Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai meghirdette a rezsimcsökkentést 2013. február 9. szombat 19:37 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(117)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai meghirdette a rezsimcsökkentést

Budapest – Évértékelőt tartott az Együtt 2014. A választói mozgalom társalapítói szombaton megerősítették, hogy hamarosan pártot alapítanak. Bajnai Gordon volt miniszterelnök azt mondta: az Orbán-kormány a reménytelenség kormánya, amellyel szemben létre kell hozni “a remény koalícióját”. Hamarosan párttá alakulnak.

A Haza és Haladás Egyesület elnöke az Együtt 2014 kormányzásértékelő rendezvényén a budapesti Millenáris parkban úgy fogalmazott: a jelenlegi kormány 2010-ben reményt kínált, de reménytelenséget hozott, százezrek hagyták el miatta az országot, és milliók nem tudnak boldogulni miatta. Nekik mind vissza kell adni a reményt, azt üzenve: “gyere haza, maradj itthon, van itt jövőd!” – jelentette ki.

Bajnai Gordon azt mondta: az a feladatuk, hogy felépítsék és győzelemre vigyék a remény koalícióját. Szerinte Magyarországnak kormányváltásra, korszakváltásra és jó kormányzásra van szüksége.

Az MSZP-nek azonban nincs elég szavazója a kormányváltáshoz, nincs elég hitele a korszakváltáshoz és nincs elég szakértelme a kormányzáshoz, “mindegyikből van neki sok, de egyikből sincs elég” – közölte. Elismerte, hogy a szocialista párt eltökélt abban, hogy megújuljon, ám szerinte még mindig sok olyan terhet cipel magával, amely szavazók tömegét tartja távol, és milliónyi olyan ember van, aki kormányváltást akar, de nem szavazna az MSZP-re.

A volt miniszterelnök azt mondta: az Együtt 2014 “az út a kormányváltáshoz, a magyar politika korszakváltásához és a jó kormányzáshoz”, ezért alakulnak párttá. Hozzátette: március 15-éig alkalmassá teszik az Együtt 2014 szervezetét arra, hogy bevonjanak mindenkit, aki támogatni akarja őket “munkával, szakértelemmel, pénzzel, szavazattal”.
“Sokan leszünk és jobbak leszünk, mint a régi politika képviselői” – hangoztatta.

Bajnai Gordon arról is beszélt, hogy a kormányoldal eddig kétszázmillió forintot fordított arra, hogy hazug állításokkal, plakátkampánnyal lejárassa őt. “Ha Orbán Viktor engem tekint kihívójának, tart tőlem, megértem, adok rá okot, megígérem” – mondta, megismételve, hogy vitára hívja ki a miniszterelnököt azért, hogy szembesítse annak a Magyarországnak a véleményével, amelyet nem ismer.

Kitért arra is, elfogadja, hogy technokratának nevezik, ha ez azt jelenti, hisz a tényekben, a szakértelemben, abban, hogy a tettek fontosabbak a szavaknál. De – folytatta – hisz abban is, hogy Magyarország gyarapodhat, ezért tért vissza a politikába tavaly október 23-án.

Bajnai Gordon elmondta, tisztában van felelősségével, ezért nem enged céljaiból: a kormányváltásból, abból, hogy egyetlen nagy erővé szervezze “a rezsim károsultjait”, és abból, hogy elkészítsék a jó kormányzás programját.

“Ha erős lesz az Együtt 2014, erős lesz az ellenzéki összefogás is, ezért dolgozom” – mondta. Beszédét – amelyet többször szakított meg taps – azzal a kéréssel zárta, hogy minél többen csatlakozzanak “a remény koalíciójához”.
A volt miniszterelnök előtt az Együtt 2014 másik két társalapítója szólalt föl.

Juhász Péter, a Milla Egyesület elnöke azt mondta: egymillió új szavazatra van szükség ahhoz, hogy az ellenzék leválthassa az Orbán-kormányt 2014-ben.

Kiemelte, a választási győzelemhez elengedhetetlen az ellenzék összefogása, ezért céljuk, hogy a 106 egyéni választókerület mindegyikében csak egy demokratikus ellenzéki jelölt induljon a Fidesz és a Jobbik politikusai ellen.
Bírálta ugyanakkor az MSZP-t, amiért vezetni akarja az összefogást, és egyes politikusai arról beszélnek, hogy a szocialisták egyedül is nyerhetnek. “Ennél több alázatra lesz szükség” – jelentette ki Juhász Péter, mondván, hogy az MSZP és a mögötte álló baloldali szavazótábor egyedül nem elég a kormányváltáshoz.

A Milla céljairól azt mondta, új értelmet akartak adni a civil szónak, hogy az ne a laikussal, hanem az aktív, öntudatos polgárral legyen egyenlő. Megerősítette, hogy március 15-én szokás szerint nagygyűlést rendeznek.

Kónya Péter, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke követeléseiket ismertette: a munkavállalói jogok bővítését, többkulcsos személyijövedelemadó-rendszer bevezetését, a minimálbér és a közmunkabér emelését, a munkanélküli-segély időtartamának növelését a jelenlegi háromról legalább hat, de inkább kilenc hónapra, és hogy senkit se lehessen indoklás nélkül elbocsátani.

Emellett anyagi és erkölcsi rehabilitációt ígért a korábbi rendvédelmi dolgozóknak.

Kónya Péter ugyanakkor hangsúlyozta, hogy e célokat csak akkor érhetik el, ha az Együtt 2014 másik két alapítószervezetével közösen választási pártot hoznak létre. Azt mondta: ez hamarosan, még azelőtt megtörténik, hogy “elhervadnának a hóvirágok”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +26 ( 38 szavazatból)
Bajnai meghirdette a rezsimcsökkentést, 4.5 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(117)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

117 Reader’s Comments

  1. Olvasva az itteni kommentárokat, az embernek az a benyomása, hogy nincs megoldás. Kész, vége, Ende, Fin, Konyec. A kapu bezárult, Magyarország sorsa megpecsételődött, nincs mit tenni, mert nem lehet mit tenni. Semmi sem jó: a választás azért nem, mert úgyis elcsalja a Fidesz. De ha nem, nem lesz a győztes mai ellenzéknek akkora többsége, hogy érdemben bármit is tudjon tenni, ezért megbukik. Ha pedig lesz kétharmada (négyötöde, öthatoda, stb.) akkor sem fog semmi érdemben változni, mert törvényszerű. hogy nem változhat semmi (miért is?). Tehát el se kell menni választani, felesleges. Helyette el kell zavarni Orbánt. Mondjuk forradalommal. No persze. A választáson történő elzavarás nem megy, mert nincs hozzá meg a megfelelő erő, de a forradalom, az menni fog! Kivel? Milyen fegyverekkel? És ki kerül majd hatalomra a forradalom után? És az új, forradalmi hatalom miért lesz jobb, mint az eddigi hatalmak?

    Elnézést, kedves barátaim, de – tisztelet a kivételnek – szörnyűek vagytok. Semmiben sem különböztök Orbán agyatlan hívőitől. Csak Ti nem abban hisztek, hogy Orbán az Isten (vagy legalábbis annak megtestesült magyarországi helytartója), ezért hatalma expressis verbis megkérdőjelezhetetlen és örökkévaló (na jó, egy emberöltőig mindenképpen). A ti hitetek szerint Orbán az ördög akinek a hatalma ugyancsak örökkévaló, stb. Ekkora hatalom ellen nem lehet semmit sem tenni. Következésképpen, nem is kell semmit tenni. Csak üldögélni csendesen, kommentelni, szidni a sorsot, a birka magyar népet, mert hatalomra juttatta ezeket.. Vagy az EU-t, a nyugati világot, mert mindezt tűri. Vagy a Jóistent, mert nem küld ide egy megváltót, aki semmi perc alatt megoldja az összes problémát helyettetek, lehetőleg úgy, hogy nektek a kisujjatokat se kelljen mozdítani. Egyszóval, szerencsétlenkedő, okoskodó, sopánkodó defetisták vagytok! (Ismét: tisztelet a kivételnek).

    Hát nem, én ebből nem kérek! Igenis, arra kell koncentrálni, hogy a választáson LE KELL GYŐZNI ORBÁNÉKAT! Mindenki, aki azt mondja, hogy ezért-azért nem megy el, az ő szekerüket tolja! Pontosan az ilyen emberek miatt lett meg a 2/3 2010-ben, Mert sokan nem mentek el, mondván, “az egyik eb, a másik kutya”. Hát nem! Lehet, hogy a szocik sok szempontból szarul kormányoztak (sok szempontból viszont nem). Lehet, hogy korruptak is voltak (ezekhez képest ők voltak a megtestesült tisztesség). De soha nem “piszkálták” a demokráciát, még akkor sem, amikor világos volt, hogy ezzel (ismerve Orbán aljas természetét) a saját sírjukat ássák. Csak a rend kedvéért: Horn Gyula kényelmes, több mint kétharmados (!) többségével olyan alkotmányt írathatott volna, amilyet csak akar. De nem tette, hanem deklarálta, hogy ehhez 4/5 (vagyis az akkori ellenzék is) szükséges. És tette ezt egy egykori “pufajkás” komcsi!!!! Tehát: nem igaz az “egyik eb, másik kutya”!!!!! Aki pedig ezt nem látja, az (bocsánat!) megveszekedett hülye.

    És még egy dolog: ha a választásokat bojkottáljuk, a demokratikus világ értetlenül széttárja a karjait, és azt mondja majd: “Barátaim, ha nektek nem fontos a saját életetek, csináljátok úgy, ahogy akarjátok”. De ha rákényszerítjük Orbánékat, hogy csaljanak (és ha magas lesz a részvétel, enélkül nem győzhetnek), merőben más helyzet alakul ki. Megismétlem: akkor gazdasági eszközökkel semmi perc alatt padlóra küldik őket. És hogy miért? Egyszerű, mint a kugligolyó. ILYEN ORSZÁG TARTÓSAN NEM MARADHAT FENN EURÓPÁBAN! Egyszerűen azért, mert “testidegen”. De ahhoz, hogy segítsenek rajtunk, elsősorban az kell, hogy mi is tegyünk érte, hogy az ország megváltozzon.

    Ennyi. Részemről befejeztem, nem vagyok hajlandó ostoba, köldöknéző álvitára fecsérelni az időmet. Aki megértette, tegye a dolgát. Aki pedig nem, az üldögéljen továbbra is csendesen, és várja meg, míg rázárják a koporsófedelet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. funkylady
    2013. február 11. hétfő
    10:32
    Ennyi zagyvaságot itt nem szoktunk olvasni. Biztos, hogy jó helyre piszkítottál? :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. http://index.hu/belfold/2013/02/11/nem_tudni_mibol_vett_40_millios_hazat_zsiga/
    *
    Beszéljetek, beszéljetek, beszéljetek.
    *
    Hangotok, rikácsolásotok csak légyzümmögés, szúnyogzümmögés füleimnek.
    *
    Beszéljetek
    *
    Jót röhögök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Jó ideje már egyre fogyatkozó reménységgel figyelem Bajnai Gordon “egységteremtő” igyekezetét. S ez a bizodalom részemről az Együtt 2014 évértékelő beszédeit követően vészesen megcsappant.
    .
    Szerintem már Juhász – a múltat totálisan leminősítő – beszéde is inkább ártott az összefogás ügyének, mint használt. S bár azt Kónya aktuális gondjainkat soroló, s a lényegre, azaz a Fidesz leváltására fókuszáló mondatai némiképp semlegesítették, de Bajnai Gordon gondolatai, minthogy nem ezen az építkező íven haladtak tovább, nem tejesítették ki pozitívummá. Bennem – még a legjobb indulattal fogalmazva is – ambivalens érzéseket ébresztettek.
    .
    Mert bár a Fidesz leváltásának és az ahhoz való összefogás nélkülözhetetlenségének szüksége olyan evidencia, hogy azt ragozni egy évértékelő szónoklatban alig több szócséplésnél, viszont annak örvén „ragyogóan” lehet gyengíteni az esélyeit.
    .
    Meglátásom szerint éppúgy óriási baklövés volt a partnerként kihagyhatatlan MSZP politikai, választói/szimpatizánsai… erejét, hatókörét kimondva alábecsülnie és lesajnálnia, mint Gyurcsány Ferenc személyének és a DK-nak elhallgatásos negligálását akként is kihangsúlyozni, hogy az éppen szétszakadt LMP egyik maradékát nyálasan körüludvarolja!

    Magam (is) már akkor megfogalmaztam a B. G.-nal és konszolidációs kormányzati munkájával kapcsolatos fenntartásaimat, amikor némelyek még csak megkezdték annak a piedesztálnak az összeeszkábálását, amelyikre aztán felemelték, és amelyik mostanában erősen ingadozik alatt.
    Bizony, mert nem csupán hevenyészve tákolták össze, de túlságosan magasra is sikeredett, ráadásul utóbb az is kiderült, hogy az ekként felmagasztaltnak vagy tériszonya van, vagy máris elszállt magától…

    Állítom, nem alaptalan, az utóbbi megnyilvánulásai tükrében pedig – lásd Mészáros Antóniánál tett kijelentéseit is, amelyeknek az előbbi, megismételt meghallgatása újfent felbőszített és erre a pötyögtetésre késztetett – sajnos még mindig vagy újra aktuális kérdés, hogy vajon mire is ment volna B. G., ha olyan körülmények közepette kellett volna abszolválnia azt az alig egyesztendős kormányzást, amilyenekben Gy. F.-nek éveken át volt muszáj úgy dolgoznia, hogy még a saját társai is aknamunkát folytattak ellene?!
    Miközben aljas hazugság lenne azt állítani, hogy nulláról kellett építkeznie…
    És úgy vélem, csupán költői kérdés, hogy vajon Gy. F. közreműködése nélkül tudnánk-e egyáltalán a politikában, hogy kicsoda B. G.?!
    .
    Ami pedig a 2014-es választásokat illeti:
    - meggyőződésem, a megnyerésének, azaz a választási győzelemnek nincs demokratikus alternatívája, sőt minden más elképzelés kifejezetten veszélyes, mert polgárháborúhoz vezethet;
    - ha van igazi(!) – s ennek tartalmát most hadd ne magyarázgassam – ellenzéki összefogás, a csalás lehetősége is minimálisra csökkenthető, hiszen akkor nem okozhat gondot valamennyi szavazóhelyiségbe legalább két biztost delegálni, a „magasabb” helyeken elkövethető stiklik leleplezését illetően pedig igenis támaszkodni kell a külföldi megfigyelőkre/biztosokra!

    Nem szabad tehát afféle kritikátlanul elragadtatott evoékkal felmagasztalni B. G. személyét, megnyilvánulásait, higgadtnak és megfontoltnak látszó vagdalkozásait (sic!) és társkereső akcióit, mint amilyenből itt is akad egy-kettő, mert ha így folytatja, az alaptalanul megnövekedett önbizalomnak meg a társak sugallatainak – legfőképp Juhászénak – segedelmével saját magát fogja annyira alkalmatlanná amortizálni, amennyire leendő partnereit, így Gy. F.-et és a pártját is igyekszik kalibrálni.
    .
    Ám a balhét igazából mi visszük majd el, vagy ahogyan mostanság dívik: mi szopjuk/szívjuk majd meg/be…
    .
    Tessék választani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  5. Nagyon igaza van Mustárnak! Nem szabad lebecsülni se a DK-t, se az MSZP-t. Juhász tévúton jár, nem kéne neki BG-t is bevinni az erdőbe! Akár tetszik, akár nem, sok még a szoc pártot támogató ember, akiket nem szabad leírni: Sőt Gy F-nek is egyre több a híve,a tisztelője, mert látjuk, hogy főleg a fidesz kreált belőle patást. Egyre dühítőbb az amit vele művelnek még ma is az állítólagos ellenzéki oldalon! Nem veszik észre, hogy ezzel a mostani hatalom malmára hajtják a vizet. Itt az ideje, hogy, abbahagyják GyF, .ekézését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  6. Observernek igaza lenne – de csak akkor, ha az idő múlását nem vesszük figyelembe.
    .
    A 2014-es választásokig – ha lesznek – több mint 15 hónap van hátra. Ugyanakkor tudjuk, hogy 4 millió honfitársunk a létminimum alatt, vagy annak határán él. Ez minket, az itt kommentelőket nem érint – könnyű meleg szobából, computer előtt írni – de a 4 milliónak nem mindegy a holnap.
    .
    A szó szerinti holnap, nem a holnap absztrakt értelmezése!
    .
    Én voltam nagyon szegény és nagyon gazdag, de sohasem felejtem el a szegénység gondjait. A kifizetetlen számlákat, az izgalmat, hogy kikapcsolják a villanyt és a gázt. Hogy a gyereknek nem tudom odaadni az osztálypénzt – és emiatt ő szégyelli magát mások előtt. Miattam! Sorolhatnám a szegénység emlékeit – talán az itt kommentelők közül néhányan megélték ezt.
    .
    Nos, rajtuk MA kell segíteni, mert holnap késő lesz. És a 4 millió borzalmasan nagy szám – ez már nem perifériális kérdés, hanem ez a mai Magyarország lényege. Viszont látjuk, hogy a hazudozó Orbán rezsim kizárólag az önmaga fényezésével – és a már amúgy is teli zsebeinek megtömésével – van elfoglalva. 4 millió honfitársunk azonban nem várhat: minél később kapnak támogatást, minél későbbre halasztódik a megsegítésük, annál többet kell árjuk áldozni. Mielőbbi segítésük egyszerre az ő érdekük és az őket megsegíteni hivatott társadalom anyagi és erkölcsi érdeke.
    .
    Ezért sem lehet várni 2014-ig: az idő kizárólag Orbánnak dolgozik, a nemzet sajnos nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  7. Kedves Csacsicska, ha volna négymillió, aki már nem bírja tovább, önmagukban elegendőek lennének az azonnali intézkedéshez.
    Ha tényleg vannak annyian, elképesztő eredményességgel rejtőzködnek.
    Köthetnénk egyezséget is: ha mégsem lódulnak neki a zemberek a zutcáknak, és eljő a voksolás napja, menjünk el szavazni mindnyájan.
    Mert Observernek nagyon igaza van: a világ csak akkor segít, ha kinyilvánítjuk a változtatni akarásunk szándékát. Ha megakadályoz bennünket, akár csalással, akár rendkívüli állapottal, akkor van esélyünk segítséget kapni. Belegebedünk, olyan lesz a segítség, de el fogjuk zavarni a főgonoszt.
    Nos, mit szólsz, megegyezünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. A hatalom nagyon félve az elzavarástól teljesen bebiztosította magát, milliárdokért vannak védelmi egységei.
    De volt egy kötelet ajánló lény, aki azt (is) találta mondani, hogy egyenként fogunk levadászni benneteket.
    A hatalom reszket és arra van felkészülve, hogy egységes fellépés lesz ellenük, az egyenkénti levadászásra nem….és még mindig nincsenek meg az ellopott rakétafejek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Bokros Lajos kimondta a lényeget. Ezt tudjuk sokan, miért nem mondja az ellenzék. Bár lehet, hogy kár, mert nem érti a sok sötét.
    „A Fidesz államszocializmusa rengeteg kárt okoz az országnak, mert teljesen feleslegesen elpazarolja az adófizetők pénzét olyan vagyontárgyak megvételére, amelyeket a magánszektor minden kétséget kizáróan sokkal hatékonyabban tud üzemeltetni és bővítetten újratermelni” – állítja Bokros. Szerinte ennek valódi célja az, hogy „az állami tulajdon folyamatos fosztogatásával a költségvetésen kívül és a társadalom demokratikus ellenőrzését kikerülve óriási mennyiségű, áttekinthetetlen pénzbevételhez lehet majd jutni, amit a jelenlegi politikai hatalom korlátlan meghosszabbítására lehet felhasználni”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. gets
    Kicsit szelektíven olvas, vagy hallgat. Bajnai nem azt mondta, hogy az Mszp-nek “nincs” hanem hogy “nincs ELÉG” az nem ugyanaz!
    Gonoszka
    Örülök, hogy “mosolyt csaltunk ajkaidra” De az erőszak Orbán malmára hajtaná a vizet, ebben a tekintetben Salvor Hardin-nal értek egyet:
    Jó fegyver az atompisztoly, csak mindkét irányba el tud sülni.
    Az erőszak a gyengék végső menedéke.
    Csacsicska
    Bár a sürgős segítség szükségességéről igazad van, de csak a Prédikátor könyvére tudok neked is hivatkozni: Ideje van a vetésnek, és ideje van az aratásnak is.
    Meg kell ahhoz a helyzetnek/búzának érni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Gonoszkának igaza van. Olvassátok el a cikkeket a NOL-on a Ha-ha–Ha-Ha tüntetésről, az éhségmenetről, a kommenteket hozzá és gondolkozzatok el az összefogás realitásán. Én is röhögök és sírok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Így becsületes, békés embereket még pofán nem vágtak, mint az
    …………….”üdvözlő molinóval. ………….
    Ezt is tűritek?
    Akkor ezt érdemlitek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Még az emberek nem akarnak olyanok lenni, mint a Kossuth téri hugyenották, meg a TV-székház szétverői, ők nem a focihuligánok, ők szegények, munkanélküliek, nélkülözők, de nem vademberek!
    Még csak kérnek, kérik, hogy hallgassák meg a panaszaikat és, ha lehet orvosolják azokat.
    Nem tudni, hogy mivé fajul ebben a megosztott társadalomban ez, amikor akik összefoghatnának, azok nem akarnak összefogni és ezzel a hatalom malmára hajtják a vizet.
    Ami most történik, talán a minuszoknak tudható be, hogy elül, de ez nem azt jelenti, hogy megoldódott a probléma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Gonoszka! Szerezz 1000 AMD géppisztolyt, hozzávaló lőszert és hozzál még 998 embert. Megyek veled forradalmat csinálni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Csakén
    Te is tudod, hogy nem a mínuszoknak tudható be. Az emberek nem akarnak valóban primitívek lenni, de eljön azaz idő is. Kihozzák ezek az állatot az emberből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  16. Observer
    Gepard GM6 Lynx (Magyarország)
    célszerűbb lenne megfelelő személy kezében és 10 tölténnyel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Observer, Egy hozzászólás, gondolkodj el rajta.
    *
    Nos Erlauer, ez az egész éhségmenet egy jókora rakás ….
    Az. Az, hogy 15-25-35, vagy 50 ember elindul az semmi!
    Tudod mi lenne valami? Persze, hogy tudod. Ha falvanként több százan
    indulnának kaszával, kapával a járási vagy megye székhelyig. Ha a hadarás a cséphadaróval
    történne, ha úgy, az elképzelésed szerint a cigányság fel lenne fegyverezve.
    *
    Na de erről szó sincs. Mert az éhségmenet “szervezői, tagjai” elfelejtették bevenni maguk közé az igazi éhező embereket, tömegeket, a valódi, teljes nincsteleneket.
    *
    Tudod miért? :)) Olyan egyszerű. A zemberek a cigányt (többnyire) jobban utálják annál, hogy
    maguk közé vegyék. Hogy ne 50-en bohóckodjanak majd a Kossuth téren, hanem százezrével, egy torokból üvöltsék az égre: ORBÁN TAKARODJ !
    És egyszerre lépnének a parlamentbe, hogy vonalkódos lenne a mocskos csicskás képviselők
    gatyája! Pedig, hát el fog jönni ez az idő, mert te tudod, hogy a Kustoricák száma növekszik és néhány ezer Ft. ha jól is esik, de nem old meg semmit.
    *
    Ugye Pista?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos