Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nemzeti Érzelmű Trafikosok 2013. április 26. péntek 8:17 Forrás: Nolblog

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nemzeti Érzelmű Trafikosok

Budapest – Áll a bál a trafikok körül, nagy a felháborodás, amiért sajtóhírek szerint a Fideszhez közeli emberek nyerték el a pályázaton július elsejétől a dohányárusítás koncesszióját.

Családi vállalkozások ezrei válhatnak meg most keresőtevékenységüktől, és adhatják át a lehetőséget a kormánypárthoz közelálló illetőknek. CBA főnökök nyertek a pályázaton, Fideszes polgármesterek rokonai, egy államtitkár édesanyja, de még énekes és televíziós időjós is van a nyertesek között. (Az államtitkár édesanyját azért megvédeném: amikor annak idején megszülte a fiát, még nem tudhatta, hogy államtitkár lesz belőle.)

Mielőtt csalást kiáltanánk, vegyük figyelembe, hogy minden a törvények betartásával történt. Az, hogy Rogán Antal szomszédja is nyithat trafikot, elsősorban azt jelenti, hogy a Fidesz frakcióvezetője nem csupán Louis Vuitton táskájával, kétmilliós nyaralásával és ötmilliót érő órájával tűnik ki embertársai közül, hanem azzal is, hogy jó viszonyt ápol a szomszédjával. Lehetnének ők rossz lakótársak is, átkopoghatnának egymáshoz, hogy miért hangoskodik a másik, miért jön be az ételszag az ablakon, ismerjük az ilyet, aki társasházban lakik, ki van téve mindenféle feszültségnek.

Az pedig, hogy Palcsó Tamás énekes is elnyert öt trafikot, épp azt bizonyítja, hogy a kormány támogatja a fiatalokat. A Megasztárban feltűnt fiatalember ugyan repülőgép-műszerésznek tanult a csepeli Kossuth Lajos középiskolában, ám könnyen belátható, hogy ez a szakirány elengedhetetlen egy trafik biztonságos működtetéséhez. Nem arról van szó tehát, amire sokan gondolnak: hogy Palcsó Tamás egy csomó Fideszes rendezvényen énekelt, és a Párt így hálálja meg neki a lojalitást. Hanem arról, hogy szigorúan szakmai elvek alapján történt a kiválasztás: egy trafikra bármikor rázuhanhat egy repülőgép, jól jön ilyenkor a szakértő kéz, főként, ha még kellemes orgánum is társul mindehhez.

És ne gondolja senki, hogy Gaál Noémi, a TV2 időjósa a két szép szeméért, netán az elhíresült dekoltázsáért kapta meg a koncessziós jogot. Ellenkezőleg: az ő esetében is a hozzáértés nyomhatott a latban. Gondoljunk bele: bemegy valaki a trafikba és megkérdezi az eladót, milyen idő várható, esni fog, vagy kisüt a nap? Az meg csak áll, mint vőlegény szerszáma a lakodalomban, és lányos zavarában cigarettákról, valamint szivarokról hablatyol. Gaál Noémit azonban nem lehet ilyennel a sarokba szorítani, ha ilyen, a trafikokban úgyszólván mindennapos kérdés felvetődik, mélyen a kérdező szemébe néz, és kíméletlenül közli vele az igazságot: uram, felhős idő lesz, helyenként felmelegedés, de hajnalban még fagy is lehet, úgyhogy esernyőt feltétlenül vigyen magával.

Azok pedig, akik eddig családjukkal együtt a trafikokból éltek, siránkozás helyett gondoljanak a dolog pozitív oldalára: arra, hogy a TV2-ben egy időjós státusz felszabadul, arra lehet gyúrni. (És feltehetőleg Palcsó Tamás is kevesebbet énekel a jövőben.) Erre kellene koncentrálniuk az árusítási jogukat és megélhetésüket hamarosan elveszítő trafikosoknak. Ha meg még ettől sem lesznek boldogok, gondoljanak arra, amit a miniszterelnök mondott a minap: nem a spekuláció, hanem a munka alapú gazdaság lehet Magyarország jövője.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 24 szavazatból)
Nemzeti Érzelmű Trafikosok, 5.0 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Kész röhej, ami történik! Nem is röhej, hanem aljasság!
    Arról nem beszélve, hogy ez a rendelet egy teljesen eszetlen, átgondolatlan intézkedés eredménye.
    Elismerem, a dohányzás káros az egészségre. De, mindenki szuverén emberi joga úgy élni, úgy gazdálkodni egészségével, ahogy akar. Személyi szabadságában senkit ne korlátozzanak!
    Miféle dolog az, hogy 1 doboz bagóért majd villamos, buszmegállónyit kelljen menni, utazni, netán több kilométert! Ilyen a világon nincs!
    Ez nem az emberek egészsége miatt történt, hanem egy beteg elme találmánya, egy bűnözői réteg további megtollasodása érdekében.
    Most még nem számolnak azzal, hogy a nikotin elvonásnak vannak tünetei.
    Ez majd akkor fog problémát okozni, ha a rendelet életbe lép!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  2. A vicc az egészben az, hogy ezek a pályázatot elnyertek, most mind alkalmazottat keresnek a megnyert árudájukba.
    Miért nem tudtak olyan törvényt hozni, hogy csak az pályázhat, aki maga szolgálja ki az embereket a megnyert boltjában?
    Igaz az is, hogy valami hasonlót csináltak a föld pályáztatásnál is. Először arról volt szó, hogy az igényelhet csak földet, ami maga meg is műveli. Mára kiderült, hogy ott is a fideszesek kielégítése folyik.
    Van még terület amit ezek a vérszívók nem kebeleztek be?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  3. Bumburi!
    Igen van! Például az alkohol! Az legalább olyan nagy üzlet, mint a dohány. Csodálom, hogy nem ezzel kezdték!
    Bár, ha belegondolunk, kábult, alkoholos befolyás alatt lévőket sokkal könnyebb agymosni, befolyásolni. Arról nem beszélve, hogy 1 kupica pálinka áráért a söpredék akár bevethető is. Mi lenne, ha alkoholért is keresni kellene az üzleteket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  4. A lényeg; Ma vagy talán tegnapi nap hangzott el:
    “a fidesz parlament elé, törvénymódosítást nyújt be, hogy;
    – biztos nyeseget garantálhassanak azoknak akik dohányipari termékeket forgalmaznak” – .
    .
    Tehát először megkaparintják a dohány piacot, aztán hoznak törvényeket és annyiért árulják a dohányipari termékeket, amennyiért akarják.
    A hasznon pedig osztoznak … Igazi maffia ez kérem!
    .
    Gondolom ezek után jön a büntető törvénykönyv módosítása is;
    – emelik a büntetési tételeket a dohányipari termékek csempészéséért, törvénytelen, engedély nélküli dohányipari termékek terjesztéséért – ..
    Az aki pedig maga sodorja a bagót jóra ne számítson.
    Otthoni kiskerteket légi felvételek segítségével a TEK megfigyeli, elemzi és rajta üt majd a gyanús növényzetet rejtő kiskert tulajdonosokon.
    Persze mind ezt a törvényesség keretein belül …
    .
    Ez maga a maffia, ezek büdös mocskos bűnözők! Orbán Viktorral az élen, aki a főkolompos.
    Aki nem mutatkozik bűnözőkkel, hisz ö maga a legnagyobb bűnöző.
    Azt csinál ez a senkiházi ebben az országban amit akar, ahogyan akarja …
    Egy szemét hazájukat nyomorgató, ki rabló prostituáltak!
    .
    Én nem cigarettázom, de ez undorító és felháborító!
    Mondhat itt nekem akárki-akármit, én azt látom, hogy ezeket csak
    erőszakkal lehet már eltávolítani. Olyanok mint a sáskák ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  5. “ötmilliót érő órájával”
    Déli szomszédságunkban korrupciós ügyekben megbukott a miniszterelnök és most élvezi ennek következményét a börtönben (Sanader).
    Neki 150 ezer euró értékben voltak órái (45 millió forint).
    Ehhez Rogán még kismiska, tehát ne vessük el a sulykot.
    Legalábbis remélem, hogy nem ezt az említett órás utat választja.
    De, ne szólj szám nem fáj fejem, mert még beperel, Handó Tünde elitél, és a végén még én lukadok ki a börtönben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  6. A jo erzesu embernek felmegy az agyvize ekkora pofatlansag lattan!
    A cikkben emlitettek valoszinuleg stromanok, egy ket fideszes kezben lesz az egesz biznisz. Lezer gyilkos jancsika be is adta a torvenymodositasi javaslatot a dohanyaruk arresenek 4-rol 10 %-ra valo emelesere. “Szegeny” nyertesek keressenek is mar az uzleten. Es az egesz elbiralas titkos… Ennek az orszagnak lottek egy ket evtizedre, ha nem orokre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  7. Norbert: ez nagyon is atgondolt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  8. Nem olvastam el a cikket, csak annyit jegyeznék meg, hogy természetesen ez is egy hang nélkül fog maradni.
    .
    Érdekes, Magyarországon az emberek nem hogy másokért nem állnak ki (ezt már megszoktuk), de saját magukért sem, a saját megélhetésért sem (ezt még most szokjuk).
    .
    Azok után, hogy a rokkantakra mért csapás után sikeresen összegyűlt 30 (!) rokkant a Hősök terén, a taxisok nem hőzöngenek egy suttogást sem, engem már nem érdekelnek az ilyen hírek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Csak a “magukfajta” nemzeti magyarok békapipája az igazi.
    Nem elég, hogy a templomban “füstölnek” még az ellenzék is árulhatna füstölgőt.
    NINCS MÉG ELÉG ZAVAR A LÁTHATÓSÁGGAL?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. http://index.hu/video/2013/04/25/hallo_kell_a_trafikom/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Minta Montenegró!
    Ott is a min.elnökük és politikusai a dohánymaffia fejei.
    De legalább ott mindenhol és olcsón lehet hozzájutni. Ezért ott ez nem téma.
    Mint ahogyan nem téma nálunk az, hogy a kis balkáni államban jobban élnek az emberek, mint mi. Van bűnszervezet, van maffia, de legalább van bennük annyi szolidaritás, hogy élni és élni hagyni alapon nem sanyargatják a népet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  12. Most feketén-fehéren láthatjuk, hogy a fideSS antiszemitizmusa nem olyan zsigeri antiszemitizmus, mint a jobbiké meg a többi szélsőséges gyűlöletbandáé, hanem tisztán és racionálisan funkcionális jellegű.
    Nem arról van szó, hogy mondjuk a zsidó kocsmáros vagy zsidó bankár vagyonát és üzletét turultojásból kikelt, és családfáját a parthus király Jézusig visszavezető echte ungarisch nemesember számára konfiskálják el, hanem ettől teljesen független kis vagyonokat rabolnak el olyanoktól, akiket mindig kisebb társadalmi csoportként kerítenek be, hogy ezek a csoportok véletlenül se fogjanak össze, mert úgy talán védekezni is tudnának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  13. Mi nem fogunk tüntetni mert nem vagyunk trafikosok, …
    Mi nem fogunk tüntetni mert nem vagyunk rokkantak, …
    Mi nem fogunk tüntetni mert nem vagyunk …
    .
    Maradt olyan réteg, aki nem volt szívatva???????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  14. gets:
    Folytatom: Mi nem fogunk tüntetni, mert ugyan tanárok vagyunk és rendesen meg vagyunk “szívatva”, de irtóztató módon gyávák vagyunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. Nehogy valaki tévedésbe essen ám, hogy ezzel most vége a népszórakoztatásnak!
    Most jön a szeszes italok árusítási jogának államosítása, majd villámgyors koncesszióba adása. Lesz majd hetekig tartó hazudozás az ifjúság egészségvédelméről, a jövedéki adó ellenőrzött beszedéséről, a minőség megőrzéséről, és a hamisítás elleni harcról, meg az alkoholizmus visszaszorításáról. A szesz körüli jövedéki adók rendszere egyébként is uniós vizsgálat alatt áll, akár az uniós megfelelés jegyében lesz koncessziós a szesz árusítása, majd ráfogják a piszok kizsákmányoló EU-ra az egész tolvajlást. Példát meg majd hoznak Svédországból, Ázsiából, az USA-ból bőven.
    Azt is megmondom, hogy hamarosan csak az arra a célra kialakított, elkülönített helyiségekben lehet majd alkoholt vásárolni. Természetesen szűkre szabott számú koncesszióval, nehogy valaki elvigyen egy kis pénzt az éhes kormánypárti szájak elől. Megszüntetik a jelenlegi szabad polcos árusítást, és a benzinkutak, kisközértek elfelejthetik a piából szerzett szerény hasznukat. Mert van ám annak sokkal jobb helye a fideszes zsebekben.
    Hogy legyen mibe beletunkolni a nép orrát, a megszokott módon lesz pályáztatás is. Százezrekért megvásárolható pályázati kiírással, mert ha valaki nem nyerő a megsimlizett versenyben, az bukjon még nagyobbat. Az eljárás elbírálása titkos, a kritériumok szabadon értelmezhetőek, az eredmény ellen pedig nem lehet jogorvoslattal élni. Így működik a szabad verseny, és az esélyegyenlőség orbanisztánban.
    Élénk fantázia sem kell hozzá, már most lehet tudni, hogy készen van a lista az előre kijelölt nyertesek neveivel.

    Hajrá Magyarország, hajrá magyarok…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Érdekes módon miután kihirdették a nyerteseket ( munkanélküliek, Gyesen lévő kismamák, stb, stb ) máris lézer lázár keveselte a 4 % hasznot és máris 10 %-ot javasolt. A jelenlegi munkanélküliek csapatát újakkal növelték nem beszélve az anyagi károkról !!!, de a szakértelem hiányában máris keresik a rabszolgákat minibál bérért !!! Íme:
    Trafikba eladót keresünk az egész ország területén
    Miskolc
    Apróhirdetés részletei

    Álláshirdetés címe:
    Trafikba eladót keresünk az egész ország területén

    Iparág:
    Értékesítés, kereskedelem

    Szakma:
    Bolti eladó, pénztáros

    Minimális iskolai végzettség:
    Középfokú

    Idegen nyelvtudás:
    Nem szükséges

    Nyelvtudás szintje:
    Nem szükséges

    Munkatapasztalat:
    1-2 év

    Foglalkoztatás módja:
    Alkalmazott

    Beosztás:
    Szakképzett munkás

    Munkavégzés helye:
    Magyarország, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc

    Jelentkezés módja:
    Önéletrajz emailen

    Cég neve:
    Dohánybolt Ellátó Kft

    Közvetítő neve:
    Pálinkás Ildikó
    Ez nyilvánosan megjelent a mai nap !!!
    A héten már Tenken kétszer dübögött a gazdaság, de harmadjára is fog a munkanélküli és kisemmizett emberek haragjától az egész ország.
    Az egész pályázat nem volt más mint a tisztességes és szakmához értök átverése, semmibevétele és a csuti huszárok kielégítése 20 évre.
    Még szerencse, hogy Erdő Péter nem lett pápa, mert akkor már meglenne a ötödik szent királyunk is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Clarita,
    A gyávaság a legnagyobb bűn. (Bulgakov: A mester és Margarita)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Milyen is a fityessss mérce ???
    A trafikmutyi az erkölcsös, de micsoda dolog ez ??????????
    Orbán: de hát kérem, micsoda dolog ez?”
    A miniszterelnök követi a nemzetbiztonsági bizottság munkáját a Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóin elhangzottak nyilvánosságra kerülése nyomán kirobbant ügyben, amelyet erkölcsi kérdésnek tekint. Orbán Viktor ezt szerdán mondta egy budapesti rendezvény előtt újságíróknak.

    Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye az eddig nyilvánosságra került információkról, a kormányfő azt válaszolta: “én ezt nem politikai kérdésnek tekintem, hanem erkölcsi kérdésnek. Csak azt tudom mondani: de hát kérem, micsoda dolog ez?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. .
    Már semmin sem csodálkozom. Ha lehetett Nemzeti Taxi, miért ne lehetne Nemzeti Dohánybolt. De nem sokára megérjük a Nemzeti WC Hálózat létét is. Tiszta szívemből kívánom, hogy minél többen legynek, csak papír is legyen minden fülkében – az sem baj, ha nem lesz nemzetiszínű…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Nemzeti Italboltok nem lesznek? Nemzeti sörrel, (igaz fideszes nem issza azt a nyugati lőrét, pláne azt nem, amin vörös csillag is van…) Aztán van itt nekünk Sárazsadányban egy finom kis szőlőbirtokunk is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Csodálkozunk! Ilyen ez a nemzeti érzelem!
    Mi volt a neve a háború után Debrecenben gyártott cigarettának?
    .
    MAGYAR!
    .
    Rettenetes büdös és finánclábszáras volt. Éghetetlen jó volt, de MAGYAR volt.
    Csomagja jó magyar csomagolópapír.
    Nem holmi Camel, Cseszterfild, meg FülöpMóric, de MAGYAR és alig olcsóbb.
    Ilyenek ezek a nemzeti trafikosok most is.
    .
    Nálunk ugyanis ilyen a fogyasztókért való verseny.
    Később már a baloldal kiharcolta, hogy kissé rosszabb MUNKÁS-t szívhassunk
    ugyanolyan áron.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Clarita
    Most olvastam, hogy a nemzeti italboltok jövőre következnek.( a HVG-ben)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Emlékeztek a kerületi pártbizottságok jogköreire?

    http://hvg.hu/itthon/20130426_Trafikmutyi_Fidesz_valasztokeruleti_elnok#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_4_26

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. A benzinkutak is sorra kerülnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Na de a Nemzeti wc-be csak akkor fognak beengedni,ha aláírod a rezsicsökkentéses nyomtatványt,különben ha nem, akkor…..magyarul bészarsz. Ez kell a Magyarnak,ezt érdemli. Én már csak a legszűkebb családi, és baráti körömmel kommunikálok,és csak azokkal, akik a legalpáribb, legmocskosabb, és legundorítóbb módon beszélnek orbáncról,és prostituáltjaikról,valamint kitartottjaikról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. A Nemzeti Gyógyszertár projekt kicsit keményebb dió lesz, csiszolni kell még a dolgon. Nemzeti újságos, virágüzlet, papírkereskedés, könyvesbolt, zöldséges, optikus, fodrász, kozmetikus és még sok más előbb lehet, mindet könnyen meg lehet ideologizálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Lázár János tv.javaslatot nyújt be, ami előírja a dohány nagykernek, hogy biztosítsa az új trafikus nemzedéknek a 10%-kos árrést.
    Nagggyon ügyes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. Egy magát megnevezni nem kívánó fideszes azt mondja ( olvastam) hogy ezek a trafikok bizonyos találkahelyek lesznek, és így az esetleges aláírások is könnyebben kivitelezhetőek lesznek.
    Azt már csak én teszem hozzá, hogy nem elég a fideszes majmok megfigyelése, meg jelentgetése, most már a trafikosok is azt fogják tenni.
    Ez is azt csinálja, mint a Kárpátok Géniusza Romániában. Nem fogunk megbízni senkiben, mert mindig az lesz előttünk, hogy ez is besúg, meg az is besúg. És szépen tűnnek majd el az emberek.
    Rohadékok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. Azt hiszem tényleg egy maffiás pénzmososda
    http://endresy.blogspot.com/2013/04/szivj-kampanyert-oh-magyar.html

    Arccal a kampány felé. Elvégre innnetől tényleg magánadomáynként lehet majd pénzhez jutni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. Olvastam a híreket ov és bandája felpántlikázott trafikmutyijáról, nagyon csúnyákat mondtam, pedig nem szokásom.
    Ez az aljas banda a legrosszabb indulatokat hozza ki az emberből.
    Bartus Lászlónak tökéletesen igaza van: az alvilág uralkodik Magyarországon.
    Szeretném megélni azt a napot, amikor eltakarodnak. Az összes. Börtönbe. Örökre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Gábor
    “Lázár János tv.javaslatot nyújt be, ami előírja a dohány nagykernek, hogy biztosítsa az új trafikus nemzedéknek a 10%-kos árrést.”
    .
    Következő lépésük a cigaretta árának 10%-os csökkentése, illetve annak bejelentése lesz? (A rezsicsökkentés után szabadon.) Hadd hulljon a férgese…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. A dohanyarudakban a tulajdonos valtas alatt a horthysta restauracio zavartalanul folyik. A dohanyarusitasi koncessziok (traffik- forgalmazas) Horthy idejen is a kormany tamaszainak, elso vilaghaborus, (olykor rokkant) hazafiaknak a privilegiuma volt. Most az Orban huber rendszer aktiv tagjai a monopolizalt dohany forgalmazas uj kivaltsagosai.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. bumburi
    Meg vagyok nyugodva. Lesz abban valami felemelő, hogy Nemzeti Kocsmában ihatja magát tajt részegre a nerpolgár…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. bumburi,
    az italkereskedés lenyúlásáról az én 14:26-kor írt hozzászólásomban is olvashattál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. commandante
    Bocs, de nem olvastam. Csak írtam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Megvan a megfejtés, ez egy komoly népegészségügyi program, csak kicsit körülményesen kivitelezve. A nemzeti együttműködés annyira gondoskodó, hogy mindent a magyar emberek érdekében tesz., még ha elsőre nem is látszik a jó szándék. Jó lázárunk szeretné a népet a cigiről leszoktatni, ha másként nem megy , legalább egy részét ezzel az egyszerű trükkel.
    Mivel ezután dohányt csak fideszes árulhat két és félszeres haszonkulccsal megemelt áron, ez azonnali és erőteljes ösztönzést jelent a nem fideszeseknek a leszokásra. Több ismerősöm jelentette ki, hogy ő ezektől semmit nem vesz, abbahagyja a dohányzást.
    A megoldás: a profit érdekében szívjanak csak kétszer annyit emelt áron a fideszesek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Ugyan milyen messzire lesz érezhető ez a nemzeti durrantás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos