Ronai and Ronai
AMERIKAI

Utcát kapna Horthy kedvenc antiszemitája 2013. május 30. csütörtök 18:59

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Utcát kapna Horthy kedvenc antiszemitája

Budapest – A Mazsihisz közleményben tiltakozott a Fővárosi Közgyűlés határozata ellen, de rajtuk kívül is minden normális embert megdöbbentett az önkormányzat bizarr ötlete. Tarlós István látszólag meghátrált, kisasszézna a felelősség alól, a Magyar tudományos Akadémia illetékes bizottságát próbálja belerángatni ebbe a szánalmas ügybe. Most védhetné meg Orbán Viktor a zsidó polgártársait, és intézkedhetne a Zsidó Világkongresszuson elmondott hazugságai szellemében. Várjuk Rogán Antal, a Kossuth téri antifasiszta, és az őt színpadra állító Németh Sándor intézkedését, hogy az antiszemitizmus vádjától általuk megtisztított Fidesz lépjen fel, Orbán Viktor barátjuk mutassa meg, hogy nem antiszemita. Az ATV egyenesben közvetíthetné az utcanévtábla avatását.

Érdekes, hogy a más esetekben oly kényes keresztény-konzervatív álszenteket nem zavarja, hogy Tormay Cécile nem egyszerűen Horthy Miklós kedvenc antiszemitája volt, de közismerten leszbikus hajlamokkal is bírt.

A Tormay Cécile írónőről, műfordítóról történő közterületi elnevezés újragondolását kezdeményezi Tarlós István főpolgármester. A főpolgármester az önkormányzati törvényre hivatkozva kérelmezi az újratárgyalást, a jogszabály ugyanis kimondja, hogy ha a polgármester a képviselő-testület döntését a helyi önkormányzat érdekeire nézve sértőnek tartja, ugyanazon ügyben egyetlen alkalommal kezdeményezheti az ismételt tárgyalást.

A főpolgármester az elnevezés kérdésében állásfoglalást kér a Magyar Tudományos Akadémiától. A Fővárosi Közgyűlés szerdán döntött arról, hogy egy II. kerületi, eddig névtelen közterületet nevez el az írónőről.

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) csütörtökön megdöbbentőnek nevezte, hogy az első zsidótörvény hatálybalépésének 75. évfordulóján Tormay Cécile-ről neveznek el utcát Budapesten, és arra kérték a főpolgármestert, vonja vissza a döntést.

