Varga munka nélkül keres havi egymillió forintot 2013. január 30. szerda 11:29 Forrás: MSZP

Varga munka nélkül keres havi egymillió forintot

Budapest – Miután egy újságcikk miatt lebuktak, a fideszes polgármesterek visszafizették, illetve jótékony célra ajánlották felvett jutalmaikat. Ha már szezonja van, akkor Varga Mihálynak is ezt kellene tennie érdemtelenül kapott fizetésével.

Varga 2012. június 2-án kezdte meg tevékenységét, mint egyes nemzetközi pénzügyi szervezetekkel való kapcsolattartásért (az IMF-tárgyalásért) felelős tárca nélküli miniszter. Azóta egyetlen érdemi lépés nem történt, csak blöffölés, pávatánc és álszent kommunikáció.

Bárcsak Matolcsy György is Varga Mihály munkakerülő útjára lépett volna, így mind az ország, mind az állampolgárok pénzügyei jobban állnának. A szorgalmas butaság több kárt okoz, mint az egyszerű semmittevés.

Az MSZP felszólítja Varga Mihályt, fizesse vissza a júniustól neki járó fizetést, a havi több mint egymilliós összeget, amit tárca nélküli miniszterként vesz fel! Ha nem teszi meg, felszólítjuk Orbán Viktort, Varga Mihályt is utasítsa érdemtelenül felvett pénzének jótékony célokra történő felajánlására és egy lendülettel bocsássa útjára Matolcsy Györgyöt!

Címkék:

25 Reader’s Comments

 1. Ügyes!

 2. Ez is munka , unortodox !!!!!!!
  Majd szóvalártó elmagyarázza :)

 3. Matolcsy csak azt teszi és mondja, amit okos főnöke dirigál neki. Ha elmenne, lenne helyette más, aki ezt megtenné.

 4. Nem igazán jó megoldás az, ha az érdemtelenül felvett fizetéseket vagy azokat a jutalmakat melyeket ugyancsak érdemtelenül vettek fel, jótékony célra ajánlják fel az érintettek, mert az ismét a csókosokhoz kerül, sőt egy kis kerülővel vissza a feladóhoz.”"
  Sokkal igazságosabb lenne, ha az államadósság csökkentésére rendszeresített számlára fizetnék be a felvett jutalmakat, még erkölcsileg is felül emelkedhetnének. ( Ha van .) A szegény emberek úgysem értik, hogy ebben az ínységes időkben miért is jut másoknak olyan számlálhatatlanul sok pénz a zsebükbe, a fizetésükön felül. Én sem értem.

 5. Őrjöngő Zsebdiktátor

  A munkaerő osztályozása:

  okos+ szorgalmas legjobb
  okos+lusta jó
  buta +lusta rossz
  buta+szorgalmas katasztrófa

 6. Munkaköri alkalmassági vizsga: a hülyeség minél jobban párosuljon a szorgalommal.
  Fizetés : 1 milla felett

 7. Parazita! Parazita! Parazita! A parazitakat ki kel irtani!

 8. Azt azért reálisan látni kell, hogy Varga innen nézve egy sikertelen államtitkár, Orbán felől viszont sikerkovács, aki majdnem ugyan olyan szinten űzi a pávatáncot mint Ö.
  Úgy látom az MSZP sokat tanult a populista FIDESZ-től, s ez nagy valószínűleg neki is ugyan úgy be fog jönni.Cskhát még mindig a második sor embereit támadja, miközben Orbánt rendre elkerülik nyilaik.

 9. Egy Fide$$-kormánytag esetében előny, ha nem dolgozik, mert így ártani sem tud. Vagyis, jobban megérdemli az egymillióját, mint a társai. Különben is, ami jár, az jár, mint azt egy igazi klasszikustól megtanulhattuk.

 10. orbán ismét pávatáncot jár a polgármesterek milliós nagyságrendű jutalmazásával, majd felszólítja őket ajálják fel. Nem tudja a jobbkéz mit csinál a bal! teória. Állítom, hogy ez csak egy színjáték, miután kitudódott a pofátlan osztogatás ami nagy felháborodást váltott ki. orbán eljátszotta pávatáncát, közben eszük ágába sincs visszafizetni, de ugye kell a reklám micsoda rendes polgármesterek vannak itt mindenki felajánlotta a meg nem érdemelt jutalmat! Ugyan már, ki hiszi ezt el orbánnak. Ki tudná ezt egyáltalán ellenőrizni, mikor a csókosok ülnek mindenhol. Azzal etetik a jónépet amivel akarják ezek a hiteltelenek. Aki beveszi ezt a sületlenséget az meg is érdemli.

 11. Az alapvető tévedés, hogy a Varga ne dolgozott volna az IMF megállapodáson az elmúlt időszakban. Szerintem teljes munkaidejében ezen molyolt.
  Igaz hogy nem a létrejöttén, hanem az elszabotálásán.
  De ez már egy másik történet.

 12. Szép magyar honunkban nem ő az egyetlen. Ha tudnátok hányan keresnek milliókat azzal, hogy 3-4 cégben felügyelő bizottsági tagok. Semmit nem csinálnak, csak a nevük benne van a tagok között. A bevallásokban csak 2 milla alatti összegek szerepelnek. Nehogy elhiggyétek, hogy akik képviselők és polgármesterek pont a határon keresnek. Nézzük Pintért, akinek tiszteletdíj elnevezés alatt fut a miniszteri fizetése, közben felveszi a nyugdíjat és humorosan a képünkbe vágja, hogy joga van hozzá.Vannak kis cégek az önkormányzatoknál, pl.”városgondnokság ” név alatt, akiknek az önkormányzat kifizet munkák után pénzt és abból jól kaszálnak a bennfentesek.

 13. EdCarping
  2013. január 30. szerda
  16:04
  ++++++

 14. A jutalmat jótékony célra ajánlották fel. De ugye a nyugdijalapba azért beszámitják azt a pár milliócskát. oszt jónapot! Jöhet a jó kis nyugdijacska, ugye az 5-600 ezer forintocska. Kérdezzen erre rá valaki. Hogy is van ez?

 15. Miért csak Varga? Mindannyian visszaadhatnák a felvett fizetésüket.

 16. Strihhelnek rendesen ezek a fideszes fijjuk! Akár Vargaként, akár FB tagként, de a vezér biztosítja nekik a hallgatás árát.
  Most mit vagytok ezen fennakadva? Az előző regnálása alatt is ezt csinálták!A jól bevált gyakorlatot nem szabad elhagyni.Qrva ország, qrva kormánya!!! (meg politikusai / mindegy melyik oldalon!)

 17. Varga egy csendes simulekony part katona, nem lesz tole szinesebb a vilag. Orbannak ilyen gyenge jellemu emberek kellenek !

 18. Mondják, utólag okos az ember…
  Mostanra kiderült, hogy ezt az imf-es munkát a közmunka-program keretében is meg lehetett volna hírdetni, 47ezer forintért…
  Szerencsére azonban, a fideszes-törvények visszamenőleges hatályúak, így ennek a havi 1milliós fizunak az utólagos rendezése is megoldható. Pláne annak ismeretében, hogy a miniszterelnök azt -eredménytelen munkavégzés miatt- joggal visszakérheti…
  Kár, hogy ez nem maguktól jutott az eszükbe.
  Úgy látszik, a kettős mérce például csak az EU/IMF-gyakorlatában létezik…D!

 19. Havi egymilla kb 5000$, még külföldön is jó fizetés, arrol nem is beszélve amit más címszó alatt vesznek fel, pl napi díj, szállás költség, lakásbérlet stb stb.
  Kívánom csak fél évig éljen a havi minimumból….

 20. Varga munka nélkül keres havi egymillió forintot?

  Akkor egy kis munkaval menyit is – tudna lopni?

 21. Munkával ennyit biztosan nem tudna keresni!

 22. 90 millióba kerültek Vargáék.
  Egy rajongó szerint, nem kár, mert ennyi pénzért megúsztuk, hogy továbbra is eladósítsanak bennünket, megérte ez a pénz, mert most a saját bőrünkön éreznénk az IMF hitel hátrányát.
  Ez egy agyhalott lehet, akinél az IMF ellenes újsághirdetések és plakátok beváltak.
  Valaki viszont nagyot hibázott, mert kiengedte a zárt osztályról, de legalább még a gyógyszerét beadhatta volna neki.

 23. csakén
  Az már nem jut el a droid agyáig, hogy a nemfelvételről tárgyalni sem kellett volna. Ezt minden féle tárgyalás nélkül el lehet érni.

 24. balfék
  Agyhalottnak hova jusson el?
  Írt valamit, azt gondolta, hogy jól megaszondta.
  Közben kiállította magáról a bizonyhitványát is!
  Már kapálódznak rendesen a sok elvtelen fideszes fan, már csak az ennyire agyhalottak maradtak, a többi már csendben szégyenkezik.
  Azt a politikát, amit a vekkeres, a 3xbóvlis képvisel közel 23 éve, azt már tisztességes embernek nem lehet követnie, ha tükörbe is akar nézni legalább reggelente.

Kapcsolódó cikkek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók