Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tessék abbahagyni! 2013. április 23. kedd 13:27 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tessék abbahagyni!

Budapest – Attila, Gordon, utoljára mondom nektek, hogy hagyjátok abba! Nem érdekel, hogy ki kezdte. Fejezzétek be! Most.

Azt hittem, hogy bölcsebbek vagytok. Ez a történet ugyanis, vegyétek már végre észre, nem rólatok szól. Nem is a pártotokról, de még csak nem is az ellenzékről.

Az országról, ha szabad így mondanom.

Magyarország léte a tét, és ti még mindig civakodtok. Üzengettek a másiknak, hogy kinek vastagabb a bicepsze, és ki hány másodperc alatt futja a százat.

Nem érdekel.

Magyarország jövőjéről van szó. Jó kis ország ez még mindig, igaz, lehetne sokkal jobb is.

Tele van szebbnél szebb vidékekkel. Dunakanyar, Kékestető, Őrség, Hortobágy.

Budapestet és a Balatont majd elfelejtettem.

A több mint ezeréves történelmünkről nem is szólva. Győztes és vesztes csatáinkról, híres és hírhedt vezéreinkről. Haladó és halódó hagyományainkról, dicsőséges és dicstelen századainkról.

A tét ,,csupán” annyi, hogy ne az legyen, mint ami most van.

Hogy tíz év múlva ne ez a dal legyen.

Ezért tessék ezt a hülyéskedést most rögtön abbahagyni! Ha másként nem megy, bevonultok egy üres szobába és addig nem jöttök ki onnan, míg fel nem száll a fehér füst.

Gyufát ne felejtsetek el magatokkal vinni.

Pizzát rendelhettek, ásványvizet és Coca Colát. Utóbbi, tudjátok, ősi magyar hungarikum.

Mobiltelefon, internet kikapcs.

Ha másként nem tudtok dönteni, dobjatok fel egy 47 ezer forintost.

Egy hetet adok nektek, utána odamegyek, és megnézem, mire mentetek. Ha egy hét után sem hagyjátok abba, akkor…

…akkor tényleg nem tudom, hogy mi lesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (29 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 37 szavazatból)
Tessék abbahagyni!, 4.2 out of 5 based on 29 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. imbreajózsef!
    Ön eltévesztette az újságot, talán nem itt kellene véleményt mondania.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy Bajnai direkte az ellenzék megosztására van? Az LMP-t már felszalámizta!
    Másrészt kőkemény jobboldali! Miatta bukott az MSZP 2010-ben és miatta kapott a fidesz 2/3-ot.
    Bajnai facebook oldalán csak úgy hemzsegnek a szerelmes rajongók (főleg a nők). Szerelmesek a kisfiús mosolyába:)) eszüket vesztve elfelejtették a brutális megszorításaikat, ahogy a fidesz első kormányzását is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (7 szavazatból)
  3. “A képviselőcsoport vezetője elmondta: az egy gyermeket nevelők 92 százaléka, a kétgyermekesek 88 százaléka, míg a háromgyermekeseknek csupán 38 százaléka tudott az eddigi lehetőségekkel élni. Ennek oka, hogy utóbbiak esetében a kedvezmény havonta 99 ezer forint, és ha nem volt ilyen összegű személyi jövedelemadó az összevont adóalap szerint, akkor nem tudtak élni a lehetőséggel.

    Ezért a KDNP azt javasolja, hogy a járulékból is kihasználható legyen az adókedvezmény – fejtette ki a frakcióvezető. Mint mondta, nagyon sokan lesznek, akik így sem adót, sem járulékot nem fizetnek majd.”

    A helyzet bonyolódik. A törvényeket most már minden gátlás nélkül felrúgják. Mindenhonnan rabolnak. Erre mit lép a Mesterházy-Bajnai páros? Szerintem ideje lenne a hallgatásnak. Kezdődik a licit. Többre-többre-többre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  4. Tisztaszívvel
    Milyen brutális megszorításról beszélsz? Tőlem ez a drága ember(Orbán)vett el szinte mindent. Adójóváírást, MNYP pénzt, önkéntes eü és nyugdíjpénztári vállalati hozzájárulást, két évi béremelést. Kaptam évente 3-5% inflációt, ami a zabálnivaló áraiban mutatkozik meg, a devizahitelesek törlesztőrészleteiben. Az utazási, gyógyszer költségekben, soroljam még? Ne beszélj nekem Bajnai és Bokros-féle megszorításokról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  5. tisztaszivvel
    Ezt az összeesküvés-elméleti változatot még nem hallottam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Köszönöm Bozse.
    Továbbra is azt gondolom, hogy Bajnai, háta mögött Obama elnök kampánystábjával (állítólag ők dolgoznak neki) csak tudja mit csinál. Remélem.
    A legnagyobb baj meg az, hogy mindannyiunknak igazunk van.
    De ha senki nem jó, és senkiben nem bízunk egy ici-picit sem, akkor így nehéz lesz. Új emberek kellenének? Szerintem is. Csak ennek nincs realitása. Csak ez van.
    Bubu64
    Neked is igazad van. Itt most nagyon sok embertől mindent az Orbán vett el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. t. kis pál! ahol van alkalom, ott kinyilvánítom véleményemet. van aki elfogadja, van aki nem! de tuti, hogy magyarországon nem vagyok az egyes-egyedüli, aki úgy gondolkozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Én az egész herce hurcában csak Szigetváry szerepét nem értem, mert Ő köztudottan nagyon értelmes, ügyes kampány szakember, ezzel a szarakodással meg fogalmam sincs mit akarnak elérni. A látszat számomra az, hogy miután nem sikerült pillanatok alatt létrehozni az ernyő szervezetet, sőt úgy néz ki ez a későbbiekben is nehéz lesz, nem marad más hátra mint Bajnainak szép lassan ki kell farolnia ebből az egész vircsaftból, lehetőleg a legkisebb népszerűség vesztés nélkül, ennek pedig egy módja van csak, hogy úgy tesz mintha baromira ügyködne a jó cél érdekében és közben időre játszik. Húzza az időt, ami már egyébként is túl kevés ahhoz, hogy az amúgy is begyepesedett magyar választót meg tudja nyerni. Ráadásul körülvette magát két szerencsétlen, a politikához abszolút nem értő civillel, akik közül az egyik különösen nem kívánatos, szóval ez így nem igen fog menni. Ezért lennék én nagyon kíváncsi Szigetvári Viktor véleményére, stratégiájára, mert valamit biztosan tartogat még a tarsolyában, de a jó ég tudja mit? Nyilván van ebben a szerencsétlenkedésben ócskán taktikai húzás is, csak mivel a nagy tudás terhes nem kötik az orrunkra és főként nem a kormánypárt orrára. Egy tény nem csodálkozom azon egy percig sem, hogy a jelen és a várható jövő helyzetét tekintve az országnak senkinek sem fűlik a foga a kormányzáshoz, csak akkor nem kell az embereket fölöslegesen szédíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos