Lázár György: Navracsics Tibor Washingtonban csúsztat 2013. január 30. szerda 18:53

Lázár György: Navracsics Tibor Washingtonban csúsztat

Amerikai szemmel nézve szórakoztatóak is lehetnének a magyar politikusok, hiszen minden ténykedésükben van trükk, átverés, csúsztatás, sőt szemenszedett hazugság is. Budapesten divat a parasztvakítás, de Amerikában ugyanezek a trükkök átláthatóak és nevetségesek.
Január 30-án Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes az Orbán-kormányról, eredményekről, kihívásokról, és kritikákról tart előadást a washingtoni magyar nagykövetségen. A meghívó kiemeli, hogy őszintén fog beszélgetni a jelenlevőkkel.  Itt Amerikában nem a hazai piacra szánt kommunikációt kapjuk, hanem export minőséget, az őszinte változatot.
Navracsics úr 2009 áprilisában is Washingtonban járt, és miután találkozott Robert Wexler egykori demokratapárti képviselővel, azt nyilatkozta, hogy „Washington is pártolja a Fidesz elképzeléseit”, és Wexler részéről „rendkívüli nyitottságot” tapasztalt pártja iránt.  Én akkoriban felhívtam Wexler szóvivőjét, Ashley Mushnick-ot, aki szerint „nyitottságról” szó sem volt, csupán egy rövid rutintalálkozóra került sor, mert Wexler az európai ügyek bizottságában tevékenykedett.  Mindezt úgy prezentálni, hogy az amerikai politikus bármilyen formában is nyitott lenne a Fideszre, nem egészen őszinte dolog.
Wexlerék persze nem tudhatták, hogy Navracsics úr Budapesten a találkozó hazai fogyasztásra jóváhagyott verzióját mondta el, csúsztatott, sőt ebben az esetben nem túlzás azt sem állítani, hogy hazudozott.
Most is fenntartásokkal fogadom Navracsics úr őszinteségét, és akik elmennek a rendezvényre mondják meg neki, hogy zsenáns odaírni egy meghívóra, hogy őszintén fog beszélni, különösen akkor, amikor tudjuk, hogy korábban trükkösen csúsztatott washingtoni útjáról.
Itt olvasható Navracsics úr őszinte beszélgetésre szóló meghívója.

21 Reader’s Comments

 1. Első osztályon utazik a negyedosztályon nyomorgó magyarok pénzéből és első osztályú hazugságokkal traktálja a kinti magyarokat, már a saját fajtájúakat…..

 2. Aki azt hangoztatja, hogy most öszinte lesz, az általában akkor hazudik igazán.Navracsics és fülkeforradalmár társai azonban folyamatosan beszélnek mellé, főnökük a fülkeforradalom pávatáncosa, maga dicsekszik azzal, hogy végtelenített táncmutatványt mutat be tárgyalópartnereinek.

 3. Mik derülnek ki: az “őszinte beszélgetésre szóló meghívója” c. linkről kell – a második lépés után – megtudni, hogy Magyarország új emblémája egy nemzeti színbe facsarodó-csavarodó futball labda?
  Íme:
  http://www.nemzetiregiszter.hu/main-page
  .
  Hol kell és kinél lehet tiltakozni az ország jelképeit önkényesen megváltoztató Orbán-kormány futball-huliganizmusa ellen?

 4. Sosem mondtak igazat.

 5. Naluk ezt nevezik politikanak! Mindenkit becsapnak ! Ezert vagyunk a beka segge alatt mindenben!

 6. Kivételesen ritka nagy baromsàg !
  Arról nem beszélve, hogy évtizedekre lejàratja vele a magyar mentalitàst és politikàt !
  Ez màr nem éri el a magyarok àltal pökhendien lenézett Balkàn szintjét sem !!!!

 7. „A magyar kormány elkötelezett amellett, hogy Magyarországon a származása miatt senkit sem érhessen hátrány – erősítette meg Washingtonban Ben Cardin szenátornak, a kongresszus Helsinki Bizottsága elnökének Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, igazságügyi miniszter.
  .
  A miniszter szerdán tájékoztatta az MTI-t háromnapos washingtoni látogatásának megbeszéléseiről.
  .
  Navracsics felajánlotta Cardinnek: ha a szenátornak a jövőben kérdései lesznek a magyar kormány bármilyen intézkedésével kapcsolatban, bármikor információt kérhet akár a követségen keresztül, akár közvetlenül az ő kabinetjétől.”
  .
  (Forrás: HVG, 2013. január 30.)
  .
  .
  Én pedig már írtam is a szenátornak (cantwell.senate.gov), hogy ha tájékozódni akar, akkor azt tegye több forrásból, a kiegyensúlyozottság érdekében. Csak a rend kedvéért, mert korábban ígéretet tettem a magyar nagykövetnek: mindent elkövetek annak érdekében, hogy Magyarországot ne csak ő képviselje…

 8. Csacsicska
  “korábban ígéretet tettem a magyar nagykövetnek: mindent elkövetek annak érdekében, hogy Magyarországot ne csak ő képviselje…

  Karakán megnyilvánulás. Remélem, többen is vagytok ott a távolban hasonló felfogással és intenzitással.

 9. Nagyon rossz lehet neki, mert egy művelt ember, nem egy Kövérszerű sültparaszt, és nagyon jól tudja hogy hazudik. Dehát így jár az ember ha eladja a lelkét egy tál narancsízű lencséért.

 10. “Én akkoriban felhívtam Wexler szóvivőjét, Ashley Mushnick-ot,”

  -
  És érdekelte őt, történt valami?? Őszinte kérdés nincs gúny részemről.

 11. Megmondja hogy orbán beteg és kézi irányítással működik az oszág és fasiszta államot építenek ki , meg hová tüntették az 1000 milliádokat ?
  Ezt szeretném hallani :)

 12. Invitál a meghívó:
  “A második Orbán-kormány: eredményekről, kihívásokról, kritikákról őszintén”
  Itt van mindjárt ez a Bayer- ügy…
  Elég messze az otthontól/hazától és a vezérlő-főnöktől, szük körben kiderül-e a frankó?

 13. Egy újabb szépségtapasz az ország imázsán……csak azok hisznek nekik, akik nem is akarják az igazságot meglátni!
  Ha már ki kell hangsúlyozni, hogy őszinte, akkor ott már sok minden felmerülhet az emberekben.
  Berlusconi is focistával akarja a választásokat megnyerni – ha nyer, akkor az olaszok sem az okosabb népeket képviselik, bár ami azt illeti Mussolinit is sokan szerették.

 14. Nincs mit ragozni, tény hogy navracsicska is a fidesz hazugsággyárában csak egy egyszerű melós. Eljön az az idő, amikor páriaként kezelik majd ezeket az elvtelen, gerinctelen és gyáva férgeket. Remélem a kormányváltás után többé oktatási intézmény közelébe se mehet. Mert ahol ilyen aljassá vált emberek tanítanak, ott vége a civilizációnak.

 15. A nemzeti hazugságkormányt a szómágia tartja életben – akiknek a pávatánc nem a hazugságot jelenti, azok kérjenek egy magyar-fidesz szótárat, több mindent megérthetnének na, persze csak, ha akarnának érteni….

 16. Ugyan már! Szavazatokért megy. Szépen körbepántlikázza magát piros-fehér-zölddel, eléneklik együtt a himnuszt – esetleg a székely műdalt is -, világossá teszi, hogy az egyetlen kormány, aki megmenti a nemzetet. Sajnos az ott élők többsége meg meghatódik, hogy ilyen nagy ember ereszkedett közéjük, és a “haza megmentésére” szavaznak majd.

 17. Háborgunk, háborgunk, (pedig egyikünk se tenger!), és nem teszünk semmit. Ez pont így marad még jó néhány évig, Navra hazudik a többiekkel együtt, mi itt leírogatjuk, megmondjuk a magunkét – magunknak, oszt jó napot. Nem változik semmi. Tudjuk, hogy nem változik semmi.
  Az milyen lenne, ha – mondjuk – az egyik állam Amerikából azt mondaná, hey magyarok, úgy, ahogy vagytok, gyertek ide, kaptok egy lehetőséget, hagyjátok ott azt az átkozott kormányt az összes hazugjával együtt! Kaptok egy lehetőséget, pénzzel, munkahellyel, lakásokkal,….stb.
  Szerintetek mi történne?

 18. “A demokráciát nem a Fidesztől kell félteni. Amíg a Fidesz van kormányon, addig a demokrácia nincs veszélyben, mert a Fidesz 1988-ben a demokrácia létrehozására szerveződött” – hangsúlyozta az igazságügyi miniszter Washington vonzáskörzetében élő magyarokkal találkozva az amerikai fővárosban működő nagykövetségen, helyi idő szerint szerda este..”/Hír 24 2013.jan.31./
  Kommentem:
  Jellemző Navracsics úr és általában a Fideszes gondolkodásmódra, hogy amit ők kommunikálnak, azt a nép úgyis elhiszi. Az ő gondolkodásuk szerint az a demokrácia, amelynek intézményrendszere élén saját pártkatonáik állnak….”stb.

 19. Annyit talàn azért jegyezzünk meg : ‘88-ban csakugyan nem egy klerikàl- fasiszta bagàzs volt a Fidesz, hanem demokratikus, liberàlis pàrt .
  Pl. ‘90-ben én SZDSZ-képviselôre és Fidesz-listàra szavaztam, ez akkor ugye még teljesen koherens volt.
  Érdekes eljàtszani a gondolattal, hogy mi lett volna, ha ôk ketten gyôznek, és nem az MDF…….
  Nagyon kevésen múlott, ha jól emlékszem….

 20. halandor:
  .
  “…‘88-ban csakugyan nem egy klerikàl- fasiszta bagàzs volt a Fidesz, hanem demokratikus, liberàlis pàrt …”
  .
  - Ló…szt.
  .
  A fitymesz akkor sem volt már több, mint egy halom nagypofájú, tehetségtelen sz…rháziból álló söpredék, akik már akkor is pontosan azzal szereztek népszerűséget, hogy a Zemberek legalantasabb ösztöneit piszkálták fel.
  .
  Tehetségtelenségüknél már csak ápolatlan külsejük, és gátlástalanságuk és mocskos pofájuk volt nagyobb. Emlékeztek, pl. amikor azzal hőzöngtek, hogy “ők hajtották ki a ruszkikat”, valójában, mikor már az utolsó szovjet katonai is jó messzire járt, akkor kezdték a komolyabb hőzöngést?
  .
  És hogy demagóg mocskon kívül az életbe nem hagyta el semmi a nagy, büdös pofájukat?
  .
  Aki pedig nem ilyen volt (Fodor Gábor, Ungár Klára, stb), az elég gyorsan ott is hagyta ezt a söpredéket; mikor rájöttek, hogy ez a banda javíthatatlan.
  .
  De a Zembereknek ma is ez kell.
  .
  Kelljen. “Ebsorsot akarnak? Akarják!”
  .
  Az öreg Kertészt már csak ezért a mondatért is halhatatlanság illeti, az biztos, olyan telitalálat.

 21. Navracsics nem csak külföldön, itthon is minden szavával, mondatával csúsztat! Igyekszik professzorhoz illően, alig észrevehetően csinálni, de minden időben szolgálja – sőt, kiszolgálja – az őt pozicionáló kormányt és annak tejhatalmú vezetőjét! Pozíciójára abszolút méltatlan ember!


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók