Hazudott a Fidesz frakcióvezetője az MSZP-ről 2013. April 2. Tuesday 12:12 Forrás: MTI

Hazudott a Fidesz frakcióvezetője az MSZP-ről

Pécs – A Pécsi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint megsértette az MSZP jó hírnevét a pécsi közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciójának vezetője, amikor azt állította, hogy a szocialista városvezetők 2002 és 2009 között több mint hárommilliárd forinttal jutalmazták meg önmagukat.

Hoppál Péter 2011-ben a pécsi városházán zajló jutalmazások nyilvánosságra hozatala kapcsán nyilatkozott több ízben valótlanul. Ezzel szemben a valós tény, hogy a pécsi városházán 2002 és 2009 között tisztségviselők és köztisztviselők számára fizettek ki jutalmakat, s a hárommilliárd forintban benne vannak a jutalmakat terhelő járulékok is. Hozzátette: a fenti időszakban a szocialista polgármesterek és városvezetők javára 22 millió forint jutalmazásról döntöttek.

A bíróság kötelezte Hoppál Pétert a jogsértés abbahagyására és arra, hogy 15 naptári napon belül ismertesse az ítélet rá vonatkozó rendelkezéseit, valamint fejezze ki sajnálkozását a jogsértések miatt.

Tags:

15 Reader’s Comments

 1. Nem az első, és nem is az utolsó. A fideszt ez élteti. Mennél több ellenzékit, mennél nagyobb trutyival leönteni.A híveik imádják ezt a technikát.
  A végkifejletet meg figyelembe sem veszik. Minek?
  Most is azt mondom, hogy forintosítani kellene ezeket az ügyeket, hogy ne legyen kedve senkinek a rágalmazáshoz.

 2. Nem vagyok járatos a közgazdaságban, de hogy lehet a netto 22 millónak bruttó három milliárd Ft a végösszege!
  A nettó fizetésem kb megegyezik az össz. (saját+munkáltató) elvonással.

 3. Hoppá ! Hoppált elítélték !
  Pedig fideszes, akkor ez így maga a botrány.
  Meglesz a unortodox orvoslat : egy fideszest sem szabad elítélni semmilyen bíróságnak, a 2/3 nem engedi.
  Magyarország nem hagyja magát :))

 4. Biztos szégyeli majd magát, h elitélték hazugságért. Szerintem le fog mondani.

 5. vélemény+++++++++++++++++++
  Ja, és el is bujdokol…..ők már csak ilyenek!

 6. rupcsi:
  Figyelmesebben kell olvasni.

 7. Stumpné Bekes Margit

  Mégiscsak igazat mondott Gyurcsány,amikor elmondta azt az öszödi beszédet!Mármint azt,hogy ” hazudtunk éjjel-nappal” (politikusok) Itt is ennek fennforgása áll fenn! Mi már nem is csodálkozunk ezen,ehhez még birósági itéletre sincs szükség!

 8. Fogadok, lesz visszavágó: egyfelől a bíróságnak, másfelől a közvélemény felé majd megmagyarázza Hoppál úr, hogy mivel a hárommilliárdból járdákat, csatornákat újítottak fel, az (egyébként fertelmes városképet hozó) EKF-es átalakításokat művelték, stb., ezért mivel ezen vívmányokat a szocik is használják, ő nyugodtan mondhatja, hogy önmagukra költötték…

 9. Mi abban a hír, hogy egy fidesz csinovnyik hazudik?
  A hír az lenne, ha egyszer igazmondáson érnék valamelyiket!

 10. Ha ebben az országban csak egyszer mondanának igazat nem jelennének meg az újságok, nem híradó a HÍR TV-ben és a péntek reggeli mismásolás is elmaradna.

 11. Fideszes és beszél, – tehát hazudik.
  Majd kap pár ejnyebejnyét mert ez nem a választások után derült ki.
  Van még mit tanulnia a Vezértől!

 12. Ha egy kicsit is előrelátóak lennének az urak folytatnák az Ócsai beruházást. A választások után nagyon sok embernek lesz szüksége az ottani palotákra. A teljes vagyonelkobzás utáni kitelepítés szinte ajándék lesz ezek számára.

 13. A fideszest ez jellemzi:
  Csal, lop, hazudik. És ezt éjjel-nappal. Ha valamelyikből hiányzik a háromból egy tulajdonság, akkor az csak a gombot nyomogatja. Az félfideszes.

 14. Namost ebben mi a hírérték?
  A HÍR az lenne , ha egyszer a FIDESZ nem hazudna.
  ” MA A FIDESZ NEM HAZUDOTT !! ”
  -
  / Geyza Hofi után szabadon : ” Újság hír : MA DOLGOZTAK..höhöhö ” /

 15. Balogh de nem balga
Kapcsolódó cikkek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók