Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rogán, a drága! 2013. április 27. szombat 6:53 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rogán, a drága!

Budapest – Rogán Antal drága ember. Aranyból van a szíve, de az órája is bizonyára. És a táskája sem két fillérbe kerül. Louis Vuitton a táskája márkája, az ilyen majdnem fél milliót kóstál – már ha nem verték át annak idején, amikor - állítása szerint  - az interneten beszerezte.

Nem tudja Rogán Antal, mennyiért vásárolta a táskát, amely hamarosan a másé lesz. Eredetileg sem az övé lett volna. Feleségének Cilinek vette, de neki nem tetszett. Vett ő mást is a Cilinek, szerepet a Jóban Rosszban kórházsorozatban, mert arra már régóta vágyott a Cili. Még fizetni sem kellett érte, a kapcsolati tőkét is elfogadták.

De a táska nem tetszett a Cilinek, ezért kezdte hordani a Tóni. Hogy az órát eredetileg kinek vette, azt nem kötötte a sajtó orrára. Talán arra azért emlékszik, hogy mennyire került. Mint ahogyan a luxusutazás árára is, amely közel kétmillió forintba fájt.

A magyar családok, nyilván Rogán erre sem emlékszik, negyven százaléka nem megy sehová sem nyaralni. Nem azért, mintha a magyarok otthonülők lennének, és utálnának nyaralni. Kalandozó népség vagyunk emberemlékezet óta, de mostanság mégsem megyünk. Magyarország jobban teljesít, de a pénztárcánkat elfelejtették erről értesíteni.

De most majd jó lesz, mert jön a rezsicsökkentés. Dől a pénz a magyarokhoz. Igaz, nem mindenkihez. Aki már régen nem fűt gázzal, mert kikapcsolta a szolgáltató, annak ettől még nem lesz munkahelye, hogy újból tudná fizetni a számlát. És aki mindig fával fűtött, az csak azt érzi a rezsicsökkentésből, hogy drágább lett a kenyér.

Még szerencse, hogy áramot majd mindenhol használnak. Legalábbis ott, ahol még nem kapcsolták ki a tartozás miatt. Úgyhogy, most majd mindenkinek jó lesz, de Rogánnak lesz a legjobb: nemcsak a rezsije csökken, de még ettől a rémes táskától is megszabadul. Elárverezi, és az érte kapott pénzt nem luxusnyaralásra, vagy a mostaninál is márkásabb órára költi, hanem egy, az ötödik kerületben (itt polgármester Rogán) kilakoltatásra kerülő asszonynak adja.

Aki ebből majd nyilván nem ússza meg a kilakoltatást, hiszen valószínűleg többel tartozik, mint Rogán úr táskájának az ára. A gesztus azonban értékelendő, még akkor is, ha Rogán nem a saját pénzéből jótékonykodik. Mert megtehette volna azt is, hogy nem árverez, hanem a saját pénzéből ajánl fel a bajba került asszonynak. És megtehetné minden képviselő, aki a politikából szedte meg magát, hogy adna a magáéból valamennyi pénzt a rászorulóknak.

Úgyhogy, bármennyire is nem szívesen tesszük, azt kell mondanunk, hogy ez az árverés valójában átverés. Valaki, vélhetően Fidesz-fan, majd megveszi a táskát, ami egy életen át arra emlékezteti, hogy ez a táska azé Rogán Tónié volt. Lehet majd mutogatni a vendégeknek, dicsekedni vele.

Rogán meg majd vesz magának egy másik táskát. Mert megérdemli. Remélhetőleg az már nem női táska lesz. Igazi, férfias darab dukál Rogánnak, egy macsó párt potenciális vezetője nem hordhat női táskát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 32 szavazatból)
Rogán, a drága!, 4.8 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. LV táskát még kényszer hatására sem vásárolnék. Akkor sem, ha számolatlanul állna a pénz a fiókban. De nem áll. Olyanok hordják, akiknek fontos, hogy lássák, nekik erre is jut. Remélem, hogy jól becsapták Ötkertónit a netes liciten és hamis árut sóztak rá. Bár teljesen mindegy. Ha valódi, ha nem, még a fogása is rossz ezeknek a daraboknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  2. Azt nyilatkozta, hogy a babakocsira vette, PELENKA TARTÓNAK!
    Egy 400.000 ft-os tatyót! Na ja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  3. “-Drágám, vettem neked egy Luis Vuitton táskát!
    -Tónikám, miezneröhögtess? Hordjad ebbe te a törvényjavaslataidat, meg a blikkedet, nekem nem kell kisdoboshátizsák. Talán pelenkatartónak jó lesz. Na szia, megyek szolizni.”
    Hát így történt…
    Nekik sem könnyű, na.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  4. Hiszen mindig ezt csinálják! Minden alkalommal, amikor adnak valamit a zembereknek azt úgy teszik, hogy ne nekik kerüljön pénzbe. A köznép meg jól benyeli a trükköt, hogy ” micsoda rendesek ezek a fiúk, nem sajnálnak ezek semmit a néptől”. Nem, valóban, ha a mások zsebéről van szó, abba könnyen bele lehet nyúlni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  5. A fáma szerint Rogánnak 5 millió forintos órája van. Legyen, ha megkereste !
    Ámazonban nekem Sanader, a börtönben csücsülő egykori horvát miniszterelnök ugrik a képbe. Korrupcióban bukott le, neki is ilyen órái voltak.
    Talán csak nem az ő nyomdokain halad a mi kis Tónink?
    Hej Tóni, Tóni …
    És akkor még nem is beszéltünk az 5ker dobogós helyezéséről az önkormányzatok eladósodási listáján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  6. Tóni! Te nem vagy valódi! ( Hofi )
    Büszke vagyok rád! Még pedig azért, mert legalább márkás cuccokra szórod el a pénzt, amit tőlem, és a gyerekeim családjától, meg még több millió ember zsebéből kiloptok!Adtok a formára! Van miből!
    Olyan vagy Te is, mint Hajdú Péter! Az meg most azon van kiakadva, hogy a lakását bemutatták a Tv-ben, és ezért akarja perelni Puzsért. Mintha nem a felesége vezette volna végig a lakáson a stábot!
    Arra hivatkozik a szerencsétlen, hogy szociális feszültséget okoztak ezzel. Te ugyanaz a kategória vagy. Te is közpénzből…
    Jusson eszedbe! Eljön a nap, amikor leszaggatják rólad, meg kitépik a kezedből, a lopott pénzen vett márkás cuccaitokat! A Cilit sem tudod majd megvédeni ettől.
    És ezek pofáznak a szocikra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  7. Én eddig a táskaügyig még nem is hallottam erről a márkáról. Lehet, hogy nem is tartozom a felső tízezerbe? És ezt így köllött megtudnom? Írhatok azért még ide?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  8. emigrant:
    Te kis tudatlan ;-) En is az voltam, de szerencsere Napolyban es Romaban talalkoztam a markanevvel. Szinesböru (illegalis?) bevandorlok aruljak lepedöröl a flaszteron. Ha jön a rend öre, összekapjak a epedö negy sarkat a szajreval egyutt es usgyi, mar ott sincsenek.
    Toni is töluk vette? 10-15 euroert kaphatta meg. Igaz, a Vateran szereplö muremek mar atinas darab es volt tulajdonosa reven kulturtörteneti jelentösege van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  9. Ezek a falusi suttyók, már nem tudják hogyan rázzák a rongyot. Egy ilyen LV hátizsáktól sem lesznek “elit”-ek. Aggathatnak magukra mindent, hordhatnak márkás succokat, csak hát ezzel az identitásuk megmarad.
    Pénzzel igaz, minden megvásárolható, csak azzal még nincs az elit-clubban.
    Már az igazi elit-clubban! Csak a saját maguk által alapítottban. Az meg olyan, amilyen. Csak külsőre a vasvilla, gumicsizma és zsíroskalap változott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  10. Áááá..hát vettem én már a NET.-en valódi Loui Vutton táskát 15 USD.-ért is..eredeti honkongi volt ! :DDDDDD
    ( Mondjuk a szállítása az drága volt..hiába , benne van az anyag. A posta meg súlyra megy.)
    Ha valakit érdekel igazi Rolex óra , 25 Dollárért , csak szóljon nekem !! Leintézem az ügyet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  11. Hát, ezt a rogán gyereket, és tetves családját egyaránt örömmel látnám hosszú életükön át tolószékbe nyomorodva tengődni, és úgy élvezni az ország szétrablásából származó hatalmas vagyonukat…
    .
    Így kívánnék nekik minél hosszabb életet, és még több összerabolt vagyont. De csak így.
    .
    Kár, hogy ez csak egy, ilyen dolgok láttán a dühtől se látó, se halló ember gonosz vágya (az enyém). Igen, ilyenkor ledobja az agyam az ékszíjat…
    .
    De hát sz…rgyarországnak mégiscsak ez kell, hiszen ezek a lámpavasra való gazemberek nyerik folyamatosan az összes időközi választást, népszerűségük töretlen, akkor meg… ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  12. norbert
    2013. április 27. szombat
    10:11

    amiről te irkálsz, az gagyi hamisítvány, nehogy azt hidd már, hogy Tóni barátunk, egy hamis sz@rral égeti majd magát, a parlamentbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. hamond 12:08
    Teljesen mindegy, hogy hamisítvány, vagy eredeti, nem erről írkáltam, nem ez a lényeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  14. Nem az a baj, hogy drága cuccai vannak és gazdag, hanem, hogy nem szolgált rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  15. Az arogán az igazi fideSSbunkók egyik jellegzetes példánya. Buta, nagyképű. modortalan tolvaj, és ezekkel a tulajdonságaival még hivalkodik is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  16. jöhet az arogán-féle sport-szeletes használt alsó, hívőknek jó lesz szalvétának

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Nagyon gyanús hogy ez a Tóni gyerek ha korrupció szót meghallja egyb fenyegetőzésbe vált. Ugyan miert? Ő lenne az a polgármester akit Mr. Harminc százalék néven emleget a városi folklór? Áaaaa, az biztosan nem ő az, mert aki annyit lop, annak biztos lenne annyi esze, hogy ne mutogassa, hogy neki mennyi luxustargyra tellik tisztessegesen. Hat hiába, a tudatlan nép csak fecseg es találgat hogy tényleg elég-e polgármesteri fizetés ennyi látható luxushoz. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  18. Kiváncsi lennék melyik évi vagyonnyilatkozatában van feltüntetve ez a ket vagyontárgy ! Pintér a wartburjat is beírta, mert ő tisztességes !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  19. Ez arról szól hogy megteheti, és mindenkit lesz@r nagy ívben akinek nem tetszik, oszt jónapot!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  20. Most látom csak az óráját! Hát… ötmillióért valami kényelmesebbet és ízlésesebbet is találhatott volna. És minimum aranyból, mert férfiember aranyat visel. (Ki hol.)
    Egyébként az igazi órakópiákat 200 dollárért árulják a neten, a valódi hamisítványokhoz, melyek nem hasonlítanak az igazira, csak ráírják a nevet, már egy dollárért is hozzá lehet jutni jobb indonéz piacokon. Kinek kell? Intézem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Már napok óta ettől a förmedvény táskától illetve órájáról zeng az egész internet.
    .
    Kit érdekli ennek az igénytelen páviánnak a lopott pénzen vásárolt dolgai?
    Kit érdekell, hogy hány forintot adott, és mikor olyan dolgokért, ami szemmel láthatóan is az izléstelenség határait súrolja.
    Ha egy fruska vagy egy suhanc ilyen oldalzsebes hátizsákot a vállára akaszt,
    senki meg nem nézi …
    Erre ez a malyom, basáskodva hírbe hozza, önmagát, álítja hogy ő biz ám azt nem tudja mennyiért vette, de jótékonykodik – mert, hogy ő jó ember – dob egy kis alamizsnát a csóróknak. …
    .
    Bennem több kérdés, illetve gondolat felvetődik;
    Ha Rogán olyan “menő” figura, mint amilyennek tartja magát, mivel magyarázza azt az összeegyeztethetetlen öltözködési “együttest”, melyet az öltözéke és az állítólagos mittudom én milyen táskálya eredményeztet. (?)
    .
    Ugyan, mit kotorászik a táskában? Mit keresgél benne? Iratot? Az autója kúlcsát?
    Papítr? Dokumentumokat, melyeket a parlamenti munkálya során hord magával? Mely minden bizonnyal salátalevél szerűre összegyűrődik, vagy egy Szendvicset folpackba? vagy szalvétába csomagolva, mely átvette a táska szagát? …
    .
    Ha az ember megnézi azt a förmedvényt, amit táskának neveznek, elneveti magát.
    Főleg akkor amikor azt a képet láthatja amikor egy öltönyös figura a vállára aggatja és az öltöny újja alól kivillantja a búvár órának látszó ismét csak drága óráját …
    .
    Ezek a senkiházi, jött-ment fideszesek még öltözni sem tudnak. A divatot csak hírből ismerik és stílusuknál csak a modorúk semmibb!
    Egyszerre nevetek és szörnyűlködöm az izléstelenségen és a tudatlanságukon.
    Egy olyan ember aki ad magára, összeválogatja a ruha darabjait, eszébe sem jut ilyen izléstelenűl felöltözni. Loboncosan, zsellézett tini hajjal besétálni egy olyan helyre ahol a maguk fajtát értelmes országba még a folyosórol is kidobnának!
    .
    Elenben néhány dolgot valóban jól tudnak:
    Lopni, hazudni, csalni … Öltözni semmiképpen nem.
    Ezeknek csak a BMW, Audi a nyerő, azt meg tanúlták ,hogy a menőnek hitt emberek drága vackokat vásárolnak … De dolgozni, munkájukat elvégezni, hasznosan értelmesen nem tudják!
    Előttem ezek csak piperkőc, kivakarózott tolvajok! Semmi több!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. Ez a cikk egy igazi Helyi témás, Magyar Hírlapos stílusú írás volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Ez tipikus példa arra,hogy egy életében nem dolgozott szószátyár milliárdokat keres mostanság.A nyarait pedig Párizs luxus szállodáiban tölti,természetesen közpénzből. Remélem ez a tolvaj is el , lesz számoltatva a pénzeiről,mert nem tisztességes úton jutott hozzá az biztos.Hogyan lehet egy ilyen fazonnak 7-8 munkahelye amikor semmihez sem ért?Az ilyen típusú fazonoknak a jelszavuk:”Lopni, hazudni, csalni..”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  24. Ha ez igaz. Arogans takarékosan gazdálkodik.
    Többet költ, mint amennyit keres.
    Nemcsak a táskája hamis. A táska gazdája is.
    Van miért felhorkannia a korrupció hallatára.
    Alkalomadtán a rikkancsot helyére kell tenni.
    Oda ahová való.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Arrogáns Tóni a fideszen belül túl erős lett ezzel a trafik sztorival. Ez a luxus botrány házon belüli (simicska?) figyelmeztetés hogy kicsit álljon le, róla is van elég terhelő adat. Várjuk mar hogy Lázár Jánosról mikor hallunk hasonló cikkeket kiváncsi vagyok az öltönyt mennyibe kerül darabja becslések szerint min 1000 dollár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Nekem egyértelműen a “sznob” szó és a Hyppolit a lakáj c. film jut eszembe a cikkről illetve Rogánról (ebből is a meggazdagodott szippantós feleségének urizálása). A sok pénzétől – amit nem a tudásának, hanem pozíciójának köszönhet – ízlés nélkül, értelmetlenül szabadul meg azzal a jelszóval: mert megérdemlem. Neki nem felel meg egy 15 dolláros Adidas hátizsák, vagy Fila, Benetton, Puma stb. márka, mert azzal már bármelyik diák szaladgál, ha a szülei megveszik a gyerkőcnek. Neki a ronda – de csak nekem van belőle – kell.
    Gyerekes feltűnési viszketegség…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  27. szülinapozzon Ön is a dakotaführerrel, külföldön

    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/orban-viktor-kulfoldon-szulinapozik-2186849

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Egy buta parasztgyerek Szakonyfaluból, az őrségből. Ő nyilatkozta korábban, hogy a nagyapja kocsis volt. Látszik az unoka modorán. De az V. kerületi lakosok is megérik a pénzüket, hogy egy ilyen kis senkiházit szavaztak meg a belváros polgármesterének. Egy környezetromboló, alattomos, pökhendi fajankót. Ha Szakonyfaluban annyi szép fát kivágatott volna, mint a Kossuth Lajos téren tette, akkor ott már régen agyonverték volna. Az belvárosi lakók meg eltűrnek mindent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  29. Amennyiben Rogán bűnözőkkel nem akar mutatkozni, akkor kerülje el a találkozást a kormány és a Fidesz embereivel, és soha nem nézzen tükörbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  30. Hungarian citizen

    “És megtehetné minden képviselő, aki a politikából szedte meg magát” – az osszes politikaban megszerezheto penz egyertelmuen a te es az en adombol van. Nincs a politikaban magantoke, mert azt max. arra hasznaljak, hogy tripla annyi te meg en adomat lopjak el majd kesobb. Ez a szomoru, meg az, hogy Kadar igen erejesen odahatott, hogy a kormanyban senki, de senki ne kaphasson tobbet, mint a barmely iparban azonos vegzettseggel foglalkoztatottak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. Bezzeg ha az Öveges prof. ad elő fizikai kísérleteket, az mindenkinek tetszik! ArRogánt meg lehúzzák, mert demonstrálja a Közpénzmegmaradás Törvényét: “A közpénz nem vész el, csak átalakul.” Lord Voldemort táskává, eredeti médincsánjná Rolex-szé, és egyéb, a mindennapokban elengedhetetlenül szükséges eszközzé.
    Mert ugye, milyen snassz lenne már a Parlamentbe sima honvédségi málhával járni, vagy szimatszatyorral! (Úgyse menne az Armanihoz…)
    És ha egy nap a párt jeles rajongója, a tüzijátékszakértő Senkiházi György (kit oly hévvel kiáltottak ki “politikai fogolynak” és ábrázoltak “búsuló juhásznak” a jobboldalon) jön óraszerkezetet kérni egy ellenzéki politikusnak szánt Tréfi-csomaghoz? Kell, hogy azt mondhassa ArRogán: “Itt van, fiam, vigyed, de aztán jó nagyot repüljön!”
    Szóval, ArRogán úr eszköztára tanulságos és praktikus is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. Ez a tasó annyira ronda, nőies, talán nagyanyámnak lehetett ilyesmi.
    A (primitív) újgazdagok ízlés, és szellemi értékek híján külsőségekkel igyekeznek környezetük irígységét kivívni.
    Szánalmas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. New Yorkban $ 1840 egy ilyen formedveny. Feltetelezem nem Chinatown-ban vette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Ajándékozza el, 50ezret pofátlanság elkérni egy ilyen semmiért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Rogan brutalisan korrupt egy kis buzerans! LV cegrol annyit muanyagbol gyartjak a cuccai zomet szo szerint fillerekbol de az emberek olyan utembe vasaroljak hogy az elkepeszto pedig lehet venni szep bor taskakat de az nem kell a vilagnak , a vilagnak LOUIS VUITTON KELL ENNYIRE FOGALMUK NINCS SEMMIROL , BRANDING MARKETING ES A SZART EL LEHET ADNI PONT MINT A FIDESZ MEG ROGAN, GYONYORU A PARHUZAM! LV boltban azt kerdezik ha cipot veszel hanyas a LV mereted ? MERT HAT UGYE LUIS VUITTONNAL NEM STANDARD AZ SEM ERDEKES EZ IS OLYAN ORBANOS LEHET HOGY OVE A LUXUS CIKK BIRODALOM??? LV marketingesei bedolgoznak a fityiszeknek ?? Rogan kis buzi pedig ezert szereti a termekeiket ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. Tegyük élhetővé !

    Rogán képviselő úr nem jut felesége *ig sem. Ez most nyílvánvalóvá vált .
    .
    Cilli asszony visszadobta a 80.000 Ft-os hátizsákot, egy hisztível, .. nem kell !
    aRogáns képviselő úr- a sok , polgároktól kisíbolt pénz ellenére is sajnálta az elköltött 10.000-ket, ezért öltönyösen is magával cipelte a Parlamentbe, ízléstelenül , mint érzelmi szerelmi zálogot.
    Szerelmi zálogot.Pofára esett saját felesége előtt. (nem ő kertészkedik, hanem TEK megbízott) …hoz nemjutási drágába kerülő, fájdalom zsákot. Eldobjam, magammal vigyem öltönyösen, elárverezzem ?
    .
    Én az adófizetőktől csak annyit szeretnék kérdezni, hogy életében nem dolgozott , szakmát és nőt rosszul választott papagájt meddig tartanak saját maguk elnyomóinként ? A magyar nép vajon mazohista-e?

    Rogantól kérdezem : saját nemzeti jobb kéz ? Kézenfekvő-e ? Toni , barátom : az Internet tele van ízgalnmas videókal. Videó csaj nem dumál vissza ! nem dob vissza drága hátizsákot, olcsó, odaadó . Te pedig simán el…etsz.

    Kevésbé fáj a nemzetnek anyagilag a félrefutásod …csók az édesedre !
    Csók-puszi,mi Videó csajok , akik többet adnak neked , mint a nemzetkockázati feleséged !
    Te …nál vezetett , egynapos alkotmányozó , huncut, nemzeti áldott kandúr ! Nyam , bekaplak , te kis huncut, cserébe írsz nekem törvényt ?

    GGGRRRRRRRRRRRR…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Bábjátékos. Fentről rángatja a vezér madzagon.

    http://vizallasjelentes.blogspot.hu/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Nem mazochista, hanem segghülye. mármint a nép. Ld. a kígyózó sort a rezsicsökkmegvédaláír előtt!!! ha van a közeletekben CBA, akkor ott biztosan találtok egy standot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos