Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tiltakozás Londonban a magyar nagykövetségnél 2013. március 10. vasárnap 1:35 Forrás: AN

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tiltakozás Londonban a magyar nagykövetségnél

London-Budapest – Néhány tucatnyi tiltakozó demonstrált szombat délután a londoni magyar nagykövetség előtt az alaptörvény tervezett módosítása ellen. A mintegy negyven tüntető között magyarok, angolok, észtek és spanyolok is voltak.

A demonstrációt a Facebook közösségi portálon hirdették meg. A résztvevők között jelen voltak az Occupy London nevű kampányszervezet aktivistái is. A csoport több száz tagja tavaly hónapokig megszállva tartotta a londoni Szent Pál székesegyház környékét, a kapitalizmusellenes globális tiltakozó hullám részeként.

A magyar nagykövetségnél tartott szombati demonstráció egyik résztvevője beszédet mondott a képviseletnél, kijelentve: a jelenlegi magyarországi helyzet megoldását nem a politikusoktól kell várni. Véleménye szerint a tiltakozóknak az “információs forradalom kikövezte utat” kell követniük, az internet használatával. Az egyórás demonstráción a résztvevők magyarul, angolul és a más nemzetiségű jelenlévők nyelvén többször is hangoztatták “Az alkotmány nem játék” jelszót.

A tüntetés végén néhány játékot helyeztek el a nagykövetség bejáratánál, “Ezzel játsszatok, ne az alkotmánnyal!” felirattal együtt.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (44 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +66 ( 68 szavazatból)
Tiltakozás Londonban a magyar nagykövetségnél, 4.9 out of 5 based on 44 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Ott már látják, mi folyik nálunk.
    Vajon mikor fog itthon is rájönni a megvezetett többség, hogy csőbe húzták, megalázták? Mikor döntenek végre, hogy eddig és ne tovább?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (61 szavazatból)
  2. Nezem ezt a kepet (viktorka) es kiakar jonni a vacsoram a gyomrombol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  3. Sajnos szerintem ugyesen fogja tovabb szediteni a nepet es 2014 -es valasztast megint megnyeri ez a diszes tarsasag

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (21 szavazatból)
  4. Orbánék elzavarásához és bíróság elé állításához nagyon hiányoznak a következő feltételek:
    1. Az MSZP szombati kampány nyitó rendezvényéről- amely kétségtelenül európai szinten mozgott ,eltérően Orbán “fél-ázsiai” ,populista,birka szónoklataitól, hiányzott az a fölismerés, hogy az MSZP EGYEDÜL NEM LESZ KÉPES NYERNI! Hiányzott az ÖSSZEFOGÁS GONDOLATA A TÖBBI BALOLDALI PÁRTTAL!
    2. A Fidesz szövetségi politikája köszönt vissza,az “EGY A ZÁSZLÓ…” hangulatát idézve:tegyük hozzá,hogy az MSZP szövetségi politikája,noha korrektebb volt,mint a Fideszé (nem kebelezte be,tiporta le,semmisítette meg,stb., ideológiai szövetségeseit), sokszor HIBÁS VOLT(lásd SZDSZ) vagy egyáltalán nem vette figyelembe potenciális baloldali szövetségeseit!
    Elvtársak,ez így NEM FOG MENNI!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (54 szavazatból)
  5. Lassan a világon mindenhol világos, hogy mit művel ez a kormány,csak idehaza kéne kimosni a zemberek agyát, akik Istenként tekintenek erre a félbevágott óriásra, aki az országot vezeti!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (64 szavazatból)
  6. Már régebben kiderült, hogy mi magyarok képtelenek vagyunk az összefogásra. A mostani ellenzék, itt a középen és attól kissé balra helyezkedő politikai képződményekről beszélek, képtelenek az összefogásra és ezt nagy hangon deklarálják is. Sőt, azzal kampányolnak, hogy volt eszme és párttársaikat megnevezve elhatárolódnak tőlük. Pl. Bajnai Gyurcsánytól.
    Hogy mennyire igaz az összefogás hiánya legyen példa az Eurovíziós Dalfesztivál magyar győztese körüli ellenkampány. ByeAlex megnyerte a válogatót… mi történt, a bulvársajtó szavazást indított arról, hogy megérdemelte-e és láss csodát kb. 60-40%-ban arra szavazot a nép, hogy nem érdemelte meg. Függetlenül attól, hogy ez mennyire igaz, a lényeg, hogy ByeAlex kijutott a döntőre a magyar szavazók döntése alapján. Senkinek nem jut eszébe összefogni, hogy esélye legyen nyerni, de legalább továbbjutni a válogatókon?
    A “leghallgatobb” rádió, kissé beszédhibás, sztár műsorvezetője azzal érvelt ByeAlex mellett, hogy mivel Wolf Kati egy jó számmal, jó előadással nem nyert, a dalfesztivál rendezői megérdemlik ezt a produkciót. Tehát szar és legyen nekik ez büntetés, fricska. Nagyon magyar, ugye?
    Mellesleg a dalnak és előadójának valóban van egy nagy hibája. Egyszerű dallam, egyszerű szöveg és egyszerű előadó.
    Nem túlbonyolított dallamvilág, mint pl. Ákos dalai, amikhez magyarázatot és türelmet kell kérnie a Kossuth díjas előadónak, vagy nem olyan idétlen mint Marmeládé (vagy Karamell?) fejhangú vinnyogása.
    Ma még gőzöm sincs kire fogok szavazni ‘14-ben, de az biztos, hogy immár harmadszor, hogy valaki ellen. Az is biztos, hogy olyanra, aki legalább nem zárkózik el a többi formációtól való együttműködéstől a kormányváltásban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (26 szavazatból)
  7. A tüntetés is azt bizonyítja, hogy sokan a fülkeforradalmárok politikája miatt hagyták el az országot.
    Magyar nagykövetség előtt tüntetni azonban nem jelent semmit, mert a nagykövetek felcsúti esküt tett mamelukok.
    Talán hatékonyabb lenne, ha az ország sorsáért aggódók az Európai Néppárthoz tartozó nyugar-európai pártok székházánál tüntetnének, nyomást gyakorolva rájuk, hogy ne türjenek meg soraik között diktatúrát építő fülkeforradalmárokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  8. Mi is adtunk egy játékot Orbán Viktor saját kezébe, már sokkal régebben.
    .
    A játék neve: Magyarország, leánykori neve Magyar köztársaság

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  9. Beaver
    2013. március 10. vasárnap
    05:12

    Tanácstalanság, gyáva félelem, (bár Orbán inkább ijedős) undor, megvetés, frusztrált kivagyiság, üresség, hivalkodás, ostobaság és felelőtlen, ” na és akkor mi van” arckifejezést látok a pofáján amit arcnak nemigen lehet nevezni mert többéves politikai pályafutása alatt sem tanulta meg, hogy azt az arcát is látják amit nem akar megmutatni és azok is hallják a szavait akikhez nem szólt.
    .
    Nem tudta megtanulni, nem is akarta talán, de szerintem a legvalószínűbb, hogy akarta csak már nem képes elrejteni alantas alaptermészetét még arra a rövid időre sem amikor nyilvánosság előtt van és tudja, hogy fényképezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  10. *
    Ezt a fotót biztos, hogy a FidSS csempészte a cikkbe, hogy az angolokban szimpátiát ébresszen e . b u l d o g . arculat iránt. Azt a kutyafáját !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  11. Hétfőn az ügyben megnyilvánul a magyar parlament is, ami egyben mindenki felé jelzés is lesz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Az orbánizmus egyre nyiltabb neonáci viselkedését figyelve eszembe jut egy Seneca mondás, amit az erkölcsei levelekben írt le:” Az ostobaság sohasem hoz nyugalmat. Félelem van fölötte, félelem van alatta, reszket jobbról, reszket balról.”
    Ugyancsak Seneca javasolta: “Nem fecsegni kell, hanem kormányozni.” A kormányzás fogalmát azonban a kormány nem ismeri.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  13. Nézem a képet . Milyen rusnya egy állat! Nem is sértegetem szegény állatkákat, mert egy állatka nem rusnya. Ez egy duvad, és ennek a kezébe adták az országot! Bődületes baromság volt Zemberek! Sokan rájöttek már, de nem elegen és már ott tartunk, hogy nem lesz elég az OVis utasítás, hogy “….mindenki hozzon magával még egy embert!….” = kevés, legalább +3 fő kell mindenki mellé (mindenkin értendő az elkötelezett ellenzéki szavazók milliós tábora), mert kevés az OVist elzavarni, el kell zavarni minden egyes kutyáját is minden fontos és minden kevésbé fontos beosztásból is. Nem szabad elkövetni azt a hibát, amit elkövettünk 2002-ben, amikor csak a felsőbb vezetői gárdát cseréltük le és mindenhol ott maradtak az OVis-hű közép- és alsó vezetők, akik aztán oztt tartottak be ahol csak tudtak és még a kormány jó elképzeléseit is kifordították! Tudomásul kell venni, hogy ma már bármilyen szintű vezető csakis OVis seggnyalója lehet, tehát nem szabad a beosztásukban hagyni őket! Itt már nem lehet úri demokrataként rendet tenni!!!!!! Itt már keményen kell majd fellépni! Ehhez pedig minimum 2/3 kell Zemberek! A 2/3-hoz pedig nem elég a mi “fotelforradalmacskánk”, nem elég a fotelből morogni, ki kell menni az utcára, ha kell oda is kell csapni, ja és a végén el is kell menni és új “fülkeforradalmat” csinálni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  14. telekis magyar parlament – csúti selection

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. a kis Mussolini……elbűvölő …..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  16. A képről – lehet, hogy mégis elq..tam valahol?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Elmekórtani egyetemi jegyzetekben ennél “emberibb” képanyag van a súlyos,gyógyíthatatlan betegről. (Igaz, a fenti kép olyan született elmebeteget ábrázol, aki lassan ötven éve arra predesztinált, hogy a Nemzet Idiótája címet elníyerje. El is nyerte már vagy 20 éve.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  18. Nem csoda, már az Erdő Péter is a nyugatra vágyik….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  19. Mintha Rajhona Ádám művész urat látnám az Egészséges erotika cimű filmben.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  20. Mit akartok, ezzel a fazonnal fognak március 14-én és 15-én kezelni Brüsszelben
    Európa kormányfői és egyetlen egy sem fog felháborodottan tiltakozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  21. Gonoszka
    Nem mindenki közt. elnök, aki odaáll kitüntetést osztani és nem fog kezet a kitüntetettel!
    Kint úriemberek vannak, ha utálják és, ha meg is vetik, egy ország miniszterelnökeként kezelik, attól még meg van a véleményük róla is és a választóiról, meg akik eltűrik őt még mindig!
    Bugrisnak tartják, de ők nem azok, így nem is mennek le a szintjére!
    Sajnos a protokoll nem engedi, pedig lehet, hogy legszívesebben jól pofán vernék, hogy a fogai körmérkőzést játszanának a bent maradásért, mert az ő népük pénzét teszi zsebre, közben pedig az EU és az IMF ellen uszít!
    Ha netán elzárják a pénzcsapot, majd az lesz a saller ennek az orráig sem látó sikerembernek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  22. Sosav menetesek soha nem fognak rajonni semmire ! A tobbiek?? Talan egyszer ha MAR keso lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. Stumpné Bekes Margit

    Egyszerűen nem tudom felfogni,hogy az egyéni fideszes képviselők miért nem azokat képviselik,akik megválasztották őket??!! Mi az,hogy egy ember diktátumát kell elfogadni??!! Mi ez,ha nem diktatúra ??!!! Mikor lépünk már fel együtt és határozottan ez ellen a szemétség ellen??!!! Mikor mondjuk ki,hogy ELÉG volt a diktátorból és társaságából??!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  24. A magyarok érdeke az, hogy Brüsszelben elzárják a pénzcsapokat. Ennek a félázsiai hordának, akik még most is az elsőszámú közellenségétt, a csutit imádja, tényleg csak akkor jön meg az a kevéske esze, ha valóban levágják. Beteljesedik a mai kor legnagyobb magyarjának ( Kertész Ákos ) jóslata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  25. New-Yorkban meg a katolikus es a reformatus papok is szerveznek tuntetest a Roman Nagykovetseg ele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Kedves Stumpné Bekes Margit

    “Mikor lépünk már fel együtt és határozottan ez ellen a szemétség ellen??!!! Mikor mondjuk ki,hogy ELÉG volt a diktátorból és társaságából??!!”

    Sajnos ki kell, hogy ábrándítsam, SOHASEM!!!!
    Az elmúlt három évben vajmi kevés dolog történt ,nem volt szikra, ami fellobbantotta volna azt, hogy a NÉP fellázadt volna a rezsim ellen!

    Most olvastam, hogy Lengyelorságban járt OV és a varsói egyetemi előadását akinek szavait számos alkalommal fogadta ováció a többségében egyetemistákból álló hallgatóság részéről a rendezvény végén pedig állva tapsolták meg!
    Több PiS-képviselő is részt vett a találkozón, akik számára a magyar miniszterelnök alakja egyértelműen követendő példa.
    Jézusom, ezek megőrültek ?
    Az egyik képviselő, Przemyslaw Wipler úgy méltatta a magyar miniszterelnököt, mint olyan politikust, akit Lengyelországban számosan csodálnak politikai eredményeiért és azért a munkáért, amit a magyar nemzeti identitás építése terén felmutat.
    Nem tudom, de ezeknek elment az eszük!
    Szívem szerint kiküldeném a miniszterelnökünket oda , hogy ott bízonyítson, majd 2 vagy 3 év múlva kíváncsi lennék az arcukra, hogy a mosoly is az arcukra fagyna-e vagy sem !!!!!
    Egy nagyon fontos mondatát is szeretném kiemelni amit a hallgatóság előtt mondott:” Orbán úgy válaszolt: mindenekelőtt a saját média kiépítése a legfontosabb, mert a liberális többségű médiumokban nehéz megjeleníteni az övékétől eltérő gondolatokat.”
    Ékes bizonyítéka a sajtószabadság eltiprásának !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  27. Tiltakozzon is az egész világ ez ellen a gyalázat ellen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. Kedves Stumpné Bekes Margit! felteszed a kérdést:

    ” Mikor lépünk már fel együtt és határozottan ez ellen a szemétség ellen??!!! Mikor mondjuk ki,hogy ELÉG volt a diktátorból és társaságából??!!”
    .
    Nos pl. most 15-én! A meghívás már megvan a közös ellenzéki megmozdulásra, csak oda kell menni! Oda kell(ene) mennünk sok tízezren és el lehet mondani, hogy elég volt! Ha százezren, meg még több százezren mondják el, akkor az kihallatszik Brüsszelig is és az oda bújó OVis is meghallja! Meghallja és akkor tele lesz a nadrágja, mint a kiflitolvaj Gabikának , mikor vitte a tartós sütit a fideSS székházhoz. Nagyon félt szegény, és bizony benedvesedett neki a bugyi (nem a szexuális vágytól!). Ott nem volt nagy pofája Miss Szörnyellának, csak utána , messze a gyerekektől, a sajtótájékoztatón. Na szóval visszatérve a kérdésére, megismétlem: El kell menni 15-én! Ja és vinni kell sógort, komát, egyéb rokont!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Orbánnak meg kéne adni a Békétlenségi Nobel díjat mentorával az olasz plasztikai sebészet gyöngyszemével karöltve.egyébként meg leszarja mint mindent ami nem az ő céljait szolgálja………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Hungarian citizen

    Kivancsi vagyok, hogy a szavazatommal tamogatott ellenzek mikor nyujt be vegre a NATO FOPARANCSNOKSAGAnak egy hivatalos jelentest, miszerint tudomasukra jutott, hogy egyik tagorszaguk vezeto politikusa a NATO elarulasan dolgozik, folyamatos kapcsolatban van potencialis veszelyt rejto orszagok diplomataival, es orszagat veszelyeztetve laviroz kifejezetten NATO ellenes orszagok kozott. Ez az orszag a Magyar Koztarsasag, ez az emberszabasu orban viktor es kormanya. Tiszta sor lenne, de ilyen szanalmas huszarokkal, mint a jelenlegi ellenzek szegyen szimpatizalnom :/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Hitler 1936-ban bevonult a Ruhrvidékre – oszt jónapot…
    1937-ben bevonult Ausztriába – oszt jónapot….
    1938-ban bevonult Csehországba – oszt jónapot….
    1939-ben bevonult Lengyelországba – oszt jónapot….
    1940-ben bevonult Franciaországba – oszt jónapot….
    és így tovább 1945 májusáig – oszt jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. Úgylátszik a Goj Motorosok – akarom mondani a Goj Professzorok Batthyányi Köre 2 ügyeletes tagja úgy nyomogatja a gombot, mint a parlamenti hitsorsaik.
    .
    Egyébként egy Nobel díjat sem nézek ki belőlük, még a szenilis gerontológusból sem aki hűséges kutyusként loholt a Gazdija után a kordonbontáskor – íme a “rouge’s gallery” http://www.bla.hu/profs/tagok_tab.php

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  33. neroka
    Nem tetszik amit írsz!
    Amíg az ellenzék külön ünnepel, és ott hangoztatja, hogy nem tetszik a rendszer, addig mit vártok?Elmondjátok magatoknak, amiben egyetértetek???
    Oda kell menni az állami ünnepségre, és ott kell a tudomására hozni a hatalomnak, és a vendégeknek, hogy nem tetszik a rendszer!!!Tudjon róla a világ, hogy a magyar embereknek nem tetszik, hogy csak látszólag van szólásszabadság, és csak látszólag demokrácia az, amit Orbán tákolmányozott!!!
    .
    Nevetséges már ebben a helyzetben a külön ünneplés!!! Március 15.-e miről szól?Gondolkodjatok el ezen, és vegyétek vissza a fidesztől az ünneplés csak és kizárólag őket illető jogát!!! Vegyétek vissza a kokárda viselés jogát, mert azt nem lehet meggyalázni, mint teszi azt a fidesz most is március 15.-én!
    Ha valakitől el kell vonni a kokárda viselés jogát, az a fidesz! Mindazt megteremtette, ami ellen a Márciusi Ifjak tiltakoztak!!!
    .
    Fel kéne fogni végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Egyre jobb arcok, egyre jobb jelszavak a mieinknél, egyre csattanósabb pofonok a puccsistáknak.

    http://index.hu/belfold/2013/03/11/kozepiskolasok_alltak_el_a_parlament_bejaratat/

    De azért – nem belső infó alapján, hanem teljesen csak zsigeri megérzésből – készülnék a közeljövőben egy kisebbfajta válságra, fel , fel, egyre feljebb, egészen 1 EUR = 350 Ft-ig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. `
    ˙
    Tori !
    ˙
    Azért Lengyelország megtámadását követően már nem volt “oszt annyi”. A Churchill vezette Egyesült Királyság azonnal hadat üzent Németországnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Kedves Bartus úr!
    Legyen olyan kedves, máskor ne tegyen ki ilyen ocsmány képet, mert nem akarok hányni és rosszat álmodni sem. Ugye megérti? nem kell róla kép. Amúgy ahhoz mit szól, hogy kósa lala fedeszes aktívistákat küld hozzánk a rezsi csökkentés végett, hogy írjuk alá. Hát én úgy gondolom elhajtom őket, mint az azázel bakját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. A kép jó !!!
    Csak egy a baj vele : Nem passzol hozzá a háttér .
    A kék a béke , Európa és általában a jó dolgok színe !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos