- Amerikai Népszava Online - http://nepszava.com -

Para-Kovács Imre: Victoria Beckham és a magyar kormány

vasárnap, március 24th, 2013 In FEATURED, Vélemény | Comments Disabled

Para-Kovács Imre: Victoria Beckham és a magyar kormány

Hallgatom, ahogy Magyarország miniszterelnöke arról beszél a hetvenes évek függetlenségi szintjére visszazüllött közrádióban, hogy a német gyermekeknek mossák az agyukat a német köztévében. Mert azt merészelték mondani kormányáról, hogy úgy viselkedik az EU-ban, mint a győrszentiványi diszkóban egy részeg osztrák kamionos záróra után. Áll a pultnál és azt üvölti, hogy neki jár a Jägermeister és a csaposnő seggét is fogdoshatja, mert megvette a jegyet. Nem a mi hazánk, hanem a mi kormányunk áll ott a pultnál. Ég a pofánk.

Hallgatom és várom, hogy megfenyegeti a Spongya Bob alkotóit Csillag Patrick miatt, hogy most a South Parkról ne is beszéljek. Túl azon, hogy kizárólag kültelki diktátorok és egyéb pojácák szoktak animációs filmekkel hadakozni, beugrik, kire is emlékeztet engem ez a szerencsétlen kormány. A hajdúvoronyezsi ruházati nagyker ügyvezető igazgatónőjére, aki Olaszországból hozatja a kizárólag kelet-európai forgalmazásra szánt divatos kosztümöket és szoknyákat (a legmenőbbeket természetesen kiválogatja magának), ellátja az egész megyét úgynevezett csinos ruhadarabokkal, jól is keres, szép háza van, ügyvéd férje, kutyájában GPS, kocsijában bárpult, aztán alig bírja kivárni, hogy este találkozzon a barátnőivel, és elmondhassa nekik, milyen szarul öltözik Victoria Beckham, arról nem is beszélve, hogy alapból ronda. – Rettenetesen néz ki! Láttam a Hajdúvoronyezsi Nagykereskedők Bulvármagazinjában, és nem hittem a szememnek!

Ropognak a r betűk.

A magyar kormányfő a német gyermekeket félti az agymosástól. A Nyugat hanyatlik, az új irány Kelet, mert a demokrácia hülyeség, a nyilvános kivégzéseket, emberevő oligarchákat, kínai átnevelő táborokat és koreai sorozatokat meg zabálják az emberek. Victoria Beckham ronda, hülyén öltözködik, bezzeg az azerbajdzsáni diktátor felesége… Na, annak van ízlése.

A magyar kormány illegeti magát a tükörben, gyakorolja a mozdulatokat. Úgy néz ki, mint Prince Naseem Hamed, úgy jár, mint Prince Naseem Hamed, úgy öltözködik, mint Prince Naseem Hamed, és úgy ugrik be a ringbe, mint Prince Naseem Hamed, csak ott egy valódi bokszoló várja és vágja álcsúcson az első menet 17. másodpercében.

Viszik kifelé a segítők a magyar kormányt, hordágy, nyakmerevítő, de már a mentőautó felé menet azon gondolkodik, hogy be fogja perelni az ellenfelét, mert csalt, mocskos szabadkőműves, azért nyert, mert a világhatalmak összefogtak szegény kis magyar kormány ellen, különben is buzi, 16 évesen csokit lopott, tulajdonképpen nem is érvényes ez a K.O., csak azért történhetett meg, mert Trianon máig kísértő árnyéka rávetül minden mérkőzésünkre, mert gyűlölnek bennünket a zsidók, franciák, amerikaiak és most már a németek is, mert direkt elmondják a gyermekeiknek, hogyan viselkedünk az Európai Unióban, pedig ráérnének megtudni, amikor felnőnek.

Ez a meccse nem volt érvényes – dönti el a magyar kormány, amikor berakják a mentőautóba -, újra kell játszani, illetve dehogy is kell!, még csak az hiányozna, inkább nekünk kell adni, mert igazából mi nyertük meg, mocskos bírók!

Visszarakják az álkapcsát, megkapja a nyugtatóját, és álomra már úgy szenderül, hogy milyen fényes is volt ez a győzelem, amit aratott. Reggel még enyhén sajog, de buzgón fogalmazza a feljelentést. Majd ő megmutatja a világnak.

Majd nyögi bús hadunkat Brüsszel büszke bárja – ha már alliteráció, ne álljunk meg félúton!

- Nem adjuk Szurdokpüspökit!

A világ néz maga elé, nem akar minket megbántani, de mi a dolmányos mikrocsip az a Szurdokpüspöki?!

- Sem a szabadkőművesek, sem a zsidók, sem Brüsszel, sem Strasbourg, de még Washington sem, de még az ufók sem, a nemzetközi meleglobbi, a liberális kommunisták, élükön Merkel asszonnyal, senki, de senki sem fogja megszerezni Szurdokpüspökit. Sem Nógrád megyét, csak szólunk!

Ha ezt fülessapkában csinálná Orbán Viktor vagy panda mackónak öltözve, a világ megőrülne a boldogságtól, a nemzetközi cukiságmérők kiakadnának, a japánok uzsonnásdobozokon örökítenék meg a magyar kormányt, mert tényleg milyen édi, hogy egy apró ország vezetője ugrabugrál, fenyegetőzik, és vicces dolgokat kiabál a sajátos nyelvén mindenfelé!

- Megvan ez DVD-n, hármat kérek szépen! Olyan is van, hogy ez az izé, Orbán banánt hámoz vagy kikandikál a kakukkos órából? Nincs? Jaj, de kár… – Te minek öltözöl, Fumikó a következő farsangon? Te is Orbán Viktornak? Szuper!

„Elképesztő módszerekkel épül a Bajnai-adatbázis – így kommentálta Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön azt a hírt, amely szerint állampolgári bejelentés alapján adatvédelmi vizsgálat indult a Bajnai Gordon volt miniszterelnök vezette Együtt 2014 Facebook-oldalán indított adatgyűjtő kampány ügyében.”

Ha nem haragszanak meg rám, most nem kezdem elmagyarázni, ki ez a Kocsis Máté, mert mire végeznék, már megint egy senki lesz. Fogadják pusztán szórakoztatóértéke miatt szeretettel ezt a fenti idézetet búcsúzás gyanánt.


Article printed from Amerikai Népszava Online: http://nepszava.com

URL to article: http://nepszava.com/2013/03/velemeny/para-kovacs-imre-victoria-beckham-es-a-magyar-kormany.html

Copyright © 2010 Amerikai.com Blogs. All rights reserved.