Ronai and Ronai
AMERIKAI

Üzenjük Ferencnek: “Add el mindened!” 2013. március 25. hétfő 3:48 | AN

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Üzenjük Ferencnek: "Add el mindened!"

Róma – Az új katolikus pápa megkezdte elődei nyomdokán a képmutató szemforgatást: a pénz – és hatalomvágyat ostorozta, amely soha nem kerített úgy hatalmába senkit, mint a római katolikus egyházat, amely hamis adománylevelekkel terjeszkedett, sok esetben rablásokkal, közönséges rablógyilkosságokkal szerezte vagyonát. A Szent Ferenc képmásaként képmutatóskodó jezsuita arról beszélt, hogy “a szemfedőnek nincs zsebe, a pénzt nem vihetjük magunkkal halálunk után”. Kezdheti Ferenc a példamutatást a katolicizmus nevében: tegye azt, amit Jézus ajánlott a főembernek, ossza szét a Vatikán minden vagyonát a szegényeknek, és kövesse őt.

A Szent Ferenc báránybőrébe bújt újabb farkas a gazdagság ellen beszélt húsvét előtt a dúsgazdag Vatikánban. A példaképének nevezett Szent Ferenc azonban mindenét eladta, szó szerint az utolsó ruhadarabjától is megszabadult, és koldulásból élt, az emberek adományaiból tartotta fenn magát. A kincsekkel felhalmozott Vatikánból szegénységet hirdető pápa követhetné Jézus tanácsát, aki úgy küldte ki a tanítványait, hogy ne vigyenek magukkal erszényt, se táskát. Ferenc álkeresztény egyháza a történelem során sorban tagadta meg a halottak eltemetését is, ha nem kapott a pap valamilyen értékes adományt, vagy nem kapott elég pénzt. Nem szolgáltatta ki azokat a “szentségeket” sem, amelyeket Isten ingyen adott az embereknek, amelyekről a Biblia azt mondja, hogy ingyen vettétek, ingyen adjátok.

A római katolicizmus pénzt kért még a bűnbocsánatért is, amelyért Jézus Krisztus, Isten Fia halt meg. Erről a Biblia azt mondja, hogy nem aranyon, nem ezüstön, hanem az ő drága vérén váltott meg mindenkit a bűnei alól, de Ferenc egyháza még Jézus megváltó vérét is pénzzé tette, végigrabolta a világot a kereszteseivel, a királyoknál nagyobb jövedelemre tett szert a kivetett adókkal, de maga átokkal súktotta azt, aki adót mert tőlük kérni, dúskálnak a javakban, saját bankjuk van, befektetéseik, hatalmas ingatlanvagyonuk, és aki mindezek tetején ül, arcátlanul kárhoztatja a pénz és a hatalom szeretetét, hozzájuk képest szegény embereket kárhoztatnak bűntudattal, közben jó szokásukhoz híven burkoltan még zsidóznak is.

Nem szakadt le az ég, amikor Ferenc azt mondta, hogy “Jézusnak sem a földi hatalom számít: nincsen vagyona, nincsen udvara, Pilátus előtt mégis Jézus a király, aki magára veszi a világ szennyét, bűneit, és saját vérével lemossa a mi bűneinket is!” Ezzel szemben ő elmondhatja magáról, hogy ugyan a kereszténység nevét bitorolja, és merészeli Jézus nevét a szájára venni, akihez semmi köze nincs, de neki hatalmas vagyona van, hatalmas udvara, úgy él, mint egy földi császár. Attól, hogy farizeus módon a katolikus papnak nem írják nevére a vagyont, csak használja királyi módon, amíg él, és nem lehet családja, nehogy a pénz kifele is menjen, ne csak befele, úgy tesznek, mintha a vatikáni gazdagság nem az övék lenne, és úgy élnének, mint egy borsodi munkanélküli a palotáikban.

Jézus Krisztus azt mondta Pilátusnak, hogy az ő országa nem evilágból való, ezzel szemben a hazug és képmutató Ferenc elődeivel összhangban elmondhatja, hogy az ő országa evilágból való, igazi földi evilági ország uralkodója, királya. Vatikán ország a neve, saját pénze, hadserege, börtöne van. Az ő országa evilági hatalmakon élősködik, részeg a szentek vérétől, mert “eretneknek” nevezve legyilkolták az igazi hívőket, és a helyükbe léptek. Jézus Krisztust a jezsuita Ferenchez hasonló képmutató farizeusok gyilkolták meg, és a Bibliával összhangban, meszelik annak a sírját, akit meggyilkoltak. Nem véletlen, hogy 313-ban már azzal a római birodalommal léptek szövetségre, amelynek katonái kivégezték az Isten Fiát. Szájukkal szeretik az Istent, de a szívük távol van tőle.

A világ romlottságát és hamisságát mutatja, hogy ebből a hazugságból és képmutatásból nem vesz észre semmit, és ünnepli a gyilkosok utódját, aki még hitlerjugend elődjénél is hamisabb báránybőrbe bújt farkas. A világ nem szereti az igazságot, hanem a hazugságot. Ezért nem a keskeny úton jár, hanem a hamis vallás széles útján, amely a pusztulásba visz. Pál apostol azt mondta, hogy jönnek olyan hamis apostolok, akik más Jézust prédikálnak, más evangéliumot hirdetnek. Nem is csoda, hiszen a Sátán is világosság angyalává változtatja magát, nem nagy dolog azért, hogy az ő szolgái is világosság angyalává változtatják magukat. Ferenc jezsuita, aki a katonai diktatúra alatt élt vígan Argentinában, a Sátán új szolgája a Biblia szerint.

Pál azt is elmondta, miről lehet megismerni az igazi apostolt a hamistól. Azt mondta, hogy ő saját kezeivel gondoskodott magáról, senkinek a pénzét nem kívánta, emlékeztetett arra, hogy Jézus azt mondta, jobb adni, mint kapni. Mindennek ellenkezője a római katolicizmus, amelynél nagyobb rabló és fosztogató szervezet még nem volt a földön, és amely minden részletében tagadja az evangéliumot, mindazt, amit Jézus Krisztus valaha mondott és tett. A katolicizmus pogány vallás, szöges ellentéte a kereszténységnek, amely a zsidó hit beteljesedése a zsidó Messiásban, amelybe a pogányok csak beoltattak.

Jézus Krisztus ostorral hajtaná végig a képmutató Ferencet Rómában, ha érdekelné, hogy bálványimádó pogány vallás főpapja miket mond. Ferenc pápa a világ legnagyobb rablott vagyonán ülve kárhoztatja a pénz és a hatalom szeretetét, de azt nem osztja szét a szegényeknek. A világ első keresztény gyülekezete a jeruzsálemi gyülekezet volt, amelyben mindenki összeadta azt, amije volt, abból fedezték a költségeiket, és támogatták a szegényeket, akik szükségben voltak. Ez a bibliai minta, amelyhez köze nincs a római katolicizmusnak. Péter apostol is ezt tette, aki soha életében nem volt Róma püspöke, soha nem volt pápa, hanem ázsiai gyülekezeteket alapított, a zsidók apostola volt, míg Pál a pogányoké. Ananiás és Zafira, akik visszatartottak az eladott birtokuk árából, holtan estek össze Péter lábainál. Ennek a Péternek a nevét bitorolja a pogány római császárok maskarájában annak a szervezetnek a vezetője, amely nem a szegényeknek osztotta a gazdagok vagyonát, hanem a szegényeket is kifosztotta az utolsó fillérjükből is, és mások zsírján gazdagodott.

Ferenc pápa elődeihez híven mutatkozott be, a képmutatás és a hazugság mintapéldájaként bizonyította, hogy gyilkos és rabló elődei hagyományait és hazugságait folytatja. Méltó lesz elődeihez.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.6/5 (123 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +73 ( 225 szavazatból)
Üzenjük Ferencnek: "Add el mindened!", 3.6 out of 5 based on 123 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(75)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

75 Reader’s Comments

  1. Én is felkaptam a fejem, amikor megtudtam, hogy Jezsuita. De akkor miért Szt. Ferenc nevét veszi fel? Két külön rend, különböző világnézettel. Vegye fel egy jezsuita szerzetes nevét. Nagyon nem tiszta dolog. Valami bűzlik. Lehet,hogy belülről bomlaszt.:) Viszont elolvastam a Wikin a jezsuitákról szóló cikket. Érdekes, de mindenhol az van, hogy csökkent a katolikus egyház befolyása, hatalma. úgy, mint a reformáció idején.Milyen pápára van szükség? Egy jezsuitára, annak a rendnek a képviselőjére,akik a térítésre mentek rá. Az egyház szempontjából tökéletes választás. Ferenc nevét pedig magára húzza, mert a szegényeket Ferenc nevével könnyebb téríteni. A fenti írás zseniális, látszik a sok minuszból elevenbe talált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (71 szavazatból)
  2. Ezek a csuhasok vizet predikalnak es bort isznak. es a tizparancsolat egyetlen pontjat sem tartjak be. De azt predikaljak hogy szegenyeke a mennyek orszaga, ok biztosan a pokolra jutnak, mert nem lehet szegenyeknek mondani, akkor nekik nem jar a menyorszag. Csak nem ertem azt a sok vak katolikust akik nem latnak a szemuktol. hogy hulyitik oket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (71 szavazatból)
  3. Azt hallom hogy szépen kollaborált a hatalommal annó , amikor még a Halálbrigádok tartották halálfélelemben éjszakánként az argentin embereket !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (58 szavazatból)
  4. A Jezsuita rend annak idejen pontosan azert jott letre hogy az eloretoro reformaciot (ingyen es hitbol valo bunbocsanat pl) visszaszoritsa. A Jezsuita rend pontosan olyan mint maga a katolikus egyhaz. Ahol teheti ott elnyomja az embereket , kifosztja es meg is oli oket, ahol viszont nem jut hatalomhoz ott eljatsza az aldozat es a martir szerepet. Nem erdekel hogy mennyi embert segit a katolikus egyhaz, az a vagyon mind mind masoktol lett elrabolva. Ha torvenytelen volt Rozsa Sandor a betyar – es persze hogy az volt – akkor torvenytelen es embertelen a romai katolikus egyhaz is. Tudomhogy sok joravalo megtevesztett vallasos kepzetekeben es tomjentol elkabult emberek vannak az egyhazban, de aki ezt az “egyhazat” barmilyen formaban is szolgalja magat a Satant a gonosz anygyalokat ;s a demonokat segiti.
    H avalaki feszi a faradsagot es bele-bele olvas a bibliaba, akkor azt lathatja hogy az RK “egyhaz” mindent Krisztus elleneben tesz igy Antikrisztusi !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (56 szavazatból)
  5. Fájdalmasan igaz minden betűje Bartus úrnak. (Mint minden esetben.) Sok fontos dologra hívta fel figyelmem, amit idáig nem tudtam. Csupán az a véleményem, hogy a mai világunkban lehetetlen betartani Isten fiának, Jézusnak a tanításait. Szent Ferenc csodálatos cselekedeteit, már a 13. százaban úgy értelmezték, hogy egy bolond emberrel van dolguk, aki nevelni, tanítani akarja az embereket szeretetre koldusként, jézusi tanra. Úgy érzem, hogy Ferenc pápa meg fogja reformálni a Vatikánt meglepő dolgokkal, amit idáig egy pápa sem tett. Nem várhatjuk el tőle, hogy középkori szisztémával Szent Ferencet utánozza a 21. században.
    .
    Az egyház barbár, vallás ellenes szégyenfoltját soha nem lehet eltüntetni a kerékbe törő, népbutító, tudományellenes, inkvizíciós mészárlás miatt. Ferenc pápa trónja, igaz, soha nem lesz jézusi, de a sok millió szegény, elesett ember áhítozva várja, hogy segítő karjával lelki békét, szeretetet és emberhez méltó munkalehetőséget kapjon a Vatikánt kifosztó és az alappilléreit megdöngető anyagi segítség helyett.
    .
    Megjegyzés: Ha az új pápa mégis pénzt akarna osztogatni, itt az AN populáris oldalán kijelentem: Átengedem másoknak, szívem szeretetével, Szent Ferenc módra.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (43 szavazatból)
  6. A brutális igazsággal szembesülve sok katolikus hívő bedugja a fülét és befúrja a fejét a homokba ahelyett, hogy szembenézzen egyháza bűneivel és saját bűnrészességével (lásd “részeazegésznek” kommentelőt, aki gyűlöletbeszédnek nevezi a cikket).
    .
    Így vállnak bűnrészessé a hívők! Az égbekiáltó bűnök ismeretében is úgy tesznek, mintha mi sem történt volna és ezzel felmentést adnak a legborzasztóbb bűnökre.
    .
    A minimum az, hogy épeszű ember kerüli az olyan egyházat amely védelmezi a gyerekrablásokat, a gyerekek kasztrálását, a pedofil papokat és a horrorkolostorok papszörnyeit. A katolikus egyház sose jelenti fel az ilyeneket, hanem mindent eltitkol és eltussol amíg csak lehet, a bűnösöket legfeljebb csak áthelyezi, hogy máshol folytathassák bűneiket zavartalanul.
    .
    Aki szerint gyerekek tízezreinek megrontásához képest az egyház érdeke fontosabb, az gazember! Becsületes ember nem hívja az ilyet szentatyának és nem akar egy közösségbe se tartozni az ilyennel…
    .
    A gondolatmenetet Tóta W. Árpádtól vettem át, aki feltette a kérdéseket:
    – Ki a felelős a pedofil papok rémtetteiért?
    – Tehet-e erről minden egyes hívő? És tehet-e ellene?
    – Valóban undorító-e a katolikus egyház csak azért, mert gyerekek és pedofilok közül az utóbbiak mellé áll? ( http://hvg.hu/w/20120324_pedofilia_valaszcikk )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (49 szavazatból)
  7. hunyadi
    2013. március 25. hétfő
    15:32
    Az Opus Dei-vel kapcsolatban mélyen egyetértek veled. Én is írtam róla itt is,
    máshol is néhány szót.
    Ugyanis 1947-48-as tanévben 3. gimiből rúgtak ki a debreceni piariból.
    Schulhan János tanár úr buktatott meg és át engedett a pótvizsgán anélkül,
    hogy egy szó szóltam kérdezett volna tőlem németből. Ugyanis kérdésére
    elmondtam, hogy szüleim nem taníttatnak, mert megbuktam. Na de az évben
    jelent meg a pápai enciklika a kommunizmus elleni harcra és akkor voltak
    a kékcédulás választások is. A Püspökladányból Debrecenbe naponta bejáró
    egy vasúti kocsinyi diáknak kb fele járt hasonlóan.
    A lényeget, vagyis az okot említve, akkor cseréltették ki a régi kötelező
    imakönyvet OPUS DEI című újra, vagyis ráerősítettek. (így nagybetűvel)
    Tehát e banda rég itt van közöttünk. A nélkül fertőz,hogy észrevettük volna, mivel erről sehol sem írogatnak. Jó a NET. Legalább itt más is láthatja. (ha kíváncsi rá!)
    Természetesen ők – egyházként – soha sem politizáltak EZEN KÍVÜL!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (25 szavazatból)
  8. Bartus úr cikke előtt még reménykedtem, hogy Ferenc pápának köszönhetően még elókerülhet egy vatikáni raktar melyeből a Frigyláda, de ezekután minden reményem elszállt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (21 szavazatból)
  9. Mt 13,24

    Más példázatot is mondott nekik: “Hasonló a mennyek országa ahhoz az emberhez, aki jó magot vetett a szántóföldjébe.
    13,25

    De amíg az emberek aludtak, eljött az ellensége, konkolyt vetett a búza közé, és elment.
    13,26

    Amikor a zöld vetés szárba szökött, és már magot hozott, megmutatkozott a konkoly is.
    13,27

    A szolgák ekkor odamentek a gazdához, és azt kérdezték tőle: Uram, ugye jó magot vetettél a földedbe? Honnan van akkor benne a konkoly?
    13,28

    Ellenség tette ezt! – felelte nekik. A szolgák erre megkérdezték: Akarod-e, hogy kimenjünk, és összeszedjük a konkolyt?
    13,29

    Ő azonban így válaszolt: Nem, mert amíg a konkolyt szednétek, kiszaggatnátok vele együtt a búzát is.
    13,30

    Hadd nőjön együtt mind a kettő az aratásig, és az aratás idején megmondom az aratóknak: Szedjétek össze először a konkolyt, kössétek kévébe, és égessétek el, a búzát pedig takarítsátok be csűrömbe.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (17 szavazatból)
  10. Szerintem meg adják el az újságírók a laptopjukat, nyomdájukat,.., stb, aztán próbáljanak meg dolgozni! Képmutatók!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (36 szavazatból)
  11. Emberek! Elhiszem, hogy sokaknak tele van a hócipője az egyházzal, és azzal, amilyen módon sokszor „megéli” az evangélium tanításait. Persze, én is — mint ahogy mindenki, aki kicsit is képes elfogultság nélkül szemlélni a dolgokat — egyetértek a cikkben kifejtett vádakkal, mert sajnos nem alaptalanok. Nekem is visszás például, amikor látom egy hatalmas, díszes, csicsás, aranyozott bazilika gazdagságát, és elképzelem, hogyan festene benne Jézus a maga egyszerűségében… :S

    DE: azért szerintem „kicsit” elszalad a ló azzal, aki Ferenc pápát ilyen módon (nem is kritizálja,) egyenesen egy hataloméhes, képmutató szemétnek állítja be! OK, hogy az egyház túlkapásai miatt hajlamosak vagyunk kapva kapni az alkalmon és sűrű egyetértésünket kifejezni egy ilyen cikk kapcsán, de azért gondoljuk már át még egyszer a dolgot! Mégis szerintetek mit kellene tennie, és mindemellett mire van lehetősége? Egyrészt azt próbáljuk bizonygatni, mekkora korrupció honosodott meg a Vatikánban, mert, persze, nem vagyunk naivak, másrészt pedig amiatt akarjuk megkövezni a pápát, mert nem osztja csak úgy szét az egyház vagyonát a szegényeknek — mintha az csak úgy menne… Tényleg ne legyünk már naivak! Gondoljunk csak I. János Pál pápára, akinek a programjában a főbb tennivalók között szerepelt a korrupció megszüntetése a Vatikánban! Hát nem meghalt egy hónapon belül?… Bár az egyház feje, ne egy teljhatalmú úrként képzeljük már el a pápát! Én is úgy gondolom, hogy az előbb említett felvetésnek lenne létjogosultsága, de egyszerűen nincs rá mód! Legalábbis a pápának nem áll módjában, ezt értsük meg!

    Aztán miért kell rögtön kizárni, hogy valaki esetleg, netalántán, véletlenül tiszta szívvel és jóakarattal vállalta el az egyház vezetését, megpróbálva a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből a lehetőségeihez mérten?

    Azok pedig, akik csak úgy hallják, hogy Bergoglio „szépen kollaborált a hatalommal annó”, ellenőrizzék már le a forrás hitelességét, és a tanulságlevonás előtt olvassanak már utána részletesebben… Meg az életútjának is úgy általában. Mert azt senki sem állíthatja, hogy magára nézve nem tartotta/tartja be mindig is azokat az elveket, amelyeket vall.

    (Ezeket a „minden csuhás képmutató”, „az egyházon belül mindenki hazudik, mindenki homoszexuális, de minimum pedofil” típusú megjegyzésekből meg mindenki azt szűr le, amit akar…)

    Úgyhogy szerintem nem árt, ha különbséget tudunk tenni az egyház romlottsága és Ferenc pápa személye között!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (27 szavazatból)
  12. Kedves Szerző, most eltaláltad szarva közt a tőgyit.

    Ferencről köztudott, hogy azt cselekszi, amit prédikál. Nem az európai fényűzésben élte le az életét, hanem a szegények között, Argentinában. Első megszólalása az volt, hogy “vége a farsangnak”. Meglátjuk, mennyit engednek neki tenni a Vatikánban. Nem mernék fogadni arra, hogy ágyban, párnák közt hal meg…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  13. Azoknak akik úgy gondolják, hogy a pápa lehet más, mint az egyháza:
    Motto – “You can’t shake a whore tree and expect and angel to fall out…”
    .
    IDÉZETEK Ferenc pápa beszédéből a diplomáciai testülethez (hu.radiovaticana.va 2013.03.22.):
    “a pápa gondolatban átölelné az egész világot” = hatalmába kerítené az egész világot
    “országaik és a Szentszék között gyümölcsözők a kapcsolatok” = gyümölcsöző a Vatikánnak
    .
    “Ezt viseli ugyanis szívén a Szentszék: minden ember javát ezen a földön!” = HAZUGSÁG
    “Róma püspöke éppen ezzel a szándékkal kívánja megkezdeni szolgálatát, annak tudatában, hogy számíthat a diplomaták által képviselt országok barátságára és szeretetére” = a pápa a legfontosabb a földön, számít az országok szeretetére és főleg a pénzére
    .
    “az Egyház mindig arra törekedett, hogy gondozza a föld minden sarkán azokat, akik szenvednek a szegénység, a nyomor miatt” = HAZUGSÁG
    “Hány szegény él még a világon! És mennyit kell ezeknek az embereknek szenvedniük!” – kiáltott fel a Szentatya (a demagóg, populista szélhámos)
    .
    A pápa utalt “szeretett és tisztelt elődjére, XVI. Benedekre” = szereti és tiszteli gazember elődjeit és ott folytatja ahol Ratzinger abbahagyta
    .
    “Nem lehet megvalósítani az igazi békét, ha mindenki saját magát tekinti mércének, ha mindenki mindig követeli jogait” = a közjó a legfontosabb, ami az emberi jogok és a szabadság feladását jelenti (lásd Bartus László – Bajnai és a „közjó”: Az Orbán-rendszer maga a megvalósult „közjó”)
    .
    “fontos a különböző vallások közötti párbeszéd fokozása, mindenekelőtt az iszlámmal” + “Fontos, hogy fokozzuk a nem hívőkkel való konfrontációt” = az iszlamisták a barátaink, a nem hívők a mi ellenségeink
    .
    ÖSSZEGEZVE: Bergoglio – aki “a nem hívőkkel való konfrontációt” és annak fokozását tűzte ki keresztes hadjáratának zászlajára (“munkálkodjatok a béke építésén!”) – egy demagóg, populista, hatalom- és pénzéhes politikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (17 szavazatból)
  14. Engem teljesen megdöbbentett az, hogy amikor megmosta az elítéltek lábát azt mondta nekik a börtönben. Hogy az ő keze Jézus kezének érintése. Na ez azért kicsapta a biztosítékot. Már kétségem sincs, hogy kivel állunk szemben, ez mindent elárult.

    http://richpoi.com/cikkek/kulfold/ferenc-papa-fiatalkoruak-bortoneben-misezett-nagycsutortokon.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (13 szavazatból)
  15. ” Jézus Krisztus ostorral hajtaná végig ” Jézus senkit nem hajtana ostorral sehová sem …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  16. Nekem csak két szerény kérdésem lenne:

    - Mi történjék azzal az árussal és eladói hálózatával amelyik nem létező árút árul, és ezen úgy meggazdagodik mint a vatikáni gengszterbanda ?

    - Meddig biztosít büntetlenséget az emberi hiszékenység és butaság a csalóknak akik a működésük során az összes erkölcsi és tényleges bűncselekményeket elkövették, a tömeggyilkosságokon keresztül a kínvallatásokon és zsarolásokon keresztül az emberek folyamatos félrevezetéséig, becsapásáig?

    Nem reformálni kellene, hanem felszámolni őket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (18 szavazatból)
  17. Igen, Keresztes S, fel kell számolni, de nemcsak a katolikus egyházat, hanem az egész kereszténységet. Tudományos kutatásaim eredményei szerint a zsidóknak van igazuk. Nem Jézus a messiás.
    http://www.facebook.com/groups/319444801461110/permalink/440729522665970/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (16 szavazatból)
  18. Valószínű kevés figyelmet fordítottam eddig a témára, mert sok új infot tudtam meg belőle. Köszönöm a cikket.
    Sajnos megint egy hazug, képmutató személy került hatalomra.
    Na de miből gondoltam – én naív! – hogy a legnagyobb zsarnok és szadista egyház, aki kiizárólag politikai okból jelöl pápát, nem olyat választ, aki minden tekintetben elkötelezett nekik???
    Ha meg mégsem váltja be az elvárásaikat, hát majd gyorsan meghal valamiben. Volt már rá példa II. János elődje esetében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  19. Nem hiszem, hogy jóérzésű és tisztességes vevőt találna Ferenc a holmijára, arra amit Ferenc és elődjei évezredek alatt összeharácsoltak az alig beszámítható emberektől!
    Lehet hogy lenne vevő a katolicizmust pozíciójuk erősítésére kihasználó kormányoktól. Vagy kalandor vevőktől, például magára a szervezetre a szavazótáboruk politikai támogatására, a hatalmuk megerősítésére, az egyház kezét – és más részeit – csókolgató fülkeforradalmár szemfényvesztő és hazug nemzetvezető nagy átverők közül. Lehet, hogy a meghülyített emberek további bolondítására alkalmas 2000 éves szervezetüket szívesen vennék át fülke és klozet forradalmárok, olyanok akik korábban Indiából ide vándorolva lettek „Európaiak” és magyarok. Lehet hogy egy két templomot is megvennének, hogy öntömjénező pártgyűlésüket vastag falak között tarthassák, hiszen ezek már bizonyítottan nem dőlnek össze a hazugságok súlya alatt!
    De Ferenc sem más, mint kétezer éves elődei, semmijét nem fogja eladni! Tovább akarja szaporítani az úgynevezett „hívők” táborát, hogy az uralmuk erősödjön! Pillanatig se higgye senki, hogy Ferenc becsületesebb és tisztábban látó mint elődei!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  20. Brother Sun Sister Moon, rendezte Franco Zefirelli. Teljes film a Youtube-on. Szives figyelmebe mindenkinek aki az IGAZIT akarja latni, nem biztos hogy sokaig fent lesz a Yt-n (szerzoi jogok )
    Sokadszor neztem ujra, sokszor megnezem meg.
    Magamat es itt-ott megtalalhato joerzesu embertarsaimat emlekeztetendo az igaz utra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  21. Bocsánat! Mint jezsuita überelni fogja az elődeit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Gáspár Zoltán Ernő

    Jó a cikk, meglepően jó, és persze szokatlan is. Nekem is megvan a véleményem a katolicizmusról, azonban általában a kereszténységről is. Nem fogadom el a cikk koncepcióját, amely szerint maga a keresztény vallás jó, csak a katolicizmus, illetve a katolikus egyház rossz. Úgy gondolom ugyanis, hogy a fejétől bűzlik a hal, a fej pedig jelen esetben maga Jézus, akit a magam részéről nem neveznék Krisztusnak, azaz Messiásnak. Az ugyan igaz, hogy Isten fiának nevezhető, de az Ószövetség leírja, hogy a Sátán is Isten fia…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  23. Tisztelt Barátaim, első sorban szeretném megköszönni a cikket megírónak ezt a fajta tartalmi megjelenítést, ami nélkül, mi Magyarok nem tudtuk volna a véleményeinket itt leírni és köszönet mind a 72 véleményét nyílvánító honfitársainknak, akiknek leírtaival valamilyen szinten azonosúlni is tudok, az alábbiak közlésével. Valószínű, hogy néhányuk véleménye eltér majd az általam igen röviden megfogalmazottaktól, ezért elnézést kérek, de szeretném a figyelmet erőteljesen az Írásokra irányítani, mármint Isten Szavára, a Bibliára! Önmagam is innen vettem a gondolataimat két évtizednyi kutatás után! szóval, valóban ez a világ legnagyobb rablott vagyona, vér tapad hozzá, mártírok ezrei az évzázadok során! Tinédzser pápák, erkölcsi holokauszt, erőszak, hazugságok, korrupciók, összeesküvések, csupa olyan dolog, ami kárhozat az Igaz Isten Szemében, Aki a Bibliát megíratta a mi tanulásunkért! Ad egy, Szent Péter soha nem volt Rómában, Pál viszont igen és hősi halált is halt Isten(JEHOVA) és Jézus nevéért! Pál az akkori Irak és Irán területén munkálkodott. János Patmosz szigetén raboskodott és miután kiengedték élt még néhány évet, fogsága alatt írodott A Jelenések Könyve! A Harlet a prostituált lovagol a sárkány hátán..ez nem más, mint a cikk írója álltal számonkért Ferenc pápa és elődjei, a rablott vagyon birtokosai, akik együtt paráználkodtak a Világ Királyaival, Uralkodóival, a haszonért és javakért, amiket ma bírtokolnak! A hétfejű szörnyeteg, aki volt és nincs de újra feljön a mélyből, az maga az ENSZ (UN) az elődje a Liqaue of Nation, alakítva és létrehozva a világ keresztény egyházi képviselők nyomására! Lásd: első és második világháborút, a FED, a Titanic-ot..J.J. Astor és Schmith Jesuita hívőt és aki őt megkereste..Lásd a Dániel Könyvét..a Német Birodalmat, aki..idegen isten segítségével, ellenségei előtt minimum 20 év technikai tudással majdnem romba döntötte a világot, de a hatalom elvétetett tőle..okkal! Ez a párhuzam nem szünt meg, átalakult és más dimenzióba tétetett..mondhatnám, öröklődött, a mai formái már régen láthatóan műkdnek egy másfajta értelmezésben. A lényegen mit sem változtat, ami jelenleg a mai Világban történik, azt csak az Igaz Isten képes eltörölni, az Őt szeretőkért! Amikor majd az ENSZ(UN) elkezdi meggyűlölni a Paráznát(Harlet)akkor imádkozzon a Világ, mert olyan nyomorúság jön a lakott földre, ami ember emlékezet óta nem volt és nem is lessz(Máté-24)! Vigyázzatok, és a figyelmetek ne lankadjon, mert úgy jövök mint a tolvaj…őrizd meg a felső ruhádat! Mit is írhatnék még? Annyi mondani valóm lenné még számotokra, de a hely itt kevés. Az Európai Egyesült Államok létrehozatala kérdésessé vált, jelen helyzetbe kivitelezhetetlen, a Távolkeleti Egyeseült Államok még távolabb került a tervektől, az Amerikai Egyesült Államokat katasztrófák tömkellege sújtja, lehet bárki bármijen erős, lehetnek milliárdjai vagy még több…meg tudod e akadájozni a hajad növekedését…az Északi király kéz éríntése nélkül múlik majd el..(Dániel Könyve)..mikor esznek meg mindezek Uram? Az Idő…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  24. Ferenc pápa nyilatkozzon!!! Nem csak magyar ügy! Logikusak a következők? A/1. “Ők” sokat ártanak így vagy úgy a magyarok döntő többségének bel- és külföldön. 2. Ártanak a zsidóknak és Izraelnek. 3. Ártanak Európának. 4. Ártanak a NATO-nak. 5. Ártanak végül is az egész Nyugatnak, de az egész világnak is így, “láncreakció”. B./1. “Ők” nagyon erősítik így vagy úgy magukat (főleg pénzzel). 2. Nagyon erősítik így vagy úgy Oroszországot. 3. Nagyon erősítik így vagy úgy Iránt. 4. Nagyon erősítik így vagy úgy az arabokat. 5. Nagyon erősítik így vagy úgy Kínát és általában a Keletet. C. Kína ha nálunk, e térségben bankhálózatot épít ki (erről is megállapodtak a napokban ott?), csak idő kérdése, mikor lesz itt a fő fizetőeszköz a jüan (és a rubel). D. Írhatnánk yüannak vagy ¥üannak is? Érdekes, hogy állítólag Orbánra kiváncsi volt nem túl rég a japán császár! Miért? Angliában meg azóta, amióta ott járt, “eldurvult” a miniszterelnökük, a viharok, stb… Nem furcsa? E. Mindebből következik, hogy éles kelet-nyugati szembenállás van kialakulóban? Fő “ügyintéző” csak egy “nemzetek feletti” diktátor lehet? ADDIG, AMÍG NEM TUDATOSUL! Akkor ez nem csak magyar ügy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. prezekutor:
    .
    - Jó sok, vallási meggyőződésből adódó, néha még érdekes, extrém meglátás, de már elnézést, ez nettó hülyeség:
    .
    “…Lásd ..a Német Birodalmat, aki..idegen isten segítségével, ellenségei előtt minimum 20 év technikai tudással majdnem romba döntötte a világot,..”
    .
    1, A hitleri birodalom nem hogy nem volt ellenségei előtt 20 évvel soha (tényleg, miért pont 20 évvel???), hanem kezdetben (30- as évek) kimondottan alsóbbrendű volt. A negyvenes évek elején kezdett felzárkózni, pár dologban pedig egy- két hónappal megelőzte a többieket (jet, rakétatesztek, tank technológia, ez utóbbival 3 évvel előzte meg őket). De ezektől eltekintve többnyire előttük járt mind az UK, mind az USA: nuke, radar, kódtörők, stb.
    .
    2, Nem a Német Birodalom önmagában döntötte romba kis híján a világot, hanem a náci Németo. ÉS világméretű szövetségi rendszere (ezért volt “világháború”, ugye): japánok, olaszok, Közép- Kelet Európa nagy része, és majdnem az összes arab- iszlám hatalmasság.
    De ez a szövetségi rendszer egyszerűen nem volt sem gazdaságilag, sem technikailag, sem iparilag elég erős, hogy a világ másik, fejlettebb felét lenyomja, ezért lett a vége a II. VH nak,az, ami.
    .
    A vallási meggyőződést én tolerálom, egészen addig, míg valaki nyilvánvaló, többszörösen igazolhatóan valótlan dolgot ír le.
    .
    És még ez:
    .
    “..az Amerikai Egyesült Államokat katasztrófák tömkellege sújtja, lehet bárki bármijen erős,…”
    .
    - Eddig is sújtotta, ezután is fogja. Ahogy másokat is.
    .
    Semmivel sem kapott az USA több, durvább katasztrófát az utóbbi években, mint korábban bármikor a történelme során. Az utóbbi párezer évben pl. egyetlen tisztességes földrengés volt, a san franciscoi, de az meg 100 éve. Szóval, annyit kap, amennyit mások is, akik részben aktív területen vannak, sőt, mondok jobbat is:
    .
    - Igazán apokaliptikus természeti katasztrófa összesen kettő volt az utóbbi 3000 évben; egyik: Thera vulkán kitörése, ez 3500 éve volt, de nem az amerikai partoknál, hanem Krétától északabbra (le is nyomott két civilizációt is: a Minószit és a Mykénéit).
    .
    A másik meg a Krakatau- robbanás, aminek rengeteg halottja volt világszerte, de az USA- t el sem érte.
    .
    Lényeg: sehol nincs több, gyilkosabb természeti katasztrófa, mint a feljegyzett történelem során máskor. Vannak nagyon durvák, de ilyenek mindig is voltak.
    .
    Na, ez van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Üldözi a keresztényeket az Orbán-rendszer 2013. október 8. kedd | AN

Nem biztos, hogy jön a pápa Magyarországra 2013. szeptember 25. szerda

A pápa Szent István koronájával manipulál 2013. február 28. csütörtök | Bartus László

Hitlerrel érvelt a Hit Gyülekezete tagja 2012. december 5. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos