Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fél a Fidesz a gázos motorosoktól 2013. április 8. hétfő 6:28 Forrás: AN

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fél a Fidesz a gázos motorosoktól

Budapest – Aki az Élet Menete napján ilyen címmel, ezekre a helyszínekre hirdet meg demonstrációt, nyilvánvalóan provokatív célzattal teszi azt – olvasható Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetőjének vasárnapi közleményében. Politikusként és évek óta az Élet Menete résztvevőjeként rendkívül ízléstelennek tartom, és mélységesen elítélem ezt a szándékot – zárul a közlemény.

Ez a szöveg olvasható a Fidesz honlapján. Ennyi a véleménye a kormánypártnak, s a frakcióvezetőnek arról, hogy az idei Élet Menete napján, április 21-én, motorosok Adj gázt címmel szintén felvonulást szerveznek. Útvonaluk a Dohány utcai zsinagógát is érinti.

Rogán Antal és a Fidesz ezt tudja hozzátenni ehhez a gyalázathoz. Nem riadóztatják a máskor oly szolgálatkészen mozduló Békemenetet, hogy megakadályozza a magukat nemzeti érzelműnek mondó nácik vonulását. Nem hívják hadba Bayert, Bencsiket, Szélest és a többi Orbán-közeli gyűlöletvezért. Szőke Ferit, aki oly szépen megvédte nemrég a székházukat. Nem veszik igénybe Kubatov Gábor pártigazgató segítségét, ugyan már, küldjön oda néhány megbízható embert a motorosok megfékezésére. (Persze, ott lesznek ők enélkül is, csak a sötét oldalon és gázt adnak majd, ahogyan kell…)

Nem kérik fel a főváros kerületi polgármestereit, vagy magát Tarlós István főpolgármestert, hogy egy emberként, akadályozzák meg a vonulást.

Ennyit hajlandó mondani a Fidesz, nem többet. Néhány álságos és semmitmondó mondatot. Mert, bármit mondana még, és tenne ezen kívül, azzal megbántaná a Jobbikot. Magára haragítaná ezt a náci-közeli pártot, – márpedig még nem lehet tudni, hogyan alakulnak 2014-ben a választási eredmények.

Hiába csalta el már előre a választásokat a Fidesz, hiába béna és megosztott az ellenzék – még mindig bármi megtörténhet. Akár az is, hogy Orbán, ha miniszterelnök akar maradni, akkor a Jobbikkal kell majd közösen kormányoznia.

Márpedig az akar maradni, mindenáron. Az idők végezetéig, minimum.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +49 ( 57 szavazatból)
Fél a Fidesz a gázos motorosoktól, 4.7 out of 5 based on 36 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

35 Reader’s Comments

  1. A Fidesz zsidó-kapocs ismét megszólalt. Nem békemenetet szervezett a motorosok útvonalán, a rasszizmus, a kirekesztés és a kissebbségek megvédése érdekében, hanem a szokásos közleményét adta ki. Aztán bemegy a parlamentbe és megszavazza az kisebbségeket hátrányba jozó, a vallási felekezeteket ellehetetlenító, az emberi jogokat csorbító fülkeforradalmi törvényeket, s olcsó aláírásgyűjtő kampányukon tovább uszít a piacgazdaság szereplő ellen, exraprofitról papol, megtévesztve a félrevezethető állampolgárokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (56 szavazatból)
  2. Rogán sunyi már megint, vagy ez a lényege rogántóninak?
    Ő kiadja a közleményt, a rendőrség meg biztosítja a motorosok “felvonulását”! Hát micsoda pofátlanság kell akkor egy ilyen közlemény kiadásához?
    Szégyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (51 szavazatból)
  3. A Fidesz módszerei klasszikus maffia-módszerek: először küldik a megfélemlítő embereket, a verőlegényeket. Aztán a keresztapa mondja a nagy bölcseket és felajánlja, hogy ő majd megvédi az embereket. Végül várják a védelmi pénzt és az embereket, hogy kezet csókoljanak a keresztapának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (51 szavazatból)
  4. Hányingert keltő amit ez a rablóbanda megenged magának és nagyon önámító aki azt hiszi Rogán szövege után,hogy ők másként gondolkodnak.Lehet ők most tanulnak motorozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  5. ilyen tufnival a fejemen én félnék és ajjvékolnék .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (18 szavazatból)
  6. Az sem igaz amit kérdez.
    Képmutató, hazudozó, fasiszta banda !
    Az ország szégyene !!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (43 szavazatból)
  7. hunyadi
    2013. április 8. hétfő
    07:15
    .
    ++++++++++
    .
    És azt bizony tudjuk, hogy hogyan lehet – kell (!) – harcolni az efféle mocskos maffiózók ellen …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  8. Vagy aljas aljas spekuláció az egész, vagy Orbán elvadított csürhéje a fejére nő. Láttam már szemét alakokat elvadított kutyájukat emberekre uszítani, aminek az lett a vége, hogy elborult az eb agya és szétmarcangolta a gazdáját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  9. Rogán egy fura egyinésig, fura személyiség.
    Egyrészt már Pokorni emlékezetesen hagymázas körbesírjuk-apu-miatt-a-médiát című magánszámának korában nyilvánvaló volt, hogy Rogán hatalmas ambícióval száll be a hatalmáért való harcba. Akkor háttérbe maradt (vagy szorították).
    De nyilvánvalóan nem adta fel, és mára mégis frakcióvezető. Holott ő külső embernek számít (nem az Orbán-Kövér-Simicska tengelyen utazott). Tehát nyilván nagyon komoly szervilista gesztusok nyomán alakította a sorsát.
    A másik oldala az egykori ifjúsági vezetőnek a szakpolitikai, vagy politika-szakmai. Rogán ebből a szempontból, minden látszólagos butaság dacára nem rossz. Nyilván vezéri beleegyezéssel, de jó érzékkel tudott ott lenni, ahol szükséges volt megjelennie. Anno a Gyöngyösi-beszéd utáni naggyülésen is ott volt, és ő volt a Fidesz. Miközben hangsúlyozta, hogy magánvéleményt mond. Másap Orbán egy gyakorlatilag antiszemita szöveget mondott a Parlamentben. Erre a hivatalos politika átszólag nem mozdult rá. Ahogy nem mozdult rá szinte semmire.
    Most Rogán az, aki mintegy leminősíti a helyére a motorosokat. Ezzelmegint ugyanaz a baj, mint korábban. Gyakorlatilag Rogán magánvéleménye tud maradni, és Orbán tovább parolázhat Vonával.
    A nép orcájába pedig beletólják a frakcióvezetőt, aki nem kormánytag. Tehát az ő véleménye csak látszólag kormányvélemény. Mert bár a Fidesz kormányzó párt. A kormány nem azonos a Fidesszel. S ez megint az a pont, amire az ellenzék valamiért ismét nem mozdul rá.
    Rossz lenne arra gondolni, hogy mégis van valami háttéralkú a Fidesz és az ellenzék között. Még akkor is, ha ennek célja Orbán kilökése a szélsőjobbhoz és a Fidesz-ből. Ha ugyanis Rogán ilyen áron kapja ölébe a Fidesz-t, akkor gyakorlatilag elveszti a széncsatát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  10. Mindezt figyelembe véve;
    .
    “…küldjön oda néhány megbízható embert a motorosok megfékezésére…”
    .
    - Igen. Küldjenek.
    .
    Mondjuk, a MOSZAD küldhetne pár ilyen megfékező szakembert, az a nevük, hogy KIDON osztagok.
    .
    Héberül értők számára feketehumorral mondhatnánk: a KIDON lándzsahegyre tűzné ezeknek a szemeteknek a fejét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (28 szavazatból)
  11. Nem KIDON kell, az OBI-ban kapható 8-as, 10-es bordázott vaspálca. Küllők közé való, meg egy 40 cm-es darab, a motoros sisakra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (20 szavazatból)
  12. Legalább bunkókban nagyhatalom vagyunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  13. Megfigyelhető, hogy minden ilyen esetben a Rogán magánvéleményként értékelhető módon nyilatkozik. Most is ezt tette. A FIDESZ minden csipp-csupp esetben rohan az MTI-hez sajtónyilatkozattal. Most miért nem ezt teszik, elhatárolódásként a goj-motorosoktól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  14. Rogántól ez az “ejnye-bejnye” teljesen komolytalan! Pont ő! Aki a jobbikosokkal puszipajtás, kínosan ügyel arra, hogy még a vállalkozói is azok köreiből, híveiből kerüljenek ki. Képmutató, aljas ember ez a javából!
    Talán rosszul emlékszem arra, amikor polgármester lett, felszólította a beosztottjait arra, hogy együtt menjenek imádkozni a templomba????
    Lehet, hogy tartanak a fasisztáktól, náciktól, hiszen vona célja is a hatalom megszerzése, ahogy fogalmazott már nem egyszer “ha mi kerülünk hatalomba”. Tarthatnak is tőle, mert eljön az idő, amikor ezek fogják őket a földbe döngölni. Ezért nem mernek ők korrektül reagálni, ezért a nagy összekacsintás, kussolás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  15. Erre mondom azt, hogy van antiszemitizmus és van antiszemitizmus. Vannak országok ahol az ilyen és ennél szerényebb megmozdulásokat is szankcionálja a vezetés és van ország, ahol állami támogatást élveznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  16. Ha máshonnan és összefüggéseiben figyeljük a történéseket, akkor két dolog derül ki.
    .
    1).. Pártunk és kormányunk elítélte a magas rezsit, szembeszállt a csúnya ……multikkal, törvényt hozott, majd ezt megerősítendő aláírás gyűjtést ……kezdeményezett. Vagyis képes volt legyőzni az általa gonosznak kikiáltottat.
    .
    2) ..Jönnek ezek a csúnya motorosok “gáz van” jelszóval. Pártunk és kormányunk ……”jó rendőr” képviselője magánvéleményként elítéli az akciót.
    ……mi lehet mögötte: — Ha akarnának, tudnának tenni
    ……………………………..– Nem akarnak igazán lépni (csak úgy tesznek mintha)
    ……………………………..– Félnek, hogy már nem tudják a jobbikot kordában tartani, ………………………………..ezért nem lépnek.
    .
    3)..Egyik sem tetszik, itt az ideje, hogy mi lépjünk. El kellene érni, hogy ebből a …..helyzetből a F…. …..ne tudjon jól kijönni. A menet szervezőin a szemünk. …..Álljanak a sarkukra, álljunk a sarkunkra.
    …..Olvassák el még egyszer Scott Péter levelét, és fogadják el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  17. Kecskeméti Károly

    Rögzítsük: a fidesz semmitől, senkitől sem fél, egyetlen kivétel létezik, a rettegés az önkényuralma elvesztésétől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  18. ORBÁN VIKTOR BETILTOTTA AZ ADJ GÁZ MOTOROS FELVONULÁST!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  19. bocsi: GÁZT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  20. rogán beszéde orrhangon oooooo,ooooo,ooooo.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  21. Egy NORMALIS demokraciaban NEM a “miniszterelnok”, hanem a BIROSAG tiltja be az ilyen megmozdulasokat!!!!
    .
    Micsoda kulonbseg!
    .
    Ez is a DIKTATURA letet bizonyitja!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  22. Na most, én nem akarok kekeckedni – tényleg hol a KEKEC? -, de nagy tétekben fogadnék, hogy a Párt hamarosan utasítja belügyminiszterét, hogy tiltsa be a MAESZ (antifasiszták és ellenállók szövetsége) legközelebbi akcióját mondjuk a Ságvári emléktábla helyénél…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. Szenzor
    2013. április 8. hétfő
    14:36
    Teljes mértékben egyetértek veled!!!!
    “3)..Egyik sem tetszik, itt az ideje, hogy mi lépjünk. El kellene érni, hogy ebből a …..helyzetből a F…. …..ne tudjon jól kijönni. A menet szervezőin a szemünk. …..Álljanak a sarkukra, álljunk a sarkunkra.
    …..Olvassák el még egyszer Scott Péter levelét, és fogadják el.”
    .
    Ez a kiskölykökből álló erőszakoskodó tolvajbanda uralomra jutásakor
    KINYITOTTA PANDÓRA SZELENCÉJÉT!
    Fogalmuk sem volt, hogy ez által mit szabadíthatnak az ország lakosságára.
    Aki tudott vagy tud a várható eseményekről, azok több mint 500ezren menekülni
    kezdtek.
    .
    A sok rossz közül – hiába, hogy úgy érezzük – a kisebbik rossz az ország
    gazdasági helyzete. Legnagyobbik rossz az hogy mindezt az
    EDDIG ILLEGALITÁSBAN SZERVEZKEDŐ FASISZTA CSŐCSELÉK SEGÍTSÉGÉVEL ÉS LÁTHATÓ TÁMOGATÁSÁVAL ÉS A PAPOK
    ÁLDÁSÁVAL TETTÉK. ÚGY MINT A HÁBORÚBAN.
    .
    MOST EZ A BANDA KIERŐSZAKOLJA TŐLÜK AKARATUK TÁMOGATÁSÁT.
    MÁRA LÁTHATÓVÁ VÁLT MI FOG KÖVETKEZNI, HA EZ ÍGY FOLYTATÓDHAT.
    (csak a magát római katolikusnak valló ember lehet erkölcsös? azt hiszem
    azok akik a népes családokból élve maradtak, jobban tudják MI A CSALÁD,
    elveszítették a nekik legkedvesebbek szeretetét, hová lettek felmenők?)
    És még őket akarják egy láthatatlan kalodába szorítani. Vagy nem tudjátok,
    Hogy minden a kipufogó gázzal kezdődött. Vagy csak valami miatt megszakadt
    a szándék teljes végrehajtása és most folytatódhat? Aki nem hiszi most már
    láthatja MENNYIEN AKARNAK ITT GÁZOLNI !
    .
    CSAK VAN EGY NAGY BAJ. BUCHENWALDBAN ÉS MÉG SOK HELYEN nem
    csupán származás alapján pusztították az AKKORI HELYI ELLENZÉKET.
    Vagy azokat szabad? Most sem tettük még helyére. Szándék sem volt rá.
    Ajaj WEIMAR! DE KÖZEL VAN HOZZÁD BUCHENWALD!
    .
    ÁLLÍTSÁTOK MÁR MEG ARTURO UIT!!! (talán még maradt egy csöpp esély)
    .
    Anyagi javainkat ellopták. Pénzbüntetéssel akarnák kierőszakolni a hajléktalanokkal együtt a társadalom “kegyeit”.
    Pénz híján ugyan mit lehetne még elvenni. ÚGY-E NEM NEHÉZ KITALÁLNI?
    Ezt már az ellenzékkel kapcsolatban elkezdődött.
    Ellenzék nélkül ugyan mit tehetne a NEM SZAVAZÓK PÁRTJA?
    Egyenként akarják magukat felajánlani A levadászás céltáblájául?
    .
    LASSAN ELŐBÚJIK AZ ILLEGALITÁSBÓL AZ AKI MINDIG OTT VOLT,
    CSAK NEM VETTÜK ÉSZRE, PEDIG LÁTHATTUK EGYRE ERŐSEBBEK.
    KATONÁSAN FELKÉSZÜLVE VÁRJÁK A HATALOMÁTVÉTEL PILLANATAIT !
    Vagy nem láttátok, miként léptek fel az antifasiszta vezető ellen, amikor
    egyedül eltávozott a gyűlésről. Mi idősebb generáció tagjai nem kérünk ebből.
    Tőlünk telhetőt azonban mindig megtettük és meg fogjuk tenni, hiszen volt
    alkalmunk megtanulni mit tehetsz, ha gyenge vagy.
    RÁTOK FIATALOKRA VÁRUNK, HISZEN A TI JÖVŐTÖK FOROG A KOCKÁN!
    (egy barátom most éled: KI HITTE VOLNA?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  24. Orbán betiltotta!??????? Milyen alapon? A miniszterelnök csak úgy betilt egy rendezvényt? Ez nem bírósági kompetencia?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  25. Bumburi,
    csak azt tiltatta meg, hogy egy időben ne lehessen ilyen menet.
    De máskor, bármikor, azt nem!
    Ez a felszólalása a parlamentben a halottnak a csók!
    Ezt a söpredéket, meg az őket bátorító, összekacsintó bandát kell betiltatni!
    Mocsok fasiszta, náci bagázs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  26. Túlavasúti
    +++++++++++++++++++
    2013. április 8. hétfő 17:31
    A fiatalok, akikre várunk, el fognak menni. És nem hibáztathatjuk őket.
    Dühöngök a gyenge ellenzéki vezetés, összefogás hiánya miatt, de
    a mi vezetésünk sem különb, és ezt sajnálattal tapasztalom.
    oldbergnek (2013. április 8. hétfő 01:14 van igaza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. norbert
    Egyetértünk.
    Kifelé azonban mégis csak gesztust gyakorolt az őt meghívók felé. Tudja hogy mit csinál,ez a pávatánc része.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  28. ” Ennyit hajlandó mondani a Fidesz, nem többet. ”
    Lehet, hogy csak ennyit, de ha Rogánúron múlik, ezt tán még a Blikk is leközli.
    No de ha szerencsénk van, nem róják rá ékesen a szoborjára.
    -Legalábbis, nem közpénzzen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. folio
    2013. április 8. hétfő
    17:44
    Nagyon helyesen tette, hogy betiltotta! Örülni kellene, hogy most az egyszer legalább arra az egy konkrét napra betiltotta. Valószínűleg érezte, hogy ez már túl megy egy bizonyos határon amit most még nem áll érdekében átlépni. A bíróságnak majd lesz ideje megcsócsálni, hogy jogszerű volt vagy sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  30. Így van ez! Pillanatok alatt 3-ból egy pluszt.
    AZÉRT ÍRTAM, HOGY MINDENKI LÁTHASSA MIT SZÓNAK HOZZÁ!
    NEM EREDMÉNYES MUNKÁT VÉGEZTEM?
    .
    MINDENKI LÁTHATJA. (vagy még mindig nem eléggé?)
    Szemüveget az irónak&/a bírónak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  31. Imádom Rogánt, leginkább akkor mikor a sok ááááááá-zás után úgy kijön a szeme, mint a csigának, csakhogy elhiggyék azt a sok baromságot amit mond.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  32. Szakonyfalu hőse, a kis őrségi parasztfiú……..Azt hiszi, hogy attól intelligens és művelt lett, hogy Budapestre, egyenesen annak belvárosába költözött…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. Annyiban talán finomítanék a véleményemen, hogy bár helyeslem a náci rendezvény betiltását és tényleg nem a vezényló hatásköre lenne betiltani viszont ha jól belegondolunk a 2006-os eseményekre akkor Gyurcsány Ferencet vádolta meg a FideSS, hogy parancsot adott a “békés” tüntetők szétverésére. Azért ezt a mostani nyílt utasítást nehéz lesz majd kivédeni. Persze tudjuk, hogy szemérmetlenül letagadnak bármit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Avi
    2013. április 9. kedd
    09:26
    Teljesen igazat adok neked, de az is furcsa, hogy a Miniszter elnök utasítja a rendőrséget, ebből is tisztán látszik, hogy a rendőrség, nem “független”, van annak is egy vezetője, miért nem az utasítja a saját embereit. Ki tudja még mire van utasítva ezek után a rendőrség, kit fogjanak, ill. kit ne fogjanak el, ki ellen kezdjenek nyomozást, vagy ki ellen ne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Avi
    2013. április 9. kedd
    09:26
    Sajnos így van ez, lassan a birósg sem tudhatja a sok változtatás miatt, hogy
    a 311722-szer megváltoztatott és jelenleg is változás alatt lévő egyik- másik
    törvényhellyel kapcsolatban mi a helyes álláspont. Igy áll annak a valaminek
    az állása, amit itt Úgy csúfolunk, hogy JOGBIZTONSÁG. Hiszen aszélfúvás
    irányától, erősségétől és változásaitól függően alkalmazandó törvények mellett
    még arra is kell ügyelni, milyen lábbal kelt fel a nagyfőnök, vagy Tündike.
    .
    MILYEN TÖRVÉNYRENDSZER AZ AMI ATTÓL FÜGG, HOGY MA A
    A MINISZERELNÖKNEK MÁS TETSZIK, NEM AZ AMI A TÖRVÉNYBEN VAN?
    Ne gondolja senki, hogy én a förtelmes hülye/gázos motorosok mozgalmának
    pillanatnyi állapotát védeném. Erre azt mondom, hogy nálunk a halottaiból ideiglenesen feltámasztott nácizmust, vissza kell terelni háború utáni helyükre.
    ITT AZ A PROBLÉMA, HOGY MI LENNE AKKOR, HA NEM AVATKOZNA BE
    MINDIG A ZORBÁN BÁN? MONDJUK “NINCSENEK ITTHON NÁLA”, VAGY ÉPPEN EGY ILYEN ALKALOMMAL AZT GONDOLNÁ, HOGY NINCS MIÉRT BEAVATKOZNI, MERT NINCS RÁ INDOK.
    .
    ILYENKOR JÖJJENEK HASON CSÚSZVA A BÖLCS VEZÉRHEZ A KÉRELMEZŐK,
    “INTÉZZE MÁR EL, HOGY MOST – TEHÁT CSAK MOST – NE TARTSÁK BE AZ ÁLTALUK ALKOTOTT TORVÉNYEKET”.
    .
    UGYANIS ILYEN HELYZETBEN A KARHATALOMMAL RENDELKEZŐ ERŐKNEK
    KELL FELLÉPNI, HOGY A TÖRVÉNYT BETARTSÁK. Ha ez az intézkedés MOST
    nem történt volna meg, akkor a “gázosok” ellen jogosan tiltakozva tüntetőket
    a rendőrségnek kellett volna felelősségre vonni.
    Igy osztan bebizonyosodott a bölcs vezér döntése, amit még
    AZ ELLENZÉK IS HELYESELT. Szerintem inkább fel kellett volna használni
    ellen akcióra. Ilyen az ellenzék, békésen hagyják, ne látsszon milyen a törvény.
    .
    ELSŐ ALKALOMKÉNT MÁR LÁTHATÓVÁ VÁLT MILYENEK A FASISZTOID
    TÖRVÉNYEK. LÁTTUK, MERT A BÍRÓSÁG EZEK ALAPJÁN DÖNTHETETT!
    EZ A FOLYTATÁSA A SEMMISSÉGI TÖRVÉNYNEK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos