztönzik Kerryt, hogy ezt a témát személyesen is vesse fel a magyar vezetőkkel folytatott közvetlen tárgyalásokon.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 46 szavazatból)
Antiszemitizmus Magyarországon: Amerika figyel, 4.1 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Amerika figyelme semmit sem jelent a fülkeforradalmároknak. Őket nem érdekli senkinek a véleménye. A WJC a legutóbbi, budapesti kongresszusán egyébként is visszavonta az antiszemita rendszert építő Orbánt bíráló nyilatkozatát.
    A világ beveszi, hogy a fő veszély a Jobbik, pedig ők csak azért vannak kitalálva és éltetve, hogy arra lehessen hivatkozni, hogy nem a rendszer, hanem ez a párt antiszemita. Azonban látni kell, hogy a a felmérések szerint Magyarországon legalább háromszorosa az antiszemiták száma a Jobbik szimpatizánsainak. Felvetődik a kérdés, hogy akkor miért nem a Jobbiknak van 2/3-ad hatalma?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (43 szavazatból)
  2. Nem figyelni kell , hanem Lezárni az EU-s pénzcsapot és mind erősebben szankcionálni ! Addig míg ez a CSÜRHE bele nem bukik !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (50 szavazatból)
  3. Miért nem a Jobbiknak van 2/3-ad hatalma?
    Azért, mert a zátlagmagyar nem akar NYILTAN véleményt nyivánítani, de ha sunyin is, NAGYON a nyilas jobbikkal ért egyet.
    Ezért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (52 szavazatból)
  4. Amit Orbán a Zsidó Világkongresszuson amit az antiszemitizmusról előadott, az a PÁVATÁNC része.Tagadja, hogy nincs antiszemitizmus, ez hazugság, hisz véleményem szerint, Ő maga is antiszemita. Hazudik, hogy mi mindent megtett az antiszemitizmus visszaszorítása érdekébe, HAZUGSÁG mint mindenkor. Hol van az a két nyakleves amit kilátásba helyezett, a jobbik eltakarítása érdekébe? egy ilyen FASISZTA pártnak a parlamentbe semmi helye, melyből lesz baja MAGYARORSZÁGNAK bőséggel.Ki a parlamentből a Gyöngyösinek, a Szilágyinak. a Zagyvának, a Sneijdernek, az Apátinak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (35 szavazatból)
  5. Ezeket nem érdekli, mit mond Amerika.
    Majd hazudozik Orbán közvetlen tárgyalásokon, mindent letagad és fűt-fát megigér, otthon pedig megjelennek az uszitó nyilatkozatok Amerika ellen, ha kell még a békemenet is felvonul, megvédeni a szeretett vezért. Barroso már ismeri ezt a pávatáncot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (34 szavazatból)
  6. JÓ REGGELT kívánok.

    Hamarosan eljön az idő amikor minden sötét , hazug, gyalázatos dologra FÉNY derül.

    http://www.istenkeramikusa.eu/hu/tiltakozo-keramiak

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  7. Azt is megkérdezhették volna miért gyűlölik a zsidókat és akkor lett volna nagy meglepetés,mert a válasz legtöbb esetben az lett volna:csak.Ebben azért vagyok biztos mert én sokszor föltettem ezt a kérdést,de normális,indokolt választ nem kaptam soha,de amikor fölháborodtam a zsidózáson,akkor azt hitték azért,mert zsidó vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (34 szavazatból)
  8. Kedves sammy,
    szerintem azért nem a Jobbiknak van 2/3-ad hatalma, mert az antiszemiták, a magyarkodók, a magyart mindenkinél és mindennél különbnek tartók, a Horthy-korba révedők, a multi-ellenesek, az antiliberálisok, a rendpártiak, a szegényeket munkakerülőnek nézők, a családon belüli erőszak pártiak, az idegenszívűzők, a buzizók, a keresztény-gyűlölködők, stb. mind jobban hisznek a FIDESZ-ben, mert nekik több kell mint a puszta cigányozás és zsidózás. Nem sunyi kétszínűség ez, bár ez is közrejáthat, elsősorban a közvéleményt manipulűló politikusok és PR-csapataik tagjainál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (22 szavazatból)
  9. Ateista! Ez így igaz , már én is találkoztam ilyen “válasszal” nem egyszer !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  10. Megvan az amerikai Tavares jelentés is.
    Mi kell még ennek a kormánynak, hogy felfogja, miszerint nem a világ jön szembe, hanem ők menetelnek következetesen szembe a demokratikus értékrenddel az antik turulon lovagolva?
    .
    Tartok tőle, hogy már felfogták, de elismerni nem fogják soha. Minden esetre a zsidók most kaptak még egy sapkát.
    .
    És lassan ideje lenne valahogy itthon is lépni valamit, (és nem arra a nem lépésre gondolok, hogy nem megyünk el szavazni) Azt nem várhatjuk el, hogy nekünk, de nélkülünk kaparódjon ki a gesztenye.
    .

    Nemlétező ellenzékünk nagyobbacska és aprócska pártocskái. Használjátok ki az időt a választási csalásokig, mert utána dolgozni kell majd a pénzmagért. Kevés lesz a székecske. Vagy esetleg fogjátok fel, hogy egyedül nem megy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  11. erre készül orbán
    http://www.origo.hu/itthon/20130516-bajnai-orban-kivezeti-az-orszagot-az-eubol.html
    feudálfasiszta cselédrendszer kiépítése

    már a MANYUP pénzek ellopásánál meg kellett volna dönteni az orbán rezsimet
    betelefonáló: “47.000 Ft-ból meg lehet élni, ez a kormány igazságos, rohadt bajnaisták, libaliba meg a Gyurcsányahibás…”
    ennyi a mai átlagmagyar társadalmi IQ
    tessék végigmenni a (budapesti) utcákon(aki itt lakik, az tudja): a gyalogosok többsége mogorva, zombi, szemetel, káromkodik, ha előzékeny vagy vele meg se köszöni, csak előre, mint a birka, a kerekezők többsége fent közlekedik a gyalogosok közt szlalomozva a járdán 100km/h-val és a magyar autósok többsége is ilyen. nem várja meg míg átmész a zebrán, elkezd kerülgetni, dudál, ordít, leszorítja a másikat, fenyegetőzik…
    és minden magyar 2.közlekedőnek ott a cigaretta a szájában.
    a 300 Ft népe, akik főzhetik otthon a butító alcsúti fingatós takarmánypájeszt, amíg végleg bele nem sorvadnak
    a nagy szabaccságszerető nép, amelyik azért igényli, hogy orbán apuci megmondja nekik, mit csinálhatnak mit nem
    a sok bő gatyába trottyantós, fogatlan, habzó pofával üvöltőző fideSSnyik
    http://www.noltv.hu/video/4878.html
    ilyenekkel nem lehet országot építeni
    ez a legalja népség
    mint a dzsungelben a vademberek
    menjenek vissza az ural tövébe rágicsálni a faháncsot
    a koleszos oligarchákkal meg a pereputtyukkal együtt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (39 szavazatból)
  12. Az a baj, hogy még Køves Slomot sem érdekli, hogy mit mond Amerika.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  13. A szem a lélek tükre. oszt jó reggelt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (14 szavazatból)
  14. Ha Amerika tényleg figyelne, akkor Magyarországtól számon kérné az 1947-es párizsi békeszerzés betartását, mely szerint tiltott “magyar területen minden fasiszta jellegű politikai, katonai vagy katonai színezetű szervezet” fennállása és működése. És akkor orbán trónjának tartópilléreit máris ki lehetne iktatni, aminek egyenes következménye lenne az orbán-hatalom gyengülése, netán bukása.
    .
    Enélkül Amerika figyelése nem más, mint színjáték, amit a magyar politikai mocsárban dagonyázók is felső fokon művelnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (25 szavazatból)
  15. Korrekció az előző kommentemhez, helyesen: “1947-es párizsi békeszerződés “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  16. e-Vita
    Nekem az egész EU és USA reagálása a magyarországi helyzetre a Müncheni Egyezményre hajaz. Azt hiszik határon belül tudják tartani a fasiszta náci Magyarországon elszabadult gyűlölködést. Késő lesz mikor ráébrednek, hogy lett volna lehetőségük megakadályozni azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  17. “…Amit Orbán a Zsidó Világkongresszuson amit az antiszemitizmusról előadott, az a PÁVATÁNC része…”
    .
    - Az lehet, de a Zusákokat ezzel a hülyeséggel nem lehet megvezetni. Az EU- t sem, de azok meg nem nagyon foglalkoznak Mordor sátáni népvezérével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  18. Teljesen mindegy, hogy Amerika, vagy bármelyik nagyhatalom, ha lépésre szánják magukat ők is és Orbán is egyformán jól tudják, hogy demokratikus és törvényes lépésekkel az Orbán klánt elmozdítani lehetetlen.
    .
    Marad a viszont trükközés, ehhez nem lesz kedvük és nem is éri meg nekik.

    Vagy a merénylet (nem feltétlen fegyveres) nemcsak Orbán de kulcsfontosságú kormány azaz klán tagok ellen, ami nem hiszem hogy nagyon kedvező megoldás lenne számukra, és Orbán pótlása azaz a hatalmi űr betöltése a megfelelő emberrel illetve bábkormány felállítása költséges, és időrabló, vagy a katonai bevonulás ami kérdés milyen konfrontációhoz vezetne az oroszokkal és a környező országokkal.
    .
    Esetleg szóba jöhet az EU ból és NATO ból való kizárás amely ugyancsak megbonthatja a stratégiai egyensúlyt. Egyik sem ideális megoldás.

    .
    Orbán ezt tudja mind, és nagy ívben tesz az egészre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  19. Eagle
    2013. május 16. csütörtök
    11:10
    Nem értek egyet veled, mert ha Amerika akarná, akkor lenne eszköze, és lehetősége is Viktor el dózerolására, csak le sem sz@rnak minket, csak egy két képviselő nyilvánul meg néha.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  20. Egy könyvet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

    ARNO GRUEN . A normalitás tébolya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  21. Abraham Lincoln mondta:” Egy ideig bolondra vehetjük a népet, a nép egy részét örökre, de nem minden embert minden időkre………………………..”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  22. kegyelem
    2013. május 16. csütörtök
    07:14
    Köszönöm a blogg ismertetését. Tovább adtam az ismerőseimnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  23. A képen látható két elmebeteg közül az egyik beteges közlési- írási kényszerben szenved. Kórképét saját maga írja le, részletesen:
    .
    http://index.hu/belfold/2013/05/16/vona_csernobili_aldozat_vagyok/
    .
    És akkor ezt imádja Mordor lakosságának kb. 30 százaléka – a többi a másik elmebeteg fanatikus híve.
    .
    Na, további kérdések, hogy “mikor lesznek ezek elhajtva?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  24. itt a savas fideSSnyik partizán

    http://cink.hu/tenyleg-a-savas-bacsi-csokolta-meg-orban-viktor-kezet-451577637

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  25. hamond
    2013. május 16. csütörtök
    12:10

    Én nem mondtam, hogy Amerikának vagy bármely más hatalomnak ne lennének meg az eszközei, megvannak csak nem éri meg nekik, ezt írtam.

    Ami viszont a törvényes demokratikus eszközeiket illeti, hát nem tudom, szerintem azok nem működnek ilyen esetben még ha vannak is, vagy esetleg rosszul sülhetnek el. Te milyen demokratikus törvényes demokratikus eszközökre gondolsz amivel elmozdíthatnák az Orbán kormányt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  26. http://www.minimumplusz.hu/2013/05/16/orszagimazs-magyar-naci-pragaban/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  27. Vonescu: (súgva) “Te fater, ezek figyelnek!” Orbán: (szája sarkából): “A szerepedből ne ess ki, kislányom, az a lényeg!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  28. Eagle
    2013. május 16. csütörtök
    14:27
    Hogy őszinte legyek, egyet sem tudok felsorolni, de még itthonit demokratikus eszközt sem, de azt tusom egy régi bölcs mondta, a bűnözőket, csak saját módszerükkel lehet legyőzni, meg puffin lekvárral. (Csak a Puffin lekvár ad erőt és mindent lebíró akaratot)
    http://www.youtube.com/watch?v=RVZsYTNFYiI

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (4 szavazatból)
  29. Kíváncsi leszek a figyelő USA-ra. Ugyan is egy pillanat alatt frappáns választ lehet adni. El kell számolni 8.000.000 indián kiirtásával és gettósításával. Egy new york-i barátom face-en hívta fel a figyelmemet, hogy az indián ügyet valaki USA-an belül is felkapta és, ha napirenden tudja tartani és terjeszteni “akkor oda a haza becsülete”. Nem történt olyan régen, alig több, mint száz éve még véres irtás folyt, a demokrata Egyesült Államokban. Egy kultúra, egy nép teljes megsemmisítése. A miérteket sem nagyon cizellálni. kapzsiság volt az ok. A kárpótlás teljesen elmaradt . Ennek nyilván semmi köze a zsidó holokauszt áldozataihoz, csak azért írtam, hogy ezek a trendek és mindenkinek van sara és sakkba tartható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  30. .
    .
    EdCarpind – Hú, de remek az első eszmefuttatásod > teljesen azonosulok vele ! 5****************************************************************************************
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  31. .
    .
    Eagle & Hamond !
    .
    … Sőt, az amerikai nagykövetasszony eddig szinte direkte udvarolt Orbánnak és Hendének, mintha csak attól félne, attól félnének hogy ki akarnánk lépni az Északatlanti Szövetségből. Persze lehet, hogy mindössze néhány (ezer) fegyver eladása volt a cél… És ezek után mi lesz?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  32. .
    .
    Tz35 !
    .
    Persze, ezt csak azért hoztad . m o s t . ide, hogy bekavar egy igazságos ügy ellen. Ez a közismerten jobbos szarkeverés. (Mentalitást is írhattam volna, de hol van nálad a mentál ?)
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  33. .
    .

    (a kép alá írnám)
    .
    KÉT ÖSSZEILLŐ EMBER
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  34. Pedig nem erről van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  35. Nálam megfér egymás mellett több jó ügy is.
    Arra gondoltam, hogyha Izrael népszerűsége csökken akkor USA kiáll mögülük, mivel USA is pénzből él és a termékei akkor népszerűek, ha USA népszerű. Magyarul, ha erősödik az USA ellenesség akkor előbb-utóbb nem fogy a Coca-Cola. Az egyik ilyen népszerűségi verseny a Palesztin ENSZ tagság volt. És itt még nem az egyes állampolgárok véleménye tükröződött. Ha azok véleményét is meghallgatnák akkor kiderülne, hogy nem túl rózsás a helyzet. Valami épkézláb kampányt kell kitalálni, mert ettől nem lesz kevesebb antiszemita a világban, hogy USA figyel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  36. .
    .
    TZ35 !
    .
    Elismerem, hogy valahogy és éles szavakkal kell felhívni a figyelmet egy ügy érdekében, ám a megjegyzéseid ismét engem igazoltak jobboldali vonzalmaid és taszításaid dolgában…
    .
    Térjünk vissza pl. a 15,37-kor kelt bejegyzésedre, ahol az USA-t okolod az indiánok elpusztításáért. Bár volt benne némi része, de a katolikus vallás nevében egész Amerika területén térítő és gyilkoló spanyolokon és portugálokon túltenni semmiképp sem tudtak ergo, a példád nemhogy sántít, de lába sincs.
    Amit meg az életéért küzdő Izraellel és a palesztinokkal kapcsolatban példálódzol, az annyira primitív, hogy szóra sem érdemes…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  37. Eközben a Kárpátok lágy ölén:

    http://dotoho.blog.hu/2013/05/16/magyar_neonaci_botranya_pragaban#comment-form

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  38. OFF egy kicsit.

    Egész héten nem látni OV-t.

    Hol lehet???

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  39. Kedves Eldrad!

    A kongad… nem működik.
    Hová írhatnék Neked?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  40. Nézegetem a fenti fotót és azon gondolkodom, vajon mit néznek ilyen áhitattal. Tán csak nem Hitler reinkarnációját látják éppen, amint földre száll?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  41. Amit föntebb, messze előttem Avi mond eVitának, ha hússzor nem írtam le itt is, én vagyok a Robinson Crusoe.
    Weimar. München. Chamberlain. Peace for our days!
    Aztán már ég a pokol.
    Aztán a tűzet már csak egy totális világháborúval lehet eloltani.
    Végeredmény: 52 millió halott.
    Persze tojni rá, Orbán nem egy katonai ipari nagyhatalom Führerje!
    Csak éppen ideológiai utánpótlást szolgáltat minden fanatikus gyűlöletnek.
    A dzsihádnak leginkább.
    Az iráni atombomba nem egy globális Holokauszt?
    Tojni rá, kit érdekelnek a zsidók?!
    Igaz is. A WTC tornyok elfeledve. Az Al Kadaida elfeledve, hiszen Oszama bin Laden nincs többé.
    Minden meg van oldva, Orbán gyerek játszadozhat a magyar homokozóban, nénik bácsik a nagyvilág felnőttjei nyugodtan alhatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. utóirat.
    Az előbbi szöveg Nagyvilágnak szólna, de néhány magyaron kívül a kutya sem olvassa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. ORBÁN ÁLL AZ EGÉSZ MÖGÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Topi Mackó! Ne aggtodj érte! Biztosan ássa a saját sírját a felcsuti temetőben. Szociális temetést szeretne kiérdemelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

Szép álmokat, Magyarország! 2014. április 8. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos