Az RTL Klub ugat, a karaván halad 2013. március 4. hétfő 10:48 Forrás: AN

Az RTL Klub ugat, a karaván halad

Budapest – Nem tetszett az RTL Klubnak, hogy az MSZP kampányfilmjében az ő híradóikból is felhasznált részeket. Szerintük ez jogsértő, nem adtak rá engedélyt, és arra kérik a szocialistákat, szerkesszék át a filmet.

Akik ezt nyilván nem fogják megtenni, Miért is tennék, ők is tudják, amit az RTL Klubnál is tudnak. Hogy semmi jogsértő nem történt, csupán egy nyilvános tartalmat használtak fel. Az RTL Klub sem gondolta komolyan. Csak teszi a kötelességét, nem akar magának bajt, igyekszik megfelelni az elvárásoknak.

Márpedig a médiahatóság, amely más ügyekben több alkalommal is megbírságolta, szigorú a hozzá nem teljesen lojális médiumokkal szemben. Az RTL Klub, szemben a TV2-vel, amely attól látja biztosítottnak a túlélést, hogy kiszolgálja Orbán Viktor rezsimjét, a körülményekhez képest független médiumnak tekinthető. Elsősorban bulvár persze, leginkább népbutító csacskaságokkal, de amikor néha közéleti kérdésekben is állást foglal, nincs jó véleménnyel a mostani kormányról.

Ezen a képen kellett valamit javítani. Látszólag legalábbis. Mint az őrkutya, amelyik, ha biciklist hall a telep bejárata felé közeledni, felébred a félálomból. Tesz két lépést, ugat kettőt, majd, mint aki jól végezte a dolgát, visszafekszik.

Az RTL Klub most ugatott kettőt, a biciklis meg megy tovább. Mindenki megfelel mindenkinek, az RTL Klub törvénytisztelő volt, innentől nem rajta múlik, hogy mi lesz.

Címkék:

45 Reader’s Comments

 1. “Két hónap visszamenőleges áremelését építették be egy budapesti iskola étkezési díjaiba. Szülők, akiknek áprilisban kell kifizetniük az áremelést, kiakadtak. Az oktatási intézmény szerint a visszamenőleges áremelést a kerületi képviselő-testület jóváhagyta.”
  Már nem csak a törvénykezés visszamenőleges! Ne csodálkozzon senki ha 1 évre visszamenőleg majd megemelik a villany a víz és a gázszámlát.
  Az utcák továbbra is üresek, visszhangja sincs továbbra sem semminek!!!
  A birkák némán tűrik, hogy kopasszák őket!

 2. Miért érzem úgy hogy Kertész Ákosnak van igaza?

 3. Guevara
  Azért érzed úgy, mert IGAZA volt, van, és lesz!

  .
  Ami az RTL klubot illeti… Jellemző a mai viszonyainkra ez a lépésük!
  És kinek akarnak megfelelni? Annak a majomnak, aki itt fenn a képen nem tud parancsolni még az arcizmainak sem..Már a gyógyszereknek sincs meg az eredeti hatásuk…Vagy váltani kéne????????????????????????

 4. Avi
  Az ötlet jó!!!!!!!!!!!!!!!!
  Visszamenőleg kellene elküldeni ezeket a …………………, és akkor nincs gond az alaptörvénnyel!
  H a végíg gondolom ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, én a PARADICSOMBA mennék vissza!
  Kihez kell ezzel a kérelemmel fordulni? Önkormányzat, kormányhivatal, miniszterelnökség, atyuska, pápa vagy egyenesen ….
  Az alap témához. Sikeresen zajlik a megfélemlítés, mindenki a maga saját kis birodalmát félti. próbálja megvédeni.
  .
  PEDIG CSAK EGYÜTT MENNE!!!!

 5. Az RTL Klub semmiképpen nem viselkedett korrekten, sőt áttételesen elhatárolódik saját korábbi felvételeitől is, azaz beáll a fidesz-propagandát segíteni, a szocialistákat lejáratni. A hamis vád ugyanis a lejáratás egyik eszköze.

 6. Remek fénykép. Állatkertben kéne mutogatni.

 7. Eagle(2013. március 4. hétfő 13:41)
  És mennyivel kedvesebb és úriember-szerűbb!

 8. Nem lenne rossz, ha átszerkesztenék – mert a népszavazásnak benne kellene lennie, szembesüljenek a szavazók azzal a ténnyel, hogy mit is szavaztak le, ne legyen tandíj, ne legyen vizitdíj és ne legyen kórházi napidíj – és ezek mennyire módosultak a nem megszorítások által.
  Feledékenyek a zemberek, kár lenne ezt ennyiben hagyni!

 9. az RTL Klug csak egy árnyalattal különb mit a TV2 (nem tudom hány %-nyival) itt is ott is működik az öncenzúra és a hirdetési függőség. Nem kell, hogy hajlongjanak jobbra- balra ,csak ha már hajlandóak híreket mondani a valót mondanák.
  Bár igazságtalan lenné, ha nem említeném a kiváló Házon kívül c. műsorukat , kár, hogy olyan későn adják , de a TV2 ilyesmivel nem dicsekedhet.

 10. Megszólal Puskás Ferenc özvegye is és kikérte magának, hogy a férje nevét ilyesmihez felhasználják….

 11. csakén
  “Puskás Ferenc özvegye is és kikérte magának”
  .
  Ki szólhatott Puskás özvegyének, hogy kérjen ki valamit magának valamelyik adó stábjának a jelenlétében? Ki gondolhatja komolyan, hogy az élemedett korú Puskásné magyar – ráadásul MSZP-s – kampányfilmet néz? Meg van ez szervezve, a háttérmanipulátorok figyelnek a részletekre (is).

 12. -bmk- Miért akarja,hogy megvaduljanak a vadállatok?Nem szép dolog azokat sem ijesztgetni.

 13. Ez nem a széles gábor??????

 14. bmk

  Amit írsz az már állatkínzásnak minősül és büntetendő !!!!
  Szegények nem tehetnek arról, hogy éppen ők vannak bezárva vagy jobb esetben kizárva !!!

 15. A TEK is szóvá tette, hogy felhasználták a filmjét.

 16. bmk !
  ˛
  Igen az Állatkertben , o r a n z s g u t á n . néven.

 17. De lássuk be ingyen-reklámnak szuper!!!!!!!!!!!!
  Tv-nek is, MSZP-nek is.

 18. A Fidesz elsöprő győzelme elsősorban a média “helytállásának” tudható be. Orbánék bármit megtehettek: kivonulgathattak, uszíthattak a Kossuth-téren, kordont bonthattak. A hírközegekben egyetlen tettük sem verte ki a biztosítékot. A haknizó politológusok hol az ATV vitaműsoraiban, hol az Echo tévé árpádsávos díszletei közt elemezgettek, jórészt abból a szempontból, hogy egy adott lépés jó-e a Fidesznek vagy sem. A kormány iránt már kevésbé mutattak megértést.
  A köztévén és a kereskedelmi csatornákon szinte nem volt olyan, a kormányzat egy-egy intézkedését bemutató beszámoló, amely után nem közvetítettek egy véletlenül összehívott fideszes sajtótájékoztatóról.
  Ha a média csak egy kicsit kritikusabb a Fidesszel, ha nem közvetíti agyba-főbe és főleg kritikátlanul minden piszkos kis húzását, aligha következik be ez a földcsuszamlásszerű győzelem.

 19. Ez a sunyi alkalmazkodás kényszere. Jó pontot szerezni a csutinál. Fosnak az urak. Ők is a bűnbanda részei. Műsorukkal az amúgy is hülye magyarok izlését rontják. Minél hülyébb a magyar annál birkábban béget a Vezírnek.

 20. A kep cime;Magyarorszag miniszterelnöke, smink nelkül.
  Ez a beteg ember, felelöseg teljesen eltudja latni a miniszterelnöki (orszag vezetesi) feladatat.

 21. Miért akarok én innen nap mint nap egyre gyorsabban elspurizni, nem értem, amikor ilyen bizalomgerjesztő buldog vezeti az országot és csak virágzunk, virágzunk, vagy csak ők virágoznak, és az ország pusztul, csak egy pénzszivattyú a buldog-maffiának. Ezt az elnyomorítást, élet-lerohasztást végignézni kín, ennyi aljasságot végigasszisztálni képtelenség, ennyi buta embert végighallgatni, amennyi ebben az országban van – lehetetlenség.

 22. egy ember arca sok mindent elárul magáról az emberről. Ő az aki egyszer azt mondta Oszt jó napot! Neki mikor mondja meg a Nép, h kedves szakrális vezető, várja Önt a Népbiróság, h sziveskedjen elmondani kormányzásának inditékait.

 23. Puskas ozvegye hazudik , Orbannal mutatkozni az aranylabda dijkioszton meg a Puskas akademian az nem Puskas nevenek felhasznalasa ugye?????? RTL klub pedig szegyelje magat , ugyanis nincs tema de ugy latszik felelembol legalabb egy nem tetszesre azert futja az erejukbol . Mar csak az a kerdes kit is hasznalnak fel politikai celokra es kik ? Ezt itt most pont nem egyertelmu , vagy megis ? Rohadt NARANCS EGYRE BUDOSEBB , CSAVARGATJA AZ ORRUNKAT A BUZE MAR TELJESEN ELVISELHETETLEN .

 24. "tisztelthölgyeimésuraim"

  Hellseher !
  Valóban felháborító (volt) a Fidesz módszere, a máról már nem is beszélve, azonban, ha ez annyira hatékoy, akkor az MSZP-nek, a DK-nak,a PM-nek és az E14-nek nem át kellene végre venni az ő módszerüket ??? De bizony! Csakhogy ahhoz olyan egység szükségeltetik, mint az Orbanisztáni Narancsos Egységpártban (ONE). Az viszont hiányzik. Annyi felé húznak (húzunk?) ahányan vannak…

 25. "tisztelthölgyeimésuraim"

  Bocs a megszólított:T. Hellseher !

 26. "tisztelthölgyeimésuraim"

  .
  Engem a legjobban Bartók Béla magyarországi örököse nyilatkozata szomorított el, bár az a vélményem, hogy jogilag sem Puskásné sem az ő nyilatkozata nem állja meg helyét, hiszen ezen az alapon bármely nagy magyar említése szerzői jogba ütközne.
  Azt azért megkérdezném ettől a díszes “leszármazottól”, akinek úgy mellesleg sem közli a nevét az MTI, hogy Bartók Bélának miért is kellett itthagynia a hzáját, és miért is kellett letiltania a műveit, amíg Horthyról utcákat és tereket neveznek el ???!!!

 27. Azért a focit talán mégsem a Puskas találta ki, ugye mrs Ocsi néni…

 28. Most már megszólalt Bartók örököse is….
  Nagyon szomorú, hogy a Horthy-kultusz beindulása miatt nem emelte fel a szavát, pedig ismereteim szerint Horthy idején távozott a hazájából Bartók….
  A Klébersberg örökösök tiltakoztak – a Fideszt viszont ez nem igen zavarja.
  Szerintem nagyon ütős a fideszeseknek ez a film, visítozásukkal most így jó reklámot csinálnak neki, még azt is kíváncsivá teszik, akit eddig nem is érdekelt volna.
  Nagyon jók tiltakozások, így megismerjük kis hazánk visszaszakadtjait…..

 29. Tisztelt….
  Megnevezték az illetőt, de mi ne akarjunk már reklámot csinálni olyannak, aki történelmi tényt akar megmásítani!
  Valaki, aki örököse Bartók Bélának, azt pedig tudjuk, hogy a barátainkat megválogathatjuk, a rokonainkat nem.

 30. M i n d e n . c s a t l ó s . rádió és tévé – hírcsatorna – “az MTI híreként” kritika nélkül közölte le az RTL és “az örökösök” tiltakozását… Ha jól emlékszem tegnap még a Klubrádió(?) is.
  *
  Mert ugyebár az MTI híre(i) az valamiképpen “objektív információ” gyanánt fogadtatik el…
  *
  Így aztán úgy érezhetik a disznók, hogy a nap végén odahaza nyugodtan, lelki furdalás nélkül nézhetnek a tükörbe…
  *

 31. Milyen ország az, ahol Puskás Öcsi özvegyének lenni nagyobb dolog, mint Radnóti Miklósénak ?

 32. Az elhatárolódók eredményes FIDESZ segédek voltak, mert a diszkurzus nem, az egyébként propaganda kampányfilmként túl hosszú film tartalmáról folyik a közéletben.

 33. EdCarping
  Ebben is van valami, hogy a tiltakozókkal foglalkozzanak – ismerjük csak meg ezeket a visszatelepülteket, ugyanúgy, mint a kettős állampolgárokat, akiket én már csak megélhetésinek nevezek, de főleg a romániai bérbirkákat!
  De, ha még véleményt is akarnak nyilvánítani a tiltakozók, ahhoz pedig meg kell nézni a filmet, aminek egy kockáját nem lehet megcáfolni, akkor direkt jó!
  Haragszom én is a Havas Gyurcsányozása miatt, de nézem a dolog jó oldalát, mely úgy néz ki, hogy ez már inkább hasznára van Gyurcsány Ferencnek, hisz egyre többen tiltakoznak a “tanár úr” nyegleósága miatt, ahogyan a volt miniszterelnökről beszél!
  Kevés jó tulajdonsága van a magyaroknak, az egyik talán az, hogy akit ütnek, azzal szimpátiát érez…..főleg, ha még gondolkodik is!

 34. Miért csak én emlékszem arra, hogy az a zeniális Puskás, azért annak a ma sokszor elátkozott hatalomnak – amit, mai utódjaként az MSzP-ben ismer fel a Puskás-özvegy,- azaz ugyanaz a Puskás a haszonélvezője volt, amíg nagyobb pénzért, és persze még nagyobb szabadságért itt nem hagyta!
  De persze, ő (katonatisztként) nem hazaáruló.

 35. Azzannyát!
  Az RTL most megúszta…

 36. Kedves Vanek Ur!
  Én kérdőjelet tettem volna a komentje után.Igy jobban egyetértettem volna a szövegével.Bár igy is egyet értek.
  Ami a Puskásnénit illeti,kár volt megszolalnia.A férjét az “átkosban” is tenyeren hordozták és a család a kedves nénivel együtt turkálhatott a husosfazékban.Ezt már a hölgyike elfelejtette.Sajnos ez a feledékenység már a korral jár.Még is azt mondom:kár volt megszolalnia.

 37. Eljön még az idő,amikor Puskás özvegye is megvilágosodik Bartók örökösével együtt. Akkor majd próbálnak a másik oldalra nyalni.
  Tudom,nem szép tőlem aljasságra biztatni,de ezt az aljas Orbán-rezsimet csak a saját módszereivel lehet legyőzni,sőt most már úgy is nehéz lesz.

 38. Szomjankórász

  Puskás özvegye is jogtalanul bitorolja Puskás nevét!
  Pedig van neki sajátja, amit születésekor kapott. Büntessék meg!

 39. A GRIMASZ verseny helyezettje. Undorító féreg.

 40. Hogy is volt? Puskás Ferenc maga döntött, hogy nem tér vissza Magyarországra. Amikor hazatérhetett, Badacsonyban a kikötőnél dolláron vett COCA-COLÁVAL alázta a magyarokat akik körülvették. Nesztek igyatok mert ti még dollárt sem láttatok megalázóan viselkedett a körülvevő rajongókkal. BENNEM EZ MARADT MEG.

 41. Puskásné nyílt levélben tiltakozik… Egyik kifogása, hogy az az MSZP használta fel a “nagy focista” nevét, aki majd a stadionépítést eltörölné.
  Hát ez érdekes, mert minden józan ember, főleg egy anya, és ha ismereteim nem csalnak a Puskásné őméltósága anya is, szóval neki kellene mérlegelni, mi a fontosabb. Foci stadion, vagy működő egészségügy, megfelelő közoktatás, egyetemek, ja és a legfontosabb étel a gyerekek asztalára.
  Ezek a degenerált fideszesek és talpnyalói nem látnak az orruknál tovább, és csak ész nélkül követik a vezérüket. Ha már (tiszteletem a kivételeknek) elvakult férfi ember focistadionokat akar, akkor a nőknek legyen már annyi eszük, hogy azt a temérdek pénzt fontosabb dolgokra fordítsák.

 42. Piszok jó ez a kép.

 43. "tisztelthölgyeimésuraim"

  Maeldron!
  .
  Piszok, de nem jó – már akit ábrázol…

Kapcsolódó cikkek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS kanadaihirlap
Videók

Blogok