A Mazsihisz közleményében azt írta: Tormay Cécile Horthy Miklós kedvenc írónője volt, aki antiszemita nézeteit nyíltan felvállalta, és akinek számos gondolatát követendőnek tartották “a magyar politikai antiszemitizmus vezéralakjai”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 26 szavazatból)
Utcát kapna Horthy kedvenc antiszemitája , 4.1 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Tarlós ma visszakozott, illetve a Magyar Tudományos Akadémia állásfoglalását kérte. Az ügyben várom az orbántól zéró tolerancia ígéretet kapó, s ezért tőle elnézést kérő WJC megszólalását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (28 szavazatból)
  2. A Magyar egyhaz e nemes hadfiai megszavaztak olyan torvenyeket amelyek ellentettesek a vallas tanaival…az elesettek tamogatasa(pl rokkant nyugdijak elvetele.)
    Erdekes,hogy amig mifelenk az egyhaz Magyar,Szerb, Román stb..embert sedit addig ez a Magyar kereszteny part eltapossa hiveit..csak ker toluk,de nem ad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (23 szavazatból)
  3. Attól még, hogy minden normális ember számára vállalhatatlan, ez a nő feltalálta a “zsidócigány” kifejezést, (egy olyan zenészfigurára, aki a Marseillese-t merte véletlen játszani) és ezzel sikeresen bebizonyította, hogy a szélsőjobbosok mindenre, ami nem tetszik nekik, a “zsidó” kifejezést alkalmazzák, mint Swiftnél a Nyihahák (minden rosszra az “embert” jelentő “jehut”)… Tehát a szélsőjobbnak KELL ez a baromság.
    Különben is, Oroszhonban ma divatja van Zinajda Giuppiusznak, holott ő is csont leszbikus volt, és ‘42-ben, a népírtások közepén Gitlert éltette…
    Vagy éppen Alla Ahmatovának, aki szintén náci volt.
    Ez tehát egy K-K-európai trend. Nil novi sub solem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (23 szavazatból)
  4. Nehéz lehet antiszemitaként eljátszani a filoszemitát, de legalábbis az emberbarátot.
    Most az MTA feladata lett a politikai elvárásnak való megfelelés igazolása.
    Hogy ezt mi a fenéért vállalták fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (27 szavazatból)
  5. Ha zsidó lennék, akkor az életemet tenném fel arra,hogy ezeket a fideszes szennyeket a pokolba segítsem.Mindenki gondoljon,amire akar….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (37 szavazatból)
  6. rossmodorban
    nem zsidóként is nekiveselkedhetsz. ez minden magyar ember legelemibb érdeke, hogy ezt a néhány tucat fasiszta bünözöt eltakarítsa a hatalomból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (42 szavazatból)
  7. Megkérdezik a Jereváni Rádiót. – Igaz-e hogy Csajkovszkij homoszexuális volt. A rádió válasza: – Igaz, de nemcsak ezért szeretjük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (28 szavazatból)
  8. rossmodorban
    2013. május 30. csütörtök 21:00
    Hát tudod, más sem hiányzik már ennek az országnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (23 szavazatból)
  9. Ez a Kormány HÜLYét csinál a Magyar-Népböl és az is Hülye aki ezt türi !!!!!!!!!!!!!!!!PunkTum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Birkák sorakozo! Hände hoch!!! Ez lessz ennek a Vége!
    Volt egy Ország Magyarország ! ahol a legnagyobb tudás a Köpönyeg forgatás volt!

    Nagypapám Horhty elsö lovásza volt mégis kiküldte a tüzharcba!-Három és félévig volt Szibériában fogságba a Németekkel- nekik köszönheti hogy életben maradt-mert ök is csak kényszerböl vettek részt gyalog ezredhez tartoztak a Hiler mocskos Hatalom kéjvágyában!!Sok fideszes-jobikos azt hiszi hogy ök megusszák nem-nem mikor már nem lesz rájuk szükség-minden a tarkora irányul :-( Orb-Sim-Köv. csak a hatalom ami érdekli Öket!!
    Már semmitöl nem riad vissza!!! Mert a Nép meg volt tesztelve!, halgat mint a BIRKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (28 szavazatból)
  10. Most aztan iganzan nem tudom felfogni a csavaros, turulmadaras [= nyilas] eszjarast. Mert ugyan a nyilasok [kb. Orbanisztan fele] sok mindenkit gyulolnek: USA, EU, IMF, Europa osszes orszaga [persze Oroszorszagot kiveve!]. Es persze a zsidok! [Izraelen belul es kivul].

    1. Akkor hogy lehet, hogy Jezust es Szuzmariat imadjak. (Pl M.o. “Maria orszaga”) Eddig ugy hallottam, ok is zsidok voltak. Ez nem kettos merce?! Vagy “tiszteletbeli” keresztenyek lettek azota?

    2. Nyilasaink gyulolik a melegeket is, de Thormay Cecilt, aki koranak hires leszbikusa volt – szeretik. Igaz, hogy olyan leszbikus antiszemita volt hogy meg Horthy is lelkesen olvasta, annak dacara, hogy irodalmi erteke egyenlo a nullaval. Kerdezem: ha egy meleg/leszbikus antiszemita, akkor mar nem meleg (csak langyos?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (31 szavazatból)
  11. Csodálkozunk? Nem kéne!
    Addig amíg nincs ki pofán vágja ( akár képletesen is)ezt a hezitáló (látszólag) főpolgármestert, addig páva táncol,mert így tud életben maradni. Az más kérdés,hogy milyen az ilyen élet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (19 szavazatból)
  12. A MUSSOLINIHEZ INTÉZETT BESZÉD

    Eljöttünk, hogy Magyarország asszonyai nevében köszöntsük Önt és személyében a győzelmes fasizmust és a baráti olasz nemzetet a Marcia su Roma tizedik diadalmas évfordulóján.
    Azt a históriai utat Ön nem csupán nagy hazájáért járta meg, de megjárta az egész tévelygő, önmagát kereső emberiségért s azóta a világ kibillent lelkének Ön adott eszmei egyensúlyt és azt az egyensúlyt Ön hordozza a vállain. Csak Isten küldötte teljesíthet ilyen titáni feladatot, melyet a boldogoknál jobban fel tudnak mérni a szenvedők, akiknek hazáján és életén áthömpölygött a vörös áradás.
    Mi egy megpróbált népnek vagyunk a megpróbáltabbjai, mert a magyar asszonyok a magyar jövő édesanyái. Mi vagyunk azok, akik a háború 500.000 fiatal magyar hősi halottjának meghalt reménységét és hazaszeretetét a magunk szívéből vittük vissza nemzetünk életébe. Mi vagyunk azok, akik mikor ősi országunk leomlott a viharban és összeomlottak templomok és tűzhelyek, szembedacoltunk a kétségbeeséssel, mert: a férfi mindíg nagyobb az építésben, de a romok között e földön mindíg az asszony a nagyobb.
    A magyar asszonyok a trianoni békét sem a kezükkel, sem a lelkükkel nem írták alá soha. Erről tanúskodnak a Duna völgyében és a Nagy Rónán a magyar otthonok és tanúskodni fognak a mi fiaink, az Ön avantgárdistáinak és balilláinak magyar testvérei. Ezekkel a gondolatokkal fogadja Nagyméltóságod őszinte tiszteletünk szerencsekívánataival a hálás magyar asszonyok kezemunkáját, melyet Nemzeti Szövetségünk megbízásából most átadunk, Isten áldását kérve Önre, hazánk nagy barátjára, a tízéves fiatal fasizmusra és az Ön sokezeréves népére.

    (1932. október 28-án Rómában, a Palazzo Veneziában olasz nyelven elmondott beszéd magyar fordítása.)

    Tormay Cécile alias Dunst Eszter ( a stilus akkoriban egy picit csiszoltabb volt … de a tartalom, az ugyanaz…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (22 szavazatból)
  13. Ez a tarlós is elmebeteg!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (19 szavazatból)
  14. Nevezzök át tarlóspistát, NÁCI PISTA !!!!
    Undorító fíreg !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (19 szavazatból)
  15. Nemrég még a Mazsihisz összeborult a csutival, mert az azt hazudta nekik a zsidókongresszuson, hogy ő bizony nem antiszemita. Meg a kÚrmány se.
    Most már zsidó testvéreink is megtanulják, hogy ne arra figyeljenek mit mond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (16 szavazatból)
  16. Kedves
    Verebes György,
    2013. május 31. péntek
    08:55

    Sajnos nem elmebeteg,hanem egy aljas szennylelkű, porkupacértékű, pénz- és hataloméhes gonosz csicska, egy bélféreg.Így hirtelen ennyi jutott róla eszembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (19 szavazatból)
  17. Kecskeméti Károly

    Ronald Lauder közleménye

    “A Zsidó Világkongresszus elnöke megdöbbenéssel fogadta, hogy Budapest önkormányzata utcát akar elnevezni Tormay Cécile-ről. Közleményében Ronald Lauder rámutat, hogy a döntés megkérdőjelezi a magyar kormány ígéretét, miszerint harcolni fog az antiszemitizmus ellen. Mint írja, a jelek szerint emlékeztetni kell a magyar hatóságokat arra, hogy az irodalmár nem csupán Horthy Miklós egyik kedvenc írója, hanem megrögzötten zsidóellenes is volt. A Budosó könyv c. műve tele van antiszemita közhelyekkel és a zsidókat vádolja Tanácsköztársaság alatt elkövetett bűnökért. Lauder emlékeztet arra, hogy néhány hete, a szervezet budapesti közgyűlésén elhangzott beszédében Orbán Viktor elfogadhatatlannak és tűrhetetlennek nevezte a zsidógyűlöletet. Ezért felhívja a miniszterelnököt: vegye rá Tarlós István, a Fidesz tagját, hogy vonja vissza tervét.”
    Lauder valóban elhitte neki?!?
    Minek nevezzük Tisztelt Elnök Úr?!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (18 szavazatból)
  18. “Zichy Rafael (1877–1944) válása után 1925-ben megvádolta, hogy Tormay leszbikus kapcsolatot tartott fenn Zichy volt feleségével Pallavicini Eduardina grófnővel (Pallavicini Ede lányával). A kapcsolatot részletesen tárgyalta a korabeli baloldali sajtó. A botrány kirobbantója ellen végül a két nő rágalmazási pert indított. A bíróság – Horthy Miklós kormányzó személyes közbelépésére[10] – nekik adott igazat, Zichyt másfél év börtönbüntetésre ítélte” Forrás: Wikipédia A hölgy lenne a keresztény erkölcs szimbóluma????

    Tormay életében nem a grófnő volt az egyetlen nő: a háború előtt tizenöt évig fűzte gyengéd viszony egy Francesca Orsay nevű olasz nőhöz; élete utolsó évtizedében gróf Ambrózy-Migazzi Lajosnéval közösen vásárolt villájukban Mátraházán éltek[11

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (16 szavazatból)
  19. Forrás : Wikipédia ! A hölgy lenne a keresztény erkölcs szimbóluma????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (15 szavazatból)
  20. Köztünk szólva én szégyellném, hogy ilyen műveletlen korlátolt gyökér vagyok, mint Tarlós, nem még minden egyes alkalommal az égre írjam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (17 szavazatból)
  21. Kedves Tölgy!

    Micsoda bulik mehettek ott Mátraházán… kár, hogy akkor még nem volt kamerás-mobil, meg net. :DDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (12 szavazatból)
  22. Úgy látszik a ZSIDÓK nem tanúltak eleget a XX. században, fasisztának, nácinak, nem szabad hinni még azt sem amit kérdez !
    Az utca átnevezést csak a kongresszus miatt hallasztották egy hónappal, majd tarlóspista beterjeszti és hoznak rá egy törvényt, és magasról les.@.ják hogy mit igértek a ZSIDÓKNAK. És kaviár meg pezsgő mellet egymás vállát csapkodva röhögnek, “nagy voltál főnök ezeket is megetetted” felkiáltások közepette!
    Remélem mostmár “leesett” a kongresszus résztvevőinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (17 szavazatból)
  23. Az, hogy OV hazudott a világ zsidóságának a WJC kongresszusán, mégis mi ebben a meglepő. Az, hogy Tormay Cécile meleg volt, mégis kit érdekel. Az, hogy Tormay Cécile antiszemita volt, s akkor mi van. Ezernyi utóda köztünk jár.

    De hogy Petőfi, Arany, Kossuth, Széchenyi, Deák stb. mellett ez a rossz-életű Horthy-kedvenc utcát kapjon, az bizony engem zavar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (21 szavazatból)
  24. Az MTA szerepét illetőleg, a már publikált (http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=646972 ) szövegű levelet, a Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezet nevében megkapta a MTA Filozófiai és történettudományi Osztályának tagjai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  25. Ferenc
    Olvastam a levelet megjelenésekor. Most már tudjuk azt is hogy megkapta a címzett.Reagált rá?És ha igen,akkor mit tudtak hazudni? (bocsánat,válaszolni)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  26. Kecskeméti Károly

    A látszatnál jóval fontosabb a szerdai szavazáson igennel szavazók reakciója. A közszolgálati Híradó közli:
    “A fővárosi Fidesz-KDNP szerint szélsőséges, uszító és komolytalan, hogy az MSZP annak ellenére tiltakozik egy budapesti közterület Tormay Cécile-ről való elnevezés miatt, hogy a főpolgármester a Magyar Tudományos Akadémiától kért vélemény után újratárgyaltatja a döntést.”
    Ma ez a szellemi és erkölcsi adottságtömeg irányítja Budapestet. (Az egyik újabb leleményük: elveszik a Margitszigetet a XIII. kerülettől.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  27. Válaszom annak, aki békétlenség fenntartásában felelősnek tartotta az amerikai Népszava szerkesztőjeként ismert Bartus Imrét?
    Orbán hatalom körömszakadtáig ragaszkodik sajátos szempontjaihoz, döntéseihez, egyezkedéseihez, akkor is ha ez a szélsőjobb felé irányult. Ha antiszemitizmus, vagy más etnikum elleni kirekesztés vonatkozásában látszatra meghátrál, akkor csupán a kettős beszéd (hazugság) használatára vált át. Kizárólag az erőből ért. Bartus valóban az erő nyelvét beszéli, de a humánum oldalán.
    Az elméleti emberek, akik döntő módon fogalmakban gondolkodnak, aránytalanul kevés súlyt helyeznek az idő dimenziójára. Arra nem igen vannak tekintettel, hogy az etnonacionalizmus okozta ártalom, nem most kezdődött, hanem évtizedek óta halmozódó sérelem éri a célcsoportjait. Ez a hatványozódó sérelemtömeg a gyűlölet talaja, elsősorban, – sőt arányait tekintve- , kizárólag. Nem az erre adott verbális reakció a megbékélés akadálya. Bartus stílusa gyógyírként hat idehaza azoknál, akik mást sem látnak, mint erőtlenséget a humánum oldalán. Akik azt tapasztalják, hogy nincs összefogás az etnonacionalistákkal szemben, hogy leválthatatlan a kormány, mert leválthatatlan a leszerepelt baloldali elit is. Akiknek például le kell nyelnie, hogy az ellenük hatványosan halmozódó uszításért felelős Orbán Viktor meghívást kap a Zsidó Világkongresszusra, hogy azt követően megköveti Orbánt az az egy ember is, aki mert a konferencia ideje alatt kritikát megfogalmazni, és ezt követően alig egy hónappal csupán antiszemita érdemeiért egy jelentéktelen Tormay Cecilről közterületet neveznek el. Ide úgy kell Bartus írása, mint egy falat kenyér, vagy gyógyír a gyulladt , mély sebre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (20 szavazatból)
  28. Kedves Donáth Ferenc
    2013. június 1. szombat
    10:53
    Egyetlen kifogásom van a kommentjével kapcsolatban:
    Ha ezt Bartus Lászlóról írta, akkor már nincs is kifogásom! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  29. Kecskeméti Károly

    Tisztelt Donáth Ferenc, nyomtam egy nagyon erős IGEN-t, és jelzem, nem Imre, László. (A nagyszerű mondatok értékéből ez persze semmit nem von le.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (15 szavazatból)
  30. Mate, Ivan Tibor

    Kedves Donath Ferenc,
    Melysegesen ellenzem a hozzaszolasban a leszbikus nok velemeny nyilvanitasanak javasolt flagrant korlatozasat. Ne csak a tormay-utca ugyben dontsenek. A Parlament amugy is egy sohivatal, inkabb kerjuk meg a leszbiket orszaganyai funkciok ellatasara. A partok csak oncelu, onzo, onjaro politikai onkielegitok. Tamogassuk, hogy a leszbikus nok kialakithassak a maguk sajatos politikajat, es lehetoleg harcosan sikraszalljanak a vilagbekeert is.
    Pu&&y Rules!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (12 szavazatból)
  31. Mate, Ivan Tibor

    Donath Ferenc, Bocsanatot kerek. A helyes cimzett Ahron volt.
    Tisztelettel MIT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  32. “Ezért nem a demokrácia vagy diktatúra ellentétében kell gondolkodni. Nem az a fontos, hogy a maffia küldi-e a feketeautót. A lényeg az, hogy államcsíny történt. A fékek és ellensúlyok rendszerét nem azért iktatta ki, mert politikai koncepciói vannak, hanem azért, mert a rablás útjában áll. Nem kell magas politikai filozófiákat keresni, köztörvényes bűnözésről van szó. Bűnözőkkel pedig nem választásokra kell készülni, hanem rendőrt kell hívni. Az Alkotmány ezt minden polgár jogává és kötelességévé tette. Az ellenzék feladata, hogy a törvénytelen állapotot kihirdesse, mondja fel az együttműködést, követelje a felelősök letartóztatását, és az alkotmányos rend helyreállítását. Hamar kiderülhet, hogy a tömeg nem is olyan közönyös, ha az igazságot hallja.”

    Bartus László / Népszava, Szépszó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (19 szavazatból)
  33. “köztörvényes bűnözésről van szó.”
    .
    Érdekes szó ez a köz-törvényes. Fideszes értelmezésben: a közre hivatkozó, saját javukra, anyagi hasznukra irányuló törvénykezés -, aminek mindig más(ok) a kárvallottai.
    .
    Friss példa:
    “Így veheti el az Ön lakását is az állam – itt az új javaslat
    .
    Egy javaslat úgy módosítaná a kisajátítási szabályokról rendelkező törvényt, hogy az országgyűlési képviselők, közjogi személyek és azok hivatalának elhelyezése érdekében is módot adjon a tulajdon elvonására. A módosítót György István főpolgármester-helyettes jegyzi.
    .
    Kiemelt fontosságára tekintettel külön kisajátítási célként nevesíti a közjogi megbízatást betöltő személyek elhelyezéséhez szükséges létesítmények érdekében történő kisajátítási célt a fideszes György István törvénymódosító javaslata, amely pénteken került fel az Országgyűlés honlapjára. A közelmúltban már született egy törvényjavaslat a fideszes és KDNP-s képviselők rekvirálási jogáról, ám azt fricskának szánta ellenzéki benyújtója. Ez viszont akár már július végén hatályba léphet.” (…)
    http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_veheti_el_az_on_lakasat_is_az_allam_itt_az_uj_javaslat.555276.html
    .
    A néhai Balettintézet megszerzésére, fideszes bekebelezésére röviddel az épület kipécézése után törvényt hoznak és szinte azonali hatállyal életbe léptetik. Majd követi a többi kiszemelt épület birtokba vétele, a céljaikra szabott “törvényes alap” addigra meglesz hozzá. Feltéve, ha az ellenzék is, a tulajdonosok is annyiban hagyják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (11 szavazatból)
  34. A csókosok akik kiszolgálják a FASISZTÁKAT, mia f..zért olvassák az AN-t?
    Ha nemtetszik ne olvasd, ha pénzért csinálod akkor meg kérj inkább TRAFIKOT az le köt mint a csuti évértékelője, csak érne már véget ez a SZABADSÁG HARC, q…va életbe hogy ennyi mocskot össze mosot a narancs lé !!!!!
    (hogy ragadna a kezetekre a – gomb)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (18 szavazatból)
  35. Kecskeméti Károly

    Kedves Ducar 140, máskor már próbáltam nyugtatni a kedélyeket a mínuszolók miatt, kérlek, gondold át!
    1. Szánalmas figurák, mert nyilván nincs az eszmecseréhez “európaian” kapcsolódó véleményük, különben megjelenhetnének.
    2. Van esélye annak, hogy el is olvassák az AN-t, ebben az esetben csak megragad valami.
    3. A klikkelések száma fontos jelzés a hirdetőknek, tehát – gondolom – hoznak a konyhára.
    4. Ne szerezzünk örömet nekik azzal, hogy olvashatják, feldühítenek. (Folyt. az 1. ponttól.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (17 szavazatból)
  36. Ducar 140 és Kecskeméti Károly

    Ducar 140 Teljesen egyetértek a tartalommal, a formára pedig azt mondanám, hogy ŐSZINTE!

    Kecskeméti Károly Ezek nagyon langyos érvek. Ebből nem tudni, hogy most szereti őket vagy nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  37. A minuszolok szamomra a legmagasabb elismeres megtestesitoi. Ha faj nekik, akkor valamit biztosan jol mondtunk. Az epito kozremukodesukert egy roma jokivansagot kuldok mindegyiknek szemely szerint: Bar sirva adnak rad az inget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  38. WitTner Mariról is lesz utca név a HŐS zászlos Jobbikos anyárol.
    Pesrze a szolgáltatásai miatt az 1950-es években az agyára járó vendégek miatt. arrol nem mésélt hogy mit keresett 17 évesen gépisztoly a kezébe jó tették a szűlei hogy a lelencebe adták !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  39. proaktiv
    Nem addig van a’! Imitt amott azért fékecskék is működnek.
    http://c-press.hu/2013060110336/belfold/luxemburgban-robbant-a-bomba-semmisek-a-devizahitel-szerzodesek-videoval.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  40. Kérdés.
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
    Ilyenkor mennyi a plusz, és mennyi a mínusz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. I-6I+I+3I= 9
    és 3-6=-3
    tehát (+) 3 db és (-) 6 db

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. oldster

    A zárójelben lévő számból kivonod a zárójel nélküli abszolut(előjel nélküli) számot.
    Ez az eredmény mindíg páros, és ennek fele plussz fele minusz.
    és a felét összevonod a zárójel előttivel. azzal, amilyen előjelű az első szám (zárójel nélküli)
    jelen esetben: 9-3=6 6:2=3 van +3 és -3 -3 meg -3=-6
    Tehát kaptál 6db minuszt és 3db pluszt

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Bevallom, ezúttal én is kiosztottam néhány mínuszt. Mégpedig azért: Tormay úrnő nem identitásának semmi köze semmiféle erkölcshöz. Hacsak szolgai módon nem fogadjuk el azt, hogy a “keresztény erkölcs” szinte kizárólag abból áll, hogy ki-kivel hmmm. Épp elég, ha a katolikusok nyomatják “az eredendő bűn” mantrát. Holott csak azért nyúlkáltak a reverendák alatt, hogy ne forgácsolódjon szét az örökösökre az egyházi vagyon.
    Tormay Cécile – ez a keresztnév is mekkora marhaság egy “nagy magyartól” – csapnivalóan rossz író volt. Nem tudom, hogyan kerülhetett egyáltalán szóba a Nobel-díjra, olyanok mellett, mint pl. az amerikai Lewis Sinclair. Művei ma egyenesen olvashatatlanok (megpróbáltam, Nyirő se ment, igaz, az Ulyssesbe is beletörött a bicskám, csak más okból). Az, hogy a stílusa elviselhetetlenül dagályos, még csak hagyján. Még azt is elviseli az ember a megismerés kedvéért, hogy a történet vérszegény, unalmas, és teljesen logikátlan. De minden sorából süt a gyűlölet, a felsőbbrendűség hiedelme. Ez pedig oly mértékben feldühíti az embert, hogy legszívesebben a kötettel verné be a fejét az első szembejövőnek, aki “magyar úri mivoltára” hivatkozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Bocsi, természetesen “nemi identitásának”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Harmadszor is kordont bontottak a Szabadság téren 2014. április 10. csütörtök

Lemondott a Mazsihisz ügyvezető igazgatója 2014. április 10. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos