Mostantól hetente kétszer emelheti árait a Mol 2013. január 31. csütörtök 0:28 Forrás: AN, MTI

Share
Mostantól hetente kétszer emelheti árait a Mol

Budapest – Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik.

Idáig csak szerdán jelentették be az üzemanyagok változását, ám a cég mostantól heti két alkalommal reagálhat a politikusok nyilatkozatait követő forintromlásokra.

A Mol legutóbb szerdán bruttó 7, illetve 2 forinttal emelte a 95-ös benzin és gázolaj nagykereskedelmi árát. A kétszeri emelés oka az, hogy a Mol ettől a héttől már nemcsak hétfőn, hanem szerdán is dönt az aktuális valutaárfolyam és a tőzsdei árak alapján az üzemanyagok áráról. Az emeléssel a 95-ös benzin literenkénti átlagára 427-428 forint lesz, a gázolajé 427-428 forint marad.

Címkék:

7 Reader’s Comments

 1. Nem járok autóval, a BKV-t nem fizetem.
  Én nyertem! (sajnos…)

 2. És még csak januárt írunk! Ha így haladunk, annak az ismerősömnek lesz igaza, aki a benzinárat 600 Ft-ra saccolta meg.
  Ha így haladunk, mi lesz tündérország növekedésével, és a fogyasztással?
  Ezután nem 1 kg kenyeret veszünk, meg mindent felezünk, mert az árak az egekbe fognak ugrani az ü.anyag ár végett.
  Mi lesz itt?

 3. A4mutyispeti, a bulvárkacsás pedig mennyire tudta, hogy mit kellene tenni az akkori kormánynak!

 4. Kanada és USA a példája annak hogy az üzemanyag ára kutanként változhat, söt akár naponta többször is még ugyanannál a kútnál is. Mégsincs belőle probléma. Igaz a Kanadai 0.98$ tol 1.40$ ig változhat de ez meg mindiíg sokkal kevesebb a magyarnál ahol a fizetések nem hasonlíthatóak a Kanadaiakhoz.

  http://gasbuddy.com/GB_Price_List.aspx?cntry=CAN

 5. EZ itt orbánisztán kérem, ITT minden megtörténhet.
  Mint a mesékben.
  A TÜNDÉRMESÉKBEN :-((((((.
  .
  Talán egy jó kis taxis-sztrájk kellene :-))).

 6. A taxis vagy besugó- vagy “Nemzeti” érzelmű nekik itt a kánaán, elmult az az átkozott 8-év

 7. Mi a hir ? —Mostantól hetente kétszer emelheti árait a Mol — Itt az US-ben maponta tobbszor is valtoztatjak az arakat , na es???

Kapcsolódó cikkek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók