Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mégis masíroztak a Nemzeti Érzelmű Motorosok 2013. április 21. vasárnap 22:18 Forrás: Hír24, AN

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mégis masíroztak a Nemzeti Érzelmű Motorosok

Budapest – Hiába tiltatta be kétszer is a megmozdulást Orbán Viktor, a Nemzeti Érzelmű Motorosok magasról tettek a “Nemzet Miniszterelnökére”, és annak belügyminiszterére. Bár a rendezvényt a rendőrség nem engedélyezte, a motorosok vidáman bőgették járműveiket. A Műjégpálya mellett körülbelül ötvenen gyűltek össze, majd csatlakoztak a devizahitelesek demonstrációjához.

Az előzmények ismertek: a Nemzeti Érzelmű Motorosok eredetileg “Adj gázt!” címmel szervezett, majd betiltása után átkeresztelt demonstrációjának betiltásáról is intézkedett Orbán Viktor. A miniszterelnök utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy akadályozza meg a felvonulást. Szombat délelőtt Budapest rendőrfőkapitánya jogerős határozatával meg is tiltotta az eredeti tervek szerint vasárnap, a Műjégpályától induló menetet.

A motorosok mégis megjelentek a helyszínen vasárnap délelőtt. A hir24.hu helyszíni tudósítója szerint nagyjából ötvenen gyűltek össze. Közben mintegy tucatnyi rendőrmikrobusz állt készenlétben az Olof Palme sétányon.

Jeszenszky Sándor, a motorosok egyesületének elnöke sajtótájékoztatót tartott, ahol azt mondta: a miniszterelnök visszaélt a hatalmával, amikor vonulásukat betiltotta, hiszen konvojuk nem érintette volna a holokausztra emlékezők rendezvényét.

Hangsúlyozta viszont, hogy most nem ellendemonstrációt tartanak, hanem a devizahitelesek védelme érdekében vonultak az utcára, és bejelentette, hogy csatlakoznak a devizahitelesek Hősök terén tartott tüntetéséhez.

Később a Dohány utcai zsinagóga környékén is láttak motorosokat, akiknek a jelek szerint csupán nemzeti érzelmekből jutott, ám a bátorság és az igazmondás nem tartozik az erényeik közé.  A sajtó kérdésére, miszerint mit keresnek a zsinagóga környékén, azt válaszolták: a Deák tér és az Astoria közötti szakaszon ebédeltek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -1 ( 9 szavazatból)
Mégis masíroztak a Nemzeti Érzelmű Motorosok, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(27)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

27 Reader’s Comments

  1. Dávid Ibolya nem értett a focihoz. Jó.
    Orbán nem ért az étterem megválasztásához. Hja kérem, a stílusérzék nem a focipálya gyepén terem. Így aztán ez a pártfogoltjainak se kötelező.
    Jó.
    .
    (De azért legaláb a hátszínt és a bélszínt meg tudta különböztetni, egy Zwack Péterrel közösen elköltött vacsora alkalmával.
    .
    Már ha úgy volt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  2. Na az EU után Orbán itthonról is kezdi learatni a neki járó pofonokat, megaláztatást és presztízsveszteséget.

    Valószínűleg mint minden rossz példa ez is ragadós lesz, és ha Orbán egyszer hülyét csinál magából akkor az is marad. A fogdmegjei hamar rákapnak az új ízre,
    most jönnek a többiek, mert a kutyafalka lényege, hogy ha a falkavezér egyszer a gyengeség jeleit mutatja, azt széttépi a többi kutya. ezen nem változtat semmit az sem, hogy olvassák e az AN-t vagy sem, az sem, hogy ki mit gondol, csak belső íratlan törvény.
    .
    Orbán gerince megroppant, az EU ban is már csak csendesen motyog, eltűnt a régi vicsorító, hangosan ugató belső ereje, és a hülye futballista azt hiszi, hogy büntetlenül kicselezhet és felvághatja a saját csapattársait is, csak azért, hogy gólt rúghasson.
    .
    csakhogy úgy tűnik, azokat sem olyan fából faragták. Ne aggódj Orbán jön már a következőpofon, ugyanis te mást nem tehetsz mint bekeményítesz és az erre kapott válasz az nagyon borzalmas lesz számodra. Már senki sem fél tőled, senki sem tisztel. A szocik a választás előtt megmondták, hogy Orbántól félni kell, ennek nagyon örültél, de én is mondtam, hogy Orbántól nem kell és nem szabad félni mert csak egy Kacor Király. Nekem lesz igazam, Orbán, tönkre leszel téve.
    .
    Senki, senki nem cselezheti ki és vághatja fel a saját csapattársait a pályán.
    Te csak kihasználod a kemény fiukat a céljaid érdekében, azt hiszed dirigálhatsz nekik, aztán büszkélkedsz a zsidóknak, és a világnak, hogy milyen nagyszerű vagy mert a körmükre néztél. egy nagy frászt. nem fogsz te senkinek a körmére nézni, a tiedre fogan, és vagy a Hágai Bíróságon végzed vagy a diliházba. Kezdhetsz csomagolni, ez volt az első nagy pofon, nagypofájú, és jön mindjárt a többi is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  3. Most akkor mi van?
    Kezdenek a fiúk nem szót fogadni, és eljött a befőtt teszi el a nagymamát ideje?
    Orbán, most aztán már kevés lesz a páva tánc.Haladsz a hattyúdal felé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  4. bumburi
    2013. április 22. hétfő
    04:35

    “Orbán, most aztán már kevés lesz a páva tánc.Haladsz a hattyúdal felé.”
    .
    Hehe…, és a végén kiderül, hogy nagy madár volt a pasi kár volt tőle félni és óvatoskodni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  5. 1. Csak tudnám, hogy a devizahitelesek gondjainak mi köze a „tavaszvárás”-hoz.
    2. Na és, ha valami tilos, vagy törvénytelen, majd jönnek a jogászok oszt’jónapot. Ezt a züllesztést maga OV indította útjára.
    3. Pávatánc, ugyan már. Ez mostanra nem több, mint egy köszvényes, leharcolt öreg pulyka – vörös fejjel és kidagadt nyaki erekkel – kétségbeesett tapicskolása a derékig érő guanóban, amit ő maga hozott létre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  6. Szerintem meg “csupán” arról van szó, hogy OrKbán ezzel az “én betiltanám, bár miniszterelnökként nem is tehetnék ilyent, mégis felvállalom, mert a sztálini alkotmányunk nem teszi lehetővé a háborús bűnök felélesztői elleni fellépést sem” viselkedéssel a világ felé azt igyekszik igazolni, hogy igenis indokolt az alkotmánymódosítási kényszere, a demokratikus ellenzéki választópolgárok irányába azt, hogy ő személy szerint a nácizmus újjáélesztőivel szemben a legerősebb védőbástya, a háttérben meg összekacsint azokkal, akikkel azonos bandába tartozik.
    Már nem is pávatánc ez, hanem jércekénti udvarkörbefutkosás a kakas előtt a baromfiudvarban, nehogy lekurvázzák a többiek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  7. Kedves „csatt”!

    Nincs közöttünk semmi nézetkülönbség. OV. például választási kampányban kinyilvánított „oszt’jónapot”-ja, vagy a kerítések „áthelyezése”, vagy az ellenfelei MEGSEMMISÍTÉSÉNEK elementáris vágya, vagy a „nemzet”, a „forradalom”, a „haza”, a „zemberek”, stb. magasztos fogalmainak rendszeres megbecstelenítése (és még sorolhatnám) ügyeiben tanúsított „törvénytisztelete” ugyanrról a tőről fakad, mint az: “én betiltanám, bár miniszterelnökként nem is tehetnék ilyent, mégis felvállalom…”
    És teszi mindezt jogvégzett emberként.
    Az, hogy milyen végtelenül romlott nagyon is jól tömörítetted: „…ő személy szerint a nácizmus újjáélesztőivel szemben a legerősebb védőbástya, a háttérben meg összekacsint azokkal, akikkel azonos bandába tartozik.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. Mintha a jobbik átvette volna a fidesz stílust, amivel orbánék nem igen tudnak mit kezdeni.
    .
    Itt az idő, hogy az ellenzék egysége láttatni engedje magát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Most idézzem ide korábbi hozzászólásomat?
    Néhány nappal ezelőtt pontosan elmondtam, hogy mi fog történni. Nem tévedtem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  10. Ez kezd inkább veszélyesnek látszani: Orbán és politikailag “képzettebb” bűntársai ugyanis bizonyos fokig fenntartják az erőszakmentesség látszatát: ám azok a neveltjei, akik nála is butábbak, ha elégedetlenek Führerükkel, annak zaboláját is lerázva az action directe cselekvésmódjához térnek majd vissza. Orbán tehát a saját maga kinevelte keményvonalasokat ha nem tudja visszafogni, lehet, hogy ő is bukik rajta, de az országra rászabaduló nenáci bűnbanda dúlásai okán ez lesz a legkisebb gond.
    csatt: hülyeséget szüntess, náci úr! A sztálini alkotmány a Liberté-Egalité-Fraternité hármassága jegyében fogant, kizár minden igazságtalanságot, bünteti a faji megkülönböztetést és a harácsolást! Tessék utánanézni, műveletlen, horogkeresztes szitkozódó uram! (A SZSZSZK ALKOTMÁNYA Idegennyelvű Könyvkiadó Moszkva 1947.)
    Az Orbán-féle Falaptörvény viszont fajelméletes és harácstőkés – azaz pont az ellenkezője. (Sőt, egész jenki.)
    Magam is azért tudom, mert kiselőadást tartok belőle. Ergo: én tanulmányoztam ezeket a kérdéseket, nem csak hőbörgök, mint a magafajta nyilas tetvek. Előúítéletből fikázni a szocit…nyilas barmok szokása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  11. Kalous Antal 2013. április 22. hétfő
    “A sztálini alkotmány a Liberté-Egalité-Fraternité hármassága jegyében fogant, kizár minden igazságtalanságot, bünteti a faji megkülönböztetést és a harácsolást! ”

    Ezen a hivatkozáson jót nevettem, de ez érthető is, mert a horoszkópom szerint nyilas vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Kedves Kalous Antal, megtisztelsz “nyilas tetű”-vé elkeresztelő bizalmaddal, ezért, mint névadó szülőmhöz fordulok hozzád:
    Az a tény, hogy idézem magyarhonunk utóbbi évtizedeinek legsikeresebb politikusi szavait (és hivatkozását) arra az alkotmányra, melynek gránitba vésési időszakában az egész világ csak kapkodja a fejét az értetlenkedéstől, nem azt jelenti, hogy én is sztálini alkotmánynak tartanám azt, aminek semmi köze a sztálini alkotmányhoz.
    Hogy a “nyilas barmok”-nak mi a szokásuk előítéletből fikázás közben, ezzel kapcsolatban nincs sok személyes tapasztalatom, ezért érdeklődéssel várom további szíves felvilágosításaidat e témában, de kérlek, légy tekintettel arra az általánosan elfogadott tézisre, hogy szerencsére különbözőek vagyunk egymástól. Roppant unalmas lenne a világ, ha csupa önmagukat rendkívüli magasságokba képzelő, a lángeszük forróságától a palacsintát saját homlokukon sütögető fazon létesítené be a földgolyót.
    Mi lenne, ha csak kiselőadást tartó “hőbörgésre képtelen” mindentudók vennék körbe egymást, hogyan küzdhetnék le akkor önmaguknak a szájtátva bámulást elváró kielégíthetetlenségi vágyukat… ?
    Isten okosan népesítette be a világot: van aki ehhez ért, van aki ahhoz, van, aki semmihez, éppen úgy, mint hogy van, ki képes viselkedni, és van, aki képtelen rá.
    Örülj tehát, hogy nem úgy forog a világ, ahogy te képzeled.
    Üdvözlettel, a te tetűd.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. Kalous Antal
    “hülyeséget szüntess, náci úr”
    .
    Fiúsítod csattot? Pedig…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  14. “Fasiszta-e az Orbán kormány?
    (részlet)
    A fasizmus nemzetközileg ismert szaktekintélyének, Emilio Gentilének, az összefoglaló elemzése a fasizmus természetéről kitűnő eszköz az összehasonlításhoz.*
    .
    Elsősorban a rezsim célja a totalitarius rendszer felépítése. Azt pedig az Orbán kormány szinte az első napjától kezdve végzi. Ennek lényege egy ”új civilizáció” megteremtése, amely túlnyúlik az országhatárokon és nemzeti identitasokat is felűlír. Ennek kikényszerítéséhez a kovetkező eszközök szolgálnak:
    .
    Kényszer, akár erőszak útjan is. Megfélelmlítés, vagy ha az nem elég, akkor erőszak az ideologia terjesztésére, védelmére és megerősítésére.
    .
    Demagógia, állandó és átható propaganda a lelkesedés mozgósítására, a párt és vezérének csaknem vallásos ünneplése.
    .
    Szövevényes szervezetek létrehozatala melyek behálózzák a teljes társadalmat, kiterjednek minden rétegre, megkülönböztetés nélkül, hogy meghódítsák az egész társadalmat, hogy sulykolják a Tant.
    .
    Totalitárius pedagógia, kifejlesztendő a ”helyes” női és férfi ideált, az Ősi Erény szellemében.
    .
    A kívülállók kirekesztése, az ellenük folytatott megkülönböztetés kényszer alkalmazásával, akár erőszakkal is, kizárásuk a közéletből, mert eszméik, szociális állapotuk, vagy nemzetiségük okán nyilvánvalóan ”ellenségek,” mert őket a rendszer céljaival összeférhetetlennek tekinti.” (…)
    http://kanadaihirlap.com/2013/03/21/fasiszta-e-az-orban-kormany/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  15. Ezek ott a Hidon az ellentüntetök gerinctelen emberek voltak!, akik a jobbikot tiltás ellenére képviselték! Még vállalni sem merik, ha megkérdezik tölük hogy miért voltak ott?,handabandálnak ösze-vissza!! Kiváncsi leszek a rendörségi eljárásra!, a hidon a jobbikosoknál a plakáton ott állt” tudatos volt a Népitás 2009-ben! ” Igaz is az csak fröcsög a felsöréteg!!!” Itt most már a legkeménnyebb összefogásra van szükség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A Magyarország Polgárainak és a Világ összes Népeinek!!!!!!!!Megint egy félrevezetés mit keres a jobbikos a rezsicsökkentés-becsaopott devizahiteles károsultak tüntetésén! Hiszen ök a fideszhez tartoznak! Feketén-fehéren! Már megint jönn a szemfényvesztés!! Figyelemelterelö akciok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. A történelem ismétli önmagát. Ez a szép a történelemben. Orbán még hagyja őket egy kicsit motorozni aztán az első adandó alkalommal lecsap. SA, hosszú kések éjszakája. Ma már kifinomultabbak a módszerek. EU komfortúak. Addig használja őket amíg az ő céljainak megfelelnek. Ő nem fog megriadni egy kis TV székház gyújtogatástól. Látható hogy már a FIDESZ székház elleni “MERÉNYLŐK” ellen is fellépett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. proaktiv
    2013. április 22. hétfő 10:43
    “A kívülállók kirekesztése, az ellenük folytatott megkülönböztetés kényszer alkalmazásával, akár erőszakkal is, kizárásuk a közéletből”
    +++++++++++++++
    Aki nagyvárosban él, különösen Budapesten és – szinte senkit nem ismer, még a szomszédját sem – az el sem tudja képzelni, hogy mit jelent ez egy kisebb vidéki közösségben!
    Itt ugyanis ÓRIÁSI szerepe van az egymásrautaltságnak. Nem tehetsz egy lépést
    sem, hogy valaki ne látná. Nem várhatod távolról a segítséget, amikor azonnal
    szükséged van rá! És ez az egyes szám, első személy mindenkire vonatkozik.
    .
    Elég csak a leendő ÓCSÁRA gondolni. Ott már előre látható a megkülönböztetési
    kényszer, pedig még a szociális lakótelep ki sem alakult.
    MÁSHOL VIDÉKEN PEDIG ÉLNEK A HAGYOMÁNYOK, NEM MARADHATSZ HA
    NEM ALKALMAZKODSZ!
    Aki nem hiszi próbálja ki, majd megtudja.
    (gondolj bele abba, hogy mit tehetsz, ha valaki rád uszít néhány ilyen nemzeti
    érzelmű “fajmagyart” és ott állsz VELÜK KÖRÜLVÉVE EGYEDŰL ELLENÜK!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. sok ex miépes sz@rházi, kocsis-félék, lázár meg egyebek, nem felejtünk !
    megjár nektek a börtön, megdolgoztatok érte!

    LESZ MÉG MAGYAR KÖZTÁRSASÁG !

    http://www.youtube.com/watch?v=24r0h1lPvSs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  19. .
    .
    Kalous Antal !
    Azért megkérnélek, hogy a “Sztálini Alkotmányból” ídézd azt kérdéses részt, illetve röviden vázold annak felépítését. Előre is köszönöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Nem volt még időm körülnézni a neten röhögnek e a csutin a galád liberálbolseviki vastagnyakú ellenségei. Megtörtént a csoda! A Nemzet, nem fogadott szót a nemzetvezető testvérnek. Szittya módon felült a motorjára, bőgette egy kicsit, és tojt a nemzetvezető meg a belügyér és a rendőrség tilalmára. Igaz csak a ligetben, de ez lényegtelen. Volt fasiszta tüntetés az élet menetével egy napon. Ez azért szégyen Magyarországra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Egy feltevés: itt többen is túldimenzionálják ezt a kis, táboron belüli súrlódást. Amely a valódi természetét tekintve inkább összjáték lehet. Ez az egész mindössze arra volt jó, hogy a Fideszről kialakult képen újabb vonást helyezzen el, amely viszont új információt nem hoz. Csak arra világít rá, amit már eddig is számtalan kiadásban láttunk: hogy ezeknek természetes életmódjuk a bunkó hazudozás, a látszatkeltés, mellébeszélés, a kulisszák előtti és mögötti világ manipulatív kettéválasztása, de a kettéválasztásból azért valamennyit látni hagynak, a miheztartás végett, szóval ezáltal valami figyelmeztetés vagy fenyegetés is megvalósítható. CSatt tényleg jól foglalta össze.
    Szóval ennek a kis közjátéknak semmi hosszabb távú következménye nem lesz, heteken belül tökéletesen beleszürkül a múlt apróságaiból összeállt iszapba. Öncélú és jelentéktelen dizájnelem egy amúgy tényleg undorító, magát (ilyen utcai formában) szórványosan megmutató felfogás és csoport arculatán. A sokatmondó még leginkább az, hogy tényleg nem fojtották el radikálisan ezt a motoros mozgolódást, de hát ez az összjáték része.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Vajon hányan voltak Danuviával, Pannóniával? Mert a többi az igazából nemzetközi imperialista hazaáruló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. Eagle hétfő 03:07 orbánnak addig forog a szerencsekerék míg nyiltan ki nem kell állni valami mellett vagy ellen. Eddig elég jól elsumákolt. A pribékjei intézik és mossák a szennyest. Még van miért, még hisznek neki. még bírja finanszírozni az ország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Libikóka
    hétfő 06:22 “Csak tudnám, hogy a devizahitelesek gondjainak mi köze a …”
    A harley-sek devizahitelből vásárolják a motorukat? infláció alatti kamatra? oszt tartozásukat hozzácsapják az államadóssághoz? talán nincsenk abban a szúk körben akik röhögve végtörlesztettek? ? és? és? és?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Szenzor hétfő 08:36 “Mintha a jobbik átvette volna a fidesz stílust”
    Ennek az lesz a hátulütője ha majd az egész ország elsajátítja ezt a sunyiságot, mert előbb utóbb bele kell tanulnunk, ha túl akarjuk élni az biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. … A probléma meg ott fog folytatódni, hogy csak egymás ellen fogjuk tudni használni, mert a világ simán körberöhögi a teljesítmény nélküli suttyókat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. egyvandor
    Nem! a demokraták nem fogják átvenni ezt a stílust, pedig néha nem ártana taktikázni.
    Ha átveszik, megszüntek demokraták lenni.
    És az igazi demokrata nem fehérneműként viseli életszemléletét.
    Ezért érzem qrva nehéznek ezt a jelenlegi helyzetet.
    Ja és még valami. Ez az ország még a sunyiságban sem lesz képes összefogni.
    Sikerült magunkat mélyen megsértenem? Nagyon igyekeztem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos