Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér elégedett a megtett úttal 2013. január 28. hétfő 10:01 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér elégedett a megtett úttal

Győr – A házelnököt nem zavarja, hogy romhalmazzá tették az országot. A gazdaság padlón, az oktatás, egészségügy zsákutcában, politikai elszigeteltségünk talán a múlt század ötvenes éveiben volt hasonló, a mélyszegénység viszont korábban soha nem látott csúcsokat döntött. Kövér László elégedett a Fidesz-kormány által megtett úttal, azt monda, hogy tiszta a lelkiismerete.

Az emberek józan többsége belátta, hogy ezen az úton végig kell mennünk, és azt gondolom, hogy ezt honorálni is fogják a választók. Tiszta lelkiismerettel állunk a választók elé, megcselekedtük, amit megkövetelt a haza – fogalmazott Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kisalföld című megyei napilapban hétfőn megjelent interjúban. A házelnök azt mondta: “minden nehézség ellenére, ami mögöttünk van, az emberek józan többsége belátta, hogy ezen az úton végig kell mennünk, és azt gondolom, hogy ezt honorálni is fogják a választók”.

“Remélem, hogy az idei esztendő arról fog szólni, hogy előreláthatóbbak és világosabbak lesznek azok a szándékok, amik miatt az ország átalakításába belefogtunk. Sőt, bízom benne, hogy nemcsak a szándékok, hanem az eredmények is megmutatkoznak”  –  jegyezte meg Kövér László.

Kövér László úgy értékelte, “büszkék lehetünk arra, hogy két, két és fél év alatt véghez vittük azt az iszonyatosan nagy munkát”, ami szavai szerint nem szabadon választott feladat volt, mivel “az elődök, az MSZP-SZDSZ koalíció csődben hagyta itt az országot”. Ha nem látnak hozzá a munkához és nem ilyen tempóban végzik el, akkor “lehet, hogy Görögország sorsára jutottunk volna”  – mondta az Országgyűlés elnöke a Kisalföldnek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.0/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -28 ( 38 szavazatból)
Kövér elégedett a megtett úttal, 2.0 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(62)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

62 Reader’s Comments

  1. bumburi! Nem vagyok elfogult az MSZP-vel, mivel nem őket preferálom, de nem lehet nem észre venni, hogy hibáikkal együtt megemberelték magukat. Nyilván te tudnál még neked nem tetsző dolgokat felsorolni, de én észre veszem a pozitív változásokat is, és úgy látom, jó irányba indultak el. És ez mindnyájunk számára kedvező jelenség, hiszen potenciális szövetségesről van szó. Egyébként elmondom, ha nem tudnád, minden hátrányos helyzetű térségre külön, külön programot dolgoztak ki, és dolgoznak rajta ma is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  2. Mindig meglep ez a primitív, autoriter gondolkodás, a személyiség szétesettsége, ahogy egy pszichotikus állapotot, helyzetet virágzónak állít be, ahogy nem zavarja az, hogy a realitáshoz nincs köze, nem zavarja az, hogy nem azt csinálja, ami a dolga, hanem az ellenkezőjét, az ország kirablását végzi és elégedett vele. Ezek deviáns, gyenge, erőtlen személyiségek, csak az agresszió és a határok könnyű átlépése adja az “erejüket”, a képesség az átverésre, lopásra, rezzenéstelen pofával. Ezek csak annyival “jobbak” a rablógyilkosnál, hogy egyetemet végeztek és képesek folyamatosan beszélni. A deviancia ellen nehéz védekezni, gátlástalanok, bármit és annak az ellenkezőjét is megteszik, ha az az érdekük. Itt találtak egy jó kis helyzetet, lehet rabolni, nyitva az ajtó, a sok ütődött magyar elgyűlölködik ezen-azon, közben nem figyelnek a kezükre, mehet a fosztogatás, egy aranybánya nekik az ország, kevés rablót tapsol meg az áldozata és izgul értük, hogy sikerüljön.
    Szerintem ha van egy kis idejük a fosztogatás közben hatalmasokat hahotáznak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  3. kalmik
    És miközben az íróasztal mellett dolgozzák ki a jövő reményteli elképzeléseiket, az élet elmegy mellettük, a nyomorultak meg maradnak egyedül!
    Tudod, nekem az a véleményem, ha helyzet van, akkor menjünk, és csináljuk, ott, és akkor, mikor éppen szükségeltetik!
    A Mesterházy vezette mszp legnagyobb hibája,hogy beszélni, írni tudnak, a gyakorlati megvalósítás meg megy a levesbe!!
    Én sajnos abban sem hiszek hogy valaha is meg lesz valósítva a leszakadó területrészekre kidolgozott programjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  4. Visszataszító alak, a külcsín és a belbecs is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Ezek tények, Magyarországot ilyen rövid idő alatt padlóra tenni szép teljesítmény.Az éhezők a szegények a betegek akiket kétségbeejtő helyzetbe hozott szerinte ez a jó út? Ez nem százas! Emberek elégedettek vagytok tényleg??Aki az, az sem komplett! Ilyen cinikus nemtörődöm kormánya akik ennyire leszarják a saját véreiket még nem voltak.
    Ti és egy bizonyos elit akik hozzátok tartoznak azok elégedettek lehetnek mert nem lóg ki a gatyából a seggük.Nem kell gondolkodniuk miből veszek kenyeret vagy miből adnak a gyerekeiknek enni.?Egzisztenciálisan és morálisan lenullázott ország. Nem gond 2050-ben eljön a kánaán matolcsy szerint.Ő sem fog már élni, de ugyan ilyen apróság nála nem probléma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Stáry Lóránt

    No ami késik az nem múlik! A sorsnak és a világgazdaságnak köszönhetjük, hogy eddig nem jutottunk Görögország sorsára. Ehhez Orbánéknak, meg ennek az idióta komcsi ivadéknak nem sok köze van. Aztán csak egy ilyen szerencsétlen Görög-országozik, hiszen az ottani életszínvonal még mindig messze a mienk felett van. Sikerült ezeknek a barmoknak négymillió koldus országává tenni ezt a hazát. Aki csak egy kicsit is értelmesebb, fiatalabb az menekül. Lassan többen hagyják itt az országot, mint ötvenhatban. Ezek után van képük sikerekről szónokolni? Szégyen ami folyik ebben az országban, ennyi pusztítás után még mindig az jár az agyában ennek a miniatűr “futballista ” kreatúrának, hogy stadionokat építtessen nyakra, főre. Annyi esze sincs, hogy felfogja Magyarországon már soha nem lesz kiemelkedő ez a sportág. Ez a szerencsétlen kis akarnok a saját hobbiját szeretné a népre erőltetni és mi csak tátott szájjal bámulunk és asszisztálunk ehhez a marhasághoz. Itt nem elsősorban a baloldali ellenzéknek kéne elzavarni ezt az akarnok kis törpét, hanem a józan, művelt jobboldalnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. A pofátlanság csimborasszója amit ez az ütődött, az egykulcsos szja főnyerésze hablatyol. Az értelmi és intellektuális képességeit tükrözi nyilatkozata. Az apukája a Szoc Hazáért Érdemrend kitüntetettje volt ezért Lacikát felvételi nélkül felvették az egyetemre, amit + 4 félév ráadással el is végzett, nagy szenvedéssel. Most már utólag érthető is : Ilyen intellektussal kész csoda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  8. Karonhüllô korom óta szeretnék ilyen vastag bôrt én is – àbràndozott a kis krokodil….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. “……… Lacikát felvételi nélkül felvették az egyetemre, amit + 4 félév ráadással el is végzett, nagy szenvedéssel.”

    Csak azért nem járt tovább, mert az oktatók már nagyon meg akartak szabadulni tőle és inkább átengedték.
    A tipikus magyar bunkó megtestesítője!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. Neki nem szükséges fogpiszkálót használnia, ott lóg a szájában a kapanyél, hamvakkal futkorászó, román határőrökön vihogó magyar házelnök…..
    Azt a sok gyalázatot, amit a koleszosok elkövettek a haza ellen, évszázadok alatt nem lehet lemosni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  11. Most olvastam, hogy kiszólt a sötétség a lyukból – KöteleshamvasLaci szerint több korszerű, külföldi kötet hiányzik az OGY Könyvtárából és a digitalizációban is nagy a lemaradás….
    Kellene valami meló a Szilárd nevű tesónak a nyomdájához, amely 100 milliós adóhátraléka miatt már 1x becsődölt.
    Ügyeskednek ezek a koleszesek, harács megy mindenütt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Nathan 2013. január 28 15:42

    Szívszorongató az írásod, nagyon jól megírtad, hogyan is állunk ma.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos